Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2021-08-18 16:52  
Проте методи терору від талібів дуже швидко придушать повстання. А підтримка регіональних гравців як росія і катай(що вже їх фактично визнали) не дасть змоги іншим силам відродитися в регіоні. Я маю на увазі прозахідним

Додано через 2 хвилини 16 секунд:

Декілька партій сучасних ПЗРК(як жест доброї волі) від китаю чи росії закриє країну від прозахідного втручання.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 17.11.24

2021-08-18 16:55  
gunnarukr
Я не прозахідне втручання, а про внутрішню кухню. Думаю, бажаючих покермувати буде достатньо.
gunnarukr 
VIP

2021-08-18 16:58  
Arsenfpu написано:
та все ж люди є люди і влада та гроші роблять своє.

Ну місцеві старійшини та чиновники там звісно абсолютно продажні. Але страх.... Таліби ж не жартують. Виріжуть всю сім'ю за співпрацю з поміркованими.
Таких радикалів може викорінити лище більший радикал. Але куди вже далі то?

Додано через 57 секунд:

Arsenfpu написано:
Думаю, бажаючих покермувати буде достатньо.

Бачили відео з парку атракціонів?)
Arsenfpu 

2021-08-18 16:58  
Ну, от і поділяться на більші-менші. Будь-яка влада, що тільки приходить сильна, а з часом все кудись розвіюється. Думаю, тут унікальності не буде.
gunnarukr 
VIP

2021-08-18 17:05  
Arsenfpu написано:
Будь-яка влада, що тільки приходить сильна, а з часом все кудись розвіюється.

Ну це ви про демократичні сили. Як ото у нас)) А там іслам+середня азія. Там процеси зовсім інші. Якщо у нас влада слабне за 2 роки десь, то там за 10

Додано через 50 секунд:

І тримається до наступного військового перевороту

Додано через 1 хвилину 14 секунд:

А військові перевороти зазвичай готують треті сили.
Arsenfpu 

2021-08-18 17:07  
gunnarukr написано:
військового перевороту

Отже, він невідворотній. І у сучасному світі не обов'язково довго чекати Happy
gunnarukr 
VIP

2021-08-18 17:14  
Arsenfpu
Напевне)

Кляті таліби затьмарили всю кримську платформу. Наче й хріново. Але судячи з рівня представництва - навіть краще. Буде чергова відмазка, чому так мляво? - Та таліби же ж!))))
qwasasqw 
VIP

2021-08-18 18:56  
Головне тут в ситуації в Афгані - не те, коли почнеться нова агресивна фаза війни...А те, що без виходу американців - нічого цього б не було...У таких масштабах...І багато людей залишилися б живими...

Що має для нас бути повчальним, так це те, що там були також люди, які за 20 років повірили у демократичні цінності, ґендерну рівність, лгбт-цінності, - що варто лише побороти корупцію і провести реформи - і заживьом) Статус - Основного союзника США поза НАТО) А потім прив язували себе до літака і чіплялися руками, щоб покинути Кабул..

Розмістили в кріслах: американські військові евакуювали з Кабула службових собак (фото, відео)
16 серпня 2021 в 17:09

https://focus.ua/uk/voennye-novosti/490525-ne-tolko-diplomatov-amerikanskie-voennye-evakuirovali-iz-kabula-sluzhebnyh-sobak-video

Додано через 1 хвилину 28 секунд:

Жити по новому:

Додано через 5 хвилин 36 секунд:

Президент мав гарну західну освіту - не як грантоїдська шавка, яка пройшла курс за тиждень-два:
Ашраф Гані отримав ступінь магістра і доктора антропології у Колумбійському університеті (США). Він також навчався у бізнес-школі INSEAD, Гарвардському й Стенфордському університетах.
2006 року Ашраф Гані був одним з кандидатів на посаду Генерального секретаря ООН.
У серпні 2021 року війська Талібану розгромили афганські урядові сили. 15 серпня 2021 року Кабул капітулював. Ашраф Гані добровільно передав владу представникам Талібану і подав у відставку.
qwasasqw 
VIP

2021-08-19 12:42  
Хм...А це дійсно цікаво...Я просто нагадаю що Укрзалізниця - це є державна компанія, яка банкрутує зараз і несе колосальні збитки + корупція зашкалює..
qwasasqw написано:
З 24 обласних бюджетів в Україні реверсну дотацію на потреби "бідних" платять всього 5 регіонів:
1) Дніпропетровська область – 881,8 млн грн.;
2) Київська область – 138,56 млн грн.;
3) Запорізька область – 123,03 млн грн.;
4) Полтавська область – 117,67 млн грн.;
5) Донецька область – 107,84 млн грн.

А от решта 19 обласних бюджетів залишаються дотаційними, отримуючи з держбюджету базову дотацію від 26 млн грн. до 237 млн грн., призначених на фінансування першочергових видатків, на яких коштів у місцевих бюджетів може і не вистачати.

За рік Лещенко заробив на «Укрзалізниці» 2,5 млн грн – декларація
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/za-rik-leshchenko-zarobiv-na-ukrzaliznici-25-mln-grn-deklaraciya-746635.html

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані НАЗК.

Суттєву суму доходу декларанту принесла «Укрзалізниця» - 2,51 млн грн.
Також Лещенко одержав 747,2 тис. грн гонорарів від іноземних компаній.
Ще він заробив 187,3 тис. грн зарплати за сумісництвом,
659,5 тис. грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю
і 664,6 тис. грн роялті.
Сукупно - 4,78 млн грн. (з яких 2,51 млн грн з кишень українців за відлизування влади)

Цікаво що якби кількох шавок-лизоблюдів відігнати від нашого Українського бюджету, щоб воно за нараду в зумі раз на міс на держ. п-вах не смоктало бабло з бюджету - можна було б певні області продотувати) А якби всю ту братію відігнати від бюджету і ліквідувати фейкові ограни з їх фінансуванням - ми б перестали бути найбіднішою країною в Європі)
За 2-3 ляма з бюджету за "наглядання" - багато хто б став єврооптимістом)
Arsenfpu 

2021-08-19 13:44  
qwasasqw 
VIP

2021-08-19 23:22  
Чудеса та й годі) Як тільки Арсена Борисовича зняли - відразу прозріли... #Нацкорпус - за ґрати!
Цитата:
Національний Корпус
7 hours ago (edited)
📛 Керівник Сумського Нацкорпусу спростував брехню в замовному сюжеті на ICTV

Керівник Сумського осередку Національного Корпусу Денис Сокур записав відео, в якому спростовує звинувачення, оприлюднені у замовному сюжеті телеканалу ICTV. Він пояснив, чому представники осередку відвідували сумнозвісний Лебединський хлібзавод, в якому Держпродспоживслужба виявила жахливу антисанітарію з тарганами й мертвими мишами.

Нагадаємо, що у замовному матеріалі телеканалу ICTV представників Сумського Нацкорпусу без надання жодних доказів звинувачують у нібито систематичному рекеті та залякуванні підприємців області.

P.S. - а лайно з бігусом не замовне було? Коли оббрехали Пороха просто щоб країну в шаріковщину перетворити? І коли весь лайномет, вже роками, лише тим займається, що штампує замовну брехню на 5 президента України?

Додано через 1 хвилину 50 секунд:

Цитата:
Національний Корпус
7 hours ago (edited)
📣 Максимальний розголос!

Учора Aндрій Бiлeцький записав відео https://youtu.be/MgLCi2623_U, у якому звернув увагу на виведення кoнтрснaйперських груп з фpoнту, що призвело до зaгибелі укрaїнського бiйця з 28 омбр 16 серпня.

Сьогодні о 04:10 прицільним пoстрілом снaйпера в рaйоні Новоалександрівки був вбитий бoєць 24 омбр. Вoгонь у відповідь не відкривався.

Кожна cмерть нaших війcькових – на совісті Зeлeнського!

Додано через 1 хвилину 5 секунд:

Зеленський вивів контрснайперські підрозділи з лінії фронту, щоб задобрити Росію | Білецький
81,674 viewsAug 18, 2021

qwasasqw 
VIP

2021-08-20 12:20  
Скандальний ексрозвідник Семочко відсудив у держави мільйон
Сьогодні, 09:27 Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/skandalniy-eksrozvidnik-semochko-vidsudiv-u-derzhavi-1-mln-grn-777186.html
qwasasqw написано:

До цього журналісти "Бігус. Інфо" опублікували сюжет, що дискредитує Семочка.

Апеляційний суд Києва зобов'язав журналістів спростувати інформацію, поширену в сюжеті про колишнього першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки, визнавши її наклепом. Суд стягнув з журналістів Дениса Бігуса і Лесі Іванової на користь позивача 24,6 тис гривень судових витрат і 40 тис гривень витрат на лінгвістичну експертизу. В рамках виконання рішення суду, журналісти "Бігус.Інфо" публічно спростували поширену раніше неправдиву інформацію.
qwasasqw 
VIP

2021-08-20 18:41  
Колись так було неможливо...Після 15 років Анджея і антиукраїнської пропаганди - нормас)

Олімпієць зі Львова назвав українську мову «псячою» 19 Серпня 2021, 17:54
https://portal.lviv.ua/news/2021/08/19/olimpiiets-zi-lvova-nazvav-ukrainsku-movu-psiachoiu

Додано через 4 хвилини 57 секунд:

РНБО наклали санкції на Деркача)))) Джо не змилується, але жест смішний)))
Журналісти-розслідувачі передали йому записи розмов Джо і Петра)))) Типу хтось в задньому проході проніс розслідувача у захищені приміщення? Як наркоту возять у фільмах?)) Проковтнули журналіста у пластмасовій капсулі, а потім на місці призначення сходили ним?)) Чи таки просто з архіву взяли реальні розмови, нарізали, змонтували де що можна вирвати з контексту і видали шавкам, щоб представити це лоханам як розслідування для тупорилих, при тому здавши держ таємниці про операцію в Криму?)))Коли креативщики і сценаристи добралися до влади у країні?)

Додано через 5 хвилин 31 секунду:

Порошенко очолив рейтинг політиків, які зробили найбільше для України, - опитування 19 серпня 2021, 14:23
https://lb.ua/news/2021/08/19/492050_poroshenko_ocholiv_reyting_politikiv.html

На другому місці - Кучма, на третьому - Чорновіл.
Цитата:
Про це свідчить опитування, яке проводилось фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова.
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1

2021-08-20 20:27  
qwasasqw написано:
Олімпієць зі Львова назвав українську мову «псячою»

ух-ти...
панове, я точно не пригадую де і коли, але вже неодноразово писав десь по темах, і ще раз повторюсь...Львів-наполовину москальське місто, і вже давно...
це як в пісні...в боротьбі з зеленим змієм-перемагає змій...
може настав час міняти стратегію, нічого не робити, плюнути та й забити...глядиш вони всі десь та й повипаровуються...
от поясню свою логіку...
в моєму рідному місті до 1939 року (тобто перед війною) було по списку 17 тис євреїв і 5 тисяч поляків, плюс 2 тисячі українців всього, і такий стан був по всій західній, зі всіма наслідками, тобто весь керівний склад у містах і інші посади українцям не належали (раби)...а вже на момент мого народження у місті проживало 100 тисяч українців...справедливість все ж таки є...
а зараз про буденність...
от наприклад ходять наші діти до школи...у них є вчителі, які на першій перерві якось там у них так склалося вся щкола виходить і співає гімн, вчителі їх навчають патріотизму і т.д, вчать з ними слова хто ще першачок, а разом з тим у всіх цих вчительок чоловіки на заробітках у росії (увага) і як це вкласти в голову, я наприклад не знаю...я таких прикладів можу наводити до завтра без зупину...

до перемоги нам ще як до китаю рачки.
qwasasqw 
VIP

2021-08-20 21:32  
kryk-v.ya. написано:
Львів-наполовину москальське місто

Львів - це найбільше українськомовне місто в Україні (та й в світі, напевно) і водночас найбільше рос. мовне місто заходу України (якщо взяти дуже оптимістично, що лише 15-20 % рос мовні у побуті - це добрі 100-150 тисяч чол тільки так).

Садовий тримав 4 рос школи, навіть коли їх на сході закривали)) Зараз вони, якщо не помиляюсь з вересня 2020, частково після 5 класу переводитимуться на укр згідно українізаторських законів постмайданної хунти. Електорат - як не крути)
kryk-v.ya. написано:
у всіх цих вчительок чоловіки на заробітках у росії

Можуть бути унікуми, що побули в АТО, а потім - в росію на заробітки)))
kryk-v.ya. написано:
в моєму рідному місті до 1939 року (тобто перед війною) було по списку 17 тис євреїв і 5 тисяч поляків, плюс 2 тисячі українців всього

Довкола тих містечок було українське море) І якщо брати ті орієнтовно 20 % українців, що жили у Львові, наприклад - там серед них дійсно була інтеліґенція) Чого лише як приклад - родина Шухевичів вартує..
Там люди знали по 5-6 мов вільно, могли просто говорити польською мовою - яку знали бездоганно, і мали б заслуги, визнання, медалі, чини - а свідомо обирали тернистий шлях українства...А в наш час ....Ех....Це ж не москалі строчать антиукраїнську пропаганду на помийках мера Львова...А "українці", що мріють стати поляками, через комплекси))) Хоча я проти етнічних вимірів - бо знаю людей, у яких немає нічого українського взагалі - а вони більші патріоти (в розумному плані), ніж ті хто у карпатах за "Останнього москаля' чи "Варавуйки" голосували)
kryk-v.ya. 

2021-08-20 21:41  
qwasasqw написано:
Можуть бути унікуми, що побули в АТО, а потім - в росію на заробітки)))

є і такі...
qwasasqw написано:
ніж ті хто у карпатах

ті що у карпатах мають російське громадянство і працюють на рашку по 30 років...не всі звичайно, але більшість,
є ще такі що в листопаді повертаються з заробітків, їдуть на майдан...кричать "бий москалів"...а прийде травень (по пасці), і всі дружно туди ж (в рашу) на заробітки...
qwasasqw 
VIP

2021-08-20 22:46  
В контексті того, що у Львові вже укр мовою можуть назвати "псячою"..А чому ми будемо дивуватися, якщо вже майже 2 десятиліття несеться жорстка антиукраїнська пропаганда?..Як українці і партіоти відображені у помийках Садового? Василь Расевич знову випорожнився у мізки, ой пардон, написав статтю для українців.....про українців..

Площа жертв Коліївщини До дискусії навколо єврейської топоніміки у Львові Василь Расевич, 20:00, 20 серпня 2021 https://zaxid.net/ploshha_zhertv_koliyivshhini_n1524671

Василь Расевич пояснуєю недорозвиненим, що Коліївщина - це як радянська боротьба з класовим елементом..І хто проти радянщини (а хто голосує за Анджея проти) - той і проти Коліївщини (і ОУН-УПА, Бандери, Шухевича, Свободи і Пороха та ЄС)

Поцитуємо що нам доносить Анджей Сондові зі своїх помийок
:

1)Вся суть отого бездарного (без іронії) тексту вмішається у ці 2 речення (цитата):
Цитата:
Змагання такої собі мононації, обмеженої до селянської бідноти, православних фанатиків і козаків, які шукали собі визнання шляхетства, байдуже, від якого правителя. Нехай пробачать мені академічні історики, але гайдамаки, а особливо часів Коліївщини, – це дикий симбіоз сучасних утворень в ОРДЛО і руху «Талібан»

Без коментарів - а про мононацію, обмеженої до селянської бідноти - запам ятаймо особливо, бо буде ще сказано про самого Василя ближчим часом)

2)Поляки красавчики, а українці звірі якісь, нелюди (подумав би я якби не знав):
Цитата:
І «спільнота» не вдарила лицем в багнюку. Кинулася захищати примат класової боротьби, верещати про соціальний, національний і релігійний гніт. Про польських і єврейських гнобителів українських селян та козаків. Про заборону їм займатися розбоєм та вбивствами.

Ох вже ті українські селяни і козаки....Розбійники і кати...

3)Через клятих українців-коліївців і їх повстання оспіване Тарасом ділили Річ Посполиту! Шакали!! :
Цитата:
До наслідків, спричинених Коліївщиною, належать три поділи Речі Посполитої і її фактична ліквідація.

Ой, рече посполита...Як же жити без тебе?...Анджею - відродимо Полскеґо - від можа до можа! Або тіко ві Львові...

4)Ох, той Тарас Шевченко...І ті українці...
Цитата:
Що розповів радянський вчитель історії про соціальний гніт, а вчитель літератури закріпив поемою Тараса Шевченка «Гайдамаки», того не витравиш жодними сучасними дослідженнями.

Всі хто за щось проукраїнське - ті радянські, а хто за пшеків - той проти ОУН-УПА, Пороха і радяського союзу) За колгосп де Василі Расевичі відлизують зад Садовому і Зе за польські гроші на фоні австрійської архітектури ззовні і радянською плиткою і сортирами всередині...

5)Кляті ОУН-УПА, і ті українці!!! ЇХ не було у Львові, в чому назви є?
Цитата:
Багато будинків у середмісті декорувалися меморіальними таблицями діячам ОУН, УПА, хоча у Львові українського націоналістичного підпілля під час Другої світової війни не було. Члени ОУН були. Вони часто служили в міській окупаційній управі або поліції. Але УПА не було.

Василь розповідає Львів янам, що їх прадідів не існувало - і нєфіг тут табличок ОУН-УПА у Львові..А хто були - фошисти)

6)Епілог (він же висновок у Василя):
Цитата:
Він вважає, що всі ці назви можна залишити, лише додавши слово «жертв». Тоді все вірно буде правильно – вулиця жертв Гонти, жертв Залізняка ну і, зрозуміло, жертв Коліївщини.

Звірі - ті українці...Жаль їх жертв((...
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2021-08-21 15:46  
qwasasqw 
VIP

2021-08-21 16:13  
ଶିଶୁ ଫିର
https://toloka.to/t71139-5850#909992

Цитата:
Після негативних, зневажливих "жидобандерівців" (а ще пару років назад як це класно звучало… та й сьогодні класно звучить, якщо людина притомна), "понаїхали", "Україна для українців" мені, етнічному українцеві, не хочеться бути бандерівцем. Бандерівщина це минуле. Це історія. Сучасну Модерну Україну на таких ідеях не збудуєш. А чому не мазепинці, не петлюрівці? У мене в душі співає Гуляй Поле. Мої діди бачили Нестора Махна. (Ой, лівий!) Я родом з тих країв. Так чому я не патріот?

https://toloka.to/t100198-4410#1108269

serpenb написано:
Які тезіси історика вас напрягли найглибше?

P.S. - Василь Расевич пише для най-най....)))) Модерний Расевич)))

Додано через 1 хвилину 43 секунди:

ଶିଶୁ ଫିର
В тебе в душі співає Гуляй-Поле, чи шо? А мізках Василь Расевич?)) Ахахаха)))))))
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2021-08-21 17:35  
Синок! Я знав, що ти на посту.))

Віктор Муженко: тут

wolesj 
VIP

Востаннє: 15.11.24

2021-08-22 15:33  
qwasasqw 
VIP

2021-08-22 20:51  
Нове інтерв ю остапка - яке цитували від Великої Руси до ОРДЛО, не кажучи про підконтрольні території) Осуховський вже на регіональному ТВ - красава, при Пороху тусив на 112 і Ньюз Ван і ходив на штурми) Але тут не про нього)

Це патріотизм чи нє?
Цитую:
2 хв 44 сек:
Цитата:
Я дуже Галицька людина.. Виріс в Миколаєві, це Львівська область..Народився у Львові, закінчив школу у Львівській області, все це таке осердя всього українського і воно сформувало відповідно...Я завжди кажу, що оця Львівськість чи Галицькість - це фактично мій капітал.

бла-бла-бла
4 хв 19 сек:
Цитата:
Я впринципі навіть собі не уявляю ким би я міг вирости якби я був дитиною асфальту як зараз, теперішні діти, а мене від землі відділяло 7 сходинок...Чи ким би я міг вирости, якби я, не приведи Господи, на якомусь "югавастоке" виріс...Тому що я вважаю, що на "югавастоке" впринципі нормальним українцем вирости апріорі неможливо...Це дуже зіпсутий, русифікований регіон...Там нічо нормального з тої землі не вилазить вже років так 100...Тому мені повністю пощастило (усміхається)

Далі як завжди - диз і я не можу винести того ... акценту і покидаю відос)

P.S. - сподіваюсь всім хватить розуму зрозуміти, що це не така собі містечкова обмеженість і тупість, а цілеспрямована і методична робота з щотижневим фідбеком) Він розпалює ненависть і це очевидно...Але з боку кого....і до кого?) Хм....

Додано через 23 хвилини 5 секунд:

Пробачте за оригінал - але я спеціально цитую стрічку рос пропаганди без перекладу, мовою оригіналу, щоб люди, які сумніваються на кого працює та братія - побачили цілісну картинку...Беру під спойлер..Але рекомендую всім почитати що під спойлером, що може на щось очі відкриються в когось..В мене алергія на гебню - тому я то все бачу здалеку, а є ракушки, які ще фанатіють) Кажуть - о вірно сказав, правда))....Це лише вершки за останні 4 дні (остання передача)...
Цитата:
Lenta.ru
Украинский журналист призвал депортировать крымчан через Керченский мост
Украинский журналист Дроздов потребовал депортировать крымчан и «завалить» Керченский мост. Украинский журналист Остап Дроздов призвал ...
4 дні тому

Украина.ру
«Отравленный город»: Остап Дроздов больше не считает Киев столицей Украины
Украинский телеведущий из Львова, известный своими русофобскими высказываниями, Остап Дроздов заявил, что не может воспринимать атмосферу ...
4 дні тому

Радио Sputnik
Львовский журналист предложил депортировать население Крыма
Остап Дроздов известен своими скандальными высказываниями, в частности, он неоднократно оскорблял русскоязычных граждан Украины, отмечает ...
4 дні тому

Радио 1
Украинский телеведущий признал, что в Крыму всегда любили всё русское
Украинский телеведущий и журналист Остап Дроздов заявил, что вздохнул с облегчением, когда Крым стал российским. По его мнению, на полуострове всегда слишком любили всё русское.
3 дні тому

Шарий.net
Дроздов о Крыме: русню — депортировать, Керченский мост — завалить (видео)
Ведущий «4 канала» Остап Дроздов заявил, что для возврата Крыма необходимо депортировать в Сыктывкар «к чёртовой матери через Керченский ...
4 дні тому
Цитата:
Я завжди кажу, що оця Львівськість чи Галицькість - це фактично мій капітал
kryk-v.ya. 

2021-08-22 21:09  
qwasasqw
так а що з Остапом не так? ніби все правильно..." вислати нафіґ в сиктивкар і міст підірвати на...р"
qwasasqw 
VIP

2021-08-22 21:26  
kryk-v.ya. написано:
так а що з Остапом не так? ніби все правильно..." вислати нафіґ в сиктивкар і міст підірвати на...р"

1) Щоб когось вислати - треба мати силу і яєчка, а щоб на регіональному тб розповідати про вислання - ані сили, ані яєчок не треба))
2) Хто реально хоче щось зробити - робить, а не тріпається про то, роблячи картинку лише і більш нічого...Щоб депортувати росіян з криму треба:
- зайти в Крим,
- розгромити рос армію і всіх хто прийде на допомогу з материка,
- змусити підписати капітуляцію,
- провести депортацію
- підірвати міст ))

Отакі розмови можуть вестися на кухні алканавтами о 01 00 після 0, 5 на душу, або анонімно у флудильні, але не на ТБ з подальшим їх використанням для ворожої пропаганди....Від дає їм(рос пропаганді) матеріальну картинку того, про що вони розповідають...І робить це свідомо)

Чувак зрадів, що Крим окупували (чи там видихнув з полегшенням), а далі каже, що на півдні і сході де живе умовно 60 % українців - неякісні люди, і регіон не дає нічого доброго там...Київ - погана столиця - а там ще живе 10 % українців по-факту...А сам капіталізує Галицькість і в 2014 писав провідділення Галичини (між рядками - "Західна Україна - на вихід" і в 2014 агітував за зрив мобілізації)
kryk-v.ya. 

2021-08-22 21:45  
qwasasqw написано:
Чувак зрадів, що Крим окупували (чи там видихнув з полегшенням), а далі каже, що на півдні і сході де живе умовно 60 % українців - неякісні люди, і регіон не дає нічого доброго там...Київ - погана столиця - а там ще живе 10 % українців по-факту...А сам капіталізує Галицькість і в 2014 писав провідділення Галичини (між рядками - "Західна Україна - на вихід" і в 2014 агітував за зрив мобілізації)

трохи ви це все спрощуєте...та пошкодуйте клавіатуру, бо багато пишете, а все без потреби...краще включіть це відео де він по тій темі висловлюється і все стане ясно, та й взагалі Остап не являється політиком і лідером громадської думки, щоб от так від його слів щось залежало, і до нього прислухалися, все це дуже дрібно і містечково...хоча я в основному з ним згоден...
qwasasqw 
VIP

2021-08-22 22:29  
kryk-v.ya.
Та я дуже швидко пишу...
kryk-v.ya. написано:
його слів щось залежало, і до нього прислухалися, все це дуже дрібно і містечково

За те його й цитують..А від його слів - 0 залежить...це правда.

Додано через 11 хвилин 38 секунд:

Пам ятні монети СБУ для випускників:

Цитата:
Дословно СБУ: "Цього року відбулося стандартне вручення відзнак випускникам Національної Академії СБУ. Серед іншого їм було вручено пам’ятні коїни (монети), що є загальноприйнятною практикою для багатьох спецслужб світу. Тож усі намагання окремих осіб трактувати цю звичайну подію під будь-яким іншим кутом є виключно спробою інформаційної маніпуляції".

P.S. - питання чому не державною тут лише 2-ге)

Додано через 16 хвилин 49 секунд:

kryk-v.ya. написано:
трохи ви це все спрощуєте....хоча я в основному з ним згоден...

Я абсолютно з ним не згоден і вважаю, що він ганьбить жителів того ж Львова перед іншою частиною країни, виставляючи в дуже примітивному вигляді) І абсолютно з ним не згоден щодо сходу і півдня і всього іншого..І тому аргументую чому - через клавіатуру, щоб не спростити...

А казати, шо" за Збручем все неякісне", - багато розуму не треба..Як і критикувати і ображати все навколо...А от взяти на себе відповідальність (хоча б за вибір президента, партії чи мера - тут вже треба мати щось...) А це вже якась відповідальність за долю країни...А простіше бути Дартаньяном, коли кругом одні ......
kryk-v.ya. 

2021-08-22 22:34  
qwasasqw написано:
Я абсолютно з ним не згоден і вважаю, що він ганьбить жителів того ж Львова перед іншою частиною країни, виставляючи в дуже примітивному вигляді) І абсолютно з ним не згоден щодо сходу і півдня і всього іншого..І тому аргументую чому - через клавіатуру, щоб не спростити...

ви теж маєте право на свою думку...все окей чувак...
qwasasqw 
VIP

2021-08-22 22:41  
kryk-v.ya. написано:
ви теж маєте право на свою думку...все окей чувак...

Ахаха) Та я ж без жодної агресії))) Тут ще раніше з багатьма були розмови про патріотизм Дроздова - тому кинув свіжу цитатку)

Та то я маю казати, що все ОК, бо я ж пишу зазвичай непопулярні речі, але з аргументами, і мене можна в "агенти кремля" відразу оприділяти))))
Arsenfpu 

2021-08-22 22:41  
На нашому телебаченні дуже мало цікавих політичний передач. Передач, де відбувається цікавий аналіз подій, як в країні так і за її межами. Передач, де виступають експерти, наголошую, експерти, а не політики/депутати чи всякого роду балаболи.
Так ось, Дроздова цікаво слухати. До речі, ще є по Україні 24 передача Кисельова. Ось і зараз слухав. Класно.
Ще раз повторю: дуже шкода, що таких змістовних речей мало.
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2021-08-22 22:42  
qwasasqw написано:
за Збручем

ментальна чужина, на жаль.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 531, 532, 533  наступна