Автор |
Повідомлення |
gunnarukr VIP
|
2016-03-30 19:24 |
Леля22 написано: | от і скажіть, який чоловік був би готовий бути з такою, як я... це ж так нудно і нецікаво... еге ж? |
Нецікаво?! Та ні. З вами напевне дуже цікаво полемізувати в реалі. Але так як ви любите говорити багато, то точно не кожен чоловік витримає таке "пиляння")
Леля22 написано: | до мене і так тут ставляться по-доброму... може, і знайдеться такий. |
Прихована реклама? -) |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-03-30 20:08 |
|
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-03-30 20:32 |
Леля22
Тобто воювати все-таки можна. Але не зовсім зрозуміло що ознає "любити людину і ненавидіти зло, що всередині неї"
Леля22 написано: | от і скажіть, який чоловік був би готовий бути з такою, як я... це ж так нудно і нецікаво... еге ж? |
Якби я був знайомий з тобою в реалі, то сказав би... А так я знаю лише декілька коментарів під твоїм ніком. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-01 21:01 |
ось, знайшла: http://galinfo.com.ua/news/dity_rosiyskomovnyh_patriotiv_budut_ukrainomovnymy__antin_muharskyy_211106.html
Цитата: | «Мовне питання завжди вносилося ззовні й було роз’єднавчим. Ті, хто приєднувалися до нього, свідомо чи несвідомо підігравали Кремлю. Тому, гадаю, не варто зараз вносити його в інформаційний простір та приділяти йому високу публічну увагу. Воно само потихеньку (розв’яжеться)» |
"Розділяй і володарюй"...
........................ Стараюся бути доброю, та не завжди виходить. Так би хотілося бути завжди і всюди собою, відкритою з усіма людьми, бути завжди дитиною внутрішньо, однак у цьому світі... Все це можна - тільки, на жаль, не з усіма, а тільки з деякими, своїми...
"Коли ти впадеш, спішися піднятися скорше
Бо каблуком пробити душу твою кожен може"...
"Наше життя – то танго
Без правил і до кінця.
Танго страшне і гарне,
Тільки сцену вибирати не нам.
Наше життя – то танго,
До смерті танцюємо вдвох
І поки ми разом – з нами Бог."
Він у раю....... Коли так думати (а так і є), стає легше...
Додано через 1 годину 2 хвилини 3 секунди:
я, певно, кажу такі банальні речі, які всі знають люди, але просто не пишуть, бо ділом якимось реальним зайняті.. )
Додано через 51 хвилину 58 секунд:
virtus8hur написано: | Тобто воювати все-таки можна. |
Можна не воювати, а захищатися, коли на тебе напали й ти не маєш іншого вибору...
Але самому першим не нападати. Це як і у побуті... Самозахист.
Ось ще:
Цитата: | Через те, що гріх Каїна увійшов у світ, виникла потреба від нього захищатися. Потреба захисту себе чи іншої людини від нападу та насильства випливає з цінності людського життя та людської гідності. Захищаючи себе чи інших, ми не дозволяємо гріхові насильства чи вбивства здійснитися у світі, а нападникові – порушити заповідь: «Не вбивай!». Особливий обов’язок захисту маємо по відношенню до слабких і беззахисних, а також до осіб, пов’язаних з нами кровною спорідненістю.
Геройська самопожертва у значенні відмови від захисту і віддання власного життя за християнську віру, за інших людей чи за благородні принципи і переконання має сенс там, де для цього є вагома ситуація. Тоді вона стає свідченням. Таке свідчення завжди є лише моральним запрошенням, а не вимогою (тобто, до такого кроку ніхто не зобов’язаний, а лише може його великодушно здійснити). Коли ситуація не є такою вагомою, відмова від самозахисту чи захисту інших (за винятком власної слабкості чи страху, що паралізує) може набрати рис «допомоги» нападникові в порушенні заповіді: «Не вбивай!» (може набрати рис т. зв. «чужого гріха»). «Непротивлення злу насильством» ґрафа Лева Толстого не є християнським ідеалом.
Християн часто звинувачують у слабкості та пацифізмі, цитуючи при цьому слова Ісуса Христа: «Не противтеся злому. Хто вдарить тебе у праву щоку, оберни до нього й другу» (Мт 5, 39 і далі; Лк 6,29). Можемо припускати, що Ісус Христос має тут на увазі життя в родинній та сусідській спільноті, де всі знають одні одних і до конфлікту жили в мирі та злагоді. В такій ситуації «підставляння другої щоки» є способом уникнення нарощування конфлікту та шляхом до примирення. Однак Ісус Христос не мав на увазі, що ми повинні «підставляти другу щоку» у випадку нападу кримінальних чи політичних злочинців. Наприклад, розповідаючи притчу про чоловіка, який ішов з Єрусалиму в Єрихон і по дорозі потрапив розбійникам до рук (див. Лк 10,30-37), Ісус не каже, що той чоловік повинен був «підставити другу щоку» розбійникам, і сам Він, коли Його вдарили в обличчя на суді в первосвященика Каяфи (див. Ів 18,22), не підставляє другу щоку, а словесно захищається: «Якщо Я зле сказав, доведи, що воно погано. А якщо добре, то за віщо б’єш Мене?» (Ів 18,23). |
Додано через 6 хвилин 23 секунди:
Я десь бачила, читала, як якісь сектанти намагалися зірвати мобілізацію, певно, прикриваючись цієї заповіддю "Не вбивай".... Просто перекрутили її на власну вигоду.
Додано через 24 хвилини 51 секунду:
Цитата: | Каін і Авель.
В Адама і Єви було двоє синів. Старшого звали Каїн а молодшого — Авель. Каїн орав землю, та землі не любив. І зірок не любив, і птахів не любив, і дерев не любив. Каїн усім заздрив і всіх ненавидів, тому що він був злий і жорстокий.
Коли птахи пролітали понад землею, Каїн кидав у них каміння: заздрив птахам, що вони вміють літати.
Коли зірки спалахували в небі, Каїн і в зорі кидав каміння, тому що зірки вміли світити. Коли опівдні дерева кидали на землю тінь, Каїн обламував гілки — він і тіні чужій заздрив! Злою людиною був Каїн, дуже злою.
А брат Каїна — Авель — був веселий і добрий. Він випасав овець. З ранку й до вечора блукав зі своєю отарою широкими луками, грав на сопілці, співав пісень.
Зірки, дерева й птахи слухали його пісні. То були перші пісні на землі.
Птахи, дерева й зірки полюбили Авеля. А Каїна почали боятися.
Якось холодної ночі надумали брати розпалити вогнище. .
Довго Каїн розпалював своє вогнище. Та не слухався вогонь злих Каїнових рук. Не горів.
А під добрими руками Авеля вогнище спалахнуло відразу. Затріскотіли гілки, наче тільки чекали доторку легких пальців Авеля.
Заграло полум'я. Весело зробилося навкруги, тепло. Заспівав Авель пісню про вогонь і про зірки, про те, як гарно жити.
Позаздрив Каїн Авелю, що вогнище в нього розгорілося. Підняв із землі камінь і вбив брата свого.
Урвалась пісня. Упав Авель на землю. Покотилася сопілка. Не вигравати їй більше веселих пісень.
Озирнувся Каїн. Навкруги — нікого. «Ніхто й не бачив, як я убив Авеля, ніхто й не довідається»,— подумав Каїн. І втік до лісу. Скрадається Каїн лісом, раптом чує — дерева зашепотіли: «Каїне, де твій брат Авель?»
Кинувся Каїн від дерев у степ, а над ним зірки піднялися та як задзвонять із небес: «Каїне, де твій брат Авель?»
Заметушився Каїн: куди втікти від зірок? До землі ригнувся, плазує, наче павук, очима косує.
Прокинулися птахи. З усіх боків галасують: «Каїне, ї твій брат Авель?»
І здалося Каїну — то всесвіт кричить йому навздогін: «Де твій брат Авель?»
—Хіба я вартівник своєму братові? — зухвало відповів Каїн.
Збагнув Каїн, що хоч нікого й не було, коли він убив Авеля, та бачили те зірки, дерева, птахи...
І зненавиділи люди Каїна за те, що він заплямував землю кров'ю. І прокляли його. І його ім'я.
Відтоді минуло багато-багато віків. Багато зірок згасло. Люди народжувалися і помирали. Мінялися звичаї. Забувалися казки. Але й до сьогодні про лиху, заздрісну людину кажуть: Каїн. Або окаянний*.
Скрадається, благословилося, зненавиділи, заплямував. Окаянний — грішний, проклятий. |
Це на якомусь сайті було для діток, 4-го класу... Моя перша вчителька, дуже добра людина, справді добра, але заміж так і не змогла вийти, і дітей немає, може, ще вийде заміж... Вона дуже любила дітей, але випустила тільки 2 випуски, і пішла - не змогла працювати у школі, не витримала... Бо деякі з тих, що мали б сіяти добре і світле серед дітей, насправді... Отак.
Додано через 6 хвилин 21 секунду:
А я дуже люблю музику, найбільше з усіх інших видів (книги, кіно тощо), жити без неї не можу.
Наркотик) |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-01 21:19 |
Леля22 написано: | не змогла працювати у школі, не витримала... |
Це я все це розумію сама, але вона ніколи не скаржиться... |
|
|
|
|
|
2016-04-02 12:06 |
Леля22 написано: | Я десь бачила, читала, як якісь сектанти намагалися зірвати мобілізацію, певно, прикриваючись цієї заповіддю "Не вбивай".... |
Леля, ви часом не про Іллю Овчаренка згадали ?
Послухайте що каже. Закликає відмовитися від мобілізації, а військових закликає тікати з фронту. Порівнює Яроша з Лєніним. Абсолютизує заповіть "Не убий". |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-04-02 16:50 |
virtus8hur написано: | Послухайте що каже. |
З позицій християнства Овчаренко все правильно каже.
Бо християнство в корені своєму - то релігія абсолютно не патріотична, не націоналістична. Хто б що про християнство не вигадував
І я б з задоволенням пристав би до того райдужного світу вселенської любові, до якого закликає пан Овчаренко. Між тим я прагматик, і розумію що ці ідеї можуть сприймати лише люди, мягко кажучи, недалекоглядні.
Для цих мрійників я наведу слова людини, яка на мій погляд є останнім аватарою Перуна.
Так от, дослівно: "Ви, пане Уеллс, міркуєте, як видко, з передумови, що всі люди добрі. А я не забуваю, що є багато злих людей". |
|
|
|
|
Ярпен Оцифрування книг Гуртом
|
2016-04-02 16:59 |
фіцко написано: | яка на мій погляд є останнім аватарою Перуна. |
Це ти про сталіна? Лінь перекладать на кацапську та заганять у ґуґльопошук тому й запитую. І навіщо ти гітлєра вбрав у вишиванку і вуса змінив? |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-02 17:08 |
фіцко написано: | ...що всі люди добрі. А я не забуваю, що є багато злих людей". |
Твердження ніяке!
Не існує ані добра, ані зла.
Існує людина... ─ в цьому і вся проблема! |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-04-02 17:12 |
Ярпен написано: | Це ти про сталіна? Лінь перекладать на кацапську та заганять у ґуґльопошук тому й запитую. І навіщо ти гітлєра вбрав у вишиванку і вуса змінив? |
а хіба не зрозуміло чому він так зробив?)) я б написав, та боюся що заблокують |
|
|
|
|
|
2016-04-02 17:13 |
фіцко написано: |
З позицій християнства Овчаренко все правильно каже.
Бо християнство в корені своєму - то релігія абсолютно не патріотична, не націоналістична.
|
Не зовсім згоден. У Біблії є заклики до смертної кари - почитайте Пятикнижжя Мойсея. Ще там кілька разів описані битви між народами і нігде не сказано, що армії непотрібні.
фіцко написано: | І я б з задоволенням пристав би до того райдужного світу вселенської любові, до якого закликає пан Овчаренко. |
На жаль, це утопія.
tribus написано: | Не існує ані добра, ані зла. |
Ви глибоко помиляєтеся. На світі є як Зло, так і Добро. Якщо ви цього не знали, то це говорить про прогалини в світогляді. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-04-02 17:15 |
Ярпен написано: | Лінь перекладать |
мені ліньки відповідати на твої запитання, друже
Додано через 2 хвилини 31 секунду:
virtus8hur написано: | Не зовсім згоден. У Біблії є заклики до смертної кари - почитайте Пятикнижжя Мойсея. Ще там кілька разів описані битви між народами і нігде не сказано, що армії непотрібні. |
я тобі про християнство, ти мені про пятикнижжя |
|
|
|
|
|
2016-04-02 17:20 |
фіцко написано: | я тобі про християнство, ти мені про пятикнижжя |
Біблія - це головна книга християнства, на якій воно засноване , хіба не так ?
А пятикнижжя - це частина Біблії. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-04-02 17:27 |
virtus8hur написано: | Біблія - це головна книга християнства, на якій воно засноване , хіба не так ? |
християнство - це вчення насамперед єшуа
Якщо ти хоча б трохи цікавився минувщиною християнства, зокрема на теренах України, ти б знав, що християнство давніх часів (долітописних та літописних) зовсім не корелює з тим християнством з яким ти знайомий сьогодні. |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-02 18:14 |
virtus8hur написано: | Ви глибоко помиляєтеся. На світі є як Зло, так і Добро. Якщо ви цього не знали, то це говорить про прогалини в світогляді. |
Твердження ілюзорне!
Але припустимо...
То, що ж їх породжує, те добро і зло?
P.S. Ваші слова можна направити і проти вас же... про прогалини, пам'ятайте! |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-04-02 18:30 |
tribus написано: | Існує людина... ─ в цьому і вся проблема! |
хочете плавно нас підвести до тези, що "нема людини - нема проблеми"?
цікаво, що цей вислів приписують Перуну, але я так і не знайшов його працю, в якій є бодай щось схоже.
Може Ви знаєте де мені шукати? |
|
|
|
|
Ярпен Оцифрування книг Гуртом
|
2016-04-02 19:00 |
фіцко написано: | мені ліньки відповідати на твої запитання, друже |
Погоджуюсь, шабес усе-таки. |
|
|
|
|
|
2016-04-02 19:27 |
tribus написано: | То, що ж їх породжує, те добро і зло? |
На жаль, людському розуму не дано цього зрозуміти...
фіцко
Ви читаєте праці сталіна ? не поділитеся враженнями ?
фіцко написано: | Може Ви знаєте де мені шукати? |
Якщо це усна теза, то ніде. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-02 19:38 |
virtus8hur написано: | Леля, ви часом не про Іллю Овчаренка згадали ? |
Ні, я ж, здається, зрозуміло все написала. І пояснила, як треба розуміти заповідь "Не убий" та "підстав другу щоку". Християни (тільки справжні, а не оті секти) - це не якісь там слабаки, дезертири і пацифісти.
Навпаки: це надзвичайно сильні Духом люди. Не кожному дано...
І якщо це йде захист своєї Вітчизни від агресії - то це треба робити, захищатися.
Ще ж є капелани, військові священники, які хоча й самі зброї до рук не беруть, але допомагають воякам морально. Тобто вони теж борються, але словом, піднімають воякам дух, допомагають не з'їхати з глузду, живуть разом із солдатами...
А так, знаєте, за бажання можна перекрутити і спотворити, і спаскудити, і перебрехати все, що завгодно, навіть найпрекрасніше...
А науковці, які намагаються довести, що Бога не існує, мене просто смішать, вони елементарно, вибачте, тупі. Вірять тільки в те, що можна побачити на власні очі, що доведено.
Якщо слідувати таким "науковцям" тоді й любов не потрібна, це "не раціонально", її немає, бо бачте, не видно її... І душа.
І любити не треба... Світ би був зовсім злим і жорстоким без любові...
Додано через 6 хвилин 7 секунд:
і сліпі... але хай живуть), так і помруть, певно, душевними інвалідами... |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-04-02 19:43 |
Ярпен написано: | Погоджуюсь, шабес усе-таки. |
так отож - Куме, а чого це ви до мене на сало не заходите?
- Так у вас же зла собака!
- так отож virtus8hur написано: | не поділитеся враженнями ? |
Сталін - людина, що міркувала з самих ріжних питань. В тому числі з тих, які нині надзвичайно гостро стоять в Україні. Зокрема і з питання т.з. "мовної шизофренії".
Але для чого молоді думка Сталіна? Краще хай читають геніальні праці Бандери, та йдуть його шляхом. Буде меньше конкурентів |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-02 19:53 |
virtus8hur написано: | На жаль, людському розуму не дано цього зрозуміти... | Немає остаточної відповіді на ваш допис, будь-яка теза спровокує циклічні повторення.
фіцко написано: | цікаво, що цей вислів приписують Перуну | Це, геть різні площини, які не перетинаються, і нічим між собою не пов'язані.
фіцко написано: | хочете плавно нас підвести до тези, що "нема людини - нема проблеми"? | Не існує жодного постулату в якому йдеться проте, що людина досягла завершального етапу свого розвитку (в інтелектуальному плані).
Наш пращур зліз з дерева, далі взяла гору еволюція, а нам залишилось лише набратись хоча б крихти розуму, щоб зрозуміти А і Б.
P.S. Не рівняйте знання з розумом, - це різні речі!
Ой, Леля22 вам ще рости і рости. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-02 20:01 |
tribus написано: | Ой, Леля22 вам ще рости і рости. |
Без вас розберуся) Якщо ви чи ще хто атеїст - ваше право, але, будь ласка, не треба нав'язувати свою вбогу концепцію іншим людям...
пісня:
думаю, якби таких "наївних" ідеалістів, як я, була більшість... у нас був би прекрасний чистий світ...
Однак деякі віддають перевагу не вірі, а зневірі... Подивіться у гуглі картинки: наберіть слово "віра" - і подивіться картинки. Потім аналогічно картинки "зневіра". Кому які картинки більше до смаку?)
До миру можна і треба закликати тоді... Коли ти є мешканцем країни-агресора. Як, наприклад, він, Ваня, хороший порядний хлопець, хоча б з поваги до таких людей, які ризикують життям, йдучи проти маси зазомбованої секти свідків Путіна, дехто він би писати Росія та російська, та росіяни:
пісня:
я все приправлюю пісеньками, бо люблю) Біблія - це прекрасна мудра книга, наймудріша, це книгу не люди писали, а Бог, це його послання людям. |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-04-02 20:15 |
Леля22 написано: | Подивіться у гуглі картинки: наберіть слово "віра"... | Забагато поспішних висновків.
І так до слова, віра та релігія це різні речі.
P.S. Все, припиняю, бо все піде по колу.. знову і знову.. без логічного завершення.
Додано через 2 хвилини 7 секунд:
Пошук за запитом видав кілька напівоголених дівчат, так і мало бути?! |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-02 20:37 |
перша картинка, що видає, і там, і там перша:
віра:
зневіра:
tribus написано: | Забагато поспішних висновків. |
Так чого ви почали чіплятися до мене "Вам ще рости і рости"... )
вся проблема, гадаю, це навіть найбільша проблема, у людській заздрості - це ще від Каїна повелося, який своєму братові позаздрив, бо той був добрий і безтурботний, веселий і щасливий, а він так бути не міг, бо духу бракувало, і вбив...
а ще є таке, дослівно не скажу, але: Бог вирішив перевірити людину і сказав: проси у мене, що хочеш, однак знай: твій сусід отримає цього вдвічі більше... І людина сказала: виколи мені око...
уявляєте, цю дикість, людина ладна була втратити око, тільки б ненависний сусід втратив два ока..
Але це так і є. Бо деякі люди, які б хотіли, щоб нас полонила Росія, знаєте, як міркують: ну, я бідний, що з мене брати, ну, постраждаю трошки, але зате цих буржуїв проклятих, багатіїв, розкуркулять...
Отака чорна заздрість.
Додано через 8 хвилин:
Леля22 написано: | думаю, якби таких "наївних" ідеалістів, як я, була більшість... у нас був би прекрасний чистий світ... |
отака я скромна))) |
|
|
|
|
|
2016-04-02 22:16 |
фіцко написано: | Сталін - людина, що міркувала з самих ріжних питань. В тому числі з тих, які нині надзвичайно гостро стоять в Україні. Зокрема і з питання т.з. "мовної шизофренії". |
І що ж він казав про "мовну шизофренію" ? |
|
|
|
|
wolesj VIP
|
2016-04-03 12:21 |
фіцко написано: | Сталін - людина, що міркувала з самих ріжних питань. |
Сталін умів міркувати? Не забагато честі для цього виродка?
virtus8hur написано: | І що ж він казав про "мовну шизофренію" ? |
Давно вже сказано (мовою оригіналу)
Товарищ Сталин, вы большой учёный —
в языкознанье знаете вы толк, далі (мовою оригіналу):
В тексте «Товарища Сталина» элементы народной (в основном сибирской) песни сочетаются с пародией на парадную советскую поэзию[7]; при этом почти каждая строфа перекликается с известными эпизодами из российской и советской истории. Так, обращение к вождю со словами «в языкознанье знаете вы толк» — это прямая отсылка к работе Сталина «Марксизм и вопросы языкознания», опубликованной в 1950 году и широко обсуждавшейся общественностью. По словам литературного обозревателя Натальи Дардыкиной, «нынешняя публика не знает, какое жуткое смятение вызвала в интеллигенции книжечка Сталина о языкознании, уничтожившая наследие академика Марра».
Строка про «серого брянского волка» представляет собой перелицовку русской поговорки про «тамбовского волка». Ещё одна поговорка зашифрована в словах про «рубку леса» и «сталинские щепки»; кроме того, эти строки содержат напоминание об известном выражении, которое будто бы было произнесено Сталиным для обоснования масштабов репрессий 1930-х годов. Саркастическая благодарность за таёжный костёр («Вы здесь из искры разводили пламя») несёт в себе напоминание о революционной газете и одновременно обыгрывает её эпиграф («Из искры возгорится пламя»).
Фраза про то, что «мы верили вам так, товарищ Сталин, как, может быть, не верили себе» представляет собой парафраз строчек из стихотворения Михаила Исаковского «Слово товарищу Сталину».
Джерело: російська вікіпедія Міркують, до речі, над чимось. |
|
|
|
|
володимирко2 Оцифрування книг Гуртом
|
2016-04-03 22:12 |
Дагестанський спортсмен Саїд Османов, який прибув до столиці Калмикії для участі в змаганнях Всеросійського майстерського турніру з вільної боротьби, справив нужду в храмі і вдарив в ніс статую Будди. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-04-04 00:42 |
wolesj написано: | Сталін умів міркувати? Не забагато честі для цього виродка? |
дякую за Вашу оцінку діяльності т.Сталіна. Завжди кортіло прочитати про нього щось новеньке
virtus8hur написано: | І що ж він казав про "мовну шизофренію" ? |
пригадую, що колись про це вже говорилось
https://toloka.to/t64902#723344 |
|
|
|
|
|
2016-04-04 01:00 |
Отже Сталін був за природну, повільну українізацію... Це було реальним в 30х рр. (якщо не брати до уваги геноцид українців), але в 21 столітті це неможливе. Я вірю тільки в насильницьку українізацію. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-04-04 17:00 |
|
|
|
|
|