Автор |
Повідомлення |
wolesj VIP
|
2016-04-04 20:42 |
Леля22, дякую за пісню.
virtus8hur написано: | Отже Сталін був за природну, повільну українізацію... |
Ви мабуть по діагоналі читали. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-06 00:25 |
virtus8hur написано: | Отже Сталін був за природну, повільну українізацію | ось це дотепно |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 21:34 |
https://toloka.to/t72678-240 - УВАГА! )) Можете дякувати мені, Вірейку, що я так рекламую вашу тему.. )
Додано через 37 хвилин 21 секунду:
Стас не заслуговує моєї любові. Чуєте? І взагалі мені доводиться робити невтішний висновок, що, на жаль, більшість чоловіків (не кажу всі), але дуже багато, принаймні на цьому сайті - просто звичайні слабаки і боягузи. Але що поробиш... Шукаєте і знаходите когось "по просче", без "закидонів", а ще ліпше - певно, взагалі курку без мізків, щоб можна було, що хочеш казати, а вона все з розплющеним ротом приймала)) Буває.
Як співається: "Бачу, бейбі, тобі зі мною важко..."
)
Додано через 4 хвилини 57 секунд:
Ха-ха-ха!!!!
Додано через 2 хвилини 9 секунд:
От і хай півнички живуть з курочками!)))
Додано через 3 хвилини 11 секунд:
ко-ко-ко...
ку-ка-ре-ку!
Яка прекрасна пара! Ідеальна!)))
Додано через 34 хвилини 24 секунди:
............................................***...............................................***.......................................................
МЦ теж має про це Вірш.... "Попытка ревности"......
Додано через 19 хвилин 4 секунди:
А якщо мені якийсь чоловік скаже, що він великий фанат Вакарчука - то все. Одразу ставлю хрест на ньому.
Такі нитики-слабаки-лицеміри-псевдоромантики-псевдофілософи нам не потрібні! |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-07 21:59 |
Леля22 написано: | А якщо мені якийсь чоловік скаже, що він великий фанат Вакарчука - то все. Одразу ставлю хрест на ньому.
Такі нитики-слабаки-лицеміри-псевдоромантики-псевдофілософи нам не потрібні!
|
А якщо такому чоловікові якась жінка скаже, що вона великий фанат Скрябіна - то все. Одразу поставить хрест на ній.
Такі нитики-слабаки-лицеміри-псевдоромантики-псевдофілософи нам не потрібні!
Два чоботи — пара!
Додано через 46 секунд:
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-07 22:09 |
я бачив теми W40k-рольовиків, але ось ЦЕ справжній дурдом.
Додано через 38 секунд:
Леля22 написано: | Стас не заслуговує моєї любові. Чуєте? | вмощуйтеся зручніше і розповідайте. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 22:12 |
tribus
Дуже смішно) Такі чоловіки мене взагалі не цікавлять. Вакарчук - лицемір, який говорить одне, а робить інше, не збігаються його дії з його словами. Приклади:
1. Він співає про таку велику там любов, сюсюмусю, розпускає шмарклі, як дівчинка - а сам зі своєю Ляля навіть і не одружився. І ще я читала коментар, одна дівчина писала, що бачить у піснях Вакарчука приховану, сховану від наївного ока, агресію по відношенню до жінки. І я з цим згодна. Я дуже уважно слухала і навіть читала тексти його пісень, псевдофілософських та псевдоромантичних..
2. Він критикував Порошенка, але Орден все одно взяв, якщо критикуєш - то вже йди до кінця, відмовся від Ордену.
Це так, трошки прикладів... Нитик він і нарцис, самозакоханий, і лицемір. Я його давно вже розкусила.
Але грець з ним. Відколи я припинила слухати таких нитиків, мій стан покращився.
Додано через 2 хвилини 55 секунд:
Virake
А ви, любчику, свідомо чи несвідомо (сподіваюся, несвідомо таки) говорите про мовне питання напівправду, заплющуєте чомусь очі на деякі факти, які я наводила і навела.
А напівправда гірша за брехню, бо коли намішано правда з неправдою - дуже важко розібратися наївним довірливим людям... може, Стасьо, все ж таки, з таких... Ніяк не можу зрозуміти, постійно вагаюся, сумніваюся щодо нього, але все одно ... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-07 22:20 |
де я говорив напівправду?
Додано через 5 хвилин 40 секунд:
Леля22 написано: | може, Стасьо, все ж таки, з таких |
|
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 22:21 |
Virake
ось хоча б у цьому коментарі намішана правда з неправдою - виходить напівправда...
Virake написано: |
повторюю мої тези:
1. українська державність тримається на українській мові, яка є основою національної ідентичності.
2. російська мова, як така, що несе в собі культуру ворожого народу, становить загрозу для нашої державності.
3. двомовність розмиває кордони у свідомості людей, вони перестають відрізняти свої інтереси від чужих і легше піддаються пропаганді.
4. мовна шизофренія - змішування мов у свідомості людини, коли вона вже не може їх адекватно розділити і користуватися окремо.
5. двомовними людьми в Україні є переважно україномовні, в той час, як російськомовним майже ніколи не доводиться користуватися українською мовою.
6. росія через російську мову повністю домінує в інформаційному просторі України та на її інформаційному ринку.
7. домінування російської мови є штучним явищем.
8. якщо не витіснити російську мову з України, вона буде збільшувати свій вплив, бо цього добивається росія.
9. справжній український патріот може бути російськомовним тільки тимчасово, прагне перейти на українську і не вважатиме російськомовність (власну чи інших людей) чимось нормальним.
10. боротися за збереження чи поширення російської мови під час війни з Росією може тільки засланий диверсант або неосвічена людина, яка не знає основних законів державотворення.
11. україномовні в Україні насправді є пригнобленим станом, який має обмежені права на отримання інформації та забезпечення культурних потреб своєю мовою, в той час, як російськомовні таких проблем не мають.
|
хочете конкретно? я, якщо чесно, вже дещо втомилася... Але можу навести, трошки пізніше, трошки треба прийти до тями спершу. Хоча ви ж все одно почнете викручуватися. І я можу програти, граючи з шулером за чесними правилами. Тож, не знаю, чи варто й починати...
Однак - можна почитати уважненько те, що писала я і що писали ви, Вірейк, і побачити, кому треба, хто захоче - той побачить.
Деякі люди НЕ не бачать, а просто не хочуть бачити, відмовляються, тікають, бо так їм спокійніше, тобто вони звичайні боягузи, сумно.. |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-07 22:24 |
Virake написано: | я бачив теми W40k-рольовиків, але ось ЦЕ справжній дурдом. |
Virake написано: | Леля22 написано: | Стас не заслуговує моєї любові. Чуєте? |
вмощуйтеся зручніше і розповідайте.
|
Підозріло |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 22:30 |
Так шкода і сумно, що зараз тут немає gunnarukr...
Він такий добрий... Я готова навчитися варити борщ, коли що...
Додано через 3 хвилини 6 секунд:
даю ще раз посилання - https://toloka.to/t72678-240#798176 |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-07 22:37 |
тепер ви мене звинувачуєте в "нечесній грі". давайте все-таки розберемося, хто тут мухлює, бо це вже стає некрасиво.
я завжди готовий вислухати думку опонента і змінити свою позицію, якщо мені будуть надані переконливі аргументи. мої тези раціональні, логічні та аргументовані. я посилаюся на праці фахівців, факти і елементарі закони природи. я, врешті, відповідаю на ваші закиди, хоча міг би цього і не робити, в силу відсутності будь-якої загрози моїм твердженням.
а ви? апелюєте до емоцій та почуттів, ігноруючи практичний бік справи та всі мої аргументи, натомість нападаючи на мене особисто. за весь цей час ви ще не розбили ЖОДНУ з моїх тез і навіть не намагалися це робити.
то хто тут грає нечесно? я не маю на меті з вами сваритися, але ж потрібно ж знати якусь межу в нахабстві. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 22:37 |
Загалом: хто захоче, той побачить і розбереться. Думайте, думайте, люди. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-07 22:42 |
tribus написано: | Підозріло | ще й як. це як заходиш до кімнати і відчуваєш, що щось не так - ніби речі не на своїх місцях. ось таке враження в мене від Лелиної писанини - схоже на маячню, але присутня якась система. неначе таємний шифр, езопівська мова. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 22:43 |
Virake
Я посилаюся на факти, на статистику (зокрема, про статус держ.мови - відсотки), на думки людей, які самі були у зоні бойових дій і спілкувалися із вояками, а не сидять там у Штатах, або ж так - він приїжджає в Україну, а чи був цей Шевчук у зоні бойових дій? Був?
І кому більше віриться - тому, хто сам побував у зоні бойових дій (як Антін Мухарський, це теж факт, що я навела) та людям у вічі дивився чи якомусь рафінованому "мовознавцю"?
Га? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-07 22:46 |
Леля22, перепрошую, а яке це має значення - чи був він або хтось інший на фронті? |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 22:50 |
Virake
нема слів................................................................................ |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-07 22:51 |
Леля22, досвід бойових дій не перетворює людину на фахівця з мовної політики. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-07 22:55 |
Хай цей Стас буде проклятий, ненавиджу, ненавиджу, ненавиджу, ненавиджу!!! Чуєте, Стасе?!!
Virake, фахівець ви наш, дякую за вашу боротьбу, боріться далі!
ВСЕ. З мене досить!!!!!!!!!!!!
Додано через 1 хвилину 25 секунд:
А я йому ще свої фотки дарувала, більше нікому не дарувала, тільки йому, розповідала, дурепа.... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-04-07 23:04 |
перепрошую, я не хотів вас образити.
Додано через 6 хвилин 25 секунд:
щоб там не сталося, воно не варте того, щоб сходити з розуму. |
|
|
|
|
Woland61 VIP
|
2016-04-08 00:07 |
Леля22 написано: | І кому більше віриться - тому, хто сам побував у зоні бойових дій (як Антін Мухарський, це теж факт, що я навела) та людям у вічі дивився чи якомусь рафінованому мовознавцю? |
Нууу.. можете поцитувати ще Сашка Лірника. Він там часто буває.. тільки мабуть він не вкладається у ваш світогляд?
До речі з приводу Мухарського, то він взагалі то займає іншу позицію, ніж ви йому приписуєте
Додано через 4 хвилини 6 секунд:
НАприклад тут він активно підтримує введення квот на мову виконання пісень |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 11:47 |
Woland61 написано: | НАприклад тут він активно підтримує введення квот на мову виконання пісень |
Мені це відомо. Одне іншому не заважає. Є побутове спілкування, а є непобутове.
Ще раз наведу його статтю: http://galinfo.com.ua/news/dity_rosiyskomovnyh_patriotiv_budut_ukrainomovnymy__antin_muharskyy_211106.html
А щодо цього Шевчука, то краще не зліть мене, бо я таки не пошкодую часу і знайду потрібні статті (які вже читала деякі), інформацію, думки досвідчених людей, щоб довести і показати справжній "науковий" рівень цього великого "борця" та "мовознавця".
Додано через 8 хвилин 39 секунд:
Позбиралися тут не чоловіки, а якісь одні слизняки та слабаки, а я - жіночої статі людина, одна від вас мушу відбиватися... Та я краще бути з гідною російськомовною людиною, аніж з якимось таким україномовним хробаком, безхребетним.
Боже, де ж вони гідні україномовні? Впевнена, що є. Але, може, вже зайняті... Але, може, не всі.
Краще знайду російськомовного чесного доброго хлопця і разом з ним перейду на українську повністю, і народжу йому прекрасних дітей...
А ви хробачки сидіть... точніше - повзайте. Повзайте.
Додано через 3 хвилини 30 секунд:
А, до речі, я забула додати ще наостанок, а варто було б, що:
Оцей бредовий песимістичний аргумент:
Qualcuno написано:
Цитата: | Одного дня хтось із них скаже, якщо це вже десь не прозвучало: мы воевали не за укрмову и вышиванки, мы воевали за свою землю. |
- оцей
можете залишити при собі. Певно, графоману Шевчуку цей аргумент теж подобається (бо, бачу, він теж любитель напівправди, а, як відомо, напівправда - гірше за брехню, і диявол ховається якраз у таких-от дрібничках начебто).
Ось Орест Лютий, він же Антін Мухарський, на відміну від графомана, великого "борця" Шевчука, був у зоні бойових дій, дивився простим людям у вічі, і ось що він каже:
Цитата: |
Цитата:
За його словами, російськомовні патріоти, самі спілкуючись в побуті переважно російською, привчають дітей до української мови.
«Вони шанують, люблять українську мову, розмовляють нею при нагоді, але найголовніше – вчать нею молодше покоління в україномовних школах. |
Тож не треба, будь ласка, цієї маячні, що, мовляв, російськомовні захочуть зробити російську другою державною.
І нема чого плакати і порівнювати українську з білоруською. У Білорусі зовсім інша історія, у них російська - друга державна, а у нас цього, на щастя, ніколи вже не станеться. Хай заспокояться всі параноїки та песимісти.
А якщо комусь мова заважає нормальну, порядну, чесну людину любити, якщо хтось оцінює людину, її людські якості за мовою її спілкування - то можу тільки поспівчувати вашій "дивній" позиції...
Будь ласка: http://www.unian.ua/politics/919616-71-gromadyan-vvajayut-scho-ukrajinska-mae-buti-edinoyu-derjavnoyu-movoyuopituvannya.html - 71% громадян вважають, що українська має бути єдиною державною мовою - опитування
http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/22/7023247/
http://www.razumkov.org.ua/ukr/poll.php?poll_id=960 - Яким чином повинні співіснувати українська та російська мови в Україні?
володимирко2 написано:
Цитата: | Українській мові вже ніщо не загрожує. З часом вона набуде всіх прав у пресі, освіті та культурі. |
Підтримую володимирко2. Думаю, нарешті таки все. )
Додано через 8 хвилин 47 секунд:
А то мені дуже "подобається"... Дехто, бачу, просто не дружить з логікою. Або ж у декого якесь викривлене, хворобливо-спотворене розуміння патріотизму.
Патріотизм - це любов до своєї Батьківщини (ну, і включно з мовою, так), а не ненависть до іншої країни чи рос.мови. Бо друге - це вже є шовінізм.
А то, бачте, дехто вважає, що якщо ти не ненавидиш російську, то ти українофоб - оце логіка у декого...
Ну просто як у Путіна і ко, які вважають, що якщо ти не ненавидиш українців та не хочеш війни з українцями - то ти росіянофоб та ворог Росії..
Оце "логіка". Логіка шизофреніка та параноїка. Якраз в тему...
Додано через 4 хвилини 58 секунд:
Той, хто справді за українську мову, мав б порадіти, думається-гадається мені, що завдяки таким українським співакам, поетам, письменникам українська мова для когось стає ближчою. А також подякувати цим людям, що вони своєю доброю, щирою, правдивою творчістю популяризують українську мову, і мають чітку позицію (спілкування побутове, непобутове розрізняють, про що й писав, зокрема, ALFROMEDA, а також Ірена Карпа, Кузьма, Антін Мухарський, Сергій Жадан, я та багато-багато інших людей)
Наприклад, Кузьма казав таке:
Цитата:
Цитата: | У групи "Скрябін", до вашого відома понад 100 концертів на рік. Рівно дві третини відбуваються на Лівому березі ДНІПРА. І, повірте, люди, котрі не палають любов'ю до української мови, яку їм примітивно нав'язують, співають з нами не гірше, ніж співають з нами фани на Заході України. |
А я вже писала, що харківська родина (чоловік і дружина) перейшли на українську мову завдяки творчості Ірени Карпи... Я читала таку інформацію. Хіба ж це не чудово, га?.... )
Додано через 6 хвилин 55 секунд:
Леля22 написано:
володимирко2 написано:
Цитата: | Українській мові вже ніщо не загрожує. З часом вона набуде всіх прав у пресі, освіті та культурі. |
Додано через 3 хвилини 40 секунд:
ФУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Додано через 4 хвилини 58 секунд:
Де ви, gunnarukr?........... )
Додано через 4 хвилини 15 секунд:
Леля22 написано: | Той, хто справді за українську мову, мав б порадіти, думається-гадається мені, що завдяки таким українським співакам, поетам, письменникам українська мова для когось стає ближчою. А також подякувати цим людям, що вони своєю доброю, щирою, правдивою творчістю популяризують українську мову, і мають чітку позицію (спілкування побутове, непобутове розрізняють, про що й писав, зокрема, ALFROMEDA, а також Ірена Карпа, Кузьма, Антін Мухарський, Сергій Жадан, я та багато-багато інших людей) |
А Ви, дехто, думаю, їм просто ЗАЗДРИТЕ, що ці люди вміють свою доброю творчістю закохувати в українську мову, вміють літати душею хоч час до часу, а вам, хробачкам, це просто НЕ ДАНО.
Додано через 55 секунд:
Бо вони вільні Душею!!!! |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 11:55 |
Леля22 написано: |
Позбиралися тут не чоловіки, а якісь одні слизняки та слабаки, а я - жіночої статі людина, одна від вас мушу відбиватися... Та я краще бути з гідною російськомовною людиною, аніж з якимось таким україномовним хробаком, безхребетним.
Боже, де ж вони гідні україномовні? Впевнена, що є. Але, може, вже зайняті... Але, може, не всі.
|
Що я й казав, захищаєте свою малоросію, Й чергове паплюження україномовного населення. Хто ще не зрозумів суті цього провокатора, під ніком леля22?
Додано через 55 секунд:
Леля22 написано: | Бо вони вільні Душею!!!! |
я вже зрозумів що ви в душі повія.... не потрібно на цьому кожного разу наголошувати |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 12:03 |
От, дожилися вже до того, що вже людину, яка слухає постійно і дуже багато україномовної музики, читає, купує виключно україномовні книжки - можу сфотографувати і надіслати обкладинки чи що там, - вважають українофобкою. Дожилися до того, що Карпу, яка пише, співає, розмовляє, вчить своїх дітей українській - називають українофобкою... Дійсно: шиза косить таки наші ряди!
Наприклад, про нитика Вакарчука кажуть деякі люди, які з ним працювали, що він у житті розмовляє російською, не на публіку. Але він-то у цьому не зізнається....
А коли він приїжджає на Схід чи Південь, то переходить на російську, наче люди тут української не розуміють, нащо це робити?
А Карпа, Кузьма, Жадан тощо всюди розмовляють завжди українською і не цураються Сходу-Півдня, не вважають, що тут живуть люди якось другого сорту. Тому я їх люблю. |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-08 12:03 |
Леля22
В організмі ракова пухлина, - нема чого радіти!
Вас, наче ніхто не ображав, а ви, немов з відра... праворуч... ліворуч...
Леля22 написано: | ...де ж вони гідні україномовні? Впевнена, що є. Але, може, вже зайняті... Але, може, не всі.
Краще знайду російськомовного чесного доброго хлопця...
|
Ви тут намагаєтесь щось довести чи вам просто свербить?
Robar III написано: | я вже зрозумів що ви в душі повія |
Не варто такого говорити.
Не ображайте інших. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 12:07 |
Леля22
Леля22 написано: | хочете конкретно? я, якщо чесно, вже дещо втомилася... Але можу навести, трошки пізніше, трошки треба прийти до тями спершу. Хоча ви ж все одно почнете викручуватися. І я можу програти, граючи з шулером за чесними правилами. Тож, не знаю, чи варто й починати... |
раз ви на мої пункти не відповіли, дайтек відповідь хоч на ті, де ви самі написали.
Я вже три тижня чекаю відповідь на свої.
Додано через 3 хвилини 2 секунди:
tribus написано: |
Не варто такого говорити.
Не ображайте інших.
|
поспілкувались ви б з моєє з цим тролем. Й не таке б почали писати.ж Від неї аргументів завжди нуль, людина просто хоче уваги, в реалі це якась закомплексована 25+ річна юнка.
Так як страху в інеті позбавлений кожен, от вона й гне свою лінію. "madлеля |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 12:09 |
Я вам все відповіла про США (ви ж про Штати кажете?), але ж ви не хочете бачити, і кажете, що я не відповіла, не треба.
По-моєму, ви та Вірейк будете раді тільки тоді й тільки тоді, скажете, визнаєте: ось нарешті вона відповіла, коли я здамся і повністю погоджуся з вашою думкою! Хочеться нагнути, еге ж?? НЕ вийде!
Нагинайте своїх курочок!!! |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 12:27 |
Леля22 написано: | Я вам все відповіла про США (ви ж про Штати кажете?), але ж ви не хочете бачити, і кажете, що я не відповіла, не треба. |
І де там був фактаж? Ви ж тільки й писали :" люди в сша погані, вони брати росіянам, бозенька любить лузерів, він любить Україну, українці гарні люде" Фактажу було нуль, одні емоції.
Тепер дайте відпровідь на свою ж тезу. Ви тоді писали українці гарні, добрі... (лінь шукати зараз, але якщо треба знайду), й повідомленням вище ви писали мол україномовніукраїнці це хробаки й тп.
То, що виходить тоді ви писали за свою малоросію, за расєйськогаварящіх украінцев, нє злобнтіх бандеровцев, которьіе немок єдят" |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 12:53 |
Robar III
А це хіба не факт, що предки нинішніх американців прийшли в Америку як бандити, загнобили корінне населення Америки, їхні мови, забрали у них найцінніше - ЗЕМЛЮ, а тепер: ми такі "демократи", такі "праведники"... Не можу сказати, що я їх прям ненавиджу, хай собі живуть, але і не люблю.
Звісно, американці ще ті лицеміри, тому якщо їм почати казати про індіанців, вони, певно, скажуть: що ви, ми їх не чіпаємо (тих, що залишилися), покажуть, що ось вони живуть, дивіться, ага - живуть, як у зоопарку, у резервації, у золотій клітці.
Ну не подобається вам моя думка, будь ласка, але така моя думка, маю право, між іншим.
А ви можете писати про того, хто вам подобається, будь ласка. Тільки мене не чіпайте, будь ласка.
Вольтер казав: «Я не згоден з вашою думкою, але готовий віддати життя за те, щоб ви могли її вільно висловити»
Robar III написано: | й повідомленням вище ви писали мол україномовніукраїнці це хробаки й тп. |
Ну нащо ви перекручуєте, Робаре? Я просто не вважаю, що всі україномовні прям такі хороші, золоті, всякі бувають люди, так само і російськомовні всякі.
Є україномовні, яких я дуже люблю, бо вони чесні та добрі. І заступаюся за них.
Так само є російськомовні, яких дуже люблю, бо вони чесні та добрі. І заступаюся за них.
А ви пишете "малоросію", якось зневажливо, даруйте, але мені так відчулося, даруйте, якщо, це не так... так наче ви не любите ці землі, а це ж теж Україна... Я ж НЕ називаю Західну Україну "логовом бандер проклятих". Ні, просто кажу, що це тупо оцінювати людські якості за мовою спілкування. Що не так, що я щось неправильно кажу?
Це, по-моєму, всі мають розуміти, це таку банальщину я кажу.
Леля22 написано: | А Карпа, Кузьма, Жадан тощо всюди розмовляють завжди українською і не цураються Сходу-Півдня, не вважають, що тут живуть люди якось другого сорту. Тому я їх люблю. |
А "Господь симпатизує аутсайдерам" - це так називається збірка Сергія Жадана) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 13:06 |
Леля22
Шановна, хоча ні.. не шановна, чого я брехати буду, фактажу від вас тоді на мої тези не було, й ви не відповіли. Як і зараз, ( та й раніше, в іншій темі) не відповідаєте на тези Вірейка. Постійно плазуєте, й а переводите тему в інше русло, де знову пишете свою маячню, під приводом, ви не заперечили мені, не можете. А коли вам заперечують й дають фактаж, ви пишете, що "ваши доказательства не доказательства"
Додано через 2 хвилини 21 секунду:
Леля22 написано: | А ви пишете "малоросію", якось зневажливо, даруйте, але мені так відчулося, даруйте, якщо, це не так... так наче ви не любите ці землі, |
угу, я родився на цих землях, і мені гидко чути як в Україні говорять російською. Усі хто відстоює російську в Україні : будь ласка кордон в одну сторону відкритий, Чемодан вокзал рассея. А тут Україна, й говорити усі мають українською. Навіть якщо це туристи, проте туристам є поблажка у вигляді англійської, яка є міжнародною мовою спілкування. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 13:20 |
Robar III написано: | люди в сша погані, вони брати росіянам |
і от ви знову дещо перекрутили: бо я казала загалом про країну, про США та Росію, але казала, що порядні люди трапляються всюди. Наприклад, Нойз МС росіянин, але я поважаю його і слухаю його пісні.
Новодворська, Нємцов, Ахєджакова тощо... Такі люди, на жаль, їзгої у тій країні.
А щодо Америки... То я перекладала один фільм, і там один герой був американець, порядний хлопець, він не захотів йти воювати у В'єтнам, був проти бомбардування простих людей і його за це назвали зрадником США (так само в Росії називають зрадниками), і йому довелося поїхати до Норвегії.. Теж став ізгоєм.
Додано через 10 хвилин 14 секунд:
Robar III написано: | Усі хто відстоює російську в Україні |
Це не відстоювання і не захист рос.мови. За вашою логікою, тоді до Росії треба відправити і Сергія Жадана, і Сашка Положинського, і Онуку (співачка), і Антіна Мухарського, і взагалі всіх людей, які просто виступають за людяність та взаємоповагу...
Robar III написано: | А тут Україна, й говорити усі мають українською. |
Люди цього нікому не повинні. Що повинні прості українці, як громадяни, так це володіти державною мовою, для цього є школи та університети, щоб навчати.
А вам сподобається, якщо я скажу, що цей світ, який створений Богом, творцем, і тому всі повинні у нього вірити? Можете не вірити, діло ваше. Мені, може, теж не подобається, що для багатьох людей гроші на першому місці, та я ж не кажу: вони повинні поставити на перше місце Любов.
Як хочуть. Кожен сам обирає. Україна - вільна країна, тому у побуті - балакай як хочеш...
Додано через 2 хвилини 46 секунд:
Robar III
а якщо людина, яка краде, бреше, бухає, не працює, ані копійки в бюджет України не кладе, говоритиме українською - вам не гидко буде?
Чи що серед україномовних таких нема (тільки російськомовні такі?), святі всі? |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|