Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2016-07-19 21:55  
Креси невпинно печуть поляків: Сейм Польщі слідом за сенатом хоче назвати Волинську трагедію геноцидом
Сейм Польщі слідом за сенатом держави планує назвати Волинську трагедію "геноцидом, здійсненим українськими націоналістами проти поляків в 1943-1945 роках"
Про це йдеться у проекті резолюції, яка пройшла перше читання на об’єднаному засіданні комісій у справах культури та засобів інформації і по зв’язках з поляками за кордоном.
"Сейм встановлює 11 липня Національним днем пам’яті жертв геноциду, здійсненого українськими націоналістами щодо жителів Другої Речі Посполитої",- зазначається в документі.

Що найсмішніше: Качинський і його банда скромно мовчать про Катинь-2.
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2016-07-20 09:41  
don pedro
Мене більше турбують не поляки, а Порошенко, який вирішив першим уклонитися перед жертвами Волинської трагедії - http://ua.korrespondent.net/ukraine/3712005-poroshenko-vshanuvav-pamiat-zhertv-volynskoi-trahedii
Чому це робиться в односторонному порядку ? Хто його вповноважував принижувати українців ?

don pedro написано:
Що найсмішніше: Качинський і його банда скромно мовчать про Катинь-2.

Все просто: Росія - сильна велика держава, тому на неї поляки не наважуються підвищувати голос, а на дурнуватих малолосів - можна, тим паче, що вони самі люблять принижуватися.
Поки ми не перевиховаємо народ і не привчимося до психології переможців, нічого доброго з нашою ненькою не буде.
don pedro 

2016-07-20 09:46  
virtus8hur
Я Соєвого взагалі ні на що не уповноважував, не кажучи вже про різні договорняки.
1009 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2016-07-20 10:33  
Цитата:
virtus8hur

Будь-ласка прочитайте цю статтю
http://ru.tsn.ua/blogi/themes/politics/postupok-poroshenko-670436.html
don pedro 

2016-07-20 10:47  
1009
Все це, звісно, дуже цікаво, але Кучма вже вибачався і вшановував пам'ять разом з Кваснєвськім. Ющенко, Януковічь... А полякам все мало. В цьому "мало" і є вся суть затики. Мабуть, поляки давно не злизували лайно з кацапського кірзяка. Хочеться повторити цей приємний досвід - як після 1918 року, коли вони нанесли удар у спину українцям, що боролись з більшовиками. Життя нічого не вчить "польських лицарів".
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2016-07-20 10:53  
ну хоч у чомусь дійшли згоди...

а якщо серйозно, то я не бачу проблеми в тому, щоб вибачатися за старий злочин. це символічний крок. інша річ, що в нашому разі це ніяк не повинна бути одностороння дія, бо поляки нам теж немало лиха наробили.

та все це сумно. вже багато років я жив із думкою, що ми з поляками нарешті дійшли якогось порозуміння. чи хоча б усвідомлення того, що нам не вигідно ворогувати. дуже шкода бачити, як усе це розсипається за першої ліпшої нагоди.

до речі, я більш ніж певен, що за нитки тут смикає російська рука. не було жодного об'єктивного приводу для початку такої хвилі неприязні в Польщі.
don pedro 

2016-07-20 11:08  
Virake написано:
вже багато років я жив із думкою, що ми з поляками нарешті дійшли якогось порозуміння.

Помилкова думка. І не треба чіпляти до цього кацапів - власне польський фашизм ніде не зник. Поки полякам пектимуть "креси" і вони вважатимуть, що коли вбивають вони - то це "патріотичне лицарство", а коли їх - КОШМАРНИЙ геноцид, діла не буде.
virtus8hur 

2016-07-20 11:18  
1009
Я цю статтю вже читав, але не згоден з автором. Усі "вибачення" мені нагадують нав'язування свого бачення історії. Сильний нав'язує слабкому. Так завжди було.

don pedro написано:
Життя нічого не вчить "польських лицарів".

Я думаю, що якби українці з гідністю і наполегливістю захищали себе, то поляки від нас відстали б.

Virake написано:
жив із думкою, що ми з поляками нарешті дійшли якогось порозуміння. чи хоча б усвідомлення того, що нам не вигідно ворогувати.

Ну зрештою. це поки лише слова. Нинішній польський режим має досить складін стосунки з Брюсселем, Московою. Тому їм ворогувати з українцями через події 1944 дуже невигідно. Я все ж надіюся, що нас із поляками об'єднають сучасні виклики та загрози.

Virake написано:
за нитки тут смикає російська рука.

А по-моєму бачити всюди, де тільки це можливо, "руку москви" - це параноя якась. Може вам просто важко повірити в те, що поляки бережуть свою національну пам'ять, у ним мабуть досі іще є свідки, які пережили україно-польську війну. Їм болить усе це. І замісь того, щоб звалювати усе на москву, нам варто було б повчитися у поляків гідності.
don pedro 

2016-07-20 11:22  
virtus8hur написано:
А по-моєму бачити всюди, де тільки це можливо, "руку москви" - це параноя якась.

100 % + це надання ПуSSії більшої ваги, аніж це потрібно. ПуSSія - просто регіональна держава з надміру роздутою думкою про себе і прагненнями. За тисячі років до її були - і за тисячі років після її зникнення у світі будуть війни і неспокій.
virtus8hur 

2016-07-20 11:35  
don pedro
Ні, я б не сказав, що це регіональна держава. Це імперська держава. Дуже багата на природні ресурси, займає одну восьму частину суходолу. Величезний ядерний арсенал. Те, що ви назвали "прагненнями" я б назвав амбіціями та відсутність страху їх реалізовувати. Більша частина Хартленду зараз належить РФ, тому дехто прогнозує РФ бути лідером "незахідного світу".
1009 
VIP

2016-07-20 12:02  
Цитата:
virtus8hur

А в чому саме ви не згодені з автором?
virtus8hur 

2016-07-20 12:12  
1009 написано:
А в чому саме ви не згодені з автором?

Якщо коротко, то треба розрізняти, де є справді гідний учинок, а де - самоприниження. Усі ці конфлікти в минулому дуже неоднозначні, якщо бути чесним. Так, українці вбили 30 000 поляків, але ж не слід забувати, що поляки тоді теж убивали українських селян. Сюди варто іще додати пацифікацію та пригноблення у міжвоєнний період, а особливо операцію Вісла. Тобто Волинська трагедія - це був зовсім не паталогічний вияв садизму, а акція відплити, що в тих умовах, я вважаю, було справедливим.
Інша річ, якби поляки вклонилися перед жертвами закатованих українців, принесли публічні вибачення за Віслу, і разом з цим українці вибачаються за Волинь. Але ж ні - поляки в односторонньому порядку звинувачують українців за військові злочини. І Порошенко, як за командою з Варшави слухняно йде і кланяється перед польськими жертвами, перед тими поляками, які цілком імовірно і вбивали українців.
Я вважаю, що це зовсім не гідний вчинок, а холуйство та приниження українців.
1009 
VIP

2016-07-20 12:56  
А якщо президент хоче закрити цю тему і почати з нового аркушу у відносинах із Польщею ви що думаєте про це?
virtus8hur 

2016-07-20 13:02  
1009
Це має бути ВЗАЄМНИМ. Поки поляки не принесуть публічні каяття перед українцями за операцію "Вісла", ні про який "новий аркуш" не може йти мова.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-07-20 13:06  
1009
та не хоче він нічого крім бабла. не має в нього ніякої стратегії розвитку та взаємин. Одне тільки самозбагачення. Ні реформ ні ще чомусь. Ну й якщо нічого не зміниться (а нічого не зміниться) то ми будемо під рашкою десь через років 5-10...
1009 
VIP

2016-07-20 13:42  
Цитата:
Robar III

А чому ви не вірите в реформи?
virtus8hur 

2016-07-20 14:00  
1009 написано:

Друже, роззирніться навколо. Ви бачите якісь реформи ? Я бачу лише одну успішну і корисну реформу - це декомунізація. Це добре, але лише цього недостатньо. Порошенко має всі шанси повторити долю Ющенка, який любив копатися в історії, але принесло мало реальної користі, скоріше змарнував час.
don pedro 

2016-07-20 17:57  
virtus8hur написано:
тому дехто прогнозує РФ бути лідером "незахідного світу".

Happy Якщо хтось ним буде, то це КНР. Зрештою, зараз весь світ йде саме західної моделі розвитку з приватною власністю, громадянським суспільством, світськістю та відкритістю. Ті. хто противиться - впадуть.
virtus8hur написано:
я б назвав амбіціями та відсутність страху їх реалізовувати

Я б назвав це злочинною дурістю щодо власне росіян, та пес і з ними, хай гниють.

1009
Так вже "закривали" Кучма і Кваснєвській, а поляякам усе мало.

1009 написано:

Неможливо вірити у те, чого немає.
virtus8hur 

2016-07-20 18:36  
don pedro написано:
Якщо хтось ним буде, то це КНР.

В КНР природних ресурсів мало, а експерти кажуть, що це гігант на глиняних ногах. Китай майже ніколи не втручається в інші держави. він просто живе сам по-собі. А такі навряд чи стануть лідерами.

don pedro написано:
західної моделі розвитку з приватною власністю, громадянським суспільством, світськістю та відкритістю.

По-перше, це не зовсім так, бо у тій же Росії громадянське суспільство вмирає, а Туреччина навпаки підходить від світськості.
По-друге, я під "західною цивілізацією" розумію не те, що ви перерахували. Незахідним світом я називаю тих, хто конфліктує із англо-саксонським світом, навіть якщо це країна демократична, капіталістична.
don pedro 

2016-07-20 18:42  
virtus8hur написано:
Незахідним світом я називаю тих, хто конфліктує із англо-саксонським світом, навіть якщо це країна демократична, капіталістична.

Жодна така країна не конфліктує з "англо-саксонським" (?) світом. Нема дурних.

virtus8hur написано:
В КНР природних ресурсів мало,

Це не має жодного значення - до послуг китайців увесь світ, в тому числі й розвинутий, і та ж сама ПуSSія, яку вони зараз просто скуповують за невеликі гроші.

virtus8hur написано:
це гігант на глиняних ногах

Експерти, в тому числі й російські, про ПуSSію ще й не таке говорять.

virtus8hur написано:
він просто живе сам по-собі

Це казочка китайської пропаганди.

virtus8hur написано:
Туреччина навпаки підходить від світськості.

Значить, крах Туреччини не за горами. Що ми нині й бачимо.
virtus8hur написано:
По-друге, я під "західною цивілізацією" розумію не те, що ви перерахували

Іншого Заходу не існує. Розуміти треба те, що є, а не підмінювати реальність вашими власними вигадками.
virtus8hur 

2016-07-20 19:11  
don pedro написано:
о послуг китайців увесь світ,

А якщо проти Китаю введуть санкції, ембарго ?

don pedro написано:
Це казочка китайської пропаганди.

Наведіть приклади втручання Китаю в справи інших держав.

don pedro написано:
Значить, крах Туреччини не за горами. Що ми нині й бачимо.

Може у вас третє око відкрилося і ви бачите крах. Але я навпаки прогнозую Туреччині велике майбутнє і відродження Османської імперії в певному сенсі (не в сенсі завоювань).

don pedro
Заходом я передусім називаю тих, хто в союзі з англо-саксами, а хто з ними конфліктує - той проти Заходу. І я люблю такі країни.
don pedro 

2016-07-20 19:20  
virtus8hur написано:
А якщо проти Китаю введуть санкції, ембарго ?

Не введуть. КНР - занадто важлива частина економіки. Це не ПуSSія, і не Іран.
virtus8hur написано:
Наведіть приклади втручання Китаю в справи інших держав.

Війни в Індокитаї, наприклад. Зокрема, вторгнення у В'єтнам. Недавній маоїстський переворот у Непалі.
virtus8hur написано:
відродження Османської імперії в певному сенс

Що мертве - вмерло.
virtus8hur написано:
І я люблю такі країни

Всі ці країни у повній дупі. А в союзі з "англо-саксами" (?) усі розвинуті країни. І частина відсталих. До речі, ПуSSія теж конфліктує з "англо-саксами" (?). Кацапи вам теж подобаються?
virtus8hur 

2016-07-20 19:37  
don pedro написано:
Що мертве - вмерло.

В плані політичного та культурного впливу. На цих же самих засадах ху*ло намагається відродити СССР.

don pedro написано:
До речі, ПуSSія теж конфліктує з "англо-саксами" (?). Кацапи вам теж подобаються?

Кацапи - це скоріше виключення. А ще із Заходом у мене пов'язані євреї, хто з ними конфліктує, або кого вони не люблять - тими я теж захоплююсь.
don pedro 

2016-07-20 19:40  
virtus8hur написано:
В плані політичного та культурного впливу. На цих же самих засадах ху*ло намагається відродити СССР.

Не вийде ні в турків, ні в кацапів. До речі, щоб відновити османський вплив, туркам доведеться воювати з "іранцями", арабами та Ізраїлем. Якщо не з Заходом і країнами Закавказзя.
virtus8hur написано:
А ще із Заходом у мене пов'язані євреї, хто з ними конфліктує, або кого вони не люблять - тими я теж захоплююсь.

Як вам мало треба, щоб захоплюватись відвертими людожерами.
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2016-07-20 19:44  
virtus8hur написано:
євреї, хто з ними конфліктує, або кого вони не люблять - тими я теж захоплююсь.

Себто тими, проти кого воював єврей Ашер Черкаський. Тими, проти кого вчить воювати українців єврей Цві Аріелі. Тими, проти кого воює спонсований євреєм Коломойським полк "Дніпро". Ам Ізраель хай!)))))))))))))
don pedro 

2016-07-20 19:47  
virtus8hur 

2016-07-20 19:58  
don pedro написано:
До речі, щоб відновити османський вплив, туркам доведеться воювати з "іранцями", арабами та Ізраїлем. Якщо не з Заходом і країнами Закавказзя.

Для "сраїлю" поки можна зробити виключення, бо в нього є ядерна зброя та підтримка Заходу, до того ж це дуже маленька частинка колишньої Османської Імперії. Туреччина вже давно намагається підкорити своєму впливові Сирію та Ірак.
Що ж до Закавказзя, то один із найкращих турецьких союзників - Азербайджан мутить з турками концепцію "дві держави - одна армія". Це звісно для того, щоб відвоювати у вірмен Карабах. Та й сам Ердоган уже робив заяви, що типу вірмени повинні звільнити "окуповані землі". Хоча Азербайджан не був частиною Омсанської Імперії.
Ще один із напрямів турецького впливу - Крим. Я вважаю, що краще віддати півострів туркам, ніж кацапам.
На Балкани Туреччина поки що не поширює свій вплив.

Додано через 3 хвилини 24 секунди:

Cleaf написано:
Ашер Черкаський

Не знаю хто це такий.

Cleaf написано:
єврей Цві Аріелі

Це скоріше вийняток.

Cleaf
Євреї прагнуть поневолити та експлуатувати український народ. Багато українців вони винищили. А ви вишукуєте поодинокі випадки, коли інтереси якогось єврея співпадали з інтересами українців і виставляєте цей випадок ?!
don pedro 

2016-07-20 20:00  
virtus8hur
virtus8hur написано:
Для "сраїлю" поки можна зробити виключення

Ви такий добрий.
virtus8hur написано:
Туреччина вже давно намагається підкорити своєму впливові Сирію та Ірак.

Щось не дуже виходить - араби турків ненавидять.
virtus8hur написано:
Я вважаю, що краще віддати півострів туркам, ніж кацапам.

Я передам ваші побажання при зустрічі ПуSSінові.

Додано через 1 хвилину 17 секунд:

virtus8hur написано:
Євреї прагнуть поневолити та експлуатувати український народ.

Так прагнуть, що аж масово виїжджають з України впродовж останніх десятиліть.
Валя Котик 
Свій

Востаннє: 12.01.18

2016-07-20 20:03  
virtus8hur написано:
Раджу послухати що кажуть російські інтелектуали різного спрямування

А от цікаво, що кажуть із цього приводу зімбабвійські інтелектуали? Випадково немає іще і такої нарізки відео?
Цитата:
Путіни, Сталіни й Ніколашки з Єкатєрінами приходять і йдуть, а русскій мір залишається і виживає за рахунок телепнів, які не бажають бачити в ньому абсолютне зло і тупо копирсаються в різних сортах русскоміровців, наївно сподіваючись знайти серед них щось порядне... І скільки б танків не підбили наші війська, скільки б живих окупантів не встрелили, поки в українців зберігатиметься довіра до русского слова – русскій мір житиме і перемагатиме.
virtus8hur 

2016-07-20 20:10  
don pedro написано:
Ви такий добрий.

Просто обставини поки не дозволяють його легко ліквідувати, але в майбутньому цього гадюшника не повинно бути.

don pedro написано:
Я передам ваші побажання при зустрічі ПуSSінові.

А ви з ним зустрічаєтеся особисто ?

don pedro написано:
Так прагнуть, що аж масово виїжджають з України впродовж останніх десятиліть.

Це нічого не означає. Вони дуже хитрі і вміють поневолювати народи на великій відстані.

Додано через 3 хвилини 4 секунди:

Валя Котик написано:
А от цікаво, що кажуть із цього приводу зімбабвійські інтелектуали?

Не знайшов таких. Чесно кажучи, я не знав, що серед зімбабвійського народу є інтелектуали.

Додано через 52 секунди:

Валя Котик
Ви би краще подивилися ті відео і сказали, де там є брєд, а де там щось розумне. А просто казати, що русскій мір - це зло, це якось плоско дуже.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 302, 303, 304  наступна