Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2018-06-12 01:42  
Virake написано:
ви плутаєте класичне поняття нації (громадянство) із його сучасним розумінням

Я говорив про «національну ідентичність» у контексті виключно етнічної нації. Саме тому мене збентежило у Вашому джерелі притягування туди за вуха «націдеї». Тепер я збагнув, що автор змішав усе до вінегрету, адже «націдея» притаманна нації політичній.
Virake написано:
сучасна нація не може існувати без національної ідеї, бо саме вона визначає націю як спільність і проголошує національну державність як найкращий спосіб організації суспільства.

Чудово! Проголосили, що далі? Ох, пам'ятаю ці нескінчені волання починаючи з 1991 року, що українцям потрібна своя націдея… І звісно ж жоден з тих волальників ніц конкретного не пропонував. У той час, коли мільйони українців просто собі борсалися у пошуках кращого життя, щоб не гірше ніж у західних (а починаючи з нульових — і східного!) сусідів.
Virake написано:
Європа, м'яко кажучи, познущалася з Німеччини

І таке відбувається повсякчас і повсюди. З України теж познущалися абсолютно всі підписанти будапештського меморандуму і досі продовжують знущатися практично всі наші стратегічні партнери — що ЄС в цілому, що його члени поодинці, особливо наші сусіди, що Піндостан, особливо за Абамізянки, щоб воно бананом вдавилося, на щастя за Трампа хоч якось допомогати почали, літальною зброєю та іншою конкретикою. Життя воно жорстоке й несправедливе, ласкаво просимо до реальності!
Virake написано:
не смішу. ніякої самостійної міжнародної політики не було.

Поцікавтеся дипломатичними зносинами гетьманів Козацької держави.
Virake написано:
щодо іслядців чи люксембурців — про перших не чув (і про ірлядців теж), а других не досліджував.

Ой, невже це я з fidonet писав? Ну пробачте, адже там кирилічна Hн вирізається >_< (трясця, задовбала мене ця нікчемна кирилиця, скоріше б її заборонити!) А от на останніх (других, що Ви їх не досліджували) я нещодавно похапцем подивився, то може я й не правий, але мені здалося, у той момент найбільш заклопотані вони були побудовою трамвайної лінії у столиці.
Virake написано:
щодо пізньої появи національної ідеї в Америці — не бачу жодних підстав так вважати

Піндостану пощастило вчасно встряти у ПСВ і зняти левову частку вершків з її підсумків, що власне й відкрило цій країні двері у клюб світових держав. Бо інакше навряд чи пробилися кудись вище рівня сучасної Південної Кореї, я гадаю. А, щн з приводу націдейок. По такій дупі світу (у географічому плані), як Австралія з Новою Зеляндією що можете сказати? Хоча, стоп! Якщо не помиляюся, Австралія ж наче досі підкоряється чайосьорбським монархам, отже за фактом — автономія?

Додано через 2 хвилини 41 секунду:

don pedro написано:

Королеві Чайосьорбії Єлизаветі II зробили операцію по видаленню катаракти
. Як монархіст, я переживаю за стареньку.

Зате вона за Вас — ні!
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2018-06-12 08:45  
362
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.02.25

2018-06-12 13:34  
hetzendorf, ви вже стільки всього і про все написали, але ще й досі чітко не видно, що ж ви намагаєтеся довести. пропоную вам написати конкретно. бо в мене таке враження, що я відповідаю зовсім не на ті питання, на які мав би.
Gin_ger написано:
Чи не забагато тут фактів про вас? Якщо кожен почне хвалитись гербами, батьками, лондонами, дипломами, посадами, гаманцями… далеко ми підемо…
співчуваю, що у вас немає цікавих предків, але це не дає вам права затикати мені рота.
Gin_ger написано:
Добре, що у нас (в Україні) якось так без ясновельможних.
добре, дуже добре… так добре, що роль еліти в нас випало виконувати бізнесменам із дуже сумнівними моральними орієнтирами, не кажучи вже про їхнє безкультур'я і невігластво.
Gin_ger написано:
Найгірше в такому місці образитись. Стараюсь про це пам’ятати і вам раджу.
а я тут до чого? це ж не я почав цвіркати жовчю, дізнавшись, що хтось інший має шляхетне походження.
Gin_ger написано:
Не чваньтесь!
у вас глюки.
marchelloUA 
VIP

Востаннє: 12.08.19

2018-06-12 15:12  
Virake написано:
роль еліти в нас випало виконувати бізнесменам

Не впевнений що маю на думці те ж, що й ви, та от згадую як у Верховну Раду перших скликань увійшли письменники, митці, священики і т.д. Чи це мається на увазі? Бо вони насправді нічого не вирішували толком. В країні законотворчі процеси були багато десятиліть невідомими, не було напрацьовано достатньої експертизи. Те що письменник у своїй галузі вміє добре робити, не допомогло йому у залі Верховної Ради...
Та й що воно взагалі таке - та "еліта" (у вашому розумінні) ?

Додано через 48 хвилин 16 секунд:

Upd: Зрештою, лобіювання власних бізнес-інтересів теперішніми депутатами-бізнесменами у Верховній Раді не вважаю виграшем теж. Тільки от сумніваюся, що в абсолютному порівнянні депутат-письменник приносить більше законотворчої користі, ніж депутат-бізнесмен. Хоча тут треба поглибити дискусію для визначення поняття "користі".
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-06-12 15:16  
363
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-06-12 15:20  
Virake написано:
пропоную вам написати конкретно

Так я власне й писав, але ж Ви
Virake написано:
як же у вас все просто.

Отже, Ви, як видно, любитель все ускладнювати й заплутувати, причому подекуди, як у цьому випадку, самі себе:
Virake написано:
ви вже стільки всього і про все написали, але ще й досі чітко не видно

Отже, стосовно
Virake написано:
що ж ви намагаєтеся довести. пропоную вам написати конкретно

Національна ідентичність у сенсі нації етнічної:
Бібліографічне посилання: Нагорна Л.П. ІДЕНТИЧНІСТЬ НАЦІОНАЛЬНА [Електронний ресурс] // Енциклопедія історії України: Т. 3: Е-Й / Редкол.: В. А. Смолій (голова) та ін. НАН України. Інститут історії України. - К.: В-во "Наукова думка", 2005. - 672 с.: іл. написано:
означає широкий комплекс індивідуалізованих і неіндивідуалізованих міжособистісних зв'язків та істор. уявлень, який становить основу самоідентифікації окремих осіб та груп людей з певною нацією як самобутною спільнотою, що має свою істор. тер., мову, істор. пам'ять, к-ру, міфи, традиції, об'єкти поклоніння

Національна ідея на мою думку стосується у контексті лише нації політичної й у сучасному й найближчому майбутньому західної цивілізації має сенс лише у 2 формах:

1. Здобуття національної незалежної держави. Після досягнення цієї мети — трансформація до наступної форми:
2. Сімбіотичний процес розбудови держави з підвищенням добробуту її громадян.

Усе інше — від когось там лукавого й тому не потрібне.

Ну й щоби двічі не підводитися — стосовно шляхти. На мою думку це явище у західній цивілізації стало анахронізмом уже до середини 20-го століття й до нашого часу збереглося лише у вигляді малочисельних європейських монархій, які також виглядають цілковитим анахронізмом і потроху вироджуються, яскравим прикладом є нещодавний морганатичний шлюб рудого поца з Букінгемського палацу та негритянки-шльондри. Бекіцер: шляхта не потрібна!
Virake написано:
співчуваю, що у вас немає цікавих предків

Коли нема заслуг, чим похвалитися й/або пишатися, для цього вишукуються різні природно набуті речі, типу «цікавих предків» абощо, чи не так? ^_-
marchelloUA написано:
згадую як у Верховну Раду перших скликань увійшли письменники, митці, священики і т.д.

І ще дисиденти.
marchelloUA написано:
Бо вони насправді нічого не вирішували толком.

Бо вони продалися за депутацькі ніштячки. А митці типу Дроча взагалі були куплені із самого початку.
marchelloUA 
VIP

2018-06-12 15:41  
hetzendorf написано:
Бекіцер: шляхта не потрібна

Значення слова "бекіцер" з одеського говору знаю як "швидко" чи "швидше". Чи я помиляюся? Бо не можу з'єднати це слово із рештою речення докупи.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-06-12 15:50  
marchelloUA написано:
Значення слова "бекіцер"

Іще також у значенні «коротше [кажучи]»
marchelloUA 
VIP

2018-06-12 17:04  
hetzendorf
Цитата:
також у значенні

Дякую.

Цитата:
шляхта не потрібна

Оті титули, герби і т.д. справді виглядають рудиментом. А от ситуацію, коли інтелігенція в класичному розумінні (лікарі, письменники, музиканти, науковці) животіють у порівнянні із програмістами та бізнесменами, вважаю дикою. Зрештою, ті ж згадані лікарі, письменники, музиканти, науковці, мають вміти продати свої вміння. Однак за замовчуванням, навіть без вміння себе продати, в цивілізованому світі такі люди не мають думати як елементарно прогодуватися..
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.02.25

2018-06-12 18:35  
marchelloUA написано:
Не впевнений що маю на думці те ж, що й ви, та от згадую як у Верховну Раду перших скликань увійшли письменники, митці, священики і т.д. Чи це мається на увазі? Бо вони насправді нічого не вирішували толком. В країні законотворчі процеси були багато десятиліть невідомими, не було напрацьовано достатньої експертизи. Те що письменник у своїй галузі вміє добре робити, не допомогло йому у залі Верховної Ради...
Та й що воно взагалі таке - та "еліта" (у вашому розумінні) ?
вже писав вище: шляхта це шляхта, а інтелігенція це інтелігенція. першого в нас немає, а друге не здатне керувати державою. хоча, якби шляхта і була (така, як у середньовіччі), то немає жодних гарантій, що справилася б і вона. потрібна справжня сучасна політична еліта, яка може в нас утворитися тільки через багато поколінь. щодо того, якими мають бути ці люди — тут немає простого визначення. проте можна назвати такі якості: реальна влада, авторитет і збіг особистих інтересів з інтересами країни. що буде, якщо посадити на трон когось без третього пункту, ми бачили під час правління попереднього президента. але, оскільки у нас демократія, третій пункт має бути не тільки у еліти, але і у низів. із цим якраз маємо великі проблеми.
Gin_ger написано:
Пане! Ви мене ніби провокуєте похвалитись…
я нікого не провокую. не знаю, що з вами таке, але ніхто крім вас на моє шляхетне походження не відреагував так болісно.
Gin_ger написано:
пишіть до "Скарг"
ви такі сердиті, то самі й пишіть. а мені там зараз робити нічого — хіба що ви почнете ще й матом крити.
Gin_ger написано:
Як на 20 років - у вас забагато гонору.
це не вам вирішувати. та й де це я казав, що мені 20 років?
Gin_ger написано:
А щодо предків? Ви ж про своїх нічого не знаєте. Батько казав... Цього мало.
мій батько піднімав архівні документи. втім, яке це взагалі має значення на анонімному форумі? я міг би розписати детальну історію роду, драматичну і захопливу, але перевірити її справжність ви усе одно не змогли б. так що доведеться або не вірити, або вірити на слово.
Gin_ger написано:
Мої предки не шляхтичі, але з ними все гаразд. І цього досить. Тут крапка.
ніякої негативної характеристики вашим предкам я і не давав. кажу ж, у вас глюки.
hetzendorf написано:
Отже, Ви, як видно, любитель все ускладнювати й заплутувати, причому подекуди, як у цьому випадку, самі себе:
я любитель трьох речей:
1) не робити категоричних тверджень без урахування важливих тонкощів.
2) не засипати співрозмовника великою кількістю пустопорожніх узагальнень замість аргументів.
3) не спрямовувати аргументи на особистість співрозмовника.
це елементарні правила поведінки людей, які одне одного поважають. без цього я не бачу сенсу продовжувати розмову. нехай хтось інший грається з вами в демагогію.
hetzendorf написано:
Коли нема заслуг, чим похвалитися й/або пишатися, для цього вишукуються різні природно набуті речі, типу «цікавих предків» абощо, чи не так?
гарна спроба. але занадто товсто.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-06-12 18:58  
364
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 09.01.25

2018-06-12 19:04  
Якщо добре помріяти, то може і я Сас Happy
(побачив знайомі прізвища)
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2018-06-12 21:52  
hetzendorf написано:
Піндостану

Для чого вживати дурнуваті терміни, створені кацапами для своєї пропаганди?
hetzendorf написано:
пощастило вчасно встряти у ПСВ і зняти левову частку вершків з її підсумків, що власне й відкрило цій країні двері у клюб світових держав. Бо інакше навряд чи пробилися кудись вище рівня сучасної Південної Кореї, я гадаю.

Велич державі створюють не якісь вчасні війни, а економічний розвиток та зважена внутрішня і зовнішня політика. До того ж, смішно вступати в обговорення піднесення США, нічого не знаючи про надактивну зовнішню політику Штатів впродовж усього ХІХ сторіччя. Єдиний регіон, куди США і справді майже не втручались до 1917 року - Європа.
А загалом, американська ідеологія доволі чітко була прописана ще наприкінці XVIII сторіччя Батьками-Засновниками у Декларації незалежності та Конституції США.
hetzendorf написано:
чайосьорбським

Крім американців у вас проблеми ще й з британцями?
hetzendorf написано:

Зате вона за Вас — ні!

Ви прямо очі мені відкрили.
hetzendorf написано:
європейських монархій, які також виглядають цілковитим анахронізмом і потроху вироджуються, яскравим прикладом є нещодавний морганатичний шлюб рудого поца з Букінгемського палацу та негритянки-шльондри.

Найкумедніше: це написано про найрозвинутіші країни світу людиною з країни третього світу, ЄвроАфрики. Про расизм вже навіть і писати не треба. Загалом, трохи менше зверхності.

marchelloUA написано:
Зрештою, ті ж згадані лікарі, письменники, музиканти, науковці, мають вміти продати свої вміння.

Де їх продати? Кому? Кожен сраний заробітчанин чи базарник вважає, що він ні за що платити не повинен, а всі повинні працювати на ентузіазмі або коштом держави.
marchelloUA 
VIP

2018-06-12 22:01  
don pedro написано:
Де їх продати?

Взяти науковця, фізика скажімо. Без знань іноземних мов це викладач, в ще більш запущеному вигляді - шкільний вчитель. Вони потрібні! Бо без них не виростуть нові фізики. Однак може здатися, що вони потрібні лише щоб відтворити подібних собі. Це дійсно майже цілком так... в наших реаліях. Однак із знаннями іноземних мов та елементарним вмінням заповнити профіль Linkedin це високооплачувані спеціалісти, яких з руками і ногами забирають на все готове в більш розвинені країни для здійснення необхідних досліджень. Там, де наука крокує разом із виробництвом, ті дослідження необхідні для створення більш перспективних матеріалів, тощо... Щось на зразок цього і з рештою згаданих професій, і не лише з ними. В мені не згасає вуглик надії, що і на нашій вулиці колись аналогічно перевернеться камаз із пряниками.
don pedro 

2018-06-12 22:05  
marchelloUA
Це все, звісно, дуже цікаво, але моє питання інше: де їх продати в Україні? Наші бидло-мільярдери витратили мільярди своїх і державних євро на безглуздий футбол-дурбол, не вклавши натомість жодної копійки у науку, культуру, освіту і медицину. Про посполитих я взагалі мовчу.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-06-12 22:58  
don pedro написано:
Для чого вживати дурнуваті терміни, створені кацапами для своєї пропаганди?

Для чого вживають на війні трофеї?
don pedro написано:
Велич державі створюють не якісь вчасні війни, а економічний розвиток та зважена внутрішня і зовнішня політика.

Південна Корея, Сингапур, Малайзія, Естонія, Фінляндія, Норвегія, Ісляндія, Чехія, Швайцарія — великі держави?
don pedro написано:
Єдиний регіон, куди США і справді майже не втручались до 1917 року - Європа.

Бо кишка була затонка. Аж тут 1 світова трошки підкоригувала баланс кишок на користь Піндостану — і voila!
don pedro написано:
Найкумедніше: це написано про найрозвинутіші країни світу

Тобто саме завдяки розвинутості ці країни ще в змозі утримувати оті сімейки високооплачуваних нахлібників, а не навпаки, як Вам хотілося б думати

don pedro написано:
Загалом, трохи менше зверхності.

Розумію, Вам неприємно таке читати про об'єкти Вашого обожнювання, але я звик називати речі своїми іменами.
don pedro написано:
Крім американців у вас проблеми ще й з британцями?

У мене — ніяких. То у Вас проблеми, судячи з Вашої запопадливості до них.
don pedro 

2018-06-12 23:02  
hetzendorf написано:
Для чого вживають на війні трофеї?

Які трофеї?
hetzendorf написано:
Південна Корея, Сингапур, Малайзія, Естонія, Фінляндія, Норвегія, Ісляндія, Чехія, Швайцарія — великі держави?

Безперечно. Особливо Швайцарія.
hetzendorf написано:
Тобто саме завдяки розвинутості ці країни ще в змозі утримувати оті сімейки високооплачуваних нахлібників, а не навпаки, як Вам хотілося б думати

Тобто, зв'язку між стабільним урядом і розвинутістю ви не бачите. Просто диво-дивне.т

І знову педофільське анімеHappy
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-06-12 23:12  
don pedro написано:
Які трофеї?

Неправильно запитання ставите. Про війну треба запитувати.
don pedro написано:
Особливо Швайцарія.

Нейтральна «в доску». Така нейтральна, що аж у 2002 р. до ООН вступила. Іще жодної зі спейску немає у ґе-зібн. Лише Південна Корея у ґе-цванцихь ^__^ Отакі великі держави ^__^
don pedro написано:
Тобто, зв'язку між стабільним урядом

Де саме уряд призначають короновані утриманці?
don pedro написано:
І знову педофільське аніме

^__^
А Ви яку картинку мені запоцтите? Бабусю з Букінгемського палацу? ^_^ Взагалі-то не маю нічого проти неї особисто, але ж погодьтеся — вона не няшна >_<
don pedro 

2018-06-12 23:20  
hetzendorf написано:
спейску

Ви на спайсах?
hetzendorf написано:
Отакі великі держави

Дійсно великі.
hetzendorf написано:
запоцтите

Багато про поців думаєте?

На цьому спілкування припиняю, бо воно стає цілком безглуздим.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-06-13 00:18  
don pedro написано:
Дійсно великі.

Тоді по-Вашому виходить G7 гігантські, ні, навіть циклопічні!
don pedro написано:
Багато про поців думаєте?

Ні, це Ви подумали :P
don pedro написано:
На цьому спілкування припиняю

Gute Nacht!
patriot__85 

2018-06-13 08:23  
Одні наєзди. Теми якісь давайте. Дістав той hetzendorf із своїми педофілічними анімашками. Перевчився, як don pedro, до того ж атеїст, а це багато про що говорить.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-06-13 11:03  
snt 
Свій

Востаннє: 30.01.25

2018-06-13 11:48  
hetzendorf, шароварно
-_-B_Е_N_D_Е_R-_- 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.06.18

2018-06-13 13:08  
patriot__85 написано:
Теми якісь давайте

От тобі тема "як заробляти в інтернет?і"
patriot__85 

2018-06-13 14:00  
Адепт? Та ти з мультиків не вилазиш. Скільки тобі років? Цирк поїхав, - клоун залишився.
marchelloUA 
VIP

2018-06-13 14:05  
-_-B_Е_N_D_Е_R-_-
Так само як і в реалі. Якщо є вміння, з якими би взяли на роботу в офіс, то з цими ж вміннями можна працювати "в інтернеті", тобто вдома. Якщо ж мається на увазі без ніяких вмінь клацати на рекламних банерах, то це рівень школоло, котрий все одно живиться за рахунок батьків. Тільки замість вчитися і розвивати справжні вміння, а також займатися фізичним розвитком, сидить сліпає в моніторі, аби накапали ще 10 копійок для купівлі гри в steam.
-_-B_Е_N_D_Е_R-_- 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.06.18

2018-06-13 14:27  
marchelloUA
Як на рахунок таких сайтів?
https://work-zilla.com
Додано через 4 хвилини 41 секунду:

patriot__85 написано:
Адепт? Та ти з мультиків не вилазиш. Скільки тобі років? Цирк поїхав, - клоун залишився.

Піди покайся грішнику!
marchelloUA 
VIP

2018-06-13 14:41  
-_-B_Е_N_D_Е_R-_-
Я створював декілька разів завдання на іншому сайті, тільки виконати їх потрібно було в реалі, дрібний ремонт в основному.
https://kabanchik.ua/

Ну.. хтось і таким чином заробляє. Не всі будуть програмістами.

Додано через 3 хвилини 1 секунду:

-_-B_Е_N_D_Е_R-_- написано:
таких сайтів

Подивився одним оком приклади завдань... це напрямок SEO в основному. На вітчизняному ринку вихлоп вимірюється у десятках гривень. Взяти дупу в жменю, напружитися, вивчити англійську, і працювати на іноземного замовника в напрямку SEO. Без англійської - будь ласка, працюйте за копійки.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-06-13 14:42  
365
don pedro 

2018-06-13 15:15  
"Бандити-какуни": навіщо вони роблять це на людях?

https://www.bbc.com/ukrainian/features-44456167
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 352, 353, 354  наступна