Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
demitsuru 
Попереджень: 1

Востаннє: 14.01.25

2019-10-09 10:33  
Robar III написано:
Певно, що краще ніж підор-клоун.

Robar III написано:
Не в більшості справ, а у "иліті", точніше підарах, які себе нею вважають.
Ну і, що скажу твої повідомлення тут складаються з " фи фсьо фрьотє, всьо нієт так"

О, це почалося. Коли немає чого відповісти і пояснити. Я не сприймаю це як образу, а як безпорадність.
Є речі, які можуть обговорювати і військові і громадяни. Але речі, які громадяни не розуміють. І ТУТ ТИ ВЖЕ плутаєш що можна обговорювати, а що ні.
Ти написав " фи фсьо фрьотє, всьо нієт так", при тому що нічого подібного не має в моєму контексті. Копіпастити не буду, вище все написано.

Robar III написано:
Ти ніфіга не володієш інформацфєю, а лиш бла-бла-бла. Звідки інформація про "не тільки контрактники?" Від строковиків відмовились майже відразу в зоні ато/оос. Вони займаються лиш робочкою і "охороною" тилових частин/складів. Ті строковики, що у бойових бригадах - живуть на ппд і робочка та наряди.

малося на увазі, що у разі наступу, усіх з запасу покличуть і строковиків.
Володіти інформацією? Ти себе вважаєш розумнішим? В якій сфері? тримати зброю і виконувати накази?
Чи мати здоровий глузд? Я думаю на це спроможні всі з рівними правами, як і військові так і громадяни.

Я тебе біль менш розумію. Але в тебе неадекватна реакція на цю дискусію, де ти перший почав.
Але я не розумію, чому військові не хочуть зрозуміти іншого. З одним бажанням воювати і захищати, нічого не доб'єшся.

Robar III написано:
Типу зараз вони не хуярять артою чи градами??? По нам з "партізана" під водяним хреначили майже, що ночі. У всякі там хлібні перемир'я. Тож чувак, був під ракетами, був.....

я тебе прекрасно розумію. Авжеж. Але тобі було западло продивитися усі відео, і не порівнювати те що є зараз, і з тим що було раніше.
Коли Українські військові підходили вже до міста, то https://www.youtube.com/watch?v=RcyN2ymxXm8
питання, треба було далі йти?
Якщо ти все знаєш, то який найкрайший варіант? Нічого не чіпати, і все буде як було 2 тижні тому, чи піти у наступ?

І ще питання, а ті військові теж підараси, що тиснули руку ЗЕ? Які виконують злочинний наказ? (типу нечемно таке писати) ви сцикуни? Якщо більшість військових не згодні, і це реально капітуляція, тоді чому не робите те як ви вважаєте? Статут? Цікаво.

я маю надію, що ти не станеш таким військовим на пенсії, який буде надокучати на форумах і вчити як треба жити, тому що ти учасник бойових дій.
в моїх словах не має ніякої зради чи капітуляції. Тобі западло читати пояснення що зараз робиться для припинення вогню.
TheSky 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.10.19

2019-10-09 10:34  
Robar III написано:
ти вже

Ти, мабуть, просто не бачиш позитивних змін. Не дивно... А натомість вони є.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-10-09 10:36  
demitsuru написано:
Мене бісить. Я ХОЧУ інтерв'ю від Сенцова, чи інших військово полонених, щодо дій влади України.

А, що хіба тілтки військовополонені мають право писати?
demitsuru написано:

Цікаво, Робар, в тебе є сім'я? Ти би витримав, якщо б до тебе прийшли жінки і діти зі сльозами і просили закінчення війни?
Чи твоя жінка з дитиною, пробач мені, кажуть "йди захищай батьківщину", а те зо загинеш, то не задарма. Інші прийдут

Так, а ти прирікаєш купу людей на вбивства, згвалтування грабежі і тп, відступом української армії. Чого ж в золотому, лугансткому і тп. Люди підходять і кажуть мол не йдіть. В павлополі ще в 17му казали, тільки не йдіть, бо коли були під сєпарами то була срака.

Додано через 1 хвилину 25 секунд:

demitsuru написано:
запасу покличуть і строковиків.

У нас трохи не рос народ. Я чудово пам'ятаю черги у військомати.
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-10-09 10:37  
demitsuru
Агов, тобі Arsenfpu поставив запитання:

Цитата:
Можете КОНКРЕТНО назвати ПОЗИТИВНІ речі, які сталися за майже півроку життя у ЗЕленому царстві? Одразу зауважу, не у Коломойського та його прихвостнів, а у Державі загалом і у пересічного українця зокрема? Уважно слухаю.

Де перелік "пакращень"?

* як цікаво спостерігати за срачем не вступаючи в нього xD
demitsuru 

2019-10-09 10:37  
Robar III написано:
Щодо "зведень", що раніше, що зараз публікуються редаговагі зведення. 4 дні тому, по нашим позиціям недалеко луганського весь день били артою, у зведеннях наступеого дня я побачив, що лиш кілька обстрілів з гранатометів було.

ось в тому і прикол. цей треш хочуть припинити, тому що все інше балачки. Ти не витрачаєш час, ти не читаєш закони які приймаються, так само не хочеш чути щодо подальших дій в дипломатії. Мені цікаво, що в армії зараз коїться. не вже командири ніфіга не роблять брифінги, щоб пояснити, що не буде того відступу що їм ввижається.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-09 10:38  
demitsuru
а ти з якої області будеш?
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-09 10:38  
demitsuru написано:
тиснули руку ЗЕ? Які виконують злочинний наказ? (типу нечемно таке писати) ви сцикуни? Якщо більшість військових не згодні, і це реально капітуляція, тоді чому не робите те як ви вважаєте? Статут

Бо у нас на армію всім срати було, ще з часів кравчука. І сраколизство серед офіцерів і вище поширене явище. Всі переживають за посаду та звання тому хрін хто виступить проти "політ влади", завжди підставлятимуть сраку.
demitsuru 

2019-10-09 10:39  
laszlozp написано:
а ти з якої області будеш?

я казав. Обухівський район, Київської області. Точну адресу не скажу)
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-09 10:39  
demitsuru написано:
Тобі западло читати пояснення що зараз робиться для припинення вогню.

Приїдь, я поводжу тебе по позиціях, побаяиш, що де і як.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 29.01.25

2019-10-09 10:40  
demitsuru написано:
я казав. Обухівський район, Київської області.

Але так жме мерство Кличка, шо аж в нємаготу Happy
demitsuru 

2019-10-09 10:41  
Robar III написано:
Бо у нас на армію всім срати було, ще з часів кравчука. І сраколизство серед офіцерів і вище поширене явище. Всі переживають за посаду та звання тому хрін хто виступить проти "політ влади", завжди підставлятимуть сраку.

фігня. я питаю про солдатів. Командирів більше ніж солдатів? Я розумію Статут і все таке. і я сумніваюсь в тому що я собі уявляю про "не виконувати злочинний заказ" Але ж все таки. Є командири, які б не побоялися дати відсіч ЗЕ? чи іншим підлабузникам в армії.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-09 10:47  
TheSky написано:

Ти так і за пороха писала. Чую наступні вибори будеш гнати на зе, і писати як афігенний новий презик

Додано через 3 хвилини 58 секунд:

demitsuru
Є ті хто не боїться, але таких завжди наказують, якщо їх непокора в публіяний простір потрапляє. Тут що за порошенка, що за зе....

Додано через 2 хвилини 11 секунд:

demitsuru
Ти так вчепився у зорчинний наказ, але у нас в будь-якому виаадку крайнім зроблять солдатів. Не раз вже було, тож мимо...
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-09 10:47  
demitsuru

Можете КОНКРЕТНО назвати ПОЗИТИВНІ речі, які сталися за майже півроку життя у ЗЕленому царстві? Одразу зауважу, не у Коломойського та його прихвостнів, а у Державі загалом і у пересічного українця зокрема? Уважно слухаю

Чекаю на відповідь
demitsuru 

2019-10-09 11:07  
laszlozp написано:

demitsuru
Агов, тобі Arsenfpu поставив запитання:

Цитата:
Можете КОНКРЕТНО назвати ПОЗИТИВНІ речі, які сталися за майже півроку життя у ЗЕленому царстві? Одразу зауважу, не у Коломойського та його прихвостнів, а у Державі загалом і у пересічного українця зокрема? Уважно слухаю.

Де перелік "пакращень"?

сорі, я не побачив.
ти повинен розуміти, коли почалася перша сесія ВР цього скликання? ЩО Зе міг зробити, без парламенту в парламентсько-президентській республіці. Окрім звільнити тих, кого він міг по закону. І продовжити переговорний процес, який зараз і найголовніший.

Щодо роботи парламенту, за майже півтора місяця було багато чого зроблено. http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_bills_stand_laws

Чи ти зараз почнеш нити,а де зміни? Не будь тролем. Happy

Економічні зміни? Ось так просто мільярди і робочі місця не з'являться.
Я не сплачую податки.Якщо закони запрацюють з 2020, то буде шухер. Треба буде сплачувати з додаткової роботи.
Якщо закриють торенти в Україні, і будуть блокувати, то це як знак того що в Україні є зміни.
Ось я ненавиджу Дубинського. Я ще не для кінця зрозумів яка схема може бути в його новому законі про 1% з покупки валюти. Але бажання вивести цей чорний ринок підтримаю.
Я сам міняю валюту дуже часто, і повір, я не отримую чеків, або це чеки пустишки. І це в Обухові.
Можно в приватбанку обміняти, без %, але курс нижче. Тому жлоби (я куплю пиріжок) міняють в чорну.

пс. чувак я відповідав довго. Тобі не терпиться ппц.
Arsenfpu 

2019-10-09 11:09  
demitsuru
Тобто, НІЧОГО Happy
sonrisa vertical 

Востаннє: 15.01.20

2019-10-09 11:12  
TheSky написано:

Проблема у тому, що деградована при Порошенкові, обдовбана бидлота плює вам в обличчя, а ви продовжуєте звертатися до неї, ніби ви Христос. Господь сам себе захистить. А таким, як ви, до речі, він радить тікати від погані. Бо це ви, як раз, вчиняете гріх, коли самі лізете під те ярмо.
demitsuru 

2019-10-09 11:27  
Robar III написано:
Ти так вчепився у зорчинний наказ, але у нас в будь-якому виаадку крайнім зроблять солдатів. Не раз вже було, тож мимо...

я розумію. Я про масовість. Мені цікаво, хто зупинить роту? Я вже не кажу про більшу одиницю в армії.
в Криму не стріляли в зелених, але стрілятимуть в патріотів? )) де логіка , втф. Я НЕ ВКАЗУЮ ЯК ТРЕБА РОБИТИ. Я цікавлюся, як воно повинно було бути. Я ні в якому разі, як і на початку нее вказую і не вчу.

Я пам'ятаю проходив процес, перехідний від добровольчої армії, до теперішньої. Якщо йде капітуляція (лол), тоді добровольці будуть збиратися знов. Тоді що, як і тд. Кого будуть робити крайніми?

А знаєш чому? Моя думка суб'єктивна, тому що зле людям, які настраждалися. Я тільки можу уявити, коли щось дуже схоже на капітуляцію літає в суспільстві.

Честно, я хотів би, щоб пройшли вибори і все таке інше, і було поступове зачищення цих областей. таким чином щоб не було ніяких злочинних угруповань (так смішно, просто припускаємо)
Тому що якщо це не зробити, то не зможемо відкрити південний фронт, на Крим. І в цьому випадку, вже буде повна агресія Росії, плюс невиліковна пухлина на сході -_-

О ЦЕ як варіант.

Але більше шансів на те, що нормандська фігня ніфіга користі не дасть, і буде все те саме.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-09 11:27  
demitsuru

Цитата:
Чи ти зараз почнеш нити,а де зміни? Не будь тролем.

Браво! В мене більше нема запитань.
demitsuru 

2019-10-09 11:31  
Arsenfpu написано:

demitsuru
Тобто, НІЧОГО

оплески цьому троллю.
була б нагорода, я би тобі дав золотого тролля.
якщо ти мене важаєш троллем, то троллі не пишуть забагато.

Додано через 1 хвилину 59 секунд:

laszlozp написано:
Браво! В мене більше нема запитань.

Ще один. Тобто не хочешь обговорювати зміни? За безкоштовно хочеш, щоб я тобі бухоблік країни виписав , чи поточні зміни за 1 місяць роботи Верховної Ради? Не будь скотинякою )

Додано через 57 секунд:

sonrisa vertical написано:
Проблема у тому, що деградована при Порошенкові, обдовбана бидлота плює вам в обличчя, а ви продовжуєте звертатися до неї, ніби ви Христос. Господь сам себе захистить. А таким, як ви, до речі, він радить тікати від погані. Бо це ви, як раз, вчиняете гріх, коли самі лізете під те ярмо.

100% ти ЗеСкай
Тільки вона пише непотріб про господа.
пс. пробач зескай, я ігнорував довго, але я не розподіляю твої погляди. Ти захищаєш свої погляди, не пояснюючи чому.
Таких вірян на вулиці розносив на пил.
Arsenfpu 

2019-10-09 11:33  
demitsuru написано:
оплески цьому троллю.

Пусте ...
demitsuru написано:
була б нагорода, я би тобі дав золотого тролля.

А яка нагода має статися?
demitsuru написано:
якщо ти мене важаєш троллем

Це словечко із вашого арсенала - від мене ви таке не чули.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-09 11:35  
demitsuru написано:
Не будь скотинякою )

Це діагноз нашому суспільству. В мене нема до вас жодних запитань.

А решті одна порада: оминайте "зелених" і не годуйте їх, щоб вони не смітили джинсою по нитках

* пішов поборювати грві
demitsuru 

2019-10-09 11:39  
Arsenfpu
тому що ти не приймаєш в обговоренні розпочатої гарячої теми. Але чомусь намагаєшся пхати свого носа.

Додано через 1 хвилину 19 секунд:

laszlozp
я не знав що таке слово "джинса". Тепер знаю. )))
Arsenfpu 

2019-10-09 11:41  
demitsuru
Я просто намагаюсь витягнути із усієї вашої написаної маячні хоч щось конкретне та логічне, про що можна подискутувати, ну, і звісно, щоб потім коли ви, очевидно, облажаєтесь, "взяти за причандалля" Happy
sonrisa vertical 

Востаннє: 15.01.20

2019-10-09 11:41  
demitsuru написано:
100% ти ЗеСкай

Не позортеся.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-10-09 11:43  
То не я. Я - це я. Один активний профіль.
Мета - щоб навіть цей один мій активний профіль, став тут неактивним. Все.
demitsuru 

2019-10-09 11:45  
TheSky написано:

То не я. Я - це я. Один активний профіль.
Мета - щоб навіть цей один мій активний профіль, став тут неактивним. Все.

напиши по-російськи, і попроси когось подати скаргу.
я коли писав адміну щоб забанили, цього не зробили)
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-10-09 11:47  
Великі люди обговорюють ідеї. Звичайні люди обговорюють події. Дрібні люди обговорюють людей. (с)
demitsuru 

2019-10-09 11:50  
Arsenfpu написано:
Я просто намагаюсь витягнути із усієї вашої написаної маячні хоч щось конкретне та логічне, про що можна подискутувати, ну, і звісно, щоб потім коли ви, очевидно, облажаєтесь, "взяти за причандалля"

я ніколи не бачив, щоб ви розгорнуто писали. Я пишу думку, вона може маячнею, і ви б могли написати розгорнуто, що не так, і як краще треба. Все що я бачу від вас "ахаха зебіл, немає чого пояснювати. Зебіл. Крапка" Це ваша дискусія. Якщо я завжди пишу маячню, то можна не відповідати.
Arsenfpu 

2019-10-09 11:51  
demitsuru написано:
"ахаха зебіл, немає чого пояснювати. Зебіл. Крапка"

В студію приклад використання мною цього слова!
demitsuru 

2019-10-09 11:54  
TheSky написано:
Великі люди обговорюють ідеї. Звичайні люди обговорюють події. Дрібні люди обговорюють людей. (с)

я звичайний)) але потім рветься терпець коли велика людина починає обговорювати звичайних людей.
арсенфпу стопудняк велика людина. ¯\(°_o)/¯

Додано через 3 хвилини 1 секунду:

Arsenfpu написано:
В студію приклад використання мною цього слова!

прошу пробачення. Переплутав з laszlozp
не знайшов, так.

усьо. я афк.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 531, 532, 533  наступна