Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
siromakha 
Поважний учасник

Востаннє: 10.03.20

2020-02-15 20:24  
Robar III написано:
Злив зараховано.

Отож бо, бо навести мої слова на підтримку Петлюри ти не можеш, тому й продовжуєш вигадувати казна що.

Додано через 1 хвилину 13 секунд:

Robar III написано:
Таки знавець історії з інтернету.

А що мені тобі книжки сканувати чи як? Вони поряд зі мною, на полиці стоять. А це для тих, хто мало знає про малороса - скоропадського чи досі вважає його героєм, борцем за українську Україну
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2020-02-15 20:25  
Я не сумніваюся, як не сумнівався і раніше, що соціалістичні експерименти неминуче привели б до більшовизму, до знищення духовної і матеріальної культури, перетворили б нашу чудову країну на висохлу пустелю, на якій із часом усівся б знову капіталізм. Але який!.. Не той кволий, м’якотілий, що животів у нас досі, а всемогутній золотий тілець, в ногах якого буде повзати і плазувати наш народ. (С) Павло Скоропадський
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:27  
Robar III
Набагато краще прагнути об'єднання з біляками, марити вєліка раісєй. Тьху, потолоч малороська
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:27  
siromakha написано:
Отож бо, бо навести мої слова на підтримку Петлюри ти не можеш, тому й продовжуєш вигадувати казна що.

Ти тут писав на підтримку унр - петлюрик з їх когорти. Тож злився таки. А кидати вирвані з контексту цитати
https://toloka.to/t100198-9450#1156120
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:28  
"Россия может возродиться только на федеративных началах, а Украина может существовать, только будучи равноправным членом федеративного государства," – писав П. Скоропадський у спогадах.

Ноу комментс .. я досі не розумію чого робар, який вподобав цього русофіла, воює за Україну. Тобі на той бік треба, мальчіку ..
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:28  
siromakha
Ахахахах. Так, набагато краще з більшовиками домовлятись. Ну і я 17 березня звільняюсь з зсу, давай зустрінемочь, скажеш мені це в лице ублюдку.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:30  
Robar III
о_О тобто цитата іншого користувача Толоки є повідомленням на підтримку? Тобі каска череп не тисне? В лікаря давно був?

Додано через 42 секунди:

Robar III написано:
скажеш мені це в лице ублюдку.

Отепер злив зараховано))
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:31  
Ясно, черговий інтернет воїн.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:32  
xDDDDDD
Всьо. Робаре, чесно, як я перший раз побачив твої повідомлення думав, що ти розумніший. Думав, що ти скоропадським троллиш. Чесслово. Я не очікував і не думав, що в тебе з його приводу все настільки серйозно і все настільки безнадійно.
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:33  
Ну так давай зустрінемось розкажеш мені де і за кого я маю воювати. Чи тільки в інтернеті постики постити здатен.?
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:35  
Robar III
Воїн? А я з тобою десь воював?
Я лише проспостерігав за твоїм дупоболем та відсутністю лінії логічного захисту власної позиції. Марно виправдовувати кумира, якщо той казав ну зовсім вже, вибачте на слові, зашкварні речі. І твоє приписування мені Петлюри ну це вже зовсім дно. Я вже десь писав, що в мене нема кумира серед "вищого керівництва УНР", бо там усі були казкарі та мрійники, які не мали нічого дотичного до реального життя.
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:41  
Злив зараховано 2.0 - а виривати цитати, з загалу круто. Видно, що цілі його спогади, чи аналіз УД не осилив.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:44  
Robar III
Моя тобі порада, якщо не хочеш отак стріляти 5-тою точкою при кожній дискусії: знайди собі нормального кумира. Хай це буде, скажімо, Болбочан - перший "зелений" чоловічок в Криму. А не сумнівний гетьман, який на початку діяльності не хотів бути гетьманом, із комплексом "малороса".

А щодо пояснення, то якщо ти, маючи такого улюбленця, не зрозумів де й за кого, то мої пояснення тобі навряд чи допоможуть. А бити військових не входить в мої правила, тому охолонь))

Додано через 59 секунд:

Robar III написано:
Злив зараховано 2.0

Якщо тобі після цього стане легше і дупа твоя перестане палати, то хай буде так.
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-15 20:45  
siromakha
Бити військових, аххах. Ну так зустрінемось давай, даси мені по лицю. Але ж ні... лише вирвані з контексту цитатки.
Да.... ідіоти, вони такі.. завжди очко жме.
siromakha 
Поважний учасник

2020-02-15 20:59  
xDDD
І запиши мене в порохоботи)) Щоб одразу усі чекбокси закрити xDDDD

Ой Робаре - Робаре, я думав що ти розумніший, їй бо.
Коли вже я перестану помилятись в людях ..

Додано через 14 хвилин 7 секунд:

Цитата:
даси мені по лицю

І зажити слави отої пришелепуватої з Дніпра, яка похрестила атовця молотком?
І це при тому, що в мене купа друзів пройшла через АТО і я туди грошима/одежею/запчастинами помагав.
Під іванову хату хочеш підвести? Це ж яке поле для твоєї діяльності: будеш кричати, що на тебе напав українофоб, побив атовця бо той пройшов АТО і т.д.

Так що давай ти зі своєю меньшовартістю сам розбирайся, бо бруднити об тебе руки вже надто ризикована тема. Нікому нічого потім не доведеш.
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 19.11.24

2020-02-15 21:42  
Звичайний суботній вечір в малоросії, браття і сестри, (українці?)...Що може бути краще зимового вечора, через 9 місяців після того, як знесли баригу....Дивитися обов'язково, не треба питляти - щоб знати до чого призводить скидання бариг хохлятиною..Скоро в Україні бити будуть за те, що ти українець, чи спілкуєшся українською:

Додано через 3 хвилини 49 секунд:

Я готовий Порошенкові віддати офіційно з бюджету 10 поїздок на Мальдіви, 5 ліпецьких фабрик і 3 оборонпрома, щоб не бачити цього всього лайна!! І ще 10 рабів-малоросів йому в придачу...

Додано через 17 хвилин 9 секунд:

Н-да...Якщо людина, яка служить в ЗСУ готова з товаришем по інтернету зустрічатись, щоб "дати по морді", то все ще печальніше, ніж я думав...Розум є??..А якщо тебе сепари витянуть так? Чи це просто балачки?.... То для чого балачками займатись?...... Маячня якась...
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2020-02-16 00:25  
Robar III написано:
Захищати майдан 2го травня - вже трохи більше як 2 місяці не треба було

Якось натрапив на опис тих подій з погляду проукраїнського одесита, блог в жежешечці. Сумніваюся, що знайду, однак якщо - зразу ж поділюся. Коротко - там йшлося не більше і не менше як про створення одеської народної республіки... Річ у тім, що проукраїнська пропаганда шкутильгає на обидва коліна, тому в інтернетах циркулює лише бійка 2 числа і підпал будинку профсоюзів як її результат. Однак відповідно до згаданого мною опису, там були такі зовсім недитячі войнушки ще декілька тижнів до власне того трагічного 2 числа. Того разу перемогла проукраїнська частина...

Додано через 14 хвилин 50 секунд:

Upd: З того що вдалося знайти зараз про 2 травня в Одесі і що відображає вищезгадане мною - це жежешечка білоруса Максима Мировича, справді пізнавально.
qwasasqw 
VIP

2020-02-16 00:40  
drymbaUA написано:
Однак відповідно до згаданого мною опису, там були такі зовсім недитячі войнушки ще декілька тижнів до власне того трагічного 2 числа. Того разу перемогла проукраїнська частина..

Ось відео предісторія з подробицями і аналізом... https://www.youtube.com/watch?v=RPjUzpnFqrI
drymbaUA 
VIP

2020-02-16 01:06  
Таки знайшов, не пошкодував часу. Це можна назвати першоджерелом. З його слів, до цих трагічних подій активних бойових дій не було, лише в цей день. Що з яскравого запам'яталося після прочитання - проросійські бойовики, котрі стріляли зі зброї з-за спин "української" міліції, яка жодним чином цьому не перешкоджала. Там і фоток багато є. Плюс тодішній керівник "української" міліції втік до Росії, де отримав громадянство.
Факт-чекінг все ж важлива річ...

Додано через 23 хвилини 29 секунд:

Дивує лише те, що це доводиться писати на сайті що покликаний поширювати українське. Що ж за морок твориться деінде...
qwasasqw 
VIP

2020-02-16 01:29  
Ніколи не любив його, з ряду різних причин...Але після того, як Медведчук купив ЗІК і Дроздов повернувся працювати до Львова, - добру справу робить....

Додано через 1 хвилину 51 секунду:

Хто така Антоніна, для тих хто в танку - https://republic.com.ua/article/usrednyonnogo-zritelya-kanala-1-1-zovut-antonina.html
qwasasqw 
VIP

2020-02-16 13:15  
Україна ностальгічна, браття і сестри...Та Україна, якої нас позбавила зелена, зубожіла петушня...Збережіть, хоча б відео для нащадків..Щоб знали, що це все неправда...І УКраїна не тільки всіх в зад цілувала і на задніх лапках заглядала в оченята катам, блазнювала і рачки повзала перед агресором....А що було і таке....А то скоро почистять все українське, щоб не дратувати Путіна....
https://www.youtube.com/watch?v=HezXOYSgfTg&list=PLGx7_Jev34eObhwCrfMEh10gdA-cTev5P&index=36

Колись це було рядове відео, яке я лайкнув в 2018...Я не міг подумати, що з 2019 паради укр. армії в часи війни, - стануть історією...Тоді навіть в моєму місті, крім Києва були паради армійців... https://www.youtube.com/watch?v=4qZKgCqBs1U

https://www.youtube.com/watch?v=CnGTvVNITuw
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-16 15:06  
....
Для чувачка важливі пісенька та марш..... а, я думав армія має перестати жити показухою та паперами....., але, що я тямлю... тут видніше.......

Про гімн упа - ага, і статут радянської армії. Круте поєднання.

Додано через 1 хвилину 3 секунди:

На цьому все, дивлюсь повторюється 15/16 роки. 1 в 1.
qwasasqw 
VIP

2020-02-16 16:37  
Robar III написано:
думав армія має перестати жити показухою та паперами

Перестали жити показухою? Статут поміняли??? При 10 місяціях зелебобєні?
Парад - це не показуха...А в першу чергу акція спрямована на об'єднання суспільства, віддачі шани і розуміння для чого вони воюють військові(заради тих, хто з гордістю дивиться на них) і повної підтримки тієї совкової армії, совкової техніки, совкової країни, яка нановить зовсім не показушних втрат даленко не совковим окупантам..
Здаднюк(жаль, що цензурую себе) завжди незадоволений, тим що укр. президент(якого він же і обрав і такі ж, як він), далеко не ідеальний, жахливий просто,( бо він такий же, як і ті, хто його обрав, плоть від плоті), - совково, показушно і тд, але виконує свої обов'язки на твердих 60-65 % зі 100...Можна було краще?? - та запросто...Але він скидає цього "баригу" і приводить того, хто тільки шкодить, і виконує свої обов язки в 10 разів гірше.. Якщо було погано - то навіщо гірше зробити? А не краще? Якщо це не зрозуміло - то тільки укр гніт має допомогти, коли ми візьмемо реванш)) Як я писав вище...Те, що буде майдан, війна і ще втрата територій - я навіть не сумніваюсь...У нас тб вже нічим від рос не відрізняється,..Фашисти, нацизм, радикали, екстремісти, росія-брат, не агресор, у всьому винні українці..Воно рване...І рване так, що накриє всіїх...Як було в 2013...Тільки тепер помилки враховані(( Буде набагато жорсткіше...Завдяки борцунам...

Додано через 27 хвилин 51 секунду:

Robar III
Можете от тут усім пояснити філософію "корисного ідіота" (це я так вважаю, без образ, може ви мене переконаєте в протилежному, хоча я сумнівають)...

От був Порошенко, оця хунта бандерівська, яка тримала під гнітом всіх хохлів. які страждали від гімну ОУН і парадів ЗСУ,...Було погано, я не сперечаюсь...Було жахливо....Ви всюди писали, який він поганий, можливо особисто переконали 10-50-500 чол, не проголосувати за нього...І вони або обрали Зеленого, або не пішли на вибори...Далі президент - Зеленський, країна котиться в прірву, вперше соромно за своє керівництво і за свій нарід, з якого ржуть, - перед світовою спільнотою.... І ви його теж не підтримуєте, але чомусь палок йому в колеса не вставляєте, і жодного критичного посту тут про нього немає...От питання - заради, якого кандидати ви мочили рейтинг президента Порошенка???Хто по вашому мав вивести країну геть від "совка", в який нас погрузив Порошенко???Тимошенко??Ляшко?? Зеленський? Вілкул??Бойко?? чи одновідсоткові Гриценки, Кушулинські, Садові??? Заради кого ви знесли про-укр "режим"??? Якщо ви скажете, що там не було достойного кандидата, і ви просто так для Медведчука знесли укр. владу - то для мене ви є набагато більшим ворогом, ніж моторола...Бо моторола за лінією фронта, він завжди ненавидів Україну і все українське і прийшов вбивати українців...А такі, як ви, живуть поряд, говорять української і завжди, таким моторолам - браму відчиняють, через свої тупорилі комплекси неповноцінності хохлячої, - своїм борцунізмом, вставлянням палок в колеса і дискредитацією УКРАЇНСЬКОЇ влади в часи війни, заради якогось одно-відсоткового мудили чи взагалі просто-так...
AndriY_GTI 
Свій

2020-02-16 16:46  
Проголосували за серіал - тепер що? А треба думати головою! Скільки має померти, щоб нарешті до людей дійшло?
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-02-16 16:55  
qwasasqw написано:
для мене ви є набагато більшим ворогом, ніж моторола

Я це давно зрозумів. Чергове підтвердження ущербності фанів по.
Але ж їм аби картинка і міфи по телеку. Реальність знати не хочуть. Все, що не влазить у вашу картинку світу визнається зразу неправильним, критичне мислення відсутнє. Купа русизмів у словах.
Щодо парадів взагалі треш.... головне пісенька.
Щодо радянського статуту - так хіба зелень кричав скрізь Армія.? І чого він за рік має змінити все, те, що порох 5 років не чіпав.
Але знову, ж зараз набіжать слюнтяїв з слиною на морді. Вірте і надалі в пєтю.
Я маю важливіші справи, ніж тут пояснювати очевидне ідіотам.
qwasasqw 
VIP

2020-02-16 17:11  
Robar III написано:
Я маю важливіші справи, ніж тут пояснювати очевидне ідіотам.

Це "злив", як ви тут писали вище?? Я поставив конкретне питання...І максимально його деталізував, щоб було зрозуміло...Ну ок, повторю:
qwasasqw написано:
От питання - заради, якого кандидати ви мочили рейтинг президента Порошенка???Хто по вашому мав вивести країну геть від "совка", в який нас погрузив Порошенко???Тимошенко??Ляшко?? Зеленський? Вілкул??Бойко?? чи одновідсоткові Гриценки, Кушулинські, Садові??? Заради кого ви знесли про-укр "режим"???
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2020-02-16 21:06  
drymbaUA написано:
Таки знайшов, не пошкодував часу. Це можна назвати першоджерелом. З його слів, до цих трагічних подій активних бойових дій не було, лише в цей день. Що з яскравого запам'яталося після прочитання - проросійські бойовики, котрі стріляли зі зброї з-за спин "української" міліції, яка жодним чином цьому не перешкоджала. Там і фоток багато є.
Плюс тодішній керівник "української" міліції втік до Росії, де отримав громадянство.
Факт-чекінг все ж важлива річ...

Дивує лише те, що це доводиться писати на сайті що покликаний поширювати українське. Що ж за морок твориться деінде...
безмежно дякую за цей скарб.
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2020-02-16 21:46  
"РЯТУЙ ТЕ! ДІЙ ТЕ!" кілька слів з м. Ухані про маркетинговий хід, бездарність та байдужість...
https://www.youtube.com/watch?v=BVlTCTiVP8o

drymbaUA 
VIP

2020-02-16 22:20  
Virake
+1

Додано через 9 хвилин 5 секунд:

qwasasqw написано:
Ось відео предісторія з подробицями і аналізом... https://www.youtube.com/watch?v=RPjUzpnFqrI

Нарешті переглянув, дякую.
01491625 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.08.20

2020-02-16 22:58  
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 531, 532, 533  наступна