Автор |
Повідомлення |
starlost VIP
|
2018-05-16 17:38 |
leicheman написано: | Для цього існують закони гадаю , що те очевидно ні? |
закони лише створюють баланс, а не дають шлях розвитку.
вдавати зі себе олівець це певний шлях розвитку, це певна еволюція розуму.
Додано через 1 хвилину 27 секунд:
тай ті закони пише людина, як напише так і буде.
порожня голова - порожній закон |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 17:44 |
leicheman
Не вважаю це троллінгом. Так, важлива тема. Для себе я цей аспект поки вирішив наступним чином. Зараз торенти (та частина, котра захищена авторським правом, оскільки сама технологія передбачає розповсюдження також opensource продуктів) є способом отримати продукт в умовах безальтернативного українського ринку. Скажімо, фільм транслюють в нічний час і ніде не продають. Чи продають для перегляду в онлайн кінотеатрах з російським перекладом. Мій домашній бюджет дозволяє купувати фільми, та можливостей для цього поки що нема. Якщо я помиляюся, то виправте мене і я готовий стати на праведний шлях! Жодної іронії. |
|
|
|
|
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
|
2018-05-16 17:54 |
starlost написано: | певна еволюція розуму |
Скоріше це психологічний розлад, але якщо людина таким чином не завдаж шкоди іншим то і запроторити її до лікарні майже неможливо.
Тож може бути олівцем допоки це не створить загрозу життю іншим.
Таким чином ми дійшли, що олівцем людина можете бути хаха
Додано через 2 хвилини 27 секунд:
marchelloUA написано: | Не вважаю це троллінгом. Так, важлива тема. Для себе я цей аспект поки вирішив наступним чином. Зараз торенти (та частина, котра захищена авторським правом, оскільки сама технологія передбачає розповсюдження також opensource продуктів) є способом отримати продукт в умовах безальтернативного українського ринку. Скажімо, фільм транслюють в нічний час і ніде не продають. Чи продають для перегляду в онлайн кінотеатрах з російським перекладом. Мій домашній бюджет дозволяє купувати фільми, та можливостей для цього поки що нема. Якщо я помиляюся, то виправте мене і я готовий стати на праведний шлях! Жодної іронії. |
Ну нажаль і справді без "крадіжки" контент українською в такому обсязі, як хочеться легально не дістати. Але все одно те крадіжка.
Можна поцікавитися ви православний християнин? |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2018-05-16 18:01 |
leicheman
ви часом протиріччя в своїх словах не помітили?
leicheman написано: |
Скоріше це психологічний розлад, але якщо людина таким чином не завдаж шкоди іншим то і запроторити її до лікарні майже неможливо.
Тож може бути олівцем допоки це не створить загрозу життю іншим.
Таким чином ми дійшли, що олівцем людина можете бути хаха
|
тоді навіщо відхилення узаконювати і подавати як елемент розвитку цивілізації.
----
я особисто це бачу як збій програми, і не бачу причини це дозволяти, бо таких збої безліч. і вистачає тиких що не завдають шкоди іншій людині.
Додано через 2 хвилини 4 секунди:
підкреслен, щоб було зрозуміліше, достатньо прочитати знизу в гору |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 18:02 |
leicheman
Питання важливе і впевнений, що розуміння прийде згодом. Колись, років 200 тому, за умов відсутності медичної інформації тютюнопаління і навіть пов'язаний із цим бізнес був цілком нормальним для євангельських християн (це відповідь на Ваше друге питання), а зараз зовсім ні. |
|
|
|
|
|
2018-05-16 18:07 |
starlost написано: | тоді навіщо відхилення узаконювати |
А ми боремося за права олівців ? Треба узаконити право ним бути?
Гомосексуалізм не психічний розлад, якщо ви порівнюєте з "олівцем" хах
Додано через 2 хвилини 33 секунди:
marchelloUA
А зараз куріння тютюну не прийнятне? Чи я не так зрозумів? |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 18:09 |
leicheman написано: | зараз куріння тютюну не прийнятне |
В євангельських церквах неприйнятне. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2018-05-16 18:10 |
leicheman написано: | А ми боремося за права олівців ? Треба узаконити право ним бути? |
а не ви це використали як метафору?
leicheman написано: | Гомосексуалізм не психічний розлад, |
тоді що це? |
|
|
|
|
|
2018-05-16 18:14 |
starlost написано: | тоді що це? |
Як на мене то це природнє явище
Яке було до нас і буде після
marchelloUA написано: | В євангельських церквах неприйнятне. |
Саме у церкві чи взагалі? |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 18:20 |
leicheman
Подібно як у традиційних церквах монахи і священики називають навколишніх "мирянами", так і члени євангельських церков називають навколишніх (тобто не членів церкви) словом "світ". До "світу" питань нема - хочуть курити, хай курять, ну з ким хіба ближче спілкуєшся, можна щось сказати про здоров'я в загальному (та без покаяння працювати над одним лише курінням нема сенсу, це як у розбитої машини в ДТП мити вікна). В члени церкви курця не приймуть. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2018-05-16 18:22 |
|
|
|
|
|
|
2018-05-16 18:30 |
marchelloUA написано: | В члени церкви курця не приймуть |
Його, цікава новина для мене.
А чому раніше це було прийнятно, а зараз ні? Дійсно дцікаво. |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2018-05-16 18:33 |
leicheman написано: |
Як на мене то це природнє явище
Яке було до нас і буде після
|
а я і не заперечую. (пригадую, десь місяць тому Леля22 заявали що це не природньо, потім здається ви навели статтю з вікі, і я теж сказав що це природньо)
але в цьому і є головна проблема, нічого інтелектуального, вищого у цьому немає. а вбиство в твариному світі є нормою, але в нашо ні. і багато чого з тварино світу яке вважається нормою, у нашому світі є аморальним.
тобто ми самі встановлюємо межі. тобто перед тим як щось дозволяти треба добре розібратись, чи це щось особливе чи звична справа у лісі.
чим більше звичок з лісу тим більшим звіром ми є.
як би гомосексуалізм проявлявся тільки в людей як вищий прояв кохання, це би все змінило, тоді можна, але ні це простий інстинкт розмноження який збився з курсу. як програма зі збоєм, яка все одно намагається завершити функцію
а оскільки в еволюції немає свідомості то будь який збій чи відхилення від так званої норми - є нормою |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 18:46 |
leicheman
Не копав тему, знаю лише що серед богословських світил є Сперджен, котрий жив давніше, відомо що він палив сигари. Коли саме сталося розуміння, що це неприйнятно, не скажу. Знаю лише що це входить у перелік залежностей, це медичний факт (жартують: що складного кинути палити - ніц, я робив це декілька тисяч разів). Отже, залежність - це рабство, а ми раби лише Божі.
Цитата: | Бо хто ким переможений, той тому й раб.
(2 Петра 2:19) |
Це так коротко. Бо мене ця тема оминула, я кинув палити задовго до покаяння, просто зрозумів що роблю це за компанію а не з власного бажання. |
|
|
|
|
|
2018-05-16 19:04 |
starlost
Насправді більшість з людства таки від звіра не далеко пішла.
Поїсти , поспати, покохатися і т.ін
Не знаю, що по цій темі ще написати
Дискусії мабуть по цьому ніколи не скінчиться допоки існує людство
Додано через 2 хвилини 6 секунд:
marchelloUA
Ну , я так і думав, але все одно було цікаво дізнатися.
П.С кинув палити 4 роки тому і це було на краще (зараза навіть запаху не можу витерпіти цигарок) |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 19:08 |
Підсумовуючи дискусію (хоча до кінця дня ще далеко), згадані вище петиції не проти самих по собі геїв, а за сімейні цінності, котрі в Україні таки потребують державного захисту, а не агресивної геє-пропаганди в школах та глобальної гомодиктатури у всіх сферах життя... |
|
|
|
|
|
2018-05-16 19:10 |
marchelloUA
Нажаль нам не вистачає реклами/пропаганди здорового способу життя, що було менше алкашів/наркоманів , щоб діти не страждали і жили з хорошими батьками. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2018-05-16 19:17 |
|
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 19:20 |
leicheman
Як я вже казав, повторюся зі своєї дзвіниці, у пропаганді просто здорового способу життя (мити вікна в розбитій у ДТП машині) є мало сенсу, потрібний комплексний підхід, що починається з навернення людини до Бога. |
|
|
|
|
|
2018-05-16 19:23 |
marchelloUA написано: | потрібний комплексний підхід |
Я це й мав на увазі.
marchelloUA написано: | навернення людини до Бога |
Хоч я це і поважаю бо дійсно релігія допомогла багатьом людям, але то не шлях для всіх людей. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 19:33 |
leicheman
У моєму розумінні, релігія - це збірка правил та обрядів. Я ж тут говорю про особисті стосунки з Живим Богом, котрий змінює життя.
Цитата: | багато покликаних, та вибраних мало.
(Від Матвія 22:14) |
|
|
|
|
|
|
2018-05-16 19:44 |
marchelloUA написано: | У моєму розумінні, релігія - це збірка правил та обрядів. Я ж тут говорю про особисті стосунки з Живим Богом, котрий змінює життя |
Мабуть ваша правда
Дякую за обговорення і дуже радий, що це усе не скотилося до образ і т.ін |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-16 19:54 |
leicheman
До Ваших послуг. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.3 Забанено
|
2018-05-16 21:40 |
gunnarukr, та навряд, навряд. Піцька навіть українською пише з помилками, а задля створення вірусів треба ж уміти програмувати. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2018-05-17 00:06 |
Леля22 написано: | Мудак ваш Толмачов. Якщо хочете знати... |
серйозно? ну хай буде мудак, якщо Ви так кажете...
а Ваш немудак далі постачає електроенергію, газ і воду на Крим і на непідконтрольні Україні території (так звані лидинири).. про пенсії і допомоги мовчу
Ваш немудак спокійнісінько робить гешефт з окупантом, мало того - платить податки в казну параші.. про недопустимість поєднання бізнесу і державної посади мовчу
Ваш любий немудак називає бандитів бандерівцями (бандерами).. кажете, просто обмовка? не вірю в обмовки, бо це не вперше, отже, таке на думці, от воно і на язик рветься
я ще багато чого можу наводити, що робить Ваш солодкий немудак, але для чого? Що це вирішить? Змінить Вашу думку? Навіть якщо і так, то й що? Отож..
просто Ваш немудак не тим займається - прочитайте якось Конституцію України, особливо статтю 106 (п.19-20) - а не ходить на відкриття садочків і не пхається на нагородження ігор патріотів
хоча правду сказати є і позитивні моменти в діях чукулядового немудака і це треба визнати - за ці 4 роки війни Україна залишається з підтримкою (хоч і не з такою, якби нам всім хотілося) західного світу, а це якраз парафія президента (безвіз теж сюди входить, як і курс на НАТО). Тут йому честь і хвала, бо якщо би був повний мудак, то фіг би нас хтось підтримував.
і маленька ремарка щодо Криму - знаєте що кацапи вже міст добудували?
Цитата: | Станіслав Краснов
ТИСЯЧУ разів я попереджав про Кримський міст. Бив в усі дзвони, писав купу постів, знімав декілька випусків #ProКрим. ТОДІ було ще не пізно!!
Все було як горохом об стіну. Приходили зомбі, що надивились порохобачення і писали одне і теж - моста не буде, він провалиться під дно, дочекаймося осені, його знесе кригою, дочекаймося зими і так далі.
Насправді, всі ці тези були сформовані кремлівськими політтехнологами та масово розтиражовані українськими ЗМІ, щоб приспати український народ, поки міст будувався.
Тепер міст - це доконаний факт.
Так само, як факт - банкрутування українських портів в Азовському морі. Вам про це не говорять?
Маріупольський порт, Бердянській порт - про них можна забути. Росіяни ВЖЕ не пропускають наші кораблі під своїм мостом.
Це мільярди і мільярди доларів, що втрачені. Це зубожіння та відтік населення з тієї місцевості.
І це тільки одна з проблем, які отримала Україна від цього мосту.
Поки він будувався, ми могли цьому завадити. Міжнародні суди, санкції, протести, прямі пікети. Могли просто фізично не дати будувати цей міст.
І що, щось зміниться? Може люди стануть розумнішими?
Та ні, от прямо зараз подається електроенергія окупантам в Крим. Наша електроенергія, що виробляється на ЗАЕС, подається на військові об'єкти окупантів. І буде подаватись, поки вони не добудують свої електростанції.
Можна про це кричати, можна стояти з плакатом перед Верховної Радою - все буде марно. А от коли електростанції добудують, і відключать електромережу на Крим, тоді всі прозріють і будуть обурюватись. |
|
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-05-17 10:46 |
Cleaf 1.1.1.3 написано: | з помилками |
Як почитати айтішні форуми, то там зразу видно, що програмісти не лінгвісти. Але в нашої братії є така штука як компілятор, котрий не пустить далі, якщо є орфографічні помилки в програмці |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2018-05-17 11:15 |
ssTAss
Тішить наївність людини Цитата: | Поки він будувався, ми могли цьому завадити |
Особливо оце: Цитата: | Могли просто фізично не дати будувати цей міст |
Цікаво, ця людина з реальністю якось перетинається чи одні порохоботи перед очима? |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.3 Забанено
|
2018-05-17 11:52 |
ssTAss написано: | постачає електроенергію, газ і воду на Крим і на непідконтрольні Україні території |
Феєрично)). Друже, Ви хоч би в Google запитали, перш ніж постити отаку фантастику)))
ssTAss написано: | платить податки в казну параші |
Що, фабрика в Ліпецьку ще працює?))
ssTAss написано: | я ще багато чого можу наводити, що робить Ваш солодкий немудак |
Наведіть-но краще, що робила та/або робить ВО "Сволота". Іллєнка з "Держкіном" можете не згадувати, бо на кіно просто злочинна шоколадна влада почала давати більше грошей; за минулого фінансування все було б так само.
Станіслав Краснов написано: |
ТИСЯЧУ разів я попереджав про Кримський міст. Бив в усі дзвони, писав купу постів, знімав декілька випусків #ProКрим. ТОДІ було ще не пізно!!
|
Як каже Ярпен, ги. А чому зараз пізно?)) |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2018-05-17 13:42 |
317 |
|
|