Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... , 366, 367, 368  наступна
Автор Повідомлення
nil 
Поважний учасник

Востаннє: 21.02.26

2026-02-02 20:20  
Night_Hawk написано:
Схоже я щось пропустив, коли вона там була?

https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cdxjp24xep2o
Night_Hawk 
VIP

Востаннє: 23.02.26

2026-02-03 01:37  
nil написано:
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cdxjp24xep2o

Ха, оце так, не знав, дякую

Додано через 2 хвилини 47 секунд:

bilyuk написано:
Що ти зробив для України

А довбограй Фурса що зробив? І якого дідька ти його захищаєш?

bilyuk написано:
А де ти був

Точно не валив у флудильні валив кілотонни тексту з трьох акаунтів так як ти.

bilyuk написано:
щоб когось обзивати кадрами, кадр?

А шо, пече? Дати вогнегасника?)
Mono2025 
Поважний учасник

Востаннє: 22.02.26

2026-02-03 14:59  
Вітаємо Ольгу Харлан і Луїджі Самеле, і всіх близьких!
Вітаємо Анастасію Меркушину з Сум!

БІЖИ СТРІЛЯЙ

Додано через 5 хвилин 10 секунд:

Дурні, вона вже була заміжньою за українцем!
serhiiiiii 
Частий відвідувач

Востаннє: 03.02.26

2026-02-03 17:11  
Ukraine Facility: Україна недоотримала торік 4 мільярди євро від ЄС через затримку реформ

За підсумками 2025 року Україна не виконала 15 індикаторів, передбачених програмою Ukraine Facility, і може втратити майже 4 мільярди євро пільгового фінансування від ЄС.

Про це йдеться у презентації консорціуму RRR4U (Resilience, Reconstruction and Relief for Ukraine), яка відстежує виконання програм МВФ та ЄС для України.

Згідно з підрахунками RRR4U, за підсумками першого-третього кварталів 2025 року Україна недоотримала близько 1,3 млрд євро через невиконання зобов'язань за програмою Ukraine Facility, зокрема:

у першому кварталі 2025 року не виконано індикатор щодо збільшення кадрового складу Вищого антикорупційного суду (ВАКС), через це країна недоотримала 0,3 млрд євро;
у другому кварталі – індикатори щодо перегляду декларацій доброчесності суддів та цифровізації виконавчого провадження (0,7 млрд євро);
у третьому – індикатор щодо прийняття законодавства для інтеграційного пакету електроенергії (0,3 млрд євро).
При цьому у четвертому кварталі минулого року українська влада не виконала одразу 11 індикаторів, тому не отримає вчасно понад 2,6 млрд євро від ЄС.

Україна ще може отримати більшість цих коштів, якщо виконає протерміновані індикатори протягом року. Однак після цього строку відповідні кошти можуть бути втрачені безповоротно.

Зокрема, індикатор щодо заповнення вакантних посад у Вищому антикорупційному суді (ВАКС) залишається невиконаним майже рік, що створює ризик безповоротної втрати близько 0,3 млрд євро вже наприкінці першого кварталу 2026 року, звертає увагу RRR4U.

Як повідомлялося, наприкінці грудня минулого року до держбюджету України надійшло 2,3 млрд євро від Європейського Союзу в рамках фінансового інструменту Ukraine Facility.

Програму Ukraine Facility було започатковано у 2024 році строком на чотири роки. Загальний обсяг фінансування, передбачений інструментом для України, становить близько 50 млрд євро.

Хто в цьому винен? Зелений потужний ПІДАРАС!
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-04 09:40  
Зеленський слабак. Де удари по москві? Вбивати всіх підряд москвичів, діти, жінки, чоловіки - немає значення.
Краще бути терористами, ніж мертвими лохами-терпіями.
ivanychkafomin 
VIP

Востаннє: 24.02.26

2026-02-05 18:15  
Зеленський - педофіл?

Тільки ж нещодавно було:
Середньовіччя в законі: Путін схвалив шлюби з неповнолітніми і похвалив Кадирова
Путін вважає «правильною» традицію дитячих шлюбів на Кавказі.
https://tsn.ua/svit/putin-skhvalyv-shliuby-z-nepovnolitnimy-i-pokhvalyv-kadyrova-2982338.html

Тепер читаємо:
В Україні можуть дозволити шлюб з 14 років: які зміни готують у Цивільному кодексі
https://sud.ua/uk/news/publication/352621-v-ukraine-mogut-razreshit-brak-s-14-let-kakie-izmeneniya-gotovyat-v-grazhdanskom-kodekse
Цитата:
Так, надання дієздатності через батьківство і право на офіційний шлюб у 14 років — це різні правові інститути. Чи буде процедура вступу до шлюбу у 14 бюрократично складною — покаже лише час і додаткові нормативно правові акти.

Пряма норма ЦК про можливість раннього шлюбу при наявності вагітності, чи дитини має свої плюси, так і мінуси. Легалізація шлюбу раннього дозволить захистити майнові та немайнові права малолітніх батьків, які вже створили сім'ю. Проте виникає і суперечність зі статтями Кримінального кодексу щодо статевих зносин з особами, які не досягли 16 річного віку. Можливість шлюбу при вагітності у 14 років може стати інструментом для уникнення кримінальної відповідальності. Якщо суд дозволяє шлюб у 14 років через вагітність, він фактично підтверджує склад злочину з боку партнера.

Запропонована норма, хоч і пропонує вирішення правового статусу малолітніх батьків, проте однозначно породжує етичні та юридичні суперечності. Хоча чинний закон вже дозволяє надавати повну дієздатність неповнолітнім батькам, шлюб у 14 років може зашкодити інтересам дитини більше, ніж захистити їх.

Чи то якраз наочно проглядається елемент наставництва?
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-07 12:22  
Це ж треба, 40-річний велосипедист не вміє рахувати до 7)) І при цьому він мені бажає "одужання". Невідомо від чого. От горе. Це у нього від неробства дах ку-ку, поїхав. Так завжди відбувається. Велику родину має, живе на подарунки родичів)

Додано через 49 хвилин 15 секунд:

Любить цифру 6. Це пов'язано з веселкою.

Додано через 6 хвилин 36 секунд:

Востаннє: 06.02.26
Самійло, ти просто зобов'язаний сьогодні бути тут, давай, старайся)))
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-08 12:18  
О, то все ще гірше. Та МЕРЗОТА ПИШЕ за гроші, бере криваві рублі. А не просто дурник-велосипедист. Назагал пише, що не видаляє коментарі, і тут же всі мої коменти ВИДАЛИВ.

Додано через 2 години 37 хвилин 14 секунд:

Запам'ятай, Самійло, усереднено з 10 людей (і людиноподібних істот), які називають себе християнами, справжніми християнами є 1-2 людини. Всі решта - ряжені.

Додано через 3 хвилини 2 секунди:

Mono2025 написано:
людини

Будь-яка людина має емоції. Християнин теж людина, а не окремий біологічний вид. Про що постійно "забувають" псевдохристияни.

Додано через 31 секунду:

І раз я вже тут...

Додано через 1 хвилину 48 секунд:

Грибнику, як просуваються справи? Ти вже написав Майлі Сайрус, щоб вона заборонила мені слухати її пісні? Ти ж охоронець принципів!))

Додано через 30 секунд:

Mono2025 написано:
Назагал пише

На загал, так, публічно.

Додано через 6 хвилин 6 секунд:

Mono2025 написано:
І раз я вже тут...

розважаюсь) і заодно пишу розумні слова.
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-08 15:42  
Самійло написано:
Ой чи пан, чи пропав - двічі не вмирати!

І що ти хочеш цим сказати? Невже, що ти ризикуєш життям? Зараз я напишу тобі ПП, любий)

Додано через 24 хвилини 15 секунд:

ecover.to, тримай мене у курсі, що там Майлі Сайрус, заборонила мені слухати її пісні? Напиши їй. Ти ж у нас "принциповий" ухилянт.
Тихо...
Самійло 
VIP

Востаннє: 19.02.26

2026-02-08 18:30  
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-08 22:04  
Самійло, ні, Самійло, так не піде, це не приймається. Ти хто? Ти людина, ти чоловік, ти воїн нібито чи без нібито, ти маєш руки, маєш пальці. Маєш? Дуже на це сподіваюсь. Пиши. Слова. Своїми словами. Як і я пишу. Як люди пишуть. Набирають літери.

Додано через 4 хвилини 12 секунд:

Нібито воїн. Нібито не воїн. А так..просто..військовослужбовець. І чи пішов би у ЗСУ, якби знав, що буде так довго? І чи взагалі у ЗСУ?

Додано через 4 хвилини 36 секунд:

Своїм життям. Звісно. Пропущено у мене там слово.
Самійло 
VIP

2026-02-08 22:44  
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-09 10:50  
Самійло, отже. Самійло, навіщо ти брешеш, що ти воюєш?

Додано через 11 секунд:

Самійло, навіщо ти брешеш, що ти воюєш?

Додано через 1 хвилину 7 секунд:

Самійло, для чого ти брешеш, що ти воюєш?
Самійло 
VIP

2026-02-09 19:06  
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-10 10:31  
Самійло, та ти що. То ти точно маєш знати відповідь на це запитання.
Коли будуть мобілізовані хитрожопі ухилянти, самки яких нарожали третю дитину після 22-го року?
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-10 16:11  
Самійло, тобі подобається мій новий підпис? І ти не воюєш, і я не воюю - ось і підписи однакові. Дивись, як гарно)
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-11 20:14  
Гераскевич на зустрічі з представниками МОК відмовився від альтернативи "шолому пам'яті" на Олімпіаді
https://novynarnia.com/2026/02/11/geraskevych-na-zustrichi-z-predstavnykamy-mok-vidmovyvsya-vid-alternatyvy-sholomu-pamyati-na-olimpiadi/
ecover.to 
VIP

2026-02-12 14:58  
Про перший штурм Куп'янської операції
Самійло 
VIP

2026-02-12 15:22  
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-13 14:40  
До римлян 1:25-31
Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. Через це Бог їх видав на пожадливість ганебну, бо їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне.
Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові.
А що вони не вважали за потрібне мати Бога в пізнанні, видав їх Бог на розум перевернений, щоб чинили непристойне. Вони повні всякої неправди, лукавства, зажерливости, злоби, повні заздрости, убивства, суперечки, омани, лихих звичаїв, обмовники, наклепники, богоненавидники, напасники, чваньки, пишні, винахідники зла, неслухняні батькам, нерозумні, зрадники, нелюбовні, немилостиві.

Додано через 4 хвилини 58 секунд:

22 Називаючи себе мудрими, вони потуманіли, 23 і славу нетлінного Бога змінили на подобу образа тлінної людини, і птахів, і чотириногих, і гадів. 24 Тому то й видав їх Бог у пожадливостях їхніх сердець на нечистість, щоб вони самі знеславляли тіла свої.
І далі 25...

Додано через 29 хвилин 30 секунд:

Знаю одного типу "християнина", в якого чотири доньки. Для мене це стрьом. Оце такий він "християнин", щоб Бог не дав йому сина? Значить, не заслужив. Тому вважаю його псевдохристиянином.
ivanychkafomin 
VIP

2026-02-13 15:13  
👍👍👍

Наш скелетоніст невипадково став уособленням усієї країни – бо він і є Україна в нинішнім моменті: вперта, принципова й фатально нерозумна, абсолютно немудра, закільцована на власний біль, претензійна до всіх, ображена на весь Усесвіт, дискваліфікована з найвищої гри, залишена в розпачливих сльозах.

І тому так боляче. Не дискваліфікація так ранить українців – а власна нездатність РОЗУМІТИ світ навколо. Ми далі сховалися в шоломі пам’яті замість досягати перемог у мудріший спосіб.

Хто хоче відбутися в сучасному світі – той має його РОЗУМІТИ, а не самодискваліфіковуватися з нього. Цинічно, та світ не буде робити вийнятків – це вийняткам треба встигати за сучасною кон’юнктурою і в ній досягати результатів, а не гірко ридати в ауті, ніби загиблим спортсменам, зображеним на шоломі, стане від того легше.

Утопитися в солодкій підтримці, висловлювати щиру повагу за безумовний Вчинок, зануритися в мед і пахлаву вселенської образи на «несправедливий світ» - це, ясна річ, найпростіше, що можна вдіяти в позі невинно покараної жертви. Але це нічого не міняє. І не поміняє. На голому принципі ламати хребет принципам зовнішнього світу – затія така собі в умовах, коли нам потрібне світове рішення про припинення війни, а не множення шоломів із портретами вбитих.

Давно сплив час, коли увагу до війни приверталося демаршами. Якщо спортсмени на 5-му році війни в самокаральний спосіб мусять доносити правду про війну - значить, усі 5 років ми явно не туди йшли.

Здобути перемогу і прийти на нагородження з шоломом було би теж незле. Виграти для своєї країни медаль і з почесного пʼєдесталу всьому світу показати свій шолом.

Але це неможливо раціонально пояснити народу, припнутому до емоційних гойдалок із цілою купою тригерів, яким світ може хіба що поспівчувати.

Остап Дроздов
https://t.me/OstapDrozdovOfficial/5264
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-13 16:03  
Так, є ж способи планування статі дитини. Відповідні дні для зачаття. Коли найвищий шанс зачати хлопчика.
Отже, той псевдохристиянин такий помішаний на сексі, що не вміє стримуватися, і настругав чотири дочки і жодного сина.
11994455 
Попереджень: 2

2026-02-13 20:16  
Допоможіть найти твір Анвар і його буквар...
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-13 21:47  
Самійло, то ти все-таки хочеш сказати, що ти у ЗСУ? Перевірити це неможливо. Краще просто забути.

Додано через 16 хвилин 20 секунд:

Може й можливо якось. Але нема бажання. І не буде ніколи такого бажання.

Додано через 17 хвилин 26 секунд:

Мабуть, це не поразка. Але в мене відчуття моєї поразки. А ти, Самійло, переміг! Самого себе.
foxdgv 

2026-02-14 02:54  
Стосовно Гераскевича. Весь цивілізований світ вже аплодує українцю, який пожертвував головним кар'єрним шансом свого життя заради вшанування загиблих українських спортсменів.
Але двоє знайшлися. Російські тролі: Остап Дроздов (сраний журналіст), вилупок, який до війни начебто був українцем, наразі злиняв від ТЦК подалі за кордон та працює на Симоньян. І місцеве лайно Иванушка Фомин - російський троль, трампіст, колаборант, завдання його - капітуляція України, саботаж мобілізації та руйнування цього українського сайту шляхом хаосу та сраної політизації.
Все сходить з рук. Не знаю, хто його дружок, і чому тут йому надають трибуну. Подивіться що тут ці дві бляді пишуть про Україну:
ivanychkafomin написано:
Наш скелетоніст невипадково став уособленням усієї країни – бо він і є Україна в нинішнім моменті: вперта, принципова й фатально нерозумна, абсолютно немудра, закільцована на власний біль, претензійна до всіх, ображена на весь Усесвіт, дискваліфікована з найвищої гри, залишена в розпачливих сльозах.

Я закликаю всіх не підтримувати ці флудильні. Иванушка чекає саме цього - що б ви прийшли та почали читати цю його пропаганду та відповідати. Якщо адмінстрація нічого не робить з цим, будьте розумні, не підігруйте російському провокатору-тролю. Він навіть не ховається. Подивіться чий портрет собі на лоба начепив - портрет лайна Трампа, яке змушує Україну до капітуляції та дере з неї гроші, ніяк допомагаючи. Вам не має де про політику писати? Хтось тут новини не читає? Ви хочете щось колаборантам Иванушкам довести? Що? Це гниди на тілі України, вони свій вибір вже зробили. Не надавайте трибуну, не підігрівайте цей срач!

Додано через 11 хвилин 41 секунду:

Аж ось і свіже: гнида Трамп, він же агент Краснов, вже не добираючи слів почав вимагати від Зеленського капітуляції. Мовляв, не втрачай шанс, потім буде гірше.
Ніяких гарантій, до літа мають бути якісь вибори невідомо як, під салют російських ракет, а то новий папірець для параші під назвою "Будапештський меморандум 2.0" не підпише, йому дуже премію хочеться та ще пуйло пообіцяв пів Мородовії подарувати. Портретик цього "політика" на лобі у Иванушки Фомина, дивіться трішки вище. І не забудьте трішки пізніше ще подивитися. Це фсбшник зараз побіжить по сайтах мене цитувати, або дістане мої дописи десь з досьє. Це улюблена фсбшна справа.
Поздоровляю, Толока докотилися. Російські тролі вже тут політикою дрищуть.
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-14 11:40  
Якраз вдалий день, щоб видалити підпис. Шкода, що моя родичка любить дивитися фільми й серіали. Лише зайвий клопіт мені, але доводиться терпіти.
Самійло, зрозумів? Я терплю, і ти терпи. А то тільки ниєш тут і вдаєш із себе воїна.
ТО щоб ти знав, воїнів усього лише 1%. І ними народжуються. Всі решта - військові, не більше.

Додано через 13 хвилин 29 секунд:

foxdgv написано:
портрет лайна Трампа

трамп = байден = лайно. Ще поки що не остаточно згнив цей світ, щоб цього не розуміти.
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-14 14:43  
Із кожної сотні мужів, десяток взагалі не мали б тут (на війні) бути, а ще 80 - просто мішені. Лише дев'ять - справжні бійці, і мати їх - щастя, бо вони і вершать битву. І є ще один, цей один - справжній воїн, і саме він поверне їх живими. Геракліт
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-14 19:58  
Самійло, в ЗСУ, не в ЗСУ, все одно несеш хуйню, ти) Ти Не Воїн - 200%. І сумнівно, що ти в ЗСУ. І Україна тобі не дуже подобається. У твоїх піснях прапор США. Ось і все)

Додано через 9 хвилин 53 секунди:

А я зараз слухатиму Псалми, англійською, мені треба від депресії. Є спеціальні псалми проти депресії. Але там нема прапора Америки)
ivanychkafomin 
VIP

2026-02-15 00:00  
foxdgv написано:

Стосовно Гераскевича. Весь цивілізований світ вже аплодує українцю, який пожертвував головним кар'єрним шансом свого життя заради вшанування загиблих українських спортсменів.
Але двоє знайшлися. Російські тролі: Остап Дроздов (сраний журналіст), вилупок, який до війни начебто був українцем, наразі злиняв від ТЦК подалі за кордон та працює на Симоньян. І місцеве лайно Иванушка Фомин - російський троль, трампіст, колаборант, завдання його - капітуляція України, саботаж мобілізації та руйнування цього українського сайту шляхом хаосу та сраної політизації.
Все сходить з рук. Не знаю, хто його дружок, і чому тут йому надають трибуну. Подивіться що тут ці дві бляді пишуть про Україну:

Стосовно одного ідіота як і другого, так званого - малороса(foxdgv). Для багатьох притомних людей, не буде чимось приголомшливим, що весь(ну не зовсім Happy) так званий "цивілізований світ" зі свого боку вже давно, і з "важким серцем" так би мовити - примирився з "добровільною" жертвою всіх українців заради безпеки "всього світу". Саме тому вони зараз у безпеці, поки ми ні. Останнім часом вони аж занадто часто зауважують на цьому.) І гадаю, їх дуже тішить що є можливість відкупитись дрібною монетою, яку нетямущі довірливі дурбецали з голодною жадібністю просто видирають з рук. Що по суті, не є чимось таким що не природно. Дивує що деякі індивіди вбачають у такій примітивній, майже тваринній потребі, прояв високих якостей духу.

foxdgv написано:
наразі злиняв від ТЦК подалі за кордон та працює на Симоньян.

Уважніше придивіться до цього безумного одкровення. Вдумайтесь. Нічого не помічаєте? "Атрьяди ЗЕДуро" посеред нас)) Серед них, як відомо дуже не мало розумово відсталих представників ординної нації. Добре що якраз один із них навіть не посоромився повідати це:
foxdgv написано:
а я на чверть росіянин.

foxdgv написано:
Я закликаю всіх не підтримувати ці флудильні. Иванушка чекає саме цього - що б ви прийшли та почали читати цю його пропаганду та відповідати. Якщо адмінстрація нічого не робить з цим, будьте розумні, не підігруйте російському провокатору-тролю. Він навіть не ховається. Подивіться чий портрет собі на лоба начепив - портрет лайна Трампа, яке змушує Україну до капітуляції та дере з неї гроші, ніяк допомагаючи. Вам не має де про політику писати? Хтось тут новини не читає? Ви хочете щось колаборантам Иванушкам довести? Що? Це гниди на тілі України, вони свій вибір вже зробили. Не надавайте трибуну, не підігрівайте цей срач!

Принагідно хочу нагадати, чи звернути увагу новоприбулим, що мною було неодноразово доведено що foxdgv є завсідником на російських сайтах та спілкується з росіянами, до речі. Ще хочу нагадати, про його погрози вбивством іншому користувачеві, послуговуючись, як він сам висловився, завченими інструкціями за часів його військової служби в срср.

foxdgv написано:

Аж ось і свіже: гнида Трамп, він же агент Краснов, вже не добираючи слів почав вимагати від Зеленського капітуляції. Мовляв, не втрачай шанс, потім буде гірше.
Ніяких гарантій, до літа мають бути якісь вибори невідомо як, під салют російських ракет, а то новий папірець для параші під назвою "Будапештський меморандум 2.0" не підпише, йому дуже премію хочеться та ще пуйло пообіцяв пів Мородовії подарувати. Портретик цього "політика" на лобі у Иванушки Фомина, дивіться трішки вище. І не забудьте трішки пізніше ще подивитися. Це фсбшник зараз побіжить по сайтах мене цитувати, або дістане мої дописи десь з досьє. Це улюблена фсбшна справа.
Поздоровляю, Толока докотилися. Російські тролі вже тут політикою дрищуть.

Проти України та проти простих непривілейованих її громадян, працює сам ЗЕлений паяц, покриваючи крадівництва своїх "блакитнокровних" дружбанів та впроваджуючи модель квазі-росії в мініатюрному масштабі. Як там деякі "неруськомірці" кажуть - "ну воно ж працює в них". Ну справді, які можуть бути тут проблеми:все те що колись висміювали та ганили в відосиках з дурнуватою музичкою як - "дух руського міра", тепер виявляється корисним та результативним. А що воно є порушенням законів України та моральної етики то зараз "не на часі". Правда, давайте щоб ефективно боротися з варварським людожерським єством нашого ворога самі уподобимся йому, ба навіть перевершимо! Саме так щоб словосполучення "братьскій народ" набула всім очевидного та логічного тісного зв'язку.
Імена всім відомі, повторювати не потрібно. Як і запитувати, як тим іменам постійно вдається цілком собі безперешкодно та завчасно покидати територію України уникаючи правосуддя. Діяння креативного imaginative "молодого лику" теж не обходять споглядачів нашого краю. Як то все розвиватиметься далі, можна розсудити по "пророкуванням" давніх мислителів епох що ще плекали інструмент розуму де він й як слід прислужився.

П.С До речі, не зайвим буде поцікавитись у цього, бравого захисника(суто в межах інтернет простору Happy) територіальної цілісності, чи не бажає він покласти куди більшу жертву до "вівтарю боротьби за Україну" чим словесні настанови всім іншим? Вже і преЗЕдентом є підписаний указ про можливість долучитися до служби громадянам 60+. Можливо, якщо не стерильний то є батьком сина/-ів яких можна було б віддати до служіння на славу держави. Але я вас переконую, вам всім відомі такі особистості, як і те що такі як вони разом зі своїми родинами, без сорому й доволі вдало відсторонюються від своїх власних обов'язків, штурхаючи всіх інших виконувати їх замість себе.
Mono2025 
Поважний учасник

2026-02-15 11:24  
Якби вона його кохала, його мама зараз тішилася б онуком чи онукою. А так - вона кар'єристка, і їй мерседес важливіший.
А він просто не мав часу замінити її на іншу, це норм.

Додано через 50 секунд:

Mono2025 написано:
вона кар'єристка

А він ідеаліст.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... , 366, 367, 368  наступна