Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 223, 224, 225, 226  наступна
Автор Повідомлення
sashadasha9204 
Попереджень: 2

Востаннє: 05.02.25

2025-02-03 02:09  
Ну і звичайно розслідувачі Бігуси, Схеми, Мокрики, Радіо Свобода.
Ви ж самі кажете, що вони розслідували корупцію в команді Порошенка. Виходить їм можна вірити. Змінився президент, тепер вони розслідують діяльність його команди. Чому я не маю їм вірити? Я переконаний, що завдання журналістів вказувати на помилки влади, і влада має реагувати і виправлятись. Це демократія.
ecover.to 
VIP

Востаннє: 04.02.25

2025-02-03 02:13  
Тут на Толоці працює ботоферма. Це вже доведено. Але є боти, не боти, як вам зручно, - не організовані прихильники тих чи інших політиків. Я не в системі. Але я за єдність, тому, що хочу, дуже хочу нашої перемоги.
sashadasha9204 

2025-02-03 02:18  
ecover.to написано:
Якби такі докази були - Захід нам не допомагав би.

От після скандалу в МінОборони ми й подивимось, буде захід далі нам допомагати чи ні.
Зеленський толерує незаконне рішення Умєрова.

Також є питання з закупівлею атомних реакторів виробництва росії, транспортування російської нафти по території України.

Додано через 5 хвилин 1 секунду:

ecover.to написано:
Але я за єдність

І я за єдність, з зсу з волонтерами. Але не з схематозниками. Я вважаю, що розкрадати кошти в МО під час війни, рівняється вбивати наших солдатів. І це не може виправдати ніщо.
ecover.to 
VIP

2025-02-03 02:28  
Вони розслідують. Але на моїй памʼяті ще нікого не посадили в результаті їх розслідувань.
Я не проти їх розслідувань. Якби тільки все було без політики. Це теж свого роду корупція.

Сьогодні все. Все одно ми не домовимось. Тим більше, що я вас не агітую і мене вам не переконати. Все це тупо і страшно.
sashadasha9204 

2025-02-03 02:29  
Хтось може фахово пояснити, чому Зеленський довго не підписував закон про підвищення податків, через що державний бюджет не доотримав декілька мільярдів гривень?

Зараз той же президент не підписує закон про підвищення акцизів на сигарети, строк непідписання приносить збитки 860 мільйонів гривень.

Україні не потрібні гроші? В чому проблема? Парламент коаліцією слуг народу і ОПЗЖ приймає закони, а Зеленський тягне з підписанням, бюджет не отримує кошти.

На кого працює цей президент?
ivanychkafomin 
Попереджень: 1

2025-02-03 02:36  
ecover.to написано:
Був би у нас президент бізнесмен - рятував би свої заводи, фабрики, пароплави та інше своє майно.

Але у нас точно є президент який рятує та захищає майно наближених до себе посіпак.
ecover.to написано:
Я не впевнений, що ви чуєте Залужного, Стерненка, Притулу, Ільєнка, Іванова, Корчинського, Карася, Білецького, Буданова?.

Ну, як мінімум один раз Буданов точно сказав правду. Корчинський та Карась, це взагалі двоє божевільних політичних тітушок.
ecover.to написано:
Вони завжди говорять про єдність, про підтримку ЗСУ, про підтримку керівництва країни...

Ну, знаю що дехто з цих, вами названих точно говорив що: конституція та кримінальний кодекс це брехня і взагалі заважає, і які великі ці мислителі Ленін, Сталін, Мао, Аятола Хомейні, Моамар Каддафі. Wide grin Wide grin
ecover.to написано:
бо ми віримо в нашу перемогу, віримо в світле майбутнє нашої країни.

Але доти поки верховодить зелена влада, світле майбутнє буде майструватися лише для обраних зеленокровних.
Dage 
Частий відвідувач

Востаннє: 03.02.25

2025-02-03 03:12  
Європарламент шокований вакханалією з АОЗ. Втрутився навіть Мінʼюст | Анастасія Шуба

Анастасія Шуба, асоційована дослідниця Незалежної антикорупційної комісії (НАКО), заступниця голови першого складу Громадської антикорупційної ради при Міноборони, член новообраної Антикорупційної громадської ради 2-го скликання при Міноборони, на Radio NV про звільнення керівниці Агентства оборонних закупівель Марини Безрукової, призначення тимчасово виконуючим обовʼязки Арсена Жумаділова, як на це реагує громадянське суспільство, хто зараз керує АОЗ, чи позначиться це на постачанні зброї до України.

Ведуча – Євгенія Гончарук

https://podcasts.nv.ua/episode/38679.html
ivanychkafomin 

2025-02-03 03:13  
ecover.to написано:
Корупція?

Україна має не стати схожою на Росію, перемоги недостатньо – Блінкен

Оборона України від корупції має бути такою ж міцною, як і її військова оборона, зазначив держсекретар.

Цитата:
"Це означає викорінення лиха корупції раз і назавжди. Перемога України на полі бою не дасть їй стати частиною Росії. Перемога у війні з корупцією не дасть Україні стати схожою на Росію", – наголосив держсекретар.

Блінкен закликав владу України продовжувати реформи, щоб вони не лише ухвалювались, а й втілювались. Також реформи мають відчутно впливати на життя людей.

Держсекретар нагадав, що російський правитель Путін намагається використати корупцію для розбрату в Україні. Попри досягнення в боротьбі з корупцією, "вісім із десяти українців усе ще вважають, що є закони, писані для еліт і закони для інших".

Блінкен зауважив, що оборона України від корупції має бути такою ж міцною, як і її військова оборона. Він наголосив на важливості для оборони незалежних судів, вільних ЗМІ, антикорупційної інфраструктури та вільних і чесних виборів.

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/05/14/7185964/
famous37 

2025-02-03 07:55  
Самійло, вони провокують громадянську війну. Треба людям дати свободу даровану Богом і конституцією та міжнародним правом. У жодній нормальній країні світу 3 роки не тримають чоловіків закритим, як звірину якусь і на забій ваші тцкашники відправляють по розпорядженню хазяїна. Цьому повинен бути кінець. Нема кому і чим воювати, то завершувати війну, заморожувати і дати людям спокою. А хочете воювати, то завжди є багато гарячих точок у світі де можна воювати.
Цивільним, пацифістам свободу і повагу до їхніх прав. Воєнні повинні служити народу, а не бути проти нього.
А якщо тцкашник покаявся перед смертю і полишив служіння дияволу та його слугам, то нехай Господь віддасть йому по ділам його.

P.S. Будь-яка смерть людини є горем для суспільства, рідних. І жодне людиновбивство неможливо виправдати, жодна людина не може забрати життя в іншої людини з будь-яких мотивів. Завжди є вихід із ситуації. Навіть з такої складної.
Приклад людини, яка вийшла з надскладної ситуації на волю: https://vm.tiktok.com/ZMkq4Ugxg/
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2025-02-03 08:31  
sashadasha9204 написано:
він подає сигнал

Який сигнал? Wide grin
Я прямо кажу, коли порохоботи сунуть на толоку повністю кацапськомовне лайно!
ua_man 

2025-02-03 09:57  
Ситуація на фронті складна. Серед наших пріоритетів - операція на Курщині та ураження воєнних об’єктів вглиб РФ, - Сирський

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів важливу нараду за підсумками діяльності Збройних Сил України у першому місяці 2025 року.

"Ситуація складна, але ми гідно даємо відсіч. Продовжуємо результативно знищувати воєнні об’єкти противника з метою зменшення його ударного потенціалу.

Нищимо ворога як на території України, так і в росії. Серед пріоритетів - зокрема й операція в Курській області та ураження воєнних об’єктів вглиб країни-агресора", - наголошує він.

За словами Сирського, наразі Сили оборони основні зусилля зосереджують насамперед на стійкому утриманні рубежів і недопущенні просування противника, посиленні підготовки військовослужбовців та нарощенні безпілотної складової.

"Продовжуємо розвиток з’єднань та частин Сухопутних військ, Десантно-штурмових військ, морської піхоти, Сил безпілотних систем - за рахунок нарощення безпілотних систем у їх складі.

На землі насамперед насичуємо особовим складом і технікою ті підрозділи, які вже ведуть оборону на передньому краї. Водночас тривають заходи з переміщення та відрядження військовослужбовців із небойових до бойових військових частин", - додає він.

Сирський також зробив акцент на потребі покращити роботу в напрямку рекрутингу та посилення психологічної стійкості воїнів.

"Заходи з адаптації новачків, які прибувають із навчальних центрів, мають проводитись ще до початку їх залучення до виконання бойових завдань. Адже від того як ми підготуємо та навчимо людей залежить стійкість війська.

У січні ми змогли дещо збільшити кількість підрозділів, які виводяться на відновлення боєздатності. Є відповідні плани і на наступний період. Враховуємо виклики часу та працюємо на посилення армії навіть у тих непростих умовах, що склалися. Триває реформа організаційної структуру Збройних сил. Приступили до реалізаціі заходів з переходу на корпусну структуру", - додає він.

Також головнокомандувач прогнозує, що лютий буде непростий для нашого війська, але і ворогові доведеться несолодко.

"Визначив завдання відповідним командуванням та органам військового управління. Противник не зменшує інтенсивність своїх атак, і саме на цьому тлі відбуватиметься виконання наших задач", - резюмує він.

https://censor.net/ua/n3533632
marinecvasil 
Частий відвідувач

2025-02-03 10:00  
ua_man 

2025-02-03 10:25  
В елітному ЖК Москви підірвали засновника батальйону "Арбат" Саркісяна, який отримав підозру від СБУ: він вижив, але у важкому стані (оновлено). ФОТО

Зранку 3 лютого 2025 року в елітному ЖК Москви "Алые паруса" пролунав вибух, внаслідок якого загинув мешканець будинку.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на телеграм-канал ASTRA.

Як зазначається, коли той у супроводі охоронців зайшов до під'їзду - пролунав вибух.

Консьєрж будинку стверджує, що раніше бачив загиблого по телевізору.
СК РФ порушив кримінальну справу за фактом вибуху.
За даними ЗМІ, у загиблого під час вибуху пошкоджено обличчя, його особа встановлюється.

У соцмережах пишуть, що ліквідовано засновника батальйону "Арбат" та представника так званої "федерації боксу "ДНР" Армена Саркісяна, втім підтвердження цієї інформації наразі немає.

Оновлена інформація
"РИА-Новости" з посиланням на правоохоронців запевняє, що Саркісян нібито живий.

Своєю чергою, російське видання "Коммерсант" із посиланням на джерела стверджує, що Саркісян нібито госпіталізований у вкрай тяжкому стані. Один із його охоронців ліквідований.

"Саркісяна, який постраждав під час вибуху, госпіталізували у важкому стані, йому ампутують ногу", - повідомили "РИА Новости" у правоохоронних органах.

https://censor.net/ua/n3533641
ecover.to 
VIP

2025-02-03 10:54  
famous37
Кожен справжній нормальний чоловік захищає свою родину, свою землю, свою країну і тільки безвольне зрадливе чмо пише дописи з закликами все кидати і втікати. Нехай окупант заходить все руйнує, грабує, гвалтує, вбиває...

Легко писати з затишного місця в далекій країні? А ти вийди, стань перед танками-сараями і розкажи орді про свій пацифізм. Може нам допоможе?

Додано через 3 хвилини 6 секунд:

Правда, кому я пишу?
famous37 

2025-02-03 11:06  
ecover.to, маніпуляції рівня баби базарної. Я давно переріс це все. Ще скажіть, що маленький і той не стоїть, тобі ніхто не дасть, несправжній чоловік... Родину разом із собою слід евакуювати і жити разом. Так роблять хазяїни системи і ресурсів земних і це нормально. Я беру приклад із Степана Бандери, Ярослава Гунька та інших побратимів коли чужинці захопили владу, то вони теж евакуювалися. Нині в Україні зелена , совкова й пейсата чума, від якої рятунок, то - чим довша дистанція. Я також розумію Петра Олексійовича, який вивіз родину. Он сина вже хочуть в окоп загнати. Я не порохобот, але відношенню до своєї сім'ї від Порошенка мені імпонує.
ua_man 

2025-02-03 11:09  
На постачальницю яєць по 17 грн Глиняну напали в Хорватії, - ЗМІ

На Тетяну Глиняну, компанія якої поставила в каталог для постачання для Міноборони яйця по 17 грн, напали в Хорватії.

Як передає Цензор.НЕТ, про це заявила журналістка Тетяна Ніколаєнко.

За її словами, хорватське видання Index у грудні 2024 року повідомило, що на Глиняну з чоловіком напали дорогою до Бреліми.

"Жодних інших подробиць видання не наводить, хіба що згадує, що минулого року, після продажу готелів Діяну Яхєфендичу в неї вкрали сумку, яку вона забула біля будинку. В сумці було 16 тисяч євро. Цікаво, що видання зазначає, що пізніше сумку знайшли", - написала Ніколаєнко.

"Працівники місцевого комунального підприємства забрали у неї сумку з 16 тисячами євро. Їх знайшли після кількох днів розслідування. Також знайшли сумку з більшою частиною грошей, яку повернули власнику", - йдеться в матеріалі.

Докладніше про Тетяну Глиняну читайте в матеріалі "Багажник Глиняної бачили? І досить. Як харчова мафія Міноборони втримала свій ринок".

https://censor.net/ua/n3533650
marinecvasil 
Частий відвідувач

2025-02-03 11:24  
ua_man 

2025-02-03 11:25  
Міноборони проплатило 350 млрд грн за зброю, яку на кінець 2024 року поставлено не було, - Шабунін

Щонайменше рік тому Міноборони заплатило 350 млрд грн за зброю, яку на кінець 2024 року поставлено не було.

Про це у Facebook повідомив глава ЦПК Віталій Шабунін, інформує Цензор.НЕТ.

"Від сьогодні оборонні закупівлі знову під повним контролем міністра оборони. Він вирішує, що купляти, в кого, і за якою ціною. Саме цей конфлікт інтересів був інституційною основою корупційного пекла в оборонних закупівлях за Резнікова.

Та модель (що її Єрмак\Умєров знову повернули) в 2022-23 рр.призвела до 350 млрд проплаченої, але досі НЕпоставленої зброї (на листопад 2024 р). В цій цифрі – виключно угоди департаменту Міноборони (ДВТП), підписані щонайпізніше в 2023 р. (частина ще в 2022 р)", - йдеться в повідомленні.

Шабунін наголосив, що Міноборони щонайменше рік тому заплатило 350 млрд грн за зброю, яку на кінець 2024 року поставлено не було.

Голова ЦПК закликав Міноборони публічно прокоментувати цю цифру.

"Так от, Єрмак\Умєров повернули цю модель\схему в оборонні закупівлі (а Зеленський погодив). Результати будуть рівно такими, якими вони були за Резнікова. І, як на мене, саме такою і є мета влади", - підсумував він.

https://censor.net/ua/n3533655
Самійло 
Поважний учасник

2025-02-03 12:36  
famous37
Хуйлику, так як же тут зміниться режим колм всі такі борцуни зйобуються?)

Додано через 2 хвилини 55 секунд:

Пейсата чума? Лол....
famous37 

2025-02-03 13:08  
Самійло, нічого не зміниш в тій системі. Треба родитись в певній сім'ї, мати зв'язки, тоді щось буде, а так просто тупо виживання. Я багато всього спробував, то лише марнування років життя і здоров'я. Адже були стреси, депресивні стани, безвихідь. Боріться, може у Вас получиться, я лише пишу з мого досвіду.
ua_man 

2025-02-03 13:22  
Під час виконання бойового завдання загинув український льотчик Іван Болотов, - 831 бригада тактичної авіації.

Під час виконання бойового завдання загинув український льотчик-винищувач Повітряних Сил капітан Іван Болотов.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресцентр 831 бригади тактичної авіації.

"ЗАГИНУВ У БОЮ...Так сміливо боронити і так відчайдушно битися в небі за Україну майже три роки повномасштабної війни можуть лише найкращі воїни світу.

Із сумом повідомляємо про непоправну втрату…Не повернувся з бойового завдання наш побратим, великий патріот своєї країни – льотчик-винищувач Повітряних Сил капітан Іван Болотов. Йому було усього 24, але він був грамотним і досвідченим воїном, який нещадно бив окупанта на усіх його підступах та напрямках фронту. Льотчики не вмирають, вони навіки залишаються в небі... Висловлюємо співчуття рідним Івана, він загинув у бою, як Герой!", - йдеться у повідомленні.

https://censor.net/ua/p3533688
marinecvasil 
Частий відвідувач

2025-02-03 13:45  
Самійло 
Поважний учасник

2025-02-03 13:46  
famous37
Все ясно... Черговий обіженка....
marinecvasil 
Частий відвідувач

2025-02-03 14:31  
ivanychkafomin 

2025-02-03 14:36  
Arsenfpu написано:
сунуть на толоку повністю кацапськомовне лайно!

Ви б це кацапсьске/кацапськомовне лайно теж сюди засунули, просто українською мовою. Wink (2)
Arsenfpu 

2025-02-03 15:33  
ivanychkafomin
То пан проти української мови? Буває Wide grin
І тому ви запиляли тут відео на 3,5 години, де ВСЕ КАЦАПСЬКОЮ!
ivanychkafomin 

2025-02-03 16:05  
Arsenfpu написано:
То пан проти української мови? Буває Wide grin

Я проти давати слово кацапським ворогам України. На відміну від вас. Happy
Arsenfpu 

2025-02-03 16:06  
ivanychkafomin
Тому українцям просто необхідно 3,5 години послухати хароших рускіх? Вишуканою кацапською мовою.Wide grin
ivanychkafomin 

2025-02-03 16:09  
Arsenfpu написано:
Тому українцям просто необхідно 3,5 години послухати хароших рускіх? Вишуканою кацапською мовою.Wide grin

Але по вашому хароших рускіх, можна і потрібно слухати, але українською мовою. Wide grin Wide grin Геніально!)
Arsenfpu 

2025-02-03 16:11  
ivanychkafomin
Знову граєтесь у свою гру, але не виходить. Навіть не знаєте як викараскатись із того, що постите кацапське, хоча рвали тут проти всього такого. Упс Wide grin
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 223, 224, 225, 226  наступна