Автор |
Повідомлення |
Robar III Забанено
|
2016-04-08 13:25 |
Леля22 написано: | а якщо людина, яка краде, бреше, бухає, не працює, ані копійки в бюджет України не кладе буде говорити українською - вам не гидко буде? |
Зазвичай такі люди, не знають ні української ні російської. Так біологічний матеріал.
Про людяність ви стрілку та гіркіну розказуй,е чому львів'яни, волиняни, закарпатці, хмельничани, тернопільці, мають гинути у цій м'ясорубці через ваших расейськомовних дебілів? Чи вии хочете сказати, що україномовні кричали "расєя пріді"? Вам не гидко?
Додано через 16 секунд:
Й ви кричите, про те що україномовні хробаки? А скільки україномовогон населення на фронті? у % ви знаєте? більше ніж російьскомовного точно/, бо ці п...си будуть казати : " я не говтов умереть за украину" й подібну херню. Тому мій висновок щодо вас, залишаєтсья все тим же, й надалі ви отримаєте повне ігнорування, адже з хворими людьми не сперечаються. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 13:35 |
Robar III
Чому мені має бути гидко? Я та моя родина не кричали "Расіія, прийди!". Так, україномовні не кричали. Але серед україномовних так само повно хабарників та крадіїв.
Robar III написано: | через ваших расейськомовних дебілів |
Вони просто дебіли. Так, які розмовляють рос.мовою. Але ключове тут те, що вони дебіли, а не що вони російськомовні. Бо серед російськомовних повно людей, які проти Росії. У моєму місті були і проукраїнські мітинги (на них було досить багато людей), я там була на них, деякі ідіоти з машин крутили пальцем у скроні. Якась алкоголічка назвала фашисткою. Але це люмпени, хоча й все одно вони люди, хай живуть.
Не треба узагальнювати людей просто. Коли я навела приклад, що у Львові російськомовного переселенця із особливими потребами вигнали із кафе, а людина тепер жити не хоче через це... І я сказала: певно, ті виродки україномовні. А Ярпен сказав: певно, вони сволота, а це від мови спілкування не залежить.
Розумієте, про що я? Ключові слова: дебіли, сволота, а не: російськомовні чи україномовні.
Додано через 3 хвилини 56 секунд:
Robar III написано: | А скільки україномовогон населення на фронті? у % ви знаєте? більше ніж російьскомовного точно |
Наведіть статистику, якщо це справді так. Бо мені відома дещо інша інфо.
Але загалом неважливо, нема чого сперечатися, хто більше любить Україну - україномовні чи російськомовні. Нема чого ділити людей. По ділах людей судять. Тобто: слова мають відповідати діям.
Наприклад, я підтримую українську мову гривнею. Та багато інших людей теж. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 13:39 |
Леля22
І все одно, через це миають гинути українці, які живуть за 1000 км?
І про рассєянско мовних, які не йдуть в армію.
У мене в селі, приїхали пару таких ідіотів з "дамбассу" , спочатку кричали :"рассея рассея" потім, звалили звідти. Чому батько моєї знайомої мав загинути в Аеропорті, 1,5 роки тому, а ці ... жити далі? Вона расейсько мовні якраз.
Так, що ви захищаєте расасейську в Украні, захищаєте таке бидло. Так, що аргументи, це не твоє. Знову мимо.
Додано через 41 секунду:
Леля22 написано: | Наведіть статистику, якщо це справді так. Бо мені відома дещо інша інфо. |
ну так, спочатку це було половина російськомовних, тепер це вже "вся армія".. порошенківські боти кричать так.
Котрі кричать, що балакать українською може кожен другий дурень, а от герой армієць тільки 1\10. А хоча ви ж за петю шоколада, голосували.... Це також діагноз. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 13:44 |
І нема чого переживати: люди російськомовні, які по-справжньому на фронті не стануть прикриватися тим, що вони воювали і просити рос.мові, якийсь статус, вже казала.
Я чудово розумію, що, наприклад, якщо людина була на Майдані чи у зоні бойових дій, то це аж ніяк не дозволяє їй потім цим прикриватися і порушувати закон. Їздити на червоне і кричати я герой.
Бо насправді не всі ті, що на фронті насправді є героями. Деякі пішли туди, щоб мати доступ до зброї, отримати зброю, а потім іти грабувати - і такі є. У родині не без виродка. Але це не означає, що треба узагальнювати. Думаю, більшість таки порядні люди. |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-08 13:48 |
Те ваше перемивання кісточок, зовсім не цікаве
Більше проллє світла:
tribus написано: | Леля22 написано: | ...де ж вони гідні україномовні? Впевнена, що є. Але, може, вже зайняті... Але, може, не всі.
Краще знайду російськомовного чесного доброго хлопця... | Ви тут намагаєтесь щось довести чи вам просто свербить? |
|
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 13:49 |
Robar III написано: | захищаєте расасейську в Украні, захищаєте таке бидло. |
.............................................................................
Додано через 52 секунди:
tribus
Ви що фанат Вакарчука і образилися, чи що?... |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-08 13:54 |
Леля22
З теми не з'їжджайте |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 13:54 |
Robar III написано: | які не йдуть в армію. |
А що серед україномовних нема таких, які тікали від мобілізації у Польщу, наприклад?
А дехто навіть із ЗУ, я читала, тікав від мобілізації до Росії, уявляєте?
Не розумію одного: до чого тут взагалі мова?...
Чи, по-вашому, ті україномовні у Львові, що вигнали хлопця з кафе, нормальні люди? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 15:39 |
Леля22 написано: | А що серед україномовних нема таких, які тікали від мобілізації у Польщу, наприклад? |
Леля22 написано: | із ЗУ, я читала, тікав від мобілізації до Росії, уявляєте? |
угу україномовні то були... |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 15:46 |
Robar III написано: | угу україномовні то були... |
А які, Робаре? Ну прям всі україномовні святі, ангелочки нерукотворні. І хабарників-крадіїв серед них нема і просто поганих людей серед них нема (а тільки російськомовні всі такі), так?
Святі...
Докази маєте, що вони не україномовні? Що всі україномовні хороші та праведні? Ну смішно... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 15:53 |
Леля22
шановна, ви ж голосували за порошенка, то прокоментуйте це
він же найкращий.
Додано через 2 хвилини 3 секунди:
Леля22 написано: |
Robar III написано:
угу україномовні то були...
А які, Робаре?
|
я ж кажу, ви тут свою малоросію відстоюєте. Фактажу нуль, тільки якісь химерні ваші почуття, та статті, які ви ніби-то прочитали. А також статистика.... від петі шоколада.
Додано через 2 хвилини 38 секунд:
Ярослав Вішталюк
20 год. ·
Що буває, коли професійних ботів звільняють (кажуть, що після офшоргейту їх ряди в мінстеці сильно почистили - за "неуспішність нейтралізації інформаційної загрози"), а набирають дешевих новачків-початківців.
Вони тоді видають пафосну узагальну методичку ложкінського мінстеця на поточний момент - нібито від підокупаційного бота.
Якщо коротко підбити тези:
1. Хто критикує владу - той одурєвший зр@дофіл патріот. Саме так - без лапок.
2. Таких патріотів - потрібно відправляти "на підвал" до терористів в Лугандон.
3. Ідеальним варіантом Україні буде перетворитись в сталінський СРСР - звісно "задля перемоги над Путіним".
4. Кращою методикою досягнення цього (окрім висилання патріотів в Лугандон "на підвал") - на кожен неприємний факт про владу вигадувати щонайменше десять приємних. Якщо влада не дає жодних шансів навіть щось вигадати - неприємні факти потрібно приховати.
5. Донбас був захоплений терористами виключно через те, що окремі українці насмілились критикувати владу.
6. Головна мета Путіна, виявляється, "звалити Порошенка" - свого "партньора, с которим можно вєсті діалог"(с)Путін. Відразу після того, як буде повалений Порошенко - смерть Україні. Тієї ж миті. "Україна - це Порошенко".
7. УПА та інші українські повстанці - падлюки, які "допомагали Гітлеру перемогти Сталіна"
8. Взагалі предки українців були суцільними ідіотами.
Вже 625 репостів методички - тож читайте в усіх порохоблогах. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 15:55 |
Robar III написано: | він же найкращий. |
Ви постійно перекручуєте мої слова, з'їжджаєте з теми, ігноруєте деякі мої важливі (хай би якісь дрібниці, то тоді хай) думки щодо мов, а самі при цьому постійно вимагаєте відповідей на всі ваші запитання, аргументів.
А коли я наводжу аргументи, ігноруєте їх, та знову починаєте перекручувати на свій лад. Складається таке враження, що вам просто хочеться, щоб я з вами повністю погодилася, а якщо ні, якщо не погоджуюся - то починається - дурепа, хвора на голову... Так у кого з нас насправді нема аргументів? Га, Робаре? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 16:02 |
|
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-04-08 16:03 |
Леля22 написано: | Я готова навчитися варити борщ, коли що... |
А ви ще не вмієте? Ееее... |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 16:10 |
Robar III
Загалом, мені здається, що ви все ж таки непоганий хлопець, Робаре), але занадто вже радикальний..
Додано через 4 хвилини 26 секунд:
gunnarukr
Не вмію. Не було такої потреби. І взагалі я не любитель пекти, вишивати, в'язати...
Хоча: тато мені багато разів казав, вчися готувати)
Але моя мама теж такою була, а аж у 32 роки вийшла заміж і поступово навчилася готувати. Пироги пекти. Мені думається, що тільки, якщо я дуууже кохатиму чоловіка, то мені захочеться для нього готувати, старатися, а так - ні, не вельми... |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-04-08 16:10 |
Robar III написано: | madлеля |
+1 |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 16:12 |
gunnarukr написано: |
Robar III написано:
madлеля
+1
|
ну чого? чого ви так кажете?) |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-04-08 16:19 |
Леля22 написано: | Нагинайте своїх курочок!!! |
Леля, ви майстер слова )))
Додано через 1 хвилину 45 секунд:
Леля22 написано: | ну чого? чого ви так кажете?) |
Я ще читаю пости, тому відповідати важко. А це хіба образливо?
Додано через 4 хвилини 8 секунд:
Леля22 написано: | ну чого? чого ви так кажете?) |
Ви вмієте піднімати настрій. Хоча б в неті... Не знаю, закомплексована чи ні ви в реалі. Але задатки "доброї" шаленості у вас точно є! -) |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 18:10 |
gunnarukr
А Ірена Карпа, на мою думку, постраждала від нападок деяких "україномовних "ангелочків" нерукотворних, святих", бо вона дуже чесна, занадто чесна, просто говорить, що думає, а деякі божевільною через це вважають. У нас більшість людей в країні мають таку ж позицію щодо мов (це й опитування показує - бо інакше вже б і країни не було, поділили б по Дніпру за мовною ознакою, Кремль був би радий: розділяй і володарюй, а насправді - єднатися треба попри мовні, релігійні розбіжності людям), але інші просто мовчать, а вона сказала та ще й з емоціями, от і постраждала ні за що, можна сказати, за свою чесність та відвертість... Не одна така вона зі співаків, письменників...
А лицеміри живуть собі-не тужать... Такий світ. На жаль.
Додано через 7 хвилин 11 секунд:
gunnarukr
Щось скажете щодо цього?
gunnarukr написано: | Але задатки "доброї" шаленості у вас точно є! -) |
А у вас? І чому в лапках?
Додано через 36 хвилин 43 секунди:
gunnarukr
Одна знайома моєї мами, людина непогана... Щоб сподобатися чоловікові, попросила у подружок різних виробів плетених, шарфиків тощо, наче сама плела... ))
Я так не хочу. Або приймай мене такою, як я є. Або: до побачення... Один не оцінив, може, хтось інший оцінить... А ні... То й сама проживу... |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-04-08 18:17 |
Леля22 написано: | Щось скажете щодо цього? |
Леля22 написано: | У нас більшість людей в країні мають таку ж позицію щодо мов (це й опитування показує - бо інакше вже б і країни не було, поділили б по Дніпру за мовною ознакою, |
Неофіційний поділ вже і так існує. І не тільки за мовною а й культурною ознакою. Так як це взаємопов"язано.
Леля22 написано: | а насправді - єднатися треба попри мовні, релігійні розбіжності людям), |
Ну ми ж не шиїти і суніти. В принципі великих розбіжностей немає. Просто в одних в головах дурь московська.
Щодо Карпи я не в темі. Не цікавлюсь ні нею, не її творчістю.
Леля22 написано: | А у вас? |
А мене як "піпчить" то все... Ховайся в жито! -)
Леля22 написано: | І чому в лапках? |
Люблю лапки.
В моїх постах їх багато |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 18:18 |
Леля22 написано: | Я так не хочу. Або приймай мене такою, як я є. Або: до побачення... |
А до чоловіка, такі ж вимоги: Приймете, таким як є, чи є якісь пункти з Вимогами. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-04-08 18:24 |
Леля22 написано: | Один не оцінив, може, хтось інший оцінить... |
Ну прям аукціон -)
Інколи ж треба прицінитися, зрозуміти. Чи ви зразу Леля22 написано: | Або приймай мене такою, як я є. Або: до побачення... |
Леля22 написано: | Щоб сподобатися чоловікові, попросила у подружок різних виробів плетених, шарфиків тощо, наче сама плела... )) |
Мда... І що? Чоловіку сподобався хендмейд і він купився? |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 18:27 |
Мені взагалі часом здається, що мені чоловік і не потрібен, бо якби справді був потрібен, я б якось діяла, ніхто не потрібен (я не лесбійка)) Бо дуже важко, дуже складно, дуже відповідально це все, кажуть, що любов - це дієслово, це дія, що любити - це ж не сюсю-мусю, це важка праця щоденна, а приємного не так вже багато. Воно того варте?
Самій мені легше. Так часом думається. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-04-08 18:28 |
Robar III написано: | Приймете, таким як є, чи є якісь пункти з Вимогами. |
Ну 2 вимоги вже точно є. Не україномовний, не любить ОЕ. )) |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-08 18:29 |
Леля22
tribus написано: | Леля22 написано: | ...де ж вони гідні україномовні? Впевнена, що є. Але, може, вже зайняті... Але, може, не всі.
Краще знайду російськомовного чесного доброго хлопця... | Ви тут намагаєтесь щось довести чи вам просто свербить? |
|
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-04-08 18:30 |
Леля22 написано: | Мені взагалі часом здається, що мені чоловік і не потрібен, бо якби справді був потрібен, я б якось діяла, ніхто не потрібен (я не лесбійка)) |
І що не "торкало" ні разу життя?
Леля22 написано: | що любити - це ж не сюсю-мусю, це важка праця щоденна, а приємного не так вже багато |
А чому не сюсю? -) |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 18:30 |
gunnarukr написано: | І що? Чоловіку сподобався хендмейд і він купився? |
Я не в курсі.......
Я дуже лінива, чесно кажу, кому така треба...
Хоча оце ж писати так багато мені не ліньки, не знаю.. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-04-08 18:31 |
Леля22 написано: | Мені взагалі часом здається, що мені чоловік і не потрібен, бо якби справді був потрібен, я б якось діяла, ніхто не потрібен (я не лесбійка)) |
А шкода, маю я знайому бісексуалку. Познайомив би |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-08 18:34 |
gunnarukr написано: | Не україномовний |
Не так, це не так, ви знаєте)
gunnarukr написано: | І що не "торкало" ні разу життя? |
Здається, ні, по-справжньому - ні.. |