Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2018-12-03 01:02  
hetzendorf написано:
У підручниках, навчальних посібниках, тлумачних словниках. Почитай вікіпузію, там інфа відібрана саме з них із посиланнями на джерела

А тепер тицьни мені пальцем, де хоч щось написано про фенотип? https://uk.wikipedia.org/wiki/��тнічність
hetzendorf написано:
Ти не віриш, що в Україні можливе економічне зростання? Ти не в курсі сучасних тенденцій у розвинутих країнах?

Вірю, але тим неграм, які зараз їдуть в Європу праця не потрібна. Їм потрібні соціальні пільги, щоб вилізти на шию державі і не працювати. А таке добро у нас ой як не скоро з'явиться.
кокошнік 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

Востаннє: 27.05.20

2018-12-03 01:09  
hetzendorf написано:
Ти не віриш, що в Україні можливе економічне зростання?

а воно, зростання можливе?
аргументи є на горизонті, які це підтверджують?
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 09.01.25

2018-12-03 01:14  
hetzendorf написано:
Не здивуюся, якщо там живуть не негри, а араби.

Ніяк не залежить від раси. А тільки від корисних копалин та колоніальної спадщини.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2018-12-03 01:23  
Krest0 написано:
А тепер тицьни мені пальцем, де хоч щось написано про фенотип?

https://uk.wikipedia.org/wiki/��тнос
стійке соціальне угруповання людей, що виникло упродовж тривалого історичного розвитку на певній території, де люди мають власну біологічну складову (раса, спільне походження)[1], мову, культуру, усвідомлення власної єдності і відмінності від інших етносів[2][3][4].
Krest0 
VIP

2018-12-03 01:50  
hetzendorf
Я не ту статтю подивився. Але з іншого боку маємо національну самосвідомість, яка не включає в себе біологічну складову. Тож тут не все так просто. https://uk.wikipedia.org/wiki/��аціональна_свідомість

Додано через 6 хвилин 40 секунд:

До речі, згадалося мені одне смішне відео
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-03 02:03  
Krest0 написано:
з іншого боку маємо національну самосвідомість, яка не включає в себе біологічну складову.

Бо це окремі ознаки з обов'язкового набору, що характеризує етнос.

Додано через 6 хвилин 26 секунд:

кокошнік написано:
а воно, зростання можливе?
аргументи є на горизонті, які це підтверджують?

Є працьовиті, розумні, ініціативні, відповідальні люди. Є деякі природні ресурси. Не бракує технологій. Є сяка-така інфраструктура. Бракує лише умов для розвитку й зростання.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2018-12-03 02:14  
...
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-03 02:29  
Gin_ger
802!
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-12-03 02:35  
...
Krest0 
VIP

2018-12-03 02:49  
hetzendorf
Якщо продовжите постити числа і те зображенням кота, то можете отримати бан за флуд. Як би це парадоксально не звучало, але флуд у флудильні карається.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 14.04.25

2018-12-03 02:54  
та що там флуд…
2.2
2.6
цього вже достатньо.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-03 03:07  
Krest0 написано:
Якщо продовжите постити числа і те зображенням кота, то можете отримати бан за флуд.

Може за те, що це неілюзорно припалює пукан месьйо Жінже? Мені між іншим відверто цікаво, чому це так на нього діє ^__^
Virake написано:
2.2

Цим грішить ледь не кожен флудильник.
Virake написано:
2.6

А це вже перебільшення. Окрім того, на щастя, політкоректністю не пахне навіть в обговоренні фільмів і сподіваюся не запахне на цьому сайті.

І враховуючи повідомлення вище я тепер проти можливого призначення модераторами панів Фіраке та Крестика. Є ще також такий собі Газик (він щоправда в темах аніме активний), то він, як виявилося, такий яндере, що до плюсомету його й близько підпускати не можна.
Krest0 
VIP

2018-12-03 03:25  
hetzendorf написано:
І враховуючи повідомлення вище я тепер проти можливого призначення модераторами панів Фіраке та Крестика.

Взагалі-то я попередив для того, щоб ви бан не отримали. Може ми й розходимося у расових питаннях, але від вас є користь для толоки. Та й я, якщо чесно, не дуже хотів ставати модератором. Для мене це зайва морока. Хоча заради бабайки і кіберенергетика я б завдав би собі клопіт модерувати цей форум.
hetzendorf написано:
Окрім того, на щастя, політкоректністю не пахне навіть в обговоренні фільмів і сподіваюся не запахне на цьому сайті.

Політкоректність це окрема розмова. Я абсолютно проти, коли плюють на першоджерела і роблять негрів акторами у фільмах та серіалах тільки через те, що вони негри.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 14.04.25

2018-12-03 04:01  
Krest0 написано:
Політкоректність це окрема розмова. Я абсолютно проти, коли плюють на першоджерела і роблять негрів акторами у фільмах та серіалах тільки через те, що вони негри.
тут постає питання — а як розрізняти, де тупа політкоректність, а де елементарний здоровий глузд? нюанс, складність, те, що робить світ складним, незрозумілим і страшним. простіше, коли все у світі… просто. от деякі люди й роблять свій світ настільки простим, що в ньому будь-яка помилка стає неможливою — суто з їхньої перспективи, ясна річ. один пан (не скажу який) узагалі страшенно здивувався, що мене футбол не цікавить просто так, просто тому, що не цікаво, а не через якусь диявольську суть цього спорту. можете собі уявити? звичайнісінький футбол — рак на тілі Землі нашої неньки. поміж цим і расизмом вимальовується характерна картинка.

Додано через 20 хвилин 52 секунди:

найсмішніше те, що політичні західні активісти, які воюють за цю ж таки політкоректність, diversity та інші шиболети, фарбують світ за таким самим трафаретом, тільки іншими барвами.
patriot__85 

2018-12-03 11:17  
Хезендорф, думаєте ви остряк? Ваша острота закінчується загальним психозом, сплеском там чогось і відбувається це дуже часто, це залежить як часто, хто і що вам говорить, а психічна, нестабільна натура не заставить себе довго чекати, моментально. Потрібен він мені? Цікаво?

Додано через 32 хвилини 28 секунд:

don pedro написано:
я іноді й справді не розумію, коли в нас люди іронізують, а коли дійсно страждають різною

Що тут не зрозуміло, тут все ясно, як ясний, божий день. Дурак не зрозуміє. В мене тільки одне питання: "Коли це станеться, вихід із безумства і чи людина буде готова до побаченого, підмічу, вона сама те зробила?"
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-12-03 14:27  
...
patriot__85 

2018-12-03 16:55  
От козьол, дурак, а впресі. Ти ж не прав, хезендорф.

Додано через 2 хвилини 58 секунд:

Тепер ясно, з ким я справу маю.

Додано через 2 хвилини 21 секунду:

Нарешті.

Додано через 1 годину 57 хвилин 26 секунд:

Людина, яка негрів не любить не може бути адекватною.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-03 18:56  
Krest0 написано:
Взагалі-то я попередив для того, щоб ви бан не отримали.

Ну то дякую за турботу. В принципі я й так гадаю, що ти не така вже погана людина, хоча формально мені ворог, оскільки схвалюєш геноцид моєї раси.
Krest0 написано:
Політкоректність це окрема розмова.

Та нема про що там розмовляти. Просто окремий тип лицемірства.
Krest0 написано:
Я абсолютно проти, коли плюють на першоджерела і роблять негрів акторами у фільмах та серіалах тільки через те, що вони негри.

Оце й є типовий приклад політкоректності, як вона є. Тішить, що ти, виявляється, ще не зовсім втрачений.
Virake написано:
нюанс, складність, те, що робить світ складним, незрозумілим і страшним.

Страшним робить не складність, а невідомість. А вже для створення ілюзії невідомості, утаємничення доволі часто застосовують прийом ускладнення. Роблять це, звісно, з речами значною мірою простими. Але за наявності бажання й незалежної та кмітливої голови на плечах практично в суті будь-якої складної речі можна розібратися, а тим більше — скинути серпанок таємничої ускладненості, наведений маніпуляторами-лиходіями. Основне, що потрібно для цього:
a. розкласти складну річ на простіші складові. Якщо складові ще заскладні — розкласти їх на підскладові. І т д рекурсивно, поки не дійдемо до елементарних складників
b. добре розбиратися у природі й сутності речей, що дозволить збагнути суть складників та їхню взаємодію.
Про низку складних (у фізичному (науковому) сенсі) систем є цикл пізнавальних статей:
https://site.ua/khavryuchenko.oleksiy/15009-haos---eto-veselo-chast-pervaya-esli-korovy-letayut/
Virake написано:
політичні західні активісти, які воюють за цю ж таки політкоректність, diversity та інші шиболети, фарбують світ за таким самим трафаретом, тільки іншими барвами.

Не знаю, що Ви там мали на увазі, але фарбують вони за марксистським трафаретом фарбами франкфуртської школи:
http://nackor.org/ukr/tiha-revolyuciya-vidrodzhennya-marksizmu-v-liberal-niy-podobi
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-12-03 22:25  
...
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-04 13:27  
Gin_ger
805 муахахахоохооооооОООООО

https://thebabel.com.ua/articles/22546-u-niderlandah-sud-ne-dozvoliv-cholovikovi-omoloditisya-na-20-rokiv
А ось у європейському епіцентрі педерастів і тюльпанів один старигань схотів змінити у документах свій рік народження:
Підприємець і мотиваційний тренер Еміль Рательбанд наполягав на тому, що йому необхідно змінити свою дату народження з 11 березня 1949 року на 11 березня 1969. За його словами, якщо т. зв. «трансгендерам» дозволено вказувати іншу стать, то йому повинні дозволити вказати його «справжний» вік.

Бачте, панове, які перспективи насправді дарують політкоректність і толерастія? Так малолітки зможуть вимагати собі різноманітних прав: водійських, виборчих, укладання шлюбу (чуркобіси лише за!) Також з'являться можливості уникати відповідальності за злочини чи виплат за кредитами через малолітство! А уявіть, скільки з'явиться обвинувачень у звабленні малолітніх після кількох років подружнього життя!

Більше пекла! Більше покрученої реальності толерантності! Більше прав людей!
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-12-04 15:30  
...
Cleaf 1.1.1.6 

2018-12-04 16:12  
Gin_ger написано:

А таки цікаво:
https://www.istpravda.com.ua/articles/2018/02/2/151989/

А таки ні. Бо з тим померлим нещодавно придурком усе ясно: Рейган поза очі відверто звав його зрадником. Що й не дивно: Буш був пов'язаний із нафтовими компаніями, тому робив усе можливе, аби підвищити нафтові ціни (тим самим допомагаючи кацапам). Але григоришинська УПячка щосили намагається виставити того вилупка геніальним і розумним. А бідолашний "сільський мудрагель" (с), що любить посрати тут віршиками, читає та вірить, розкривши рота.
hetzendorf написано:
Підприємець і мотиваційний тренер Еміль Рательбанд наполягав на тому, що йому необхідно змінити свою дату народження з 11 березня 1949 року на 11 березня 1969. За його словами, якщо т. зв. «трансгендерам» дозволено вказувати іншу стать, то йому повинні дозволити вказати його «справжний» вік.

Тролінг найвищого рівня. Старий смалить напалмом))
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-04 16:41  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
григоришинська УПячка щосили намагається виставити того вилупка геніальним і розумним

Вважаю, після Рейгана президентами там обирали виключно низку «політичних пігмеїв Піндостана», як влучно висловився Віктор Пєлєвін. Найжалюгіднішим й зграйці очікувано виявився абамізянко, що не мав навіть законних прав на піндостанське громадянство, а отже є самозванцем. Лише з Трампа почалося, сподіваюсь, відродження політичної величі тієї країни.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-12-04 16:43  
...
Cleaf 1.1.1.6 

2018-12-04 17:18  
hetzendorf
Про пігмеїв правда, тільки Трамп, на жаль, показує себе таким самим пігмеєм, як і його останні попередники. Єдине, що тішить, - серед республіканців більше зубатих та хижих хлопців (у зовнішньополітичному плані), ніж серед демократів, тож принаймні хоч щось робитиметься.
Прокуратурою Луганської області підтримано публічне обвинувачення в суді у кримінальному провадженні стосовно мешканця Луганської області за вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 114-1 КК України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період) - повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області у звіті від 4.12.2018. Під час судового розгляду встановлено, що у квітні 2014 року обвинувачений, знаючи, що через с. Райгородка Новоайдарського району будуть прямувати військові підрозділи Збройних Сил України до місця несення служби під час проведення Антитерористичної операції, організував та залучив місцеве населення до блокування руху колони військової техніки. Окрім того, в період з квітня по травень 2014 року останній за попередньою змовою з невстановленими у ході досудового розслідування особами неодноразово перешкоджав особовому складу військової частини, а саме: заблокував дорогу дерев'яною колодою та мішками, публічно висловлював своє вороже ставлення до військовослужбовців, які перебували в населеному пункті та закликав військових покинути позиції. За результатами спеціального судового провадження (in absentia, себто заочно) вироком Новоайдарського районного суду особу визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 114-1 КК України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років. Тобто, створено важливий юридичний прецедент - кримінальне покарання за спроби блокування військових, хоч і заочно.
Проте хворі на зрадофіліс ЗМІ до релізів прес-служб не заглядають. Їм цікавіше, що там гавкнув зєлєнскій чи ще якесь одоробло; де щось вибухнуло чи де хтось загинув.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-04 17:38  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Трамп, на жаль, показує себе таким самим пігмеєм, як і його останні попередники.

Тим не менше саме за Трампа нам почали постачати літальне озброєння та вводяться все жорсткіші й жорсткіші санкції проти ресурсної вимірації. Крім того у Трампа не забракло здорового глузду вийти з дурнуватої «кліматичної угоди», покликаної насправді до розкрадання й розпилювання бабла під прикриттям міфу про т. зв. «глобальне потепління». Та й у внутрішній політиці Трампові доводиться докладати неабияких зусиль з розгрібання того лайна й бардаку, що залишили йому у спадок неолівацькі попередники руками їхньої маріонетки-мартишки.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2018-12-04 17:40  
hetzendorf написано:
прикриттям міфу про т. зв. «глобальне потепління»

ага, міфу.....
Cleaf 1.1.1.6 

2018-12-04 17:46  
hetzendorf
Ну тут, мабуть, не так сам Трамп ухвалював, як його оточення... сам він, відверто кажучи, нагадує такого ж лівака своїм популізмом.
Robar III
Можливо, на землі просто є цикл потеплінь та похолодань (як-от річний цикл), і теперішнє потепління має переважно природні причини.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-12-04 18:07  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Можливо, на землі просто є цикл потеплінь та похолодань

Не можливо, а точно й це добре відомо тим, хто хоч щось чув про таку річ, як Палеокліматологія, у рамках якої встановлено, наприклад, що протягом 10…13 століть н. е. у північній півкулі тривав т. зв. Середньовічний кліматичний оптимум. Нинішній міф т. зв. «глобального потепління» притягнутий за вуха до кліматичних реалій малого льодовикового періоду, наприкінці якого ми з вами має нещастя проживати. Міф т. зв. «глобального потепління» спростовують навіть коротке, як кінцівки чібіків, літо та кінець осені нинішнього року в Україні, коли метеорологічна зима прийшла на 2 тижні раніше й супроводжувалася аномально низькими температурами.

Додано через 6 хвилин 1 секунду:

А тим часом тисячі наївних дурників продовжують ігнорувати погоду за вікном і тим паче вивчення матчастини, сліпо вірячи натомість маячні шахраюватих іноземних курдупелів у дорогих годинниках і костюмах від Бріоні
Cleaf 1.1.1.6 

2018-12-04 19:39  
Трішки стареньких політичних новин із часів, коли УПячка ще нагадувала щось людське. Партія Медведчука "приклалася" до члена "Нашої України". Вівторок, 21 березня 2006, 15:12: львівська облорганізація СДПУ(о) буде підтримувати на виборах мера Львова кандидата-самовисуванця члена НСНУ Андрія Садового. Про це у вівторок на прес-конференції заявив голова Львівської облорганізації СДПУ (о) Ігор Шурма, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Посилання: https://www.pravda.com.ua/articles/2006/03/21/3079404/ До речі, назву статті схвалив би дідусь Фройд Wide grin Wide grin Wide grin
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 352, 353, 354  наступна