Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
leicheman 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 19.11.24

2018-04-22 19:44  
Вселенський Патріархат розпочинає процедури, необхідні для надання автокефалії Українській Православній Церкві. Повідомив у мережі Facebook президент Петро Порошенко.

https://www.bbc.com/ukrainian/amp/news-43857157?__twitter_impression=true
кокошнік 
Попереджень: 1

Востаннє: 27.05.20

2018-04-22 19:50  
leicheman написано:

Вселенський Патріархат розпочинає процедури, необхідні для надання автокефалії Українській Православній Церкві. Повідомив у мережі Facebook президент Петро Порошенко.

https://www.bbc.com/ukrainian/amp/news-43857157?__twitter_impression=true

неслідкую за цим "матчем"
а кому Вселенський Патріархат автокифалію надасть мп чи КП? чи обом??? Wide grin Wide grin Wide grin
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2018-04-22 21:51  
258
кокошнік 

2018-04-22 22:06  
Gin_ger написано:
Ви присутні в кожній темі де можна пофлудити.

так, якшо там є з приводу чого інтересного поганяти текстовий трафік Wide grin

Gin_ger написано:
Що ж сталось? Проспали? Патріотизм закінчився?

так неділя ж, глядачі пішли до церкви поклони бити, нікому мій флуд і почитати, тому і непишу Cry (2) Cry (1)

ви до речі якої віри будете??? Wide grin
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-22 23:21  
259
кокошнік 

2018-04-22 23:55  
Gin_ger написано:
Православної. Як і мої батьки. І без фанатизму.

виявляється православіє різниться взалежності від патріархату... одне старомодне (мп) інше з скрипом лютаринизується знаходячи, чи намагаючись знайти забуту московитами свої риси...
і немає ніякого сенсу озиратись на батьків, інтернет і все що з ним зв'язано відкладає сильний відбиток на віруючого,
от ви б мали б бути ортодоксальним віруючим, як ваші предки, а завдяки сучасному світу ви не є ортодоксом((( і ваші батьки не є ортодоксами, бо тільки в ортодоксів зберігається традиція, передається віра..

Gin_ger написано:
А ви?

як я і вооще всі ми, ми зараз незнаємо, якої ми віри...
такий собі стан очікування, як карта ляже та Бог дорогу вкаже,
буде чи не буде автокифалії, от тільки тоді можна буде сказати після якогось факту, відбулася революція в релігії чи ні, залишились всі вірними православії, тобто кремлю, чи відкопали своє, щось нове, давно позабуте українське...

православіє яке ми знаємо є врізаним, московським, направленим на зміцнення їхньої держави та влади,
а українське ще має сформуватися (якшо буде автокефалія) та набути тих рис про які сучасні батюшки висвячено-навчені по кремлівському шаблону нездатні сказати людям,
люди самі розкопують втаємничені завали про які батюшки мовчать...
а саме про духовні практики на базі православ'я, те що раніше було загаляно доступним всім українцям, потім монахам, а потім і архіви (московські окупаційні архіви) цього непам'ятали вже...
люди розкопали, що козаки були "православними" та "харизматами", а як вони ними ставали, як монахи ставали св'ятими?... розкопали що у козаків були якісь забуті духовні православні практики, з знищенням козацтва царатом вони були втрачені...
поєднати "цигун" з православною вірою та молитвою поки ще недокопали...
але все іде до цього, дійде само собою, якшо буде автокефація Wide grin
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-23 00:08  
260
кокошнік 

2018-04-23 00:30  
Gin_ger написано:

кокошнік
Ви на межі розмежування. Чекаєте, чим все скінчиться… Симпатизуєте, правда, не нам. Вірніше, переживаєте не за нас...

Бог є, і ви переможете, якшо він вам симпатизуватиме, якшо ні, у вас немає жодних шансів, і моя симпатія і так нічого невирішує...
переможе сильніший, той хто залучився Його підтримкою...
ваше кремлівське, традиційне православіє довгий час було у Бога в фаворі, забавляло Його, він навіть зробив його, і вас (нас) атеїстами в ленінсько-горбачовський час, подивимось, є у Нього нові плани на це все чи ні...
відлучення української церкви від московського-монгольського управління це по суті перехрещення Русі на той старий до московський манер коли вона Русь приймала православіє (християнство), але вже на лютеранський світський манер, знову бере нову віру з константинополя, на цей раз "західну свідську цивілізацію"...
ядерна бомба зі сходу вас спасе від цього, якшо непереселитися на схід, де панують чечени східного православного обряду, тобто для збереження православія московського патріархату треба прийняти іслам, він їм по управлінню державою блищий...
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-23 00:35  
261
кокошнік 

2018-04-23 00:41  
Gin_ger написано:
Ви про що? Ухі об’єлісь?

якщо людина православний (на цих\наших землях), це означає московський патріархат, вони ж невизнають київський, і він немає загальноприйнятого офіційно світсько міжнародного статусу, а статус тут диктує окупаційна влада, а не київська по управлінню цеквою і всім з цього випливающим...
що не так???
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-23 00:48  
262
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-23 09:24  
263
marchelloUA 
VIP

Востаннє: 12.08.19

2018-04-23 22:18  
Цитата:
І озвався до Нього один: Господи, хіба буде мало спасених? А Він відказав їм:
Силкуйтеся ввійти тісними ворітьми, бо кажу вам, багато-хто будуть намагатися ввійти, та не зможуть!
(Від Луки 13:23,24)

Це написано для тих небагатьох, котрі шукають Бога. Для don pedro і решти - насолоджуйтеся фотками яєць леопарда на здоров'я ))

Додано через 4 хвилини 6 секунд:

don pedro написано:
підсумував

Ги.
-_-В_E_N_D_E_R-_- 
Забанено
Забанено

Востаннє: 24.06.18

2018-04-23 22:29  
marchelloUA
Памятаю якось в синагозі мені священник щось подібне казав

Додано через 58 секунд:

marchelloUA написано:
насолоджуйтеся фотками яєць леопарда

Ойй..які яйка..прям..ммммммм

Додано через 1 хвилину 20 секунд:

marchelloUA написано:
котрі шукають Бога

А що його шукати, от нашого малолітньо товариш знайшов його.

Додано через 1 хвилину 7 секунд:

сподіваюсь і ви знайдете....напевно.....або здохнете від передозу

Додано через 13 секунд:

одне з двох

Додано через 1 хвилину 3 секунди:

А яйка в леопарда два! це знак...бог велів тобі ними насолоджуватися
Cleaf 1.1 
Забанено
Забанено

Востаннє: 02.05.18

2018-04-23 22:58  
marchelloUA написано:

І озвався до Нього один: Господи, хіба буде мало спасених? А Він відказав їм:
Силкуйтеся ввійти тісними ворітьми, бо кажу вам, багато-хто будуть намагатися ввійти, та не зможуть!
(Від Луки 13:23,24)

А як мо́литеся, то не будьте, як ті лицеміри, що люблять ставати й молитися по синагогах та на перехре́стях, щоб їх бачили люди. Поправді кажу́ вам: вони мають уже нагороду свою! А ти, коли мо́лишся, увійди до своєї комі́рчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві
своєму, що в таїні́; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.
patriot__85 

2018-04-24 04:42  
Отже, дійшли до висновку, що Бог є, бо є душа і молитва. Все, закрили тему.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2018-04-24 11:14  
ну навіщо так швидко закривати? мені от цікаво, чому чорт/диявол/лихі сили мають монополію на купівлю людської душі. якщо її взагалі можна продати, то і купити її може хто завгодно.
marchelloUA 
VIP

Востаннє: 12.08.19

2018-04-24 11:39  
Cleaf 1.1 написано:
щоб їх бачили люди

Цитата:
Бо кожен, хто покличе Господнє Ім'я, буде спасений.
Але як покличуть Того, в Кого не ввірували? А як увірують у Того, що про Нього не чули? А як почують без проповідника?
(До Римлян 10:13,14)

Не можу себе назвати проповідником, а от тим хто нагадує іншим людям про Господа - так.

Додано через 1 хвилину 34 секунди:

Virake написано:
мають монополію

Бо духовний світ має чітку межу чорного і білого, це лише люди світські вважають, що вони можуть бути десь у сірій зоні посередині - "ні побожні, ні безбожні, просто нормальні".
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2018-04-24 11:52  
patriot__85 написано:
є душа

А це що таке? Теж поки що не зустрічав жодного чіткого й конкретного визначення цього поняття. Як і слідів існування. Зрештою, як і т. зв. «бога». Отже, без цього не можна стверджувати існування ні того, ні іншого. Тож скільки не повторюйте
patriot__85 написано:
Бог є, є душа

вони не з'являться. Як скільки не кажи «халва, халва» — солодше не стане.

Віра — вона, звісно, річ особиста й інтимна, але часто-густо вельми ірраціональна, суто як у приказці: йому сциш в очі — він тобі: «б-жа роса!» А чому б зрештою не повірити в інші, хоч і вигадані, але набагато приємніші речі, наприклад у Санту Клауса? Він хоча б чітко й конкретно описаний, добре формалізований та й сліди існування доволі часто трапляються! ^_^ (Лишилося тільки знайти докази, що то саме він їх лишає ^__^) Та й користь очевидна, і карає він значно гуманніше — лише шмагає неслухняних дітей різками, а не згодовує живцем ведмедям, як це робить «добре» й «любляче» християнське божество. Хоча жодної відшмаганої саме Сантою дитини поки що не вдалося зустріти ^_^
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-04-24 11:52  
marchelloUA написано:
Бо духовний світ має чітку межу чорного і білого, це лише люди світські вважають, що вони можуть бути десь у сірій зоні посередині - "ні побожні, ні безбожні, просто нормальні".
от уже в цьому немає нічого дивного — духовні вірування є за своїм призначенням моралістичними, а не описовими. та це не відповідає на моє питання, чому покупцем душі завжди виступає абстрактна сутність, а не людина.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-24 11:53  
264
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-04-24 11:54  
Gin_ger написано:
Сили бувають світлими і темними, добрими і злими… Тому вам і здається, що вибір такий невеликий.
що мені здається?
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-24 12:02  
265
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2018-04-24 12:19  
Virake написано:
чому покупцем душі завжди виступає абстрактна сутність, а не людина.

Тому що не всяку абстрактну сутність люди купують. Отже виявляється, люди розуміють, що ніякої душі насправді не існує, але при цьому брешуть, нібито це не так.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-04-24 12:31  
266
patriot__85 

2018-04-24 13:20  
hetzendorf
Цитата:
Віра — вона, звісно, річ особиста й інтимна
. Якщо говориш про віру, то і на підсвідомому рівні визнаєш все інше. Чого ще прагнути?
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2018-04-24 14:51  

-----
marchelloUA написано:
Не можу себе назвати проповідником, а от тим хто нагадує іншим людям про Господа - так.
як так.. нещодавно проповідували шлях до спасіння, а тепер лише нагадуєте... як будильник щоранку..? не розчаровуйте так.

marchelloUA написано:
Бо духовний світ має чітку межу чорного і білого, це лише люди світські вважають, що вони можуть бути десь у сірій зоні посередині
та не правда. як ви собі таке понауявляли?
ніяких меж там немає, це одне ціле - де все між собою повязане. це як дерево - наче кожен його шматок різний(листочки,коріння..) а насправді це один організм.
це якраз люди розставили межі, бо думають що в змозі.

patriot__85 написано:
Якщо говориш про віру, то і на підсвідомому рівні визнаєш все інше.
все інше це що?
віра і релігія це не одне і теж. вони просто перетинаються, як гроші та релігія, ну важко сказати що гроші це бог?!
вірити можна у будь-що, навіть, що мандарин це шоколадка, до поки вірите - це правда, навіть якщо вас переконують і доводять що це не так, поки вірите це правда, брехлива але правда. віра створює ілюзію істини, це все що вона робить.
її повязують з богом, бо так легше і це давня традиція.

не раз помічав.. у вас щось не так чи то знань не вистачає чи то логіка кульгає, незнаю..
приклад
patriot__85 написано:
Отже, дійшли до висновку, що Бог є, бо є душа і молитва. Все, закрили тему.

Отже, дійшли до висновку, що Бог жорстока та кровожерлива істота, бо створила людину за своїм образом та подобою, і людство проливає кров бо Бог спраглий до крові. Все, закрили тему.

ця.. палиця має два кінці.

(примітка (авторське право Happy), ідея жорстокості і.. була запозичена з попередніх постів, здається автор Virake, якщо ні то вибачайте, виправлю)

але це все не головне

-----------------------------------------

а головне
starlost написано:
уявіть собі, що мусульманин такий як і ви, усе так само і бога теж зустрів. він наче ваша копія, різниця лише у вірі; він це ви а ви це він. переконати його, - це наче переконати самого себе

тож питання: як ви збираєтесь переконати самого себе, що своя віра хибна а його правдива?

marchelloUA написано:
В мене трохи погано з уявою
мало віриться, щось ви хитруєте.
я пригадую: десь два анекдоти, історію з художниками та історію про казан. а тепер - щоб донести правильну мораль цих розповідей тре УЯВИТИ їх щоб зрозуміти чи несуть вони хоч якусь корисну суть. тому мало віриться.
і моє питання простіше ніж та ж історія про казан Happy

marchelloUA написано:
і це я кажу не для того, щоб піти геть від розмови.

ну гаразд, добре. тоді напружтесь, витратьте кілька днів на роздуми, і коли надумаєте.. тоді викладайте, я у вас вірю Happy
patriot__85 

2018-04-24 15:06  
Цитата:
людство проливає кров бо Бог спраглий до крові.
Бо має свободу, купу пороків, немає мозгів. Причім тут Бог?
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2018-04-24 15:34  
patriot__85 написано:
Бо має свободу, купу пороків, немає мозгів.

одні суперечення.
якщо звір з лісу не має "мозгів" оді що ним керує - мабуть інстинкт в такому випадку немає свободи волі.
якщо людина не має "мозгів" тоді що нею керує, мабуть "пороки" в такому випадку нема свободи.
щоб мати волю тре мати розум без нього ніяк, без нього ти лише звір з лісу.

Додано через 56 секунд:

patriot__85 написано:
Причім тут Бог?

це ваша логіка, я лише навів приклад

Додано через 16 хвилин 9 секунд:

patriot__85 написано:
Людина має можливість бути досконалою, працювати над собою, поважати оточуючих.

це прояв інтелекту
без нього людина звір лісу.

у нас все так само як в решти тварин, схожа будова тіл, поведінка, і навіть розмножуємся як решта ссавців.
чи може ви інші? складаєтесь з частинок світла (як фільм кокон), а розмножуєтесь як, створюєте у долоні сферу зі світла?
звісно ні..

Додано через 43 секунди:

а куди попередній пост подівся?

Додано через 1 хвилину 14 секунд:

ех, меджик..
dgsmash 
Забанено
Забанено

Востаннє: 24.04.18

2018-04-24 15:37  
marchelloUA написано:

Американська радіостанція отримала відкритий лист одного з радіослухачів:
«Дякую вам за вашу турботу з навчання людей Закону Божого.
Я багато чому навчився, слухаючи вашу програму, і я завжди ділюся отриманими знаннями з оточуючими мене людьми.
Але у мене все ще залишилися деякі питання з приводу декількох біблійних законів і мені потрібна ваша допомога, щоб правильно їх витлумачити.
Наприклад, я хотів би продати мою дочку в рабство, як це зазначено в книзі Вихід, розділ 21, вірш 7. На вашу думку, яку ціну я можу за неї просити?
У книзі Левіт, розділ 25, вірш 44, сказано, що якщо я хочу мати рабів, то повинен купити їх у сусідніх народів. Мій друг стверджує, що це відноситься тільки до мексиканців, але ніяк не до канадців. Чи не могли б ви пояснити мені цей вірш? Чому я не можу мати канадських рабів?
Я знаю також, що не повинен торкатися до будь-якої жінки, якщо у неї місячні. Про це сказано в книзі Левіт, розділ 18, вірш 19. Як мені дізнатися, чи йде в жінки менструація? Я пробував кілька разів запитати про це безпосередньо у моїх знайомих, але вони чомусь всі ображалися.
У мене є сусід, який продовжує працювати по суботах. В книзі Вихід, розділ 35, вірш 2, ясно написано, що таку людину необхідно вбити. Чи зобов'язаний я вбити його власноруч? Чи не могли б ви позбавити мене від цього делікатного обов'язку?
Також: Левіт, розділ 21, вірш 18, говорить, що не можна наближатися до святилища тому, у кого проблеми з зором. Я ж користуюся окулярами при читанні. Мій зір має бути обов'язково стовідсотковим? Чи можна трішечки занизити цю вимогу, щоб і я зміг ходити до церкви?
Останнє питання. Мій дядько зовсім не поважає те, що сказано в Левіті, розділ 19, вірш 19, та висаджує на своєму подвір'ї два різних види насіння. Так само і його дружина, яка вдягає одяг з різнорідних ниток, а саме, з бавовни і нейлону. А ще трапляється дядькові моєму частенько злословити. Тож скажіть, чи повинні ми виконати всю цю досить трудомістку процедуру цілком, а саме зібрати всіх жителів нашого містечка і закидати камінням дядька з тіткою, як це написано в Левіті, 24 розділ, вірш 14? Може, ми просто могли б спалити їх живцем в тихому сімейному колі (Левіт, розділ 20, вірш 14)?
Чекаю з нетерпінням вашої відповіді.
Ще раз спасибі, що нагадали нам, що слово Боже вічне та незмінне».
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 352, 353, 354  наступна