Автор |
Повідомлення |
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
![Відео Гуртом - фільмокрай Відео Гуртом - фільмокрай](images/ranks/hurtom-synchronization.png)
![](images/avatars/157571654561dbf4ba6109d.png)
|
2018-05-16 14:48 |
marchelloUA написано: | Пропагандистський термін гомодиктатури. |
Більшість дійсно їх боїться тож таки фобія
Додано через 8 хвилин 32 секунди:
don pedro написано: | Через провінційні комплекси, велику кількість відставних "савєццкіх ахфіцераф" і розуміння того, що хоч і "Калінінградская область" і знаходиться у центрі Європи, насправді перебуває від неї далі, аніж будь-хто інший. |
Тож робимо висновок, що де б не знаходилися кпцапи чи то в середні століття у самій Європі , але залишаються кпцапи все одно. |
|
|
|
![](templates/Saphic/images/spacer.gif) |
marchelloUA VIP
![](images/avatars/14877953405b2a5eea1db2b.png)
|
2018-05-16 14:52 |
leicheman
Як за традиційну сім'ю, то значить одразу ватка? Як щодо Польщі тоді?
Цитата: | Більшість дійсно їх боїться |
Яким чином вимірювали оту "більшість"? Яким саме пристроєм визначали наявність саме страху? |
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
![](davatar/hurtom.gif)
|
2018-05-16 15:03 |
leicheman написано: | залишаються кпцапи |
І здатні перетворити Прусію і не тільки її на "Срєднюю паласу" з хрущовками і натовпами алкашні.
leicheman написано: | Більшість дійсно їх боїться тож таки фобія |
Згадуючи про величезний успіх гейських і довкола гейських естрадних виконавців в Україні, страх перед геями поєднаний з підсвідомим бажанням і цікавістю. Та й явище Ляшка, про якого (єдиного з українських політиків) наполегливо розповсюджуються чутки про його орієнтацію. Це йому зовсім не перешкоджає бути популярним серед широких народних мас і ніяк не впливає на рейтинги. Так що, наявна гомофобія українців - річ доволі дивна. |
|
|
|
![Відео Гуртом - фільмокрай Відео Гуртом - фільмокрай](images/ranks/hurtom-synchronization.png)
|
2018-05-16 15:10 |
marchelloUA написано: | Як за традиційну сім'ю, то значить одразу ватка? Як щодо Польщі тоді? |
Знову люди, щось не те собі думають коли читають мої повідомлення. Дивина.
marchelloUA написано: | Яким чином вимірювали оту "більшість"? Яким саме пристроєм визначали наявність саме страху? |
Опитування.
Як ще назвати коли люди бачать їх і обходять десятою дорогою і кажуть фєєєє? Як би то була ненависть чи щось подібне то виражали вони свої емоції інакше.
А ще прикол бачив на ютубі нещодавно де було відео у якому опитували людей , як ви " ставитеся до гетеросексуалів" у нас в країні і знаєте, що вони казали там ? Що їх не люблять і проти гетеросексуалів тож виходить країна в нас гомосексуалів хаха
А так і живе, що ні чого люди не знають, але ставляться негативно. |
|
|
|
starlost VIP
![](images/avatars/10260848305a79ebcce43c5.png)
|
2018-05-16 15:13 |
leicheman
не раз помічав що ви виступаєте за гомиків... і пригадую зізнання у тому що колись були хуліганом а тепер намагаєтесь заступитись. тож, цілком ймовірно це лише відчутя провини, а не якесь логічне пояснення... а може і ні......
тож, ви можете пояснити, але логічно з якимось реальним підґрунттям/основи від якого можна відштовхнутись і яке не зачепить більше нічого*., що виправдовує існування та схвалення у розвинених істот гомосексуалізму?
п.с. пояснення типу: ну бо мені кортить, чи, я маю папірець на якому щось накарлючу і назву його законом, і всі повині його виконувати, бо я так хочу. - не проходять!
-------------
*речі які на перший погляд міжсобою не пов'язані але мають спільне коріння. напр (просто та грубо): моб. зв'язок та мікрохвильова піч - наче нічого спільного але основа таж, - магнітні хвилі.
Додано через 1 хвилину 4 секунди:
тобто, якщо ви мене переконаєте чимось реальним, тоді я за, а як ні.. здогадатись не складно |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 15:16 |
Я би ще подискутував про ґендерну ідеологію, котру нам просовують законодавчо без широкого роз'яснення цього терміну. Якось раніше вже закидав тут вудочку, та щось ніхто не відгукнувся. |
|
|
|
|
2018-05-16 15:20 |
starlost
Знову читають одне , а приписують інше мені.
Я ж тут ніякого зараз не захищаю. Просто закинув мапу і поцікавився, чому Естонія різниться так з Литвою і Латвією і чому в калініграді більше гомофобії ніж у іншій московії (дивлячись на те де та область розташована)
А суперечка з назвою гомофобії чи якесь інша назва має бути то вже інше. Якщо бояться люди то фобія ні то ненависть чи щось таке.
Додано через 1 хвилину 47 секунд:
marchelloUA написано: | Я би ще подискутував про ґендерну ідеологію, котру нам просовують законодавчо без широкого роз'яснення цього терміну. Якось раніше вже закидав тут вудочку, та щось ніхто не відгукнувся. |
Скиньте ще раз. цікаво, що там придумали вже наші "законотворці". |
|
|
|
starlost VIP
|
2018-05-16 15:21 |
leicheman написано: | Знову читають одне , а приписують інше мені. |
здається ви робите так само, або просто неуважний
starlost написано: | не раз помічав що ви виступаєте за гомиків... і пригадую |
про мапу чи, "зараз не захищаю" я не згадував.
просто стало цікаво.. |
|
|
|
|
2018-05-16 15:22 |
don pedro написано: | Згадуючи про величезний успіх гейських і довкола гейських естрадних виконавців в Україні, страх перед геями поєднаний з підсвідомим бажанням і цікавістю. Та й явище Ляшка, про якого (єдиного з українських політиків) наполегливо розповсюджуються чутки про його орієнтацію. Це йому зовсім не перешкоджає бути популярним серед широких народних мас і ніяк не впливає на рейтинги. Так що, наявна гомофобія українців - річ доволі дивна. |
Тут мабуть працює таке, що поки не сказали відкрито, що вони гомо то люди й надалі закривають очі і кажуть, що то не правда. |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 15:25 |
leicheman
Тезисно, бо не дуже маю час зараз на це: гомофобія - пропагандистський термін (повторююсь). Є активна група (гомолоббі), котра просовує свій спосіб життя у всі сфери життєдіяльності. Причому досить успішно. Зараз в нас в Україні така ситуація, що доводиться обирати між московським окупантом та євроінтеграцією. Наші можновладці бездумно це роблять, беручи на себе зобов'язання, не роз'яснюючи в деталях їх на простому і доступному рівні. Слабкістю держави користується гомолоббі... |
|
|
|
![](davatar/hurtom.gif)
|
2018-05-16 15:26 |
leicheman написано: | А так і живе, що ні чого люди не знають, але ставляться негативно. |
Так люди ж савєццкіє, праваславниє. |
|
|
|
|
2018-05-16 15:33 |
starlost написано: | не раз помічав що ви виступаєте за гомиків... і пригадую |
Ну я й не дуже виступаю. Там був "конфлікт" про те, що писали до жанрів ЛГБТ який вже потім перетворився на дискусію по цій темі
Ще леля22 здається виписувала такі перли, що я пройти повз не міг бо такі дописи не завжди й побачити можна.
Та й я писав, що мені не подобається коли чоловіки цілуються , але я просто не волаю, що їх потрібно вбити, лікувати чи ще щось зробити.
Хай собі роблять, що хочуть та і все потому.
Я не такий вже й борець -ліберал за їх права. Наприклад я не знаю і не маю остаточної думки, щодо усиновлення ними дітей. З одного боку начебто нормально і добре, а з іншого не дуже добре.
Додано через 2 хвилини 10 секунд:
marchelloUA написано: | Тезисно, бо не дуже маю час зараз на це: гомофобія - пропагандистський термін (повторююсь). Є активна група (гомолоббі), котра просовує свій спосіб життя у всі сфери життєдіяльності. Причому досить успішно. Зараз в нас в Україні така ситуація, що доводиться обирати між московським окупантом та євроінтеграцією. Наші можновладці бездумно це роблять, беручи на себе зобов'язання, не роз'яснюючи в деталях їх на простому і доступному рівні. Слабкістю держави користується гомолоббі... |
Цих різних лоббі і не тільки гомо просто купа тож... |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 15:40 |
leicheman написано: | Скиньте ще раз. цікаво, що там придумали вже наші "законотворці". |
Це заклик до підписання петицій із роз'ясненням ситуації (однак петиції набрали вже необхідну кількість голосів, тож чекаємо відповіді від влади).
|
|
|
|
|
2018-05-16 15:50 |
marchelloUA написано: | Це заклик до підписання петицій із роз'ясненням ситуації (однак петиції набрали вже необхідну кількість голосів, тож чекаємо відповіді від влади) |
1. Пояснювати, що такі люди є то потрібно, але без добре чи погано. От просто існують вони і все.
2. Шлюб це нормально хай собі одружуються
3. Чому там саме трансгендери, маніпуляція ? Але все одно це вже дискусійне, я ще на це питання остаточної відповіді не маю. |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 16:00 |
leicheman
Якщо дуже коротко... бо справді зараз нема коли... Їм мало щоб дали їм всі права, їм потрібні наші діти. Тож просовують, поки наша влада слабка, а народ не отямився... Хочуть в школах і за допомогою ЗМІ за державний кошт розповідати дітям, що класно взяти і спробувати гейські стосунки, а потім побачити - чи це твоє чи ні (дуже скорочена версія)... Ок, я хотів щоб присутні тут самостійно пошукали, але викладу готове - ґендерна ідеологія передбачає стать не за народженням, а за моїм відчуттям. Тобто наслухався пропаганди, вирішив що я вже не хлопець, а дівчина... При цьому цих "ґендерів" не два, а купа, наприклад "я народжений хлопцем, однак почуваю себе дівчиною-лезбійкою" і ... [тут всі можливі варіанти]. |
|
|
|
![](davatar/hurtom.gif)
|
2018-05-16 16:07 |
|
|
|
|
|
2018-05-16 16:10 |
marchelloUA написано: | Ок, я хотів щоб присутні тут самостійно пошукали, але викладу готове - ґендерна ідеологія передбачає стать не за народженням, а за моїм відчуттям. Тобто наслухався пропаганди, вирішив що я вже не хлопець, а дівчина... При цьому цих "ґендерів" не два, а купа, наприклад "я народжений хлопцем, однак почуваю себе дівчиною-лезбійкою" і ... [тут всі можливі варіанти]. |
Та хоч олівцем себе хай відчувають то особиста справа кожного. marchelloUA написано: | наші діти |
Що ви маєте на увазі?
Наші це чиї? Українські? Християнські? Чи ще якісь? |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 16:17 |
marchelloUA написано: | взяти і спробувати гейські стосунки |
Це і є та войовнича пропаганда, котру віруючі (ну а хто ще цим може поцікавитися, адже решта сплять) хочуть не пустити в наші школи. Візьміть прищавого підлітка, котрий вже має потребу в сексі, однак дівчата його ігнорують. В умовах "років 20 тому" в нього більше шансів на сублімацію (себто спрямування енергії на щось інше, крім сексу), проте ця антилюдська пропаганда пропонує йому - ну не звертають на тебе увагу дівчата, отже це не твоє, спробуй альтернативу, а твої права ми захищатимемо, а якщо батьки проти, то позбавимо їх батьківських прав...
Додано через 2 хвилини 25 секунд:
leicheman написано: | Наші це чиї? |
У Вас ще нема дітей, це очевидно... Невже я помиляюся? Бо інакше Ваша риторика була б геть іншою. А в мене троє синів і тому це тема для мене не з жанру "космічні кораблі покорюють всесвіт". |
|
|
|
|
2018-05-16 16:18 |
marchelloUA написано: | Це і є та войовнича пропаганда, котру віруючі (ну а хто ще цим може поцікавитися, адже решта сплять) хочуть не пустити в наші школи. Візьміть прищавого підлітка, котрий вже має потребу в сексі, однак дівчата його ігнорують. В умовах "років 20 тому" в нього більше шансів на сублімацію (себто спрямування енергії на щось інше, крім сексу), проте ця антилюдська пропаганда пропонує йому - ну не звертають на тебе увагу дівчата, отже це не твоє, спробуй альтернативу, а твої права ми захищатимемо, а якщо батьки проти, то позбавимо їх батьківських прав... |
Вибачте, але посміявся від душі. Дякую вам ![Happy](images/smiles/trans1.gif) |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 16:19 |
leicheman
Радий що Вас розважив. А от мені не смішно. |
|
|
|
|
2018-05-16 16:23 |
marchelloUA написано: | У Вас ще нема дітей, це очевидно... Невже я помиляюся? Бо інакше Ваша риторика була б геть іншою. А в мене троє синів і тому це тема для мене не з жанру "космічні кораблі покорюють всесвіт". |
Та ви не відповіли. Наші то чиї все ж таки ?
Додано через 1 хвилину 49 секунд:
marchelloUA написано: | Радий що Вас розважив. А от мені не смішно. |
Відкрию вам велику таємницю, але якщо у хлопця встає тільки на дівчат то ніяка пропаганда не змусить його прутня встати на хлопця і не говорячи вже про кудись йому його запхати. |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 16:28 |
leicheman написано: | чиї все ж таки |
Ок, мої. Я про своїх подумав вже заздалегідь, знайшов для них приватну християнську школу. На певний час це питання вирішене, та коли Гомодиктатура набуде повноти влади, подібні школи закриватимуть/регулюватимуть/дискримінуватимуть. Тож думаючи про своїх дітей, я думаю в цілому про дітей в Україні. Нехай мої дописи виглядатимуть кумедно...
Ініціатор петицій розповідав (знайду відео - викладу тут), що їздив в Європу, зустрічався з тамтешніми християнськими лідерами, питав як могло до такого дійти... Вони ніяково відповідали, мовляв, не думали що абсолютна меншість може вплинути таким чином.. Та ця меншість напрочуд активна, а більшість не розуміла тематики і не хотіла розібратися. І все - зараз в країнах, де перемогла Гомодиктатура, за інакодумство карають, причому вже кримінально...
Додано через 1 хвилину 22 секунди:
leicheman написано: | якщо у хлопця встає тільки на дівчат то ніяка пропаганда не змусить |
Розкажіть це мешканцям в'язниць, матросам і солдатам... |
|
|
|
|
2018-05-16 16:38 |
marchelloUA написано: | Ок, мої. |
Ну тоді навіщо ви "вписується" за інших? Адже у нас християнство не державна релігія і кожні батьки вирішать самі собі.
marchelloUA написано: | Розкажіть це мешканцям в'язниць, матросам і солдатам... |
Це вже зовсім інше. Та й ті себе гомо не вважають, особливо зеки.
Це вже трохи інша тема про закритий простір. Можете погуглити експеримент на щурах де їх закрили у приміщенні і зробили сприятливі умови для життя (їжа, вода, забавки, самки) типу раю, але через деякий час вони ставали ледачими переставали битися за самок і почали шперити самців та й померли потому.
Але у нас не рай тому ми знищемо людство раніше ніж настане рай і гомосексуалами стануть усі чоловіки хаха |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 16:44 |
leicheman написано: | кожні батьки вирішать самі собі |
Якраз ні, оті "кожні батьки" пливуть за течією просто. Моя ціль - звернути увагу ширшого загалу на згадану тематику.
Однак ними є, без різниці що вони вважають. |
|
|
|
|
2018-05-16 17:10 |
marchelloUA написано: | Якраз ні |
Таки так, вирішать без сторонньої допомоги.
Давайте трохи відволічемося від гомосексуалів.
Скажіть, а ви вважаєте себе хорошим християнином?
Слідуєте божим заповідям? |
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 17:14 |
leicheman написано: | Таки так |
Дуже переконлива аргументація, мушу відзначити. "Вирішити" і "мовчки й пасивно слідувати за більшістю" - це все ж різні речі. Колись більшість виборців у Києві забила і цілком чесно перемогла активна меншість - бабусі, що отримали гречку від Черновецького...
Цитата: | вважаєте себе хорошим християнином?
Слідуєте божим заповідям? |
Сподіваюся... по милості Господа, котрий дає мені на це силу щоранку... |
|
|
|
starlost VIP
|
2018-05-16 17:26 |
leicheman написано: | Та хоч олівцем себе хай відчувають то особиста справа кожного. |
як цікаво,
а от людина захоче стати серійним убивцею, і забажає іти за мрією... (і що тут поганого іти за мрією, правда ж)
а ви скажите не можна, то як в такому випадку бути?...
------
кожен вид має свою особливіть для виживання: зір, слух, довгий язик, маскування, ехолокація...... і в людей вона теж є - інтелект/свідомість, і такий інструмент нас визначає, не вийде бути молотком бо кортить.
якщо робимо що хочемо то, за таких умов ми втрачаємо сутність розвиненої істоти і перетворюємось у звичайних тварин з лісу. і як ми дуже добре знаємо лісові мешканці поводяться як їм заманеться, у них немає обов'язкі і головне прав та свобод.
намагаюсь сказати що, треба поводитись відповідно до назви, не вийде називати себе особистістю з самоусвідомленням та інтелектом а поводитись як звір з лісу. ....трохи схоже на лицимірство, мені все а вам нічого.
----
ви навіть самі добре зазначили
leicheman написано: | експеримент на щурах де їх закрили у приміщенні і зробили сприятливі умови для життя (їжа, вода, забавки, самки) типу раю, але через деякий час вони ставали ледачими переставали битися за самок і почали шперити самців та й померли потому. |
|
|
|
|
|
2018-05-16 17:30 |
marchelloUA написано: | Сподіваюся... по милості Господа, котрий дає мені на це силу щоранку... |
От тільки зараз не подумайте, що я тролю та мені дійсно цікаво
А чому ви порушуєте заповідь "не вкради" ? Чи вантажити торенти не крадіжка ? |
|
|
|
starlost VIP
|
2018-05-16 17:32 |
starlost написано: | ви навіть самі добре зазначили
leicheman написано: | ]експеримент на щурах де їх закрили у приміщенні і зробили сприятливі умови для життя (їжа, вода, забавки, самки) типу раю, але через деякий час вони ставали ледачими переставали битися за самок і почали шперити самців та й померли потому. |
|
маю наувазі що люди поводяться як ті щурі, все є, (і поволі деградуємо, принаймні мені так здається) |
|
|
|
|
2018-05-16 17:33 |
starlost написано: |
як цікаво,
а от людина захоче стати серійним убивцею, і забажає іти за мрією... (і що тут поганого іти за мрією, правда ж)
а ви скажите не можна, то як в такому випадку бути?.
|
Для цього існують закони гадаю , що те очевидно ні?
starlost написано: | ви навіть самі добре зазначили |
У нас немає таких умов глобально по всій планеті тож не вийде так.
Та й ми раніше себе знищимо. |
|
|
|