Автор |
Повідомлення |
Robar III Забанено
|
2020-02-14 01:25 |
https://www.facebook.com/100000909172681/posts/3720676607972608/
Додано через 12 хвилин 53 секунди:
Дон Педро, є дві категорії людей - українці, та колаборанти. Хто не визначився автоматично ідуть у 2 категорію. От і цей розумник, що впроваджує ідіотську думку про "нарід не той", є колаборантом, що свідомо чи ні працює на рашку. Поширюючи їх імперські міфи, про "простака хохла", який тупий, його наєбать можна і тп. В цьому плані, він нічим ні від зе, ні від "сватів" не відрізняється. От тільки, ж каже я "патріот України продовжуюяи рос. Міфи впроваджувати. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-14 02:20 |
Robar III написано: | Міфи впроваджувати. |
Я не розумію, що означає впроваджувати якісь там міфи...Я чхати хотів на росію і її міфи...Якщо для Шарія, Захарченка, Гіві і інших "українців" - я колаборант - для мене це честь....Хоча я ніколи не давав присягу малоросії... І ніколи не був хлєбосольним і маю право мати протилежну думку ніж, у вас, тих хто боровся з "баригами" і голосував за оце Зе.Чи у нас несвобода слова вже??..Чи я маю думати, як ви? Бо вам би так хотілося? Це така меншовартість?? Думати, що світ навколо вас обертається??? Чи я маю змусити себе повірити в казочку про наймудріший народ на світі, який мільйонами ягоди збирає в поляків, виносячи приниження і голосує за кого попало, лиш би не навести лад в економіці? Через 4 роки поміняють малоросів і знову будете під нашим "гнітом" страждати...Вже рік пройшов...Залишилось 4...Я на особисте не хочу переходити, тому не треба мені всіляку маячню писати.. Якщо ви вважаєте себе хохлом - це не моя вина..Я - українцець.. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-02-14 08:33 |
qwasasqw, а звідки такий оптимізм, що Україна через 4 роки ще існуватиме, і що в ній на виборах будуть ще якісь кандидати, крім петушаріїв і мертвечуків? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-14 10:54 |
Virake
Virake написано: | qwasasqw, а звідки такий оптимізм, що Україна через 4 роки ще існуватиме, і що в ній на виборах будуть ще якісь кандидати, крім петушаріїв і мертвечуків? |
Думаю для вас не буде секретом, що тієї Української України, яка була 2014-2019 вже немає...У нас є інша Україна...Терпілоїдна..Яка не називає росію агресором, президент, який говорить маячню про "очі Путіна" в які він заглянув і побачив там "мір", він за кордоном розпівідає, що він прездидент миру, тобто заявляє, що йому не потрібна перемога і що можна вже знімати санкції...На каналах медведчука(я не хотів кидати сюди відео) тих хто мітингував під ОПУ, коли була зустріч нормандської четвірки, уже не соромлячись, називають "ЕКСТРЕМІСТАМИ"..Отак без ніяких прелюдій - вони екстремісти, їх 8 %, "прєзідєнт должен разобраться з екстємістамі"...Як в часи майдану казали, що там декілька екстремістів з Галичини, яких треба жорстко розігнати і буде стабільність) Уже на наших укр. каналах розказують нам, що ми один народ і що росія ніколи крим не віддасть, а у нас дєди воювали, що Зє має їхати на 9-є мая в москву, бо там будут лідєри всєх стран(тільки чомусь у тих лідєров ніхто крим не відібрав і не веде війну у цю хвилину), що треба посла призначити і тут можна до безкінечності писати......України вже немає...І немає України, нашої України, не хлєбосольної, не тієї, яка в зад цілує, а тієї, яка дає в зуби і з якою рахуються, саме - через інфантильну, політично безграмотну, меншовартісну ХІХЛЯТИНУ...Не треба толерувати і цензурувати себе, бо так виборцям ЗЕ хочеться...Вони висміювали дефекти мовлення Парубія, картавість Луценка, мову Кличка, у більшості, коли він намагався говорити українською, але німецьцими і рос. конструкціями, бо все життя говорив думав ними і тд...Він, оце Зє, разом з хіхлятиною висміювали наших керманичів, у той час, коли їх Путін і кремль хотіли знищити і вбивали на фронті кращих...Він, оце Зє, ганьбило нашу країну за кордоном і виставляло нас фольклорними клоунами, або сільськими недорозвиненими дебілами в 21 столітті, в часи всесвітньої мережі, коли вже всі давно мають телефони, ноутбуки в тому числі і в селах і точно не є якимись відсталими і тд...Тому, якщо ми будемо просто плакати, або повністю деморалізуємось - то буде Медведчук і Шарій...Зараз хіхлята також демотивовані і деморалізовані...Я відчуваю їхню біль)) І це не так легко, після того, як ти топив за Зє - а тепер таке дно в країні, сказати - ок, ну тепер Шарій мій фаворит...Вони, навідміну від зрілих ментально Українців, чи європейців, не можуть просто взяти і визнати помилку..Вони будуть їсти землю, але казати, що вони все ще підтримують Зе і що Порошенко у всьому винен) Але з кожним місяцем їх буде все менше і менше...І нам треба не стояти осторонь, а кожного дня, методично валити того зеленого монстра, дракона, щоб він в кінці перетворився на маленького індика...І боявся здати Україну...А далі - поживемо побачимо) Хто міг майдан спрогнозувати в 2013?) Всі думали, тоді, що Україна померла разом з рейтингом Ющенка(якого тоді Зє, виборець Яника, активно весь термін мочив з 2005 по 2010)...АЛе прийшов час...І повіяв огонь новий з Холодного Яру... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-02-14 12:36 |
qwasasqw
України 2014го року не було вже у 2015му.... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-02-14 13:28 |
qwasasqw, новий Майдан неможливий. в кращому разі буде криваве побоїще. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-14 13:41 |
Robar III написано: | України 2014го року не було вже у 2015му.... |
Із рубрики записки "Порохобота", або як я став державником:
Я 25 травня 2014 року здалеку приїхав, на місце прописки, потратив час і гроші, щоб проголосувати проти Порошенка, який тоді з задоволеним виразом обличчя ще з березня 2014, розповідав, що він і так проходить...Я подумав, якщо ти впевнений, що ти проходш не запитавши мене, всіх моїх друзів і знайомих - то будь ласка перемагай, але без мене...І проголосував за Дмитра Яроша....Народ обрав Пороха в першому турі у всіх областях і мав рівень підтримки і одобрення біля 80 % на момент перемоги....
Восени, в кінці жовтня 2014 року - я пішов на вибори і проголосував за "Свободу", з жахом сидів і дивився весь понеділок після виборів, коли рахували протоколи, як свобода залишається на рівні 4,75 % і не потрапляє в Раду... Народ обрав Народний Фронт і БПП тоді...З рентингом цих партій більше 50 %...ще - 10 % самопоміч, 10 % опоблок, 6 - Ляшко, 5 - Бют...
Весною 2019 я не зміг фізично проголосувати, але якби тоді була можливість - проголосував би ЗА Пороха в 2-му турі...Я тоді вірив в казки про гніт і зубожіння простого народу...Бо мені у Львові маса людей плакались, як Порошенко їм жити мішає...Підкладає екскременти вночі, їм у штанці, щоб вони прокинулись обгаженими...Думав, ну може мене репресії не зачепили...Але це небезпечно для Держави, коли у 80 % при слові "Порошенко" починає так палати зад, бризгати слюна і ледь піна не йти з рота...Нарід тоді обрав 73 % - ЗЄ...І з рейтингом підтримки і одобрення 80 % в перші часи президенства....
Влітку 2019 я особисто відмовив найближчих членів сім ї проголосувати "За партію Гройсмана" і загітував за ЄС...Так було б ще менше у про-укр. опозиції сьогодні, бо згоріли біля 20 % - Ляшка, Смєшка, Садового, Свободи, Сааки, того ж Гройсмана і тд...Народ же обрав кота(а може і піранію, чи кобру отруйну) у мішку...Народ голосував не маючи поняття за кого, хто буде прем єром, хто ці всі депутати, що буде з екномікою і тд...
Зима 2020 - я заклятий Порохобот і більше ніколи не буду дослухатись до думки простого зубожілого народу....Далі буде........2-3 слова, чому я саме Порохобот...А не зелебот чи опзж-ник, чому не спалюю голоси на непрохідного Гриценка,Садового, імпотентного "Голосу" чи "Свободи і об єднаних націоналістів", які разом з Шарієм, Пушиліним, Йоббиками (це націонастична партія Угорщини), польськими націоналістами, скабеєвими-кисельовими-соловйовими, Кремлем, ФСБ - скидали про-український, націоналістичний 'режим" Порошенка...
Додано через 10 хвилин 39 секунд:
Virake написано: | qwasasqw, новий Майдан неможливий. в кращому разі буде криваве побоїще. |
Так...Якщо нарід обрере Медведчука, Шарія - нарід обере криваве побоїще...Тут немає жодних таємниць...Янукович 2 рази збирав майдан...Ніхто крім, Януковича його не міг зібрати...Щоб був майдан - треба, щоб вже справді була перегнута палка...Ані Кучма, ані Кравчук, (і я боюсь, що і Зе, хоче може Ярмак порішає, через Козака і звязок з Кремлем, тут ще не точно) - не могли зібрати майдан, бо вони вміли "протитляти" між крапельками...І змарнувати роки без розвитку і шляху вперед, і на майдан не нарватися, бо інстинкт самозбереження переважав, над порадами з росіюшки задавити "Галічіну"...Я не розумію, що у хохла має бути в голові, щоб голосувати за кума Путіна і думати, що не буде побоїща після того, як він очікувано потяне країну в пряму васальну кабалу до Євразійського Тсоря...Або за Шарія, у якого 3-й список у його партії (після Шарія і його дружини) раділа, в росії, що крим став російським і білага там хіхікала і знімала свою задоволену рожу, на акції, яка організована організацією НОД(Национально-освободительное движение), які посилали бойовиків на донбас, на фоні триколорів, рос імперських стягів, і тд...Якщо нарід в Києві, Одесі, Харкові, Луцьку дає Шарію подекуди 5-10 % - то буде побоїще...Інакше бути не може.... |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-02-14 14:15 |
Воттакпаварот!
Зеленський не обіцяв повернути Крим і побороти всіх олігархів, - "слуга народу" Василевська-Смаглюк
Народна депутатка України від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що президент України Володимир Зеленський ніколи не обіцяв швидкого миру, повернення Криму, а також викорінення олігархів у країні.
Таку заяву "слуга народу" зробила в ефірі телеканалу ATR.
"Ця влада не казала, не обіцяла вам того, що вона припинить відносини, припинить мирні переговори. Не обіцяла повернути Крим. Президент не обіцяв повернути Крим, наскільки мені відомо. Так само, як він не обіцяв побороти всіх олігархів, а йому приписують ці обіцянки", - заявила Василевська-Смаглюк.
Водночас, наголосила вона, президент хоче миру і сподівається на те, що всі окуповані території будуть звільнені.
"Але він не казав, що він це може зробити завтра. Він хоче миру за будь-яку ціну, хоче повернути території за будь-яку ціну, але, на жаль, він не знає і в нього немає стратегії, я думаю так, про яку він може розповісти. Стратегія з'являється в процесі гри", - додала "слуга народу".
Від себе: от нашо таких дурних вони посилають в ефір?????? |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2020-02-14 14:53 |
Arsenfpu
він нічого не знає, нічого не вміє, нічого не обіцяв, - тому нічого від нього не вимагатйте |
|
|
|
|
|
2020-02-14 14:59 |
starlost
То це зрозуміло, але ж треба бути останнім лошаком, щоб так "мочити" свою команду. Мені здається, що навіть навчання у США їм не допоможе... |
|
|
|
|
madagaskar1 VIP
|
2020-02-14 15:00 |
starlost
за те що місяця під видом самітів їздить відпочивати у різні країни з Лєнкою і хизується цим в інстаграмах. Нове кидалово народу від зе-бобіків-коломойщиків. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-14 15:05 |
|
|
|
|
|
Python VIP
|
2020-02-14 17:43 |
Krest0 написано: |
І скільки ж переглядів у тих російських лекцій?
Сумніваюся, що багато. Принаймні порівняно з російськомовним розважальним контентом їх навряд зрівняти можна.
На ютуб люди приходять переважно за розвагами, а не для навчання. Навіть для українських каналів розважального характеру важко збирати перегляди. А кількагодинна лекція про еукаріотів скоріше за все збере зал, як у шанувальників музичної творчості Чорновецького. От і не займається цим ніхто, бо нікому не хочеться витрачати свій час безглуздо. Як я і говорив. Головна проблема, яка зараз стримує розвиток україномовного ютубу це відсутність достатньої кількості глядачів. Коли хоча б розважальні канали почнуть набирати пристойну кількість переглядів, то буде шанс, що й інші сфери підтягнуться.
|
Ви не з того кінця дивитесь. Розваги, навчання, наук-поп, політота — залежить від сфери інтересів конкретного користувача (а користувачі різні). Тому, навіть якщор дебілуватий гумор від Дзідзьо дивитиметься вся українська публіка з відповідними інтересами, для решти укртюб так і залишиться порожнім місцем, де нічого цікавого нема (попри всю україномовність Дзідзьо). Так чи інакше, український гумор помер ще в часи довгоносиків, чогось революційного з того часу українці ще не винайшли, тому тут можна навіть і не смикатись — всі, хто здатен це дивитись, уже дивляться, решта це не оцінить.
Треба думати не те, як набрати рейтинги в одній-єдиній ніші (яка, зрештою, охоплює не всі 100% чи хоча б 50% публіки), а як охопити всі можливі ніші, щоб не треба було перемикатись на іншу мову, коли хочеш подивитись не наше дуркування чи, там, дівчаток з книжками, а щось за межами цих двох-трьох тем. У т.ч., й теми для розумних людей. Добре, українською я можу послухати розповіді про прочитані книжки, подивитися перекладені міні-ролики науково-популярної тематики чи ще щось мінімалістичне — а ще?.. Якщо я цікавлюсь технікою, то маємо аж один український канал, де дядько пиляє якісь гайки на своїх верстатах — а ще?.. І т.д. Навіть якби ютюб підбирав мені рекомендації відповідно до моїх справжніх уподобань, але при цьому українською, йому не було б чим ці рекомендації заповнити.
Krest0 написано: | Це так не працює. Ютуб розділяє політику від котиків. Якщо будеш дивитися про російськомовних котиків, то ютуб тобі ще більше буде підсовувати російськомовних котиків в рекомендації. |
Справді? Політику на ютюбі не дивлюся, а от шарій і зелень чогось постійно лізли в рекомендації. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-14 17:47 |
До речі дуже цікаво, за ким буде майбутнє України, після того, як всі українчики і україночки виїдуть до пана Кшиштофа на трускавки....Бачив десь там тему "як зберегти українську мову", але напишу у флудильні...Відео довгі, я вкажу конкретну хв з якої треба подивитись, але воно того варте...
Дивитись з 46 хв 30 сек репортаж про місіс Київ:
Додано через 3 хвилини 12 секунд:
І навздогін сюжет про "Голос странЫ" на Г+Г ...дивитись з 37 хв 25 сек:
|
|
|
|
|
|
2020-02-14 19:43 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-02-14 19:56 |
з цими глобальними зашкварами спостерігається якась циклічність. спершу до паризького саміту готувалися так, ніби після того народ мав статися армагедон (в дійсності – пшик, попри кричущу зраду). тепер те ж саме? покричать, погаласують, нерви нам потріпають і тихо сховаються? не хочу брати в цьому участі. розбудіть мене, коли/якщо опозиція почне по-справжньому щось робити. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-14 21:31 |
Н-да...Росіяни знущаються над зеленою малоросією, як тільки можуть(( Скільки зелебобіків знає про провокацію сьогоднішню в Мюнхені на Безпековій конференції? Зате кожен лігасмешний знає, що Порошенко був на мільдівах і вкрав триліярд долярів в зубожілих...Як же пережити ці 5 років ганьби і дупоцілування агресору(((Хоч носи футболку - "Я не з ними, я не хіхл"
https://24tv.ua/myunhen_2020_prorosiyskiy_plan_zupinki_viyni_v_ukrayini_n1281331
https://censor.net.ua/ua/news/3175795/u_myunheni_ukrayini_proponuyut_hymeru_a_ne_myrnyyi_plan_yatsenyuk
https://prm.ua/myunhenskiy-mirniy-plan-napisaniy-v-kremli-poroshenko/
Додано через 2 хвилини 26 секунд:
Американці нам, немов би лагідно так натякають в контексті призначення Єрмака і тд...
https://www.radiosvoboda.org/a/schemes/30432845.html
Додано через 6 хвилин:
Веселить пункт 12....Це феєрично...Скидаю повністю тим, хто не дойшов:
Крок 12: розпочати національний діалог про ідентичність
Пропозиція: запустити всебічний національний діалог по всій Україні за участі міжнародних експертів, лідерів думок та провідних науковців. Діалог має включати перспективу для сусідів України: Польщі, Угорщини та Росії. Розмова має стосуватися теми історії та національної пам’яті, мови, ідентичності, поваги до релігійних та етнічних меншин. Це має збільшити інклюзивність, толерантність і соціальну згуртованість.
https://24tv.ua/myunhen_2020_prorosiyskiy_plan_zupinki_viyni_v_ukrayini_n1281331
А що ж?? Взяти тай поділити мід Росією, Польщею і Угорщиною, чого соромитись...Вони ж недокраїна...Фейлстейт...Обрали собі президентом, чувака, який статевим членом на роялі грав, їздив по країнах ЄС і розповідав про Україну - повію, яка приймає зі всіх сторін і нищив рейтинг державних діячів в час війни, з національної трагедії "Голодомору" жартував.....І це не в росії, не в ордло, це Мюнхенська конференція... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-02-14 21:52 |
місяць тому я ще думав, чи не пора міняти підпис… але тепер бачу, що він має залишитися навічно – як пам'ятник колективній зраді, яка запустила початок кінця останньої української держави. нехай ці срані хіхли будуть прокляті. нехай буде ще тисяча Голодоморів. заслужили. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-15 00:14 |
Та буде ще на нашій вулиці свято колись...Рано чи пізно...Не треба тільки тим, хто з самого початку все розумів деморалізовуватися...Я почав постити тут деяку інфу останнім часом, не для того, щоб деморалізувати тих, хто і так розумів шкідливість для державності зміни головнокомандувача(недаремно народна мудрусть каже - "на переправі коней не міняють"), обирання "клоуна"(це довбаний сором, коли від України на переговорах зі світовими лідерами сидить той хто недавно на корпоративах плясав), втрати міжнародної коаліції підтримки України і тд...А для того, щоб до зелебобіків чи до борцунів з "баригами" почало доходити у який хаос і біду вони погрузили Україну своєю тупістю...А тут таких повно, достатньо почитати перші сторінки флудильні, під час виборів - там фейспалм на фейспалмі)Особливо з висоти сьогоднішніх днів і тих зашкварів, які були пів року...
Треба буде бути в майбутньому більш активними...Я не даремно вище писав, що я врахував помилки, (віру в зубожілих, пригнічених, зароблянням на війні, баригами, які прикриваються патріотизмом і багато іншого..Тобто, віру в те, що вони справді страждають і їм погано...І що з їхньою думкою треба рахуватись)...Коли у нас ще буде новий УКРАЇНСЬКИЙ президент, яким були Ющенко і Порошенко при всіх їх недостатках - я буду відразу плювати в рило в прямому і переносному значенні тим, хто буде розповідати маячню про наживання, зраду, корупцію і іншу маячню...Хоча емоційно я вас розумію...Я ще не таке з емоцій міг би накинути в момент, коли побачив, що 3-й номер в партії Шарія на відео радіє анексії Крима...А мудафони їм в деяких областих по 10 % накидували...Волинське тб включало Шарія...А рагулятина по західній і центральній Україні зривала мітинги про-укр. президента носячи петушині шаріки і кукурікаючи "чому ви переслідуєте Шарія"...
Додано через 15 хвилин 57 секунд:
Ось з моєї області рагулиха, не знаю чи приїзджа, чи місцева лошиця:
https://www.youtube.com/watch?v=Fz5eHeEUgnw
Свідки розкрадання оборонпрому у Львові:
https://www.youtube.com/watch?v=974yK6fzNSk
А ось 3-й номер у списку партії за який голосувала рагульня:
https://www.youtube.com/watch?v=_WRnNoj-45s
Додано через 1 годину 28 хвилин 55 секунд:
З рубрики "хроніки малоросії"...Сьогоднішній вечір, загальнонаціональне телебачення, через 10 міс після скидання бариги:
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-02-15 00:23 |
Virake
Яка зверхність....
Як завжди "Кияни" "вчать" інших... а тут вже і суддею стали, та розкидаються вироками. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-15 00:28 |
Robar III
Та це емоції звичайні... |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2020-02-15 00:34 |
Robar III
а як би ви назвали таких людей які голосують за п'яту колону?
мені важко сказати що то тіко нечесні політики а люди ні в чому невинні.
це не кілька десятків людей, це великий шмат суспільства який ігнорувати не вдасться. і переконати їх в протилежному за п'ять хвилин теж не вийде, поки будеш переконувати вони візьму гору і все просрають.
також, мені цікаво, яке ваше ставлення, і оточення, як військового навколо Марусі Звіробій та подібним справам? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-15 00:35 |
Через 5 днів річниця розстрілів на майдані, друзі...через 5 днів....А це адвокат Януковича, друзі...Сьогодні...На укр. тб:
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-02-15 01:32 |
starlost написано: | а як би ви назвали таких людей які голосують за п'яту колону? |
Хто саме є 5ю колоною у вашому розумінні?
А так, я вже писав, нема ніяких "хіхлів", як нам тут намагаються впровадити. Є українці та колаборанти, а хто каже, що "нєапрєділілся" автоматично йде у 2гу категорію. starlost написано: | люди ні в чому невинні |
А я ніде не пишу, що люди нівчому не винні. Але я не здивований ситуацією зараз, бо ще в 14му владу віддали олігарху. Тому і маємо закономірниц результат. Напівміри це завжди зло - а зараз відбувпєтеся те про, що я писав ще до того як пішов у армію.
(Десь тут є моє повідомлення) "найгірше, що може зробити порох - розчарувати молодь у ідеї "української держави". (Втрата будь-якої мотивації тут залишатись і тп. ) і хоч на мене зараз накинуться, бо зеленський вже майже рік як займає крісло президента - я не бачу різемці між урядом порошенка, де сидить гончарук, чи урядом зеленського де сидить той же гончарук. Ну чи наприклав аваков - єдине, що за час каденції пороха, аваков збудував навколо себе таку імперію, що готується залишитись надовго.
Додано через 12 хвилин 34 секунди:
starlost написано: | також, мені цікаво, яке ваше ставлення, і оточення, як військового навколо Марусі Звіробій та подібним справам? |
Робота замполітів відсутня у зсу як клас. Хоча самих офіцерів на цих посадах вистачає....
За себе можу сказати, що очевидно, що спроба пов'язати якомога більше негативу з структурами, до яких у населення більше довіри ніж до владних структур: зсу, волонтери. Нічого нового насправді, волонтерів намагались підпорядкувати під себе з самого початку. (Сіміс, купа скандалів коли волонтерів не пускали до бригад, зупиняли на блокпостах і тп.
Чудовий приклад "гарно-реформованої структури" (мвс) за останні 6 років. Але чомусь, коли я писав про відсутність реформ у 2015/2016 мене тут тапками закидували.
І ще щодо зсу: новини зазвичай дізнаємось, коли маємо більш менш-кращий доступ до інтернету, ну і час.
Попередні 2 заходи в зону ато(17)та оос(18) з цим було трохи сутужно. Зараз же у 19му , нежданно-негадано випало бути старшим, серед одного відділення, нашого взводу (без посади ком. Відділення). Вистачало своїх приколів, але поставили репітер, налаштували то мали доступ до інтернету, а перед нлвим роком, то я повернувся до основної частини взводу, де ходив як на позиції, так і допомагав розбиратись з документацією взводу. Зараз же, готуюсь до здачі майна, зброї, посади бо бажання продовжувати служити у цій "найсильнішій армії європи" відсутнє. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-02-15 09:30 |
qwasasqw написано: | Я почав постити тут деяку інфу останнім часом, не для того, щоб деморалізувати | та не крайте собі серце, ваша писанина – це 1% від щоденної зради, яку на мене вивалює інтернет.
мене добило те, що буквально на днях величезна кількість зелебобів почали давати задню. серед них і чимало моїх знайомих. тобто, виходить, що вони дійсно не мали поняття, за кого голосували. вони обрали красиву картинку, яку самі собі нафантазували. отже, цей народ не просто відправив на той світ тисячі своїх людей, а потім вирішив зробити цю жертву безглуздою і розвернувся на 180 градусів… ні, так ще й саме це рішення розвернутися теж виявилося безглузде. суцільний хаос. Robar III написано: | Яка зверхність....
Як завжди "Кияни" "вчать" інших... а тут вже і суддею стали, та розкидаються вироками. | тю… а якби я був з іншого міста, то це було б нормально? сам факт проклинання народу, та ще й не аби чим, а тисячею Голодоморів — це вас не зачепило? ну, окей.
до речі, прокляття — не вирок. вирок український народ підписав собі сам, коли повернувся спиною до тисяч людей, які віддали за нього свої життя. |
|
|
|
|
siromakha Поважний учасник
|
2020-02-15 11:24 |
Гм, не розумію розпачу деяких учасників форуму. Українці, ота мовчазна тупорила більшість, підтримали Майдан абсолютно випадково: почасти тому що телевізор та Всемережжя обіцяли їм європейські перспективи (кожен бо розуміє цей термін по - своєму), почасти тому що то стало модним, трендовим. І коли постріли вщухли, туман від розривів світло - шумових гранат розсіявся, і частина активних учасників розбрелася по домівках, виявилось, що Європи за 2 дні не буде і треба важко працювати, терпіти усілякі тяготи й поневіряння, ламати хіхлятський менталітет, а комусь і мову вчити. І це стало шоком для більшості, робота над собою здалась чимось неможливим. Саме тоді більшість почала поступово розвертатись. Бо покаятись і спробувати вернути все взад, чи принаймні вдати що нічого не сталось, забути все, набагато простіше ніж воювати, реформувати, працювати над собою. Більшості завжди було "какая разніца", просто на одну коротеньку хвилинку в 2013 році їй здалось, що європейські перспективи набагато кращі за умовні тайожні. От і все. Саме тому ми маємо кловуна президента і факапи світового чи локального рівнів кожного божого дня. Політики в цьому не винні, бо вони є репрезентантами населення, яке за них голосує. Умовний зеленський не винен в тому, що в переважної більшості в головах накаляно. Це не він туди гидив. Він, багатіючи, користався відсутністю моралі, освіти, сірої речовини в голові пересічного українця. І той же Порошенко не винен, що його утвердили на ролю президента тоді, коли усе українське було модним (пишу було, бо зараз українізацію поступово, чи то пак - лагідно згортають). |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-02-15 11:48 |
Virake
Я то і мав на увазі, а про Київ написав, бо вже не вперше помічені у "вченні" інших. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-02-15 11:57 |
siromakha написано: | Це не він туди гидив. | та ну? а хто ж тоді 10 років не вилазив з екранів Г+Г, де надривав живота над найбільшою трагедією в нашій історії, де насміхався і над усім українським, де принижував і знецінював усе, що робило нас окремою нацією? слушно було б сказати, що це не один Зеленський винен, що там і до нього, і без нього було насрано. але, раз він найпопулярніший комік країни і веде найпопулярнішу передачу, то і його роль у розтліванні та зросійщенні хлопських умів є чи не найсуттєвішою. siromakha написано: | І той же Порошенко не винен | винен, бо єдиний на цілу країну олігарх, який штовхав у маси (а, відповідно, і у політику) хоч якусь подобу української ідеї. на жаль, при всьому цьому він не подбав про те, щоб задавити прямого конкурента своїй ідеї, за що і поплатився на виборах.
Додано через 3 хвилини 53 секунди:
Robar III написано: | про Київ написав, бо вже не вперше помічені у "вченні" інших. | коли чекати від вас інфографіку з рейтингом міст за кількістю «вчителів»? |
|
|
|
|
siromakha Поважний учасник
|
2020-02-15 12:05 |
Virake
Він користався з того, що пересічний українець погано володіє власною мовою, або взагалі її не розуміє (а я зустрічав і таких телепнів), не знає історії чи дізнається про історичниі події з телевізора. Саме тому стали можливими жарти про голод, про термос, про побиття студентів. Причому, хотілося б особливо загострити: вони (жарти) не викликали ані привселюдного, скажімо, побиття коміка, ані бойкоту його передач. Зали, де виступав цей плут, були битком набиті, а усі квитки завчасно розкупались українчиками. Відсутність ідеалів, байдужість до власної культури і прав зробили зеленського найпопулярнішим коміком і президентом.
Цитата: | щоб задавити прямого конкурента |
А це вже, вибачте на слові - демократія. Хай навіть вона в нас набирає якихось хворобливих проявів та видозмін. Допоки в нас не буде заборонена політична реклама, допоки ми будемо свідками принизливого медіа - змагання між політичними силами, матимемо отаких зеленських пачками: на постах президенту, міністрів та мерів наших міст. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-02-15 12:08 |
siromakha написано: | ота мовчазна тупорила більшість, підтримали Майдан абсолютно випадково |
Я це своїм друзям в лютому 2014 казав...Що більшість тих, хто зараз патріот перезується дуже швидко, бо не буває так, що в країні 90 % населення стали патріотами) Дивно те, що на тих кого я думав, що вони поміняють свій напрямок зі зміною вітру (це О Гончаренко, С. Висоцький, і ще багато людей, які до того були повністю рос. мовними і не помічені в патріотизні) - вони заалишились патріотами, навіть, коли це стало не модно, коли в цього підтримка тільки 8 %, і коли категорично протилежний тренд...
А ті в кому я не сумнівався в 2014 - це націоналісти, свобода і інші національно-демократичні партії - виступили повними мудаками спільно з Шаріями і медведчуками скидаючи "баригу". як батьківщина, челени якої голосували за Зе і тд...Хоча до честі - Ярош, Гергерт, УНА-УНСО, Мазур - проявили себе більшими державниками і підтримали в 2-му турі Пороха...Ющенко - підтримав публічно в 2-му турі Пороха, Юрій Шухевич син генерала Шухевича(мого кумира) - підтримав в 2-му турі Пороха, Ю Андрухович - один з улюблених письменників - підтримав пороха, Ада Роговцева - те саме....Навідміну від інших поцреотів, які думали пропитляти і говорити модні для наріду речі про оборонпроми і іншу маячню...В кінці всі по 1-2-3-4 % отримали... |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|