Автор |
Повідомлення |
marchelloUA VIP
|
2018-04-18 18:30 |
starlost написано: | або в нас точно різне розуміння могутності |
Нехай. Господь мене витягнув з шляху злочинності, алкоголізму - натомість дав сім'ю, трьох синів, чудову роботу, одужання (пієлонефрит). Для мене це - могутні речі. Збоку, можливо, не дуже - та це фор хум хау.
Не страшно, а розумно буде діяти в інший спосіб тоді (коли за допис в інтернеті вбиватимуть).
Цитата: | світ ... який нас оточує в рази перевершує християнство |
Бо тут і не видно того що приготоване:
Цитата: | Чого око не бачило й вухо не чуло, і що на серце людині не впало, те Бог приготував був тим, хто любить Його!
(1Коринтян 2:9) |
Цитата: | кажете що вже все знаєте |
Покажіть де. Якщо відповідаєте за слова)) |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2018-04-18 19:29 |
я радий що вам все склалось більш менш добре, але насправді це ніщо.
є гарні люди які нічого погано не зробили і заслуговують на повагу а живуть у каторзі, а є такі шматки лайна які ні нащо не заслуговують а живуть наче у раю. то це така воля божа?
тому такі речі не рахуються
marchelloUA написано: | Не страшно, а розумно буде діяти в інший спосіб тоді (коли за допис в інтернеті вбиватимуть). | якщо це продовження попередньої думки, я навіть не знаю .. ам.. о-йой... . знаєте я з вами погоджуюсь. от коли знову релігії вийдуть на передній план, і почнуть зазіхати на правління над людьми. тоді вбиватимуть не тільки за дописи в інеті але за все решта.
marchelloUA написано: | (1Коринтян 2:9) | ну ви ж розумієте що цитуєте невідомо що?! бог не писав цих рядків і христос не писав тих рядків, дурні люди твори писали думаючи що вони істину відкрили. з таким же успіхом можна цитувати будь-кого; цитата якогось доктора філософських наук який визнаний світовий співтовариством матиме більший вплив(жорстоко але така правда). але кому то тре, головне це те що у святому письмі і невідомо ким написане..ех...
з власного досвіду було дуже складно таке зрозуміти а ще важче прийняти. marchelloUA написано: | Покажіть де. Якщо відповідаєте за слова)) | а ви не проявляєте намірів розповісти про шлях до спасіння? тоді що ви робите? чи то я вас переоцінив?!
ви говорите твердо наче в тому розбираєтесь, і я припустив що ви знаєте що робите та й хоч частку з тих знань розумієте, ну то вибачайте, просто переоцінив.
тоді навіщо ви занурились в тему в якій не розбираєтесь, та ще й інших підштовхуєте?
Додано через 2 хвилини 50 секунд:
marchelloUA написано: | людей, котрі звернулися з намірами розповісти про шлях до спасіння. |
хіба ви себе не так асоціюєте? чи може збиваєте з пантелику?)) |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2018-04-18 19:36 |
Кге-кге...
Вже декілька раз чув тут на форумі про те, що християн в майбутньому вбиватимуть за їх віру. Можна посилання?
А то я не збагну хто саме - ісламісти, технологісти, zog... |
|
|
|
|
Cleaf 1.1 Забанено
|
2018-04-18 19:42 |
У наш час убивають переважно ісламісти - технологісти досі не виявляли цікавості до християновбивчих розваг, а ZOG і так чудово почувається. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2018-04-18 19:47 |
Cleaf 1.1
Файний дотеп з хижаком. Прийміть моє шанування) |
|
|
|
|
Cleaf 1.1 Забанено
|
2018-04-18 19:52 |
gunnarukr
Але справді гарний звір)). |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-04-18 20:09 |
starlost написано: | радий що вам все склалось більш менш добре |
На цьому можна би було завершити чудову фразу, але не судилося. Ну ок.
Сприймайте мене як того, хто відносно щойно сам виліз з калюжі і бажає подати руку комусь ще. Ні то й ні.
Це дуже легко нагуглити. Крім згаданих мусульман, зараз широко розповсюджене фізичне переслідування християн у Бутані, Китаї, Індії, Кенії, Північній Кореї, на Шрі-Ланці, в країнах Індокитайського регіону. І в інших країнах.
Один з сайтів, що відслідковує дану тематику:
https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/
Щодо майбутнього:
Цитата: | На муки тоді видаватимуть вас, і вбиватимуть вас, і вас будуть ненавидіти всі народи за Ймення Моє.
(Від Матвія 24:9) |
Додано через 1 хвилину 7 секунд:
Цитата: | І видасть на смерть брата брат, а батько дитину. І діти повстануть навпроти батьків, і їм смерть заподіють.
І за Ім'я Моє будуть усі вас ненавидіти. А хто витерпить аж до кінця, той буде спасений!
(Від Марка 13:12,13) |
Додано через 3 хвилини 9 секунд:
Цікаво, що пророкується в Писанні прихід антихриста, котрий відбудує зруйнований Храм у Єрусалимі, і там засяде називаючи себе спасителем. Маючи такі чіткі ознаки антихриста, диву даєшся як люди можуть в нього повірити. Бо зараз навіть у непрактикуючих християнську віру є вдома Писання. Очевидно, що Біблії мусять бути до того часу заборонені, а християни переслідувані, щоб не могли розповісти правду. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1 Забанено
|
2018-04-18 20:13 |
Питання до модераторів. Панове, є задум викладати аудіозаписи інтерв'ю музичних виконавців. Причина: навіть у разі, якщо, скажімо, гурт уже припинив діяльність, то все одно історія. В якому розділі, на вашу думку, потрібно викладати такі релізи? |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2018-04-18 20:18 |
marchelloUA написано: | хто відносно щойно сам виліз з калюжі і бажає подати руку комусь ще. Ні то й ні. |
гарно
тіко то не рука а омана, ви брехню подаєте
я ж пропонував проявити інтелект і вирішити конфлік, а ви цитуєте рядки з яких жодної користі
ви гадаєте що в мене все було солодко, у всіх своє горе, але я не пропоную панацеї у вигляді плацебо.
Додано через 2 хвилини 5 секунд:
хочете реально помогти ну то помагайте, але не тут з вашої помочі жодної користі, вийдіть на люди більше користі буде.
Додано через 2 хвилини 25 секунд:
молодь ідеальний варіант, навіть з ваши релігійним ставленням
мабуть через церкву я не вживаю алкоголю і цигарок.
я ніколи не був під алкогольним сп'янінням! |
|
|
|
|
patriot__85
|
2018-04-18 20:18 |
Дурники знову підняли питання віри, релігії. А ще один думає, що флудильня - це плацдарм для його місії. Що скажеш, хочу вам поспівчувати. Якби би ви хоч трохи тямили у релігії, християнстві, то не було б цього. Нащо говорити, про те, чого не розумієш. Вводити людей в оману?
- Бог є. Докажи.
- Бога нема. Докажи.
А тупіти, це не варіант. |
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2018-04-18 20:24 |
patriot__85 написано: |
- Бог є. Докажи.
- Бога нема. Докажи.
|
о все знаючий,
ви можете примкнути на одну з цих полярних позицій?
і доказати хоч одну з позиційних полюсів?
чи ви просто плаваєте між цими полюсами??? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-04-18 20:25 |
Cleaf 1.1 написано: | Питання до модераторів. Панове, є задум викладати аудіозаписи інтерв'ю музичних виконавців. Причина: навіть у разі, якщо, скажімо, гурт уже припинив діяльність, то все одно історія. В якому розділі, на вашу думку, потрібно викладати такі релізи? | може до розділу аудіокниг? якщо у вас цих релізів будуть десятки, можете попросити створити окремий розділ. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1 Забанено
|
2018-04-18 20:27 |
Virake, справді, той розділ згодиться. Якось одразу й не згадалося. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2018-04-18 20:33 |
244 |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-04-18 20:44 |
starlost написано: | не вживаю |
Ну якщо до того ж і без шмалі, то взагалі молодець.
Я наркотики ніколи в житті не пробував. Наукою на ціле життя був сусід нижче, який у дев'яності просмердів усе своїм ацетоном (варив, сам ширявся і ще й приходили клієнти придбати).
Додано через 27 секунд:
patriot__85
І вам всього найкращого, добра людино! |
|
|
|
|
Cherie Новенький
|
2018-04-18 21:03 |
Леля22 написано: | marchelloUA, я-от собі не знаю, яке зерно Ви хочете посадити на цій "помийці", флудильні, що може вирости хорошого на звалищі |
Тут є не тільки ті, хто пише, але й ті, хто тихо читає ;) . Сміттячко оминаю, а от дописи marchelloUA особисто мені дуже допомагають. Для мене то неабияка підтримка у непростий період життя, хоч пише людина, якої не знаю і ніколи не бачила :) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-04-18 21:18 |
patriot__85 написано: | - Бог є. Докажи.
- Бога нема. Докажи. | питання не в цьому. а в тому, навіщо в нього вірити.
з моєї перспективи, вірити в бога або богів — значить ставити усвідомлену силу не тільки за всім хорошим, а також (і що важливіше) за найжахливішими явищами світу.
у мене був родич — людина неймовірної доброти і м'якості характеру. освічений, допитливий, роботящий, завжди всім допомагав. патріотичний і національно-свідомий. при цьому не мав ворогів — настільки був здатний ладнати, а не сваритися. чорнобилець. якби не пристрасть до цигарок — точно був би святим. але одного дня його розбив інсульт, і останні 5 років життя він провів прикований до ліжка, у наростаючих муках, поступово божеволіючи, деградуючи і тілом, і розумом. в останній день він уже був егоїстичним і дурним, зовсім не схожим на ту Людину з великої літери, якою був раніше. це підкосило і вкрай виснажило його родину, а після його смерті вони залишилися в дуже скрутному фінансовому становищі. доглядаючи за ним, вони розтратили рештки здоров'я і залишилися морально розчавленими.
невесело, правда? а це — всього лиш крапля в морі. є мільйони людей із такими, а часто і набагато, набагато страшнішими бідами. і така м'ясорубка тривала впродовж всієї історії людства. божество такого світу варте не прославляння, а прокляття.
жити страшно, помирати — ще страшніше. але якщо всі страждання і несправедливості є не випадковими, а з волі злого, садистичного, ненаситно-людожерного божества — хіба це не має вганяти в крайній жах і відчай? якщо людство мучається не через закономірності хаотичного всесвіту, а насправді за цим стоїть осмислений намір — хіба ми не приречені?
так що немає бога. а якщо є, то краще б не було. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2018-04-18 21:24 |
|
|
|
|
|
|
2018-04-18 21:32 |
Virake написано: | невесело, правда? а це — всього лиш крапля в морі. є мільйони людей із такими, а часто і набагато, набагато страшнішими бідами. і така м'ясорубка тривала впродовж всієї історії людства. божество такого світу варте не прославляння, а прокляття. |
але якшо уявити, що тут тільки матриця і Бог вирішує якісь свої питання та розважається, так само як ви граєте в гта 5, нещадячи там в грі ботів і ігрових персонажів, бо вони знову сгенеруються\народяться, для сюжету, то все стане трохи на свої місця...(((
Додано через 3 хвилини 58 секунд:
Virake написано: | жити страшно, помирати — ще страшніше. але якщо всі страждання і несправедливості є не випадковими, а з волі злого, садистичного, ненаситно-людожерного божества — хіба це не має вганяти в крайній жах і відчай? якщо людство мучається не через закономірності хаотичного всесвіту, а насправді за цим стоїть осмислений намір — хіба ми не приречені? |
уявіть, що всі ми це частинки Бога, і проживаючи життя, випробовуючи, спокушаючи, даючи насолоду та горе, він сам закаляється та стає досконалішим, він така собі нейро сітка з людських душ, удосконалює свої частинки)))
ловіть момент та позитив, все буде ок))) |
|
|
|
|
patriot__85
|
2018-04-18 21:36 |
Хочу сказати, що людина має право вибору і ним регулярно користується. А що вона обирає то, і має. І , тут ні до чого. |
|
|
|
|
|
2018-04-18 21:38 |
Virake написано: | так що немає бога. а якщо є, то краще б не було. |
ні, нетак,
ваша задача, за життя знайти, усвідомити причину всього тут відбуваючогося, розгадати його задумку і стати на щабель вище, отримати перехід до вічного життя без смерті, як той, що є рівним йому... десь так...
це якби в гта 5 з вами почне розмовляти бот бачачи вас усвідомлюючи все що з ним та вами відбувається і його на це незапрограмували... |
|
|
|
|
patriot__85
|
2018-04-18 21:41 |
Ви фаталіст, хоча і заперечуєте, що в щось вірите. |
|
|
|
|
|
2018-04-18 21:42 |
patriot__85 написано: | Хочу сказати, що людина має право вибору і ним регулярно користується. |
людина не має право вибору, ні вибрати ненароджуватися, ні права вибору позбавлена непомирати...
а все що є в проміжку між народженням та смертю є просто сюжетом...
якшо ви маєте право вибору оберіть з завтрашнього дня бути молодим та мільярдером, я радий за ваш "вибір" і можливість обирати((( |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-04-18 21:46 |
patriot__85 написано: | Хочу сказати, що людина має право вибору і ним регулярно користується. А що вона обирає то, і має. | якщо бог є, то він теж обирає. обирає жорстоко. patriot__85 написано: | тут ні до чого. | чому? |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-04-18 21:47 |
пані Cherie,
дякую за допис |
|
|
|
|
patriot__85
|
2018-04-18 21:47 |
Що за людина без права вибору?
Ви не можете контролювати вибір, який зробили за вас? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-04-18 21:51 |
не розумію питання. |
|
|
|
|
|
2018-04-18 21:53 |
Virake написано: | якщо бог є, то він теж обирає. обирає жорстоко. |
тут криється рівняння яке нам нерозв'язати незрозумівши всіх законів всесвіту, як самих малих квантів, їх законів та частинок, так і самих великих самого всесвіту, його розміру та сили яка його тримає в тій фізиці яку ми спостерігаєм...
слово жорстокість придумали люди, щось описуючи, вона може змінюватися, мати різні значення, або для одних вона відчутна, а для інших ні і тд.
для бога немає жорстокості, це скоріше перехід одного в інше, однієї сили в іншу, частинки, дії частинки на іншу і її наслідки, без знаку добра чи зла, без плюса чи мінуса...
ми надаєм якимось явищам плюс чи мінус ітд.... |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2018-04-18 21:55 |
245 |
|
|
|
|
|
2018-04-18 21:59 |
тоді нетак...
в експеременті коли "частинка" є одночасно хвилею і частинкою, людина робить вибір, що зараз, частинка, а зараз хвиля, чи вобору немає і це є частинко-хвиля??? просто з якої сторони подивитися???
Додано через 53 секунди:
Gin_ger написано: | Людина має право вибору. |
приклад права вибору людини в студію |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|