Автор |
Повідомлення |
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2021-08-22 22:44 |
qwasasqw написано: | і мене можна в "агенти кремля" |
я і не сумнівався...
Arsenfpu написано: | Так ось, Дроздова цікаво слухати. До речі, ще є по Україні 24 передача Кисельова. Ось і зараз слухав. Класно. |
теж зараз дивлюся... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-08-22 23:22 |
camerettaUA написано: | ментальна чужина, на жаль. |
Я погоджуюсь....Але треба знати межі допустимого і не забувати про державу)
Є речі просто для телебачення(всі ми Українці від сяну до дону) - а є для приватних розмов(що є ще багато вати в головах)
Міф про Збруч зруйновано, нажаль, виборами 2019) Для мене так точно) А якщо взяти ще ментальні розбіжності між містом-селом, мільйонником чи маленьким містечком - можуть всі один одного штурмувати за Збручем)) Що казати про велику Україну...
Додано через 23 хвилини 12 секунд:
Arsenfpu написано: | Так ось, Дроздова цікаво слухати. |
Поважаю інші думки....Але.....Як???))) Це ж примітив з примітиву?)) Оце "галичанство" з бабусиними інтонаціями, помножене на смішний акцент з несприйняттям інших 80 % України - це ....)))
Хто би пожив 5-10 років в Харкові, Донецьку чи Одесі - а потім би включив оцей "регіоналізм" - зрозуміли б що там маоло того, що нічого цікавого - а це ще й підло, прикриваючись певною спільнотою, наче від її імені - ображати інших людей і на тому робити собі ім я....
Яка мета? Він же на політичних темах живе.... На виборах президента - проти всіх, всі погані...
На виборах мера - проти всіх, всі погані.. Толку від того, що його цікаво слухати? Що треба бойкотувати вибори, щоб все поливати лайном?) І що тут "гондурас"? Так Остапко і є його частинкою)
P.S. - поважаю всі точки зору, просто не можу пройти повз, звиняйте)))))) Бо я просто в динаміці знаю погляди того кадра) А не те, у що воно рядиться....Якщо ти(Остапко) не сходив на вибори - яке ти маєш право критикувати? Ти ж архітектор того всього..А він казав, що прийшов на дільницю і пісюна намалював у бюлетені..Ех... |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-08-22 23:39 |
qwasasqw
Я не казав, що треба з усім погоджуватися. Але слухати треба. Доволі грунтовний текст.
Скажімо слухати весь час якесь політичне ток-шоу, скажімо на Прямому (для прикладу), то ще ту здорову психіку треба мати. Те саме говоріння від тих самих персон, там мало почерпнути що можна. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-08-23 00:38 |
Arsenfpu
Я лише маю на увазі, що там планка дуже сильно занижується) І є дуже, вибачте, але скажу правду - містечковою)
Бо хто жив би ще при Ющу чи Янику в Донецьку, Одесі, Харкові в Севастополі - той би на власній шкурі знав, що там можна отримати на горіхи просто за вишукану милозвучну і буржуазну українську мову, якщо опинитися десь у вечірній час у не дуже освітлюваному місці у неперевіреній компанії людей....Це просто для розуміння у яких обаставинах там приходиться бути україномовним...Просто розмовляти українською....
І під час "грунтовного тексту" казати що ти Галичанський галичанин. Що твоє Львів янство - це твоя капіталізація. І оце городити - "москальня", "московити", "москвороті", "я відчув полегшення, що Крим окупували ", "на югавастоку - живуть неякісні люди" Чуєш це і розумієш, що це говорить людина-провокатор, яка настільки обмежена що скоріш за все за лівим берегом Дніпра не була, або була проїздом і ображає людей ще свідомо....Бо там(на сході) за такі слова могли б і закопати того хто б таке сказанув і це було б найприкріше самогубство патріота, яке тільки може бути) Це не у Львові ображати інших висловлюючи провокативні заяви про південь, схід чи Київ. .Це нормально у флудильні чи фейсбуку писати таке - але не на загальнонаціональному ТБ... Я лише про це кажу...Це аналіз на кухні.Дроздов - це регіональний рівень ..Треба відчувати всю країну, а не свою область....На мою думку)) Але поважаю - чужу))
Arsenfpu написано: | Скажімо слухати весь час якесь політичне ток-шоу, скажімо на Прямому (для прикладу), то ще ту здорову психіку треба мати. Те саме говоріння від тих самих персон, там мало почерпнути що можна. |
Треба бути мазахістом щоб оце все дивитися...Особливо слухати оті інтонації журналісток з дуже юними голосами і гіпер-шиплячими звуками))) Я вже й фільм забув який би до кінця додивився з нових, бо шняга - то ток-шоу у нас дійсно слабенькі на всіх каналах...Тре мотати то все на інформативні моменти - і пропускати 98 %))
Додано через 6 хвилин 37 секунд:
До речі...Ані Лорак, Лобода - як кажуть вперше за 7 років провели конценрти в Україні))
І вата справедливо глумиться ( гуглтранслейт з редагуванням):
Цитата: | Яскравим подіями шоубізу тижня, що минає, офіційно оголошуються сольні концерти Анни Лорак і Світлани Лободи, що відбулися в Одесі.
Гучно. Красиво. А де ж буйні націоналісти, які раніше зривали усі концерти? Природа очищається або "патріотизм" вичерпався?
|
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-08-23 22:14 |
|
|
|
|
|
camerettaUA VIP
|
2021-08-24 10:07 |
З Днем незалежності. |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-08-24 10:32 |
З днем незалежності. |
|
|
|
|
тремор Поважний учасник
|
2021-08-24 11:22 |
Усіх братів та сестер вітаю з днем незалежності. |
|
|
|
|
Frost O.S Частий відвідувач
|
2021-08-24 15:28 |
З Днем незалежності Україно. Вітаю зі святом усіх українців. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-08-24 19:03 |
Порошенка облили зеленкою в центрі Києва 33 хвилин(и) тому
https://www.bbc.com/ukrainian/news-58320740
Цікаво хто....Вже немає Авакова і ні з Нацжонами, ні з шаріївцями ніхто панькатись не буде)
Поки невідомо з якого табору - терорист, не будемо наговорювати ні на кого...Поліція отак працює як бачимо) Ладно у вати і кукаріотів свято - у них ще все попереду...Але якщо змогли кинути яйцем і кулькою з зеленкою - могли б і гранату так само кинути....У натовп де йдуть ветерани....Хм.. Правду каже Остапко Дроздов...Гондурас....
Додано через 1 годину 27 хвилин 59 секунд:
Встановили особу чоловіка, який облив зеленкою Порошенка 24.08.2021 19:49
https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3303469-vstanovili-osobu-colovika-akij-obliv-zelenkou-porosenka.html
Цитата: | “Зловмисником виявився уродженець Чернігівської області, 1999 року народження. З ним проводяться першочергові слідчі дії”, - ідеться у повідомленні. |
Це йому було 14 років, коли майдан відбувся і Пороха обирали) Сподіваємось заробіток того вартував і він хоч встиг перед тим дізнатися на ютубі, як правильно заходити в хату....112-у можна пришити, якби було бажання.. |
|
|
|
|
robotron005 Відео Гуртом - фільмокрай
|
2021-08-24 19:21 |
випадково в цю тему зайшов, проте оце так виступ)
Наскільки я зрозумів, за наші кошти. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-08-24 22:06 |
Цитата: | У «Європейській солідарності» заявили, що вважають напад на Порошенка провокацією. «Російські та провладні Telegram-канали повідомили про це відразу – буквально через хвилину після того, як це сталося. Зафіксоване нами відео свідчить, що поліція повела провокатора на вулицю Банкову і там сховала», – заявили в пресслужбі партії агентству «Інтерфакс-Україна». |
Цитата: | За повідомленням поліції, нападника доставили до Печерського відділку поліції, що на вулиці, яка досі має назву Московська і яка лежить від майдану Незалежності, неподалік якого стався інцидент, – візуально приблизно в тому ж напрямку, що й офіс президента на вулиці Банковій. |
Я не знаю, як треба бути настільки бездарними, щоб і на День Незалежності зашкваритись і викликати ненависть до себе... Можна використовувати спецслужби і держ архіви з перемовинами, щоб монтувати плівки на опонентів, здаючи держ таємницю - і через зливні бачки для нелохів - зливати, на лопаті як "розслідування"...Можна викор. силові органи, щоб у багажниках возити Чауса, при тому зганьбитися на весь світ і розсекретити десятки співробітників, які тепер можуть йти в Макдональдс працювати.Тепер можна найняти 99 року чувака, шоб облив зеленкою опонента.. Невже ніхто не думає про те, що влада тимчасова?)) І що планка вже так високо піднята з отими рішеннями РНБО в обхід судової с-еми, що можемо вангувати делеговані "трійки" на місцях, бо на кожне місто і село РНБО не хватить...В судах - бариги...Тому народний гнів шарікових все порішає))) |
|
|
|
|
pobidennyk VIP
|
2021-08-25 09:11 |
По Криму після вчорашнього .. А ще ми літака в Афганістані загубили, чого ніхто не пише? Буквально учора, прислухаючись до великого брехунця, піймав себе на думці, що наші депутати або не розуміють того, чому з Кримом відбулось те, що відбулось, або свідомо закривають на це очі й відверто брешуть. Крим віддався москалям, бо там було до чорта завезених Іванів та їх уже місцевих діток. Хто хоч трошки цікавився місцевою (кримською) соціологією, або доволі довго відпочивав там, той знає, що туди за часів сесера відправляли доживати "під партійних", директорів заводів та пароплавів і інших прихильників тодішнього режиму. Я багато років відпочивав там, завів купу знайомих, у яких або винаймав житло, або з ким знайомивсь на місці. І мушу визнати, що добра половина з них були росіяни. Кілька разів я відпочивав у дядька, який тримав кілька дворів і, як потім виявилось, мав російського та українського паспорта. Він "заїхав" до Криму в середині 90, але при цьому мав кілька квартир в Москві, які здавались. З них, і з кримської оренди він жив, вірніше — пив не просихаючи. В один з відпочинків я познайомився з сімферопольською панною, якій, бувши зеленим студентом, хотів присунути, але там так нічого й не вийшло. Не сталося дива через те, що перед отим самим мене було вирішено познайомити з батьками. Виявилось, що вони корінні москалики без царя в голові, цебто — відбиті наглухо. ПЦНС, триєдинарусь і т.д. І в один із вечорів, коли я був у неї в гостях, вона почала підспівувати батькам, мовляв, росіяни панівна нація, ми все вирішуємо і т.д. І щось мені, тоді ще — російськомовному, стало так гидко, що після тої вечері я "лівнув" її смс-кою. Мені потім ще довго дзвонили її батьки, лаяли мене, мовляв, мали на тебе плани. Причому вони не були бидлом — батько навіть займав якусь посаду на якомусь місцевому підприємстві, правда подробиць я вже не згадаю, бо більш як 10 років пройшло. А ще був епізод із кримськими татарами й місцевим населенням, яке відмовляло мене од відвідин Чуфут Калє, бо "татари мене пограбують і відріжуть голову". І це задовго до війни та російського ТБ. Біда тої землі в завезених москалях та змішаних сім'ях. Оце справжнє зло, а оці оповідки що хтось не дав наказу — це для дошкільнят. Хто там часто й довго бував, хто познайомився із публікою, знає, що навіть за умови існування наказу лише невеличка часина ЗСУ пішла б на його виконання. Переважна ж більшість не стала б стріляти в сусідів й братів. imho |
|
|
|
|
|
2021-08-25 14:50 |
|
|
|
|
|
pobidennyk VIP
|
2021-08-25 15:58 |
Arsenfpu
Найголовніше з того, що вона та їй подібні наговорила, так це словосполучення — політичний консенсус чи спільне рішення. Реформуватись ви можете хоч до скону, але якщо його (консенсусу) не буде — зась вам до Європи, хай хоч у вас Ісус реформи проводить. Заполітизованість рівня over 9000. Захоче умовна Угорщина змінити наш закон про освіту, вірніше — положення про мову освіти для нацменшин, то попросить про це. Ми, звісно ж, відмовимось, а вони просто заблокують подальше просування України й все. Чи, скажімо, заборонимо ми дільність рпц, то буде те саме |
|
|
|
|
|
2021-08-25 16:11 |
pobidennyk
Рідко почуєш від когось з Європи подібні дуже різкі заяви. Так, про НАТО з ЄС теж. Але і про інвестиції, і про окупацію. Також дивно, що така матюпунька країна як Естонія так жорстко висловлюється, що по-перше сама в тому НАТО в позі "захистіть нас", по друге - 100% не їх голос там є визначальним, попри видимість рівності та консенсусного прийняття рішення. |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-08-25 16:30 |
|
|
|
|
|
pobidennyk VIP
|
2021-08-25 16:36 |
Arsenfpu
Так чи інакше в ЄС чи НАТО треба всіх переконати аби прийняти нового члена, а в нас з сусідами проблема. Ми навіть з Молдовою зуміли побити горщики. Феноменально, як для країни із найвеличнішим лідером у керма. Тому з Україною проблема заполітизованості стане ледь не визначальною. Плюс з кацапами ніхто в ситий рік ворогувати не хотів, а в пандемічний і поготів. Тим паче заради нас, які кожні 5 років змінюють думку, яким постійно бракує сталості.
І щодо розмірів — ця маленька країна, якщо Сіенбісі не бреше, успішно поборює проблему безхатьків, надаючи безплатне соціальне житло і працевлаштовуючи їх. Уявіть собі це. А в нас що??
Особисто я вважаю, що проблема полягає в консенсусі, якого не буде. Тому будь-який спікер з Європи почуває себе дуже впевнено, знаючи, що у вирішальний момент зможе сховатись за когось, хто буде проти. А такі у випадку з Україною обов'язково знайдуться. |
|
|
|
|
|
2021-08-25 17:01 |
pobidennyk написано: | І щодо розмірів — ця маленька країна, якщо Сіенбісі не бреше, успішно поборює проблему безхатьків, надаючи безплатне соціальне житло і працевлаштовуючи їх. Уявіть собі це. |
То й що? Як це стосується зовнішньої політики, безпеки, адже доля прибалтійців також залежить від того як вирішиться все тут.
Іншими словами: ви чули щось подібне від представників Литви? Я не чув. Тому, занадто голосно вона говорить. |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-08-25 17:54 |
Цитата: | ... Я б назвав те, що Росія зробила з Кримом, не анексією, а окупацією.
Анексія – це ж нібито назавжди, це "відрізали і з’їли". А от окупація – це зовсім інше: це тимчасово і ми своє повернемо. Анексією можна лише обурюватися, але як уже доконаним фактом, а проти окупації треба боротися.
Що ж до причин, то вони, хоча це може прозвучати як парадокс, діаметрально протилежні: окупація Криму відбулася тому, що Україна не стала захищатися, а війна на Донбасі почалася тому, що ми нарешті почали відповідати окупанту, що перейшли до опору.
Могли й не переходити, звичайно. Могли скласти зброю та задкувати аж до Збруча. І все було б мирно, і не було б війни, і України ніякої не було б. А була б одна велика Малоросія. |
Тут |
|
|
|
|
pobidennyk VIP
|
2021-08-25 18:10 |
В Криму переважно служили місцеві, а тому наявність наказу навряд чи б захистила Крим. Спростовуватиме це хіба що дітвак. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-08-25 20:01 |
qwasasqw написано: | Можна використовувати спецслужби і держ архіви з перемовинами, щоб монтувати плівки на опонентів, здаючи держ таємницю - і через зливні бачки для нелохів - зливати, на лопаті як "розслідування"...Можна викор. силові органи, щоб у багажниках возити Чауса, при тому зганьбитися на весь світ і розсекретити десятки співробітників, які тепер можуть йти в Макдональдс працювати.Тепер можна найняти 99 року чувака, шоб облив зеленкою опонента.. Невже ніхто не думає про те, що влада тимчасова?)) І що планка вже так високо піднята з отими рішеннями РНБО в обхід судової с-еми, що можемо вангувати делеговані "трійки" на місцях, бо на кожне місто і село РНБО не хватить |
⚡️⚡️ Генерал СБУ повідомив, хто замовив напад на Порошенка 4,460 views Aug 25, 2021
|
|
|
|
|
pobidennyk VIP
|
2021-08-25 21:00 |
Це жахливо, але я слухаю Моргенштерна, - олімпійська чемпіонка Харлан про улюблену музику
Цитата: | "Будь-яку. Сумні пісні точно не слухаю, не той настрій. Моргенштерн, як би жахливо це не звучало. Але, чорт забирай, він всюди. Slava Marlow, вони все як брати. Соромно, знаю. Сама іноді так: "Все, вистачить це слухати. Така маячня", - розповіла Харлан.
|
https://espreso.tv/tse-zhakhlivo-ale-ya-slukhayu-morgenshterna-olimpiyska-chempionka-kharlan-pro-ulyublenu-muziku
Додано через 47 хвилин 3 секунди:
Перечитав ще раз статтю про Харлан і отого нацмена з кумедним "паганялам", який під музику косить, і дивно якось стало. У мене не настільки велика різниця у віці з цією Харлан, але я чомусь виріс слухаючи Пінк Флойдів, Бітлів, Дорзів та Блек Саббат. І це при тому, що моїм батькам взагалі було байдуже і слухають вони зовсім іншу музику. От як так виходить? Зараз слухаю переважно рок та бі - боп, а з сучасної електроніки хіба що Крістал Каслз. |
|
|
|
|
|
2021-08-25 21:31 |
pobidennyk написано: | Пінк Флойдів, Бітлів, Дорзів та Блек Саббатів. |
а Діпурпелів? |
|
|
|
|
ଶିଶୁ ଫିର Забанено
|
2021-08-25 22:04 |
|
|
|
|
|
Толоківчанини VIP
|
2021-08-25 22:16 |
ଶିଶୁ ଫିର
Як справи, жинжери?
Хазяїн пустив на концерт бучєллі? чи тікі монатіка дав послухати?
Додано через 1 хвилину 33 секунди:
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2021-08-26 01:29 |
Arsenfpu написано: | Вкрай цікаве інтерв'ю Президента Естонії |
+
Цитата: | Президентка Естонії: Україні знадобиться зо 20 років для готовності до членства в ЄС |
Цитата: | – Ви – частий гість в Україні.
– Я не в змозі навіть порахувати, скільки разів я була в Україні, і не лише у Києві – цього разу, зокрема, я була на Херсонщині. І хоча українську я не вивчила, але маю сказати, що вражена тим, як багато українців можуть вільно говорити англійською. |
Я про це вже 10-ки разів казав...Що нас не візьмуть в НАТО і ЄС - бо ми вже показали хто ми є)))))
Вона ж не може сказати в голос в інтерв ю:
"1)Ви перші з 2019 року почали зливати дипломатичні контакти між державами з метою дискредитації політ. опонентів..
2)Ви у 2020-му здали держ таємницю про спецоперацю в Криму і розмову Джо і Петра про неї - задля дискредитації політ опонента.
3)Ви провалили (м яко кажу) кілька Спецоперацій які розроблялися з країнами НАТО - вагнерівці і все інше.....
4)Ви дуже погано поступили з держ оборонним замовленням коли у вас війна в країні...
5)Ви й на святкування Дня Незалежності, щоб помилуватися "Мрією", радянською "Мрією" нездійсненного комунізму, яка на 3 роки старша за Незалежну Вкраїну і побачити, як при Пеці модернізували за 5 років і осучаснили здебільшого радянську техніку із розробленням також й укр. озброєння - напиляли масу бабла з бюджету...Таке враження, що для свята Незалежності - ніхто без 300-400 штукарів з бюджету і пальцем не поведе...Жлабйо...Ще б в кошторисі прописали ск штукарів коштує сльозу пустити...Тьфу!
6)У вас нема свободи слова і душиться протилежна думка...А телепомийки тепер можуть Скабеєвій майстерклас дати...
7)Ви зробили дивний ноу-гау з РНБО від якого віє совочком з трійками...
8)Ви відкрили 60 + справ на політ опонента (Пецю) і проїли в рази більше бюджету, ніж навіть потенційно інкримінувалося за потрачену зп на того ж Семочка що ніби Порох його погано назначив - а в кінці ще й лям зверху йому дали з наших кішень...
9)Ви облажалися з Чаусом, зганьбилися на весь світ - дипломати і аташе вивозили його в багажнику, а десяток-другий розвідників розсекретили....Сіли в прокатну машину з маячком))) Моссад для бєдних)))
10)Ви кажете, що у вас тисячолітня історія? Русь? Так якого дідька у вас реформи роблять грузини у яких держава розміром з одну вашу область? Чому педота і антикорупційні шавки усі прилаштовані до бюджету і смокчуть бабос мільйонами у наглядових радах і за це роблять ріммінґ владі? Це не політ. корупція?
11)Ви влізли у вибори США з плівками байдена і офіс дав плівки Деркачу і Дубині...Дубина всіх здав, виключили його з фракції, потім самі ж і на того Деркача й наклали свої санкції перед поїздкою до Джо)
12)Ваш лідер правлячої фракції заявляє, що країна буде рухатись на схід до Китаю і про те, яка класна ком. партія Китаю))) Дєд мопєд) Сосна Карабєльна....Ех, 73..."
Тому сказала просто - "Ой, хлопаки...Ще років зо 20)) Ще зо 20)))"
Додано через 1 годину 45 хвилин 30 секунд:
Посольство США засудило прояви насильства до опонентів після нападу на Порошенка СЕРЕДА, 25 СЕРПНЯ 2021, 19:37
https://www.pravda.com.ua/news/2021/08/25/7304993/ |
|
|
|
|
General Franko-Safon VIP
|
2021-08-26 11:08 |
|
|
|
|
|
|
2021-08-26 17:57 |
qwasasqw написано: | Тому сказала просто - "Ой, хлопаки...Ще років зо 20)) Ще зо 20)))" |
наляпала вона, аж занадто, і смердіти буде довго...цікаво а її шо, з язик хтось тягнув, чи що...що вона так розійшлася? |
|
|
|
|
|
2021-08-26 20:20 |
|
|
|
|
|