Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 525, 526, 527 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 17.11.24

2021-08-31 14:30  
Правильно! Вся бідота має вчитися тут! А "там" - "вершки" країни.
Он полковник (той, що бувший міністр оборони), який збирався керманити країною, відправив синочка в Японію, бо він дюже добрий хімік. Попередній Президент змусив своїх діточок страждати у Британії, пан найбільший олігарх загратував свого у Швейцарії і т.д, і т.п.
Але всі гуртом вони люблять Україну, просто до стирання язика щоденно розповідають нам про це, акцентуючи на тім, що без них ми пропадемо, і лиш вони знають правильний шлях для нас усіх Happy
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 14:36  
Arsenfpu
Оці - то ще таке) Вони ж типу за західні цінності, євроінтергацію і тд)

Найсмішніше, коли діти тих, хто розповідають затурканим пенсам про агресивний захід, злобних піндосів, агресію НАТО і зовн. управління - живуть в америках і європах))) Як в Олени Бондаренко, наприклад з Партії Регіонів)))
Arsenfpu 

2021-08-31 14:41  
qwasasqw
У мене закралась небезпідставна думка, що 90% отих, хто "типу..." у своєму практичному житті згадують про ті цінності, коли перераховують об'єми своїх рахунків там, "за бугром" Happy
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 14:53  
Arsenfpu
Квінтесенцією отих "цінностей" є Наталя Вітренко - яка десятиліттями будувала в Україні соціалізм з пенсами які сумували за молодими роками у совку))) А її син - Юрій Вітренко на західні ґранти а потім у Нафтогазі насолоджувався усіма незгодами клятого капіталістичного ладу з преміями під 16 млн дол і тд))))
Arsenfpu 

2021-08-31 14:55  
qwasasqw
У цій ситуації я не звинувачую дітей, бо вони не відповідають за батьків, а ось навпаки - ТАК!
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 15:19  
Arsenfpu
Там найсмішніша ситуація в тому, що вона і далі на своїх платформах розповідає нещасним про соціалізм (це часто у своїх блогах показує Денис Казанський), вплив заходу, захмарні тарифи, переворот на майдані в р-ті якого наступило пекельне життя - але є маленький сімейний капіталістичний нюансик:
Юрій Вітренко:
Цитата:

В минулому — виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» (2014—2020).

Член Наглядової ради «Укроборонпрому» (жовтня 2019 - січень 2020)[1][2]. Голова Наглядової Ради ПАТ «Укрнафта» (з квітня 2019 по червень 2020).[3]

У грудні 2020 року став першим заступником Міністра енергетики, на нього покладено тимчасове виконання обов'язків Міністра енергетики України.[4]

Тут не їхній сім ї є якісь звинувачення - вони молодці))) А ось ті, хто і сьогодні вірять в її побудову соціалізму - ....))))))

Додано через 1 хвилину 30 секунд:

До наглядових рад - і їх потрібності із захмарними зарплатами і преміями - навіть у мене є питання)) А тут соціалізм)))
Arsenfpu 

2021-08-31 15:29  
Все природно: якщо мене закликають "будувати" країну, а самі відправляють своїх нащадків у ситі краї (здебільшого за кошти вкрадені в усіх нас), чи кажуть гайда у соціалізм, а синок "гризе" ази капіталізму, то я як мінімум маю право поставити під сумнів щирість глашатаїв.
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 17:53  
Парашенка астаніццо - страна распадьоццо! - Дмітрій Г. депутат Київради від БПП 2015-16 рр доки не перейменували щось у "Бандери", де він єдиний був проти і не ввели декларування..З кінця 2016 щотижневий гість на 112 і Ньюзвані - з 2017 ще й співробітник до сер 2019 року..Просовує свого друга Ігаря Смєшка - немов оту пірамідку....Зробив все для перемоги Зелебобиків...
Сьогодні:

До речі - кому цікаво, саме ця особа зробила для вати більше, ніж всі риги в екзилії...І усюди він був першопроходцем...І розводить лохів - будь здоров))

Його заслуги перед Україною:
1)Він перший у 2017 як партіот запросив на 112 Бистрякова - де той сказав про держ переворот і що Україну захопили американці (після того його всі ватні канали почали запрошувати)
2)Він перший у 2018 запросив Лєну Бандарєнка - якої не було 4 роки на тб - у свою програму (де наче вона його на слабо взяла на святкування ДН їх общєго друга - після того її почали постійно запрошувати)
3)Він перший у 2019-му взяв на НАШому інтерв ю в Азарова - і після того Микіла Янович має 5-6 ефірів на тиждень на укр тб...

Ще він розкаявся, що взяв участь в Майдані і привів зелебобиків)
bh123 
VIP

Востаннє: 28.07.24

2021-08-31 18:25  
qwasasqw
Якщо я вам завдав незручностей, то вибачайте. Неприємно здивований, що ви вважали/вважаєте мене "консервою" або альтом іншого користувача. (Alt - це абревіатура від альтернативного персонажа або альтер-его. Практично всі MMORPG дозволяють гравцеві створити більше одного персонажа гравця у своєму обліковому записі. Альт - це персонаж, якому людина приділяє менше часу та зусиль, ніж його головний герой.) Якщо б той, ким ви мене вважаєте, був Порохоботом це одне, а от Зелеботом, це мене здивувало, бо я був щирий з вами, а ви там за монітором "реально ржали" і сприймали все що я пишу, брехнею чи пропагандою? Трохи засмучений, якщо ви цього хотіли, то вийшло, хороша робота. Для форуму з 1 000 000 користувачів, тут надто мало активних, і вже за пару тижнів, можна дізнатись думки з тих чи інших питань найактивніших, а потім, все йде по колу. Тепер вже ви мене змусили думати, що користувач "огірок", це були ви. Але так як модератор вас не заблокував, то вірогідність цього %1, тож не ви, бо на форумах, звичайно блокують одразу всі акаунти. Я бачу, що для вас, все що ви тут пишете, та спілкування на цьому форумі, значно, набагато-набагато важливіше ніж для мене. Тому щоб вас там щось не гризло всередині напишу:

Користувач qwasasqw, переміг мене в словесній битві флудильні №3 з чим його щиро вітаю, жму руку, та сподіваюсь, що ми залишимось дружніми членами, чудового ком'юніті толоки, з теплими спогадами про один одного.

Якщо в вас залишились якісь питання до мене, пишіть в приват чи сюди, навіть якщо це щось дуже негативне і навіть прямі образи, прошу модераторів не застосовувати санкцій, бо я хочу щоб людина звільнилась від негативу і готовий (або думаю, що готовий Wide grin , прийняти цей негатив). Головне, будьте щирим. В мене ніяких до вас питань немає, ще раз щиро прошу вибачення, якщо зачепив. Не знаю, що там писали інші користувачі у минулому (це 100% не мої акаунти), але той що нещодавно, написав дуже неприємний пост в ваш бік, то 1000% не я, мені той пост теж був дуже неприємний, хоча написали його вам, а не мені.
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 18:37  
bh123
Ахахха))))
bh123 
VIP

2021-08-31 20:01  
qwasasqw написано:
Ахахха))))

От і добре Wide grin
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1

2021-08-31 20:38  
Arsenfpu написано:
чи кажуть гайда у соціалізм, а синок "гризе" ази капіталізму, то я як мінімум маю право поставити під сумнів щирість глашатаїв.

а якщо мама-тойво, тю-тю??? пацану то вже під п'єдисєть, в принципі і сам знає що робити і куди йти.

Додано через 4 хвилини 12 секунд:

qwasasqw написано:
Він перший у 2017 як партіот запросив на 112 Бистрякова

ну не оспорюю, але якщо про той канал то так може і вперше, а бистряков і без нього болтав фігню всяку і всюди і до того.
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 21:06  
kryk-v.ya. написано:
але якщо про той канал то так може і вперше, а бистряков і без нього болтав фігню всяку і всюди і до того.

Можливо він десь щось і казав до того, але саме Гордон з нього зробив із пристарілого совкового композитора для кількох мультиків - "політичного експерта') Який тепер ледь не щодня на ватних ЗМІ
Тоді це було вперше, щоб після Небесної Сотні, Ато, Революції Гідності (як тоді казали ) - на "українських" ЗМІ при майданівській хунті прозвучало у прайм-тайм найпопулярнішого новинного каналу у одного з найрейтинговіших (нажаль для мене) журналістів ото все:
КОМПОЗИТОР БИСТРЯКОВ: ВІЙНУ НА ДОНБАСІ ПОЧАЛА НЕ РОСІЯ ВІВТОРОК, 1 СЕРПНЯ 2017, 15:16
https://tabloid.pravda.com.ua/scandal/598067a4288d9/
Цитата:
Композитор Володимир Бистряков вважає, що війну на Донбасі почала не Росія, а референдум у Криму був проведений законно.

Своїми міркуваннями відомий музикант приголомшив телечедучого Дмитра Гордона у його програмі на телеканалі "112".

Саме Смішковтирач його ввів у інформаційне поле України...Як і Лєну Бондаренко, Азарова і тд...Принциповенький ванг, який "не боїться" брати інтерв ю в кого він хоче))

Додано через 6 хвилин 54 секунди:

Із тої ж новини у кінці:
Цитата:
Цікаво, що після цього інтерв'ю на сторінці Бистрякова у Facebook з'явилося багато слів підтримки його думок від інших користувачів.

мобілізував майбутні 73 % гад....І народив "нову" зірку(
bauer pit 
Забанено
Забанено

Востаннє: 25.05.22

2021-08-31 21:08  
підступний москальський агресор уперше провів навчання з десантуванням парашутним способом та розгортанням польового шпиталю
kryk-v.ya. 

2021-08-31 21:43  
qwasasqw написано:
Можливо він десь щось і казав до того

ви телевізор хоч дивитесь місцями?
тому таваріщу реклама гордонова не потрібна, він хотив болтав по всім каналам всяку ось таку фігню, мабуть зачитував що йому написали...а от як він у гордона там засвітився не знаю...та якось після того він і зник, і більше його не видно ніде...можливо співпадіння, а можливо і хитрий план по усуненню "агента впливу".

за решту агентів не скажу якось не відслідкував цей процес...та здається мені чи не влащенко перша вивела янавіча на екран.

а Смішко то в принципі теж особливо рекламиі не потребує...дуже він виглядає достойно, і підготовлений чувак...це так на мою думку...
Arsenfpu 

2021-08-31 21:45  
kryk-v.ya. написано:
підготовлений чувак.

У словесній "підготовленості" йому може скласти конкуренцію лише Ляшко. Той, що не міністр Happy
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 22:18  
kryk-v.ya. написано:

Я пробую знайти політичні висловлювання бистрякова на укр тб за 2014-15-16 рр - не можу....Але не виключаю, що вони були десь в кругу вати...
Але з 2017 від Гордона і далі 2018, 2019, 2020, 2021 - маса)

Я кажу лише за політ висловлювання - "Росія не воює, Крим - законно"...

Додано через 19 хвилин 44 секунди:

kryk-v.ya. написано:
здається мені чи не влащенко перша вивела янавіча на екран.

Портнова вона здається точно першою вивела...Чи янича - не факт, але не експерт...А щодо Гордона - там ще й штрафи були за те інтерв ю)

Нацрада оштрафувала на понад 100 тисяч грн телеканал «НАШ» через інтерв’ю Азарова
https://hromadske.ua/posts/ukrayina-zbuduye-5-novih-energoblokiv-aes-razom-z-amerikanskoyu-kompaniyeyu-proyekt-obijdetsya-u-dollar30-mlrd

Цитата:
Йдеться про інтерв’ю Азарова Дмитру Гордону, в якому є висловлювання, які, .....

Під час позапланової перевірки Нацрада виявила, що Азаров у своїх висловлюваннях про події Революції Гідності, анексії Криму та війни на Донбасі використовував формулювання, які «є спробою фальсифікувати історичні події, підмінити поняття, які визначені у нормативно-правових актах».

Так, висловлювання Азарова визнали такими, що закликають до повалення конституційного ладу, розпалювання ворожнечі, посягання на права і свободи людини.

Це було поцреотичному Гордону, який його легітимізував, як майданівець і патріот) Гордону - можна, а нам - ні? І далі:
«Наш» отримав ще два попередження та новий штраф від Нацради через ефіри з Бондаренко та Азаровим
https://detector.media/rinok/article/184820/2021-02-12-natsrada-pereviryt-kanal-nash-cherez-vyslovlyuvannya-azarova-v-efiri/
Цитата:
Бондаренко в ефірі каналу «Наш» називала українських військових злочинцями та порушниками присяги.
Крім того, 12 лютого Нацрада призначила перевірку телеканалу «Наш» через ефір з колишнім прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.
Зокрема, Азаров заперечував участь ЗС РФ у війні на Донбасі, використовував висловлювання «военные преступники» стосовно збройних сил України та учасників добровольчих батальйонів, які захищають територіальну цілісність України. Ведучі телеканалу під час прямої трансляції не реагували на такі слова.

І оце все легітимізував і виступив першопроходцем - Дмітрій Г.
kryk-v.ya. 

2021-08-31 22:38  
qwasasqw написано:
Але з 2017 від Гордона і далі 2018, 2019, 2020, 2021 - маса)

можливо десь на ірпеньтв так, но мені він на очі не попадав...а медведчуківські я не дивився з того моменту як він там почав керувати...
qwasasqw написано:
Портнова вона здається точно першою вивела..

точно-це його...тому і шум був...
в наведених вище посиланнях не знайшов, що це саме гордон брав у азарова інтервю...бо я особисто щось такого і не пригадую, хоча і не заперечую...всі вони однакові.

Додано через 3 хвилини 34 секунди:

Arsenfpu написано:
У словесній "підготовленості"

це теж треба вміти робити...головне про що людина говорить...а говорить він по суті, як на мій погляд.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2021-08-31 23:07  
Пацан сіє ненависть...
qwasasqw 
VIP

2021-08-31 23:32  
Свіже інтерв'ю Юрія Шухевича, кому цікаво буде:

Додано через 4 хвилини 19 секунд:

kryk-v.ya. написано:
в наведених вище посиланнях не знайшов, що це саме гордон брав у азарова інтервю

Так я ж текст зацитував:
qwasasqw написано:
Йдеться про інтерв’ю Азарова Дмитру Гордону, в якому є висловлювання, які, ....

Те інтерв ю містило певне технологічне ноу-хау - бо Азаров був голограмою) І виглядало наче вони обидва в студії...Якщо ввести в ютубі у пошук "гордон азаров" - воно першим буде..Принаймі в мене так)

Додано через 2 хвилини 30 секунд:

Arsenfpu 

2021-09-01 08:47  
kryk-v.ya. написано:
головне про що людина говорить...а говорить він по суті

От дійсно, мені цікаво, що там сталося з Віктором Андрійовичем тоді на вечері, від якої останній набув поточного стану? Дивно те все було.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-09-01 09:39  
Микола Вересень: чому українці та росіяни такі різні, головна слабкість Порошенка, жінка президент
General Franko-Safon 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2021-09-01 09:48  
Скоро ми будемо Руссю-Україною. От заживемо!
bh123 
VIP

2021-09-01 12:05  
qwasasqw
Місяць тому, користувач Цар огірків, зробив мені хоч і не дуже ввічливе, але зауваження, до якого я прислухався, бо "казковий позитив", дійсно може бути шкідливим, я це розумію і тому ще місяць назад написав - що якщо хоч один постійний користувач напише, то "казковий позитив" виправлю, вас тоді не турбувало, що
qwasasqw написано:
пропаганда не пройдуть, ані у казковому-позитивному стилі,
, а от рівно місяць потому, коли я вже 2 тижні не пишу на форумі, - все, "казковий патріотизм" не пройшов, нема його більше, - ви чомусь провокуєте мене знову щось тут писати, видумали теорію змов про одну людину, з різних акаунтів. Задумайтесь на хвилинку, як це виглядає з боку, якщо я дійсно інша людина? То казковий позитив не пройде і мені краще не писати нічого, бо це шкідливо, чи навпаки? В той момент, я вже зараз розумію, бо ви написали, ви почали думати що я, то колись заблокований інший користувач і ваші цитування до мене, інколи збивали з пантелику і здавалось, що вони не по темі і не для мене взагалі. Я знаю, що вас не переконаю, та який сенс з цього, мені простіше визнати поразку, чим цілими днями вам тут доказувати, що я інша людина. Але не хочете щоб я не писав, то просто відпустіть вже той вступ до НАТО, ви праві, будемо в НАТО, або не будемо тоді, коли ви вважаєте, ви професіонал, який знає краще за мене. Просто не згадуйте мене більше, то і не буду тут писати. Все дуже просто.
General Franko-Safon 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2021-09-01 12:18  
Загиблі герої липня-серпня-2021
https://censor.net/ua/resonance/3285588/zagybli_geroyi_lypnyaserpnya2021
qwasasqw 
VIP

2021-09-01 13:06  
bh123
)))) Я вчора був на 95 % впевнений і тому планував написати - Якщо я у пп отримаю доказ з основного профіля, що я помилився - я перепрошу і напишу сюди, що я помилився))) Але після отого:
quote="bh123"]з чим його щиро вітаю, жму руку, та сподіваюсь, що ми залишимось дружніми членами, чудового ком'юніті толоки, з теплими спогадами про один одного.[/quote]
Я впевнений на 99, 99%))) Бо це могла написали лише людина у якої в душі Гуляй-Поле співає голосом Василя Расевича пісню Злого Репера Зеника)))
Особливо смішно, що таки за добу прийшло усвідомлення, що "дискусія" то була 2-3 тижні тому)))
quote="bh123"]Якщо я вам завдав незручностей, то вибачайте. Неприємно здивований[/quote]
quote="bh123"]ще раз щиро прошу вибачення, якщо зачепив[/quote]
Так бо нерви здали:
quote="bh123"]а от рівно місяць потому, коли я вже 2 тижні не пишу на форумі[/quote]
І повернувся - https://toloka.to/u1073621 ))) Я й захвилювався де отой позитивний, що заміняв) Після 250 коментів за місяць - написати лише 3-4 за 10 днів - це талант)
quote="bh123"]Якщо б той, ким ви мене вважаєте, був Порохоботом це одне, а от Зелеботом[/quote]
Оце міг написати лише зелебобик - https://toloka.to/t100198-15210#1544675
Бо лише людина, яка писала - хочеш жити краще - голосуй за Зеленського, може тепер казати - та давайте без тої політики, що ви...Яка різниця? - Порохоботам є) І з першого цього коменту було зрозуміло, що це пише людина, яка зашкварилась)) І хоче скинути шлейф зелебобика і почати заново - але в океані лайна від влади тут позитивчики фігачити наче від імені "порохобота")))

Я допускаю 0,01 % - що у отого троля є брат-близнюк десь який мислить так, як він, пише так як він і підміняє його, і щезає, коли той повертається)) Тому - або у ПП лист з основного профілю до наступного свого коментаря тут) Або прощавай - "позитивчику" ахаха)))) Головне - не забувати - Wide grin Wide grin Wide grin Wide grin Wide grin Wide grin, бо десь вони щезли вже)))
bh123 
VIP

2021-09-01 14:07  
qwasasqw написано:
ПП

Що таке ПП?

Додано через 13 хвилин 10 секунд:

qwasasqw написано:
Якщо я у пп отримаю доказ з основного профіля, що я помилився

qwasasqw написано:
Тому - або у ПП лист з основного профілю до наступного свого коментаря тут

Приватне повідомленя вам від мене? Поясніть.

Додано через 3 хвилини 54 секунди:

Я спочатку подумав, що ПП - це нікнейм користувача з індійськими буквами Wide grin

Додано через 16 хвилин 37 секунд:

Наче дійшло, приватне повідомлення, має бути надіслано вам, від профілю користувача ଶିଶୁ ଫିର, де він докаже, що він це не я. Прощавайте в будь якому випадку, навіть якщо він і докаже, а я не уявляю цього, скоріше Україна в Нато сьогодні вступить, ніж таке чудо відбудеться Wide grin З вами дійсно було цікаво спілкуватись, всі ваші аргументи зрозумів та прийняв, окрім одного, чим вам смайлики не догодили, ви їх більше за мене використовуєте Wide grin
qwasasqw 
VIP

2021-09-01 14:23  
bh123
ଶିଶୁ ଫିର
serpenb

Вам би між собою поспілкуватися, хлоп'ята))) Ану зійдіться в діалозі)))Як в старі часи))) Бувало з іншими)))Ми поржемо)))Тепер поржемо, бо раніше - тут "патріотів" розводили - будь здоров)))
Але не всіх)) Окремий респект кільком чолам, які тоді у 2019 все бачили) І навіть намагались відкрити очі іншим)))
bh123 
VIP

2021-09-01 15:22  
Ще одне, сподіваюсь останнє, навіть якщо він докаже, від того "казковий позитив", не стане чимось позитивним, зараз я вже розумію, завдяки вам та іншим користувачам, що це як очікувати знайти в барі, склянку доброго молока.

Додано через 11 хвилин 25 секунд:

qwasasqw
Я не читав, що тут було в 2019, якби читав, то мабуть всі мої повідомлення, як і у вас з 2011 по 2019 були би в розділах кіно та іншого і сюди би я не писав, у флудильню. В вас теж до речі за 9 років було пару сотень повідомлень всього і жодного поза розділами з кіно, а потім раптом, за два роки аж 2000 у флудильні.

Додано через 11 хвилин 57 секунд:

qwasasqw
Я тут точно зайвий, біла ворона, яка прийняла френдлі фаєр на себе. До мене ви тут чудово тримали стрій, та після мене чудово справитесь. Я спокійний за батьківщину, "казковий позитив" точно не пройде. Дякую вам, та всім не байдужим, що захищають країну, у кібер просторі. Wide grin

Додано через 30 хвилин 22 секунди:

Ну і щоб вже точно не було більше бажання сюди писати: - я русифікований, на 8 році війни, досі не ідеально володію українською мовою (говорити або писати), але дуже радий, що ніхто мене ні разу тим не дорікнув на толоці, коли я робив помилки, було трохи важко розпочати. За останні два місяці, я значно покращив свою українську, хоча розмовляти та писати, в мене досі виходить трохи з затримкою, часто не можу згадати звичайні слова. Толока, це єдине місце, де за все своє життя, я спілкувався українською (окрім навчання), а українську мову, вперше почув, коли пішов до школи. Все, тепер точно не буду тут писати і мабуть навіть не прочитаю, що мені тут хто відповів. Бо це соромно, на восьмому році війни. Толока, мені дуже допомогла, читати або дивитись кіно українською, ніколи не дасть такий результат, як спілкування з живими людьми, хоч і через монітор. qwasasqw Прощавайте Rolleyes (2)
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2021-09-01 16:01  
Один упоротий порохобот тероризує Толоку.))

Квас! Я б написав би правильні слова але вони досить грубі... А інших слів ти не розумієш...

Я не маю відношення до bh123.

Додано через 2 хвилини 40 секунд:

Сократ. Промова перед смертним вироком. (мова російська.)
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 525, 526, 527 ... 531, 532, 533  наступна