Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
SaratRich 
VIP

Востаннє: 08.11.24

2016-07-14 21:34  
don pedro написано:
Людина давно вже не частина природи.

Це найбільна ілюзія людини. І тому вона так страждає. Бо всі нижчі рівні природи живуть у повній гармонії . А в один момент мавпа вирішила що в неї є "Я" і закрутилось колесо. Зараз тотальна більшіть живе і думає що є їхнє індивідуальне "Я" яке скл. із тіла, думок, думок і тд - ставлять його в центр світу, а все решта взялося невідомо звідки і невідомо для чого.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2016-07-14 23:28  
SaratRich
Якщо хочете бути послідовним, то вимкніть своє "я" і оселіться на дереві, на природі. Не будете страждати. Якщо ні - то це все розмова на користь бідних.
tribus 
VIP

Востаннє: 23.09.18

2016-07-14 23:50  
don pedro
Мабуть... та ні, все правильно. Ми вбиваємо, розпочинаємо непотрібні війни, знущаємось з самих себе, керуємось ілюзією, та не в змозі навести порядку в світі котрий самі створили, тому що, ми досягли найвищого рівня просвітлення. І як у вищої істоти, у нас не залишилось ані крихти з тієї тваринної сутності з якої ми зліплені. [sarcasm]
don pedro 

2016-07-14 23:55  
tribus
Свобода волі, або простіше кажучи, "кожен дрочить як сі хоче".
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-07-15 01:26  
Мусліми знову показують які вони миролюбні, цього разу у все тій же франції, а саме в ніцці. Близько 70-ти людей вони переконали у своїй правоті.
don pedro 

2016-07-15 08:32  
Robar III
До речі, та туніська арабська худобина використала улюблену "зброю" так званих "палестинців" - автомобіль. Що цікаво: коли таке стається в Ізраїлі, частина французів підтримує "боротьбу пригноблених сіоністським імперіалізмом" арабів. Як тепер з підтримкою?

Пригадую, як одному моєму товаришеві не дали французьку робочу візу через його неблагонадійні документи. Мабуть, у терориста з Ніцци з документами все було в порядку. Тільки от мій "нев'їзний" точно б не став чавити навмисне людей вантажівкою. А цей став. Що ж, французам віидніше, кого їм впускати до "La Belle France"Happy Хоча, можливо, це був черговий "біженець".
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-07-15 09:33  
don pedro
саме так. Пропоную їм вести переговори у мене в Коцюбинську. А також здати 11% своєї території борцям з клятим капіталізмом, та єрессю католицизму.

Додано через 2 хвилини 18 секунд:

don pedro
До речі, яке ще маю цікаве спостереження. Українці завжди боролись за власну незалежність найбільше тоді колиЄвропа палала, чи була вкрай нестабільна...
tribus 
VIP

2016-07-15 09:37  
don pedro написано:
Свобода волі, або простіше кажучи, "кожен дрочить як сі хоче".

Як з язика злизали... мій кіт теж вільний обирати, сходити в лоток чи у мої капці.
Здебільшого нами керують шаблони набуті чи програмовані природою.. і людина настільки "розумна" що цього навіть не помічає. Нам лише вдається гарно створити ілюзію з якою ми стаємо чимось більший, аніж є насправді. Створюємо ілюзії в яких нам так добре.. створюємо богів щоб почувати себе важливими, та навіть сильнішими за них.
Ми народжені твариною - твариною і помремо. Лише наші вчинки, наші діяння покажуть чого ми варті.
don pedro написано:
та туніська арабська худобина

Не переоцінюйте їх, з них нічого взяти.. купка дурнів, котрим так добре живеться в ілюзії.
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-07-15 10:50  
tribus написано:

Здебільшого нами керують шаблони набуті чи програмовані природою.. і людина настільки "розумна" що цього навіть не помічає. Нам лише вдається гарно створити ілюзію з якою ми стаємо чимось більший, аніж є насправді. Створюємо ілюзії в яких нам так добре.. створюємо богів щоб почувати себе важливими, та навіть сильнішими за них.
Ми народжені твариною - твариною і помремо. Лише наші вчинки, наші діяння покажуть чого ми варті.

Що я тільки, що прочитав....
tribus 
VIP

2016-07-15 11:08  
Robar III написано:
Що я тільки, що прочитав....
Усе залежить від рівня сприйняття, якщо він посередній, тоді - це каламутна вода Happy
don pedro 

2016-07-15 19:55  
Питання до знавців: моя стара кітка з'їла власних щойно народжених кошенят. Що б це мало значити?
wolesj 
VIP

Востаннє: 15.11.24

2016-07-15 20:21  
don pedro написано:
моя стара кітка з'їла

Буває.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 18.11.24

2016-07-15 20:31  
don pedro написано:
Питання до знавців: моя стара кітка з'їла власних щойно народжених кошенят. Що б це мало значити?

всьо, капєц, готуйтеся)
а серйозно, то
Цитата:
Канібалізм у кішок: чому кішка їсть своїх кошенят?

У ветеринарній практиці зустрічаються випадки, коли після пологів кішка їсть кошенят. Дана стаття присвячена такому явищу, як котячий канібалізм.

Канібалізм (поїдання один одним тварин одного виду) в природі - явище не таке вже й рідкісне. Воно зустрічається майже у півтори тисяч видів тварин. Зазвичай канібалізм пов'язаний з мінливими умовами навколишнього середовища - голодом, перенаселенням одним видом свого ареалу (місця проживання). Найчастіше канібалізм зустрічається серед комах і риб, рідше серед ссавців (гризунів, хижаків і приматів). Більш схильні до канібалізму самки.

У домашніх тварин (за винятком свиней) канібалізм зустрічається набагато рідше. Серед кішок агресивна поведінка по відношенню до кошенят притаманна і самцям. І пов'язано це з інстинктом розмноження. Після смерті потомства у кішок знову швидко починається тічка. Таким чином, самець отримує можливість реалізувати свій генетичний потенціал. Однак подібна поведінка практично не властива котам, які живуть в одному будинку з кішкою. Тим не менш, на час пологів і вигодовування потомства кішку бажано ізолювати від інших тварин.

Що стосується недавно вагітних кішок, то канібалізм серед них буває відносно часто і стає причиною загибелі до 12,5% новонароджених кошенят. Зазвичай кішка може з'їсти хворого або мертвонародженого кошеня, а також разом з послідом недоношених кошенят, народжених в результаті аборту (викидня). Така поведінка продиктована самою природою. Цим способом кішка намагається зупинити поширення зараження решти потомства. А у випадку занадто великого посліду кішка, не маючи можливість вигодувати всіх, може залишити в живих тільки найсильніших кошенят. Повторна вагітність, що почалася відразу після попередньої, також може спровокувати дітовбивство після пологів, оскільки кішка виснажена фізично.

Чому кішка їсть кошенят? Існує ще декілька причин:

- стрес, викликаний неможливістю знайти або влаштувати підходяще гніздо;

- відсутність достатньої кількості їжі;

- похилий вік;

- гормональні тригери, коли материнський інстинкт, викликаний пролактином, перекривається мисливським інстинктом і інстинктом вбивати.

Оскільки в більшості випадків канібалізм – це прояв природних інстинктів, то медикаментозне лікування, як правило, не використовується. Існує думка, що схильність до материнської агресії може передаватися у спадок. Тому кішок з проявами канібалізму виключають з розведення. У рідкісних випадках, коли точно встановлюють зв'язок з гормональним фоном, для корекції використовують прогестини (мегестрола ацетат).

Щоб запобігти можливому канібалізм, кішці потрібно підготувати місце для потомства. Коробка для кошенят повинна стояти в спокійному темному місці, віддаленому від проходів та коридору, щоб ніщо не дратувало кішку, і вона могла відчувати себе впевнено і безпечно. Влаштовується це місце мінімум за два тижні до пологів.
Кач 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2016-07-15 20:39  
don pedro написано:

Ого, нічого собі. Оце так розповідь. В мене коли кішка перший раз народила то просто кинула їх, залишела піклуватися на людей, так би мовити. Потім цілий день гуляла, але в кінці кінців прийшла годувати. Під старість навпаки ніби має бути, більше піклування з її боку(в мене так було). Але такого небуло, це якісь прям жахалки.
don pedro 

2016-07-15 20:51  
ssTAss написано:
- похилий вік;

Дякую. Воно. Моя котиця вже старенькаSad (1)
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-07-15 20:53  
don pedro
тримаю тільки котів.... не уявляю....
Кач 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2016-07-15 21:00  
Цитата:
Серед кішок агресивна поведінка по відношенню до кошенят притаманна і самцям. І пов'язано це з інстинктом розмноження. Після смерті потомства у кішок знову швидко починається тічка. Таким чином, самець отримує можливість реалізувати свій генетичний потенціал. Однак подібна поведінка практично не властива котам, які живуть в одному будинку з кішкою. Тим не менш, на час пологів і вигодовування потомства кішку бажано ізолювати від інших тварин.

О це в мене таке було. Лізло троє котів в хату, та з таким нахабством. Причому коти іноді бояться лізти до незнайомців та ще й в будинок. А тут ні перли і через вікна і через двері(літо було). І задавили одного кошеня, падлюки. Памятаю так гамселив віником та ще й в куток загнав одного. Надовго запамятав мабуть, бо від страху дещо встиг зробити перед тим як в тикти. А наступного дня теж були подібні напади, але вже на подвірї. Що правда тоді мати(кішка) та кіт з попереднього потомства(брат по суті) відігнали злочинців. На тому все припинилось.
фіцко 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.05.17

2016-07-15 22:06  
don pedro написано:
моя стара кітка з'їла власних щойно народжених кошенят. Що б це мало значити?

вітамінів бракувало
don pedro 

2016-07-15 23:10  
Схоже, у Туреччині черговий військовий переворот. Нічого дивного. Ердоган останнім часом явно не справлявся з новими викликами, загравав з ісламістами, підтримував різного роду антизахідну діяльність та розколював країну. Туреччина явно скочувалась до громадянської війни. Так що, не здивуюсь, якщо це таки правда. Втім, після цього Туркам слід попрощатись з євроінтеграцією та іншими смаколиками - хунту їм не простять. Та й навряд чи "силовики" зможуть докорінно виправити негаразди країни - раніше у них це не надто виходило.
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2016-07-15 23:34  
don pedro написано:
підтримував різного роду антизахідну діяльність

Можете навести приклади ? Туреччина була оплотом Заходу на Близькому Сході. Член НАТО.
don pedro 

2016-07-15 23:41  
virtus8hur
Шантаж Європи біженцями (пропущу - не пропущу), антиізраїльскі висери, загравання з ПуSSією, Іраном та ісламістами. Цього достатньо. Завжди слід пам'ятати, з чиєї руки годуєшся.

Сподіваюсь, нова влада (якщо хунта таки утвердиться) впритул займеться Сирією, тамтешніми кацапськими інтервентами/окупантами, вирішенням курдського питання та викоріненням Ісламської держави.

F-16 над Стамбулом:

Турецький військовий гелікоптер стріляє з кулемета трасуючими по наземній цілі у столиці країни Анкарі:

фіцко 
Забанено
Забанено

2016-07-15 23:52  
don pedro написано:
Туркам слід попрощатись з євроінтеграцією

Ви рахуєте, що все так серйозно, шановний пане науковий політолог?
virtus8hur 

2016-07-15 23:54  
don pedro написано:
Туркам слід попрощатись з євроінтеграцією

От я завжди ставив собі питання: а навіщо туркам євроінтеграція ? Краще б на шаріат перейшли.

don pedro написано:
(якщо хунта таки утвердиться)

Схоже на те, що хунта зазнала поразки.

don pedro написано:
вирішенням курдського питання

А які шляхи вирішення тут варто застосувати ? Автономію (я вже мовчу про незалежність) їм не дадуть. Влаштувати різанину, як 100 років тому вірмен вирізали - це ж якось негуманно, та й в 21 столітті навряд чи таке можливо. Залишається лише перманентна партизанська війна з курдськими бойовиками.

don pedro написано:
викоріненням Ісламської держави.

Хунта цим точно займатися не буде. Бо ІДІЛ створили ті, як ви сказали
don pedro написано:
з чиєї руки годуєшся.
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-07-15 23:56  
virtus8hur написано:
Туреччина була оплотом Заходу на Близькому Сході. Член НАТО.

У нато розв"язані руки по відношенню до османів. Зобов"язання до дупи
на часі спровокувати греків до конфлікту з турками.
А потім усе нато дружньо примусить турцію до миру. Точковим мирним бомбардуванням
В турків заберуть, як мінімум європейську частину. Буде вирішено питання проливу
так мені бачиться геополітика з мого села
don pedro 

2016-07-16 00:03  
virtus8hur написано:
Краще б на шаріат перейшли

Вони ж не цілком дурнуваті. Хочуть мати успішну країну.

virtus8hur написано:
Залишається лише перманентна партизанська війна з курдськими бойовиками.

Завжди можна знайти схильних до компромісу діячів. Зрештою, різанину я б не виключав.

virtus8hur написано:
ІДІЛ створили

Росія та Асад.
virtus8hur 

2016-07-16 00:03  
фіцко
Друже, ти пам'ятаєш як казав, що "сраїль" перенесуть в Крим, а Туреччину знищать ? А тут ми маємо спробу військового перевороту через пару днів після того, як Туреччина "нормалізувала" відносити з Росією та "сраїлем". Думаєте це якось пов'язано ?
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-07-16 00:14  
virtus8hur написано:
Друже, ти пам'ятаєш як казав, що "сраїль" перенесуть в Крим, а Туреччину знищать ?

та я шуткував
та й зараз шуткую

зі: сподіваюсь, що турки вистоять, та цей жидівський гадюшник залишиться на місці
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 11.03.20

2016-07-16 00:16  
virtus8hur 

2016-07-16 00:26  
фіцко написано:

та я шуткував
та й зараз шуткую

ах ти ж ... !!!
володимирко2 
Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 14.11.24

2016-07-16 00:27  
Для Туреччини військові перевороти це нормально і корисно. https://toloka.to/t64429 Туреччина, читайте з с. 251, там про військові перевороти. Коли країна йде в неправильному шляху, армія керується настановами Ататюрка і наводить лад. Для урядовців це закінчується погано. Для країни таке дуже позитивно виходить, дуже оздоровлює.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 302, 303, 304  наступна