Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2016-07-19 21:55 |
Креси невпинно печуть поляків: Сейм Польщі слідом за сенатом хоче назвати Волинську трагедію геноцидом
Сейм Польщі слідом за сенатом держави планує назвати Волинську трагедію "геноцидом, здійсненим українськими націоналістами проти поляків в 1943-1945 роках"
Про це йдеться у проекті резолюції, яка пройшла перше читання на об’єднаному засіданні комісій у справах культури та засобів інформації і по зв’язках з поляками за кордоном.
"Сейм встановлює 11 липня Національним днем пам’яті жертв геноциду, здійсненого українськими націоналістами щодо жителів Другої Речі Посполитої",- зазначається в документі.
Що найсмішніше: Качинський і його банда скромно мовчать про Катинь-2. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-07-20 09:41 |
don pedro
Мене більше турбують не поляки, а Порошенко, який вирішив першим уклонитися перед жертвами Волинської трагедії - http://ua.korrespondent.net/ukraine/3712005-poroshenko-vshanuvav-pamiat-zhertv-volynskoi-trahedii
Чому це робиться в односторонному порядку ? Хто його вповноважував принижувати українців ?
don pedro написано: | Що найсмішніше: Качинський і його банда скромно мовчать про Катинь-2. |
Все просто: Росія - сильна велика держава, тому на неї поляки не наважуються підвищувати голос, а на дурнуватих малолосів - можна, тим паче, що вони самі люблять принижуватися.
Поки ми не перевиховаємо народ і не привчимося до психології переможців, нічого доброго з нашою ненькою не буде. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 09:46 |
virtus8hur
Я Соєвого взагалі ні на що не уповноважував, не кажучи вже про різні договорняки. |
|
|
|
|
1009 VIP
|
2016-07-20 10:33 |
|
|
|
|
|
|
2016-07-20 10:47 |
1009
Все це, звісно, дуже цікаво, але Кучма вже вибачався і вшановував пам'ять разом з Кваснєвськім. Ющенко, Януковічь... А полякам все мало. В цьому "мало" і є вся суть затики. Мабуть, поляки давно не злизували лайно з кацапського кірзяка. Хочеться повторити цей приємний досвід - як після 1918 року, коли вони нанесли удар у спину українцям, що боролись з більшовиками. Життя нічого не вчить "польських лицарів". |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-07-20 10:53 |
ну хоч у чомусь дійшли згоди...
а якщо серйозно, то я не бачу проблеми в тому, щоб вибачатися за старий злочин. це символічний крок. інша річ, що в нашому разі це ніяк не повинна бути одностороння дія, бо поляки нам теж немало лиха наробили.
та все це сумно. вже багато років я жив із думкою, що ми з поляками нарешті дійшли якогось порозуміння. чи хоча б усвідомлення того, що нам не вигідно ворогувати. дуже шкода бачити, як усе це розсипається за першої ліпшої нагоди.
до речі, я більш ніж певен, що за нитки тут смикає російська рука. не було жодного об'єктивного приводу для початку такої хвилі неприязні в Польщі. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 11:08 |
Virake написано: | вже багато років я жив із думкою, що ми з поляками нарешті дійшли якогось порозуміння. |
Помилкова думка. І не треба чіпляти до цього кацапів - власне польський фашизм ніде не зник. Поки полякам пектимуть "креси" і вони вважатимуть, що коли вбивають вони - то це "патріотичне лицарство", а коли їх - КОШМАРНИЙ геноцид, діла не буде. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 11:18 |
1009
Я цю статтю вже читав, але не згоден з автором. Усі "вибачення" мені нагадують нав'язування свого бачення історії. Сильний нав'язує слабкому. Так завжди було.
don pedro написано: | Життя нічого не вчить "польських лицарів". |
Я думаю, що якби українці з гідністю і наполегливістю захищали себе, то поляки від нас відстали б.
Virake написано: | жив із думкою, що ми з поляками нарешті дійшли якогось порозуміння. чи хоча б усвідомлення того, що нам не вигідно ворогувати. |
Ну зрештою. це поки лише слова. Нинішній польський режим має досить складін стосунки з Брюсселем, Московою. Тому їм ворогувати з українцями через події 1944 дуже невигідно. Я все ж надіюся, що нас із поляками об'єднають сучасні виклики та загрози.
Virake написано: | за нитки тут смикає російська рука. |
А по-моєму бачити всюди, де тільки це можливо, "руку москви" - це параноя якась. Може вам просто важко повірити в те, що поляки бережуть свою національну пам'ять, у ним мабуть досі іще є свідки, які пережили україно-польську війну. Їм болить усе це. І замісь того, щоб звалювати усе на москву, нам варто було б повчитися у поляків гідності. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 11:22 |
virtus8hur написано: | А по-моєму бачити всюди, де тільки це можливо, "руку москви" - це параноя якась. |
100 % + це надання ПуSSії більшої ваги, аніж це потрібно. ПуSSія - просто регіональна держава з надміру роздутою думкою про себе і прагненнями. За тисячі років до її були - і за тисячі років після її зникнення у світі будуть війни і неспокій. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 11:35 |
don pedro
Ні, я б не сказав, що це регіональна держава. Це імперська держава. Дуже багата на природні ресурси, займає одну восьму частину суходолу. Величезний ядерний арсенал. Те, що ви назвали "прагненнями" я б назвав амбіціями та відсутність страху їх реалізовувати. Більша частина Хартленду зараз належить РФ, тому дехто прогнозує РФ бути лідером "незахідного світу". |
|
|
|
|
1009 VIP
|
2016-07-20 12:02 |
А в чому саме ви не згодені з автором? |
|
|
|
|
|
2016-07-20 12:12 |
1009 написано: | А в чому саме ви не згодені з автором? |
Якщо коротко, то треба розрізняти, де є справді гідний учинок, а де - самоприниження. Усі ці конфлікти в минулому дуже неоднозначні, якщо бути чесним. Так, українці вбили 30 000 поляків, але ж не слід забувати, що поляки тоді теж убивали українських селян. Сюди варто іще додати пацифікацію та пригноблення у міжвоєнний період, а особливо операцію Вісла. Тобто Волинська трагедія - це був зовсім не паталогічний вияв садизму, а акція відплити, що в тих умовах, я вважаю, було справедливим.
Інша річ, якби поляки вклонилися перед жертвами закатованих українців, принесли публічні вибачення за Віслу, і разом з цим українці вибачаються за Волинь. Але ж ні - поляки в односторонньому порядку звинувачують українців за військові злочини. І Порошенко, як за командою з Варшави слухняно йде і кланяється перед польськими жертвами, перед тими поляками, які цілком імовірно і вбивали українців.
Я вважаю, що це зовсім не гідний вчинок, а холуйство та приниження українців. |
|
|
|
|
1009 VIP
|
2016-07-20 12:56 |
А якщо президент хоче закрити цю тему і почати з нового аркушу у відносинах із Польщею ви що думаєте про це? |
|
|
|
|
|
2016-07-20 13:02 |
1009
Це має бути ВЗАЄМНИМ. Поки поляки не принесуть публічні каяття перед українцями за операцію "Вісла", ні про який "новий аркуш" не може йти мова. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-07-20 13:06 |
1009
та не хоче він нічого крім бабла. не має в нього ніякої стратегії розвитку та взаємин. Одне тільки самозбагачення. Ні реформ ні ще чомусь. Ну й якщо нічого не зміниться (а нічого не зміниться) то ми будемо під рашкою десь через років 5-10... |
|
|
|
|
1009 VIP
|
2016-07-20 13:42 |
А чому ви не вірите в реформи? |
|
|
|
|
|
2016-07-20 14:00 |
1009 написано: | А чому ви не вірите в реформи? |
Друже, роззирніться навколо. Ви бачите якісь реформи ? Я бачу лише одну успішну і корисну реформу - це декомунізація. Це добре, але лише цього недостатньо. Порошенко має всі шанси повторити долю Ющенка, який любив копатися в історії, але принесло мало реальної користі, скоріше змарнував час. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 17:57 |
virtus8hur написано: | тому дехто прогнозує РФ бути лідером "незахідного світу". |
Якщо хтось ним буде, то це КНР. Зрештою, зараз весь світ йде саме західної моделі розвитку з приватною власністю, громадянським суспільством, світськістю та відкритістю. Ті. хто противиться - впадуть.
virtus8hur написано: | я б назвав амбіціями та відсутність страху їх реалізовувати |
Я б назвав це злочинною дурістю щодо власне росіян, та пес і з ними, хай гниють.
1009
Так вже "закривали" Кучма і Кваснєвській, а поляякам усе мало.
1009 написано: | А чому ви не вірите в реформи? |
Неможливо вірити у те, чого немає. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 18:36 |
don pedro написано: | Якщо хтось ним буде, то це КНР. |
В КНР природних ресурсів мало, а експерти кажуть, що це гігант на глиняних ногах. Китай майже ніколи не втручається в інші держави. він просто живе сам по-собі. А такі навряд чи стануть лідерами.
don pedro написано: | західної моделі розвитку з приватною власністю, громадянським суспільством, світськістю та відкритістю. |
По-перше, це не зовсім так, бо у тій же Росії громадянське суспільство вмирає, а Туреччина навпаки підходить від світськості.
По-друге, я під "західною цивілізацією" розумію не те, що ви перерахували. Незахідним світом я називаю тих, хто конфліктує із англо-саксонським світом, навіть якщо це країна демократична, капіталістична. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 18:42 |
virtus8hur написано: | Незахідним світом я називаю тих, хто конфліктує із англо-саксонським світом, навіть якщо це країна демократична, капіталістична. |
Жодна така країна не конфліктує з "англо-саксонським" (?) світом. Нема дурних.
virtus8hur написано: | В КНР природних ресурсів мало, |
Це не має жодного значення - до послуг китайців увесь світ, в тому числі й розвинутий, і та ж сама ПуSSія, яку вони зараз просто скуповують за невеликі гроші.
virtus8hur написано: | це гігант на глиняних ногах |
Експерти, в тому числі й російські, про ПуSSію ще й не таке говорять.
virtus8hur написано: | він просто живе сам по-собі |
Це казочка китайської пропаганди.
virtus8hur написано: | Туреччина навпаки підходить від світськості. |
Значить, крах Туреччини не за горами. Що ми нині й бачимо. virtus8hur написано: | По-друге, я під "західною цивілізацією" розумію не те, що ви перерахували |
Іншого Заходу не існує. Розуміти треба те, що є, а не підмінювати реальність вашими власними вигадками. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 19:11 |
don pedro написано: | о послуг китайців увесь світ, |
А якщо проти Китаю введуть санкції, ембарго ?
don pedro написано: | Це казочка китайської пропаганди. |
Наведіть приклади втручання Китаю в справи інших держав.
don pedro написано: | Значить, крах Туреччини не за горами. Що ми нині й бачимо. |
Може у вас третє око відкрилося і ви бачите крах. Але я навпаки прогнозую Туреччині велике майбутнє і відродження Османської імперії в певному сенсі (не в сенсі завоювань).
don pedro
Заходом я передусім називаю тих, хто в союзі з англо-саксами, а хто з ними конфліктує - той проти Заходу. І я люблю такі країни. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 19:20 |
virtus8hur написано: | А якщо проти Китаю введуть санкції, ембарго ? |
Не введуть. КНР - занадто важлива частина економіки. Це не ПуSSія, і не Іран.
virtus8hur написано: | Наведіть приклади втручання Китаю в справи інших держав. |
Війни в Індокитаї, наприклад. Зокрема, вторгнення у В'єтнам. Недавній маоїстський переворот у Непалі.
virtus8hur написано: | відродження Османської імперії в певному сенс |
Що мертве - вмерло.
virtus8hur написано: | І я люблю такі країни |
Всі ці країни у повній дупі. А в союзі з "англо-саксами" (?) усі розвинуті країни. І частина відсталих. До речі, ПуSSія теж конфліктує з "англо-саксами" (?). Кацапи вам теж подобаються? |
|
|
|
|
|
2016-07-20 19:37 |
don pedro написано: | Що мертве - вмерло. |
В плані політичного та культурного впливу. На цих же самих засадах ху*ло намагається відродити СССР.
don pedro написано: | До речі, ПуSSія теж конфліктує з "англо-саксами" (?). Кацапи вам теж подобаються? |
Кацапи - це скоріше виключення. А ще із Заходом у мене пов'язані євреї, хто з ними конфліктує, або кого вони не люблять - тими я теж захоплююсь. |
|
|
|
|
|
2016-07-20 19:40 |
virtus8hur написано: | В плані політичного та культурного впливу. На цих же самих засадах ху*ло намагається відродити СССР. |
Не вийде ні в турків, ні в кацапів. До речі, щоб відновити османський вплив, туркам доведеться воювати з "іранцями", арабами та Ізраїлем. Якщо не з Заходом і країнами Закавказзя.
virtus8hur написано: | А ще із Заходом у мене пов'язані євреї, хто з ними конфліктує, або кого вони не люблять - тими я теж захоплююсь. |
Як вам мало треба, щоб захоплюватись відвертими людожерами. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-07-20 19:44 |
virtus8hur написано: | євреї, хто з ними конфліктує, або кого вони не люблять - тими я теж захоплююсь. |
Себто тими, проти кого воював єврей Ашер Черкаський. Тими, проти кого вчить воювати українців єврей Цві Аріелі. Тими, проти кого воює спонсований євреєм Коломойським полк "Дніпро". Ам Ізраель хай!))))))))))))) |
|
|
|
|
|
2016-07-20 19:47 |
|
|
|
|
|
|
2016-07-20 19:58 |
don pedro написано: | До речі, щоб відновити османський вплив, туркам доведеться воювати з "іранцями", арабами та Ізраїлем. Якщо не з Заходом і країнами Закавказзя. |
Для "сраїлю" поки можна зробити виключення, бо в нього є ядерна зброя та підтримка Заходу, до того ж це дуже маленька частинка колишньої Османської Імперії. Туреччина вже давно намагається підкорити своєму впливові Сирію та Ірак.
Що ж до Закавказзя, то один із найкращих турецьких союзників - Азербайджан мутить з турками концепцію "дві держави - одна армія". Це звісно для того, щоб відвоювати у вірмен Карабах. Та й сам Ердоган уже робив заяви, що типу вірмени повинні звільнити "окуповані землі". Хоча Азербайджан не був частиною Омсанської Імперії.
Ще один із напрямів турецького впливу - Крим. Я вважаю, що краще віддати півострів туркам, ніж кацапам.
На Балкани Туреччина поки що не поширює свій вплив.
Додано через 3 хвилини 24 секунди:
Cleaf написано: | Ашер Черкаський |
Не знаю хто це такий.
Cleaf написано: | єврей Цві Аріелі |
Це скоріше вийняток.
Cleaf
Євреї прагнуть поневолити та експлуатувати український народ. Багато українців вони винищили. А ви вишукуєте поодинокі випадки, коли інтереси якогось єврея співпадали з інтересами українців і виставляєте цей випадок ?! |
|
|
|
|
|
2016-07-20 20:00 |
virtus8hur
virtus8hur написано: | Для "сраїлю" поки можна зробити виключення |
Ви такий добрий.
virtus8hur написано: | Туреччина вже давно намагається підкорити своєму впливові Сирію та Ірак. |
Щось не дуже виходить - араби турків ненавидять.
virtus8hur написано: | Я вважаю, що краще віддати півострів туркам, ніж кацапам. |
Я передам ваші побажання при зустрічі ПуSSінові.
Додано через 1 хвилину 17 секунд:
virtus8hur написано: | Євреї прагнуть поневолити та експлуатувати український народ. |
Так прагнуть, що аж масово виїжджають з України впродовж останніх десятиліть. |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2016-07-20 20:03 |
virtus8hur написано: | Раджу послухати що кажуть російські інтелектуали різного спрямування |
А от цікаво, що кажуть із цього приводу зімбабвійські інтелектуали? Випадково немає іще і такої нарізки відео?
Цитата: | Путіни, Сталіни й Ніколашки з Єкатєрінами приходять і йдуть, а русскій мір залишається і виживає за рахунок телепнів, які не бажають бачити в ньому абсолютне зло і тупо копирсаються в різних сортах русскоміровців, наївно сподіваючись знайти серед них щось порядне... І скільки б танків не підбили наші війська, скільки б живих окупантів не встрелили, поки в українців зберігатиметься довіра до русского слова – русскій мір житиме і перемагатиме. |
|
|
|
|
|
|
2016-07-20 20:10 |
don pedro написано: | Ви такий добрий. |
Просто обставини поки не дозволяють його легко ліквідувати, але в майбутньому цього гадюшника не повинно бути.
don pedro написано: | Я передам ваші побажання при зустрічі ПуSSінові. |
А ви з ним зустрічаєтеся особисто ?
don pedro написано: | Так прагнуть, що аж масово виїжджають з України впродовж останніх десятиліть. |
Це нічого не означає. Вони дуже хитрі і вміють поневолювати народи на великій відстані.
Додано через 3 хвилини 4 секунди:
Валя Котик написано: | А от цікаво, що кажуть із цього приводу зімбабвійські інтелектуали? |
Не знайшов таких. Чесно кажучи, я не знав, що серед зімбабвійського народу є інтелектуали.
Додано через 52 секунди:
Валя Котик
Ви би краще подивилися ті відео і сказали, де там є брєд, а де там щось розумне. А просто казати, що русскій мір - це зло, це якось плоско дуже. |
|
|
|
|