| Автор |
Повідомлення |
GoSha57 Забанено

|
2026-01-09 21:28 |
А ти, чмо, чим тут займаєшся? Копирсаєшся в брудній білизні. Створюєш конфлікти, привносячи сюди образи та невдоволення українців.
Іди відсмокчи негру, уїбан.
п.2.2, видано ssTAss |
|
|
|
 |
Mono2025 Поважний учасник

|
2026-01-11 14:52 |
Благодіяння, зроблені негідному, я вважаю злочинами. Цицерон
Свідомо зроблені чи несвідомо (не знаючи, що робиш їх) зроблені, чи і так, і так?
Додано через 7 хвилин 55 секунд:
GoSha57, ти з числа тих психів, які нібито підтримують Залужного, а насправді за Порошенка? Під прикриттям, так би мовити. Психи, але не зовсім ідіоти. Розуміють (або відчувають), що Порошенку все одно нічого не світить, навіть якщо вони за нього проголосують, тож просто немає сенсу. Тож дуже сподіваються, що Залужний буде лояльним до них, порохоботів.
А чого ж психи роблять ставку на Залужного, а не на Буданова, наприклад, цікаво... Щось нутром відчувають, мабуть. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-01-11 14:56 |
| Mono2025 написано: | | подобається - Майлі |
Де ж твоя принциповість?
Всіх о-ш, а тут? Невже ти нічого не знаєш про цю співачку? Читай Інтернет.
Miley cyrus My - Heart Beats For Love
Happy Hippie Foundation
https://en.wikipedia.org/wiki/Happy_Hippie_Foundation
Додано через 55 секунд:
Любов, вона така, зла...  |
|
|
|
 |

|
2026-01-11 15:09 |
| ecover.to написано: | | Читай Інтернет. |
Вказуй своїй дружині, отак: "Іди смаж котлети".
Додано через 4 хвилини 2 секунди:
ecover.to, ля-ля, як завжди, а по суті не маєш чого сказати, біда. Чоловік: Ліам Гемсворт (в шлюбі 2018–2020). Майлі Сайрус - жінка? Жінка. Ліам Гемсворт - чоловік? Чоловік.
Макс Морандо, її майбутній другий чоловік, - чоловік? Чоловік.
Додано через 4 хвилини 7 секунд:
| ecover.to написано: | | Всіх о-ш |
Це що таке? Отшиваєш? (червоні хвилі) Відшиваєш. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-01-11 15:16 |
Самотній самурай
Додано через 3 хвилини 4 секунди:
Читай, читай...
Додано через 1 хвилину 6 секунд: | Цитата: | Гендер
У червні 2015 року журнал Time повідомив, що Майлі гендерно змінна. Сайрус заявила, що вона не має відношення до того, бути хлопцем чи дівчиною, і, що вона не хоче, щоб її партнер ставився до неї як до хлопця чи дівчини. Сайрус заявила, що вона буквально відкрита до всіх гендерів, якщо є згода і якщо це не стосується тварин, і якщо людина є повнолітньою. | |
|
|
|
 |

|
2026-01-11 16:14 |
| ecover.to написано: | | Читай, читай... |
Це тільки такі сцикуни, як ти, звертають стільки уваги на слова. А я більше на дії. ВОНА ВДРУГЕ ВИХОДИТЬ ЗАМІЖ ЗА ЧОЛОВІКА. Ще й 2015 рік. Дивись, дивись... на календар. Я теж тобі допоможу:
Додано через 5 хвилин 37 секунд:
ecover.to
І взагалі чого причепився до мене? Випив чи що?
Відвали.
Додано через 44 хвилини 6 секунд:
)) [Постприспів: Наомі Кемпбелл і Майлі Сайрус]
| Цитата: | Позуй
Вона має ідеальний аромат
Хіба ти не хочеш мене, милий?
Позуй
Вона говорить ідеальною французькою
Хіба ти не хочеш мене, милий? |
|
|
|
|
 |
grecos Новенький

|
2026-01-11 17:54 |
| GoSha57 написано: | | роблять ставку на Залужного, а не на Буданова, наприклад, цікаво... Щось нутром відчувають, мабуть. |
Бо буданов підстилка зеленого підараса і сам по собі нічого не вартий.
Додано через 44 секунди:
Але хворим зепідарботам цього не зрозуміти. |
|
|
|
 |

|
2026-01-11 18:54 |
Буданов Герой України. Так само, як і Залужний. |
|
|
|
 |
grecos Новенький

|
2026-01-11 22:10 |
І що тепер, можна покривати цим злочини зеленського?
НІ !!! |
|
|
|
 |

|
2026-01-14 10:51 |
Сіла бабка на кульбабку
І питає коника:
Де це пугач подівав
Ґудзика від дзвоника?
(дитяча пісенька-лічилка або потішка (забавлянка) у жанрі абсурду) |
|
|
|
 |
ua_man Попереджень: 2

|
2026-01-14 12:05 |
Якби не існували "схеми Міндіча" та "двушечки" йшли не на Москву, в України був би захист енергетики, - Сюмар
Народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар закликала владу замість "потужних і позитивних" обіцянок зайнятися системною роботою із захисту енергетики й розбудови децентралізованої генерації.
Про це вона заявила під час обговорення у Раді кандидатури Дениса Шмигаля на посаду міністра енергетики – першого віцепрем’єр-міністра.
Звернення до влади
За словами Сюмар, суспільство так і не почуло, які рішення були ухвалені владою, щоб не допустити нинішньої ситуації в енергосистемі, попри прогнозовані удари з боку Росії.
"Коли я дивлюся на експрем’єра, я думаю, чи відчуває він зараз свою відповідальність за те, що 4 роки країна до цього виявилася абсолютно неготовою", - зауважила народна депутатка.
Нардепка згадала про Міндічгейт
"Сьогодні країна тримається в руках тих енергетиків і працівників комунальних підприємств, які зараз розморожують труби буквально, а також солдатів в окопах. І їм було б значно легше, якби при Енергоатомі не існували "схеми Міндіча", якби "двушечки" йшли не на Москву, а йшли на укріплення українських енергетичних об’єктів. Цим людям було б значно легше, якби ми створили маневрену газову генерацію. Ми про це, команда "Європейської Солідарності", говоримо з 2022 року. Тоді треба було починати до цього готуватися", - нагадала Сюмар.
Вона наголосила, що замість публічних заяв держава має зосередитися на реальних рішеннях у галузі енергетики.
"Треба переставати бути позитивним блогером. Треба переставати займатися тим, щоб кожен день придумувати гарні слова про стійкість і незламність. Треба будувати системи, щоб нарешті люди в Україні були зі світлом і теплом в морози", - закликала Сюмар. |
|
|
|
 |

|
2026-01-15 09:29 |
Єрмак, який обіцяв вирушити на фронт, ніде не служить, - Железняк.
Колишній глава Офісу Президента Андрій Єрмак не проходить військову службу.
Про це у своєму відео розповів нардеп Ярослав Железняк.
Що відомо?
Так, парламентар направив запит до Міноборони щодо фактів можливого призову на військову службу Єрмака.
"Станом на момент розгляду депутатського звернення (середина січня) громадянина України Єрмак Андрій Борисович до будь-якого територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо бажання проходити військову службу під час мобілізації на особливий період або за контрактом не звертався", - зазначили там.
Нардеп робить висновок, що заява Єрмака про готовність вирушити на фронт не відповідає дійсності.
"Нікуди він не звертався, ніде він не служить, здається, і служити не буде. Говорять, десь тримає свій особистий фронт в лісах Конча-Заспи", - підсумував парламентар. |
|
|
|
 |

|
2026-01-16 10:34 |
|
|
|
|
 |

|
2026-01-17 15:33 |
|
|
|
|
 |

|
2026-01-17 20:15 |
Друг Баканова: Я завіз Івану та Наумову КЕШ. Ось ВІДЕО. Мені ДЗВОНИВ Зеленський. Такса 50% |Борислав Береза.
Народний депутат України VIII скликання Борислав Береза разом із бізнесменом Сергієм Ваганяном розкривають деталі масштабної корупційної мережі в СБУ за часів Івана Баканова.
Йдеться про те:
Як Баканов та Наумов побудували в СБУ систему неформальних платежів із бізнесу, хто в ній ухвалював ключові рішення і що означало "телефонне право" на практиці?
Чим реально займався друг президента України, Іван Баканов, коли очолював СБУ і хто реально керував службою? Чи торгували санкціями РНБО? Хто та коли був ініціатором торгівлі санкціями? Які схеми використовувалися та як і кому допомогали ухилятися від санкцій?
Хто та як завадив керівнику Укрпошти Ігорю Смілянському подолати системну контрабанду та як на цьому збагатилися Баканов з Наумовим?
Чому Івана Баканова та Андрія Наумова називають нероздільною управлінською зв’язкою, як вони контролювали регіони і які гарантії давали в обмін на відсоток з прибутку? Історія вимагання $20 млн, торг державними посадами та пропозиція очолити Одеську ОДА: хто був посередником і за що саме вимагали гроші?
Конфлікт навколо великої зернової угоди, після якого почалися погрози, замахи й штучні кримінальні справи. Як митна схема била по інтересах України, але збагачувала керівництво СБУ, яке поставив на посади Зеленський, та як використовувалися санкції РНБО для тиску на бізнес, усунення конкурентів або "відстрочки" перед їх запровадженням?
Фіксація передач коштів (фото, переписки, перевезення грошей), доступ до центрального апарату СБУ, роль інших посадовців і причини виходу цієї історії в публічну площину.
Чи є сьогодні люди Наумова та Баканова в СБУ та на інших посадах і на що вони впливають?
Чи цікавлять ці кейси і ця інформація НАБУ та САП?
Про все це та інше говорить Борислав Береза з Сергієм Ваганяном, бізнесменом, який був частиною команди Баканова та Наумова. |
|
|
|
 |

|
2026-01-18 19:33 |
Баканов та Наумов побудували в СБУ систему "неформальних платежів" із бізнесу та торгівлю санкціями РНБО,- розслідування
Під час перебування Івана Баканова на посаді голови СБУ служба була перетворена на інструмент системного рекету. Баканов разом із тодішнім генералом СБУ Андрієм Наумовим, підозрюваним у передачі конфіденційної інформації Росії, побудували в СБУ систему неформальних платежів із бізнесу та торгівлі санкціями РНБО.
Про це розповів бізнесмен Сергій Ваганян в інтерв’ю для народного депутата VIII скликання Борислава Берези.
На початку розмови Ваганян розповів про свій бізнес. Він займався поставками медичних товарів, а також вирощуванням зерна.
Також підприємець розповів, що був знайомий із вихідцями з "Кварталу 95" ще до президентства Володимира Зеленського.
"Знайомий я з ними багато років. Років 10. Вони обслуговували мої сімейні і корпоративні свята. Вони організовували артистів, організовували шоу-програми. І так ми познайомились. Стосунки були близькі, що ми разом їздили на відпочинки. Один одному допомагали будувати будинки. Фінансово і технічно допомагав будувати будинок для Міки Фаталова (шоумен студії "Квартал 95", - ред.), - розповів бізнесмен.
Згодом, за словами Ваганяна, він почав тісніше спілкуватися із Бакановим та Наумовим.
"Я почав спілкуватися більше з Андрієм Наумовим і з Іваном Бакановим. Наумова я знав ще за часів його роботи в Генеральній прокуратурі... Я не був частиною команди Зеленського, я був частиною команди Баканова і Наумова. Я був частиною команди СБУ", - сказав бізнесмен.
Платежі з бізнесу
Береза поцікавився, якою була роль Ваганяна в команді Баканова-Наумова.
"Трапилося те, що не повинно було трапитися. На дуже тісних і дружніх стосунках з цими людьми і багатьма представниками керівного складу СБУ як центрального апарату, так і обласних управлінь, була "фінансова співпраця" в плані того, що я сплачував їм зі свого прибутку, з експорту зерна, яке я продавав за кордон, сплачував певний відсоток. Певну "подяку"", - сказав бізнесмен.
Спочатку, за словами підприємця, це були подарунки — меблі, броньовані авто, коштовності для Наумова та Баканова.
"Потім ця історія переросла у певний відсоток, який доходив до 30–50% з прибутку", - розповів Ваганян.
В обмін, за словами бізнесмена, обіцяли безперешкодну роботу та відсутність обшуків від контролюючих органів.
"Вони мене добровільно-примусово доїли. Думаю, що більшість підприємців також це роблять, але не в такий спосіб - прямий, як це робив я. Мені в прямий спосіб дозволяли мої відносини з ними. Я був вхожий у Службу безпеки України 24/7. У мене були картки і я безперешкодно з автомобілями охорони в'їжджав на територію, перепустки були", - розповів Ваганян.
За словами бізнесмена, хабарі для Наумова та Баканова він іноді перевозив власним вертольотом. На місяць це були мільйони доларів, іноді - 10 мільйонів.
В ефірі також було продемонстровано фото, які надав Ваганян.
Зокрема, гроші, які, за словами Ваганяна, рахував Баканов;
Ваганян стверджує, що він не єдиний бізнесмен, в якого, за його словами, "забрали майже все".
"Я не єдиний такий бізнесмен. Я знаю ще багато людей, але вони чомусь мовчать. Деяких, хто намагався захиститись себе, ліквідували", - каже підприємець.
На запитання, чому Ваганян почав фіксувати все на фото та відео, бізнесмен відповів:
"Я побачив, як себе поводять Наумов та Баканов дуже безкарно. У мене, мабуть, спрацював інстинкт самозбереження. Тому, що я розумів, що після певних подій, які вони робили вчинки по відношенню до людей, з якими вони дуже давно знайомі, вони були для мене небезпечними. Я зрозумів, що мені треба страхуватися. Йдеться про фізичну, і юридичну безпеку... Вони двічі хотіли мене ліквідувати, був замах на мене", - сказав бізнесмен, додавши, що розслідування нічим не завершилося.
Ваганян уточнив, що це відбулося після конфлікту, коли його спробували "кинути".
Торгівля санкціями
Також бізнесмен розповів про використання санкцій РНБО для тиску на бізнес. За його словами, у схемах "торгували санкціями" — не лише накладенням, а й зняттям або ненакладенням.
Окремий проєкт Наумова і Баканова, за свідченням бізнесмена, стосувався імпорту електроніки та товарів широкого вжитку: гравців заводили через Олександра Акста без сплати податків.
Сотні мільйонів гривень щомісяця не надходили до бюджету й, за словами Ваганяна, осідали в кишенях Акста, Наумова та Баканова.
Коли частина бізнесу відмовилась "заходити" у схему, Акст, за твердженням Ваганяна, запропонував Наумову використати санкції РНБО.
"Акста люди підготували досьє на конкурентів, передали Наумову документи "допрацювали в СБУ" і спрямували в РНБО", - сказав Ваганян.
На запитання, чи розумів, Баканов, що відбувається, підприємець відповів:
"Баканова цікавили лише кошти: йому називали фінальний результат — і він погоджувався".
Ваганян додав, що готовий співпрацювати із НАБУ та САП: надавати інформацію та брати участь у слідчих діях.
Наразі бізнесмен перебуває за межами України. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2026-01-19 01:03 |
| Цитата: | | Знайомий я з ними багато років. Років 10. Вони обслуговували мої сімейні і корпоративні свята. Вони організовували артистів, організовували шоу-програми. І так ми познайомились. Стосунки були близькі, що ми разом їздили на відпочинки. Один одному допомагали будувати будинки. Фінансово і технічно допомагав будувати будинок для Міки Фаталова. |
Міка Фаталов - Фаталов Міка Григорович, за паспортом Михайло, при народженні прізвище Тосунян, народився в Баку. У 1989 році сім'я переїхала до України. Причина переїзду - загострення міжнаціональних відносин в Азербайджані.
Ваганян допоміг Тосуняну... Вірменин допоміг вірменину... Це повний п-ц.
| Цитата: | Я почав спілкуватися більше з Андрієм Наумовим і з Іваном Бакановим. Наумова я знав ще за часів його роботи в Генеральній прокуратурі... Я не був частиною команди Зеленського, я був частиною команди Баканова і Наумова. Я був частиною команди СБУ.
|
Ще раз:
| Цитата: | | Я не був частиною команди Зеленського, я був частиною команди Баканова і Наумова. Я був частиною команди СБУ. |
Що то за команда така?
| Цитата: | | На дуже тісних і дружніх стосунках з цими людьми і багатьма представниками керівного складу СБУ як центрального апарату, так і обласних управлінь, була "фінансова співпраця" в плані того, що я сплачував їм зі свого прибутку, з експорту зерна, яке я продавав за кордон, сплачував певний відсоток. Певну "подяку". |
Скажи прямо, ви використовували один одного.
А то:
| Цитата: | | Вони мене добровільно-примусово доїли. |
| Цитата: | | Спочатку це були подарунки — меблі, броньовані авто, коштовності для Наумова та Баканова. |
| Цитата: | | Потім ця історія переросла у певний відсоток, який доходив до 30–50% з прибутку. |
| Цитата: | | Я був вхожий у Службу безпеки України 24/7. У мене були картки і я безперешкодно з автомобілями охорони в'їжджав на територію, перепустки були. |
| Цитата: | | ... забрали майже все. |
???
Ну і про фотки. Вперше чую щоб чиновники такого рівня добровільно фоткались з хабарями ”для памʼяті”... Дружба! Тупі, напевно, як ті двоє з “Сам вдома”.
| Цитата: | | Наразі бізнесмен перебуває за межами України. |
Він там давно...
Додано через 1 хвилину 44 секунди:
Цікаве інтервʼю... |
|
|
|
 |

|
2026-01-19 14:18 |
Скандал з бронюванням піарника Зеленського Петрова: в установі "Військове кладовище" кажуть, що не зобов’язані погоджувати кадрові рішення з Мінветеранів
Державна установа "Національне військове меморіальне кладовище" ухвалює кадрові рішення у межах власних повноважень і не має обов’язку додатково узгоджувати їх із Міністерством у справах ветеранів України.
Про це повідомили у пресцентрі Держустанови.
Що кажуть?
Як зазначається, кадрові рішення щодо прийняття працівників до штату державної установи "Національне військове меморіальне кладовище" ухвалюються керівником Установи в межах наданих йому повноважень та не потребують окремого погодження з Міністерством у справах ветеранів України.
"Засоби масової інформації та інші заінтересовані сторони можуть звертатися до керівника державної установи, а також до відділу з питань комунікацій та інформаційних технологій, зокрема з офіційними запитами, що стосуються реалізації кадрових повноважень, у порядку, визначеному законодавством України", - йдеться у повідомленні.
Що передувало?
Раніше нардеп Железняк повідомив, що піарника Зеленського Петрова влаштував на НВМК директор установи Пронюткін.
Також Железняк оприлюднив матеріал, в якому розповів, що політтехнолог Володимир Петров та журналіст Сергій Іванов отримали бронювання від мобілізації.
Петров із 31 липня 2025 року працює в ДУ "Національне військове меморіальне кладовище". Іванов також із липня працевлаштований в "Енергоатомі".
Бронь вони отримали якраз після атаки на НАБУ та САП.
Згодом у НВМК підтвердили, що Петров працює на них.
У Мінветеранів заявили про початок службового розслідування щодо бронювання у НВМК. |
|
|
|
 |

|
2026-01-22 20:46 |
Вилучено понад $850 тис.: детективи НАБУ обшукали митний пост "Луцьк" і його посадовців.
 |
|
|
|
 |
bilyuk Попереджень: 2

|
2026-01-22 20:51 |
Зелений ПІДАРАС призначає на посади ворів та бандитів -
|
|
|
|
 |
serhiiiiii Частий відвідувач

|
2026-01-22 21:32 |
Де поділись захисники зелених підарів? Єрмак перестав наповнювати касу арсена та ековера?
Їбать вони кончені! |
|
|
|
 |
serhiiiiii Частий відвідувач

|
2026-01-26 20:41 |
Кравченко призначив до конкурсної комісії САП адвоката Шевчука, який захищав Киву: Рада прокурорів прокоментувала
Генеральний прокурор Руслан Кравченко делегував до Комісії з обрання кандидатів на топпосади до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) адвоката Олексія Шевчука.
Про це повідомляє Центр протидії корупції.
Що відомо про Шевчука
У ЦПК навели низку фактів про Шевчука:
Зокрема, Шевчук є фігурантом журналістського розслідування про переправлення чоловіків за кордон через систему "Шлях". За даними журналістів NGL, через умовну "групу Шевчука" виїхали і не повернулися понад 200 чоловіків призовного віку.
У свій час Шевчук підтримав "диктаторські закони 16 січня" та вів авторську програму на каналах Медведчука.
Шевчук був захисником низки фігурантів справ НАБУ та інших одіозних осіб, таких як Онищенко, Дубневич, Розенблат, Бахматюк, Крюкова. А ще Шевчук захищав Киву.
У 2023 році Шевчук був позбавлений ліцензії через порушення адвокатської етики. Того ж року дію його ліцензії раніше призупиняли на три місяці за образливий допис про ветерана та адвоката Масі Найєма.
Центр протидії корупції вважає, що призначення Шевчука до згаданої комісії, є щонайменше незаконним. Адже протирічить ч. 3 ст. 28-1 Закону України "Про прокуратуру", яка визначає, що член такої комісії повинен – мати бездоганну ділову репутацію, мати високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет, та відповідати критерію доброчесності.
"Зважаючи на факти вище – жодному з цих критеріїв Олексій Шевчук не відповідає", - наголосили у ЦПК.
Роз’яснення Ради прокурорів
Рада прокурорів України оприлюднила роз’яснення щодо формування складу Конкурсної комісії для проведення конкурсу на адміністративні посади в САП.
"У зв’язку з появою в окремих медіа та соціальних мережах публікацій щодо формування складу Конкурсної комісії з організації та проведення конкурсу на вакантні адміністративні посади в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (пункти 1–3 частини третьої статті 39 Закону України "Про прокуратуру"), роз’яснюємо процедури та правові підстави ухвалених рішень", - йдеться у повідомленні Ради прокурорів.
Там нагадали, що 28 листопада 2025 року Рада прокурорів оголосила про початок відбору осіб до складу Конкурсної комісії, яка здійснюватиме організацію та проведення конкурсу на вакантні адміністративні посади в САП.
27 листопада 2025 року, рішенням Ради прокурорів України були затверджені Рекомендації щодо оформлення та подання документів для участі у відборі. У цих рекомендаціях детально визначено:
• вимоги до кандидатів;
• перелік осіб, які не можуть бути членами Конкурсної комісії;
• перелік необхідних документів;
• строки їх подання.
У визначений термін до Ради прокурорів України надійшли документи від чотирьох осіб: трьох представників прокурорської спільноти та одного адвоката.
"Інші особи: юристи, громадські діячі, експерти бажання взяти участь у відборі не виявили та документи не подавали", - зазначили у Раді прокурорів.
За результатами опрацювання поданих документів, жодних обставин, які відповідно до закону унеможливлювали би участь осіб у відборі не встановлено. Усі чотири кандидати були допущені до участі у відборі та пройшли відповідні співбесіди.
9 грудня 2025 року Рада прокурорів на своєму засіданні розглянула подані документи та ухвалила рішення внести пропозиції генпрокурору щодо призначення до складу Конкурсної комісії трьох працівників органів прокуратури.
У подальшому один із запропонованих кандидатів подав заяву про виключення його з числа кандидатів за власним бажанням. 18 грудня 2025 року Рада прокурорів України задовольнила цю заяву та повідомила про зазначене рішення генерального прокурора.
"З огляду на недостатню кількість кандидатів, запропонованих Радою прокурорів України, та з метою своєчасного виконання вимог абзацу четвертого частини третьої статті 29-1 Закону України "Про прокуратуру", генеральний прокурор визначив членом Конкурсної комісії адвоката О. Шевчука — єдиного кандидата з числа осіб, які брали участь у конкурсі та відповідали вимогам закону", - пояснили у Раді прокурорів.
У Раді прокурорів пояснили, що повноваження члена конкурсної комісії можуть бути достроково припинені у разі:
подання особистої заяви про припинення повноважень;
неможливості брати участь у засіданнях за станом здоров’я більше ніж протягом одного місяця;
внесення Конкурсною комісією пропозиції про дострокове припинення повноважень її члена у випадках, передбачених регламентом комісії;
набрання законної сили обвинувальним вироком суду;
визнання особи недієздатною або безвісно відсутньою;
смерті.
Лише за наявності однієї з наведених підстав генеральний прокурор приймає рішення про дострокове припинення повноважень члена Конкурсної комісії та визначає іншого члена у порядку, встановленому законом.
У Раді прокурорів додали, що конкурсна комісія є повноважною за умови затвердження її у повному складі. Наразі повний склад комісії не сформовано, оскільки ще не визначено трьох кандидатів від міжнародних та іноземних організацій, які мають бути запропоновані відповідно до рішення Кабінету Міністрів України.
ЗЕЛЕНА КОМАНДА - ПІДАРАСИ ТА ЗРАДНИКИ!!! |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|