Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 315, 316, 317 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2020-02-15 12:14  
siromakha написано:
демократія
і Україна показала, що до демократії вона не готова.

Додано через 1 хвилину 7 секунд:

qwasasqw написано:
не буває так, що в країні 90 % населення стали патріотами
а звідки взагалі взялася ця ідея про патріотичну більшість?
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 19.11.24

2020-02-15 12:34  
Virake написано:
мене добило те, що буквально на днях величезна кількість зелебобів почали давати задню. серед них і чимало моїх знайомих

Така ж ситуація...Коли ми в зимку 2019 говорили про Пороха, чуваки піною з рота, слиною бризгали, у них горів зад, вони мініялися в обличчі, у них піднімався тиск, проступала жилка на лобі, червоніло обличчя, тремтіли руки..
.Зима 2020 - моє питання - "Ну що там Зе?" Відповідь - "Та щоб він.....( і далі дуже деморалізовані прокльони з матюками, вже без піни і без почервоніння) і фраза - давай поміняємо тему")) Ви привели зелобоба на 5 років, а тепер "тему поміняємо!!!??? Нє-нє!! Давай іди сюдА!! Розповідай про розкрадання трильярдами, алльо!!")))) Ех....

Додано через 12 хвилин 38 секунд:

Virake написано:
а звідки взагалі взялася ця ідея про патріотичну більшість?

В квітні-липні, до найбільш деморалізуючих моментів на фронті, коли нашим наносили військових поразок РЕГУЛЯРНІ вінськові частини під Іловайськом, в країні був патріотизм трендом...Скажемо так - патріотизм і мовчазний патріотизм, тобто 90 % толерування патріотизму(Це без врахування окупованих територій)
Щоб відтворити атмосферу наведу р-ти президентських виборів 25 травня 2014 року, тих кандидатів, хто набрав вище 5 %:

Кандидат % голосів
Петро Порошенко 54,70
Юлія Тимошенко 12,81
Олег Ляшко 8,32
Анатолій Гриценко 5,48
Сергій Тігіпко 5,23

У першому турі кандидати від національно-демократичного табору тільки за цими даними(вище 5 %, а там ще тягнибок, ярош і інші набрали по 1-2 % ), отримали, якщо просумувати голоси за Порошенка, Тимошенко, Ляшка і Гриценка - 81,3 %
siromakha 
Поважний учасник

Востаннє: 10.03.20

2020-02-15 12:41  
qwasasqw написано:
вони заалишились патріотами

Доволі спірне твердження. Я ж вважаю, що вони просто зайняли таку позицію (змушені були зайняти), яка не дає їм можливості повернутись назад, на попередні позиції. Згадайте хоча б виступи Гончаренка на захист російської та його біг-борди в Одесі.

Осьо, якщо хто забув (увага, російською):
https://www.pravda.com.ua/articles/2011/06/1/6260362/

Virake написано:
до демократії вона не готова

Просто в нас демократія перетворюється на вседозволеність. Вона набирає таких химерних форм, що з часом більшість радше підтримає диктатора, який закрутить гайки та наведе порядок, аніж довіриться демократові, який вчергове все спаскудить.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2020-02-15 13:02  
Virake написано:
винен, бо єдиний на цілу країну олігарх, який штовхав у маси (а, відповідно, і у політику) хоч якусь подобу української ідеї. на жаль, при всьому цьому він не подбав про те, щоб задавити прямого конкурента своїй ідеї, за що і поплатився

Абсолютна брехня. Ніякої української ідеї порох не впроваджував. Він вибори 2014 року виграв кидаючи тіж лозунги, що і зелень кидала у 2019

Додано через 4 хвилини 3 секунди:

Virake написано:
і Україна показала, що до демократії вона не готова.

Так кажете, наче тут колись була демократія.... чи працювали хоч раз інститути, а не всі чекали "указу" зверху....
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 13:02  
siromakha написано:
Згадайте хоча б виступи Гончаренка на захист російської та його біг-борди в Одесі

А згадайте, яку сторону він зайняв в 2014?? Під час майдану? Він захищав майдан в Одесі і під час подій 2-го травня - був на укр. стороні...Зараз він один з найяскравіших депутатів у ВР та що найважливіше в ПАРЄ...Ми маємо зрозуміти, що він з Одеси, обраний одеситами по мажоритарці!! і не може бути таким, як у Львові чи Тернополі...Але я завжди повторюю, що людина має право на помилки і на еволюцію поглядів чи зміну позицій протягом дорослішання...Я 10 років тому і я сьогодні - це дві зовсім різні людини...Тих, хто знав мене в 2009 і судили б про мене по моїх вчинках тоді - вони б сильно помилялись..До речі він давав пояснення про ті часи...Що він був з ПР в часи, коли Янукович декларував курс на Євроінтеграцію..І що, як тільки він зрадив цьому курсу - відійшов від ПР, ще навіть до втечі Яника.... Якщо людина з протилежними поглядами "самоопридєляється" в наш бік, під час епохальних подій - ми маємо протягнути руку...
Тому й кажу, що мене здивувало те, що він не перезувся, як багато інших (був такий депутат у народному фронті - ХІрш прізвище - от той, перед виборами повністю перезувся і почав захищати рос. мову і тд, він з Харкова мажоритарник), а Гончаренко активно, методично рушить рейтинг Зе, серед своїх людей з Юга-вастока, і почав це робити тоді, коли 73 % були відкрито за Зе, а рівень одобрення був 80 %...
Ось відео, одне з останнніїх, увага російською:
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 13:03  
qwasasqw написано:
2-го травня

Пля.... хоча з тобою все зрозуміло.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 13:03  
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 13:15  
Дотепно ж))) Це як помста всій тій квн-щині))) Є фільм - "Убити Білла", а тут з Марусею Звіробій у нас фільм - "Збити Зе!! Білла"))) Геніально)

Додано через 9 хвилин 29 секунд:

Robar III написано:

qwasasqw написано:
2-го травня

Пля.... хоча з тобою все зрозуміло.

Друже, розпишіть свою термінологію, як мені що називати...І вікіпедію перепишіть, заодно https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%B2_%D0%9E%D0%B4%D0%B5%D1%81%D1%96_2_%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D1%8F_2014 ...Як офіційно у нас називається те, що було 2-го травня 2014 року?? "Одеська Хатинь" може?? Там в той день було десятки різних епізодів, різного роду події - на полощі "Грецькій", біля "Афін", на куликовому полі, на футбольному матчі, на футбольному марші...Напишіть мені термінологію, як я маю це назвати, щоб у вас не пригоряло? А то це вже дратувати починає...Я знаю 5 мов, якими можу говорити на тому чи іншому рівні... розумію 8...Так трапилось...Знав би одну - було б легше, голосував б за Зе і боровся б з баригами..
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 13:20  
qwasasqw

Вам слід хоча б гіпотетично розглянути вчинки Гончаренка з позиції його персональної вигоди: він, як і багато інших щурів з колишньої ПР, перебіг до переможців, бо, як казав Кернес з Допою в харківському аеропорті, "рівалюція пабєділа". Ок! Він, швиденько перефарбувавшись, заговорив ламаною українською і почав обстоювати позиції державника: влаштовував різноманітні провокативні виступи, відвідував ПАРЄ, завів персональний канал на Youtube. Майдан в Одесі він міг захищати через те, що у керма країни стояли вже інші люди, які, в його очах та очах гончаренківських колишніх колег, привели Майдан. Та не врахував хлоп одного: українська політика керується "законом маятника": ми через кожні 10 років обираємо відвертих дебілів (хоча й решта кандидатів не відрізняються кращими показниками IQ). І от тепер він не має можливості вернутись на проросійське поле, бо вже став для вчорашніх колег "каратєлєм". От йому тільки й залишається, що грати державника.

Додано через 2 хвилини 8 секунд:

qwasasqw
Не звертайте на нього уваги, бо в цього добродія усі - боти, всюди працює ферма. Це його нормальний стан.
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 13:59  
siromakha
Я його не ідеалізую...Просто кажу, що краще, щоб від Одеси був Гончаренко від ЄС, ніж ОПЗЖ-шник чи Слуга народу про-російський..Я написав про Гончаренка, в контексті, як приклад того хто не перезувся в 2019 році при зміні влади) І все...А то зараз вийде, що я тут вихваляю чи захищаю Гончаренка)) Може завтра він почне Януковича прославляти)) Я не знаю...Кажу про цей момент...Що я думав у 2014-15, що він може перезутись, коли тренди поміняються...Станом на 15 лютого 2020 - не перезувся)

Додано через 7 хвилин 23 секунди:

siromakha написано:
бо в цього добродія усі - боти, всюди працює ферма

Найголовніше - я постійно тут згладжую і намагаюсь толерувати, щоб тут не було нічого нецензурного чи образливого, щоб не отримати попередження за порушення правил, - а тут мені постійно вихоплюють якесь слово - от всьо, попався вражина, все зрозуміло з тобою)) Знали б ви, чого мені тут вартує писати лагідне і дитяче слово "зелебобіки" після зашкварних новин, від яких око сіпається, а не так, як я б хотів написати)) Я поважаю правила сайту...

Додано через 21 хвилину 6 секунд:

Якщо комусь немає чим зайнятись, чи робота дозволяє слухати щось на іншій вкладці на компі, і ви хочете сяк-так вбити час і переглянути сезончик-другий "сватів" чи та лігасмєшне щось - рекомендую послухати цікаву дискусію розумних людей:
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 14:07  
siromakha написано:
Не звертайте на нього уваги, бо в цього добродія усі - боти, всюди працює ферма. Це його нормальний стан

Ахахаха.
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 14:37  
Robar III написано:
Ахахаха.

Друже, давайте доведемо справу до логічного кінця, може я зрозумію вас, а може, хоча я сумніваюсь - ви мене...
Я написав вище у коментарі "Він захищав майдан в Одесі і під час подій 2-го травня - був на укр. стороні"
Ви написали мені "///qwasasqw написано: 2-го травня//" "Пля.... хоча з тобою все зрозуміло."
Я вас питаю, як я маю це називати, щоб не порушити правила і відповідати вашим "стандартам" борця з шоколадним баригою???? І даю посилання на укр. вікіпедію, де написано у першому реченні:
"Протистояння в Одесі 2 травня 2014 (у ЗМІ — трагедія в Одесі, Одеська трагедія, події в Одесі 2 травня) — сутички, масові заворушення, які відбулися у місті Одеса 2 травня 2014 року"...

Я ще раз перепитую, що вам зі мною "зрозуміло" і що вас обурило в моєму коментарі?? Щоб поставити крапку в оцьому всьому) Мені з вами все зрозуміло..Ви боролись з "баригою" і тепер, коли його скинуто і все котиться на дно, соромно жити в такій країні, вперше мабуть за всі часи - тепер всі хто не підтримує Зелених малоросів - назививаєте агентами кремля?

Чому я нормально ставлюся до Пороха, при всіх недоліках, або за що я його поважаю:
1) за те, що з нуля була створена армія - при всьому розумінні, що вона далека від ідеалу і які там бувають совокові проблеми;за гасло "Слава Україні", як вітання, за марш нової армії, стилізований гімн ОУН; втрати бойові за останні 4 роки 1 до 3, подекуди 1 до 5 на Укр. користь - це дані меморіальних груп сепаратистів з фото і біографіями..В січні 2019 - бойові втрати 3 чол з укр. сторони, в січні 2020 - 12 чол....Це називається мир встановлювати..
2) за те, що у 2015 були розформовані всі добровольчі батальйони і інтерговані у ЗСУ І МВС, і ми не прийшли до 2019 року з тим, що у кожного депутата і у кожній області свій батальйон...І не відбулось отаманщини..Навіть мобілізацію скасували і була контрактна армію...
3) За визнання і вшанування всіх борців за волю України, і зі всім, що з того витікає...Це особисте для моєї родини...Тільки за цей пункт - я б поважав Пороха;
4)Декомунізація і ленінопад, та всіма перейменуваннями, що з цього витікають...Вятрович - мій кумир просто;
5) За вкладання бабла в укр. кіно, при всіх його недоліках, але не можуть укр. режисери, не набивши руку - просто взяти і почати шедеври клепати...Має випрацюватись школа, напрями і тд..На це час потрібен;
6) Закон про освіту і стійка позиція навіть на опір Йоббиків з Угорщини, ПІСу у Польщі і Росії..
7) Квоти на укр. тб і радіо...Тут і пояснювати нема що
Далі я можу розписувати ще дуже довго, головне, що з Україною в світі рахувались, об неї ноги не витирали, дипломатія працювала...Санкції були 5 років, проект новоросія повністю був закритий і тд

От ми скинули "баригу", напишіть мені попунктно, за що можна поважати, чи підтримувати Зе?? Які його заслуги??Хоч один пункт?? Окрім того, що зараз він руйнує все вище перечислене...
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 15:16  
"У мене немає часу думати стратегічно", - Зеленський у Мюнхені

https://espreso.tv/news/2020/02/15/quotu_mene_nemaye_chasu_dumaty_strategichnoquot_zelenskyy_u_myunkheni

#рукалице
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 15:31  
Написав про Горнчаренка і мені ютуб в запропоноване кидає: Гончаренко прямо звідти з залу Мюнхена, відосик на фоні Зе, це рос. мовою. але з першоджерела:

Додано через 5 хвилин 49 секунд:
Виступ Зє на Мюнхенській, безпековій конференції:

Вирвано з контексту: кинув на 41 хв 05 сек - він там про адіннарот розповідає і спільні сім ї, всі ми були в ссср...))) Ледь не заплював екран чайком)Треба таки з початку дивитись
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-02-15 15:35  
Robar III написано:
Абсолютна брехня.
багато з того, що ви тут пишете — це, на мою думку, неправда і перебільшення (тобто: брехня) на підставі не раціонального судження, а негативних емоцій і неправильно розставлених пріоритетів. проте, все-таки, давайте не будемо кидатися звинуваченнями в брехні, коли насправді йдеться про суб'єктивні оцінки. така поведінка виходить за межі норм цивілізованої дискусії.
Robar III написано:
Ніякої української ідеї порох не впроваджував.
впроваджував. ось хороший приклад: під час Помаранчевої революції 5 Канал (порошенківський) був єдиний, який виступав на підтримку Майдану. чи це вже нічого не варте? а підтримка наступного Майдану? а всі ті проукраїнські ініціативи вже в пост-майданному періоді? декомунізація? В'ятрович? закордонна дипломатія? це тепер дрібниці, про які можна не згадувати? не знаю, як ви, а я чим далі, тим більше помічаю плюси порошенківської ери, яких Україні гостро бракує при владі Зе. класична ситуація «не оціниш, поки не втратиш». ось уже почали втрачати і навіть частина зелебобів почала оцінювати, а ви все ніяк не хочете.
Robar III написано:
Він вибори 2014 року виграв кидаючи тіж лозунги, що і зелень кидала у 2019
ви ж самі голосували за Порошенка в другому турі — значить бачили достатню між ними різницю.
qwasasqw написано:
напишіть мені попунктно, за що можна поважати, чи підтримувати Зе?? Які його заслуги??Хоч один пункт?? Окрім того, що зараз він руйнує все вище перечислене...
я не чув, щоб пан Робар розхвалював Зеленського. і зараз навряд чи почую.
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 15:49  
Virake написано:
я не чув, щоб пан Робар розхвалював Зеленського. і зараз навряд чи почую.

Так це найголовніше, що я намагаюсь донести...Це як в 1917-1920, зносити "бариг" з УНР, нищити їхній рейтинг, нівелювати підтримку серед населення, очорнювати і демонізувати Петлюру чи Скоропадського(хоча це протилежності) - а після приходу Леніна і Сталіна - не підтримувати їх, і в часи голодоморів і репресій далі байки розповідати про те, який Петлюра був поганий...Це називається "корисним ідіотизмом"...Я за це й зневажаю хохлів, бо вони не вміють думати і аналізувати...І той - поганий, і той - поганий...Але один робив добре для України, а другий - для Росії..Увага питання: - Так для чого було скидати "баригу"? Може треба було придушити в собі хохлячу натуру і поступити, як українець... Розвалимо Україну, щоб в тому числі ЗЕ не підтримувати?) Це феєрично...Я не маю нікого на увазі з тут присутніх, я кажу збірний образ своїх знайомих...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-02-15 16:06  
Мюнхенський план капітуляції для України
https://myrotvorets.news/miunkhenskyi-plan-kapituliatsii-dlia-ukr/
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 16:12  
qwasasqw написано:
Це як в 1917-1920, зносити "бариг" з УНР

саме тому в робара скоропадський у підписі висить
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 17:48  
Virake написано:
ви ж самі голосували за Порошенка в другому турі — значить бачили достатню між ними різницю

Так, тому що, зе я зневажаю, не вірю у його проф.придатність на посаді президента. Та і зрозуміло, було що з таким розривом 73/25% порох не виграє, проголосуй я за нього, чи ні.
Virake написано:
багато з того, що ви тут пишете — це, на мою думку, неправда і перебільшення (тобто: брехня) на підставі не раціонального судження, а негативних емоцій і неправильно розставлених пріоритетів. проте, все-таки, давайте не будемо кидатися звинуваченнями в брехні, коли насправді йдеться про суб'єктивні оцінки. така поведінка виходить за межі норм цивілізованої дискусії

Ок. Хай так.

siromakha написано:
саме тому в робара скоропадський у підписі висить

"Валюкотику, це ти? Я ж писав, що вчити історію по постам з фб то погане діло. Комусь треба досить конкретніше підучити історію, але ж ні наярювати на петлюру, коновальця, винниченка і грушеіського насе все. І хто ж "корисний ідіот"?

Virake написано:
впроваджував. ось хороший приклад: під час Помаранчевої революції 5 Канал (порошенківський) був єдиний, який виступав на підтримку Майдану. чи це вже нічого не варте? а підтримка наступного Майдану? а всі ті проукраїнські ініціативи вже в пост-майданному періоді? декомунізація? В'ятрович? закордонна дипломатія? це тепер дрібниці, про які можна не згадувати? не знаю, як ви, а я чим далі, тим більше помічаю плюси порошенківської ери, яких Україні гостро бракує при владі Зе. класична ситуація «не оціниш, поки не втратиш»

Декомунізація - лише поверхнева, з статуями, а не в суті. Зсу і надалі користуються статутом рад. Армії.
Закордонна дипломатія - це та, коли по факту весь світ розглядає конфлікт з росією як внутрішній? Само тому, найбільші наші союзники не входять у мінський процес (Вб та Сша), а лише ті крахни у яких чудові стосунки з рашкою (франц та німці) Лнр/днр навіть у нас не визнані терористичними угруповуваннями, тому в італії (зараз не знаю, а раніше було точно) є дипломат з лнр. Раз згадали італію, там судили нацгвардійця Марківа, за каденції пороха він жодного разу за нього не заїкнувся, зелень хоч і популіст, та заради набиття тимчасового рейтингу згадував, та обговорював проблему.
За пороха зробили усе, щоб реформи буди відсутні, або мінімальні. Купівля вугілля у ахметки, за формулою ротердам+ - коли воно нам обходилось дорожче ніж завозне з африки.
Про "відродження армії" більше писати не буду, всеодно не переконаю. Єдине, на що ця (радянська) армія з 6річним досвідом ведення бойових дій здатна - героїчно загинути, як у бою з великою радянською армією, так і з маленькою європейською.

Додано через 1 хвилину 53 секунди:

qwasasqw написано:
2-го травня

Захищати майдан 2го травня - вже трохи більше як 2 місяці не треба було, бо яник звалив, а країна наближалась до "демократичних виборів."
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 18:03  
Robar III написано:
Захищати майдан 2го травня - вже трохи більше як 2 місяці не треба було, бо яник звалив, а країна наближалась до "демократичних виборів."

Взагалі-то ще й як треба було...Але я написав зовсім інше - "Він захищав майдан(відокремлено сполучником) і під час подій 2-го травня був на укр. стороні" Ось що було між тим, як втік яник і до демократичних виборів:
https://www.youtube.com/watch?v=9B4Xbr8ZuSk
https://www.youtube.com/watch?v=RPjUzpnFqrI
https://www.youtube.com/watch?v=JYSMvttYQv0

Невже ви це все забули??
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 18:12  
qwasasqw
То не захист майдану, то захист державної цілосності.

Додано через 2 хвилини 56 секунд:

qwasasqw написано:
зносити "бариг" з УНР

Нащо їх зносити, вони і самі управились. Коли вже у січні 1918, зарросили захисту у німців, і вже перші ешелони з німцями почали прибувати на початку лютого. От тільки з обіцяними виплатами німцям вони не справлялись. Ну, а пізніше петлюрчик не гребував допомого коммі, для скидання Скоропадського. А Винниченко - взагалі після того попросився жити у союзі.
А про незалежність, раптом, згадали аж у 4му кніверсалі. До цього життя з рашкою їх влаштовувало. Але ж це Скоропадський у нас москвофіл....

Додано через 2 хвилини 19 секунд:

Ну, загалом вірте й надалі у свій світогляд з правильними і неправильними українцями, ідеями та святими політиками. Єдине, що потім не треба звалювати жити в інші країни.
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 18:23  
Robar III написано:
Єдине, що потім не иреба звалювати жити в інші країни.

Я під час каденції Порошенка і Ющенка жодного дня не провів за межами України...
Robar III написано:
вони і самі управились

А сьогодні не те саме? Націоналісти з медведчуківцями і шаріями, фсб-шниками скинули "про-українську" владу...Тільки Скоропадський без німецької армії був - звичайним шматком малоросійського лайна, хоча і з багатого роду і з військовими вислугами перед рос царем в часи першої світової...А ми, якби тупорилими, б не були могли б в 2019 і без міжнародної допомоги втриматись...І на багатьох фронтах перемагали..Та про що тепер казати..Все втрачено і програно за пів року...В підручниках історії через 100 років буде писати, що 2014-2019 були розквітом України, а далі самі розвалили Україну, коли для цього не було жодних підстав..
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 18:27  
qwasasqw написано:
багатьох фронтах перемагали

Вологих мріях.
qwasasqw написано:
Скоропадський без німецької армії був - звичайним шматком малоросійського лайна

О, які цікаві знання історії того періоду. Зразу видно, бпгато книг опрацювали.
qwasasqw написано:
якби тупорилими, б не були могли б в 2019 і без міжнародної допомоги втриматись

Прямо як іран, звісно... і коронавірус українців не бере.... блять, найбільш убогого формулювання та віри в ідею правильні/неправильні) та "важдя" ще не чув.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 18:35  
Robar III написано:
Валюкотику, це ти?

Вибачай, малоросе, та ти помилився.
Мало того, що я чоловічої статі, та ще й на котика зі своїми 1м94 см навряд чи схожим буду ..

Цитата:
І хто ж "корисний ідіот"?

Той, хто за малороса - меньшовартісника топить, який і гетьманом бути не хотів ..
qwasasqw 
VIP

2020-02-15 19:02  
Robar III написано:

qwasasqw написано:
багатьох фронтах перемагали

Вологих мріях.

Знаєте, мені здається, що для вас перемогою було б, якби у нас втрати були б на 10 наших солдат - 2 рос. бойовиків...Бо коли навпаки - це зрада, для хохлів, це вологі мрії малоросятини...Коли жителі ордло деморалізовані, коли весь цвіт народних республік пав ще в 2014-15, коли в них тільки за минулий, рік, не дивлячись на те, як Зе вставляв палки в колеса втрати 428 чол загинувшими, коли там важка екон ситуації і вони реально втомилися - тут треба капітулювати. ..Коли не реалізовується проект "новоросія" і одеса, харків, херсон, дніпро у скаладі України - це зрада для хохла...Коли Україна починає вилазити з екон. ями і стабільно іти вверх - це зрада для хохла...Я думаю, що з такими "патріотами", як ви Україні і ворогів не треба...Самі все розвалять, відкриють ворота, внесуть коня - і скажуть "русский иван, вихаді, ми поборолі бариг, перєвєшай нас всєх, остальних - на колиму і завазі нармальних россиян"...
Robar III написано:
О, які цікаві знання історії того періоду. Зразу видно, бпгато книг опрацювали.

Я тільки опрацював спогади цього видатного діяча..Скільки днів після відходу німців він пробув в Україні? Скільки годин?? Скільки хвилин??? Драпанув разом з ними, кинувши на призволяще "свій?" народ...
Robar III написано:
Прямо як іран, звісно... і коронавірус українців не бере.... блять, найбільш убогого формулювання та віри в ідею правильні/неправильні) та "важдя" ще не чув.

О. так!...За нас, напевно цілі полки Латишів, Німців, Поляків полягли, щоб витіснити малорусів з України))
Нам з вами точно не по дорозі...У вас комплекс хохла, без образ...Для вас важливіше зруйнувати Україну, аніж змиритися з тим, що людина, яка вам не приємна буде при владі...До вас ніколи не дійде у ваші мізки, те що Петлюра був хороший тільки тим, що він не становив жодної загрози для тих десятків мільйонів українців, яких згеноцидили більшовики..Можливо при ньому масло б падаражало, і якась барига б десь на чомусь там на три-копйки б нажилась...Але люди б живі були...А те, що він поганий - так він з Полтавщини, плоть від плоті тих самих хохлів, хто тоді боровся проти бариг...Він був вихідцем з народу...З поневоленого народу..
До таких, як ви борцунів-боротьбистів, ніколи не дійде цінність держави...Таких, як ви не треба слухати..Потрібні тільки репресії...Сказати - буде укр. мова, укр. Держава , укр. герої, не буде чЛеніна, буде укр. прапор та тризуб, буде укр валюта - і всю петушню, хто буде бігати по міхо-майданах, на інших зрадоорієнтованих, палковставляючих зібраннях - жорстко давити кийками і не давати голови підняти)) Вірю в це) Без образ, звичайно...Але це капець якийсь...
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:11  
qwasasqw
Якраз бажання влади петлюрика і принесло купу проблем українцям. Аналогічне питання, скільки ж вони пробули в Україні після того, як віддали її на поталу більшовикпм? Чого ж вони у франції сиділи, а винниченко витративши всі гроші на хвойд звалив до совку жити?

Додано через 2 хвилини 10 секунд:

siromakha
Яка самокритика. І як малороси з унр, котрі взагалі від армії відмовились, у час коли навколо тривала перша світова, та війни за незалежність? Ну і про відділення від рашки згадали у 4му універсалі. Але ж сци в очі, скороп плахой кококо. Віра в ідіотів, завжди дивувала, але як бачу у них вірять такі ж ідіоти.
https://toloka.to/t100198-9180#1153174 справжі українці, не "хіхли-малороси".

Додано через 58 хвилин 16 секунд:

А патріот Петлюра з своєю Варшавською угодою взагалі ідеал для українців. Клас.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:13  
Robar III
меньшовартіснику, я бачу й розумію, що в тебе скажено припікає дупа від Петлюри і кО. Але скажи мені чи писав я де, що я його (Петлюру) поважаю, або ставлю для себе як взірець непохитості та безпомилковості? Бо ти знову й знову намагаєшся мені, як і будь який малорос, якому нема чого сказати, приписати те чого я ніколи не говорив (вірніше - не постив тут). А ще оце постійне перекидання стрілок з скоропадського на петлюру. мовляв, той теж не вартий пошани і т.д )))

Робаре, ти ще той смішняк! Їй бо!
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:22  
Злив зараховано.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:22  
"Я не скрываю, что я хочу лишь широко децентрализированную Россию, я хочу, чтобы жила Украина и украинская национальность, я хочу, чтобы в этом теснейшем союзе отдельных областей и государств Украина занимала достойное место и чтобы все эти области и государства сливались бы в одном могучем организме, названном Великая Россия, как равные с равным"

Осьо, загальновідомі факти, аби не марно не передруковувати
http://www.istpravda.com.ua/articles/2018/04/29/152371/
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:23  
Таки знавець історії з інтернету.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 315, 316, 317 ... 531, 532, 533  наступна