Автор |
Повідомлення |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-02 20:45 |
Robar III написано: | Я звертаюсь в інтернеті на ти. |
Вибач, я не запам'ятовую, хто як звертається.
Robar III написано: | А в тому повідомленні, йшлось не про вас особисто, а про марчелло й ко. |
В тому повідомленні стояв лише мій нік, тому виглядає, як особисте звернення |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-12-02 20:47 |
hetzendorf
Просто випадково відмітив. |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-12-02 21:11 |
Robar III написано: | Ги, а що крім кількох грам сперми ви можете запропонувати?чи чого ви вирішуєте, давайте жінок запитаємо адже їм виношувати й народжувати. |
Як у вас все просто, ще треба на сім'ю заробити і також вкласти виховання в дитину. |
|
|
|
 |
Gin_ger Забанено

|
2018-12-02 21:12 |
... |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-12-02 21:18 |
hetzendorf написано: | Люцифер |
Той прийде ще перед Христом, перші ознаки будуть - відновлення Єрусалимського Храму, де він засяде, видаючи себе за Христа. Чи готовий я до цього? По-перше, сподіваюся, що це буде вже не за мого життя. Та якщо ні, то сподіваюся бути до цього готовим. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-12-02 21:20 |
marchelloUA написано: | буде вже не за мого життя |
Тобто самі ви вирішили звалити з такого "щастя", а дітям, будь ласка. |
|
|
|
 |
don pedro Попереджень: 1

|
2018-12-02 22:19 |
Українські втрати у листопаді:
https://censor.net.ua/ua/resonance/3099970/polegli_geroyi_lystopada |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-12-02 22:30 |
don pedro
На жаль, в списку з'явилась людина яку знаю особисто...
Земля пухом. |
|
|
|
 |

|
2018-12-02 22:34 |
Robar III
В мене таке було кілька разів. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2018-12-02 23:01 |
don pedro написано: | https://censor.net.ua/ua/resonance/3099970/polegli_geroyi_lystopada |
Трьом там навіть 25 років немає. Ще й пожити толком не встигли. Сумно це.
Додано через 6 хвилин 27 секунд:
hetzendorf написано: |
Ви напевне не в змозі передбачити реальний розвиток подій. Набагато реальніше може статися (я щиро цього не хочу й сподіваюся, що так не станеться, але!), за умови толерування негрів і відкритості до них таке. Ваші сини, з неілюзорного схвалення батька, дружитимуть із неграми, купуючись на їхні «йоу чувак» на гівнорепчик, перебуваючи у струмені суспільної думки, що це круто, потім у якийсь момент якось зненацька спробують запропоновану неграми наркоту (традиційний негробізнес!), підсядуть на це, винесуть усе з хати — плід тяжкої праці безсонними ночами їхнього батька й врешті-решт зторчаться. А негри трахатимуть їхніх дівчат за чергові дози. Тобто Ви фактично вирощуєте м'ясо для геноциду білої раси. Свіже м'ясо до горнила геноциду.
Те, що Ви тут торочите, це все одно, що дозволити красти й грабувати. А чесним людям заявляти: якщо не вмієте красти чи грабувати — то більше гаруйте щоби побільше заробленого залишати собі, то мо й не відкинете копита. Замість ізольовувати злодіїв та грабіжників від чесних людей.
|
Ви в Україні живете? Бо якщо так, то ви якийсь панікер. Те, про що ви пишете, діється у Західних країнах. Нам до того діла немає, то їхні проблеми. У нас є набагато серйозніші проблеми, ніж етно-расова експансія в інші країни. До нас не так багато негрів їде, а тому на наркотики підсаджують не негри, а свої.
Рекомендую розслабитися і послухати чудову пісню нашого афрабандерівця.
https://www.youtube.com/watch?v=IVS5vVCpAAo |
|
|
|
 |

|
2018-12-02 23:21 |
Robar III написано: | Ну хоч хтось зрозумів мою іронію. Дякую. |
Для жодної людини, яка щось розуміє, не таємниця, що українці переймаються чим завгодно, окрім справді важливих питань. Тому я іноді й справді не розумію, коли в нас люди іронізують, а коли дійсно страждають різною дурнею, як от доля білої раси. |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-02 23:32 |
marchelloUA написано: | для мене не проблема, коли один верещить, другий їсть з підлоги печиво, третій мені лізе на коліна, в той час як я щось програмую по роботі |
Ну то й не дивно, що весь сучасний софт наскрізь глючний, дірявий і геть недокументований, бо написаний на такому от «оутсраці» такими от «хрінанцерами» з малеччю на колінах. Більше «оутсрацу»! Більше «хрінанцу»! І Ви напевне не усвідомлюєте, що й дітей виховуєте так само глючно й діряво. Завели дітей і не розумієте, що як робота, так і виховання дітей справи відповідальні й потребують повного занурення, повної віддачі без змішування одного з другим. (Якщо, звісно, ви не аграрієм працюєте ^_^) Це, до речі, було саме собою зрозуміло у 17-му сторіччі, в якому Ви досі ментально перебуваєте. Але із сучасності Ви чомусь волієте брати найгірше. Втім, як і з омріяного Вами минулого.
Krest0 написано: | Ви в Україні живете? |
Ні, блін, на Марсі, чекаю на Ілоночку під масочкою, не дочекаюся ^_^ Krest0 написано: | ви якийсь панікер. Те, про що ви пишете, діється у Західних країнах. Нам до того діла немає, то їхні проблеми. У нас є набагато серйозніші проблеми
До нас не так багато негрів їде |
Але проблема в тому, що
Krest0 написано: | нашого афрабандерівця |
такі, як ти, вже вважають негрів своїми й готові їх приймати. При цьому не розуміють, що негри вас (і нас тим більше) своїми не вважають і ніколи не вважатимуть. Ми для негрів лише джерело ніштяків. А ви, крім цього ще й корисні ідіоти. Згадай, як до 2014 року мало хто бачив у кацапах ворогів. А воно он як обернулося. Просто дуже мало з нас вчили історію й робили з того висновки.
А ти ще й гірше, бо взагалі навіть не бачиш проблеми у геноциді білої раси неграми. Отже справжній расист з нас двох ти, а не я. Я не за знищення чорної раси, я лише за ізоляцію негрів від інших рас. А ти за знищення нашої (і твоєї, до речі!) раси. Ти чорний расист, Krest0! |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2018-12-02 23:39 |
hetzendorf написано: | такі, як ти, вже вважають негрів своїми й готові їх приймати. При цьому не розуміють, що негри вас (і нас тим більше) своїми не вважають і ніколи не вважатимуть. |
Той співак народився в Запоріжжі і вважає себе українцем. Так, я його приймаю. Для мене мулат-українець ліпший за білого русскочєлюсного, який кличе Путіна. І я не расист, мені байдуже на раси, аби людина хороша була, а колір шкіри, то вже діло десяте. hetzendorf написано: | Згадай, як до 2014 року мало хто бачив у кацапах ворогів. А воно он як обернулося. Просто дуже мало з нас вчили історію й робили з того висновки. |
А ти бачив засилля чорношкірих в Україну? Знову повторюю, це не наша проблема. Чорношкірих наша країна не дуже цікавить, бо тут працювати треба, соціальних подачок їм ніхто не дасть, сісти на шию нашій державі не легка справа. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-12-02 23:45 |
Krest0, марнуєте час. |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-12-02 23:49 |
"Але є одне але" - я працюю в продуктовій, а не в аутсорсинговій компанії, якщо це про щось говорить.
А от працюючи з дому, безсумнівно, є більше шансів на спілкування з сім'єю. Це означає, наприклад, прогулянки всією сім'єю в прайм-тайм (тобто коли світить сонечко) в будні без нервового поглядання на годинник. При бажанні розкажіть про свій досвід, ми ж тут не лише висококваліфіковані фахівці з політичних питань ) |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-02 23:50 |
don pedro написано: | страждають різною дурнею, як от доля білої раси |
… права негрів, педерастів та інших збоченців…
Krest0 написано: | мулат-українець |
Відколи негри стали українцями?
Krest0 написано: | ліпший за білого русскочєлюсного, який кличе Путіна |
Коли негр зґвалтує твою дівчину чи підсадить на наркоту твою дитину чи посадить тебе на перо за древній китайський смартфон, буде пізно.
Krest0 написано: | І я не расист, мені байдуже на раси |
Ні, ти расист, бо схвалюєш геноцид неграми білої раси.
Krest0 написано: | А ти бачив засилля чорношкірих в Україну? |
І не хочу бачити!
Krest0 написано: | це не наша проблема. Чорношкірих наша країна не дуже цікавить |
До 2014 року рашка не була нашою проблемою й кацапів наша країна (на зверхній погляд) не дуже цікавила.
Krest0 написано: | соціальних подачок їм ніхто не дасть, сісти на шию нашій державі не легка справа. |
З подачі ЄС чи Сороса все це може статися не сьогодні-завтра. |
|
|
|
 |
piznajko Відео Гуртом - субтитрування

|
2018-12-02 23:51 |
Hurtom / toloka.to згадали в білоруському виданні nn.by
https://nn.by/?c=lr&i=220595 Як Украіна з нуля пабудавала рынак кінадубляжу (17.11.2018) |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-02 23:52 |
Krest0 написано: | вважає себе українцем |
А якщо я вважатиму себе божеством ти мені поклонятимешся й приноситимеш криваві жертви? |
|
|
|
 |
Gin_ger Забанено

|
2018-12-03 00:10 |
... |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-03 00:20 |
Gin_ger
800 ^__^
 |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2018-12-03 00:20 |
hetzendorf написано: | Відколи негри стали українцями? |
Якщо він вважає себе українцем, то він українець. У нього мати українка, якщо вже на те пішло.
hetzendorf написано: | А якщо я вважатиму себе божеством ти мені поклонятимешся й приноситимеш криваві жертви? |
Питання національності це передусім твоя самоідентифікація. Генетика має другорядне значення. Враховуючі, скільки у нас народів тусувалося на території України, то в нас понамішано просто купа крові іноземних народів і єдине, що нас робить українцями це наша самоідентифікація. Просто кажучи, якщо ти вважаєш себе українцем, то ти українець. І це працює для абсолютної більшості європейських народів. Винятками є хіба відносно ізольовані народи, як наприклад ісландці, де кров мало змішувалась. Твоя аналогія тут неприйнятна.
hetzendorf написано: | Коли негр зґвалтує твою дівчину чи підсадить на наркоту твою дитину чи посадить тебе на перо за древній китайський смартфон, буде пізно. |
А білі не ґвалтують дівчат? Не підсаджують на наркотики? Не насаджують на перо? На Донбасі наших хлопців негри вбивають?
hetzendorf написано: | Ні, ти расист, бо схвалюєш геноцид неграми білої раси. |
Не схвалюю, але якщо білі програють цю гонку, то хто їм лікар? Виживає найбільш пристосований.
hetzendorf написано: | До 2014 року рашка не була нашою проблемою й кацапів наша країна (на зверхній погляд) не дуже цікавила. |
А оце смішно. Рашка нас тримала в лещатах всю незалежність і постійно намагалася пропихнути своїх кандидатів. Це тільки тупим було неочевидно.
hetzendorf написано: | І не хочу бачити! |
Тобто засилля ти не бачиш, але паніку вже підняв. Я правильно зрозумів? |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-12-03 00:23 |
Gin_ger написано: | Геноцид білої раси чорною расою відбувається з обопільної добровільної згоди умовної українки Ганусі з умовним африканцем Бвасі. |
Скоріше за згоди американки Меган, француженки Марі чи фрау Шнобель. Бо звичайні африканські негри нешкідливі, а от негри з розвинутих країн можуть створити "світ для чорних" в майбутньому.
Крім того не забуваймо, що у випадку пандемій білі вимруть швидше за кольорових. У випадку світових війн також. Тож залишається тільки будувати спейсшипи і шукати нову планету для колонізації.
hetzendorf написано: | До 2014 року рашка не була нашою проблемою й кацапів наша країна (на зверхній погляд) не дуже цікавила. |
І не зацікавить(негрів). Чисто географічно. |
|
|
|
 |

|
2018-12-03 00:26 |
ХОВАЙСЯ В БУЛЬБУ!!! |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-12-03 00:26 |
don pedro написано: | ХОВАЙСЯ В БУЛЬБУ!!! |
ЗИМА БЛИЗЬКО!!!!! |
|
|
|
 |
Gin_ger Забанено

|
2018-12-03 00:27 |
... |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-03 00:49 |
Gin_ger
801 ^__^
Krest0 написано: | Питання національності це передусім твоя самоідентифікація. Генетика має другорядне значення. |
Етнічна приналежність визначається предками, тобто генетично. Це за визначенням. Кожний етнос має відповідати визначеному набору певних ознак, одна з якої — фенотип, сюрприз-сюрприз! Фенотип негроїдної раси не відповідає українському етносу, отже негр — не українець за визначенням, і байдуже хто і скільки у нього було предків яких завгодно етносів чи рас.
Взагалі, Krest0, я фігею, що ти тут верзеш і наскільки в тебе засрані мізки. Таке відчуття що ти у школі не вчився, або як мінімум підручник географії скурив.
Krest0 написано: | А білі не ґвалтують дівчат? Не підсаджують на наркотики? Не насаджують на перо? |
Для білих це злочин, для негрів — нормальна поведінка.
Krest0 написано: | На Донбасі наших хлопців негри вбивають? |
А ти хіба не зустрічав у новинах, що в сепарів служать негри?
Krest0 написано: | А оце смішно. Рашка нас тримала в лещатах всю незалежність і постійно намагалася пропихнути своїх кандидатів. Це тільки тупим було неочевидно. |
Але тупих забагато було, на жаль. А негри нас, білих, вважають лише джерелом ніштяків і не зупиняться ні перед чим, аби в нас їх відібрати. Це тільки тупим неочевидно.
Krest0 написано: | Тобто засилля ти не бачиш, але паніку вже підняв. |
Бо коли побачу — буде вже запізно. А зараз бачу потенційне засилля з високою долею ймовірності.
Додано через 13 хвилин 30 секунд:
gunnarukr написано: | не зацікавить(негрів). Чисто географічно. |
А до чого тут географія? Негрів цікавлять різні коштовні ніштяки й коли вони з'являться — вони й повалять. Тож важливо до цього моменту якнайраніше звести протинегритянські бар'єри й бити по пітних масних руках толерастів та інших ліберастів, що прагнуть зламати такі бар'єри. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2018-12-03 00:56 |
hetzendorf написано: | Бо коли побачу — буде вже запізно. А зараз бачу потенційне засилля з високою долею ймовірності. |
Чому б це? Назви мені хоч одну причину для негра з Африки поїхати в Україну, а не в Німеччину, де він може виклянчити собі соціальні пільги і забити на працю?
hetzendorf написано: | Етнічна приналежність визначається предками, тобто генетично. Це за визначенням. Кожний етнос має відповідати визначеному набору певних ознак, одна з якої — фенотип, сюрприз-сюрприз! Фенотип негроїдної раси не відповідає українському етносу, отже негр — не українець за визначенням, і байдуже хто і скільки у нього було предків яких завгодно етносів чи рас. |
Це де ж ти таке вичитав? Етнічність це відчуття себе приналежним до певного народу і поділяння спільних рис в культурі, мові, а також відчуття приналежності до певної спільної території. Звісно негр, який народився десь в Африці, коли приїде в Україну, то не зможе стати етнічним українцем, але якщо його діти народяться в Україні і будуть вважати своєю батьківщиною Україну, а українців народом, до якого вони належать, то чому б їм не бути українцями?
Можеш на цю тему згадати жителів Америк. Вони нащадки європейських та африканських народів, але багато хто з них вже не відчуває спорідненості з народами колишніх метрополій. Ми ж не називаєме аргентинців іспанцями. У них уже своя культура, своя батьківщина.
Додано через 5 хвилин 33 секунди:
hetzendorf написано: | Але тупих забагато було, на жаль. А негри нас, білих, вважають лише джерелом ніштяків і не зупиняться ні перед чим, аби в нас їх відібрати. Це тільки тупим неочевидно. |
Це то очевидно, але Україна тут до чого? В деяких африканських країнах вже заробляють більше, ніж у нас. |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-03 00:59 |
Krest0 написано: | Чому б це? Назви мені хоч одну причину для негра з Африки поїхати в Україну, а не в Німеччину, де він може виклянчити собі соціальні пільги і забити на працю? |
Ти не віриш, що в Україні можливе економічне зростання? Ти не в курсі сучасних тенденцій у розвинутих країнах?
Krest0 написано: | Це де ж ти таке вичитав? |
У підручниках, навчальних посібниках, тлумачних словниках. Почитай хоча б вікіпузію, там інфа відібрана саме з них із посиланнями на джерела |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-12-03 00:59 |
hetzendorf написано: | Негрів цікавлять різні коштовні ніштяки й коли вони з'являться — вони й повалять. |
Тоді українські можновладці найперші в світі на сторожі негритянської загрози. Бо з "ніштяками" в нас не дуже і не планується. |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-03 01:01 |
Krest0 написано: | В деяких африканських країнах вже заробляють більше, ніж у нас. |
Не здивуюся, якщо там живуть не негри, а араби.
Додано через 48 секунд:
gunnarukr написано: | Тоді українські можновладці найперші в світі на сторожі негритянської загрози. Бо з "ніштяками" в нас не дуже і не планується. |
Ну хоч якийсь позитив від цього ^_^ |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|