Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
leicheman 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 05.02.25

2018-05-16 14:48  
marchelloUA написано:
Пропагандистський термін гомодиктатури.

Більшість дійсно їх боїться тож таки фобія

Додано через 8 хвилин 32 секунди:

don pedro написано:
Через провінційні комплекси, велику кількість відставних "савєццкіх ахфіцераф" і розуміння того, що хоч і "Калінінградская область" і знаходиться у центрі Європи, насправді перебуває від неї далі, аніж будь-хто інший.

Тож робимо висновок, що де б не знаходилися кпцапи чи то в середні століття у самій Європі , але залишаються кпцапи все одно.
marchelloUA 
VIP

Востаннє: 12.08.19

2018-05-16 14:52  
leicheman
Як за традиційну сім'ю, то значить одразу ватка? Як щодо Польщі тоді?

Цитата:
Більшість дійсно їх боїться

Яким чином вимірювали оту "більшість"? Яким саме пристроєм визначали наявність саме страху?
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2018-05-16 15:03  
leicheman написано:
залишаються кпцапи

І здатні перетворити Прусію і не тільки її на "Срєднюю паласу" з хрущовками і натовпами алкашні.
leicheman написано:
Більшість дійсно їх боїться тож таки фобія

Згадуючи про величезний успіх гейських і довкола гейських естрадних виконавців в Україні, страх перед геями поєднаний з підсвідомим бажанням і цікавістю. Та й явище Ляшка, про якого (єдиного з українських політиків) наполегливо розповсюджуються чутки про його орієнтацію. Це йому зовсім не перешкоджає бути популярним серед широких народних мас і ніяк не впливає на рейтинги. Так що, наявна гомофобія українців - річ доволі дивна.
leicheman 

2018-05-16 15:10  
marchelloUA написано:
Як за традиційну сім'ю, то значить одразу ватка? Як щодо Польщі тоді?

Знову люди, щось не те собі думають коли читають мої повідомлення. Дивина.

marchelloUA написано:
Яким чином вимірювали оту "більшість"? Яким саме пристроєм визначали наявність саме страху?

Опитування.
Як ще назвати коли люди бачать їх і обходять десятою дорогою і кажуть фєєєє? Як би то була ненависть чи щось подібне то виражали вони свої емоції інакше.

А ще прикол бачив на ютубі нещодавно де було відео у якому опитували людей , як ви " ставитеся до гетеросексуалів" у нас в країні і знаєте, що вони казали там ? Що їх не люблять і проти гетеросексуалів тож виходить країна в нас гомосексуалів хаха
А так і живе, що ні чого люди не знають, але ставляться негативно.
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2018-05-16 15:13  
leicheman
не раз помічав що ви виступаєте за гомиків... і пригадую зізнання у тому що колись були хуліганом а тепер намагаєтесь заступитись. тож, цілком ймовірно це лише відчутя провини, а не якесь логічне пояснення... а може і ні......

тож, ви можете пояснити, але логічно з якимось реальним підґрунттям/основи від якого можна відштовхнутись і яке не зачепить більше нічого*., що виправдовує існування та схвалення у розвинених істот гомосексуалізму?

п.с. пояснення типу: ну бо мені кортить, чи, я маю папірець на якому щось накарлючу і назву його законом, і всі повині його виконувати, бо я так хочу. - не проходять!

-------------
*речі які на перший погляд міжсобою не пов'язані але мають спільне коріння. напр (просто та грубо): моб. зв'язок та мікрохвильова піч - наче нічого спільного але основа таж, - магнітні хвилі.

Додано через 1 хвилину 4 секунди:

тобто, якщо ви мене переконаєте чимось реальним, тоді я за, а як ні.. здогадатись не складно
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 15:16  
Я би ще подискутував про ґендерну ідеологію, котру нам просовують законодавчо без широкого роз'яснення цього терміну. Якось раніше вже закидав тут вудочку, та щось ніхто не відгукнувся.
leicheman 

2018-05-16 15:20  
starlost
Знову читають одне , а приписують інше мені.
Я ж тут ніякого зараз не захищаю. Просто закинув мапу і поцікавився, чому Естонія різниться так з Литвою і Латвією і чому в калініграді більше гомофобії ніж у іншій московії (дивлячись на те де та область розташована)

А суперечка з назвою гомофобії чи якесь інша назва має бути то вже інше. Якщо бояться люди то фобія ні то ненависть чи щось таке.

Додано через 1 хвилину 47 секунд:

marchelloUA написано:
Я би ще подискутував про ґендерну ідеологію, котру нам просовують законодавчо без широкого роз'яснення цього терміну. Якось раніше вже закидав тут вудочку, та щось ніхто не відгукнувся.

Скиньте ще раз. цікаво, що там придумали вже наші "законотворці".
starlost 
VIP

2018-05-16 15:21  
leicheman написано:
Знову читають одне , а приписують інше мені.

здається ви робите так само, або просто неуважний
starlost написано:
не раз помічав що ви виступаєте за гомиків... і пригадую

про мапу чи, "зараз не захищаю" я не згадував.
просто стало цікаво..
leicheman 

2018-05-16 15:22  
don pedro написано:
Згадуючи про величезний успіх гейських і довкола гейських естрадних виконавців в Україні, страх перед геями поєднаний з підсвідомим бажанням і цікавістю. Та й явище Ляшка, про якого (єдиного з українських політиків) наполегливо розповсюджуються чутки про його орієнтацію. Це йому зовсім не перешкоджає бути популярним серед широких народних мас і ніяк не впливає на рейтинги. Так що, наявна гомофобія українців - річ доволі дивна.

Тут мабуть працює таке, що поки не сказали відкрито, що вони гомо то люди й надалі закривають очі і кажуть, що то не правда.
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 15:25  
leicheman
Тезисно, бо не дуже маю час зараз на це: гомофобія - пропагандистський термін (повторююсь). Є активна група (гомолоббі), котра просовує свій спосіб життя у всі сфери життєдіяльності. Причому досить успішно. Зараз в нас в Україні така ситуація, що доводиться обирати між московським окупантом та євроінтеграцією. Наші можновладці бездумно це роблять, беручи на себе зобов'язання, не роз'яснюючи в деталях їх на простому і доступному рівні. Слабкістю держави користується гомолоббі...
don pedro 

2018-05-16 15:26  
leicheman написано:
А так і живе, що ні чого люди не знають, але ставляться негативно.

Так люди ж савєццкіє, праваславниє.
leicheman 

2018-05-16 15:33  
starlost написано:
не раз помічав що ви виступаєте за гомиків... і пригадую

Ну я й не дуже виступаю. Там був "конфлікт" про те, що писали до жанрів ЛГБТ який вже потім перетворився на дискусію по цій темі
Ще леля22 здається виписувала такі перли, що я пройти повз не міг бо такі дописи не завжди й побачити можна.
Та й я писав, що мені не подобається коли чоловіки цілуються , але я просто не волаю, що їх потрібно вбити, лікувати чи ще щось зробити.
Хай собі роблять, що хочуть та і все потому.

Я не такий вже й борець -ліберал за їх права. Наприклад я не знаю і не маю остаточної думки, щодо усиновлення ними дітей. З одного боку начебто нормально і добре, а з іншого не дуже добре.

Додано через 2 хвилини 10 секунд:

marchelloUA написано:
Тезисно, бо не дуже маю час зараз на це: гомофобія - пропагандистський термін (повторююсь). Є активна група (гомолоббі), котра просовує свій спосіб життя у всі сфери життєдіяльності. Причому досить успішно. Зараз в нас в Україні така ситуація, що доводиться обирати між московським окупантом та євроінтеграцією. Наші можновладці бездумно це роблять, беручи на себе зобов'язання, не роз'яснюючи в деталях їх на простому і доступному рівні. Слабкістю держави користується гомолоббі...

Цих різних лоббі і не тільки гомо просто купа тож...
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 15:40  
leicheman написано:
Скиньте ще раз. цікаво, що там придумали вже наші "законотворці".

Це заклик до підписання петицій із роз'ясненням ситуації (однак петиції набрали вже необхідну кількість голосів, тож чекаємо відповіді від влади).
leicheman 

2018-05-16 15:50  
marchelloUA написано:
Це заклик до підписання петицій із роз'ясненням ситуації (однак петиції набрали вже необхідну кількість голосів, тож чекаємо відповіді від влади)

1. Пояснювати, що такі люди є то потрібно, але без добре чи погано. От просто існують вони і все.
2. Шлюб це нормально хай собі одружуються
3. Чому там саме трансгендери, маніпуляція ? Але все одно це вже дискусійне, я ще на це питання остаточної відповіді не маю.
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 16:00  
leicheman
Якщо дуже коротко... бо справді зараз нема коли... Їм мало щоб дали їм всі права, їм потрібні наші діти. Тож просовують, поки наша влада слабка, а народ не отямився... Хочуть в школах і за допомогою ЗМІ за державний кошт розповідати дітям, що класно взяти і спробувати гейські стосунки, а потім побачити - чи це твоє чи ні (дуже скорочена версія)... Ок, я хотів щоб присутні тут самостійно пошукали, але викладу готове - ґендерна ідеологія передбачає стать не за народженням, а за моїм відчуттям. Тобто наслухався пропаганди, вирішив що я вже не хлопець, а дівчина... При цьому цих "ґендерів" не два, а купа, наприклад "я народжений хлопцем, однак почуваю себе дівчиною-лезбійкою" і ... [тут всі можливі варіанти].
don pedro 

2018-05-16 16:07  
Жити по-новому: на скотомогильнику у Дніпрі виявлено 38 мішків з речами загиблих під Іловайськом:
https://ua.censor.net.ua/video_news/3066369/bagato_duje_osobystogo_tse_potribno_peredavaty_rodycham_za_lyudskymy_zakonamy_38_mishkiv_z_rechamy_zagyblyh
leicheman 

2018-05-16 16:10  
marchelloUA написано:
Ок, я хотів щоб присутні тут самостійно пошукали, але викладу готове - ґендерна ідеологія передбачає стать не за народженням, а за моїм відчуттям. Тобто наслухався пропаганди, вирішив що я вже не хлопець, а дівчина... При цьому цих "ґендерів" не два, а купа, наприклад "я народжений хлопцем, однак почуваю себе дівчиною-лезбійкою" і ... [тут всі можливі варіанти].

Та хоч олівцем себе хай відчувають то особиста справа кожного.
marchelloUA написано:
наші діти

Що ви маєте на увазі?
Наші це чиї? Українські? Християнські? Чи ще якісь?
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 16:17  
marchelloUA написано:
взяти і спробувати гейські стосунки

Це і є та войовнича пропаганда, котру віруючі (ну а хто ще цим може поцікавитися, адже решта сплять) хочуть не пустити в наші школи. Візьміть прищавого підлітка, котрий вже має потребу в сексі, однак дівчата його ігнорують. В умовах "років 20 тому" в нього більше шансів на сублімацію (себто спрямування енергії на щось інше, крім сексу), проте ця антилюдська пропаганда пропонує йому - ну не звертають на тебе увагу дівчата, отже це не твоє, спробуй альтернативу, а твої права ми захищатимемо, а якщо батьки проти, то позбавимо їх батьківських прав...

Додано через 2 хвилини 25 секунд:

leicheman написано:
Наші це чиї?

У Вас ще нема дітей, це очевидно... Невже я помиляюся? Бо інакше Ваша риторика була б геть іншою. А в мене троє синів і тому це тема для мене не з жанру "космічні кораблі покорюють всесвіт".
leicheman 

2018-05-16 16:18  
marchelloUA написано:
Це і є та войовнича пропаганда, котру віруючі (ну а хто ще цим може поцікавитися, адже решта сплять) хочуть не пустити в наші школи. Візьміть прищавого підлітка, котрий вже має потребу в сексі, однак дівчата його ігнорують. В умовах "років 20 тому" в нього більше шансів на сублімацію (себто спрямування енергії на щось інше, крім сексу), проте ця антилюдська пропаганда пропонує йому - ну не звертають на тебе увагу дівчата, отже це не твоє, спробуй альтернативу, а твої права ми захищатимемо, а якщо батьки проти, то позбавимо їх батьківських прав...

Вибачте, але посміявся від душі. Дякую вам Happy
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 16:19  
leicheman
Радий що Вас розважив. А от мені не смішно.
leicheman 

2018-05-16 16:23  
marchelloUA написано:
У Вас ще нема дітей, це очевидно... Невже я помиляюся? Бо інакше Ваша риторика була б геть іншою. А в мене троє синів і тому це тема для мене не з жанру "космічні кораблі покорюють всесвіт".

Та ви не відповіли. Наші то чиї все ж таки ?

Додано через 1 хвилину 49 секунд:

marchelloUA написано:
Радий що Вас розважив. А от мені не смішно.

Відкрию вам велику таємницю, але якщо у хлопця встає тільки на дівчат то ніяка пропаганда не змусить його прутня встати на хлопця і не говорячи вже про кудись йому його запхати.
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 16:28  
leicheman написано:
чиї все ж таки

Ок, мої. Я про своїх подумав вже заздалегідь, знайшов для них приватну християнську школу. На певний час це питання вирішене, та коли Гомодиктатура набуде повноти влади, подібні школи закриватимуть/регулюватимуть/дискримінуватимуть. Тож думаючи про своїх дітей, я думаю в цілому про дітей в Україні. Нехай мої дописи виглядатимуть кумедно...
Ініціатор петицій розповідав (знайду відео - викладу тут), що їздив в Європу, зустрічався з тамтешніми християнськими лідерами, питав як могло до такого дійти... Вони ніяково відповідали, мовляв, не думали що абсолютна меншість може вплинути таким чином.. Та ця меншість напрочуд активна, а більшість не розуміла тематики і не хотіла розібратися. І все - зараз в країнах, де перемогла Гомодиктатура, за інакодумство карають, причому вже кримінально...

Додано через 1 хвилину 22 секунди:

leicheman написано:
якщо у хлопця встає тільки на дівчат то ніяка пропаганда не змусить

Розкажіть це мешканцям в'язниць, матросам і солдатам...
leicheman 

2018-05-16 16:38  
marchelloUA написано:
Ок, мої.

Ну тоді навіщо ви "вписується" за інших? Адже у нас християнство не державна релігія і кожні батьки вирішать самі собі.

marchelloUA написано:
Розкажіть це мешканцям в'язниць, матросам і солдатам...

Це вже зовсім інше. Та й ті себе гомо не вважають, особливо зеки.
Це вже трохи інша тема про закритий простір. Можете погуглити експеримент на щурах де їх закрили у приміщенні і зробили сприятливі умови для життя (їжа, вода, забавки, самки) типу раю, але через деякий час вони ставали ледачими переставали битися за самок і почали шперити самців та й померли потому.

Але у нас не рай тому ми знищемо людство раніше ніж настане рай і гомосексуалами стануть усі чоловіки хаха
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 16:44  
leicheman написано:
кожні батьки вирішать самі собі

Якраз ні, оті "кожні батьки" пливуть за течією просто. Моя ціль - звернути увагу ширшого загалу на згадану тематику.

Цитата:
гомо не вважають

Однак ними є, без різниці що вони вважають.
leicheman 

2018-05-16 17:10  
marchelloUA написано:
Якраз ні

Таки так, вирішать без сторонньої допомоги.

Давайте трохи відволічемося від гомосексуалів.

Скажіть, а ви вважаєте себе хорошим християнином?
Слідуєте божим заповідям?
marchelloUA 
VIP

2018-05-16 17:14  
leicheman написано:
Таки так

Дуже переконлива аргументація, мушу відзначити. "Вирішити" і "мовчки й пасивно слідувати за більшістю" - це все ж різні речі. Колись більшість виборців у Києві забила і цілком чесно перемогла активна меншість - бабусі, що отримали гречку від Черновецького...

Цитата:
вважаєте себе хорошим християнином?
Слідуєте божим заповідям?

Сподіваюся... по милості Господа, котрий дає мені на це силу щоранку...
starlost 
VIP

2018-05-16 17:26  
leicheman написано:
Та хоч олівцем себе хай відчувають то особиста справа кожного.

як цікаво,
а от людина захоче стати серійним убивцею, і забажає іти за мрією... (і що тут поганого іти за мрією, правда ж)
а ви скажите не можна, то як в такому випадку бути?...

------
кожен вид має свою особливіть для виживання: зір, слух, довгий язик, маскування, ехолокація...... і в людей вона теж є - інтелект/свідомість, і такий інструмент нас визначає, не вийде бути молотком бо кортить.
якщо робимо що хочемо то, за таких умов ми втрачаємо сутність розвиненої істоти і перетворюємось у звичайних тварин з лісу. і як ми дуже добре знаємо лісові мешканці поводяться як їм заманеться, у них немає обов'язкі і головне прав та свобод.
намагаюсь сказати що, треба поводитись відповідно до назви, не вийде називати себе особистістю з самоусвідомленням та інтелектом а поводитись як звір з лісу. ....трохи схоже на лицимірство, мені все а вам нічого.

----
ви навіть самі добре зазначили
leicheman написано:
експеримент на щурах де їх закрили у приміщенні і зробили сприятливі умови для життя (їжа, вода, забавки, самки) типу раю, але через деякий час вони ставали ледачими переставали битися за самок і почали шперити самців та й померли потому.
leicheman 

2018-05-16 17:30  
marchelloUA написано:
Сподіваюся... по милості Господа, котрий дає мені на це силу щоранку...

От тільки зараз не подумайте, що я тролю та мені дійсно цікаво
А чому ви порушуєте заповідь "не вкради" ? Чи вантажити торенти не крадіжка ?
starlost 
VIP

2018-05-16 17:32  
starlost написано:
leicheman написано:
]експеримент на щурах де їх закрили у приміщенні і зробили сприятливі умови для життя (їжа, вода, забавки, самки) типу раю, але через деякий час вони ставали ледачими переставали битися за самок і почали шперити самців та й померли потому.

маю наувазі що люди поводяться як ті щурі, все є, (і поволі деградуємо, принаймні мені так здається)
leicheman 

2018-05-16 17:33  
starlost написано:

як цікаво,
а от людина захоче стати серійним убивцею, і забажає іти за мрією... (і що тут поганого іти за мрією, правда ж)
а ви скажите не можна, то як в такому випадку бути?.

Для цього існують закони гадаю , що те очевидно ні?
starlost написано:

У нас немає таких умов глобально по всій планеті тож не вийде так.
Та й ми раніше себе знищимо.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 352, 353, 354  наступна