Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2017-09-11 00:14 |
EvGaS написано: | То піди знайди, доведи, і звільни місце для кращої. Мені таке вдалося. |
Дякую за цінну пораду. |
|
|
|
|
EvGaS Відео Гуртом - субтитрування
|
2017-09-11 00:21 |
Іосіф Сралін написано: | Коротеньке, проте інформативне відео про славні одеські події 2 травня 2014 року: |
А про що там писати? Москальська агентура підлаштувала спалення проросійських демонстрантів, аби перекинути провину на противників, і у випадку вдачі операції — роздмухати тему. Типова стратегія совку. Ви гадаєте, у Другу Світову Київ німці зруйнували? Ні, радянські війська — позаміновували увесь центр і вперше в історії скористалися радіосигналом для підриву. Це зафіксований історичний факт, як комусь цікаво — пошукайте. Хоча в старих радянських підручниках з історії у руйнуванні міста звинувачували німців, кого ж ще. Тож трагічні події в Одесі є вдалою спецоперацією ворожої пропаганди, одним з «виправдань», яке тицькають зазомбовані чи кремлеботи у перепалках. Такі собі Павліки Морозови сучасності, хіба що заблоковані (спеціально агентурою) люди в будинку, на жаль, були справжніми.
Додано через 2 хвилини 30 секунд:
don pedro написано: | Дякую за цінну пораду. |
Ну ще можна опустити руки, чи подрукувати в інтернеті, як ото зара сидимо. |
|
|
|
|
|
2017-09-11 00:26 |
EvGaS написано: | опустити руки |
Головне, щоб руки займались не тільки одноокою змією. |
|
|
|
|
Іосіф Сралін Забанено
|
2017-09-11 00:31 |
don pedro написано: | Головне, щоб руки займались не тільки одноокою змією. |
|
|
|
|
|
|
2017-09-11 00:36 |
хотів дещо написати, але краще піду аналізувати сни |
|
|
|
|
|
2017-09-11 00:49 |
EvGaS написано: | отів дещо написати |
Менше слів/снів, більше лубриканту! Так переможемо! Йо!
Іосіф Сралін
Чудове фото. Зараз таке не роблять. І костюм хорошй - одразу видно, не поліестер. Ваш родич? |
|
|
|
|
|
2017-09-11 05:51 |
don pedro написано: |
Менше слів/снів, більше лубриканту! Так переможемо! Йо!
Іосіф Сралін
Чудове фото. Зараз таке не роблять. І костюм хорошй - одразу видно, не поліестер. Ваш родич?
| То було 6666-те повідомлення флудильні, яке ненароком викликало до теми Д’яблу: |
|
|
|
|
|
2017-09-11 06:39 |
EvGaS
На мене завжди можна сподіватись у подібних справах. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2017-09-11 11:25 |
igor911 написано: | століття імперського гніту та "селекції" надовго (якщо не назавжди) в'їлися у підкірку українців. |
І як нам це виправити ? Невже для цього потрібні 300 років жорсткої українізації та "селекції" на державному рівні ?!
Іосіф Сралін написано: | Чому україномовний так легко оголошує, що кацап для нього - "єдиний співрозмовник на толоці"?)) |
Якщо ви про фіцка (його чомусь давно не чути на толоці), то немає фактів, які б підтрверджували, що він кацап. І по-друге, я звертався до нього українською, і фіцко теж був україномовний.
don pedro написано: | За всіх не говоріть. |
ХІБА Я ГОВОРИВ ЗА ВСІХ ???!!! |
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-11 13:37 |
хочу виказати підтримку усім українським Патріотам:
- прихильникам наркомана висловлюю щире захоплення вашими діями
- прихильникам алкаша - моє щире співчуття та стурбованість. Сподіваюсь на швидкий реванш та повну перемогу запорошенківців
Слава Україні!
Героям - Слава!
тим часом у мордорі:
ниньки у Росії порушені кримінальні справи проти вищого керівництва ЗСУ
У діях українських вояків СлідКом РФ вбачає ознаки злочинів, передбачених ст.ст.356, 357 КК РФ (застосування заборонених засобів і методів ведення війни, геноцид).
http://sledcom.ru/news/item/1162812/
це лише маленький дзвіночок, що Росія збирає необхідні документи для законної гібридної миротворчої операції, яку готує у рамках ОДКБ
Україна обіцяє Росії "чимало несподіванок" на Генасамблеї ООН
https://strana.ua/news/91845-ukraina-obeshchaet-rossii-nemalo-neozhidannostej-na-henassamblee-oon-.html
щось мені підказує, що "чимало несподіванок" на Генасамблеї ООН чекає саме київську хунту
https://www.youtube.com/watch?v=sgFSI2V9D8Q
москалі взагалі майстри домовлятися. Ведуть себе дуже виважено та гнучко на відміну від протилежної сторони
- ну шо, будем домовлятись "по-нашому", "по-харошому"?
...
- то шо, не хочете "по-нашому"? Добре, хай буде "по-вашому", "по-паганому"!
так уявляють миротворців ООН на Донбасі справжні Патріоти України
а так виглядають миротворці ОДКБ (може хтось ще не бачив) |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-11 14:46 |
r-shumlias написано: |
marchelloUA написано:
Самарянка сама називає Ісуса юдеянином. Юдеянин - це хто? Гуцул?
і що Ісус у відповіді самарянці підтвердив, що він є юдеянин тьху... жид?
де то є у контексті?
навпаки, своїм проханням про воду, він відпочатку спростовує це
|
Вірш 9, частина 1 - самарянка дивується, називає Ісуса юдеянином.
Цитата: | Тоді каже Йому самарянка: Як же Ти, юдеянин бувши, та просиш напитись від мене, самарянки? |
Вірш 9, частина 2 - самарянка пояснює своє здивування традиційним національним бар'єром між людьми (у той час як Ісус є Сином Божим у людській подобі, тож йому наслідувати людські поділи на національності ні до чого)
Цитата: | Бо юдеї не сходяться із самарянами. |
Вірш 10 - відповідь Ісуса про власну Божественну природу, при цьому жодного слова про національність:
Цитата: | Ісус відповів і промовив до неї: Коли б знала ти Божий дар, і Хто Той, Хто говорить тобі: Дай напитись Мені, ти б у Нього просила, і Він тобі дав би живої води. |
Тобто Ісус ніде не заперечує слова самарянки про те, що він юдеянин/жид/єврей, натомість переводить увагу з національності на своє Божественне походження.
Хм, при цьому маючи генетичну ненависть до євреїв, читати і трактувати дане місце з Писання можна, звісно, у спосіб відмінний від мого... |
|
|
|
|
Романтик 777 VIP
|
2017-09-11 15:57 |
Мене не раз мучило сумління: чому бог євреїв є богом смерті, а Ісус є представником явно не єврейського бога, фактично сатани, а представником більш прогресивного бога миру і любові, якого ім'я не розголошене(писав Іван Богослов). Щоб не шокувати інші народи, ім'я Єгови з Біблії спішно вилучили, замінивши на "господь", тим самим заплутавши всіх нас і заставивши поклонятись єврейському, а не справжньому Вселенському Богу - Духу. При тому повчання Ісуса дивним чином збігається з давніми ведичними вченнями, яким понад 5 тисяч років далі: Якщо врахувати, скільки бід відбулось із-за спотвореного політичними і релігійними іграми Писання, замість навчання Правдивої Віри, даної Ісусом, який по факту повстав проти системи сатани-Єгови, яка і полонила Ізраїль. Адже їхня релігія – це релігія смерті – читайте Старий Заповіт; всюди кров, помста, ненависть, заздрість, розділення людей, тотальне винищення народів, расизм, фашизм, принесення кривавих жертв – і це все Єгова, який любив плазуюче поклоніння йому і заявляв, що таким чином любить людей. ЦЕ ЛЮБОВ??? Тільки психічно хворий збоченець таке може натворити! ЛИЦЕМІРСТВО!!! Невже ми такі сліпці і не помітили цього? І мало того, євреї втручаються в діла народів, стаючи в тіні і стикають один з одним, щоб вони самі себе винищили. Вони і створили хижу фінансову систему, яка роз'їдає економіки світу. Самі собі за %% не позичають, а гою по їхньому писанню ТРЕБА це робити.
Саме від ізраїльського Єгови і Ісус прийшов звільняти народ Ізраїля. А оскільки Ізраїль так і не прийняв Його, бо був під владою сатани-єгови, то Ісус прийшов і нас навчив правдивої Віри. Все було б добре, якби правдива Ісусова Віра пішла б по народах, але якби знову не вмішались євреї-жиди, хозари і всіляка падаль, яка ввела в християнство старозавітні вчення і встановила Храм Аарона, а не той, що побудував Ісус. А хіба не читали, що писання прибите до Хреста (послання до Тимофія)? Старий Завіт прибитий, все, ми не підвладні йому і не маємо бути підвладні сатані-єгові! І тільки тоді наступить Царство Небесне Ісуса Христа, коли ми скинемо цю єврейську падаль, що розбрелася світом і звела всі народи! А Іван Богослов попереджав!!! Ось наприклад Ізраїль знищив сім народів і він є восьмим, тобто восьмим звіром! Так, саме звіром, який і духовно, а часто і фізично поїдає народи!
Ось моя думка, чому по-тихому в свій час відмінили святкувати день суботній (день Єгови), а призначили день Воскресіння Ісуса. Я вважаю, треба багато чого ще переосмислити і позбавитись нав'язаних нам стереотипів (зомбування від дитинства). Я вже давно помітив несправедливість, нечесність, яку демонструють священники: самі в багатстві, гуляють, як хочуть, пуза розпасли, а народ страждає. І мало того, те, що вони проповідують, навіть не відповідає і цій не зовсім точній Біблії – просто окозамилювання. Адже не секрет, що були правки і редагування протягом майже двох тисяч років задля політичної доцільності, відкинення документів, які не підтверджують загальну доктрину Єгови-Сатани. Сатана засів в Храмах, як писав про це Іван Богослов, а ми цього не помічаємо? Молітесь до справжнього Бога, від якого і родився Ісус (а родився від Духа і ніде не сказано прямо, що від Єгови), а не до нав’язаного єврейського божка, щоб будувався тільки зажерливий і лицемірний Ізраїль, а не всі ми, народи світу.
Слава Ісусу Хресту і справжньому Всевишньому, ім'я якого невідоме нікому, окрім нього, як і сказано в писанні. Адже буде дано нове ім’я Йому і місту Єрусалиму з Неба. Тобто і це також працює проти системи Єгови. А таких доказів і натяків є більше двадцяти в Біблії. Недарма нам замінили ім'я Єгови на Господь, щоб заплутати, хто є хто і не помітити явної брехні і підстав. До речі - родословна Ісуса дійсна тільки по Марії, а не по Йосипу! Родився же від Духа! |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-11 16:27 |
Романтик 777 написано: | бог євреїв є богом смерті, а Ісус є представником ... більш прогресивного бога миру і любові |
Пропоную для розгляду дві цитати - зі Старого та Нового Заповітів, котрі показують протилежне до процитованого вище...
Цитата: | ... Ти Бог милостивий та милосердий, довготерпеливий та многомилостивий ...
(Йона 4:2) |
Цитата: |
Того часу прийшли були дехто, та й розповіли Йому про галілеян, що їхню кров Пилат змішав був із їхніми жертвами.
Ісус же сказав їм у відповідь: Чи ви думаєте, що оці галілеяни, що так постраждали, грішніші були від усіх галілеян?
Ні, кажу вам; та коли не покаєтеся, то загинете всі так!
Або ті вісімнадцять, що башта на них завалилась була в Сілоамі й побила їх, чи думаєте, що ті винні були більш за всіх, що в Єрусалимі живуть?
Ні, кажу вам; та коли не покаєтеся, то загинете всі так!
(Від Луки 13:1-5)
|
|
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-11 16:42 |
marchelloUA написано: | Хм, ... читати і трактувати дане місце з Писання можна, звісно, у спосіб відмінний від мого... |
читати і розуміти це місце треба однозначно - 4 розділ Єв. від Івана, з усім його контекстом, не підтверджує Вашу тезу, "що Ісус Христос був тут на землі жидом"
але й не спростовує
але все ж таки головне - НЕ ПІДТВЕРДЖУЄ
добре, що Ви це визнали. Бо дійсне, це не завжди бажане
слід зауважити, шо саме Ви, marchelloUA, намагаєтесь довести туткай, "що Ісус Христос був тут на землі жидом"
тож і прапор Вам у руки
пропоную обмежитись поки Єв. від Івана.
Думаю, що для Вас буде відкриттям, що апостол Іван не на Вашому боці)))))
також, дуже прошу Вас не відволікатись на "гуцулів" і не кидатись в опонентів поспішними та безпідставними звинувачуваннями у "генетичній ненависті до євреїв"
те, що написано далі, не має відношення до нашої дискусії
просто моє бачення діалогу Ісуса та самарянки
marchelloUA написано: | Вірш 9, частина 1 - самарянка дивується, називає Ісуса юдеянином. |
з контексту 4 розділу Єв. від Івана незрозуміло, чому "самарянка ... називає Ісуса юдеянином"
це стає зрозумілим після читання Єв. від Луки 9:53
якщо взяти "переклад" Огієнка, то навряд чи він нам стане у нагоді
Від Луки 9:53 (с) Огієнко написано: | А ті не прийняли Його, бо йшов Він у напрямі Єрусалиму. |
отже цитата з найближчого від мене євангелія
Від Луки 9:53 (с) рассійскоє біблєйскає общєство, Москва, 2009 рік написано: | но там не приняли Его, потому что Он имел вид путешествующего в Иерусалим |
отже Ісус був вдягнутий як жид-паламар
однак одяг нічого не означає
погодьтеся, що ви не одразу розпізнаєте у цьому краснопузому окупанті - легендарного генерал-хорунжого УПА, славетного Героя України
(якщо Ви не впізнали, то маленька підказка - Шухєвіч зліва) |
|
|
|
|
|
2017-09-11 16:54 |
r-shumlias, треба берегти здоров’я:
|
|
|
|
|
r-shumlias Забанено
|
2017-09-11 16:58 |
|
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-11 17:00 |
r-shumlias написано: |
читати і розуміти це місце треба однозначно - 4 розділ Єв. від Івана, з усім його контекстом, не підтверджує Вашу тезу, "що Ісус Христос був тут на землі жидом"
але й не спростовує
але все ж таки головне - НЕ ПІДТВЕРДЖУЄ
|
Огієнка, в основному читаю з телефона, не вважаю за точний
Тоді каже Йому самарянка: Як же Ти, юдеянин бувши, та просиш напитись від мене, самарянки? Бо юдеї не сходяться із самарянами.
Ісус відповів і промовив до неї: Коли б знала ти Божий дар, і Хто Той, Хто говорить тобі: Дай напитись Мені, ти б у Нього просила, і Він тобі дав би живої води.
(Від Івана 4:9,10)
|
Синодальний, вважається як "класика" на наших просторах, в тому числі в Україні, хоча вже є точніший
Женщина Самарянская говорит Ему: как ты, будучи Иудей, просишь пить у меня, Самарянки? ибо Иудеи с Самарянами не сообщаются.
Иисус сказал ей в ответ: если бы ты знала дар Божий и Кто говорит тебе: дай Мне пить, то ты сама просила бы у Него, и Он дал бы тебе воду живую.
(Св. Евангелие от Иоанна 4:9,10)
|
Ну і мій улюблений, польська "Біблія Тисячоліття", хоча теж вже є точніший цією мовою
Na to rzekła do Niego Samarytanka: Jakżeż Ty będąc Żydem, prosisz mnie, Samarytankę, bym Ci dała się napić? Żydzi bowiem z Samarytanami unikają się nawzajem.
Jezus odpowiedział jej na to: O, gdybyś znała dar Boży i /wiedziała/, kim jest Ten, kto ci mówi: Daj Mi się napić — prosiłabyś Go wówczas, a dałby ci wody żywej.
|
KJV, просто для інформації:
Then saith the woman of Samaria unto him, How is it that thou, being a Jew, askest drink of me, which am a woman of Samaria? for the Jews have no dealings with the Samaritans.
Jesus answered and said unto her, If thou knewest the gift of God, and who it is that saith to thee, Give me to drink; thou wouldest have asked of him, and he would have given thee living water.
(John 4:9,10)
|
Як бачимо з різних перекладів, Самарянка називає Ісуса юдеянин/Иудей/Żydem/Jew і Ісус цього не заперечує. Тобто, тут не йдеться про "виглядав як єврей відповідно до вбрання" через особливість перекладу. Грецькою не володію, арамейською теж, на жаль.
Не до теми, та важливо для мене: я не хочу з цього місця Писання робити співрозмовнику "погану кров", аби це відганяло сон, бо "в інтернеті хтось не правий" (с)
Якщо це так, то прошу мене пробачити. Справді. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-11 17:11 |
Іосіф Сралін написано: | юдейки Марії, введення котрої до синагоги відзначається |
До Храму, а не до синагоги (хоч у даному випадку рояля не грає). |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-11 17:20 |
Іосіф Сралін
Знову ж таки, суті справи вище не змінює. При бажанні пропоную погуглити точну назву свята. І оскільки це не Біблійна подія, а традиційна, то надалі про це свято не дискутуватиму. |
|
|
|
|
Іосіф Сралін Забанено
|
2017-09-11 17:24 |
marchelloUA написано: | При бажанні пропоную погуглити точну назву свята. |
Точну назву свята вигадала та сама конфесія, що почала те свято відзначати. Пропонуємо погуглити, що то за "храми" існували в євреїв до Христового народження.
virtus8hur написано: | Якщо ви про фіцка (його чомусь давно не чути на толоці), то немає фактів, які б підтрверджували, що він кацап. |
Схоже, мережа фкантахтє здатна перетворювати мізки на бульйон. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-11 17:42 |
Іосіф Сралін написано: | що то за "храми" існували в євреїв до Христового народження |
Храм, а не "храми" - він був у євреїв лише один, тільки в двох версіях (обидві зруйновані), власне його другу версію Ісус застав при житті тут на землі. Синагог же було (і є) безліч. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-11 18:10 |
Іосіф Сралін написано: |
marchelloUA написано:
він був у євреїв лише один
...І був фактично однією великою Скінією, себто протосинагогою.
|
Відмінність - у Скинії, як і в Храмі, приносилися жертви - бик, ягня, голубка, відповідно був потрібен первосвященик. В синагогах жертви не приносились взагалі, тож достатньо раввина (того, що навчає).
Скинія - то був, коли цікаво, кочовий варіант Храму. Власне кажучи, Храм захотів побудувати Давид, при цьому Бог відповів у руслі "Моя і так вся земля, яке місце можете визначити Мені?" |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2017-09-13 00:08 |
Ого, Cleaf тут з трьох аваунтів розійшовся не на жарт. Може для вас з Фіцькою створити окрему тему тільки для вас двох? |
|
|
|
|
|
2017-09-13 00:27 |
|
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-13 06:26 |
virtus8hur
Хм, так російську вже і не вчать у школах Києва, наприклад. Однак на якійсь дивній "київській російській" говірці все одно говорять: http://kiev.livejournal.com/4138768.html Написати щось не можуть толком, бо граматики вже не вчать. Спостерігав особисто, бо працював там майже 8 років. В грузинів мова значно віддалена від російської, там досить вимкнути телебачення і припинити вивчати в школах, як через надцать років буде результат. |
|
|
|
|
|
2017-09-13 13:17 |
marchelloUA
marchelloUA написано: | російську вже і не вчать у школах Києва |
Хіба ? Може це ще дивлячись у якій школі, я чув що начебто є декілька російських шкіл і їхня кількість за роки януковичів та порохів зросла.
Згоден що нам важче, ніж грузинам, бо у Києві російська постійно звучить на вулиці. Але й нам вимкнути телевізор не завадило б. |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2017-09-13 15:09 |
virtus8hur написано: | Але й нам вимкнути телевізор не завадило б. |
у мене трохи інакша думка...
в Україні-все має бути на українській,і кіно і школа і телебачення...все повністтю...
і нічого не треба виключати...і через п'ять років навіть всі пси будуть гавкати українською... |
|
|
|
|
|
2017-09-13 15:13 |
kryk-v.ya. написано: | в Україні-все має бути на українській,і кіно і школа і телебачення...все повністтю... |
Не на українській, а державною мовою. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-09-13 15:20 |
virtus8hur
Гуляв по мережі флеш-моб із покроковою інструкцією та фотками заяв, як саме успішно відмовитися від вивчення російської для своєї дитини. Десь взагалі цілим класом відмовляються успішно на користь ще однієї іноземної, десь дозволяють дитині не виконувати завдання і не отримувати ніяких оцінок (відпустити гуляти дитину в цей час не можуть). Зараз це більше головний біль директорів шкіл - що робити тоді з вчителями, адже перекваліфікуватися на викладання англійської важко, а українську етнічні росіяни знають недосконало щоб викладати.
Додано через 2 хвилини 43 секунди:
virtus8hur написано: | й нам вимкнути телевізор не завадило б |
Я вимкнув років 4 тому, коли не стало старших родичів. Збирав ящик пилюку і рік тому продав. Дядько-покупець дуже дивувався, "як можна продавати такий хороший апарат", мовляв, "не розумію де саме мене дурять". Молодь взагалі зомбоящик дивиться все менше. Власне не знаю, чи заміна інтернетом кращий варіант... |
|
|
|
|
|
2017-09-13 15:27 |
marchelloUA, насправді у школах треба змінювати вчительський склад чи не повністю.
І загальна реформа освіти стосовно вчителя, як професії, має перетворити його з відстійника для лузерів та осіб сумнівної моралі чи психічного здоров’я на престижну професію, до якої матиме допускатися висококваліфікований спеціаліст, а не якийсь алкоголік чи навіжена тітка, яку пропхали подружки. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|