Автор |
Повідомлення |
Virake Localize Team
|
2016-09-02 10:30 |
Robar III написано: | звичайно, ця орлиця кпрс вам краща. | Ірина Фаріон - поважна вчена жінка, а ви себе поводите по-дитячому.
що ж до "кпрс" - не варто поспішати із судженнями. багато пристойних українців в якийсь період життя були комуністами. зараз Фаріон може інколи й перебільшує, та загалом має цілком слушні ідеї. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-02 10:39 |
Virake написано: | багато пристойних українців в якийсь період життя були комуністами. |
Ніколи справжні Українці не були комуністами. І колишніх комуністів не буває. А ці "пристойні українці" - звичайні пристосуванці, яким сьогодні вигідно для кар'єрного зростання бути комуністом, вони стали комуністами, завтра - вигідно бути націоналістом - перефарбувалися в "націоналісти", ось і все, називаймо речі своїми іменами.
Цитата: | Справа не в членстві в КПРС, а в тому, що вступила вона у КПРС тоді, коли Союз валився, коли мільйони вимагали і боролися за незалежність України!
Справа не в членстві в КПРС, а в зухвалій брехні та запереченні цього факту, ганебному бруду, яким вона обливала усіх навколо, аж поки її брехню не викрили документально.
Справа не членстві в КПРС, а в тому, що за брехню з цього приводу і бруд вона (політик) навіть не вибачилася, а примітивно намагалася з усіх дурників зробити.
Справа не в членстві в КПРС, а в тому, що засуджуючи, наприклад, співачку Руслану, насміхаючись із студентів, які той Майдан зачали, цькуючи т.зв. "ліберастів", цей "ідейний" і "принциповий" політик-популіст вилазив на ту ж сцену того ж Майдану і поряд з ними виголошував свої гасла. |
http://www.hai-nyzhnyk.in.ua/doc/2014doc.farion.php |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-02 12:15 |
Virake написано: | багато пристойних українців в якийсь період життя були комуністами. |
То чому вона це палко заперечила, навіть тоді коли документи показали? орлиця....
Додано через 29 секунд:
Леля22
+1 |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 12:19 |
у більшості людей погляди змінюються з віком. на момент вступу їй було 24 роки.
крім того, я вважаю, що саме українським націоналістам слід було якомога більше вступати в компартію. якщо вже вони припинили військовий спротив, то потрібно було проникати у ворожі структури й чинити диверсії зсередини.
а щодо вас, шановна Леля22, я маю дуже великі сумніви, чи вам доречно брати участь у цій дискусії. враховуючі ваші загравання з правами рускоязичних, ви самі не безгрішні.
Додано через 40 секунд:
Robar III написано: | То чому вона це палко заперечила, навіть тоді коли документи показали? орлиця.... | я б на її місці не став заперечувати, але цілком можу зрозуміти такий крок. |
|
|
|
|
Ярпен Оцифрування книг Гуртом
|
2016-09-02 12:38 |
|
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-09-02 14:12 |
Tarasyk написано: | Нам досі потрібен Крим і Донбас? Happy Це ж гірше за гирю на шиї... |
igor911 написано: | Tarasyk, може одразу віддати все аж по Дніпро? Може їм вистачить? А, і південь нам теж не потрібен. Ну і "Кієв мать гарадов рускіх" теж доведеться віддати, навіщо нам ці проблеми, га? |
Цитата: | Дмитро Корчинський
Раніше співвітчизники казали - навіщо нам відвойовувати Кубань? Там суцільні ватники.
Нині кажуть: навіщо нам той Донецьк і Луганськ? Давайте проведемо референдум і забудемо за них, як забули за Крим.
Завтра скажуть: навіщо нам Київ? Якщо в нас його забрали, значить інтегруймося в Португалію.
Для правильного китайця (ханьця й чиновника – конфуціанця) Китай - це весь світ, а та частина, що не Китай, поки варварська, але скоро буде Китай.
Для американця світ - це частина Америки, а там, де ще не Америка, є американські бази, а де нема баз, є американські долари, а кому не вистачає доларів, той мріє емігрувати в Америку.
Для московита Росія - це всі ті широкі терени, де її ненавидять, бо
люблять її лише там, де вона ніколи не буде.
Навіть для білоруса Білорусія - це ще й Вільно.
І лише для українця Україна значно менша навіть за той мізерний клаптик ґрунту, який окреслюється все ще не остаточно демаркованими державними кордонами.
Скрізь націоналізм - це претензії й лише в нас - це скромність. Скромність здібностей. |
Додано через 29 хвилин 47 секунд:
у цій ситуації з пані Іриною мене найбільше тішить те, що одразу видно хто є хто і як би він не прикривався "перекладом фільмів", келтірулло-робарівським типу всезнайством (а скорочено - невіглаством), дніпровським "патріотизмом" і іншими речами, а тут одразу виринає з душі кацап... такий масний і немитий, з матюччям і прокльонами... гени не обдуриш
а українці будуть мати сильну справжню Україну і в першу чергу завдяки Свободі і в тому числі Фаріон... дай їй Боже здоров'я та натхнення на боротьбу (ні, не з ворогом, бо його і так здолаємо) з такими "українцями", бо немає гірше ворога як "свій" хрунь чи то байдужий, чи то "єдіностранний"
о, зовсім забув додати, що на відміну від "патріотів" Свобода жодного разу не сказала - "а навіщо нам той зкацаплений дамбас, лугандон чи намкриш".. вони всі на фронті... а ви тут далі гавкайте, "от як піднімемо економіку, так одразу до нас вони приєднаються".. ну-ну |
|
|
|
|
|
2016-09-02 17:04 |
ги, стратегічний продукт)
Цитата: | На білоруському кордоні затримали українця з тонною сала
Українця, який намагався незаконно перемістити до Білорусі близько тонни сала, зупинили сьогодні вранці прикордонники Луцького загону.
Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.
Порушника, який їхав на підводі, прикордонний наряд затримав за кілька десятків метрів від державного кордону. Під час перевірки прикордонники виявили 18 мішків з салом, яке житель населеного пункту Тур мав намір доправити до сусідньої країни.
Вантаж вилучили, а стовно затриманого склали документи адміністративного провадження. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/09/02/na_biloruskomu_kordoni_zatrymaly_ukraintsya_z_tonnoyu_sala_829732 |
"мажора", курча, на підводі спіймали, контрабандиста)
давайте порахуємо, нехай сало вартує 70 грн за кільо
тонна буде 70 тис. грн, а це навіть не 3 тисячі долярів, а дозволено без декларації перевозити 10 тис.
де логіка? не задеклярував? не сплатив мита? а хтось спитав, як жити тому вуйкові в селі на 1000 грн пенсії?
хоча може то не емерит... точно, він ж реальний мажор - підводу має!)
і най би вивозив - привіз би відтам валюту і вже плюс для країни.. хоч якийсь експорт, куртка на ваті))
кумедія) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-02 17:37 |
ssTAss
Ви мене з кимось плутаєте, знову....
По перше, я ніколи не писав, що донбас потрібно віддати раші.
По друге Фаріон, я знаю особисто... й усі свої думки про неї, пишу на основі власного з нею спілкування.
По третє ssTAss написано: | вони всі на фронті. |
Далеко не всі, не треба тут писати фігні, а по третє я пам'ятаю відео з майдану, де людей б'є беркут, а Вітів з охороною стояв й курив у так званому "тилу".
Додано через 6 хвилин 20 секунд:
ssTAss написано: | дніпровським "патріотизмом" |
оу, та ви прямо "екстрасенс" у вас є ще 24 спроби, щоб вгадати де я. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 19:14 |
Robar III написано: | По друге Фаріон, я знаю особисто... й усі свої думки про неї, пишу на основі власного з нею спілкування. | справді? то чого ж ви тут так підозріло обходитеся без конкретики у своїх закидах? ssTAss написано: | в першу чергу завдяки Свободі і в тому числі Фаріон | нажаль, змушений заперечити. у "Свободі" є багато хороший людей, але як спільнота вони проявили свою нездатність дивитися далі кар'єрних інтересів. що й проявилося на Майдані під час їхніх жорстоких сутичок із іншими угрупованнями. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-02 20:02 |
Virake
а, і до речі, якщо Лелі22 не можна відписуватись стосовно фаріон, бо вона захищала російськомовних, то чому можна вам, адже ви користуєтесь ворожою соц. мережею. Відмазки типу: "універ..." не приймаються |
|
|
|
|
|
2016-09-02 20:06 |
Robar III написано: | оу, та ви прямо "екстрасенс" у вас є ще 24 спроби, щоб вгадати де я. |
це не про Вас була мова
Virake написано: | нажаль, змушений заперечити |
Ваше право
на жаль пишеться окремо
Virake написано: | але як спільнота вони проявили свою нездатність дивитися далі кар'єрних інтересів |
я не є свободівцем, але мушу констатувати факт, що це єдина реальна партія в Україні і вона єдина щось може і багато чого робить. Так, є помилки, але якщо хтось безгрішний, то... (далі самі знаєте)
можете мені назвати реальну спільноту, котра хоча б наблизилась до них?
це без сарказму, але й без возвеличення кажу
повторю, всі роблять помилки, але хто їх не робить? хіба той, хто взагалі нічого не робить... диванні війська? хоча і ті помиляються... а, забув, Робар-Кельтірулла і Тарасик ідеальні люди... ну і звісно дон педро), але йому можна))), це освічений чувак і чогось досяг в житті своїм розумом
P.S. ееех, а про сало нікому не цікаво))) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 20:41 |
Robar III написано: | а, і до речі, якщо Лелі22 не можна відписуватись стосовно фаріон, бо вона захищала російськомовних, то чому можна вам, адже ви користуєтесь ворожою соц. мережею. Відмазки типу: "універ..." не приймаються | по-вашому, це влучне порівняння? людина сама вирішує якою мовою спілкуватися. якими ж каналами поширювати інформацію щодо навчання - це вирішує студентська спільнота загалом, а не окремий її член. я намагаюся обмежити свою присутність на вк і розплачуюся за це: вже неодноразово встрявав у халепи через те, що вчасно не прочитав оголошення, поширені тільки там.
на превеликий жаль, більшість моїх колег-студентів є досить далекими від справ патріотичних, тож моя українізаторська справа не заробила мені авторитету серед них. можете і це обізвати відмовкою, але навряд чи я зможу їх переконати перейти на іншу соц. мережу. та почекаємо ще кілька років - може до випуску з них виростуть гідні громадяни. ssTAss написано: | я не є свободівцем, але мушу констатувати факт, що це єдина реальна партія в Україні і вона єдина щось може і багато чого робить. Так, є помилки, але якщо хтось безгрішний, то... (далі самі знаєте)
можете мені назвати реальну спільноту, котра хоча б наблизилась до них?
це без сарказму, але й без возвеличення кажу | як на мене, то вони не зробили нічого особливо визначного. є політична ніша, і вони її заповнили. причина їхнього карколомного успіху в часи януковича полягає у тому, що тодішній президент знущався з народу, а ображений народ завжди йде до націоналістів, або тих, кого ними вважає.
ті, для кого політика - не просто бізнес, ті повинні тримати планку. "Свобода" її просто не втримала. я раніше теж підтримував їх, і деякі на Гуртом це ще навіть пам'ятають, але треба дивитися правді у вічі. звісно ж, якщо вони раптом проявлять якісні зміни на краще, я знову їх підтримаю. та це малоймовірно.
що ж до того, хто міг би заповнити дану нішу замість "Свободи", то я досить довго припускав "Правий сектор", але вони проявили політичну незрілість і брак єдності. відтоді кандидата я не бачу, але й "Свобода" свій золотий вік віджила. ssTAss написано: | P.S. ееех, а про сало нікому не цікаво))) | ну, я, наприклад, хотів би говорити про комп'ютерні ігри, але тут ця тема чомусь теж непопулярна. таке життя. |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-09-02 21:04 |
Virake
а як саме Свобода впустила планку? |
|
|
|
|
|
2016-09-02 21:06 |
Virake написано: |
ті, для кого політика - не просто бізнес, ті повинні тримати планку. "Свобода" її просто не втримала. я раніше теж підтримував їх, і деякі на Гуртом це ще навіть пам'ятають, але треба дивитися правді у вічі. звісно ж, якщо вони раптом проявлять якісні зміни на краще, я знову їх підтримаю. та це малоймовірно.
що ж до того, хто міг би заповнити дану нішу замість "Свободи", то я досить довго припускав "Правий сектор", але вони проявили політичну незрілість і брак єдності. відтоді кандидата я не бачу, але й "Свобода" свій золотий вік віджила.
|
Ви мені не відповіли, це все відмазки (як самі кажете)
дивимось реально на речі - є сьогоднішня політична ситуація (хоча, вважаю, що вона майже незмінна з 2004 року), на вибори треба йти і голосувати, як би Вам того не хотілося (і як би не вважали, що це марна справа), бо поки тільки так особисто Ви можете впливати на політичний стан (і трохи на економічний)
проти всіх? дякую, напротивсіхкались вже до зека (дону педро привіт)
чекаємо, щоб якийсь новий проект замутили? скільки вже їх було - "нових облич" - від озимого покоління до правого сектора? і де вони? та й хто вони? хто стоїть за "проектами"? потім все вилазить
але це все потім, а треба зараз
то "ім'я, сестро, ім'я!"
P.S. пам'ятаю це шаленство "противсіхства" - аби не "варофка", то отримали зека і війну в додаток
P.S.S. хоча найгіршим вибором вважаю однотурового, але тут зіграли на почуттях людей про "хутін нападе і ато за тиждень", а кому того хотілося? от і відімкнули Україну)..ой, мізки))) |
|
|
|
|
POMEO Відео Гуртом - запис з ТБ
|
2016-09-02 21:14 |
ssTAss написано: | вона єдина щось може і багато чого робить |
ага, вбиваючи невинних нац.гвардійців...
до цього я за них голосував, більше - ні.
скомпроментували себе по повній |
|
|
|
|
|
2016-09-02 21:23 |
|
|
|
|
|
|
2016-09-02 21:34 |
ssTAss написано: | факти є чи тільки те, що Вам нав'язали? |
Ви вірите в те, що хочете вірити.
Якщо для Вас є факти, що Гуменюк каже, що він не свободівець і якийсь нац.гвардієць каже що це не він, то для мене є фото і відеоматеріали з підтвердженням протилежного |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 21:58 |
[Captain] написано: | а як саме Свобода впустила планку? | львів'яни розкажуть вам багато чого цікавого про них, але особисто я вперше це побачив на Майдані, коли Тягнибок нас обзивав провокаторами. потім свободівці почали ганяти інших майданівців - з почуття конкуренції. та це я потім зрозумів, а спершу навіть намагався проводити деяке розслідування, щоб зрозуміти, що й до чого (марно - ніхто не хотів говорити). найбільш огидного вигляду це суперництво набрало з такою собі організацією під назвою "Спільна справа" - свободівці їх спершу виперли з Київради, потім і з інших будівель. такі самі зіткнення траплялися і з іншими силами (пошукайте в інтернеті). і часто це доходило до мордобою і стрілянини. після цього я перестав мати справи з цією організацією. не знаю, чи подальші скандали зі "Свободою" сталися з їхньої власної провини, чи це підстава - в моїх очах вони вже не впадуть нижче.
от із "Правим сектором" свободівці майже не заїдалися. ssTAss написано: | Ви мені не відповіли, це все відмазки | неправда. я прямо сказав, що не бачу жодної гідної партії. ssTAss написано: | на вибори треба йти і голосувати, як би Вам того не хотілося (і як би не вважали, що це марна справа), бо поки тільки так особисто Ви можете впливати на політичний стан (і трохи на економічний)
проти всіх? дякую, напротивсіхкались вже до зека (дону педро привіт) | я не пропускаю голосувань. ssTAss написано: | P.S.S. хоча найгіршим вибором вважаю однотурового, але тут зіграли на почуттях людей про "хутін нападе і ато за тиждень", а кому того хотілося? от і відімкнули Україну)..ой, мізки))) | то де ж ім'я? чи це тільки я маю щось пропонувати? |
|
|
|
|
|
2016-09-02 22:15 |
POMEO написано: | Ви вірите в те, що хочете вірити. |
аналогічно і Ви
POMEO написано: | то для мене є фото і відеоматеріали з підтвердженням протилежного |
я не є адвокатом Гуменюка, але гаразд, припустімо Ви маєте рацію і якщо це доведуть слідчі, то має понести покарання
а тепер беремо приклад - я бездоказово обізвав Вас геєм (ну ніби факти є, якісь фото, де подібні Ви і все таке)
винен я чи Толока? так, я толоччанин, але не є адміном.. чи Гуртом через мене є паскудним? перестанете тут бути?
P.S. якось слабо віриться, що прочитали хоча б статтю на главкомі
але це все пусте... може про сало?)
P.S.S. а "ім'я" (політичну партію чи спільноту) так ніхто і не наважився назвати
то може реально краще про сало?))) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 22:19 |
ssTAss написано: | P.S.S. а "ім'я" (політичну партію чи спільноту) так ніхто і не наважився назвати | назвіть організацію і кандидата в президенти, що врятують Україну. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-02 22:43 |
ssTAss написано: | якось слабо віриться, що прочитали хоча б статтю на главкомі |
а ви прочитали статтю Гай-Нижника?
ssTAss написано: | але не є адміном.. |
Тягнибок теж був комунякою, у той час як інші боролися за незалежність України. А він в цей час був комуністом, заради кар'єри. Потім, коли пронюхав іншу політичну кон'юнктуру, "різко зробився націоналістом", а нутро-то залишилося. Безпринципного пристосуванця-кар'єриста і брехуна. І риба гниє з голови.
Мало того, що були комуністами, так ще й брехали про це (і це головне, ключове), що, мовляв, ні, не були. І нахабно ображали всіх тих, хто їх у цій брехні викрив.
Додано через 1 хвилину 11 секунд:
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 22:58 |
публіка не шокована. |
|
|
|
|
|
2016-09-02 22:58 |
ssTAss
у Вас відмазки як у путіна, іхтамнет, где ваші доказательства і в цьому ж дусі..
статтю прочитав... що там мене повинно було переконати, не знаю...
а що сталося з салом? що про нього говорити - його їсти треба!
мені ідеї свободівців близькі, але реалізація і персоналії бажають кращого |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 23:03 |
POMEO написано: | мені ідеї свободівців близькі, але реалізація і персоналії бажають кращого | що за ідеї то були, якщо не секрет? |
|
|
|
|
|
2016-09-02 23:08 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 23:12 |
POMEO, я питаю, які їхні ідеї ви поділяли. |
|
|
|
|
|
2016-09-02 23:16 |
Virake
ось ті ідеї, що є в списку, що не зрозумілого ?
Не всі, але більшість |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-02 23:18 |
ну, добре, я почитаю і сам вирішу, які з тих ідей ви поділяли. |
|
|
|
|
|
2016-09-02 23:28 |
Virake
)) при нагоді і мені розкажіть ) |
|
|
|
|
|
2016-09-02 23:57 |
Леля22 написано: | Тягнибок теж був комунякою |
лікуйтесь, але сумніваюсь, що і це Вам допоможе
Ваші батьки теж були комсомольцями (якщо по віку ні, то піонерами точно), розстріляйте їх 1990 рік, революція на граніті, хоча Ви про таку може і не чули)) хто що шукає - хто лярв-"свободівок" чи комсомольські квитки, а хто позитив... кому що ближче
Додано через 5 хвилин 47 секунд:
POMEO написано: | у Вас відмазки як у путіна, іхтамнет, где ваші доказательства і в цьому ж дусі.. |
а у Вас?
чомусь одразу пригадались волання крисчан - "фашисти і бєндеровци ізбівают нєсчасних бєркутят"
вже-сь забули...
як казав один колєга, швидкість звуку, то надзвичайно складна штука - мені батьки щось говорили у 20, а дійшло до мене тільки в 40 |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|