Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2018-11-26 16:44  
Robar III
На думку маєте, а вирішувати кому й де гинути ні.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 22.04.25

2018-11-26 16:47  
Robar III
То може Ви скажете як мало бути у тій ситуації? Як гуманіст.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 14.04.25

2018-11-26 16:52  
Robar III написано:
Наприклад. Ну й пост
то ви говорите про famous37 чи про мене?
gunnarukr написано:
Якщо пам'ять мені не зраджує, то ви з Києва. Тоді дивіться уважно на всі чотири сторони.
Як поїдуть з міста урядники, зникнуть всі депутати, щурі в людській і тваринній подобі, тоді можна вже евакуйовуватися. Це не жарт.
дякую, звісно, але якщо вони почнуть тікати, то я здогадаюся.
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 16:53  
Arsenfpu написано:
Якщо завтра вони оголосять нам війну - що будемо робити? Адже, об'єктивно, московська армія багатократ сильніша нашої. Про ядерні сили просто промовчу. У нас реально немає перспектив у відкритій війні з ними. Зараз, по-факту. Що будемо робити?

Об'єктивно вони не набагато сильніші (хіба що мають ядерку). Оголосять - воюватимемо. Перспективи є, і непогані, бо у сухопутній війні перевага тих, хто атакує, має бути принаймні трикратною - а наш кількохмільйонний мобілізаційний резерв, на відміну від їхнього, навчений. От якби на нас напало НАТО - тоді так, простіше здатися (моряки якраз мали таку ситуацію).
Arsenfpu 

2018-11-26 17:00  
Cleaf 1.1.1.6
Ну, Ви ж наче серйозна людина. Ну, не порівнюйте наші військові спроможності.
Море. Ми будемо повністю заблоковані - азовське мовчу, про чорне море.
Повітря - просто подивіться статистику наявної у них авіації. Потім наші. Там академіком з арифметики бути не обов'язково.
Земля. Думаю, очевидно, що війна триватиме на нашій території. У нас є повно наших громадян, які активно підтримають рашистів. Частина українців дремене закордон.
Економічно ми просто рухнемо.

Розраховувати на НАТО? Можна. Але тільки у мріях. От скажіть, будуть вони нам допомагати, якщо бачать, що ми не завдаємо опору, а здаємо кораблі без бою. То й ті джавеліни опиняться без пострілів у рф. Воно їм НАДА?

Я не зрадофіл - це просто об'єктивна реальність.
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:08  
Arsenfpu
Море. Щоб його повністю заблокувати, треба весь шостий флот США туди загнати (і то може не вистачити).
Повітря. ППО України здатна впоратися з їхніми літаками.
Земля. Хтось дремене, а хтось і не дремене. Економічно рухне лише територія, на якій йтимуть бойові дії (Ізраїль ото не "рухнув"). Громадяни, що підтримають кацапів, підпишуть собі смертний вирок. Не кажучи про те, що Україна може тупо підірвати нафтопроводи й покласти край кацапській економіці (саме тим Порох, подейкують, і погрожував путіну на початку свого президентства).
Тому не варто свої фантазії видавати за "об'єктивну реальність".
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-11-26 17:08  
Cleaf, у мене до вас три логічні питання:
1) яким макаром вони захопили Донбас і Крим?
2) який макар не дасть їм жахнути ядерною зброєю?
3) з чого ви взяли, що наш резерв кращий за їхній?
Robar III 
Забанено
Забанено

2018-11-26 17:10  
Arsenfpu
Я не гуманіст, я кажу, що лиш матроси знають, що там було.
Як державець, якщо вас так зацікавила ця ситуація, то скажіть чого держава (кажу лиш за час своєї служби, а це майже 2 роки) часто каже зсу "спостерігати, не вестись на провокації". Але ж вас це не цікавило до випадку з корабликами...

Додано через 26 секунд:

Virake
я про обох казав.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-11-26 17:15  
Robar III написано:
я про обох казав.
тоді я скажу вам так: нехай жодному з нас ніколи не доведеться вивозити старих, хворих родичів з осадженого міста, кидаючи на поталу мародерів усе майно.
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:19  
Virake написано:

Cleaf, у мене до вас три логічні питання:
1) яким макаром вони захопили Донбас і Крим?
2) який макар не дасть їм жахнути ядерною зброєю?
3) з чого ви взяли, що наш резерв кращий за їхній?

1) Крим підступом, Донбас вони ще не захопили (лише частину двох областей; коли наштовхнулися на протидію, зупинилися)
2) радіус розліту радіоактивних опадів - якщо жахнуть по східній Україні, піде й на них; якщо по західній Україні - піде на НАТО (а то вже пряма атака на країни НАТО)
3) наш резерв навчений (не кажучи, що в нашого населення не такий страшний відсоток алкашів, хворих та наркоманів)
Arsenfpu 

2018-11-26 17:28  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Море. Щоб його повністю заблокувати

Будуть пиняти кораблі, а можуть і потопити парочку. Тоді ніхто туди і не плаватиме.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
ППО України здатна впоратися з їхніми літаками.

Якийсь перший наліт - частково згоден. Але утюжить будуть постійно. І з часом крім ручних пукалок нічого не лишиться.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Хтось дремене, а хтось і не дремене

Може згадаєте як "проходила" попередня мобілізація?
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Економічно рухне лише територія, на якій йтимуть бойові дії

Подивіться зараз на курс долара - вже на гривню більша від вчорашнього.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Ізраїль

Це кіно - давайте не порівнювати непорівнюване.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Громадяни, що підтримають кацапів, підпишуть собі смертний вирок.

Це як? Я бачу трохи інакше - особи типу кернеса і труханова усміхнено нестимуть ключі від воріт городов русских Happy
Cleaf 1.1.1.6 написано:
підірвати нафтопроводи

Напевно, мали на увазі газопроводи. Так ще рік і класти вони хотіли на наші труби - будуть інші шляхи.

Додано через 3 хвилини 55 секунд:

Robar III написано:
Але ж вас це не цікавило до випадку з корабликами...

Якщо Ви таки повернетесь до початку, то я і питав в чому причина, що наші військові не опиралась захопленню їхніх кораблів.
pravdorub 
Забанено
Забанено

Востаннє: 18.09.20

2018-11-26 17:30  
Україна не готова до повномасштабної війни
- насамперед суспільство: воно розділене, немає єдиної об'єднавчої ідеї, сильна п'ята колона, культ грошей та відсутність ідеалів - все і всі купуються за гроші або кулі.
- немає лідерів та воєначальників, які здатні підняти за собою суспільство - всі держ.діячі знаходяться в межах свої олігархо-політичних кланів.
- не було значимих перемог у складних тривалих операціях, де треба було проявити стійкість та показати адекватне управління всіма ресурсами та засобами;
- зате повно провалів та поразок у складних тривалих військових операціях.
- ресірсів боєздатних ракет та розрахунків ППО не вистачить на відбиття потужної тривалої навали крилатих та тактичних ракет, авіації, РЕБ та ДРГ ворога.
- економіка не витримає тривалого навантаження війни,
- відсутнє масштабне виробництво БК до вирішальних калібрів артилерії;
- знищені основні запаси БК на складах;
....
Robar III 
Забанено
Забанено

2018-11-26 17:31  
Virake
А я додам, що б не доводилось й брехати хворим родичам, про своє місцеперебування, воюючи.
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:32  
Arsenfpu написано:
Будуть пиняти кораблі, а можуть і потопити парочку. Тоді ніхто туди і не плаватиме.

Ги. Цивільні, чи що?)) А військові й так не плаватимуть, прикриватимуть узбережжя.
Arsenfpu написано:
Якийсь перший наліт - частково згоден. Але утюжить будуть постійно. І з часом крім ручних пукалок нічого не лишиться.

Ще раз: ППО влаштована так, що кількадесят вилітів - і не матимуть чим "утюжити". Про ПЗРК узагалі нема чого казати: моджахеди з ними назбивали достатньо.
Arsenfpu написано:
Подивіться зараз на курс долара - вже на гривню більша від вчорашнього.

Подивіться на курс кацапського рубля. Ви ж серйозна людина, нащо таку маячню ляпати?)))
Arsenfpu написано:
Це кіно - давайте не порівнювати непорівнюване.

Чому "непорівнюване"? "Непорівнюване" - то ЖЕК із військом порівнювати.
Arsenfpu написано:
Це як? Я бачу трохи інакше - особи типу кернеса і труханова усміхнено нестимуть ключі від воріт городов русских

Нагадати, як труханови спробували 2 травня 2014 щось там "винести"?)))
Arsenfpu написано:
Напевно, мали на увазі газопроводи. Так ще рік і класти вони хотіли на наші труби - будуть інші шляхи.

Ні, саме нафтопроводи (газопроводи вони й справді інші тягнуть, але то газ, а не нафта - а бюджет Кацапстану тримається на нафті, а потім тільки йде газ).
pravdorub 
Забанено
Забанено

2018-11-26 17:33  
натомість у кацапів:
- є ідея "вєлічія" закріплена у промитих десятиліттями пропаганди скудоумних мізках;
- вони не рахуються з втратами людей, техніки та ресурсів для досягнення як локальних так і стратегічних перемог
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:36  
pravdorub написано:

натомість у кацапів:
- є ідея "вєлічія" закріплена у промитих десятиліттями пропаганди скудоумних мізках;
- вони не рахуються з втратами людей, техніки та ресурсів для досягнення як локальних так і стратегічних перемог

Поясніть українцеві єврейського походження: чому та ідея не допомогла їм утримати Маріуполь?)))))))
О, ваня з'явився. Ванєчка, як там ціна на нафту? Впєрьод к пабєдє?))))
Robar III 
Забанено
Забанено

2018-11-26 17:38  
Arsenfpu написано:
наші військові не опиралась захопленню їхніх кораблів

Причина та ж чого військові не опирались захоплення військових частин раніше. Залишається відкритим питання, чого вас це раніше не цікавило?
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:39  
Robar III
Бо ваш співрозмовець - скиглій і зрадойоб (щоб прояснити стан речей).Wide grin
Arsenfpu 

2018-11-26 17:40  
Cleaf 1.1.1.6
Я наче кацапський троль! Оце дожився Happy))))))))

Cleaf 1.1.1.6 написано:
Ги. Цивільні,

Так, цивільні. Після цього будь-які торговельні судна боятимуться там плавати.А військові, яких у нас кілька штук - знищать як не авіацією, то крилатими ракетами.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
не матимуть чим "утюжити"

На росії більше 2000 літаків, йде постійне їх оновлення і побудова. Якщо Ви зіб'єте два, завтра буде 5. У нас такого хфокуса не вийде зробити.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Подивіться на курс кацапського рубля

Срать! Я дивлюсь на курс гривні. І люди навколо. Їм тре годувати себе і діток.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Чому "непорівнюване"?

Бо Ізраїль - це не д'Артаньян посеред гвардійців, а має за собою дядька Сема, який рознесе пів арабського світу за потреби.
Robar III 
Забанено
Забанено

2018-11-26 17:40  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
зрадойоб

а недавно ж це була моя посада... такими темпами, скоро порохоботом стану.
Arsenfpu 

2018-11-26 17:42  
Robar III написано:
чого вас це раніше не цікавило?

А Ви звідкіля знаєте, що мене цікавило? Ми зараз обговорюємо учорашні події, які активно матимуть вплив на наше найближче сьогодення.
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:42  
Robar III
Ну ви ж уже якось захищали баригу Скоропадського (який дуже нагадував Порошенка). Ще й у війську служите, яким командує шоколадний барига. Порохобот, холєра ясна) Та й голосуватимете, мабуть, не за Тимошенчиху чи полковника Аталотія.
Arsenfpu 

2018-11-26 17:44  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Нагадати, як труханови спробували 2 травня 2014 щось там "винести"?)))

Якби трохи більше підтримки, то просунули б своє. А у випадку відкритої російької агресії вона, ця підтримка, буде.
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:49  
Arsenfpu написано:
Так, цивільні. Після цього будь-які торговельні судна боятимуться там плавати.А військові, яких у нас кілька штук - знищать як не авіацією, то крилатими ракетами.

Після такого їх супроводжуватимуть військові кораблі всіх держав світу. Крилаті ракети й ми маємо.
Arsenfpu написано:
На росії більше 2000 літаків, йде постійне їх оновлення і побудова. Якщо Ви зіб'єте два, завтра буде 5. У нас такого хфокуса не вийде зробити.

Пффф. "Два". Та їх хоч сотнями можна лупити, за умови правильно розгорнутої ППО! Ви, даруйте, де служили?))) Про "оновлення" насмішили, дякуємо.
Arsenfpu написано:
Срать! Я дивлюсь на курс гривні. І люди навколо. Їм тре годувати себе і діток.

Поки ви дивитеся на курс, ВВП собі росте. Дивіться, друже, далі!))
Arsenfpu написано:
Бо Ізраїль - це не д'Артаньян посеред гвардійців, а має за собою дядька Сема, який рознесе пів арабського світу за потреби.

Феєрична маячня. Жодного разу дядько Сем за Ізраїль нікого не розносив. Якби Ви мали родичів у Ізраїлі (як наша персона), то такої маячні не писали б, даруйте вже.
Arsenfpu написано:
Якби трохи більше підтримки, то просунули б своє. А у випадку відкритої російької агресії вона, ця підтримка, буде.

Підтримка кількох придурків призведе лише до того, що придурків викриють та повісять, тільки й усього.
pravdorub 
Забанено
Забанено

2018-11-26 17:49  
Cleaf 1.1.1.6, їх можна перемогти з меншими ресурсами лише діючи максимально ефективно. Це десь трохи краще, ніж Німеччина в 1941. і те при повній згуртованості суспільства, щоб всі працювали на перемогу. Зараз і найближчому майбутньому для України це нереально.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
чому та ідея не допомогла їм утримати Маріуполь?

вони сподівались провернути "срускую вєсну" лише "обмеженим контингентом" гіркіних/бєзлєров, шоб не сильно палитися. Коли їм дійсно потрібно було щось втримати (наприклад Іловайськ) чи щось захопити (32й блокпост, ДАП, Дебальцівський виступ) - вони це робили, а Муженко жував соплі.
Cleaf 1.1.1.6 

2018-11-26 17:54  
pravdorub написано:
вони це робили, а Муженко

А Муженко їм протидіяв достатньо, аби втримати те, що ми маємо сьогодні (і ще потрохи просуватися вперед жаб'ячими стрибками). На перемогу українці працюють тією мірою, якою йде агресія (2014 рік показав). Посилять тиск - посилиться протидія... закон природи. До речі, в інтернеті можна знайти цікаві відео, де підраховується кількість реального населення Кацапстану з урахуванням даних про споживання ними продовольчої продукції (беруться до уваги ООНівські стандартні показники на душу населення, потім загальнокацапські діляться на той показник). І маємо, що їхнє населення - десь мільйонів 70-80 (знаючи кацапську брехливість, можна вірити).
Arsenfpu 

2018-11-26 17:54  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
військові кораблі всіх

З якого це дива?
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Крилаті ракети й ми маємо

З цього місця будь-ласка докладніше.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Ви, даруйте, де служили?)))

Як би не було б смішно - ППО -ЗРК БУК.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Поки ви дивитеся на курс,

Хліб та молоко не дивитимуться у бік ВВП, а хутко дорожчатимуть.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
Якби Ви мали родичів у Ізраїлі

Відсутні такі. Але читаю про щорічні багатомільярдні субсидії з боку США та регулярну підписку для Ізраїля, нагинання усіляких там Іранів і решту.
Cleaf 1.1.1.6 написано:
викриють та повісять, тільки й усього

Як у тому анекдоті: а як вони нас? А нас за що?
Хто сказав, що наших буде більше?
pravdorub 
Забанено
Забанено

2018-11-26 17:57  
Cleaf 1.1.1.6 написано:
А Муженко їм протидіяв достатньо, аби

аби стоячи на колінах підписати Мінськ-1 та Мінськ-2.
Robar III 
Забанено
Забанено

Arsenfpu написано:
Хто сказав, що наших буде більше?

Так а хто сказав, що менше буде?
Arsenfpu 

Cleaf 1.1.1.6 написано:
Посилять тиск - посилиться протидія... закон природи

ЗОЛОТІ СЛОВА! Я за Вас тута горою!
Ото якби наші ті три кораблика дали відсіч, то це був би приклад для всіх: для українського народу, для інших військових, для всього світу - дивіться, вони борються, їх можна підтримати.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 352, 353, 354  наступна