Автор |
Повідомлення |
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2019-03-28 01:27 |
Robar III написано: | це все леля намовила, наскаржилась на мене.. |
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-03-28 01:28 |
ssTAss написано: |
ну-ну.. і попри все Україна за чотири роки виплатила донбасянам 80 млрд. пенсійних виплат, при тому, що вони не платять жодних внесків у пенсійний фонд... гірше буде(
але про гроші не будемо, бо відразу вилазять 6 млрд. $ на типу націоналізацію привату (але це давно було і всі вже забули), млрд. грн у фонд президента і більше півтора млрд. грн у фонд дружини президента, про які щось нічого не чути - ані стипендій, ані підтримки науковців, ані проектів... а так обіцялось при прийнятті бюджету. Доне, як там науку, підтримують? Малисьте купу виплат з тотих фондів?
|
хей, а де я писав, що буде краще? чи, що зараз добре? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-03-28 02:21 |
ssTAss написано: | і попри те, розмовляєте з тим, хто це свинство розносить... це тому, що ви голосуєте за одного і того ж кандидата? З фіцькою ж не розмовляєте... чи з кіберенергетиком. Кумедне у Вас поняття свинства.
Он людина перший день на форумі і одразу збагнула, хто тут тролі, а Ви щось ніяк... | у Кліфа тролівські методи, які я аж ніяк не схвалюю. але він тут не тільки тролінгом займається, на відміну від Рутера і Кіберенергетика (хоча з Рутером я один раз таки побалакав, якщо так можна назвати обмін двома повідомленнями в приваті, після кількох років ігнору). Кліфа я теж деякий час ігнорив — у той період, коли він тут практично нічого не писав, окрім відповідей Рутеру. але Кліф — це все-таки оптиміст, від його дописів вішатися не хочеться. така людина корисна в будь-якій компанії та будь-якій ситуації. ще б перестав срачі розводити, то взагалі ціни не було б. ssTAss написано: | то може дамо іншим шанс і вони покажуть кращий результат? Ви ж не знаєте наперед які діла будуть в інших? Обіцянки ж неважливі, так? | якби у нас під боком не сидів скажений звір (у особі Росії), то можна було б дати шанс кому завгодно. але ситуація така скрутна, що ставити можна тільки на виграшні номери. ми просто не можемо дозволити собі вчитися на помилках. ssTAss написано: | хто казав що не варте? Є хороше і це треба визнати, але якщо підраховувати у відсотках, то плюсові діла пороха становлять десь 20 відсотків проти 80 мінусових, то за що його ще раз обирати? Подякуймо за добре і рушаймо далі. | якби співвідношення дійсно було таке плачевне, то держави у нас би вже не було. hetzendorf написано: | Якраз з пуцькою Фіrakе балакає. А от зі мною — ні. Гадки не маю, чим я, такий скромний і чемний хлоп, міг його образити @_@ | я ще не бачив людини, яка б так настирно добивалася моєї уваги. ну, радійте — сенпай вас нарешті помітив. якщо дійсно хочете зрозуміти, чому я вас ігнорував, то я вам це залюбки поясню. за однієї умови: ніякої софістичної балаканини та іншого непотребу. або суттєва розмова, або назад в ігнор. маєте один шанс. |
|
|
|
|
armogun Попереджень: 1
|
2019-03-28 09:07 |
|
|
|
|
|
Анонім004
|
2019-03-28 14:51 |
ssTAss написано: | Доне, як там науку, підтримують? Малисьте купу виплат з тотих фондів? |
Та ніби Фаріониха не скиглить, же нє ма пєньондзув.
ssTAss написано: | Ваше право так вважати, у мене інша думка. |
Правильно, Кошулинський всіх переможе. Борітеся - поборете! Ходіть по каналах Медведчука і водночас нагадуйте Петрові Олексійовичу, що Медведчука треба посадити, - і матимете щастя! Слава нації! Якщо серйозно - достатньо порівняти, скільки людей приходило на зустрічі з Порохом і скільки - до Кошулинського. За ким уперто соваються придурки з нацдружин, а на кого їм начхати.
ssTAss написано: | плюсові діла пороха становлять десь 20 відсотків проти 80 мінусових, то за що його ще раз обирати? |
Порівняно з Порохом плюсові діла ВО "Сволота" становлять приблизно 0,2 відсотки проти 99,8 мінусових (якщо взагалі у партії, що лише волає та закликає, можна знайти щось корисне). Ну й кому впав тотой ваш Кошулинський?
armogun написано: | Тягнибок: Сьогодні тільки націоналізм може реально протистояти московській агресії |
У якій там бригаді воює Тягнибок? Бо щось не видно, кому він нібито протистоїть. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-03-28 16:16 |
А я от у роздумах, чи стагнація України при порошенку краще, чи потрібно струснуси країну/суспільство “змінами”.. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-03-28 16:29 |
Cleaf написано: | У якій там бригаді воює Тягнибок? Бо щось не видно, кому він нібито протистоїть. | у свободівців точно є (чи принаймні були) якісь батальйони на фронті. хоча сам Тягнибок участі в бойових діях безпосередньо не бере, наскільки мені відомо. Robar III написано: | А я от у роздумах, чи стагнація України при порошенку краще, чи потрібно струснуси країну/суспільство “змінами”. | в чому ви бачите стагнацію? бо я-от бачу поступовий розвиток і рух вперед (хоч не так швидко, як хотілося б, і не в усіх сферах).
а саме питання дуже цікаве. я вже тут писав, як я раніше сміявся над людьми, які (умовно кажучи) голосували «за стабільність». тепер я їх добре розумію. і скажу так: перш ніж замінювати стабільність струсами і змінами, треба спершу переконатися, що ця стабільність у нас є. |
|
|
|
|
Анонім004
|
2019-03-28 16:30 |
Робаре, жодної стагнації. Економіка потрохи повзе вперед; культура теж (на кіно гроші дають, музику квотами підтримали, література і так не бідувала); навіть для церкви Порох протиснув право на самостійний розвиток.
А "змінами" країну / суспільство уже потішили у 1917-1920 роках. Що з того вийшло - вам, як історику, відомо.
P.S. Пропозиція щодо тортів до сухпаю лишається в силі. |
|
|
|
|
|
2019-03-28 17:12 |
|
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-03-28 17:22 |
Ніякої "стагнації" у Франківську я не бачу. місто дуже розвивається. |
|
|
|
|
|
2019-03-28 17:28 |
|
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-03-28 18:12 |
|
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-03-28 18:36 |
Virake
Cleaf 1.1.1.4
Ви пишите 1 в 1 як росіяни ) Стабільність, рух вперед, але по троху. На кіно гроші дають, музику квотами підтримали, література і так не бідувала. навіть для церкви Порох протиснув право на самостійний розвиток.
Я просто в шоці))) В моїй компанії, в незалежності від зростання, я би звільняв людей які кажуть що все чудово або могло бути і гірше, якщо по плану ми відстаємо на 50%.
Якщо ти прийшов до компанії геймдеву. Ти як мідл працівник не виконуєш те що ти повинен робити, значить в тебе замало досвіду. І винні це ті хто тебе найняв. Рекрутер, Лідер і тд. Виявляється що всі вони рідні. (порівняння з українськими політиками) Тому в геймдеві заборонено працювати рідним на нижчих посадах. Тільки якщо сеньйор чи майже сеньйор рівень, тай ще на різних проектах.
Вистачає використовувати звичайну логіку. Треба порівнювати Україну з іншими країнами. Нонсенс, коли кажуть що дебільний сусід Росія заважає.
Я вже перерахував в першому коменті чого було не зроблено.
Ось список усіх реформ http://reformy.org.ua/
будь ласка, давайте конструктивно поговоримо про реформи
Де ми йдемо потроху? за 5 років?
Які зміни тут? Ніякі.
Судова влада
1.Судова система
2.Конституційний Суд
3.Верховний Суд
4.Антикорупційний Суд
Що в нас по правовій системі?
Що до Небесної сотні?
Що до Гандзюк? Шеремет?
Кого посадили за 5 років? Нуль. Блядь нікого.
Націоналістам похую, коли Сашка Білого вбили.
Тепер про ринок України.
Що там в нас енергетикою? Дивилися пояснення Коболєва на Бігус Інфо, чому його хочуть усунути?
Що там Ахметов, Медвечук? Де націоналісти зараз? готуються протистояти ЗЕ чи Порошенко?
Що з машинобудуванням? з вікіпедії "Станом на 2019 рік автомобільна промисловість України практично припинила своє існування." І ще "Skoda відмовилась розміщувати свій завод в Україні"
Про таможку треба ще щось казати? Що в нас тут на прикладі ПК комплектуючих? https://forum.overclockers.ua/viewforum.php?f=26
А про білі конверти? А про ларьки? А про шарму? і ТК.
І одне з найголовніших. Продаж Землі. Ви розумієте, чому не пускають інвесторів? Гній потече рікою, розкриються шахрайства і ухиляння від податків українськими конкурентами. Відкритий ринок землі, це коли іноземці можуть подавати до суду українських олігархів. Зараз це не можливо. 5 років і ніфіга не змінили.
Курс валюти не змінився. Це ваша стабільність? Це як в Росії по вашому?
Вундеркінди геймдеву вже давно не в Україні. Коли ти вже як 10 років працюєш на цій роботі, і бачиш що в Україні нічого не змінюється, то який вихід? Хочешь працювати на CyberPunk 2077 в Польші? Хочеш до Канади в Юбісофт? Вальв? Майже на усіх посадах, зарплата нижча за західні офери. Авжеж є виключення. Але це факт. Те що в Україні є це мінімум.
Хочеш грант від Епік Геймс? робиш проект з самоучками, робиш портфоліо після закінчення проекта і пиздуєш далі, або робиш галєру в Україні, і всі працюють на тебе. І хтось талановитий піде дальше, і це не Україна.Так є і патріоти, залишаються в Україні і все таке інше. Але вони не більшість.
В мене інше становище, обговорювати це не буду) Я висловив свою думку.
І ще приклад із реалу, пиздота з телеканалу Інтер живе неподалік. Скупила ділянки під сільхоз навколо себе і закрила дорогу до річки. Зробило басейнчик. А ще одна пиздота купило озеро.
Суд? А ствол до голови не боїшся? Ото вся реформа.
Ну і по мелочі, сміття в лісі. Ненавиджу усіх хто це робить. І це люди котрі голосували за нього, Обухівський район Київської області. http://www.vorog.info/%D1%96%D0%B3%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE/
Сука пиздота.
І що? друг Порошенко. Такий же як і Свинарчук.
Казати мені про те що мені мізки промили, повна маячня. ТВ не дивлюсь. Я не упереджено дивлюся усе на ютубі.
Мені не без різниці що в Україні буде. Треба зміни. Порошенко не виконав жодної обіцянки. Безвіз і томос це ніщо. Ситим не будеш.
Додано через 14 хвилин 28 секунд:
armogun
Чому Корчинський необ'єктивний? Зе... по приколу.. він продасть Україну. Маячня. https://youtu.be/2IikHPQ3LIM?t=103 Кісельов стайл
Хоча добре сказав про Юлю. Супрун нібито підтримав.
Я тільки бачу упереджене ставлення до ЗЕ. Я це розумію. Багато чого, що не подобається націоналістам. |
|
|
|
|
Анонім004
|
2019-03-28 18:36 |
Та не сміши людей. "У моїй компанії". Ти навіть писати грамотно не вмієш, про які там компанії може йтися?))) ЗЕлупа - кондом штопаний, і Петро Олексійович однією лівою може відкрутити хрипатому яйця.
Агов, панове свободівці! Тут шанувальник Зєлєнского з'явився. А ну навчіть-но його Батьківщину шанувати!!)) |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-03-28 18:37 |
demitsuru написано: | Якщо ти прийшов до компанії геймдеву. Ти як мідл працівник не виконуєш те що ти повинен робити, значить в тебе замало досвіду. І винні це ті хто тебе найняв. Рекрутер, Лідер і тд. |
І це пише чувак, що ще вчора тут агітував за недосвідченого дебіла (й за сумісництвом брехуна й сцикуна) Зеленського
|
|
|
|
|
|
2019-03-28 18:40 |
armogun
Чому Корчинський необ'єктивний? Зе... по приколу.. він продасть Україну. Маячня. https://youtu.be/2IikHPQ3LIM?t=103 Кісельов стайл
Хоча добре сказав про Юлю. Супрун нібито підтримав.
Я тільки бачу упереджене ставлення до ЗЕ. Я це розумію. Багато чого, що не подобається націоналістам.
Добре що проти Петі)
Додано через 2 хвилини 48 секунд:
hetzendorf
Ви тут усі показилися? навіщо ви робити те що роблять кацапи? Повні гніву.
Тобто анімешник кращий? який завжди постить гіфки з аніме Сузумія Харухі?
Ви краще би прочитали, і поставили би правильні питання. І продовжили дискусію.
Я не за ЗЕ. Я проти Петі.
Риторику не міняв. |
|
|
|
|
Анонім004
|
2019-03-28 18:43 |
Та ми бачимо, що деміцюцюрнику аби-но проти "Петі". Але деміцюцюрник даремно старається, голосуємо за Порошенка - добиваємо зрадофілітиків.
demitsuru написано: |
Тобто анімешник кращий? який завжди постить гіфки з аніме Сузумія Харухі?
|
Хто зачепить чібіків, тому пан hetzendorf зробить боляче (ще й пан Кліф допоможе). |
|
|
|
|
|
2019-03-28 18:45 |
Cleaf 1.1.1.4
Я писав, що я російськомовний? І мені важко, тому що ледачий і не маю таку добру пам'ять. Може почнеш мене опускати за це? І це ви такі усі люди?
Я поважаю правила толоки, і поки я тут я вчуся.
А ваші знущання це тупо.
Додано через 49 секунд:
Cleaf 1.1.1.4
я не чіпаю чібіків, я не проти аніме.
Додано через 1 хвилину 1 секунду:
Ну так що Кліф? Ти недолугий чищо? Я написав, тобі важко прокоментувати?
Реформи. Які? |
|
|
|
|
Анонім004
|
2019-03-28 18:48 |
Які реформи потрібні фанатові ЗЕлупи? |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-03-28 18:49 |
demitsuru написано: | Тобто анімешник кращий? який завжди постить гіфки з аніме Сузумія Харухі? |
Принаймні ніхто ще не додумався Харухі Судзумію висунути у Президенти. На відміну від інфантильно-імбецильних хом'ячків Голобородька.
Твій сьогоднішній багатолітерний висер яскраво показує, яка каша в тебе в голові (як зрештою й подібних тобі одноклітинних)
|
|
|
|
|
|
2019-03-28 18:50 |
|
|
|
|
|
Анонім004
|
2019-03-28 18:51 |
demitsuru написано: | кщо я сказав що я проти порохоботів і хочу голосувати за ЗЕ. Це не агітація. |
Наша персона офіційно оголошує, що є порохоботом, закликає всіх голосувати за Порошенка і пропонує вважати ЗЕлупу дегенератом. То не агітація, щоб ви знали. |
|
|
|
|
|
2019-03-28 18:53 |
hetzendorf
Чувак, ти тільки і те і робиш що поливаєш помиями. Що не так? Вважаєш я не об'єктивний?
Ти те саме робиш "вашіє доказатєльства ето не доказатєльства" що і ватани
Додано через 1 хвилину 7 секунд:
Cleaf 1.1.1.4
ну так прокоментуйте те що я написав. які реформи для тебе були зроблені? ) |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-03-28 18:55 |
|
|
|
|
|
|
2019-03-28 19:05 |
hetzendorf
де агітація? Я тобі лінку кидав з поясненнями.
найважливіший засіб впливу на свідомість і настрій широких мас, з метою спонукати їх до політичної чи іншої активності, ідеологічна зброя боротьби партій. Агітація проводиться шляхом поширення певних ідей і лозунгів за допомогою різноманітних засобів: через пресу (газети, журнали, брошури, листівки, заклики тощо), усні виступи (доповіді, бесіди, читання газет та ін.), радіо, телебачення, кіно, театр, образотворче мистецтво (плакати, діаграми, карикатури тощо), політичну і художню літературу.
Де агітація? Ти розумієш різницю?
Те що я написав, що Порошенко не зробив, це не важливо?
Я привів факти.
Зеленський ще нічого не зробив. ОК! Припустимо. Я вже передумав голосувати за ЗЕ. Усе. Крапка.
І так. Де зараз агітація?
Поясни мені тепер що я написав. Про Порошенко.
Додано через 3 хвилини 8 секунд:
hetzendorf
на goha.ru в розділі Дикий Захід, були такіж ватани.
Кричали Путін Путін! ЛАЛАЛАЛА.
а тут анімешник за Порошенко. |
|
|
|
|
Анонім004
|
2019-03-28 19:06 |
Поясніть хтось деміцюцюрникові те, що він написав. Бо ж не розуміє.
demitsuru написано: | на goha.ru |
О, які цікаві вподобання. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-03-28 19:10 |
|
|
|
|
|
|
2019-03-28 19:10 |
Cleaf 1.1.1.4
які вподобання? я самовипилив себе, нема вже аккаунта. Ватани , опозіціонери і ще кілька українців там залишилося. З мене було вже досить слухати маячню.
Гоха, був тоді ще для мене звичайним форумом. Не було українського аналогу. Немає нічого українського на кшталт толоки.
якщо є, дай лінку приєднаюся. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-03-28 19:11 |
|
|
|
|
|
|
2019-03-28 19:12 |
Gin_ger
я вже читав. Це вже кранти Петє)))
Вже багато чого переоформлюється довиборів Порошенком і ко)))
Він мабуть вже домовляється про виліт))) |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|