Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-10-09 12:00 |
demitsuru написано: |
я звичайний)) але потім рветься терпець коли велика людина починає обговорювати звичайних людей.
арсенфпу стопудняк велика людина. ¯\(°_o)/¯
|
Ось приклад маячні звичайної. Що тут розгорнуто можна відповісти? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-10-09 12:30 |
зебіл
А що не так з цим словом? Як на мене - чудовий відповідник малоросько - зверхньому - "порохобот". Якщо ви в ньому (зебілі) щось вбачаєте, наприклад. образу релігійних почуттів чи представників якоїсь там орієнтації, то це виключно ваша інтимна проблема. Тому зверніться до гештальт - спеціаліста
Arsenfpu написано: | Що тут розгорнуто можна відповісти? |
Не годуйте! Нащо ви його заохочуєте постити джинсу, як і того "скай'а"? Воно Вам треба? По 1 - 2 сторінки пустопорожнього тексту, самого ходіння околяса одного питання, на яке жоден з них не дасть чіткої відповіді! Оно, я спитав і що побачив?! "Не будь троллем!" *рукалице* |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-09 12:36 |
Robar III, я добре дізналася, що таке егоїстична(е) "любов/кохання". |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-09 12:40 |
TheSky
Так ти ж у приватах обговорювала стаса, мене гуннарука, Андрюху. Тож хто ти? |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-09 14:03 |
Robar III, поки я була з ними, вами - була для вас хорошою, піде, так би мовити. Покинула вас - і лише за це отак в один момент стала для вас поганою.
Що говорити.... Це марно.
Додано через 3 хвилини 19 секунд:
Додано через 17 хвилин 53 секунди:
А ваш Вова зі Львова деградував остаточно - так відбувається, коли в людині перемагають власні шкурні інтереси. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-10-09 15:15 |
Віталій Портников: Україну тягнуть до суду
Цитата: | Однак їхнє (Нідерландів) рішення - очевидна політична відповідь на видачу одного з учасників знищення малазійського пасажирського лайнера, Володимира Цемаха, російській стороні. У Нідерландах це рішення президента України Володимира Зеленського викликало вибух обурення - і родичів жертв трагедії, і політиків, і журналістів, і просто порядних людей. |
Цитата: | У Нью-Йорку, під час сесії Генеральної асамблеї ООН, у президента України Володимира Зеленського був час для зустрічей з бізнесменами, чия сумнівна репутація стає темою для сенсаційних журналістських розслідувань і представляє українську владу як притулок корупціонерів. Але у глави нашої держави не знайшлося часу на зустріч з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте - тим самим Рютте, який, ризикуючи своєю репутацією, провів через парламент угоду про асоціацію ЄС з Україною. Позиції прем'єра з питання відповідальності України за видачу Цемаха і так були не дуже сильними. Але після поведінки Зеленського в Нью-Йорку від них взагалі нічого не залишилося. Уряд був проти продовження розслідування про ситуацію з відкритим небом в 2014 році. Але депутати до нього не прислухалися. Взагалі. І це - тільки початок української поразки в Гаазі. |
Видача Цемаха - це не тільки можливість для російського керівництва уникнути відповідальності за знищення пасажирського літака. Це ще й можливість розділити цю відповідальність з Україною.
https://espreso.tv/article/2019/10/09/vitaliy_portnykov_ukrayinu_tyagnut_do_sudu |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-09 16:35 |
sonrisa vertical написано: | деградована при Порошенкові, обдовбана бидлота плює вам в обличчя | а ще ця «обдовбана бидлота» віддає свої життя за те, щоб ви могли — окрім іншого — комфортно писати на цьому форумі.
я мабуть пропустив ваш допис, де ви пояснили, хто ви така і звідки/чому з'явилися в цій темі. чи не могли б ви нагадати?
Додано через 19 хвилин 6 секунд:
РФ офіційно збрехала морському трибуналу ООН, що повернула нам кораблі
https://enigma.club/articles/rf-ofitsiyno-zbrekhala-morskomu-tribunalu-oon-shcho-nibito-povernula-nam-korabli
«Про це розповів командуючий ВМСУ Ігор Воронченко. … „Чому не повертають? Тому що прострелені снарядами катера - це беззаперечний доказ нападу окупантів на українські кораблі в українському море”. … Окупанти збрехали морському трибуналу, НЕ ВИКОНАВШИ його рішення. Зеленський робить вигляд, що так і має бути. А кремлівський карлик черговий раз регоче над Україною». |
|
|
|
|
sonrisa vertical Попереджень: 1
|
2019-10-09 16:41 |
Virake
Не бачу на цьому форумі умови, що всі мусять пояснювати, хто вони, звідки і для чого. Щодо "обдовбаної бидлоти" взагалі не буду сперечатися. Ми не у дитячому садочку, щоб все вам розжовувати. Перечитайте форум. Якщо і тоді не зрозумієте, тоді взагалі марно пояснювати. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-09 17:25 |
sonrisa vertical написано: | Не бачу на цьому форумі умови, що всі мусять пояснювати, хто вони, звідки і для чого. | так про всіх мова і не йде. тільки про тих, хто несподівано з'являється невідомо звідки і встрягає в чужу розмову так, ніби так і треба. ви ж не хочете, з щоб вас вважали клоном — повторним профілем іншої людини? то ось чудова можливість зняти з себе ці підозри. sonrisa vertical написано: | Щодо "обдовбаної бидлоти" взагалі не буду сперечатися. Ми не у дитячому садочку, щоб все вам розжовувати. Перечитайте форум. Якщо і тоді не зрозумієте, тоді взагалі марно пояснювати. | хіба вам треба щось мені пояснювати? от я знаю, що пан Робар — солдат-фронтовик, який пройшов практично всю війну і досі служить. з його слів мені відомо, що серед солдатів є наркомани і алкоголіки — тобто, ваше формулювання «обдовбані» не таке вже й необґрунтоване. також щонайменше половина солдатів з фронту проголосувала за Коломойського, тож формулювання «бидлота» теж має під собою підстави, які я не можу заперечити. отже, все начебто сходиться… та тільки в мене язик не повернеться назвати ні пана Робара, ні інших солдатів так, як ви їх назвали. навіть тих, чиє рішення на виборах знівелювало всі жертви, на які вони самі йшли увесь цей час.
Додано через 6 хвилин 41 секунду:
Портников – Зеленському: Ти повинен покинути пост президента, якщо не готовий воювати з Путіним
https://startko.co.ua/13767/bogun/?fbclid=IwAR37TaU7VREpWsRW4amp75nscWAOQlPdMUOtdjMpyw8hAWMZ-E3fDDL2j8A
«… Зеленський повинен або прийняти умови боротьби проти сильного і жорстокого суперника в особі Росії, або покинути свій пост. … Росія не зацікавлена у зустрічі лідерів в “нормандському форматі” і висуває все нові умови для його проведення. А коли Україна виконує ці умови – висуває нові. Але дату саміту все одно не призначають. Я не назвав би це великим політичним відкриттям. Те, що Росія не зацікавлена в проведенні саміту лідерів в «нормандському форматі», відомо ще з 2016 року, коли лідери зустрічалися в останній раз. Після цього Володимир Путін відмовився від таких зустрічей. Звичайно, якщо нічого не розуміти в політиці – а це відмінна риса команди “Кварталу-95”, її попутників і прихильників – то можна вважати, що вся справа в Порошенку. А якщо хоча б щось розуміти, то стане ясно, що вся справа у Володимирі Путіні».
Додано через 12 хвилин 23 секунди:
Надсекретний російський підрозділ працює над дестабілізацією Європи (англ.)
https://www.nytimes.com/2019/10/08/world/europe/unit-29155-russia-gru.html |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-10-09 17:25 |
laszlozp написано: | Видача Цемаха - це не тільки можливість для російського керівництва уникнути відповідальності за знищення пасажирського літака. Це ще й можливість розділити цю відповідальність з Україною. |
треш.
ти читав офіціальні пояснення ? https://skybrary.aero/bookshelf/books/2875.pdf
я вже описував, що немає сценарію де Україна б розподілила провину з Росією однаково.
Ви зовсім не читаєте. Таке враження, ви полюляєете читати заголовки а не зміст.
Ви хоча б розумієте що таке Еспрессо? Це саніна, жовта обосцяна преса. |
|
|
|
|
sonrisa vertical Попереджень: 1
|
2019-10-09 17:29 |
Virake
Не треба спекулювати. Мені байдуже, в якому званні особа, що в неадекватному стані ввалилася на форум і писала бидлотні коменти в мій бік. Щодо того, чи клон я. Може і клон, але точно не чийсь. |
|
|
|
|
|
2019-10-09 17:32 |
Virake написано: | «… Зеленський повинен або прийняти умови боротьби проти сильного і жорстокого суперника в особі Росії, або покинути свій пост. … Росія не зацікавлена у зустрічі лідерів в “нормандському форматі” і висуває все нові умови для його проведення. А коли Україна виконує ці умови – висуває нові. Але дату саміту все одно не призначають. Я не назвав би це великим політичним відкриттям. Те, що Росія не зацікавлена в проведенні саміту лідерів в «нормандському форматі», відомо ще з 2016 року, коли лідери зустрічалися в останній раз. Після цього Володимир Путін відмовився від таких зустрічей. Звичайно, якщо нічого не розуміти в політиці – а це відмінна риса команди “Кварталу-95”, її попутників і прихильників – то можна вважати, що вся справа в Порошенку. А якщо хоча б щось розуміти, то стане ясно, що вся справа у Володимирі Путіні». |
Портніков верзе нісенітниці. В тому контексті, в якому я з ним не згодний. Не буде миру з Росією, не буде ніяких поступок.
Якщо він такий розумник, чого не пішов в президенти?
Цитата: |
Зеленський повинен або прийняти умови боротьби проти сильного і жорстокого суперника в особі Росії, або покинути свій пост. |
ИИии.. порошенко прийняв? ні, покинув, ні. Тоді що? лол
Чому не відповідаєш? Я прокоментував, що ти постиш брехню. В попередніх посиланнях про МН-17. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-10-09 17:32 |
demitsuru
Аргументація рівня /b, хоча після твого :
я вже нічому не дивуюсь. Треба закінчувати дискусію, бо я почув те, що хтів. |
|
|
|
|
|
2019-10-09 17:46 |
sonrisa vertical написано: | Не бачу на цьому форумі умови, що всі мусять пояснювати, хто вони, звідки і для чого. Щодо "обдовбаної бидлоти" взагалі не буду сперечатися. Ми не у дитячому садочку, щоб все вам розжовувати. Перечитайте форум. Якщо і тоді не зрозумієте, тоді взагалі марно пояснювати. |
а нафіга ображати людей, і ставити під одну гребінку.
я вже казав, що можу просто використати одне поняття для всіх, хто з'являється в цій темі. Дуже легко пояснити декілька причин чому це так. Але я не буду.
але найгірші ті, хто знехтує статусом свого аккаунту, тобто репутацією як співучастника толоки, незалежно від поглядів. Я теж ризикую, коли хочеться показати невдоволення.
бидлота це ті хто смітить в лісі, випльовує жуйку на асфальт, палить не в тих місцях, ну і по фєнє балакає.)))
за будь які образи можуть поскаржитися, але це залежить вже від опонента))) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-09 17:48 |
sonrisa vertical написано: | Не треба спекулювати. Мені байдуже, в якому званні особа, що в неадекватному стані ввалилася на форум і писала бидлотні коменти в мій бік. | при чому тут звання? йдеться про те, що ці люди ризикували своїми життями, щоб нас захищати. для багатьох із них це було останнє, що вони зробили в своєму житті. а ви їм: обдовбана бидлота. у вас що, совісті немає? а почуття сорому? а елементарної вдячності? я з паном Робаром теж багато в чому не згоден, як і з багатьма його колегами по цеху, але собі такої свинської поведінки стосовно них не дозволяю НІКОЛИ. sonrisa vertical написано: | Щодо того, чи клон я. Може і клон, але точно не чийсь. | ви дійсно не схожі ні на кого з тих, хто раніше писав у цій темі. але чому ви раптово сюди прийшли? і чому так законспіровано? |
|
|
|
|
|
2019-10-09 17:50 |
laszlozp написано: |
Аргументація рівня /b, хоча після твого :
Цитата:
Не будь тролем
я вже нічому не дивуюсь. Треба закінчувати дискусію, бо я почув те, що хтів.
|
ти зовсім тю тю. Якої тобі аргументації не вистачає? Я від тебе зовсім нічого не отримав, ніяких пояснень, ніяких точок зору.
Береш заходиш в мій профівль, і дивишся що я писав за цей день. Подобається, чи ні. Але то є моя думка.
А так як ти згадуєш \б то і не дивно, звідки в тебе такий характер. Я на таких ресурсах ніколи не сидів, знаю що таке \б завдяки тобі. (сьогодні дізнався про сленг слово Джинса) |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-10-09 17:51 |
А по суті... - навіть не я покинула. Мене покинули! Мене покинули, фізично залишаючись зі мною. А я не мазохістка, ось така моя "провина". |
|
|
|
|
|
2019-10-09 17:52 |
Virake
ти що мене ігноруєш? ლ(ಠ_ಠლ) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-09 17:57 |
Тарас Чорновіл: Боротьба з корупцією?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=959299077767955&id=100010636159003
цитую повністю, бо так гостро і точно цю історію не розбирав, мабуть, ще ніхто. читати обов'язково!
Цитата: | От щоб нам усім позбутися зайвих ілюзій та упереджень на зразок тих, що "диму без вогню не буває", пропоную трішечки поритися в своїй пам'яті за не такий уже й довгий відрізок часу. Мова йтиме про те, коли в Україні була корупція, а коли її "ну ні-ні, ні капелюсіньки"…
Що там писали за часів Кравчука наші пост-радянські журналісти та кричали різноманітні борці й "високодостойні експерти", сьогодні згадає вже не кожен. Так от, у пресі й у суспільних активностях про корупцію тоді практично не згадували, хіба Народний Рух Вячеслава Чорнновола трохи псував картину загального "благодєнствія" своїми акціями та заявами. Ще обізвалися буквально пару журналістів та активістів, але не всі пережили ті буремні роки. Навіть дуже шановані мною в наступні десятиліття журналісти тоді старалися уникати корупційної тематики. А за ті кілька років корупція була практично тотальною, чиновництво безкарно жирувало та зловживало, сформувалися зрощені з владою клани й мафіозні групи… Країну з 6-им у світі економічним потенціалом (за аналітикою Дойче-банку) за цей час скинули до одного із останніх місць у світі. А для активістів і журналістів корупції тоді не було! Ну хіба скандальна справа "Бласко" й доведення до банкрутства гігантського всеукраїнського банку "Україна" дещо пізніше згадалися, але лише через те, що ці справи били вже Ющенка та його команду.
При Кучмі, якщо згадаємо тогочасні публікації, теж ніякої корупції не було. Ні, ми всі дуже добре пригадуємо, що це був час формування олігархії, регіональних кланів, мафіозні схеми сягнули значної частини бюджету, кожна послуга (законна, чи ні) оплачувалася чорним налом. У цей час на поверхню виліз одіозний Віктор Медведчук і почав приватизувати судову гілку влади. Та про корупційні зловживання того часу мільйони томів можна було б написати! Але ж їх наче б то не було. Ні, Україну сколихнули великі акції опозиції, ми виходили на Майдани за свободу, людські права, проти узурпації влади й політичних убивств. А корупції ну геть зовсім не було. Точніше, ніхто особливо жорстко про неї не писав і проти неї не боровся. Ні активістів, ні журналістів-викривачиів майже не було видно… Хіба в деяких регіонах і виключно проти місцевих корумпованих чиновників.
Прийшов Ющенко. І тут усе це спляче царство немов вибухнуло. Нам умить повідомили, що Україна - ледь чи не найкорумпованіша країна світу. І вся влада в нас корумпована. От учора ще не була корумпованою, а тут раптом стала такооою корумпованою. Усі журнашлюшки, активісти, грантоїди, викривачі та "дуууже принципові" політики роздмухали цілу купу гігантських скандалів. Ну хоча б "Корупційний скандал" (його саме так і називали) від Олександра Зінченка, який під осінь 2005-го розвалив помаранчеву команду, пригадуєте. Ця тема понад рік залишалася головною для всіх наших борцунів. А серіал про "Любих друзів" та їхню тотальну корумпованість не сходив зі сцени аж до кінця каденції Ющенка. Тоді таки справді не бракувало прикрих фактів, хоча, заради справедливості мушу зазначити, що порівняно з попередніми двома каденціями всі ющенківські корупціонери були якимись аж надто дрібненькими. А от шум про тотальну корупцію пішов на весь світ із жорсткими наслідками - попри симпатію західних лідерів до Ющенка, нас навіть на поріг цивілізованого європейського співтовариства не пускали, не стали навіть дискутувати про НАТО і ЄС, заморозили співпрацю з МВФ… Отакі то були в нас "страшні корупціонери" та "мужні й принципові борці проти корупції".
Закономірно, що Ющенко з таким іміджем вибори програв з тріском, навіть не попав у другий тур. Зрештою, своїм невмілим правлінням він і сам подбав про такий результат. А переміг Янукович. І всі розмови про тотальну корупцію раптом стихли. Що, може повбивали, пересадили, залякали, стероризували мужніх борців? Дійсно, ближче до безславного кінця Януковича ризики почали наростати. Але не такі вони вже й страшні були. Можна було нарватися з викриттями оборудок якогось ділка чи олігарха, а чиновництво плювати хотіло на всіляки звинувачення в корупції. Звісно, принципові журналісти ризикували б місцем праці, але грантоїдам то що загрожувало? А вони якось мляво й дуже загально критикували різні універсальні неподобства, а корупційних схем не аж так дуже повикривали. Звісно, були гідні винятки, але загальна картина складалася така, що для стороннього спостерігача могло видатися, що Україна після "страшного розквіту" корупції при Ющенкові практично позбулася цього зла.
Але Янукович таки перетнув межу, укравши в українців надію на світле європейське майбутнє й мусив утікати з країни. До влади прийшли люди, які боролися проти диктатури на Майдані й захищали нашу країну від російської агресії. І що ж тут почалося! Виявляється, що всі вони ризикували життям, а потім ішли у владу лише, щоб красти, наживатися, збагачуватися. Хоча найприбутковішою в цей час стала не посада типового чиновника або депутата, а якраз борцуна з корупцією (доказано Сірьожею Лєщєнком).
За часів Порошенка закрилися наймасштабніші корупційні схеми, як, наприклад, із повернення ПДВ. До мініму зведено корупційні зловживання при держзакупівлях і в Нафтогазовому секторі. Повністю корупцію не викорінили ні серед чиновництва, ні в судах, ні серед місцевих еліт. Але скорочення так званого "корупційного податку" в багато разів якраз і стало тим єдиним ресурсом, який дав вижити країні зі збереженням усіх соціальних гарантій у ті часи, коли війна, окупація промислових регіонів, розрив традиційних економічних та торгівельних звязків переполовинили джерела наповнення бюджету. Але про це знають одиниці, які звикли все оцінювати власним розумом. А про що дізнавалися ті десь понад три чверті наседення, які бездумно заковтують інформацію з ТВ, преси, інтернету чи активно поширюваних чуток? Вони дуже добре засвоїли, що ми "найкорумпованіша в світі країна", що "так навіть при Януковичі не крали", що у нас "влада бариг, які наживаються на нещасному народі та на фронті"… А що, хіба не це вкладали в недорозвинуті мозкові звивини нашим громадянам? Адже саме такий ґвалт не стихав у всьому інформаційному просторі.
Закономірно, що з таким інформаційним супроводом Порошенко вибори програв. Прийшла нова влада, яка з перших днів почала узурпувати владні повноваження, порушувати закони й Конституцію, ділити посади між абсолютно некомпетентними родичами й друзями. А ще за ці лічені місяці в нас відродилося тотальне телефонне право в судах, економічна "зацікавленість" у силовиків і, головне, відновлення цілковитого всевладдя одного з найодіозніших олігархів (інші, зрештою, також не бідують). Корупція знову наближається до показника часів Януковича… Та ні! Що це я тут наклепи зводжу на "нову чесну й благородну каманду маладую"?
Он же Сірьожа мовчить і нікого на сіт Божий не витягує. І Шабунін у свій чорний ротик немов водички набрав. І всякі ткачики з радіо "Свобода", що мальдівською відпусткою за власний кошт знищували імідж Порошенка, позатикалися. Ніхто ж їх не купив, навпаки, б'ють відверто по морді (іноді й не фігурально, а реально), а вони мовчать… Ні, повної могильної тиші ще нема, десь Бігус таки згадав, що Порошенко вже не президент і викривати його тепер ніби й недоречно, а нові тягнуть до влади найдикіше та найкорумпованіше дрантя. Десь часом трошки й "Схеми" пробують озиватися. Але на цей випадок є в новій владі такі, як Портнов і Богдан, які скоро пояснять наглим журналюхам, що часи порошенківського лібералізму закінчилися. А все це болото грантоїдів-борців з корупцією заткнулося й тихенько легалізує старі доходи від "антикорупційної діяльності й боротьби з антинародним режимом Порошенка".
Отака, мої дорогенькі, баєчка про корупцію в нас вималювалася. Що, наче б то при Кравчуку, Кучмі, Януковичі й Зеленському в нас корупції не було, а при Ющенкові й Порошенкові вона розквітала до найвивщих у сіті показників.
Пояснень такій дивній антикорупційній боротьбі усіх цих псевдо-активістів, грантоїдів і журнашлюх та журнашлюшок можна шукати в різних сферах. Я запропоную лише одне, вкрай контраверсійне. Нам же весь час кажуть, що ми з усіх противників Порошенка робимо "руку Москви". Насправді, не робимо. Але отут мене зачепила нехороша думка: і Кравчук, і Кучма, і Янукович більш-менш задовільняли нашого угро-фінського мокшанського сусіда. А от Ющенко, що регулярно топтався по кремлядських скрепоносних мозолях, вкликав у них абсолютно відверте несприйняття та почуття ворожості. А Порошенка Путін взагалі своїм головним ворогом визнав. І прямо заявив, що "Порошенко должен уйти". А слухняний Діма Мєдвєв дав команду пошукати під оце "должен уйти" відповідний ресурс. Російські олігархи скинулися й оплатили. А виконавці, уже наші посполиті - "приципові, патріотичні й непідкупні" попрацювали на совість - доказали, що не марно гарненьке фінансування одержують…
Це лише версія, а не доконаний факт, хоча маю вдосталь підстав упевнено твердити, що принаймні кілька великих атак на Порошенка (зокрема й згадана вже мальдівська) точно були підготовані в Москві. Якщо я в чомусь неправий, то вкажіть у чому, бо нині в кожному вчорашньому борцунові, а нинішньому лагідному телятці я все більше схильний бачити падлючу й смердючу рашистську продажну агентуру. |
|
|
|
|
|
|
2019-10-09 18:16 |
TheSky написано: | А по суті... - навіть не я покинула. Мене покинули! Мене покинули, фізично залишаючись зі мною. А я не мазохістка, ось така моя "провина". |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
тобі вже писали в чому проблема.
Ок. Розповім історію. Якось в 20 років я познайомився з дівчиною, почали зустрічатися. Потім вона відкрила свої справжні погляди на життя. Типу анархістка і все таке, за анархізм. і все, все закінчилося дуже швидко.
Хоча циці були найбільші що я коли не будь бачив до 28 років.
От уяви, що в цій темі немає жодної людини яка б не розподіляла погляди щодо анархізму, або що там в тебе)))
Virake написано: | За часів Порошенка закрилися наймасштабніші корупційні схеми, як, наприклад, із повернення ПДВ |
ахахаха і це на телеканалі прямий.
мені пояснювати що тут не так?
ахахах Цитата: | А про що дізнавалися ті десь понад три чверті наседення, які бездумно заковтують інформацію з ТВ, преси, інтернету чи активно поширюваних чуток? |
ага.. Бігус, Схеми, Радіо Свобода і тд, це *вуйня?
Цитата: | Закономірно, що з таким інформаційним супроводом Порошенко вибори програв. |
У пороха була найбільший інфопростір.
На ютубі, якщо у 1+1 був серіал слуга народу, як пропаганда. То у гівна пороха, було Олешко, Луганский, Вата тв, і тп.
Цитата: |
Отака, мої дорогенькі, баєчка про корупцію в нас вималювалася. Що, наче б то при Кравчуку, Кучмі, Януковичі й Зеленському в нас корупції не було, а при Ющенкові й Порошенкові вона розквітала до найвивщих у сіті показників. |
ааааа.. ору!!! я такої тупості ще не читав))))
Янукович = Зеленський. Топчик)))
Так при порошенкові, окрім януковоща, ніхто так не крав при війні як свинособака ПО.
Цитата: | Це лише версія, а не доконаний факт, хоча маю вдосталь підстав упевнено твердити, що принаймні кілька великих атак на Порошенка (зокрема й згадана вже мальдівська) точно були підготовані в Москві. Якщо я в чомусь неправий, то вкажіть у чому, бо нині в кожному вчорашньому борцунові, а нинішньому лагідному телятці я все більше схильний бачити падлючу й смердючу рашистську продажну агентуру. |
лол)))
прочитав увесь текст. Це топчик дня) треш вибірковий. Цей акаунт на фб треба в бан, за недостовірну інфу. жалобу написав.
Додано через 1 хвилину 28 секунд:
Virake
ти божевільний) |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-10-09 18:16 |
demitsuru
Та мені всього вистачає. Я ж тобі написав, що більше не маю до тебе запитань. Мені і так все зрозуміло. Я поставив лише одне запитання, вірніше я його перепостив від іншого користувача, і отримав відповідь.
Цитата: | А так як ти згадуєш \б то і не дивно, звідки в тебе такий характер. |
Якщо ми зараз почнемо переходити на особистості. то я почну пригадувати тобі та оцьому "скаю" усю джинсу, яку ви тут постили після моєї появи. Так що не треба цього робити.
Та навіть якщо не згадувати про відверту про - зеленківську джинсу, то якість твого спілкування теж залишає бажати кращого. Наприклад, у повідомленні 2019-10-09 12:31 ти реагуєш на репліку користувача Arsenfpu, який підсумував твоє мовчання на поставлене в лоб запитання, фразою: "оплески цьому троллю". Замість аргументації, замість бодай якихось умовиводів. Я пишу, мовляв, "Браво! В мене більше нема запитань", а ти відповідаєш: " Тобто не хочеш обговорювати зміни? За безкоштовно хочеш, щоб я тобі бухоблік країни виписав , чи поточні зміни за 1 місяць роботи Верховної Ради? Не будь скотинякою )" і жодного прикладу. Але я тебе перед цим просив навести бодай кілька прикладів цих змін, а ти мені що написав?
Про яке серйозне спілкування можна говорити.
І наостанок: Портніков, знову таки, викладає хоч якісь умовиводи, він намагається доводити свою позицію. В тебе цього нема - самі лише пред'яви: ти - те, ти - се.
В принципі вийшов з /RO тільки заради цього, аби викласти свої думки. І тепер туди ж повертаюсь |
|
|
|
|
|
2019-10-09 18:30 |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-09 18:32 |
laszlozp, що думаєте про аналіз, написаний Чорноволом? те, що нам «вкидали» про Порошенка, я знав уже десь із 2016-го року, але про Ющенка в такому контексті навіть не думав. а все ж саме так і було! про корупцію в час Ющенка і Порошенка верещали всі кому не лінь, з приводу і без. а от про те саме за часів Кравчука, Кучми і Януковича — тиша. |
|
|
|
|
|
2019-10-09 18:36 |
Virake написано: | laszlozp, що думаєте про аналіз, написаний Чорноволом? те, що нам «вкидали» про Порошенка, я знав уже десь із 2016-го року, але про Ющенка в такому контексті навіть не думав. а все ж саме так і було! про корупцію в час Ющенка і Порошенка верещали всі кому не лінь, з приводу і без. а от про те саме за часів Кравчука, Кучми і Януковича — тиша. |
хаха.. тобі тільки що вкинули, а ти просиш добавки? )))
Цитата: | а все ж саме так і було! |
конспірасі!!!!!
https://www.youtube.com/user/OmelchukTV/videos
просто активізувався зненацька поливати Зе брудом))) і ніколи, жодного слова про порошенка. і не дивно, пропагують тоді коли треба назбирати порохоботів в одне місце. А потім відсіювати відосиками замовними.
пс. все я афк, дозавтра. лоліпаз чекаю відповіді, що тобі не вистачає, яких досягнень зе і парламенту. (де твій порох проголосував против прослушки, як і частина слуг) |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-10-09 18:41 |
sonrisa vertical Цитата: | Може і клон, але точно не чийсь | ?
Додано через 3 хвилини 7 секунд:
Таке воно, теперішнє покоління. Живе без істини, правди. Панове, респекта від мене ніколи не дочекаєтесь. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-10-09 19:43 |
demitsuru
Я б міг написати, що команда зеленського не контролює курс долара, не впливає на середню заробітну плату, що рівень безробіття тут лише офіційний, який не враховує "частково - зайнятих" та тих, хто до центрів просто не звертається. Що посадок і не буде, бо "порішають", хіба що кацапи можуть Пороха посадити, перетворивши його на ікону спротиву (власноручно - sic!).
Цитата: | для країни більше ніж при порошенкові |
Ага, міг би пригадати, як ця зелена наволоч ледь не згубила Крим,відміняючи старі радянські нормативи. Але що "зеленчукам" з того?
Не буду писати й про те, що колишній посол США в кацапії Хартсман казав, що розвиток стосунків (наприклад, створення спільної Ради підприємців та Ради експертів з розширення співробітництва) США та кацапів був зірваний після тарану нашого катеру в протоці. Цього добивсь Порошенко та тодішнє МЗС. А за каденції зешмари ці перемовини поновлюються. А ви й далі дивіться на графіки, хай вони вам душу гріють. А я піду собі чаю зроблю та краще книжечку почитаю...
А ще, оно, портнов манкуртам вітаннячка надсилає. Дмитре, ти ще не підписаний на портнова? Чого?
А міністр економіки каже:
Цитата: | я особо НЕ понимал ничего в экономике и продолжаю ничего НЕ Понимать |
https://www.facebook.com/lukash.elena.ua/videos/920695888312583/
Йой, забув привітати освітян, якщо такі сидять на Толоці. Вітаю з минулим (вже) Днем Вчителя!
Додано через 4 хвилини 43 секунди:
Virake
Я вірю в те, що Пороха топили за гроші і навмисно, хоча б тому, що зеленський, повторивши усі його помилки та "перевершиви" Порошенка в цьому. в принципі не піддався критиці. Ну скажіть, де були нацжінки, коли виявилось що Баканов профнепридатний? А коли Крим ледь не згубили? А коли кумівство розквітло з такою силою, що попередня влада просто і поряд не лежала? Де ці скімлення? Де це виття? Виходить, що без грошей нити не можуть?
Додано через 53 хвилини 42 секунди:
Слухайте, а за великим рахунком цю владу можна нескінченно довго писком в ґнуй умокати. В якості прикладу візьмемо заяву, прости, Господи, прем'єра Гончарука: "У публічній площині обговорюється "зрада", що ми плануємо скоротити витрати на оборону, скоротити якісь соціальні пільги. Це неправда. У наступному році видатки на оборону будуть навіть збільшені. У бюджеті країни на 2020 рік планують збільшити видатки на безпеку і оборону країни до 245,8 млрд гривень".
По - перше, Гончарук цитує прожект бюджету з розділу "Видатки на оборону та безпеку". Під поняттям "оборона" маються на увазі видатки, які підуть на підтримання функціонування Міноборони України, а це, якщо не помиляюсь, ті самі 136 мільярдів гривень. Але в 19 році на підтримання його (міністерства) сталої роботи виділялась майже та сама сума. Виходить, жодного збільшення фінансування нема. А от під "безпекою" слід розуміти видатки, спрямовані на фінансування РНБО, СБУ і авакова. Так їм пощастило найбільше, бо фінансування тут збільшили аж на ~ 37 мільярдів гривень (36 з хвостиком). Раптово зешмара вирішила звернути увагу на РНБО, куди вже встигла звести своїх, та збільшила фінансування цієї структури аж в 16 разів на, майже, 28 мільярдів гривень. Причому доступ до цих грошей матиме як сам блазень, так і його посіпаки. Вони будуть вирішувати що (читай - чию кишеню) фінансувати.
Виходить, що блазень боїться не стільки росіян, скільки місцеву голоту, чи як там більшість нас прозиває? Вангую, що після заяв про "наштрикані помаранчі" та порохоботів на Майдані, блазень почне наймати тітуханів, як і його колишній працедавець - янукєвіч.
Пакращення від блазня вже сьогодні! Увіруйте в кловуна, бо інакше ви вороги України!
p/s: Але блазні і тут не змогли прожити 5 хвилин, аби не зганьбитись: секретарем РНБО стала людина, яку, через Бродського, журналісти пов'язують з коломойським. Більше того, апарат РНБО відмовився надавати журналістці Самборській "біографічні документи нового секретаря відомства Олексія Данілова з детальними даними щодо досвіду роботи". Себто ми маємо ще одного профнепридатного баканова 2.0. Але Порошенко все одно був набагато гіршим від кловуна! |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-10-09 20:00 |
Хтось мав перше кохання в дитячому садочку? |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-10-09 20:49 |
demitsuru написано: | пс. все я афк |
насрав і змився? |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-10-09 22:57 |
starlost написано: | насрав і змився? |
Ще й кволо тявкнув:
demitsuru написано: | я афк |
Впевнений, завтра ще приплентається поафкати
Додано через 6 хвилин 11 секунд:
Додано через 54 хвилини 35 секунд:
Тарас Чорновіл написано: | При Кучмі, якщо згадаємо тогочасні публікації, теж ніякої корупції не було. |
Про скандал із будинком по вул. Десятинна, 10, у стіні якого для Кучмихи спеціально прорубали вікно, а пізніше вигнали із сусіднього будинку № 12 британське посольство, аби вона мала змогу роздивлятися куполи Андріївської церкви, писали у газеті 1997 року
https://www.pravda.com.ua/news/2005/01/17/3006215/ |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-10-10 10:25 |
Блін, я зрозумів! Я збагнув чому пан demitsuru так топить за Зеленського! Подивіться як вони обоє говорять/пишуть - просто як під копірку: той самий уривчастий стиль, беззв'язковість перших і останніх слів у реченні, нелогічність думок і неспроможність їх донести іншим, обзивання усіх навколо, яке переходить у брудну лайку, припускаю, що й міміка та інші візуальні емоції не різняться. Щоб переконатися у всьому цьому вистачить почитати тут дописи demitsuru та непідготовлені інтерв'ю/відповіді (хоча б сьогоднішні) нового Президента.
До речі зміст сказаного обома теж не витримує жодної критики |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|