Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2016-07-16 00:44 |
володимирко2
До речі, "Султан" Ердоган щемив військових, деякі генерали опинились у в'язниці. Ось чаша і переповнилась.
Додано через 8 хвилин 26 секунд:
Сина "космонавта" іта колишнього мера Києва Чєрнавєцкава Степана арештовують іспанські правоохоронці у його палаці в Іспанії:
Атака на турецький телецентр:
|
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-07-16 01:46 |
don pedro написано: | "Султан" Ердоган щемив військових, деякі генерали опинились у в'язниці. Ось чаша і переповнилась |
...don pedro, у Вас прямо педагогічний талант. Не забереш у Вас цей стиль - просто пояснювати складні речі
Моя імпровізація у вашому стилі:
Пан хазифулла амін щемив воєнних, декого навіть замочив. От чаша і переповнилася.
Бабрак Кармаль очолив повстання афганських військових, персонально штурмував "тадж-бек" і захопив аміна. Головуючи в революційному трибуналі засудив аміна до страти та власноруч застрелив з іменного калашнікова. Далі виступив по радіо з призивом: Брєжнєв ввєді вайска
Додано через 3 хвилини 5 секунд:
don pedro написано: | Атака на турецький телецентр: |
ну, все так, як пан володимирко2 спрогнозував:
володимирко2 написано: | Для країни таке дуже позитивно виходить, дуже оздоровлює |
Додано через 15 хвилин 11 секунд:
троянський коник у Криму спрацював на всі 100%
цікаво, а як спрацює "тьомная лашадка" під назвою "інджирлик"?
даруйте за москальську, але що робити, якщо українською такого нема:
гамериканські військові бази у туреччині |
|
|
|
|
tribus VIP
|
2016-07-16 10:10 |
Невдала спроба державного перевороту в Туреччині, через відсутність підтримки усіх чи хоча б, більшості силових структур, призвела до повернення Ердогана назад в країну. Звісно що сам Ердоган попіклувався про те, щоб армія не була консолідованою, почистив її ряди заздалегідь. У Туреччині, армія бере на себе відповідальність вчинити переворот, коли країну намагаються ісламізувати, на жаль цього разу не вийшло.
Важливіше наступне: що чекає Туреччину? посилення ісламізації Ердоганом, тому що відчув народну підтримку чи все ж, поверне країну на світський шлях?
Ісламізація Туреччини може посилити вплив на Крим особливо в нинішній час через репресії москалів проти татар, таким чином можлива радикалізація півострову(хоч, вірогідність мала) - основним чином вдарить по москалях, але і Україна не далеко.
Пригадую якесь інтерв'ю татарина який розповідав про вербування в ряди ісламістів в різні бойові\терористичні угрупування. Про те, що вербувальники діяли в Криму починаючи з мечетей закінчуючи подвір'ям домівок. (хоч це не хтозна яка таємниця, так усюди є) |
|
|
|
|
|
2016-07-16 12:50 |
tribus написано: | що чекає Туреччину |
Громадянська війна. Нічого ще не закінчилось. |
|
|
|
|
foralreg Частий відвідувач
|
2016-07-16 14:49 |
Я зараз у Туреччині, до сьогодні у готелі, було приблизно 80% турків, після цієї ночі - всі хто був на своїх авто, вранці виїхали. Готель напівпорожній, європейців взагалі в паніці, смартфонів з рук не випускають, все передивляються новини. Декілька сімей з України, вночі без усіляких проблем вилетіли на Україну, вже відписався. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-07-16 19:13 |
фіцко написано: | цікаво, а як спрацює "тьомная лашадка" під назвою "інджирлик"? |
База ВПС Туреччини "Інджирлік" ізольована і знеструмлена
http://www.eurointegration.com.ua/news/2016/07/16/7052236/
не довіряє Ердоган "союзничкам". Натякає на гамериканський слід у перевороті
Дуже мляво євр...о-американські партнери по нато, виказували свою "стурбованість" і якось не зовсім щиро. Складається враження, що "союзнички" не дуже і радіють придушенню заколоту
зараз Ердогану саме час примінити хімічну зброю проти путчистів. За прикладом Асада
а здавалось, що все так просто
don pedro написано: | Ердоган щемив військових, деякі генерали опинились у в'язниці. Ось чаша і переповнилась |
Додано через 35 хвилин 1 секунду:
tribus написано: | Ісламізація Туреччини може посилити вплив на Крим особливо в нинішній час через репресії москалів проти татар, таким чином можлива радикалізація півострову |
радикалізація Криму буде. Обов"язково
Але тільки з дозволу х-ла. Завезти зброю на півострів, налагодити постачання - нереально для будь-якої сили, крім кремля. Крим - це фортеця. Гітлер порівнював Крим з авіаносцем.
Але наші укржидівські змі не просто так декларували: "Крим або буде українським, або безлюдним".
Про "український Крим" ці змі якось вже перестали говорити.
Так що радикалізація Криму буде. Обов"язково |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-07-16 20:04 |
foralreg написано: | Декілька сімей з України, вночі без усіляких проблем вилетіли на Україну, вже відписався. |
Не розумію, навіщо так поспішати, адже ані Ердоган, ані заколотники туристів чіпати не будуть.
don pedro написано: | Громадянська війна. Нічого ще не закінчилось. |
Закінчилося, бо путчисти програли. І війни ніякої не буди, навпаки позиції Ердогана лише зростуть.
фіцко написано: | не довіряє Ердоган "союзничкам". Натякає на гамериканський слід у перевороті |
Це лише одна із екзотичних версій. А взагалі, то під час таких подій заблоковувати іноземні бази - це логічно, як на мене.
фіцко написано: | радикалізація Криму буде. Обов"язково |
Не буде. Татари надто секуляризовані. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 14:42 |
virtus8hur написано: | Закінчилося, бо путчисти програли. І війни ніякої не буди, навпаки позиції Ердогана лише зростуть. |
хіба що якщо не бачити далі одного-двох місяц2ів. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 16:47 |
don pedro написано: | якщо не бачити далі одного-двох місяц2ів. |
Я дивлюсь вперед на 10-20 років. І скажу, що путчів більше не буде, це була остання спроба. Ердоган не має жодних серйозних конкурентів ані серед путчистів, ані серед легальної опозиції. Позиції Туреччини на Близькому Сході та в світі лише зростатимуть. Але я б не виключав війни зовнішньої, оскільки, як я вже казав вище, держава має надзвичайно загрозливе географічне розташування. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 17:01 |
virtus8hur
Туреччина кипить зсередини, і те що сталось цими днями - просто невелика частина того, що ще буде. Ердогган не вічний, а суспільство розколоте. До того ж, невдалий переворот ще раз показав, що не всі у захопленні від нього. Почались репресії, подальше згортання прав людини, дивні зовнішньополітичні кроки. Побачимо. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-07-17 17:12 |
virtus8hur
видно ви погано ознайомлені з особистістю Ататюрка, та його "вплив" на турків. Й про попередні перевороти в Туреччині. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 17:17 |
Robar III
Так, Ататюрк зробив з Туреччини єдину у світі більш-менш пристойну країну, в якій усім не заправляють бородаті мулли і підвладне йому бидло. Ердогану це не надто подобається, але навряд чи це вийде змінити - час вже минув. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-07-17 17:25 |
don pedro
ну Ердоган, намагаєтсья це змінити. Він "референдумом" відібрав у армії "право переворотів", затіяв кардинальні чистки. Ну й підтримало його в основному бородате бидло а муслімів мулли закликали усіх= виходити з мечетей й тп... думаю там буде ще гаряче...
Додано через 2 хвилини 42 секунди:
ще мені "сподобались" коментарі нашої влади:
"Юрий Бирюков
Как бы [турецьким військовим] посоветовать заодно разрулить вопрос с демократией и правами человека в Крыму? А потом, в рамках соблюдения международных договоров (их военные пообещали соблюдать договора) - отдать контроль над Крымом нам?"
Як завжди, хай за нас усю брудну роботу зроблять інші, а потім віддадуть нам усі лаври. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 17:41 |
Robar III написано: | видно ви погано ознайомлені з особистістю Ататюрка, та його "вплив" на турків. |
Ви праві, я серйозно в це не вникав, але я бачу і не лише я, що нинішня Туреччина відходить від кемалізму.
Я думаю, що в майбутньому країна відмовиться від євроінтеграції та переорієнтується на Євразію - Китай, Індію, Росію, Іран. Не знаю тільки, як з НАТО бути. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-07-17 17:44 |
virtus8hur
Скоріше якщо Військокі програють, то Туреччина стане черговою муслімською країною. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 17:55 |
Robar III написано: | Він "референдумом" відібрав у армії "право переворотів" |
Правильно зробив. Цьому не місце у сучасному світі. Що ж до бородатого бидла з мечетей, то його роль у часи Ердогана і справді виросла, що багатьох у самій Туреччині та поза нею сильно злякало.
Robar III написано: | Як завжди, хай за нас усю брудну роботу зроблять інші, а потім віддадуть нам усі лаври. |
Це невід'ємна частина українського національного світобачення. А самі ми навіть на вибори міського голови рідного міста не підемо, бо "всі однакові злодії".
Robar III написано: | Туреччина стане черговою муслімською країною. |
Можливо, й навіть гірше - доля Сирії.
virtus8hur написано: | Китай, Індію, Росію, Іран. |
У майбутньому цих країн не існуватиме, тож не буде на кого переорієнтовуватись. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 17:56 |
Robar III написано: | то Туреччина стане черговою муслімською країною. |
Я так бачу, що ви боїтеся ісламізації. Та можу заспокоїти - "іранський шлях розвитку" в Туреччині не пройде. Країна надто європеїзована як для ісламського світу, це історично так склалося. Для того, щоб запровадити офіційно норми шаріату, треба спочатку підготувати суспільтсво, а воно до цього поки не готове. Тож ваші страхи дещо перебільшені. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-07-17 18:06 |
virtus8hur написано: | Та можу заспокоїти - "іранський шлях розвитку" в |
я не боюсь ісламізації, й навпаки вважаю (як це не сумно) але народу забагато на планеті, й його потрібно прорідити й це буде (до рівня переселення на ішу планету частини населення ми ще не доросли). Економіки більшості впливових країн перейдуть на конвеєрне виробництво, де людей які залучені в економіці потрібно менше... ну й відповаідно до цього зросте тиск на економіки. А що буває коли суспільство розвивається небаченими темпами, + багато безробітного народу - правильно війни.
Додано через 3 хвилини 23 секунди:
don pedro написано: | Це невід'ємна частина українського національного світобачення. А самі ми навіть на вибори міського голови рідного міста не підемо, бо "всі однакові злодії". |
Цілком вами згоден у цьому питанні. Селекція зробила свою справу, українці навіть коли їх у сіх до стінки поставлять, будуть сподіватись що пронесе.
don pedro написано: | Правильно зробив. |
Ну можливо я б звами тут погодився, якби це зробив світський лідер, а не лідер що повертає країну назад в середньовіччя.
don pedro написано: | Можливо, й навіть гірше - доля Сирії. |
Думаю більше доля схожа на нашу. За умови що сирійські курди отримають незалежність.
Загалом поживемо побачимо. ( я доречі в той день ліг спати раніше, а коли прокинувся, переворот вже став путчем...) |
|
|
|
|
|
2016-07-17 18:13 |
Robar III
Ситуація з приростом населення у країнах третього світу - катастрофічна (сам це все бачив, своїми очами, у Індії, Бангладеш, Пакистані та Малі). Для більшості з цих натовпів людей немає (і ніколи не буде) ні житла, ні їжі, ні роботи, ні майбутнього. Закінчиться усе це переселеннями народів та війнами (в основному, громадянськими).
До речі, невдача спроби перевороту у Туреччині виявляє застарілість тез Леніна - Троцького про конечну потребу під час путчу захоплення різного роду будівель - мостів, зв'язку, урядових приміщень. Потрібно зразу убивати керівників, бо інакше вони, за допомогою сучасних засобів, встигнуть мобілізувати людей на свою підтримку. Убили б Ердогана одразу - не треба було б чавити людей танками і бомбувати парламент. Цей досвід слід вивчати усім зацікавленим особам, службам і силам. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-07-17 18:18 |
don pedro написано: | за допомогою сучасних засобів, встигнуть мобілізувати люд |
Основін проблеми перевороту гарно розписані у користувача толоки VJ на його фейсбуці, а також у Дениса Ніколаєва там же. Цілком погоджуюсь, й головною ціллю завжди є голова держави, потрібно його відразу або захопити або ліквідувати. Інакше це 100% провал. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 18:21 |
Robar III написано: | Ну можливо я б звами тут погодився, якби це зробив світський лідер, а не лідер що повертає країну назад в середньовіччя. |
Так тоді, коли проводився референдум, ще не було ясно, що таке Ердоган.
Robar III написано: | сирійські курди отримають незалежність |
Окремо не отримають. Питання майбутнього Курдистану можна вирішувати тільки разом з усіма іншими курдськими землями, а це можливо тільки у випадку розпаду країн-окупантів (з Сирією та Іраком це вже сталось, і курди де-факто там вже мають державність, на черзі - Іран та Туреччина). До того ж, це все можливо тільки тоді, коли провідні країни світу припинять робити вигляд, що кордони колоніальних часів на Близькому Сході мають бути недоторканними. А для визнання такої важливої речі потрібно мати мужність і сміливість, а її немає ні в кого.
Додано через 1 хвилину 42 секунди:
Robar III написано: | ліквідувати |
Краще ліквідувати. Якби, скажімо, Януковічя пристрелили ще у 2013 році, то всім було б краще. Так і з Ердоганом і йому подібними. Та сталось не так.
Додано через 27 секунд:
Robar III написано: | ористувача толоки VJ на його фейсбуці, а також у Дениса Ніколаєва там же |
Дайте, будь-ласка, адреси. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-07-17 18:23 |
|
|
|
|
|
|
2016-07-17 18:25 |
Robar III
Дякую.
До речі, хоч це і конспірологія, вже висловлюються думки, що весь оцей переворот - вистава від Ердогана, який за його допомогою хотів просто посилити свою владу. Та я в це не надто вірю - просто цікаво, як працює голова у людей. |
|
|
|
|
|
2016-07-17 20:24 |
Раджу послухати що кажуть про спробу перевороту в Туреччині російські інтелектуали різного спрямування - ліберального (Піонтковський), консервативного (Старіков) та ісламського (Джемаль).
|
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-07-17 22:03 |
"Паламар Києво-Печерської лаври" Сергій Журиков із позивним "Ромашка" був керівником нападу на співробітників СБУ 13 квітня 2014 року в Слов'янську, через що загинув капітан "Альфи" Геннадій Біліченко - перша жертва серед захисників України під час АТО, - пише в своїй статті головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.
Бутусов припускає, що Журиков був співробітником охоронної структури Києво-Печерської Лаври і був "позаштатним паламарем Києво-Печерської лаври".
"Журиков у силу професійної підготовки забезпечував Гіркіну дії в Україні через свої зв'язки в УПЦ МП. Очевидно, це він привів Гіркіна в Слов'янськ у резиденцію протоієрея Віталія."Ромашка" командував ударним підрозділом Гіркіна і саме він керував першою атакою на співробітників українських правоохоронних органів, унаслідок якої загинув капітан СБУ Геннадій Біліченко. На цьому початковому етапі війни його роль у банді "Крим" не поступалася за значенням ватажкові Гіркіну", - підкреслює Бутусов.
Крім цього, за його даними, Журиков також взяв участь у нападі банди Гіркіна на фотограмметричний центр ЗСУ в Сімферополі 18 березня 2014 року, унаслідок якого бойовики влаштували безладну стрілянину, застрелили російського найманця Руслана Казакова і вбили першого українського військовослужбовця в цій війні - Сергія Кокуріна. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-07-17 22:15 |
Cleaf, сказав А - кажи й Б - місцеві співробітники ФСБ під прикриттям УПЦ МП досі всі на своїх місцях, навіть той зі Слов'янська, що надав базу Гіркіну і особисто допомагав окупантам. А про їх київських покровителів навіть ніхто не заїкається. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-07-17 22:29 |
igor911, є таке. Але їхній вплив на ситуацію в країні зменшується щодня й зменшуватиметься далі - дедалі більша кількість людей прозріває й починає бачити, що таке московський патріархат. З сього приводу є стаття "Від УПЦ (МП) до УПЦ КП: інтерактивна карта переходів" (посилання: http://risu.org.ua/ua/index/exclusive/review/61901/). |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-07-17 22:51 |
Cleaf, я про те, що держ.органи влади з багатомільярдними бюджетами та десятками/сотнями тисяч співробітників, які безкарно для себе у 2014 дали окупувати значну частину території купці якихось паламарів та реконструкторів, сьогодні продовжують "освоювати" свої бюджети, ігноруючи све ті ж самі проблеми. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-07-17 22:59 |
igor911, нічого, в історії України бувало й гірше. Попри все, склад державних структур таки оновлюється (хоча й зі страшенним скрипом). Багато патріотів прийшло до війська, поліції, спецслужб, парламенту. Хоча, звісно, хотілося б пришвидшити процес одужання. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-07-17 23:14 |
Cleaf, це з опери "поки товстий схудне - худий здохне". |
|
|
|
|