Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
Леля22 
Забанено
Забанено

Востаннє: 07.08.18

2018-05-15 22:08  
ssTAss написано:
Леля назвала всіх "хто проти" значно гіршими

Я не казала "всіх", я написала "деякі з тих, які....". Щодо "всіх" не знаю, всіх жителів України я не знаю, тому напевно сказати не можу.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.02.25

2018-05-15 22:12  
ssTAss написано:
я не порівнюю яника з порохом, до чого тут Ваше питання? (чи Майдан був тільки за те, що зек? пам'ять, то дивна штука, якось з часом геть усе забувається..)
говоримо про ситуацію, та й Леля назвала всіх "хто проти" значно гіршими, от і хочу послухати хто і в чому
коли хтось каже «підставте ім'я X замість Y» і так далі — це порівняння. і в нашому випадку порівняння не просто недоречне, а якесь фантасмагоричне. якщо ви цього на меті не мали, то що ж…
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 05.02.25

2018-05-15 22:15  
Леля22 написано:
Я не казала "всіх", я написала "деякі з тих, які....".

справді, вибачте
то хто конкретно гірший? і чим? Толмачов? але ж Ви його напевно навіть не знаєте
за кожною дією є конкретна людина, не треба списувати на "всіх", "владу", "всесвітню змову" і "руку мацкви", називайте імена, щоб всі знали героїв/антигероїв
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-15 22:16  
Леля22 написано:
Я не казала "всіх", я написала "деякі з тих, які....". Щодо "всіх" не знаю, всіх жителів України я не знаю, тому напевно сказати не можу.
узагальнення залишається узагальненням.
Леля22 
Забанено
Забанено

Востаннє: 07.08.18

2018-05-15 22:20  
Із чорною заздрістю деяких людей я сама зіткнулася, коли три тижні працювала на одній роботі, щоб заробити хоч трошки грошей, бо за вивчання грошей не платять (вже не працюю там, сиджу вдома, вивчаю по 9-10 годин на день, щодня) і щиро сказала (коли запитали), що вивчаю англійську мову, веб-дизайн і планую бути фрілансером (і податки до бюджету України, звісно, платити). Краще б я цього, певно, не казала їм.
Така країна ненормальна, а все-таки рідна, як у когось мати-алкоголічка... Така країна, в якій ніяково, навіть часом лячно сказати про свої успіхи.

Додано через 2 хвилини 26 секунд:

Цитата:
Замість Батьківщини - болісна, вистраждана прив’язаність до землі.
...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-15 22:20  
і, до речі, таке порівняння, яке не зробив пан Стас, робить велика кількість людей. маса людей, які зараз виступають проти Порошенка, так і кажуть, що він як не такий самий, як Янукович, то ще й гірший. я навіть не знаю, що на таке відповідати.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2018-05-15 22:30  
Virake написано:
в чому ж пересмикування?

Ніхто ні словом не згадав про чиїсь відсидки, а ви одразу втулили про ходки Яника.
Virake написано:
і в нашому випадку порівняння не просто недоречне, а якесь фантасмагоричне.

Чому ж недоречне? Обоє вихідці з кримінально-господарських політичних кіл Кучми, засновники ПР (а Соєва Шоколадка ще й СДПУ (о)), олігархи, кананічєскі праваславниє, вкрай далекі від всього українського, мають своїх любих друзів, пов'язані з ПуSSією і найголовніше для них власні інтереси. Майже близнята.
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

Востаннє: 04.10.18

2018-05-15 23:04  
ssTAss написано:
в тексті замість прізвища Порошенко підставляємо Янукович і згадуємо 2013-2014 роки

Ні, не згадуємо. Бо:
а) Яник прийшов до влади за допомогою фальсифікацій (перед 2-м туром виборів 2010 року регіонали за допомогою Ющенка проштовхнули незаконні зміни до виборчого законодавства)
б) дивно, коли прихильник "Свободи", до якої належить така собі комуністка Фаріон, дорікає Порошенку, що той заснував партію, що до парламентських виборів 2006 року існувала на папері
в) може, "роздули звичайне непотискання руки" ті, хто постить відео із тим непотисканням просто отут?)))
г) чим ВО "Сволота"... тьху, ВО "Свобода" відзначилася в історії України, окрім вереску та базікання?)))
don pedro написано:
Майже близнята.

Авжеж. Купіть пиріжка. Порошенко очолює армію та державу, що воюють проти Московії - Яник очолював все антиукраїнське, що тут було. Порошенківська компанія відновила ППО навколо Києва за свої гроші - Яник знищував обороноздатність ущент. За Порошенка запровадили квоти на мову - за Яника закон Калєснічєнка. Ох, інтелігентики, які ж ви милі!))) Пишіть іще, вас дуже весело читати. Найголовніше питання статті лишається в силі: чому інші учасники не наслідували приклад пана Толмачова? Вони зрадники, а він один герой?)) Ще б не забути момент про "кананічєскі праваславних": Порох підтримав ініціативу про звернення до Варфоломія щодо автокефалії - влада Яника, навпаки, пхала московський патріархат скрізь, де лише можна.
Взагалі, наша персона впевнена в наступному: аби інтелігентики порозумнішали, варто по-європейськи нарешті зробити відпустки доблесним викладачам універів (особливо івано-франківських) не 56 днів, а десь так 3 тижні, бо сидячи на сраці та вдаючи, що працюють, починають перейматися дурними думками)))))
don pedro 

2018-05-15 23:15  
Cleaf 1.1.1.3 написано:
інтелігентики

О, гегемон з'явився!
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

2018-05-15 23:19  
don pedro написано:
О, гегемон з'явився!

Так-так, друже, рано чи пізно відпустки у 56 днів зникнуть!)))
don pedro 

2018-05-15 23:21  
Cleaf 1.1.1.3
???
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

2018-05-15 23:24  
don pedro
Викладач-науковець має відпустку 56 днів.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-15 23:28  
Янукович:
- обраний із нікчемним відривом
- висловлював і втілював антидержавні ідеї зближення з Росією
- остаточно розклав армію
- підготував територіальний поділ країни (угода про ЧМФ, протиставлення сходу і заходу країни та інше)
- спричинив кровопролиття на Майдані
- втік, спровокувавши інституційну кризу і давши Росії підстави для вторгнення
- російський шпигун (судячи з місця втечі)
- невихований, неосвічений зек і хам

що з цього можна приписати Порошенку? він, ясна річ, неідеальний. багато що з його політики я категорично не сприймаю. але він є НЕПОРІВНЯННИМ до Януковича, та й до попередніх президентів теж. не розумію, як цього можна не бачити.

тепер по пунктах.
don pedro написано:
Обоє вихідці з кримінально-господарських політичних кіл Кучми
конкретно, хто чим займався? Янукович сидів за чисто кримінальними статтями. типовий уркаган. Порошенко теж такий?
don pedro написано:
засновники ПР
Янукович не був засновником ПР, а Порошенко перейшов до його конкурентів у ще у далекому 2001 році. відтоді спільної політичної діяльності не вели.
don pedro написано:
олігархи
Янукович олігархом не був, він був ставлеником олігарха Ахметова (вірогідно, теж російського шпигуна). а Порошенко, на відміну від Ахметова, не є кримінальним авторитетом.
don pedro написано:
кананічєскі праваславниє
як і пів України на той час.
don pedro написано:
вкрай далекі від всього українського
я не знаю, які ідеї висловлював Порошенко до 2000-х, але вже за часів першого Майдану він стояв на проукраїнських і проєвропейських позиціях.
don pedro написано:
мають своїх любих друзів
як і всі інші українські політики. не маючи зв'язків, пробитися до влади в Україні неможливо. та й у якій країні це можливо?
don pedro написано:
пов'язані з ПуSSією
це про Липецьку фабрику? пів України тоді сиділо у ВК, а багато хто ще досі сидить (і вважає, що це правильно). і це не якісь закоренілі українофоби, а величезна кількість начебто патріотів, включно з багатьма тутешніми. хіба після цього можна комусь дорікати за бізнес (вже давно не дійсний, до речі) із країною, напад якої для переважної більшості українців виявився цілковитою несподіванкою?
don pedro написано:
найголовніше для них власні інтереси
для всіх головними є особисті інтереси. так було завжди. і нам дуже пощастило, що інтереси чинного президента збігаються більше з державною Україною, ніж навпаки, як було у випадку з Януковичем.

взагалі, складається враження, що тут усі живуть у вигаданій країні, в якій хороший народ і паскудна влада. коли в дійсності одне просто випливає з іншого.
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

2018-05-15 23:35  
Virake, плюсуємо за всіма пунктами, та вкотре нагадуємо, що фактично підсумки виборів 2010 року було сфальсифіковано за цілковитої байдужості європейських спостерігачів.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-15 23:42  
мене більше сприкрила не байдужість спостерігачів, а байдужість народу. під час виборів 2004 р. люди не стали миритися — а наступного разу їх усе влаштовувало. от і отримали те, на що заробили.
don pedro 

2018-05-15 23:54  
Cleaf 1.1.1.3
Хто вам сказав, що я її маю і я ще там працюю? Не шартесь по чужих профілях, а відповідайте по суті. Самі ви, судячи з кількості безглуздих висерів на цьому сайті, якраз і сидите на сраці і ніде не працюєте. Якщо у вас немає відпустки, то це тільки ваш клопіт. Припускаю, що порохоботам їх не дають. Говоріть про себе, і без цієї дурні про "персону". Так, хлопче, будеш з фіцькою балакати. Хоча, маю давню підозру, що ти і фіцька - одна і та сама "персона".
Virake написано:
що з цього можна приписати Порошенку?

Ще не вечір, і нас чекає багато цікавого.
Virake написано:
дорікати за бізнес (вже давно не дійсний, до речі

Звідки ви взяли, що бізнес Порошенка і його зграї з ПуSSією вже недійсний? Вам так по телевізору сказали? А між тим, товарообіг між "воюючими" країнами тільки зріс, і серед учасників цього дійства є повно людей президента, який їх кришує.
Virake написано:
я не знаю, які ідеї висловлював Порошенко до 2000-х, але вже за часів першого Майдану він стояв на проукраїнських і проєвропейських позиціях.

Мене не цікавлять офіційні заяви, а реальність. А реальність в тому, що його сім'я - цілком російськомовна, а сина він послав вчитись у російську школу до Англії. Ось такий "українофіл".
Virake написано:
не розумію, як цього можна не бачити.

А я не бачу. І я такий не один.Не помітив, щоб чинна влада намагалась давати якийсь потужний поштовх розвиткові України. Зокрема, багаторічне блокування ринку землі в Україні триває незмінно десятки років, при уіхі президентах, і кінця краю цьому не видно. Зате показухи дійсно багато. Одну лише вакханалію з вихваляння безвізом варто пригадати.
Virake написано:
як і всі інші українські політики. не маючи зв'язків, пробитися до влади в Україні неможливо. та й у якій країні це можливо?

Тільки потім необов'язково кришувати.
Virake написано:
Янукович олігархом не був

Тільки от звідкись взялись мільярди. Знову ж таки, мене цікавить виключно реальність, а не формальний бік питання.

Про все це багато можна говорити, але мені цілком зрозуміле невдоволення людей.

Додано через 1 хвилину 17 секунд:

Cleaf 1.1.1.3 написано:
а байдужість народу

За божевілля противсіхства, неприйдихства і за "янебудуголосуватихажидівкуізлодійку" треба платити кров'ю.
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

2018-05-16 00:02  
don pedro написано:
Хто вам сказав, що я її маю і я ще там працюю? Не шартесь по чужих профілях, а відповідайте по суті. Самі ви, судячи з кількості безглуздих висерів на цьому сайті, якраз і сидите на сраці і ніде не працюєте. Якщо у вас немає відпустки, то це тільки ваш клопіт. Припускаю, що порохоботам їх не дають. Говоріть про себе, і без цієї дурні про "персону". Так, хлопче, будеш з фіцькою балакати. Хоча, маю давню підозру, що ти і фіцька - одна і та сама "персона".

По суті: ти ж, чоловіче, у своєму профілі й сказав. Якщо брешеш - наша персона з тобою. Відпустки в мене справді немає (проте я ПП, тож клопоту не маю). Судячи з того, як тебе зачепило, таки мав (маєш?) стосунок. І ні, я й той кацап - не одна й та сама "персона", можна не турбуватися. На сайті наша персона має релізи; а от "безглузді висери", "хлопче", якраз плодить той, хто живе на мої податки, викладаючи непотрібну гуманітарну хрінь у своїх богадільнях (ой, пробачте, "університетах").
Не помітив, щоб чинна влада намагалась давати якийсь потужний поштовх розвиткові України? То дай приклад: створи ПП чи цілу кондитерську фабрику замість "викладати" свою філософію чи що ви там утовкмачуєте студентам за бюджетні грошики. А краще зайди на завод "Леоні" на Франківщині - його відкриттю сприяла таки влада, а не мудрагелі-інтелігентики, що мають 56 днів відпустки за просто так. І не варто намагатися вказувати, як і з ким розмовляти - особливо героїчним кадрам, що смокчуть зарплатню із держбюджету. Теж мені, академіки.
don pedro 

2018-05-16 00:10  
Cleaf 1.1.1.3
О, як зачепило хама-"підприємця". Судячи з "богаділень" та вуличного хамства - "підприємець" - дрібний базарник, який жодної освіти так і не здобув, але жаба душить.

Все ясно: ще один троль-"підприємець" на зарплаті. Більше питань до "підприємця" немає, хамами не цікавлюсь. На цьому спілкування з "персоною" припиняю.
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

2018-05-16 00:16  
don pedro написано:
О, як зачепило

...Доблесного гуманітарія, що виконує таку потрібну для економіки України функцію). "Дрібний базарник"? Не вгадали, чоловіче, не вгадали. 17 робочих місць у магазині - то, може, і не 500, але й не рівень "базарників". Із освітою все гаразд, не турбуйтеся. До речі, легко простежити, хто почав "тикати" та розводити хамство, тому тут поза ціллю. І найголовніше: так, 56 днів відпустки бюджетним коштом - то щось забагацько, нє? Який паскудний Порох, не бажає запроваджувати європейські стандарти відпусток!))
Тим, хто читатиме нашу дружню розмову, повідомляємо: викладачі універів (і шкіл) мають 56 днів відпустки. Решта людей - ні. При тому дехто з тих викладачів ще й наголошує, що, бачте, реформ немає і влада про добробут народу не дбає. От милі люди.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-16 00:29  
don pedro написано:
Ще не вечір, і нас чекає багато цікавого.
дійсно, Порошенко перевершив мої очікування у всіх сферах, крім мови.
don pedro написано:
Звідки ви взяли, що бізнес Порошенка і його зграї з ПуSSією вже недійсний? Вам так по телевізору сказали? А між тим, товарообіг між "воюючими" країнами тільки зріс, і серед учасників цього дійства є повно людей президента, який їх кришує.
я телевізор не дивлюся вже багато років. а ви на яких підставах робите ці звинувачення? у вас є інсайдерська інформація? чи як і всі ми — читаєте чиїсь блоги? я від вас не чую жодної конкретики — тільки припущення, спекуляції і домисли. давайте обійдемося без цього.
don pedro написано:
Мене не цікавлять офіційні заяви, а реальність. А реальність в тому, що його сім'я - цілком російськомовна, а сина він послав вчитись у російську школу до Англії. Ось такий "українофіл".
він уже більший українофіл за усіх попередніх президентів разом узятих, і виражено це не в заявах і сімейних справах, а в державній політиці. яка у цій сфері, все ж, дійсно половинчата.
don pedro написано:
А я не бачу. І я такий не один.Не помітив, щоб чинна влада намагалась давати якийсь потужний поштовх розвиткові України. Зокрема, багаторічне блокування ринку землі в Україні триває незмінно десятки років, при уіхі президентах, і кінця краю цьому не видно. Зате показухи дійсно багато. Одну лише вакханалію з вихваляння безвізом варто пригадати
те, що любителів поливати владу помиями цілий легіон — я в курсі. а показуха… завдяки ній Україна зараз досі існує, як держава, і навіть поступово розвивається. не в останню чергу завдяки безвізу, хоча особисто мені він і непотрібен.
don pedro написано:
Тільки потім необов'язково кришувати.
хто там кого кришує — це ще треба розбиратися. але Порошенко однозначно має якісь зобов'язання перед тими силами, які його підтримали. думати, що він може просто так їх кинути — велика наївність.
don pedro написано:
Тільки от звідкись взялись мільярди. Знову ж таки, мене цікавить виключно реальність, а не формальний бік питання.
чи цікавить вас реальність, це ще питання. а щодо мільярдів — я вже казав, що Янукович був ставлеником Ахметова (який у свою чергу є агентом Росії). та ви й самі б мали це знати. Янукович як самостійна одиниця української політики існувати просто не може — саме тому, що він не олігарх.
don pedro написано:
За божевілля противсіхства, неприйдихства і за "янебудуголосуватихажидівкуізлодійку" треба платити кров'ю.
за безглузду ненависть до Порошенка ми теж колись поплатимося. власне, вже платимо.

Cleaf, don pedro, не переходьте на особистості.

Додано через 4 хвилини 30 секунд:

Cleaf 1.1.1.3 написано:
мають 56 днів відпустки
а ця відпустка повністю оплачувана? бо коли я вчився в універі, то в мене склалося враження, що там сильно урізали фінансування саме по кадрах. та й практично всі мої родичі, які були науковими співробітниками, пішли під скорочення.
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

2018-05-16 00:33  
Virake, ті, до кого Ви звертаєтеся, чудово все Вами перераховане знають. Просто в їхньому затишному світі фантазій мало місця для реальності. Навіть якщо на Франківщині запустять не один завод "Леоні", а двадцять, вони все одно репетуватимуть, що влада злочинна й винні олігархи. Бо "халява" псує людей - а 56 днів відпустки за бюджетні гроші то просто мегахалява; не дивно, що ті дармоїди ще щось там патякають про "товарообіг" (хоча збільшення транзиту нафти - то вже зростання товарообігу, бо за те кацапи сплачують): вони уяви про те не мають.
Відпустка оплачувана, все саме так! Уявляєте?)) Тому європейські цінності для них - то лише гарні слова; якби їм дати європейську чи американську відпустку в тиждень-два-три, вони б не своїм голосом зарепетували "Зрада! Грабують!"
don pedro 

2018-05-16 00:40  
Virake написано:
перевершив мої очікування

Наскільки ж ваші очікування були низькими! Хоча я взагалі не мав (і не маю) жодних очікувань, тож я виграв.
Virake написано:
тільки припущення, спекуляції і домисли

Статистика. Товарообіг з ПуSSією виріс, це ні для кого не секрет.
Virake написано:
він уже більший українофіл за усіх попередніх президентів разом узятих, і виражено це не в заявах і сімейних справах, а в державній політиці. яка у цій сфері, все ж, дійсно половинчата.

Не побачив.
Virake написано:
а показуха… завдяки ній Україна зараз досі існує, як держава, і навіть поступово розвивається.

???
Virake написано:
за безглузду ненависть до Порошенка

Ненависті з мого боку немає, є несприйняття його, і його зграї.
Virake написано:
не переходьте на особистості.

Так і особистості (персони) ж немає. Є троль-"підприємець" з сотнею акаунтів.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-16 00:40  
Cleaf, про відпустку я питав не в контексті дискусії, а загалом.
Cleaf 1.1.1.3 
Забанено
Забанено

2018-05-16 00:44  
don pedro написано:

І ще один троль-"викладач" (точніше, справді викладач, судячи з реакції на згадку про халявну відпустку) із одним. Єдиним.
don pedro написано:
Не побачив.

Авжеж. Бо на завод "Леоні" в Коломиї не треба ходити, можна мирно проїдати бюджетні гроші далі. Поки хтось із людей з радістю матиме нове робоче місце на тому підприємстві, умови для створення якого створив той-таки Порошенко та його "зграя". Бачите, Virake? Ваш шановний співрозмовник далі "не бачитиме" - а встановіть-но європейську відпустку, то більшого лівака, ніж отой мудрагель, не знайдете!)
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-16 00:54  
don pedro написано:
Наскільки ж ваші очікування були низькими! Хоча я взагалі не мав (і не маю) жодних очікувань, тож я виграв.
а чому вони мали бути високими? навіть, якщо він найкращий із них, Порошенко все одно належить до старої політичної еліти, тож очевидно, що ніякої революції він України принести не може. його керівництво країною і так виявилося найкраще з того, на яке можна було розраховувати. а в деяких аспектах і набагато краще.
don pedro написано:
Статистика. Товарообіг з ПуSSією виріс, це ні для кого не секрет.
цікаво. я бачив протилежну статистику.
don pedro написано:
???
невже ви справді думаєте, що Україна б досі існувала, якби для ствердження державності нічого не робили?
don pedro написано:
Ненависті з мого боку немає, є несприйняття його, і його зграї.
враховуючи, як ви його називаєте, це одне й те саме.
don pedro написано:
якщо ви дійсно так вважаєте, то не годуйте його.

Додано через 4 хвилини 30 секунд:

Cleaf 1.1.1.3 написано:
Бачите, Virake? Ваш шановний співрозмовник далі "не бачитиме"
його ставлення до президента було мені відоме вже давно. але мені все одно цікаво було б зрозуміти справжні причини цього ставлення.
don pedro 

2018-05-16 01:25  
Virake написано:
цікаво. я бачив протилежну статистику.

Найпростіше:
У 2017 році імпорт товарів з Росії до України зріс на 40%
https://espreso.tv/news/2018/04/03/u_2017_roci_import_tovariv_z_rosiyi_do_ukrayiny_zris_na_40_eksperty
та
https://espreso.tv/article/2018/03/26/rozryv_ekonomichnykh_vidnosyn_z_rf_chy_spravdi_ce_kinec
А "Український тиждень" пише про це постійно, у кожному номері та на своєму сайті.
Virake написано:
невже ви справді думаєте, що Україна б досі існувала, якби для ствердження державності нічого не робили?

Який стосунок до цього мають показуха і вихваляння перших осіб?
Virake написано:
то не годуйте його.

Я припинив спілкування з "персоною" назавжди.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-05-16 01:41  
don pedro написано:
Найпростіше:
У 2017 році імпорт товарів з Росії до України зріс на 40%
саме у 2017 році був ріст. до того було падіння. не мало б бути взагалі нічого, але ми у скрутному становищі:
https://espreso.tv/news/2017/10/18/u_minekonomiky_poyasnyly_zrostannya_importu_z_rosiyi
і я не думаю, що хоча б один із нас є експертом у цій справі, щоб робити якісь висновки. а якби й були, то нам усе одно відома тільки дрібна частина чинників, які визначають цю частину політики. ми просто не володіємо інформацією для раціонального висновку.
don pedro написано:
Який стосунок до цього мають показуха і вихваляння перших осіб?
є реальні кроки. є показуха. без першого України б просто не існувало. щодо вихваляння — я не розумію, що ви конкретно ви маєте на увазі.
leicheman 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 05.02.25

2018-05-16 13:31  
Мапа гомофобії в Європі
Цікаво чому в Естонії лояльніше ніж в Латвії і Литвії?
І цікаво, чому в Кеніґсберґі гомофобії більше за материкову московію?
marchelloUA 
VIP

Востаннє: 12.08.19

2018-05-16 13:36  
leicheman написано:
гомофобії

Пропагандистський термін гомодиктатури.
don pedro 

2018-05-16 14:39  
leicheman написано:
І цікаво, чому в Кеніґсберґі гомофобії більше за материкову московію?

Через провінційні комплекси, велику кількість відставних "савєццкіх ахфіцераф" і розуміння того, що хоч і "Калінінградская область" і знаходиться у центрі Європи, насправді перебуває від неї далі, аніж будь-хто інший.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 352, 353, 354  наступна