Автор |
Повідомлення |
Леля22 Забанено
|
2016-09-03 09:33 |
ssTAss написано: | Ваші батьки теж були |
Мої батьки ніколи не були комуністами. Не кажіть, чого не знаєте! А дідусь взагалі казав, що нема нікого гіршого за комуняк, він їх люто ненавидів. Тож не треба мені тут казати про гени!
На свої гени подивіться, бо я щось починаю дуже сумніватися (раз ви так вперто досі захищаєте цих комуняк і брехунів), а от з моїми генами все гаразд! |
|
|
|
|
POMEO Відео Гуртом - запис з ТБ
|
2016-09-03 12:23 |
ssTAss написано: | а у Вас? |
а у нас в квартирі джаз
що за дитячі відмовки?
ssTAss написано: | а дійшло до мене тільки в 40 |
от правильно кажуть, мудрість приходить з віком, але інколи вік приходить сам. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-09-03 13:28 |
Леля22 написано: | Мої батьки ніколи не були комуністами. |
Ви уважно читаєте? букви не скачуть?
надали ж подію яко Тягнибок був комсомольцем (хоча вперто талдичите, що комуністом)
кажу ж, що Ваші батьки теж були комсомольцями... запитайте їх
якщо ж по віку не підходять, то піонерами точно
POMEO написано: | що за дитячі відмовки? |
POMEO Ви теж зле читаєте
кажу ж - погоджуюсь з Вами (припустімо), бо не є адвокатом і навів приклад
хто буде винен я чи Гуртом?
POMEO написано: | але інколи вік приходить сам. |
мені дуже шкода, що до Вас тільки роки прийшли
я вважав Вас розумним чоловіком, але якщо самі зізнаєтесь, то...
і повторю питання до всіх, бо так і відповіді не отримав ні від кого, хоч обсирати всі мастаки
припустімо, завтра вибори (не президента), кого будете обирати? просто назвіть свій вибір і хоча б якісь докази, що той "вибір" зробив і чим він Вам так імпонує |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-09-03 14:40 |
Я так розумію, більшість досі вірить, що свободівці вбивали рік назад під Радою людей. тут без коментарів, уже давно навіть равлик зрозумів би, що це справи собакова. |
|
|
|
|
|
2016-09-03 16:10 |
ssTAss
о, знову дитяче: ти дурень - ні, ти дурень... Все тоді зрозуміло.
[Captain]
то ви з меншості тоді? Це до Стасса тоді, він там щось про геїв писав... кожному своє.
Точно аваков кидав гранату? ну ОК, вміє людина гримуватись, що не кажи. Можливо він і в фільмах десь знімаєтсья, а ми і не знаємо... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-03 17:19 |
[Captain] написано: | це справи собакова. |
+1
POMEO написано: | Точно аваков кидав гранату? |
а про ґвалтування, до того ж незаконне, конституції України "новим" урядом ви вже не згадуєте?
ssTAss написано: | мені дуже шкода, що до Вас тільки роки прийшли |
і знову ж адміністрація толоки вражає, а ще щось про інших розказує.... |
|
|
|
|
|
2016-09-03 17:38 |
Robar III написано: | а про ґвалтування, до того ж незаконне, конституції України "новим" урядом ви вже не згадуєте? |
по-перше: я про неї взагалі ніде не згадував
по-друге: хто її тільки не ґвалтував. Всі потроху під свої потреби
по-третє: це нікому не дає права вбивати людей (або, скажімо, не тих людей) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-03 18:08 |
POMEO
а те, що саме владі потрібен був інформаційний повід, щоб про конституцію усі мовчали, ви про це не думали?. Який сенс був свободі, це робити? який профіт вона з цього отримала?
Я далеко не в захопленні від цієї партії, але в даному випадку на неї гонять дарма. |
|
|
|
|
|
2016-09-03 18:34 |
POMEO написано: |
ssTAss
о, знову дитяче: ти дурень - ні, ти дурень... Все тоді зрозуміло.
|
як каже дон педро - злив зараховано
коли нема що сказати - переходимо на особистості
хай так, але все ж таки вважаю, що Вашою думкою є зманіпульовано і Ви повелися
хоча Ви будете вважати протилежне
час розсудить, це точно, але ЗАРАЗ в нас часу не так і багато
POMEO написано: | по-перше: я про неї взагалі ніде не згадував |
авжеж, але це було наслідком, не було б дії - не було б наслідку
POMEO написано: | по-друге: хто її тільки не ґвалтував. Всі потроху під свої потреби |
але не так кардинально
та й давайте далі дозволяти все, чого захоче влада, гаразд?
чом тоді на майдан вийшли?
POMEO написано: | по-третє: це нікому не дає права вбивати людей (або, скажімо, не тих людей) |
отут погоджуюсь
винний має бути покараний, але для цього є слідчі, суди і прокуратура (хоч і вони заполітизовані і зкорумповані)
хоча за вбивства на майдані чомусь "покарані" одиниці - а є і відео, і фото сотень винних
та й не забуваймо, як однотуровий вивів з-під народного гніву автобус кримських "бєдних бєркутят", котрих вбивали люті "бендеровци"... і це вже після загибелі сотні майданівців.... але гнати треба на Свободу... ату її!
гаразд, припустімо (або це так і є насправді) Ви маєте рацію, тоді є хтось більш гідний вашого вибору?
не дочекаюсь "імені"... |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-03 18:51 |
Robar III написано: | Який сенс був свободі, це робити? |
Тягнибочок вирішив пропіарити свою партію, нагадати про себе. Адже рейтинг "Свободи" дуже і дуже низький, от йому захотілося його підвищити чужими руками, тобто виступив як підбурювач. Просто вирішив скористатися невдоволенням людей владою і на цій хвилі підняти собі та своїй партії рейтинг. Популіст.
І байдуже йому, що це призвело до крові, до смертей. Піар на крові.
ssTAss написано: | але гнати треба на Свободу... ату її! |
А ви переводите стрілки. Мова зараз за "Свободу" йде.
Свобода має відповідати за себе, а не так що: ти їм вказуєш на їхній негідний вчинок, а вони тобі: а от сусід зробив те-те. За себе тре' відповідати.
Є фото і відео, що доказує провину лідерів Свободи у подіях під ВР. |
|
|
|
|
|
2016-09-03 19:04 |
Леля22 написано: | Свобода має відповідати за себе, |
то і хай відповідає, я тут до чого?
гаразд, вже дістало повторювати, але для дочки комсомольців зроблю ще один виняток - Тягнибока розстріляли, Фаріон закатували, всю Свободу в асфальт закатали... ваш вибір зараз?
хоча дочка комсомольців тільки істерити вміє, а аналізувати їй не дано
питання до всіх решта...
От невже так важко (а більшість ж голосувала за ті партії, що є в парламенті) сказати наприклад так - найкраща партія на мою думку є Батьківщина, адже її лідер мав добрі стосунки з хутіним і не було б війни... члени цієї партії ніколи не переходили на бік ригоаналів, є принциповими і дотримуються певних партійно-політично-соціальних ідей... і т.д., і т.п.
вибачайте, за можливий сарказм, але хто не дає вам сказати як є? чого боїтеся? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-03 19:10 |
Леля22 написано: | пропіарити свою партію, нагадати про себе. |
я не про мітинг, а саме про гранату. Стосовно піару, то в даному випадку хоч це і був піар, але він мав під собою основу.
Леля22 написано: | пропіарити свою партію |
Ну і якби у нас був тільки такий піар.... але ж ні у нас тупо 54% населення повелись у 1000 зарплата в АТО, й АТО за години. Захотілось їм однотурового по хутін нападе. ssTAss написано: |
як каже дон педро - злив зараховано
коли нема що сказати - переходимо на особистості
|
Ти перший перейшов на особистості, так що сам злився виходить. Перечатай свої повідомлення. |
|
|
|
|
|
2016-09-03 19:29 |
Robar III написано: | Який сенс був свободі, це робити? який профіт вона з цього отримала? |
Піар.
(от що їм зараз заважає себе десь в хорошому сенсі показувати? ЩО? )
ssTAss написано: | коли нема що сказати - переходимо на особистості |
люди бачать, хто переходить на особистості але то таке, життєве
ssTAss написано: | та й давайте далі дозволяти все, чого захоче влада, гаразд? |
що саме там було поганого в тій зміні, нагадайте. А ще краще сам Закон і при яких умовах його хотіли реалізувати.
ssTAss написано: | не дочекаюсь "імені"... |
Так зараз і виборів немає )
Запропонуйте кандидатів і я зроблю свій вибір. В іншому випадку я ж можу і себе і Дона Педро в президенти пропонувати |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-03 19:42 |
пропоную себе на посаду голови СБУ: перестріляю всіх російських шпигунів і корупціонерів. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-03 19:44 |
Robar III написано: | я не про мітинг, а саме про гранату |
|
|
|
|
|
|
2016-09-03 20:13 |
Virake написано: | перестріляю всіх російських шпигунів і корупціонерів. |
POMEO написано: | по-третє: це нікому не дає права вбивати людей (або, скажімо, не тих людей) |
POMEO написано: | я ж можу і себе і Дона Педро в президенти пропонувати |
p.s. нагадаю - я не про конкретне ім'я, а по партію, політичну спільноту, об'єднання тощо |
|
|
|
|
|
2016-09-03 20:23 |
Robar III написано: | я не про мітинг, а саме про гранату |
інколи це може бути просто дурість і відсутність бачення наслідків
Virake написано: | перестріляю всіх російських шпигунів і корупціонерів. |
це як мінімум 60% населення
ssTAss написано: | а по партію, політичну спільноту, об'єднання тощо |
в мене поки що немає фаворитів, тому не можу сказати...
Хто там нині гречку пропонує? |
|
|
|
|
|
2016-09-03 20:56 |
|
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-03 21:05 |
ssTAss написано: | шкода ж кубіту, так і зійде на пси в своїй злості |
Свою комуністку улюблену пожалійте.
"Добренький" ви наш. "Добренький" - з тими, хто під вас прогинається, а також з тими, хто співає вам те, що вам же таак хочеться почути. А правда вам не потрібна. |
|
|
|
|
|
2016-09-03 21:12 |
ssTAss написано: | тепер сало в моді |
сало в тренді форева!
ssTAss написано: | вся наша розмова зводилась до хороша/погана Свобода, а виходить Вам напчихати на це все |
для мене вони себе дискредитували хоча я за них і голосував.
писи. у всих них рильце з пушком |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-03 21:20 |
Машинобудівники Харківської області отримали більше мільярда прибутку, та збільшили експорт продукції до країн ЄС в 2.5 рази. Про це у ході колегії Харківської ОДА повідомив заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин облдержадміністрації Олександр Лукашов. Він зазначив, що Харківська область поставила перед Кабінетом міністрів питання про розробку комплексної програми індустріального розвитку. І на своєму рівні Харківщина створила фаховий приклад такої роботи. «В цілому за перше півріччя поставки машинобудівної продукції до країн ЄС зросли майже в 2,5 рази. На 53% збільшився товарний експорт до США, і, за попередніми даними, 75% його вартості складає саме продукція машинобудування. Більше 90% експорту до Китаю, який наростили майже на 7%, також припадає на продукцію машинобудівників регіону», – зазначив Олександр Лукашов.
Прибуток великих і середніх підприємств України (без урахування тимчасово окупованій території АР Крим, м. Севастополя, частини зони проведення антитерористичної операції, а також результатів діяльності банків) у січні-червні 2016 року склав 187,2 млрд грн, що на 9,2% більше, ніж за аналогічний період 2015 р. Про це повідомляє Державна служба статистики. При цьому збитки підприємств склали 124,2 млрд грн, що в 3,2 рази менше, ніж 2015 р.
ПАТ "Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат" відновило випуск катанки після простоювання обладнання протягом двох останніх років. Цех по виробництву алюмінієвої катанки на ЗАлК було введено в експлуатацію 31 серпня – після чотирьох місяців підготовчих робіт, пише Інтерфакс-Україна. Наразі цех почав виробництво електротехнічної алюмінієвої катанки діаметром 9,5 мм, 12,5 мм і 15,1 мм, з алюмінієвої чушки (15-20 кг) марки А7Е, А5Е (електротехнічний алюміній). Цех може виробляти 18 тис. тонн алюмінієвої катанки на рік. Як відзначають у Фонді державного майна, лінію з випуску катанки було введено в експлуатацію в червні 1999 року, а в червні 2014 року зупинено й законсервовано. 29 жовтня 2014 року Вищий господарчий суд своєю постановою повернув державі пакет акцій ВАТ «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат» (ЗАлК) у розмірі 68,01%, що перебував у власності кіпрської компанії «Velbay Holdings Limited», яку пов’язують з російською компанією «РусАл» (власник - Олєґ Дєріпаска).
Торгівля товарами між Україною та Німеччиною у грошовому вираженні за перше півріччя нинішнього року зросла на 20 відсотків, до 2,6 мільярда євро. Про це свідчить аналіз Східним комітетом німецької економіки даних щодо зовнішньої торгівлі ФРН із країнами Східної Європи, опублікованих Німецьким статистичним відомством. При цьому німецький експорт в Україну виріс на 31 відсоток (до 1,74 мільярда євро), український до Німеччини - на 3,75 відсотка (до 890 мільйонів євро), йдеться у оприлюднених даних. Водночас товарообіг між Московією та Німеччиною за перше півріччя 2016 року впав на майже 14 відсотків. Московський експорт до ФРН скоротився значно сильніше за німецький до Московії - на 21 відсоток проти трьох.
Пілоти Повітряних Сил Збройних Сил України успішно виступили під час дводенного міжнародного авіаційного показу SIAF-2016 в місті Сльяч (Словацька Республіка). Попередній раз українці були учасниками словацького авіашоу 2013 року. Цьогоріч Україну представляли екіпажі двох винищувачів Су-27 та Су-27УБ на статичному та динамічному показах, а також військово-транспортний літак Ан-26. Українську делегацію очолив заступник командувача Повітряних Сил з авіації – начальник авіації командування Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Андрій Ярецький. «Фірмовий» прохід літаків парою у небі Словаччини сповістив усім присутнім про прибуття українських учасників. Льотчик Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Олександр Оксанченко під час свого виступу в повітрі здивував публіку оновленою програмою. До фігур вищого пілотажу він додав кілька нових елементів, а також ускладнив програму ефектними зв’язками на зразок косих петель під 90 градусів. Найбільше публіку вразило бездоганне виконання петлі Нестерова, кількох «Дзвонів», бойові розвороти з поворотом у внутрішній бік («Вухо»), бойові розвороти з бочками. На шоу завітали давні шанувальники українських пілотів. Свою підтримку висловили словацькі фани, які три роки тому сфотографували наш винищувач Су-27 в повітрі, а потім презентували намальовану картину. Саме публіка й визначила переможця серед військових льотчиків, які пілотували впродовж двох днів. Ним став Олександр Оксанченко, який отримав з рук командувача Повітряних Сил Словацької Республіки спеціальний трофей. Попереду в повітряних асів виступи на міжнародних авіапоказах в Чехії та на Мальті. |
|
|
|
|
|
2016-09-03 21:47 |
Леля22 написано: | "Добренький" ви наш. |
завше був тіко злим, нігди добрим ні до кого
так і хтів'єм шоб мені написали "дуже злий модератор", але адмін ся відмовив, каже шо я і так відлякую людей, а так ше й Леля відси піде, взагалі Гуртом загнеться))
Леля22 написано: | А правда вам не потрібна. |
правда у кожного різна, а от істина.. але про що це я з істеричним дівчиськом)
ну так спитали в батьків - були комсомольцями? знаю точно, що були, бо такі часи були
Cleaf'е, дякую за гарні новини
от тільки де Ам Ізраель хай?))) як тут без жидів і фіцка?))
і дещо про спорт
прочитав - спочатку втішився
Українська плавчиня виграла два "золота" на Кубку світу
дочитав - когнітивний дисонанс
Українська плавчиха Дарина Зевіна виграла дві золоті медалі етапу Кубка світу, який проходив у Москві |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-03 21:53 |
ssTAss, на здоров'я. Що ж до "Ам Ізраель хай", то оте гасло наша персона завбачливо приберігає до чергової появи на форумі згаданого жидолюба). |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-03 21:56 |
ssTAss написано: | ну так спитали в батьків - були комсомольцями? знаю точно, що були, бо такі часи були |
Щойно запитала. Так, були комсомольцями, піонерами.
Але комуністами не були. Не хотіли і не були.
І що далі?
Цитую допис якоїсь жінки, що я прочитала:
Цитата: | Неправда, займатись наукою можна було без членства в КПРС. Наприклад, моя мама працювала в науково-дослідному інституті у Львові, в 1974 р. захистила кандидатську дисертацію у м. Чернівці, і захистила бездоганно. При цьому вона не була членом КПРС. Навіть, якби вона хотіла це зробити, її б не прийняли, оскільки вона повинна була вказувати той факт, що у п’ятирічному віці була під німецькою окупацією під Києвом. Її батько – мій дід – вчителював, був директором сільської школи на Київщині, але принципово не вступав у партію, і заявляв голосно та сміливо, що він український націоналіст, «але не західного ґатунку». Щоправда, його трохи пригнічували, але він багатьох ставив на місце тому, що він був освіченою, інтелектуальною людиною. Я теж вчилась у львівському внз в ті роки, що і Фаріон; і тоді нікого сильно не примушували вступати в партію, хоча пропозиції були і мені, але я відмовилась. |
|
|
|
|
|
Ярпен Оцифрування книг Гуртом
|
2016-09-03 21:57 |
ssTAss написано: | жінка-депутат виявилась не такою й вже чесною |
То зовсім і не новина. У неї ж прохвесія така - найдревніша. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-09-03 22:00 |
POMEO написано: | це як мінімум 60% населення | люди порозумнішають швидше, ніж закінчаться. Леля22 написано: | "Добренький" ви наш. "Добренький" - з тими, хто під вас прогинається, а також з тими, хто співає вам те, що вам же таак хочеться почути. А правда вам не потрібна. | а як на мене, це радше стосується вас. ssTAss написано: | Українська плавчиха Дарина Зевіна виграла дві золоті медалі етапу Кубка світу, який проходив у Москві | москву потрібно завоювати. починаємо зі спорту. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-09-03 22:09 |
Virake написано: | москву потрібно завоювати. починаємо зі спорту. |
Схоже, Московську область вже завойовано. "У підмосковному місті Котєльнікі скандал. З'ясувалося, що в класі «1В» місцевої школи №3 вчитимуться тільки троє «русскіх». Решта імен асоціюється з російськими етнічними меншинами та мігрантами". |
|
|
|
|
|
2016-09-03 22:11 |
Леля22 написано: | Щойно запитала. Так, були комсомольцями, піонерами. Всі тоді були. |
о, вже й кудись істеричність пропадає)
Ви ж з піною на губах написали... чекайте, зараз знайду
знайшов
Леля22 написано: |
Тягнибок теж був комунякою, у той час як інші боролися за незалежність України. А він в цей час був комуністом, заради кар'єри. Потім, коли пронюхав іншу політичну кон'юнктуру, "різко зробився націоналістом", а нутро-то залишилося. Безпринципного пристосуванця-кар'єриста і брехуна. І риба гниє з голови.
Мало того, що були комуністами, так ще й брехали про це (і це головне, ключове), що, мовляв, ні, не були. І нахабно ображали всіх тих, хто їх у цій брехні викрив.
|
і виклали якусь фотку з комсомольським значком
забрехалися бо Тягнибок не віднєкувався від комсомольського минулого Олег Тягнибок також поінформував, що був комсомольцем. "Довго - до 1989 року, як і всі. Не будучи в комсомолі, неможливо було вступити до інституту. Коли я повернувся з армії 1989 року і поновився в інституті, тоді якраз розпочалися акції національно-визвольної революції. Тоді ми всі дружньо спалювали комсомольські квитки, виходили з комсомолу, побили там рейвахи", - розповів Олег Тягнибок. але не говорив Вам цього, просто просив спитати батьків
не спитали... знов істерика
Леля22 написано: |
Мої батьки ніколи не були комуністами. Не кажіть, чого не знаєте! А дідусь взагалі казав, що нема нікого гіршого за комуняк, він їх люто ненавидів. Тож не треба мені тут казати про гени!
На свої гени подивіться, бо я щось починаю дуже сумніватися (раз ви так вперто досі захищаєте цих комуняк і брехунів), а от з моїми генами все гаразд!
|
о, вже спитали
Леля22 написано: | Так, були комсомольцями, піонерами |
істерика потроху зникає
може час перестати думати(?) емоціями? |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-03 22:17 |
ssTAss
а як же щодо Фаріон, Стасе? І щодо подій під Радою, де Тягнибок кидається, кричить і матюкається на бійців Нацгвардії, а ще на фото видно людей у футболках "Свобода" з кийками, у? |
|
|
|
|
|
2016-09-03 22:23 |
Virake написано: | люди порозумнішають швидше, ніж закінчаться |
та ніколи - це ж люди. Он в Китаї і страчують за корупцію, і що, когось це зупиняє? Чи цього не було 10 сторіч назад? Можливо тоді воно інакше називалось, corrumpere habarrius - якось так ) |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|