Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 526, 527, 528 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2021-09-01 16:05  
bh123 написано:
досі не ідеально володію українською мовою (говорити або писати), але дуже радий, що ніхто мене ні разу тим не дорікнув на толоці, коли я робив помилки, було трохи важко розпочати. За останні два місяці, я значно покращив свою українську

Ахахаха))))) Я мав докази ще з серпня, хоч би вже не ганьбився перед іншими людьми, бо ж і так скину зараз сюди)))

ଶିଶୁ ଫିର"
Ну заплач ще - що не вийшло тут як в старі часи з 5 профілів постити фейки і дезу))
P.S - щось в тебе настрій скаче)) Від радості до розпачу - один крок)
bh123 
VIP

Востаннє: 28.07.24

2021-09-01 17:22  
Все таки не допомогло, цікавість перемогла, зайшов та почитав. Але так як qwasasqw мені написав, то маю право. Wide grin

ଶିଶୁ ଫିର написано:
порохобот

Ха, я себе теж, до останнього часу, вважав порохоботом, але зараз вже сумніваюсь, не тому що змінив думку щодо Зеленського або Порошенко, а тому що до 2021 року, ніколи не спілкувався в інтернеті, саме в українському кіберпросторі і тому, не зовсім розумів (відчував його), що він набагато відрізняється, від російського кіберпростору. До зелеботів, ставлюсь нормально, та без агресії. Ще з початку 2014 року, боявся повторення подій, сторічної давнини, коли українці не змогли об'єднатись, та вибороти незалежність. Сподіваюсь, що в далекому майбутньому, будуть лише україноботи, без різновидів, що маємо зараз. Але це вже "казковий позитив" і я обіцяв без цього Wide grin

Додано через 9 хвилин 41 секунду:

qwasasqw
Припускаю, що ви десь це помітили, а я не помітив, так і має бути, бо вам видніше. Свою думку, ви вже не зміните, тому просто попрошу, більше мене в цю тему не сумонити Wide grin, щоб я вам не заважав. Інші користувачі, начебто тут залишаються, отже і пишіть їм (не на мії нікнейм), якщо ми одна людина, то різниці для вас не має, на який нікнейм писати, а от мені є, бо я можу повертатись знову, щоб відповісти.
qwasasqw 
VIP

2021-09-01 17:29  
bh123 написано:
Якщо б той, ким ви мене вважаєте, був Порохоботом це одне, а от Зелеботом

bh123 написано:
я себе теж, до останнього часу, вважав порохоботом, але зараз вже сумніваюсь

Ахахах)))) Як швиденько виправився))) За деньок прямо))) Так і Василя Расевича зацитувати можна за які 5 хв)))

Зауважмо оце, бо це ключові слова - скоро буде весело:
bh123 написано:
до 2021 року, ніколи не спілкувався в інтернеті,

bh123 написано:
я русифікований, на 8 році війни, досі не ідеально володію українською мовою (говорити або писати), але дуже радий, що ніхто мене ні разу тим не дорікнув на толоці, коли я робив помилки, було трохи важко розпочати. За останні два місяці, я значно покращив свою українську, хоча розмовляти та писати, в мене досі виходить трохи з затримкою, часто не можу згадати звичайні слова.
bh123 
VIP

2021-09-01 17:42  
Звичайно, якщо не згадувати мене, то через деякий час, я можу "відмитись" від ваших звинувачень, тому я вам кажу, не згадуйте, не пишіть мені і я взагалі не збираюсь більше спілкуватись в флудильні, бо з мене порохобот, як з вас зелебот, я вже це зрозумів. Wide grin А от якщо своє слово не стримаю, і влізу сюди своїм "казковим позитивом" завжди зможете процитувати свої докази і зганьбити мене знову.

Додано через 6 хвилин 35 секунд:

qwasasqw написано:
Якщо б той, ким ви мене вважаєте, був Порохоботом це одне, а от Зелеботом

Можливо ви не зрозуміли, чи я не так написав якось, я мав на увазі що користувачі, з якими ви мене вважаєте однією людиною, начеб-то зелеботи, якщо я не помиляюсь.
qwasasqw написано:
Як швиденько виправився
Якщо ви не вважаєте, що я Порохобот, саме за моїми повідомленнями, а не інших користувачів, то я і не є Порохоботом, цеж не я вирішую. Можливо, я перший в історії зелебот, який не голосував та не підтримую Зеленського, але зі сторони виглядає 100% зелеботом. Ці висновки я зробив завдяки вам.

Додано через 4 хвилини 37 секунд:

qwasasqw написано:

Зауважмо оце, бо це ключові слова - скоро буде весело:
bh123 написано:
до 2021 року, ніколи не спілкувався в інтернеті,

в українському кіберпросторі = на толоці. На інших наших сайтах, я ніколи не спілкувався українською, російською так. ось це я мав на увазі.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2021-09-01 17:54  
Панове, припиняйте Happy
Логічний ланцюжок ваших взаємин практично втратився і не підлягає розумінню.
bh123 
VIP

2021-09-01 17:59  
Arsenfpu
Я хочу закінчити розмову і визнаю що програв, та зганьбився, але ж розмова, це дві людини, як qwasasqw закінчить, так і я одразу піду.

Додано через 2 хвилини 53 секунди:

В мене до нього, ніяких притензій нема, та спілкуватись бажання нема, але флудильня затягує Wide grin
Arsenfpu 

2021-09-01 18:02  
bh123
Навіщо йти? Тут часом цікаво. І весело Happy
bh123 
VIP

2021-09-01 18:08  
Arsenfpu
Так, але не так весело, коли тебе вважає іншою людиною, єдиний, найактивніший користувач форуму. З ним мені було найцікавіше спілкуватись, але на глобальні теми, а не про мене.
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

Востаннє: 16.11.24

2021-09-01 18:09  
qwasasqw написано:
вважав порохоботом

ну нічоооогоо собі...
bh123 
VIP

2021-09-01 18:19  
Якщо б тут були інші теми, як флудильня, але без пасивно-агресивного гнобленя один одного, я би там з радістю спілкувався, але на жаль, це єдина тема на весь форум, де можливо якесь спілкування, без очікування на відповідь, кілька днів.

Додано через 6 хвилин 19 секунд:

Є рішення, щоб продовжити нормальне спілкування, але це вже точно буде не нормально. Wide grin
Я - Зелебот. Може це допоможе.
Arsenfpu 

2021-09-01 18:21  
bh123 написано:
Я - Зелебот

Нічого. Це додасть жвавості спілкуванню.
bh123 
VIP

2021-09-01 18:27  
qwasasqw
Все, можете офіційно вважати мене зелеботом, я на це погоджуюсь, та не буду заперечувати. Давайте спробуєм, спілкуватись без пасивно-агресії. Якщо накипить, можете мене ображати, я не проти, заради цікавого спілкування.

Додано через 1 хвилину 17 секунд:

Можу навіть в підпис додати, якщо це не заперечує правилам толоки, та нікого не ображає.
qwasasqw 
VIP

2021-09-01 18:32  
Їппіі-кай-йей, послідовники Расевича,
або як "позитивний русифікований порохобот", що вже засумнівався що він "порохобот", який ніколи не спілкувався в інтернеті - вперше практикував українську мову 2 міс і писав словами свого братана, у якого в душі співає Дике Поле а в мізках - василь расевич

Епіграфом будуть дані слова:
написано:
А чому жинжера блокують, він же не шизік? Просто сетементальний, наївний. Ну це ж не злочин?

(зверніть увагу, панове, на цей коментар і той що під ним - https://toloka.to/t100198-4410#1108269 і на дати як вони синхронно писалися, для "масовості", а там було кілька таких) Всі ж проти Пороха і за Зелених)) А потім без сміху прочитайте на цей - https://toloka.to/t100198-8610#1145649 )

Глава 1. - Отаке то...

quote="bh123"]Отак от уся Мексика зганьбилась(((([/quote]
quote="bh123"]а тепер канахфетка...[/quote]
quote="bh123"]Отакою конхфеткою ви нас погодували.[/quote]
quote="bh123"]Навіть гугл мені видав отаку канхфетку[/quote]

quote="Gin_ger"]Отаке! Я не настійливий, я наполегливий.[/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Отака ..., малята![/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"] Отаке! Ляшко поздоровив себе з поверненням до ВР[/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Так-так![/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Тсссс![/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Опа![/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Класика![/quote]

Глава 2. Поясніть

quote="bh123"]Ну і поясніть що реально відбувається зараз, стосовно курсу до НАТО.[/quote]
quote="bh123"]Все ще не розумію, допоможіть.[/quote]
quote="bh123"]Приватне повідомленя вам від мене? Поясніть.[/quote]

quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Що скажете?[/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Поясніть! Що то за “рейки Порошенка”?[/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]А що каже Порошенко про суд? Засуджує? Щось знайти не можу.[/quote]

Глава 3 - Цитатульки-сміхульки (C)

quote="bh123"]І не він її, а воно його. От жалко пацана. (с)[/quote]

quote="Gin_ger"]І хочеться, і колеться і мамка нє вєліт. (с)[/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]У страху очі великі. (с)[/quote]

Глава 4 - Не вірте на слово політикам (хто в темі зарже)

quote="bh123"]Мені теж не вірте, перевіряйте все самі! Так ваша думка, буде захищена, від будь якої пропаганди![/quote]

quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Уважно слухайте. Уважно читайте. Звертайте увагу на дати. Йде слідство...[/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Квас! Ви вже давно не відрізняєте де новини, а де фейки.[/quote]

Глава 5 - на посту: тримаймо стрій!.

quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Синок! Я знав, що ти на посту.))[/quote]

quote="bh123"]Радий, що ви тримаєте стрій.[/quote]
quote="bh123"]До мене ви тут чудово тримали стрій, та після мене чудово справитесь.[/quote]

Глава 6 - а що таке "Таке"?

quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Що таке "баранка"?[/quote]

quote="bh123"]Що таке ПП?[/quote]

Глава 7 - або Колетрал демеідж від френдлі фаєр - aka місток із 2020го в 2021й...
quote="qwasasqw"]
ଶିଶୁ ଫିର
Оце може бути friendly fire:[/quote]

quote="bh123"] тут точно зайвий, біла ворона, яка прийняла френдлі фаєр на себе.[/quote]

Глава 8 - Остання. ................... поки що.

quote="bh123"]Завдяки Вам, я буду менше схожий на Зе-бота (сподіваюсь) чи ще якогось бота, а завдяки мені, ви звернете більше уваги, на російські наративи, сподіваюсь.[/quote]

quote="ଶିଶୁ ଫିର"]Влада не імпотентна. Імпотенти не змогли б розпустити ВР в 2019 році. Мирно, тихо...[/quote]
quote="ଶିଶୁ ଫିର"]То у вас тут все на рівні водевілів. Ви пишете так ніби самі з села. Недавно.[/quote]

Додано через 2 хвилини 55 секунд:

bh123 написано:
Можу навіть в підпис додати, якщо це не заперечує правилам толоки, та нікого не ображає.

Те, що ми бачимо, залежить від того, як ми дивимося. (с)
bh123 
VIP

2021-09-01 18:41  
qwasasqw
Вражає. Що я маю написати, визнати, щоб ми закрили цю тему, та змогли спілкуватись з вами далі, ну або просто закрили і я б пішов, звідси.

Додано через 1 хвилину 13 секунд:

qwasasqw
Давайте я додам цей ваш пост, у свій підпис. Якщо це вирішить проблему.
qwasasqw 
VIP

2021-09-01 18:46  
bh123
Офіційно кажу: "прощавай") І можеш не відписувати - просто прощавай) Не прощайся 40 разів.
bh123 
VIP

2021-09-01 18:53  
qwasasqw
Ок, моє прохання, більше мене не згадуйте, щоб я міг читати цю тему, без спокуси відповісти.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2021-09-01 19:10  
qwasasqw написано:
Їппіі-кай-йей

О! Це матеріал для Гааги.
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2021-09-02 06:30  
qwasasqw
Останні декілька сторінок флудильні стали завдяки Вам справжньою розвагою. Дякую за кібер-вклад. Я б задонатив як мінімум на піврічну оплату інтернету, тільки не знаю чи це актуально і потрібно. Просто трохи переживаю чи окрім флудильні у Вас ще залишається час на інші види діяльності.
bauer pit 
Забанено
Забанено

Востаннє: 25.05.22

2021-09-02 08:54  

30.08.2021 - кривавий пастор: "сум і біль, або План Б"
https://censor.net/ru/resonance/3285362/plan_b

Цитата:
Військові авіаційні спроможності повітряно-космічних сил РФ, в межах оперативного порядку застосування по відношенню до України, становлять до 440 літаків, з них бойових - 330, до 210 вертольотів в тому числі 150 ударних та багатоцільових.

Для забезпечення наступальних дій з повітря ГШ РФ може додатково задіяти можливості 4-ї та 6-ї армії повітряно-космічних сил, що створює багатократні переваги повітряно-космічний сил РФ над військово-повітряними силами ЗСУ.

...

Військово-повітряні сили України мають в рази менші спроможності порівняно із ВКС РФ - загалом близько 100 літаків радянської розробки, в тому числі Су-27, МіГ-29, Су-24, Су-25. Парк Повітряних сил не поповнювався новими літаками вже 30 років. Військова авіація України може вичерпати свій ресурс і втратити боєздатність максимум через 10 років, а моральну застарілість можна констатувати вже сьогодні.

Середній наліт українських пілотів невисокий - суттєво менший за пілотів країн НАТО й РФ. В 2020-2021 роках кількість тренувальних та інших вильотів зменшилася порівняно із 2017-2019 роками. Можливо, однією з причин є дефіцит авіаційного гасу, перша закупівля якого в 2021 році відбулася тільки 6 липня, після майже річної паузи. Останні два роки спостерігається масове звільнення з лав ЗСУ військових льотчиків, зокрема, тих, хто має бойовий досвід. Зокрема, впродовж останніх двох років з лав ЗСУ звільнилося близько 140 осіб льотного складу, ще понад 40 офіцерів хочуть звільнитися вже цього року.

Цитата:
Найбільш небезпечний для виконання пріоритетних задач захисту країни є стан готовності протиповітряної оборони держави. Навіть за умови проведення невідкладних першочергових заходів забезпечення належної координації дій підрозділів ППО, вони не здатні утримати противника від можливої повітряно-наступальної операції. Рівень ефективності системи зенітно-ракетного прикриття не перевищує 9%. Навіть за умови повноцінного функціонування, система може виявити свою суттєву недієздатність в умовах активного електромагнітного придушення, постановки перешкод, з урахуванням наявних в ПКС РФ спроможностей.

За офіційними даними, виконання завдань зенітного ракетного прикриття угруповань військ та важливих об'єктів інфраструктури здійснюють 5 зенітних ракетних бригад і 6 зенітних полків. Однак заявлена спроможність має сумнівне практичне застосування.

На забезпеченні Збройних Сил України перебувають близько 40 окремих зенітних ракетних дивізіонів (озрдн), що мають на озброєнні комплекси "Бук", С-125, С-300П і С-300В, які однак перебувають в проблемному технічному стані готовності - справність зенітно-ракетних комплексів не перевищує 30%.

Основною проблемою (технічною несправністю) систем є відсутність НВЧ приладів – загальновідомих клістронів. Залегендовані (неофіційні) поставки клістронів з РФ провокативно розкриті і заблоковані українськими правоохоронними органами, власного виробництва Україна не має. Жодних кроків для налагодження вітчизняного виробництва цього критичного функціонального елемента зенітно-ракетних комплексів останнім часом не здійснюється.

Ступінь зносу справних - встановлених або наявних НВЧ приладів зенітних ракетних комплексів "С300П" станом на сьогоднішній день становить від 70% до 90%.

Інша системна проблема наявних комплексів зенітного ракетного озброєння - це наближення граничних термінів придатності зенітних керованих ракет (ЗКР). 90% запасу ЗКР 1985-1990 років виготовлення. За таких умов всі заплановані проєкти посилення вітчизняного ППО останні два роки повністю заблоковано! Повністю зупинені розпочаті у 2017-2019 роках роботи зі створення власного виробництва ЗКР та ЗРК.

Сумна картина із засобами ППО поля бою сухопутних військ. Так, на озброєнні перебувають "Голка-1" - радянський переносний зенітний ракетний комплекс, розроблений і прийнятий на озброєння в 1981 році, а також "Стріла-2" - радянський переносний зенітний ракетний комплекс, прийнятий Збройними силами СРСР в 1968 році.

Хоча комплекс "Голка-1" і може вважатися доволі дієвим засобом проти окремих типів повітряних загроз, кількість цих ПЗРК у ЗСУ суттєво зменшилася внаслідок застосування не за призначенням.

Турчинов і унікальна самозарядна "Богдана"

Додано через 30 хвилин 22 секунди:

Зона досяжності штатних ракет РСЗВ "Полонез"

Бєларусь повністю локалізувала виробництво китайських ракет до РСЗВ "Полонез" на своїй території і гіпотетично може мати на озброєні ракети з дальністю, яка значно перевищує штатні 300 км

General Franko-Safon 
VIP

2021-09-02 09:31  
У Британії для нас зростає новий Зеленський:
https://tvgid.ua/fotor/02092021/152573/p0/
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-09-02 13:41  
Литовські прикордонники показали, як білоруські силовики женуть мігрантів через кордон (відео)
Тут

Додано через 9 хвилин 21 секунду:

Юрій Луценко: «В українській політиці всі настільки один з одним переспали, що все згадати неможливо"
Тут
Цитата:
У другій частині великого інтерв'ю з Юрієм Луценком ми поговорили про акцію «Україна без Кучми», яка була своєрідною репетицією Помаранчевої революції, про перемогу Віктора Ющенка та подальший розвал «помаранчевої коаліцї» і повернення у владу Віктора Януковича. 

Про те, чому і Віктор Ющенко, і Юлія Тимошенко намагалися домовитися не між собою, а саме з одіозним лідером Партії регіонів. Про обшуки у Рината Ахметова та наступні посиденьки з ним у vip-ложі стадіону «Шахтар». І про пиятику сам-на-сам з Віктором Януковичем у Межигір'ї.

Першу частину інтерв'ю читайте Тут
qwasasqw 
VIP

2021-09-02 17:53  
camerettaUA
)))) Донат за флуд - це було б визнання флудильної майстерності найвищого ґатунку)))))))))
Про "кібер" - я особисто не писав жодного слова) Я лише завадив жалюгідній спробі покинути зашкварне амплуа)
В мене просто пам ять хороша) І кукурікання на ОУН-УПА я трохи особисто сприймаю, бо останнім з них вже 90-100 років і вони не можуть відповісти)

Заготовка в мене була ше місяць тому - зверніть увагу на дату - це коли я відкрито писав, що знаю хто і збирав цитатки:
https://toloka.to/t100198-15390#1585485
Гра була "в довгу" і я сам ржав і розважався з того, що ж це має бути в людини в голові, щоб оце все писати (це ж дорослий дядько)... І там могло б бути ще кілька "Глав", але прийшлось терміново вийти з "операції" - (через позапланове залучення третіх осіб і виходу ситуації з-під контолю) - і прийшлось швиденько скинути що було на той момент - без епілогу, навіть))) Ахахаххааха)))))))

Якщо ви думаєте, що я тратив багато часу на оце - це не так, бо на це ось під спойлером в мене щойно кілька сек пішло( тематична підбірка за лише перші 3 сторінки коментів того дядька): Насправді - я не можу найти натхнення і час, щоб написати персонально про Василя Расевича - вже майже місяць тягну, а ви кажете ...))

До речі - це ж ви мені свого часу сказали про антиукраїнську пропаганду на тій помийці Садового..Тому Вам дякую за кібервклад)))
Спершу я не сприйняв серйозно - а потім прочитав і - "Мама дараґая", що там робиться...Такого антиукраїнського, антибандерівського жестяка за польські гроші у серці Галичини я не очікував..Я знаю, що у нас ґрантують так звану толерантність і антинаціональні прояви на шляху до космополітизму і лібералізму, але не думав що там таке, ще й у мера Львова)..І коли цей троль (який дійсно тут свого часу розводив патріотів з кількох профілів) - тут постить Расевича, а потім в обристаних шароварах - агресивно пише щось про "москалів", чи "любов до матері" (України), що мовляв не так люблять - я це не толерую))
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-09-02 21:38  
Наш джинджеролог придумав нехитру спецоперацію по нейтралізації ଶିଶୁ ଫିର. (Напевно, овочі порадили?) Але з того нічого не вийде...

Шизофренію не коментую.

Додано через 46 секунд:

qwasasqw 
VIP

2021-09-02 22:22  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Шизофренію.

написано:
А чому жинжера блокують, він же не шизік? Просто сетементальний, наївний. Ну це ж не злочин?

Хм..А ніхто ще не казав, що ти хворий... "На злодію і шапка горить"? Так каже народна мудрість?....Але на жалість можеш не давити - доки скан медичної довідки не надаш...В тебе ж в селі є медзаклад? Якщо ні - в райцентр на фірі з гноєм хай тебе василь расевич відвезе дорогою до євпропи.... Тільки шаровари виперіть потім...Щоб не смерділи тут...

Чьот-ти пріунил малєнька....Таке життя - харе тут нити..Я розумію, що це неприємно, бо ти виглядав жалюгідно, коли просив з тобою норм говорити, але так треба було...Вище ніс - Wide grin Wide grin Wide grin Wide grin Wide grin :

Слава Україні! Rolleyes (1) Rolleyes (1) Rolleyes (1) Героям Слава! Tongue out (1) Tongue out (1) Tongue out (1)
bh123 
VIP

2021-09-03 09:43  
qwasasqw
Домовились же, але ви точно прощатись не хочете. Добре що ви ту розмову згадали, давайте її повністю почитаємо, бо я там все конструктивно, з фактами, по поличках розклав і жоден форумчанин не заперечив, ви писали:

qwasasqw написано:

Це улюблена тема Джо) А він слів ніколи не добирав) Він ще в 2015 році казав про федералізацію...
Українські перекладачі Байдена пропустили слово "федералізм" - соцмережі
Корреспондент.net, 10 грудня 2015, 19:50
https://ua.korrespondent.net/ukraine/3601368-ukrainski-perekladachi-baidena-propustyly-slovo-federalizm-sotsmerezhi
Цитата:
У соціальних мережах обговорюють помилки в перекладі виступу віце-президента США Джо Байдена у Верховній Раді.
Так користувачі помітили, що перекладачі упустили слово "федералізм", яке Байден вжив під час пояснення того, які зміни потрібно внести до Конституції України в рамках децентралізації.

Я вам довів, що це російський фейк:
https://toloka.to/t100198-15390#1585456

Кожне слово Байдена зацитував

Читаємо далі, аж до палаючої сосни

В вас взагалі не було ЖОДНИХ аргументів і ви написали
qwasasqw написано:
Горіла сосна, палала))) Чому? Чому нерви такі слабкі?)

Програли ви ту битву в суху просто, ви отою згадкаю, та жагаю похизуватись, ще одну поразку заробили. Я би то не згадував але ви самі захотіли повернутись до тої розмови.

Вже 3 вересня, а ви тоді писали:

qwasasqw написано:
Далі про автономію на яку має піти Україна скаже і Нуланд влітку 2021..І скаже Байден 30 числа)

Я писав:

bh123 написано:
30го, скоріше за все, обговорення формули Штанмаєра не буде. Я так думаю, бо логічніше то було б робити вже після виборів в Німеччині, але можливо ви маєте рацію і це лише мій оптимізм Wide grin

Ну і шо, переміг мій оптимізм, вміння критично мислити і віра в нашу перемогу. Здав Байден Україну?
А от тепер кожен буде знати, з якої причини ви на мене той наклеп написали, що я якесь відношення маю до Гін_Гера. Саме через цю розмову. Бо програли в суху, затаїли образу і почали оті цитати збирати, висмикувати відусіль. Я от не вірю, що це не тролінг, а дійсно ви мене Гін_гером вважаете, бо то як з кремлеботами, що пишуть про "їхтамнетів" знають, що є, але ніколи того не визнають. Ви точно знаєте, що це неправда. Я вчора спеціально подивився архіви флудильні, щоб дізнатись, якою людиною був той Гін_гер. Жодна людина при тямі, та здоровому глузді, не прийде до висновків, які ви тут намагаєтесь нав'язати, тому я от сміявся, коли ви написали:

qwasasqw написано:
)))) Я вчора був на 95 % впевнений і тому планував написати - Якщо я у пп отримаю доказ з основного профіля, що я помилився - я перепрошу і напишу сюди, що я помилився)))

Ви ніколи не визнаєте, що були не праві, бо ви така людина, ввічливість та вихованість, вважаєте слабкістю. Місяць назад не визнали, що я прав, а тільки про сосну написали, та почали наклеп збирати, цілий місяць оту образу в душі своїй таїли, а я навіть і не помітив, бо вважав вас порядною людиною. Ви і зараз не визнаєте, що були про 30 число не праві. Коли це вже факт. І чомусь впевнений, що навіть не зможете знайти жоден пост зі своїх 2210 коментарів, де ви хоч раз визнали, що були не праві. Докажіть, знайдіть такий пост. Ви вважаєте, що одразу втратите свій авторитет на форумі, абощо. То я вам скажу, всім плювати, забудуть через 5 хвилин. Просто ви своє спілкування тут, побудували не на повазі до співрозмовника та конструктиві, а на пасивній-агресії та ворожнечі, бо це набагато легше, та не треба мозок вмикати, вам не цікава істина, для вас важливе, щоб хтось вас похвалив, вам цього так не вистачає і коли вас хвалять, то так вам тепло на душі стає, якщо вона в вас є. А я вам скажу, що справжнє задоволення від розмови, можна отримати тільки при повазі до співрозмовника, тоді і вас будуть поважати, а не сторонитись, як від пса на ціпку. Закликаю будь-кого, хто хоче тут знайти конструктивного спілкування з qwasasqw, того точно не вийде, бо він вас запише в кого завгодно, аби пореготати перед монітором, та підняти свою самооцінку перед інтернет друзями. Це просто непорядна людина. Зганьбився тут не я, через ваш фейк, а ви, через свою жадібність до марнославства.

qwasasqw написано:
Слава Україні! Rolleyes (1) Rolleyes (1) Rolleyes (1)

Героям Слава!
qwasasqw 
VIP

2021-09-03 10:27  
Головне не переплутати:
Це прессекретар Президента України:

А це:
"Я ХОЧУ ВІДСМОКТАТИ Х**": П'ЯНИЙ ПОМІЧНИК "СЛУГИ НАРОДУ" ПРОПОНУВАВ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ІНТИМ – ВІДЕО 02.09.2021 18:00
https://www.5.ua/polityka/ya-khochu-vidsmoktaty-kh-pianyi-pomichnyk-sluhy-narodu-proponuvav-politseiskym-intym-video-253729.html

Він :

bh123
qwasasqw написано:
харе тут нити

qwasasqw написано:
ти виглядав жалюгідно

Rolleyes (2) Rolleyes (2) Rolleyes (2) Rolleyes (2) Wide grin Wide grin Wide grin Wide grin

P.S. - "ми" з тобою ні про що не домовлялися) Я розумію, що ти самотня людина - але мені начхати було на твої "аргументи") І я не буду з тобою спілкуватися) Ти мені вже не цікавий і для цитат - тому можеш не тратити час - переписуйся з самим собою) Пам ять про нашу розмову храни на фірі з Василем, коли будете в ЄС вступати)
pobidennyk 
VIP

Востаннє: 25.04.23

2021-09-03 10:47  
Хвилинка гумору на Толоці
вибачайте за собачу, але не міг не опублікувати те, що знайшов на просторах Телеґраму

Додано через 51 секунду:

Цитата:
Це прессекретар Президента України:

Яке їхало, таке й здибало
qwasasqw 
VIP

2021-09-03 10:53  
І це ж наша реальність(((
"Працюємо над цим": Арестович заявив про плани щодо перейменування України
https://espreso.tv/pratsyuemo-nad-tsim-arestovich-zayaviv-pro-plani-shchodo-pereymenuvannya-ukraini

Цитата:
"Я б змінив назву держави. Назвав би нас Русь-Україна, подвійна назва", - говорить він.

На уточнююче запитання, коли буде указ Зеленського, Арестович відповів: "Ми працюємо над цим"

"Наше завдання - стати Руссю-Україною. Ця назва прозвучала за крайні три тижні в Києві п'ять разів у промові президента, офіційно", - стверджує він.

Додано через 3 хвилини 19 секунд:

Каже, щоб у нас була не "російсько-українська війна", а "русько-російська"...

Я б казав - перейменуватися в Америку - і тоді в нас буде американо-російська війна....

Або перейменувати Україну в "Європейський союз" і сказати, що ми вже...ЄС) За 30 років не було - і ось)
General Franko-Safon 
VIP

2021-09-03 12:49  
Якої зброї не вистачає і на яку непотрібну влада витрачає гроші. Стаття Турчинова

https://texty.org.ua/fragments/104374/obstril-okupanntamy-avdiyivky-fiasko-planiv-prosto-perestat-strelyat-yakyj-plan-b/?src=main
qwasasqw 
VIP

2021-09-03 13:03  
В контексті Русі-України:
Цитата:
До́вге село в Україні, в Хустському районі Закарпатської області, центр Довжанської сільської громади.
Засноване 1383 року
Населення 6790 осіб
Вашингтон (англ. Washington, D.C.) — столиця США. Місто не входить до складу жодного зі штатів США; в адміністративному плані становить федеральний округ Колумбія.
Місце для столиці запропонував перший американський президент Джордж Вашингтон, на честь якого її й названо.
Цитата:
Округ Колумбія (територія, передана Мерілендом і Вірджинією) створений Актом Конгресу в 1790–1791.
13 жовтня 1792 закладений перший камінь у фундамент резиденції президента — майбутнього Білого дому

Коли в селі "Довге" вже квітла Русь-Україна - у Вашингтоні жаби квакали)
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 526, 527, 528 ... 531, 532, 533  наступна