| Автор |
Повідомлення |
ua_man Попереджень: 2

|
2026-02-17 15:22 |
"Створена абсолютно комфортна атмосфера, в якій пиляють всі", - Ніколов про корупційну систему Зеленського та Єрмака.
В Україні вибудувана модель влади, де топменеджери призначаються не для розвитку галузей, а для адміністрування корупційних потоків. Таку жорстку оцінку діяльності чинної влади дав відомий журналіст-розслідувач Юрій Ніколов.
За його словами, ще до повномасштабного вторгнення оточення президента сформувало спільноту, яка функціонує за принципами мафіозних структур.
Ключові тези розслідувача:
Вертикаль "касирів": Зеленський та Єрмак вибудували топменеджерську мережу таким чином, щоб вона працювала як "зборщики податків" у своїх сферах (енергетика, інфраструктура, закупівлі). Основне завдання - акумулювати тіньові кошти.
Кодекс "Омерти": Вся система тримається на круговій поруці та мовчанні. Учасники отримують доступ до ресурсів ("комфортну атмосферу для пиляння") в обмін на лояльність та нерозголошення схем.
Покарання за "партизанщину": У команді Зеленського не толерують лише одну річ - коли людина краде виключно "собі в кишеню", не звітуючи перед вертикаллю. Це сприймається як зрада корпоративних інтересів.
Більше читайте у нашому Telegram-каналі
Масштаб злочинної структури
Ніколов нагадав слова голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Олександра Клименка, який під час розслідування справи про "зарплати в конвертах" для депутатів "Слуги народу" зазначив:
"Якби у нас був нормальний генпрокурор, ми б давно вже закрили всю Верховну Раду".
Ця цитата, на думку журналіста, найкраще ілюструє масштаб корупційної мережі, яка пронизала вищі ешелони влади. Попри війну, атмосфера "сприятливої корупції" нікуди не зникла, а лише адаптувалася до нових умов.
"Це абсолютно комфортна для корупціонерів атмосфера, в якій пиляють всі", - підсумував Ніколов. |
|
|
|
 |
bilyuk Попереджень: 2

|
2026-02-17 15:27 |
|
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2026-02-17 16:18 |
| foxdgv написано: | | Російські тролі: Остап Дроздов (сраний журналіст), вилупок, який до війни начебто був українцем, наразі злиняв від ТЦК подалі за кордон та працює на Симоньян. |
В його будинок по вулдиці Сахарова у Львові у 2024 був приліт, він відписувався що не постраждав, хоча мав усі шанси бо повертався додому тоді, з того часу ситуація не змінювалась. Я хз звідки ви приперли боброїдку і його виїзд закордон, якщо маєте докази - будь ласка принесіть їх сюди.
Додано через 2 хвилини 16 секунд:
| foxdgv написано: | | гнида Трамп, він же агент Краснов, вже не добираючи слів почав вимагати від Зеленського капітуляції |
По оцьому теж би хотілося почути пряму мову де він каже зебобі щось типу "ану хутко капітулюй сцуко"
Додано через 43 секунди:
| 11994455 написано: | | Допоможіть найти твір Анвар і його буквар... |
Це той що Анвар Садат, колишній президент Єгипту? |
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-02-17 18:19 |
| Night_Hawk написано: | | Це той що Анвар Садат, колишній президент Єгипту? |
| 11994455 написано: | | Шукаю оповідання Анвар і його буквар, щоб довести собі що воно мені не наснилося... |
|
|
|
|
 |
Mono2025 Поважний учасник

|
2026-02-19 11:38 |
Самійло, і ще одне: Бог працює через людей, руками людей, а не скидає пакунки з неба. А ТИ - ЖЛОБ. Просто СКНАРА.
Додано через 2 хвилини 26 секунд:
А у цієї кучерявки завжди гарні сукні)
Додано через 6 хвилин 13 секунд:
А Залужний навряд взагалі балотуватиметься у президенти. Не захоче зганьбитися ще більше. І так він планував трилогію, ну і де? Навіть частину першу майже ніхто не купує. |
|
|
|
 |

|
2026-02-19 16:05 |
Що планує ПІДАРАС зеленський?
Далі красти? Міндічей, шефірів, єрмаків, баканових попалили! Де інших бандитів брати? |
|
|
|
 |

|
2026-02-19 16:09 |
Вимагав $690 тис. хабаря: НАБУ повідомило про ще одну підозру експосадовцю Міноборони
Колишньому т.в.о. начальника одного з Центральних територіальних управлінь Міноборони повідомили про ще одну підозру.
Про це інформує пресслужба НАБУ.
Подробиці
Його підозрюють у проханні надати неправомірну вигоду за вчинення дій в інтересах столичного забудовника.
"У червні 2024 року підозрюваний запропонував забудовнику організувати та забезпечити перемогу в конкурсі на зведення житлового комплексу для військовослужбовців та їхніх родин в одному з районів Києва.
Свої "послуги" він оцінив у 1,1 млн дол. США.
Згодом підозрюваний погодився зменшити суму до 690 тис. дол. США. Для початку проведення конкурсу посадовець вимагав надати першу частину — 100 тис. дол. США", - розповіли у Бюро.
Не перша підозра
У НАБУ нагадали, що це вже друга підозра цьому посадовцю.
У серпні 2025 року йому повідомили про підозру за фактом вчинення аналогічних дій з іншим забудовником.
Тоді він висловив прохання про надання $1,3 млн. Разом зі спільниками отримав $100 тис., після чого їх викрили. |
|
|
|
 |

|
2026-02-19 16:40 |
Це поки що НЕ початок передвиборчої кампанії Залужного
Костянтин Корсун
Експерт з кібербезпеки. У 2000-2005 заступник керівника відділу боротьби з комп’ютерною злочинністю при Департаменті контррозвідки СБУ. Засновник та перший керівник CERT-UA. Колишній директор та співзасновник української кібер-компанії.
Підозріло синхронно два “радника” Михайла Федорова навалили на Валерія Залужного після його резонансного інтерв’ю Асошіейтед Прес.
Стерненко прогудів “не на часі”, “не хитайте човен, нас тут нудить”.
Флеш прокоментував у стилі “то не такий вже і популярний ваш Залужний”. На що сам ВФ саркастично зауважив, що, мовляв, при кожному міністрові оборони знаходиться гнида, яка починає знищувати рейтинг Головкома.
Як вважаєте, Федоров знов “не знав” що робить його найближче оточення?
А от стосовно того, що “Залужний розпочав передвиборчу кампанію” – тут я б не спішив з настільки категоричними висновками.
Я бачу ситуацію менш хитромудрою: останні кілька тижнів ОПешні помийки з якогось переляку почали організованого навалювати на Залужного – і саме безпідставними звинуваченнями про начебто “провал контрнаступу 2023”.
Яким чином доросла стримана людина може захистити своє добре ім’я у ситуації, коли тебе б’ють, а у тебе зв’язані руки?
Лише висловити свою точку зору, свою позицію. Причому у такий спосіб, щоб це не виглядало як публічні звинувачення – лише викладення об’єктивних фактів. Спокійно, але чітко.
Якби Залужний справді розпочав політичну кампанію, то це б виглядало зовсім інакше.
По-перше, він би почав із прямих публічних заяв, на які давно чекає суспільство, типу “Ця влада не приведе нас до Перемоги!” – чи чогось подібного.
По-друге, для залучення ще більшої аудиторії почалися б якісь публічні виступи, фоточки, обнімашки з відомими ЛСД. А ще спічі на публічних заходах із дуже чіткими і дуже політичними меседжами.
Була б проголошена програма та візія, позначений шлях руху та розвитку країни - у війні та післявоєнний період. Чого досі немає у Кварталу95.
Був би сформований передвиборчий штаб, і про це миттєво стало б відомо усім.
Нічого подібного поки не сталося – а сталася лише точка зору Залужного у відповідь на безглузді звинувачення інованових-петрових та інших ОП-шльондр.
І ще зауважу, що накиди “Залужний гойдає внутрішньополітичну ситуацію” – це якби педофіл у суді кричав на журналістів “Ви налаштовуєте проти мене суспільство! Ви формуєте мій негативний образ!”
Хто обіцяв шашлики замість підготовки до опору? Хто ігнорував попередження і західних партнерів, і українських військових? Хто зменшив фінансування армії на користь Великого Крадівництва? Хто начхав на заклик Залужного провести мобілізацію 450 тисяч солдат? За що його потім звільнив? Хто постійно ставив палки в колеса Залізному Генералу?
То хто вже майже 7 років насправді розхитує ситуацію у суспільстві? Чи проти Залужного вийшов Картонковий Майдан?
Що буде далі? Тут я бачу 3 найбільш ймовірні варіанти.
Варіант перший: Зеленський псіхоне, звільнить Залужного з посади посла, чим розв’яже йому руки для початку справжньої політичної кампанії.
Варіант другий: Зеленський проковтне образу, але не забуде. Бо з прагматичної точки зору, звільнення Залужного лише додасть йому популярності: люди завжди прихильні до несправедливо ображених. До того ж, його ключові гравці – Буданов, Умєров, Арахамія - зараз за кордоном і зайняті перемовинами. Голови СБУ у Зеленського також немає як такого. Генпрокурор весь у скандалах з російськими паспортами. Корупційні скандали йдуть один за одним. “Не на часі”, одним словом.
Третій варіант: найгірший і для Зеленського, і для Залужного, і для України. Від погроз Офіс перейде до арештів оточення Генерала під надуманими приводами. Прикладів як це може бути - більш ніж достатньо: Червінський, Магамедрасулов, Кудрицький, тощо. І тут все може вийти з-під контролю та рухатися у непередбачуваному напрямку, з непрогнозованими наслідками для країни. Які можуть бути як позитивними, так і негативними. Чи готовий Офіс зіграти у подібну “російську рулетку”? Чи відчувають себе “загнаними у кут щурами”? Сподіваюся що поки ні.
А ще я вважаю, що у Зе-команді сильно недооцінюють очікування суспільства, які покладаються на Залужного.
Оті всі “рейтинги” та “опитування” - проводяться переважно серед працівників Офісу Президента.
Антирейтинг Зеленського у відсотках сильно переважає його міфічну “популярність”.
Більшість його колишніх виборців - за нього вже не проголосують. Крім тих, хто зараз харчуються за його рахунок – як це було у часи януковоща.
Зараз у коменти прибіжать хейтер-боти з різними звинуваченнями на адресу Генерала.
Але у мене на всі ці наїзди просте питання: “А назвіть прізвище реального конкурента пану Валерію? Невже “Зеленський”?
Шо, серйозно? |
|
|
|
 |

|
2026-02-19 19:06 |
| Mono2025 написано: | | А ТИ - ЖЛОБ. Просто СКНАРА. |
Шкода, Самійло. |
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2026-02-19 20:25 |
Пане Самійло, та шо ж Ви такого наробили Mono2025? |
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-02-19 20:40 |
| Night_Hawk написано: | | Пане Самійло, та шо ж Ви такого наробили Mono2025? |
Знехтував почуттями?  |
|
|
|
 |

|
2026-02-20 10:52 |
На жаль, пан Самійло навряд відповість на ваше запитання. Втратив здатність писати. Тепер тільки пісні вставляє тут(
Знає, що справжній воїн, справжній захисник України, йому руки не подасть - ось через цей стрес і забув як писати...
Додано через 41 хвилину 22 секунди:
ivanychkafomin, мені вже не до цього. Маю цікаву задачу. Є один відомий українець, я вже не один рік не можу зрозуміти, він справжній християнин чи ні... А все тому, що він розумний і з почуттям гумору.
Коли натрапляєш на тупого, то дуже швидко стає ясно, що він фальшивка.
А у цьому випадку треба постаратися. І потрібен час.
Нарешті маю метод, дуже надійний! |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-02-21 23:02 |
Бородаті хлопчики
музика Віктора Морозова
вірш Мар'яни Савки
співає Віктор Морозов
Додано через 27 хвилин 22 секунди:
https://www.radiosvoboda.org/a/skhemy-perepysky-rosiyskyy-heneral-dyemurchiyev/33681785.html «У**ярили десь два ешелони снарядів. Якби ти бачив по відео цей опорник (опорний пункт – ред.), бл**ь, Франція менше трималася, бл**ь, у «Велику вітчизняну війну», ніж цей опорник. Там немає живого місця. Там навіть, бл**ь, від дерев гілок немає. Там усе викорчувано. Все горить. А «укропи» виходять з окопу і гасять, бл**ь, і яєчню смажать на багатті. Уявляєш, бл**ь? Треба Зеленському листа написати, щоб Героя України дав їм, бл**ь. Ми о**єваємо, що там відбувається. І трупів лежить наших, бл**ь, біля цього опорника, п***ець». Додано через 3 хвилини 16 секунд:
"Поважаймо один одного і кожен себе! Не перетворюймося на бидло!"
Дмитро Ярош
https://www.facebook.com/dyastrub/posts/pfbid02dxkUm4piDCM7wzvZDQ24bPbiifwPm79qnrhsFNspTZcn274HhmX6qbcfPYvAZQFjl?locale=uk_UA
| Цитата: | Я поважаю генерала Валерія Залужного і його команду старших офіцерів і генералів, які, у тих обставинах, що існували, коли він був Головкомом, зробили все можливе і героїчне для протидії ворогу.
Я поважаю генерала Олександра Сирського та тих, хто є в його команді за те, що вони робили і роблять, ведучи, у надзвичайно складних умовах, бойові дії проти агресора.
Я поважаю генерала Малюка, який проявив себе якнайкраще, у боротьбі з підступним та могутнім ворогом, перебуваючи на посаді Голови СБУ.
Я поважаю генералів Хмару і Поклада, та всіх генералів, офіцерів та бійців СБУ, які творили і творять чуда, знищуючи орків.
Я поважаю генерала Кирила Буданова з його генералами, офіцерами, солдатами і сержантами ГУР МО, які йдуть на прю з ворогом, скрізь де він є.
Я поважаю генерала Білецького, полковника Прокопенка і всіх, хто з добровольчих лав, у боротьбі не на життя, а на смерть, ведуть за собою лави українських Воїнів.
Я поважаю пʼятого Президента України Петра Порошенка і його команду, яка не здала нас, Українців, пацакам (а мала таку можливість).
Так. Я поважаю і Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України своєї Держави Володимира Зеленського.
Я поважаю кожного, хто бореться проти агресії ерефіі: чи на передовій, чи в тилу…
Я люблю і поважаю свій Український народ, який найкращий у світі і нездоланний!
Я знаю, що всі кого я перелічив, далеко не ідеальні… Декому з них, я б морду з задоволенням набив, але…
Але я знаю й інше: поки ми єдині, доти путін та його ординська кліка нас не здолає.
Тому, не піддаймося спокусі перегризти один одному горлянку!
Втримаємося - переможемо! Будемо жерти один одного - програємо.
Поважаймо один одного і кожен себе! Не перетворюймося на бидло!
Борімося за наше майбуття і за тих, хто вже не з нами!
Українська Нація - це мертві, живі та ненароджені Українці, в Україні та поза нею сущі…
У національно-визвольній боротьбі, або всі разом виграють, або програють - теж усі…
Тримаймо стрій, Брати і Сестри!
Слава Україні! |
|
|
|
|
 |

|
2026-02-22 08:10 |
Поклада!?
Це той що фабрикував справи проти детективів НАБУ?
Зеленського!?
Той що роззброїв Україну у 20-22?
Ярош ще забув згадати єрмака та кілька генпрокурорів, які чомусь завжди захищають бандитів та корупціонерів.
Ганьба такому дуполизу! |
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-02-22 17:45 |
| ua_man написано: | | дуполизу! |
Так і є, звичайний вилизувач владних дуп. Хоча текст написаний так ніби це писав якийсь неповнолітній дурило)) Такий завзятий, хоробрий - але з обмеженими розумовими здібностями Виспівує хвалебні оди якраз саме тим, хто і зруйнував своїми незаконними людожерськими діями довіру до державних інституцій. Далеко не ідеальні!! А ще далеко від людяного та цивілізованого! Зате занадто близько до всього того що є рідним "руському міру".
ГЕННАДІЙ ДРУЗЕНКО:
ПРО СВАВІЛЛЯ ТЦК ТА ВІДСУТНІСТЬ ПРАВИЛ
Країна, як ти правильно зауважив, починає розриватися з середини. Ми бачимо, що декларуючи західні цінності начебто ми за них починали війну, фактично влада перетворила ТЦК на Гестапо. Там немає жодного закону. Я як юрист, як військовослужбовець... Це організовані злочинні угрупування. Щоразу порушують закон. Вони не мають права, окрім самозахисту, просто нікого торкатися. У них немає таких повноважень по закону. Якщо б Рада змінила б закон, то...Щодня ми знаємо, що людей хапають, ведуть.
Я сам надивися в учєбкє інвалідів, яких туди просто закинули. Для чого? Невідомо. Тобто їм треба поставити галочку. Я думаю що після війни, якщо тут відновиться чи постане справжня демократія, дуже багато людей з ТЦК сядуть, бо вони відверто порушують кримінальний кодекс. Зокрема, статтю про позбавлення людей свободи без судового рішення.
— юрист та керівник Першого добровольчого мобільного шпиталю Друзенко
https://www.youtube.com/shorts/7m4bGrPoyOE |
|
|
|
 |

|
2026-02-22 20:17 |
Зеленський не прямий ворог. Він просто дурак на посаді президента
Андрій Кокотюха
Письменник
Зеленський не прямий ворог. Він просто дурак на посаді президента. Ворог - Єрмак.
І для мене поки загадка, що Єрмаку з того могло бути. На що він розраховува, крім, звісно, грошей: "Президент України Володимир Зеленський не взяв до уваги численні попередження американській та британській розвідок щодо підготовки російського вторгнення через позицію Андрія Єрмака". |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-02-22 22:16 |
|
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-02-22 22:25 |
| Цитата: | Президент ще місяць тому дав доручення міністру оборони Михайлу Федорову вжити заходів щодо припинення порушення прав людей при мобілізації, так званої «бусифікації».
Це ганебне явище, яке підриває довіру громадян до держави.
Поки що не бачив від міністра ніяких якісних пропозицій, які дозволять перезавантажити процес мобілізації та перевести її в цивілізований режим. Зволікати не можна – в таких питаннях місяць це дуже великий термін.
Ми сподіваємось на зусилля нашої перемовної команди та наближення миру. Але зараз, коли стоїть питання захисту нашої держави, потрібно запропонувати конкретні рішення, щоб мобілізація була цивілізованою, з повагою до прав людини, і ні в якому разі не продовжувалися ганебні практики «бусифікації».
Цих рішень очікуємо від профільного міністра. |
Данило Гетманцев
https://www.facebook.com/reel/26008781828810611
Додано через 5 хвилин 26 секунд:
| ecover.to написано: | | Це так... для ботів... |
Вже б мовчало недоумкувате. Від тебе взагалі одні бандити, аферисти та поплічники бойовиків |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-02-22 22:29 |
І бот миттєво відгукнувся. 
Додано через 34 секунди:
Структура щастя |
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-02-22 22:37 |
|
|
|
|
 |
Unua Libro Свій

|
2026-02-23 04:57 |
ivanychkafomin
У вас підпис "Нам треба МИР". А ви знаєте як цього миру досягти? |
|
|
|
 |

|
2026-02-23 12:00 |
Власників анонімних Telegram-каналів від мобілізації бронює СБУ, - Железняк. ВIДЕО
Ймовірні власники анонімних Telegram-каналів заброньовані від мобілізації як службовці в запасі СБУ.
Про це розповів нардеп Ярослав Железняк.
Що відомо?
За словами парламентаря, у Міноборони повідомили, що ймовірний власник "Україна Сейчас" Вʼячеслав Мішалов має бронь на власному підприємстві, а Вадим Климовець, якого джерела повʼязують із "Реальною війною", - не служить за станом здоров’я.
"А от далі цікавіше. Ще трьох осіб зняли з військового обліку за дуже специфічною процедурою, доступною лише спецслужбам. У ГУР і СЗР їх немає.
Зате вони знайшлися в СБУ. Заброньовані як службовці в запасі у 2024-му. Ймовірно через один із департаментів – захисту нацдержавності. Серед таких "спецагентів": Олег Арутюнянц, Богдан Тимощук та Андрій Сахаров. Саме їх джерела називають власниками Times of Ukraine, Україна Online та INSIDER UA", - додав він. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-02-23 14:49 |
Зафіксуємо:
| ivanychkafomin написано: | | бандити, аферисти та поплічники бойовиків |
Тепер давай конкретно:
- хто такі бойовики?
- хто такі поплічники бойовиків?
- хто такі аферисти?
- хто такі бандити?
Не сци, пиши.
Додано через 3 хвилини 5 секунд:
І трохи гумору:
|
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-02-23 17:14 |
| ecover.to написано: | | Не сци, пиши. |
Твоя хвойда мамка тебе висцяла.)) І ось який результат.
Наприклад:
| ivanychkafomin написано: | | Корчинський це бандит, брехун, та маніпулятор. Лідер секти. |
| Цитата: | | "За Зеленського коаліція вати і ідіотів. От вата і ідіоти зєдналися в одне, і ясно що будуть голосувати за Зеленського". Корчинський |
| Цитата: | | Кожен у своєму оточенні має виділити тих людей які голосували за Зеленського, взяти їх за хобот і переконати за допомогою: бейсбольної біти, за допомогою праски та паяльника, за допомогою доброго слова, за допомогою 500 грн, за допомогою чого завгодно, переконати їх що вони мають піти і проголосувати за Петра Олексійовича. Корчинський |
БИТОЮ, ПРАСКОЮ, 500 ГРИВНЯМИ: КОГО НЕ ПЕРЕКОНАЄМО ГОЛОСУВАТИ ЗА ПОРОШЕНКА, БУДЕМО ВБИВАТИ, – КОРЧИНСЬКИЙ
| Цитата: | | На відео поруч із так званим громадським діячем Дмитром Корчинським, який заявив, що підтримує на виборах чинного гаранта і закликав прихильників Володимира Зеленського голосувати за Порошенка, щоб потім не довелося їх вбивати, - кримінальний авторитет на прізвисько «Москва». |
Скінхеди з "Братства" Корчинського
26 квітня 2005
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2005/04/26/4387775/
| Цитата: | Андрій Шкіль, народний депутат України
Тут треба шукати корені – хто часто відвідує Росію... Зустрічається з різними керівниками, різного ступеню представниками істеблішменту політичного. Остання була Вітренко... Цілком імовірно, що після поїздки Корчинського до Москви могло бути результатом однієї з розмов ці побиття... Поїздка в Росію. Його приймали на найвищому рівні, за всю історію. Десь із кимсь із оточення Путіна, навіть чи не з Медвєдєвим.. .
Дмитро Корчинський очолює малочисельну радикальну партію "Братство". Раніше він був одним із засновників право радикальної організації УНА-УНСО, звідки був виключений.
У президентських виборах 2004 року Дмитро Корчинський брав участь як кандидат. Вибувши із боротьби, він став на бік Віктора Януковича. А після перемоги Віктора Ющенка, Корчинський заявив про перехід своєї сили у опозицію. Разом із ідеологічно чужою Прогресивно-соціалістичною партією Наталки Вітренко Корчинський протестував проти руху нової влади на зближення зі США та Євросоюзом.
Незадовго перед виборами Дмитро Корчинський поповнив свою організацію… скінхедами. |
| Цитата: | | Андрій Шкіль добре знає стиль і манеру робот Дмитра Корчинського із однодумцями ще з часів спільного перебування в УНА-УНСО. Депутат переконаний – у "Братстві" діє система секти. |
| Цитата: | Андрій Шкіль
Організація – це спроба зробити свиту. Є от король, можна мати плем'я, а король має мати свиту. Це слухняне знаряддя в його руках... Це щось на кшталт сект... Вони готові не на силові, вони готові на будь-які дії... Будь-яка дія, яка потрібна Корчинському. Він може вмотивувати це розхитуванням влади, режиму. От побиття іноземців. Можливо. У мене нема свідчень. Це тільки гіпотези. Але якби попрацювали в цьому напрямку правоохоронці, то як на мене – це шлях у напрямку котрого треба попрацювати... |
https://myrotvorets.center/criminal/petrov-vladymyr-vladymyrovych/
Додано через 16 хвилин 3 секунди:
| Unua Libro написано: | | У вас підпис "Нам треба МИР". |
Так, він там і залишиться.
| Unua Libro написано: | | А ви знаєте як цього миру досягти? |
Зараз відповідь на це питання належить значно розумнішій людині. І вона зробить все що потрібно. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-02-23 18:10 |
| ivanychkafomin написано: | | Твоя хвойда мамка тебе висцяла.)) |
Це знову той випадок коли тобі не доведеться відповідати. І ти це знаєш.
Ще один доказ того, що ти слабак, сцикун.   |
|
|
|
 |
ivanychkafomin VIP

|
2026-02-23 18:27 |
| ecover.to написано: | | Це знову той випадок коли тобі не доведеться відповідати. І ти це знаєш. |
Так само як тобі відомо, що ти будеш ковтати це раз за разом.
| ecover.to написано: | | Ще один доказ того, що ти слабак, сцикун. HappyHappy |
Це все лише доводить твою безпомічність у словесному спарингу. Ну, чого вивчили на те і спроможний.  |
|
|
|
 |
Unua Libro Свій

|
2026-02-24 05:24 |
| ua_man написано: | | Ймовірні власники анонімних Telegram-каналів заброньовані від мобілізації як службовці в запасі СБУ. |
Варто було уточнити, що мова йде саме про тих авторів телеграм-каналів, яких "курує" СБУ.
| ua_man написано: | | Серед таких "спецагентів": |
Ну, якщо вони здійснюють інформаційні спецоперація (для спецслужб це просто робоче явище), то не треба нічого писати в лапках. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-02-24 10:54 |
Сьогодні рівно чотири роки, як путін бере Київ за три дні
|
|
|
|
 |
foxdgv Попереджень: 1

|
2026-02-24 11:09 |
ecover.to, Unua Libro , шановні! Навіщо ви підтримуєте тут цей пропагандонський, політиканський срач? Російський троль Иванушка тільки і чекає коли тут хтось з'явиться та почне надавати йому чергову трибуну для пропаганди капітуляції, свинства адміністрації Трампа та вереску ухилянта Дроздова, який втік з України та за кордону вже працює на Симоньян? Тут паплюжать українську армію, працівників ТЦК та саму Україну.
Хто з розумних людей в цій країні не читає новини? Кому потрібні тут ці копіпасти? Кого і в чому ви тут сподіваєтеся переконати? Вам здається, що це важливо? НІ! Нікому, крім російського троля, це все не цікаво. Будь ласка, припиніть це.
Портал перетворюється на помийку - політиканство, відверте свинство, хамствою. Модератор тут банить всіх, але не троля. Це його приятель. Він провокує, йому тут все можна, а потім приходить приятель і банить.
МАЙТЕ ГІДНІСТЬ, НЕ БЕРІТЬ В ЦЬОМУ УЧАСТІ, НЕ ПРИНИЖУЙТЕ СЕБЕ. Тут не портал для політиканства на виборах. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-02-24 13:43 |
| foxdgv написано: | | Модератор тут банить всіх |
Це загальна біда.
Чомусь скрізь модератори люто ненавидять юзерів, а юзери люто ненавидять модераторів. І скрізь модератори перемагають юзерів. І я не знаю, що тут можна порадити? І ніхто не знає... І іншого модератора не буде.
Додано через 43 секунди:
Не читайте флудильню.
Додано через 1 хвилину 5 секунд:
Жили собі думки
|
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|