Автор |
Повідомлення |
ivanychkafomin Попереджень: 1
|
2025-02-03 16:30 |
Arsenfpu написано: | Знову граєтесь у свою гру, але не виходить. Навіть не знаєте як викараскатись із того, що постите кацапське, хоча рвали тут проти всього такого. Упс Wide grin |
Чого ж не виходить, ви ж визнали що готові прийняти слово усіх ворогів України, будь це пітун, дугін чи звичайний кацапський блогер, але для цього потрібно просто перекласти їх українською мовою.
Arsenfpu написано: | Навіть не знаєте як викараскатись із того, що постите кацапське, хоча рвали тут проти всього такого. Упс Wide grin |
З кацапського в Гордона хіба що тільки мова. От навіть вашого зеленого клоуна підтримує І далі продовжу, як ви висловились "рвати", особливо проти ваших дурних та божевільних спроб переконати спільноту, перекладати та розповсюджувати пропаганду ворогів України. До речі, якщо не забули, ця заборона в країні все ще діє Я точно не порушую її. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2025-02-03 16:38 |
ivanychkafomin
Най буде по-вашому: маємо тут нескінченний потік всякої соєвої маячні, а тепер ви розбавите це російською мовою. Щоб не забували
Не заважатиму. Вам. |
|
|
|
|
|
2025-02-03 16:49 |
Arsenfpu написано: | Не заважатиму. Вам. |
Дякую вам. І не забудьте виправити імена акторів в своєму релізі. |
|
|
|
|
|
2025-02-03 16:51 |
ivanychkafomin написано: | виправити |
колись. може. як захочу. але навряд, пане дослідник |
|
|
|
|
|
2025-02-03 17:09 |
Arsenfpu написано: | колись. може. як захочу. але навряд, пане дослідник Wide grin |
Як завволите, пане.
Додано через 13 хвилин 48 секунд:
Цитата: | - Лише поглянь, і надія всіх надій Драпатий туди ж.
Розлога заява, "...блискавична реакція"...
З такими темпами скоро будуть "вороги народу" і "члени сім'ї ворога народу".
Жодної спроби Командувача Сухопутних військ, у прямому підпорядкуванні якого й перебувають ТЦК, проаналізувати й назвати реальні причини того, чому власні громадяни почали вбивати працівників цих самих ТЦК, а найголовніше - масово радіти цьому та закликати продовжувати?
- Ще вчора було багато коментарів "...мовляв, ТЦК - не військові".
Сьогодні - "...загиблий співробітник ТЦК був героєм, який пройшов битви війни".
Тепер ті, кого вирядили в нові герої і рятівники народу і військової системи, опинилися на одному боці тих, кого вчора відрядили у вороги - ТЦК.
- А вся річ у тім, що з десяток мільйонів громадян добре розуміють, що жодної реакції влади на попередні вбивства, катування і побиття цивільних працівниками цих самих ТЦК не було.
І тим самим влада системно, два роки, заохочувала садистів у погонах утилізувати народ найлюдожерливішим способом.
І народ це міцно засвоїв.
Два роки "герої і рятівники" розповідали нам, що - побиття власних громадян новими богами, яким все можна, і вони - вище за закон, - це "... поодинокі випадки", а сьогодні ми раптом - "... у червоної лінії" і "... російське ІПСО".
І тепер, замість чесного аналізу причин і реалізації невідкладних заходів, влада, включно з військовими, не знайшла нічого кращого, як оголосити народові, що ви самі в усьому винні, і ужо ми вам ще більше закрутимо гайки.
Коли це роблять маргінали в пікселі, це всього лише смішно і трохи непристойно.
Але коли це робить новий Командувач двома третинами армії (така чисельність Сухопутних військ), кандидат у Головкоми, надія війська...
----
- Що більше любиш Україну та її народ, то швидше розумієш, дивлячись на всі ці "...надії", що залишився один варіант - міцно взяти за комірець і дуже міцно струснути Неньку, щоб усі, хто присмоктався, покотилися, а тіло її - очистилося.
Інакше, в короткі терміни - Громадянська війна і - переможний похід Путіна з упокорення "...укрів, які знову провалилися в Руїну". |
Олексій Арестович |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-03 18:29 |
От чого приставати до людей? Українофіл знайшовся. На тому відео фрагменти з Гордоном, Головановим, Соловʼєм, Кісільовим... І що особливо цікаво, фрагмент з ефіру Латиніна з Соловʼєм - про переговори. Ось такі жарти. Легко відбулися, пане.
Додано через 2 хвилини 27 секунд:
Порохоботи! Ця пан-пані, звичайно, люто проти Зеленського, але він-вона за Аристовича. Вам то треба? |
|
|
|
|
nfhfcmrf Свій
|
2025-02-03 18:36 |
Зебот, я не порохобот. Я громадянин України, користувач толоки. Знаходжусь в Україні.
Мені паралельно на тих латиніних і гордонів.
Додано через 55 секунд:
Але кланятись зеленому чму ні в житті ні в інтернеті я не буду! |
|
|
|
|
|
2025-02-03 18:37 |
ecover.to написано: | От чого приставати до людей? Українофіл знайшовся. На тому відео фрагменти з Гордоном, Головановим, Соловʼєм, Кісільовим... І що особливо цікаво, фрагмент з ефіру Латиніна з Соловʼєм - про переговори. Ось такі жарти. Легко відбулися, пане. |
До речі, деякі з тих що ви назвали бувають і на українських каналах, де і наші українські ведучі не бридуються переходити на кацапську.
ecover.to написано: | Легко відбулися, пане. |
Це навряд чи вплине на мене, чи якось вам допоможе. Просто надалі, буду більш обачним. |
|
|
|
|
marinecvasil Частий відвідувач
|
2025-02-03 18:40 |
|
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-03 18:50 |
Кожен ресурс має свою інформаційну політику. У Толоки свої правила. Тож не будемо тикати на інших.
І дебати тут ні до чого. |
|
|
|
|
nfhfcmrf Свій
|
2025-02-03 18:56 |
Так почніть з себе.
Для чого ви вішаєте ярлики? Ви ж самі з провокатором та стукачем арсеном починаєте срачі, а потім "Та давайте дружити, об'єднуватися!"
Можна проводити дискусію, але вам потрібні провокації. Прямо по лекалам заповітів офісу президента. |
|
|
|
|
|
2025-02-03 18:57 |
nfhfcmrf написано: | Зебот, я не порохобот |
nfhfcmrf написано: | Але кланятись зеленому чму ні в житті ні в інтернеті я не буду! |
А шоколадному баризі? |
|
|
|
|
marinecvasil Частий відвідувач
|
2025-02-03 18:59 |
|
|
|
|
|
|
2025-02-03 19:05 |
ecover.to написано: | Кожен ресурс має свою інформаційну політику. У Толоки свої правила. Тож не будемо тикати на інших. |
Тобто, все залежить виключно від власних встановлених меж, кожного конкретного ресурсу? І мова, як і людина, тут ні до чого? Це я ще раз нагадую, що ваш зелений тсн, частенько полюбляє давати слово Арестовичу.
ecover.to написано: | І дебати тут ні до чого. |
Хай почнуться дебати! |
|
|
|
|
user2222 Попереджень: 1
|
2025-02-03 19:05 |
Влада намагається обдурити всіх та нахабно лізе в кишені українців | Олег Пендзин
Олег Пендзин, виконавчий директор Економічного дискусійного клубу, на Radio NV про реєстрацію законопроєкту щодо оподаткування всіх посилок з-за кордону, хто стоїть за цією ініціативою та якою є їх логіка, чому це все призведе до колапсу митниці, на що розраховує влада, коли планує це, про експрес-доставку та збільшення кількості контрабанди, а також про те, кого намагається обдурити влада, окрім самої себе.
Ведучий – Олег Білецький
|
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-03 19:12 |
|
|
|
|
|
|
2025-02-03 19:14 |
ecover.to написано: | У Толоки свої правила. |
ecover.to написано: | Тим більше, що на Толоці це заборонено Правилами. |
До речі, чи не будете так ласкаві, навести приклади тих правил, що мають відношення до нашої суперечки?
Додано через 1 хвилину 42 секунди:
ecover.to написано: | ТСН далеко не зелений. |
Тобто цитувати Арестовича це не є чимось неправильним?) |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-03 19:16 |
Я не такий ласкавий. |
|
|
|
|
|
2025-02-03 19:19 |
ecover.to написано: | Я не такий ласкавий. |
Дуже майстерне парирування... |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-03 20:32 |
Що стосується Арестовича? Я ж не просив заборони Люсю? Просто звернувся до колег порохоботів - нехай вважають. На українській мові, - перекладай, а там побачимо яка буде моя реакція.
Додано через 16 хвилин 14 секунд:
Ви, ніби, не стукачі, але?
Я не розумію ваших нападів на Арсена. Особисто я зареєстрований на десятках російських сайтах. І я ніде не відписався. Просто перестав туди заходити, поступово. На деяких сайтах мене забанили за “бендьоровскую пропаганду”. І тільки на всім відомому торенті деколи буваю. Навіть декілька українських роздач підтримую. І шо?
Додано через 30 хвилин 31 секунду:
Вибори замість перемир'я. Трамп прибирає Зеленського. Вбивства ТЦК. Залужний президент?
|
|
|
|
|
|
2025-02-03 23:12 |
ecover.to написано: | Що стосується Арестовича? Я ж не просив заборони Люсю? Просто звернувся до колег порохоботів - нехай вважають. На українській мові, - перекладай, а там побачимо яка буде моя реакція. |
Як і я вже неодноразово, попереджаю гуртом спільноту про небезпеку прослуховування Корчинського. Про всяк випадок нагадаю деякі його слова: Цитата: | "Демократія – це досконала безособова диктатура.",
"Демократія в Україні консервує наші слабкості, бо передбачає певну суспільну стабільність.",
"Я залишаюсь на позиції Прудона, що казав: "будь-яка власність – це крадіжка, а будь-яка конституція – це брехня". І конституція, і кримінальний кодекс нам сильно заважають, і чим швидше вони будуть відкинені, тим краще."
"Я схиляюся перед такими авторами і мислителями як Ленін, Сталін, Мао, Аятола Хомейні, Моамар Каддафі і так далі, але те, що вони сказали, це – кілька доречних зауважень, які були з власної практики. А от переосмислення теорії не було, і наскільки це мені вдасться, я сподіваюся, побачить читач."
|
ecover.to написано: | Навіть декілька українських роздач підтримую. І шо? |
Невже чисто українських?) Та й взагалі, потрібно надавати підтвердження ваших слів. Що, нам на слово вам повірити? |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-03 23:31 |
І шо?
Додано через 48 секунд:
Що стало з АОЗ та Безруковою? Розбираємо ситуацію з Ларисою Волошиною та Арсеном Жумаділовим.
|
|
|
|
|
|
2025-02-03 23:49 |
ecover.to написано: | І шо? |
Деталізуйте своє питання. |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-04 02:40 |
ivanychkafomin написано: | Деталізуйте своє питання. |
ivanychkafomin написано: | Як і я вже неодноразово, попереджаю гуртом спільноту про небезпеку прослуховування Корчинського. Про всяк випадок нагадаю деякі його слова:
Цитата:
"Демократія – це досконала безособова диктатура.",
"Демократія в Україні консервує наші слабкості, бо передбачає певну суспільну стабільність.",
"Я залишаюсь на позиції Прудона, що казав: "будь-яка власність – це крадіжка, а будь-яка конституція – це брехня". І конституція, і кримінальний кодекс нам сильно заважають, і чим швидше вони будуть відкинені, тим краще."
"Я схиляюся перед такими авторами і мислителями як Ленін, Сталін, Мао, Аятола Хомейні, Моамар Каддафі і так далі, але те, що вони сказали, це – кілька доречних зауважень, які були з власної практики. А от переосмислення теорії не було, і наскільки це мені вдасться, я сподіваюся, побачить читач." |
Пройдемося по цитатах:
Дмитро Корчинський: Краще бути у Кучми гардеробником, ніж вождем у такої опозиції
https://www.pravda.com.ua/news/2003/03/19/2993211/
"Демократія – це досконала безособова диктатура."
"Демократія в Україні консервує наші слабкості, бо передбачає певну суспільну стабільність."
Цитата: | - А чому Ви так не любите демократію, як суспільний лад? Подібні ляпаси "владі народу" Ви, до речі, часто пропагуєте з телеекрану.
- Я вважаю, що найціннішим є особистість. Демократія – це досконала безособова диктатура. При тоталітаризмі одні особистості придушують інших, а демократія придушує усіх. Демократія в Україні консервує наші слабкості, бо передбачає певну суспільну стабільність. Нам не потрібно стабілізувати невдачі, а необхідний ривок. Мають бути люди, що візьмуть відповідальність за все. Ну, розстріляють трохи "демократів", але здійснять ривок уперед для нації. |
Цитата: | - Ваш партнер по програмі "Подвійний доказ" – естет і ліберал. Ви ж проголошуєте лозунги та заклики до дії, що часто суперечать і суспільній моралі, і нормам Конституції та чинного законодавства. Чому на Корчинського за це ніхто не подає до суду?
- Я залишаюсь на позиції Прудона, що казав: "будь-яка власність – це крадіжка, а будь-яка конституція – це брехня". І конституція, і кримінальний кодекс нам сильно заважають, і чим швидше вони будуть відкинені, тим краще. А не заарештовують тому, що я не загрожую майновим інтересам владних угруповань. Сьогодні великі абстракції, чи ідеологічні постулати не сприймаються цими людьми як загроза. І це – дуже прикро. |
Дмитро Корчинський: війна на один фронт
https://www.bbc.com/ukrainian/indepth/story/2004/10/printable/041014_korchynsky_interview
"Я схиляюся перед такими авторами і мислителями як Ленін, Сталін, Мао, Аятола Хомейні, Моамар Каддафі і так далі, але те, що вони сказали, це – кілька доречних зауважень, які були з власної практики. А от переосмислення теорії не було, і наскільки це мені вдасться, я сподіваюся, побачить читач."
Цитата: | Бі-Бі-Сі: І на завершення скажіть про презентацію Вашої книги "Революція от-кутюр", заплановану на сьогодні. Про яку революцію йдеться?
Д. Корчинський: Про революцію майбутнього! Справа в тому, що з часів маніфесту 1848 року нічого нового у революційній думці світовій не було сказано, не дивлячись на те, що відбувалися грандіозні події. Я схиляюся перед такими авторами і мислителями як Ленін, Сталін, Мао, Аятола Хомейні, Моамар Каддафі і так далі, але те, що вони сказали, це – кілька доречних зауважень, які були з власної практики. А от переосмислення теорії не було, і наскільки це мені вдасться, я сподіваюся, побачить читач. |
Я не поділяю поглядів пана Корчинського. І, тим більше, я йому не суддя і не адвокат. Але його розуму, його таланту, його здібностям, його знанням можна тільки дивуватись. Він цікава особистість: філософ, поет, драматург, революціонер... Його цікаво читати і цікаво слухати.
Шановне товариство! Тут два інтервʼю пана Кочинського. Повний текст. Читайте - порівнюйте. |
|
|
|
|
|
2025-02-04 03:22 |
ecover.to написано: | Я не поділяю поглядів пана Корчинського. І, тим більше, я йому не суддя і не адвокат. Але його розуму, його таланту, його здібностям, його знанням можна тільки дивуватись. Він цікава особистість: філософ, поет, драматург, революціонер... Його цікаво читати і цікаво слухати. |
Читати та слухати, але все одно не поділяти сказане ним - так це працює?) Думки таких "мислителів" та "філософів" як Ленін, Сталін та Мао, вас теж зачаровують?) От навіть і революціонер знайшовся - Ленін.
Цитата: | Але його розуму, його таланту, його здібностям, його знанням можна тільки дивуватись. |
Це просто....це дуже кумедно! Дякую, ви мене дуже гарно звеселили! |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-02-04 13:42 |
ivanychkafomin написано: | Читати та слухати, але все одно не поділяти сказане ним - так це працює?) Думки таких "мислителів" та "філософів" як Ленін, Сталін та Мао, вас теж зачаровують?) От навіть і революціонер знайшовся - Ленін. |
ivanychkafomin написано: | Це просто....це дуже кумедно! Дякую, ви мене дуже гарно звеселили! |
Той випадок коли слів не треба. |
|
|
|
|
|
2025-02-04 17:04 |
ecover.to написано: | Той випадок коли слів не треба. |
І це лише збіг, що цих слів і не знайшлося. |
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2025-02-04 21:26 |
|
|
|
|
|
salopot Новенький
|
2025-02-04 21:29 |
11994455 написано: | Хтось - купіть книгу - і оцифруйте... |
Хтось підіть на війну, захистіть Україну!
А я поки в сталкер 2 по мучаю! |
|
|
|
|
famous37 Попереджень: 1
|
2025-02-04 21:47 |
|
|
|
|