Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
sonrisa vertical 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.01.20

2019-10-10 10:43  
Virake написано:
ви дійсно не схожі ні на кого з тих, хто раніше писав у цій темі. але чому ви раптово сюди прийшли? і чому так законспіровано?

Ні, я писала у цій темі. Але мене тоді просто вивертало від відрази. Це звичайна гусарська балада. Поперлася за одним невдахою. Не думала, що рівень його інтелекту аж такий низький, щоб лізти на подібні помийки, ще й писати низькопробні коменти. До того ж він виявився істеричкою, якому можна лише порадити купити собі упаковку жіночих прокладок і запхати їх собі у пащеку. Фронтовик тут ні до чого. Він і справді обдовбався і почав писати свинячі речі. Потім проблювався і, думаю, все буде добре у нього і у його знайомої.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-10-10 11:30  
sonrisa vertical написано:
Поперлася за одним невдахою.
це ж за ким? стає все цікавіше та цікавіше…
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-10-10 11:35  
sonrisa vertical
Ги, які цікаві речі про себе дізнаюсьHappy)
sonrisa vertical 

2019-10-10 11:36  
Virake написано:

У вас збочена цікавість. Вас це не стосується.

Додано через 52 секунди:

Robar III написано:
Ги, які цікаві речі про себе дізнаюсьHappy)

Піть надо мьеньше
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-10-10 11:50  
Virake написано:

Думаю, розмова про laszlozp. Саме його раніше було названо істеричкою з того акаунту.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 11:58  
У вас збочена цікавість. Вас це не стосується.
моя цікавість абсолютно здорова. а от щодо того, чи стосується це мене? може й ні. але ви самі вирішили прийти в цю тему і наробити галасу. що б вас не привело сюди, тепер ви зробили нас частиною цієї історії.

Додано через 4 хвилини 59 секунд:

Krest0 написано:
Думаю, розмова про laszlozp. Саме його раніше було названо істеричкою з того акаунту.
схоже на те.

пане laszlozp, признавайтеся: ви притягнули сюди цю жінку?
sonrisa vertical 

2019-10-10 12:04  
Krest0 написано:
Саме його раніше було названо істеричкою з того акаунту.

З того акаунту, еге? Ну так найди цитату з того акаунту. Ти вже реально дістав!
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-10-10 12:13  
Virake написано:
ви притягнули сюди цю жінку?

На біса мені здалася ця балакуча кунка*?? А Ви взагалі впевнені в тому, що це - жінка? Що це не мужик, який просто вдає з себе неповну панянку

* Чому саме "кунка":
https://es.wikipedia.org/wiki/La_sonrisa_vertical
sonrisa vertical 

2019-10-10 12:16  
Не думала, що рівень його інтелекту аж такий низький, щоб лізти на подібні помийки, ще й писати низькопробні коменти. До того ж він виявився істеричкою, якому можна лише порадити купити собі упаковку жіночих прокладок і запхати їх собі у пащеку.

laszlozp написано:
На біса мені здалася ця балакуча кунка*?? А Ви взагалі впевнені в тому, що це - жінка? Що це не мужик, який просто вдає з себе неповну панянку

Ні, ну ви зрозуміли?...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 12:23  
sonrisa vertical, тут же цілком спокійна розмова. для чого так вибухаєте?

laszlozp написано:
А Ви взагалі впевнені в тому, що це - жінка? Що це не мужик, який просто вдає з себе неповну панянку
всяке буває, але поведінка цієї особи суперечить звичайним цілям вдавання.
laszlozp написано:
* Чому саме "кунка":
бачив цю статтю ще минулого разу. можете не нагадувати.
sonrisa vertical 

2019-10-10 12:23  
Існує такий собі довбань-невдаха, який тут прославився віршиками типу "Річкою пливе урина", анекдотами про Порошенка "Ну, тоді сріть"... Але адмін був видалив цілу сторінку з тієї доби. З тих пір навряд чи цей обмежений замовк. Скоріше, злякався за свій акаунт. І ось маєте це опудало.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 12:25  
Ні, ну ви зрозуміли?...
на Толоці панує атмосфера параної.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-10-10 12:26  
Тарас Чорновіл написано:
Що там писали за часів Кравчука наші пост-радянські журналісти та кричали різноманітні борці й "високодостойні експерти", сьогодні згадає вже не кожен. Так от, у пресі й у суспільних активностях про корупцію тоді практично не згадували

Так а Кравчук і сам хизувався своєю хатинкою на 16 чи скільки там кімнат у Швайцарії, зробивши це мемом, що знають усі крім, здається, Тараса Чорновола. Крім того на часи правління Кравчука якраз припав розпал зубожіння (справжнього зубожіння, на відміну від уявно-навіяного олігархічними й прокремлівськими ЗМІ зубажіння™) та розгулу злочинності, тому практично кожен перехожий на вулиці щохвилинно лаяв Кравчука й без будь-яких журналістів та борців з корупцією можновладці у народному уявленні були уособленням розкрадання, грабування і злочинності.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 12:27  
Існує такий собі довбань-невдаха, який тут прославився віршиками типу "Річкою пливе урина", анекдотами про Порошенка "Ну, тоді сріть"... Але адмін був видалив цілу сторінку з тієї доби. З тих пір навряд чи цей обмежений замовк. Скоріше, злякався за свій акаунт. І ось маєте це опудало.
а це ще цікавіше.

хтось із присутніх був свідком описаних подій?
sonrisa vertical 

2019-10-10 12:30  
Virake написано:
на Толоці панує атмосфера параної.

Ви мені ще були ножа до горла не приставили, так вимагали відповідей, а тепер не задоволені. Ну ви й дайотьє!

Додано через 1 хвилину 37 секунд:

Virake написано:
хтось із присутніх був свідком описаних подій?

Це не має значення. Ви ж відповідь отримали. Ви мене дивуєте.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 12:31  
Ви мені ще були ножа до горла не приставили, так вимагали відповідей, а тепер не задоволені. Ну ви й дайотьє!
вашими відповідями я (поки що) задоволений. а про параною написав для того, щоб ви розуміли, чому тут постійно лунають звинувачення і підозри, в тому числі й на вашу адресу.
sonrisa vertical 

2019-10-10 12:33  
В будь-якому разі те опудало мене почує. Хай не думає, що він щось втратив. Не можна втратити те, чого ніколи не мав.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 12:33  
Це не має значення. Ви ж відповідь отримали. Ви мене дивуєте.
чому ж не має? я, наприклад, не пригадую ніяких таких віршиків. але хтось інший може мені описати цю історію.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-10 12:34  
Virake
Virake написано:
але поведінка цієї особи суперечить звичайним цілям вдавання.

Воно намагається в троллінг, але, не маючи достатньої кількості клепок в голові, "фейлиться" на старті.

Virake написано:
можете не нагадувати.

Я просто пояснив, чому називаю його жіночим дітородним органом.
sonrisa vertical 

2019-10-10 12:36  
Virake написано:
чому ж не має? я, наприклад, не пригадую ніяких таких віршиків. але хтось інший може мені описати цю історію.

Може те чмо і пригадає саме.
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-10-10 13:00  
З того акаунту, еге? Ну так найди цитату з того акаунту. Ти вже реально дістав!

Ось тримай. Саме його було названо істеричкою тобою. Де я помилився?

laszlozp написано:
і агітували за цю наволоч

Заткніться!

Virake
Та ні. Просто набридло весь час натрапляти на висловлювання чоловіка істеричного типу в клімактеричній стадії.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-10 13:05  
А я, принаймні поки що, цю кунку жодним словом не образив ..
sonrisa vertical 

2019-10-10 13:14  
Krest0
Ну, я вже про це забула. Переді мною хтось із форуму написав репліку, що чоловік-істеричка це вже зовсім погано, ніж жінка-істеричка. Хто тоді мався на увазі? Може і оте полякоподібне створіння. Не знаю.

Додано через 2 хвилини 9 секунд:

А воно ж лаяллося і лаялося. І мене зустріло в тому ж своєму репертуарі, щойно я з'явилася.

Додано через 2 хвилини 34 секунди:

Спочатку сходило піною одне полякоподібне. Потім з'явилося друге полякоподібне. Одне кожен свій крок по хаті коментує, друге гіфками у вічі лізе. Мені вони однакові.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 13:23  

Додано через 6 хвилин 33 секунди:

laszlozp написано:
А я, принаймні поки що, цю кунку жодним словом не образив ..
якщо ви не хочете нести відповідальність за образи, то не треба їх застосовувати.

поза тим, цікава виходить історія. стільки різних людей плутають вас із кимось зі свого минулого… але поки що все свідчить про те, що вас тут раніше не було. чи може це бути одне велике непорозуміння?
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-10 13:41  
Virake
Признаюсь чесно, на цьому етапі мені вже по - цимбалах хто там й з ким мене плутає, бо я їх в носі маю. І це по - перше. А по - друге, я досі жодної адекватної людини не образив, не перейшов на особистості, не вказав куди забиратись і як жити.

Цитата:
ви не хочете нести відповідальність за образи

Я про це ніде не писав, причому жодним словом.

btw: Якщо в когось з ніби то ображеним болить п'ята точка - напишіть мені і ми поспілкуємось особисто.
btw 2.0: Для адміністрації я виклав скрін власного IP'у з локацією, хай порівняють з тим, на кого я "схожий"
sonrisa vertical 

2019-10-10 13:54  
Virake написано:
але поки що все свідчить про те, що вас тут раніше не було. чи може це бути одне велике непорозуміння?

Спочатку одне цькувало Джинжера, проходу не давало. Тільки того закрили через таки ж цього, з'являється інше і починає в тій же манері брехати, крутити, переводити стрілки - просто фантастика! Ви в таке вірите? На мою думку, коли почало припікати і кара грозила і цьому, воно просто швиденько підстрахувалося. Такий собі хитрий дурень. Зауважте, дурнем тут називали лише двох осіб. Тобто, зміна акаунту не допомогла.
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-10-10 14:13  
laszlozp написано:
скрін власного IP'у з локацією

При бажанні легко змінюється за допомогою socks5/proxy чи vpn.

Додано через 1 хвилину 32 секунди:

Я зараз в Празі за даними whatismyipaddress.com (хоч ще ніколи не був в Чехії).

Додано через 4 хвилини 52 секунди:

drymbaUA написано:
socks5/proxy

При цьому настільки елементарно робиться...
Цитата:
ssh user@ip -D9876 -C

(за умови, якщо вже є сервер на лінуксі - бо ip потрібно вказати від нього)
Після цього просто в браузері налаштовується з'єднання через socks5/proxy: 127.0.0.1:9876
Готово.
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-10-10 14:35  
Virake написано:
але поки що все свідчить про те, що вас тут раніше не було.

га?
Virake, та ви не такий дурний. погляньте, користувач не повних три тижні тут, сидить лише у флудильні, і нічого не завантажує, поводить себе так наче не вперше, жинжера не раз згадував отей от користувач хоча і на очі його не бачив, і пропустив усі ті піки вистав жинжера які були місяці тому.
хтось собі другий акаунт завів або якась школота на яку тут ведуться. і чого?
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-10 14:47  
laszlozp написано:
я досі жодної адекватної людини не образив, не перейшов на особистості, не вказав куди забиратись і як жити.
тобто, якщо людина за вашою оцінкою неадекватна, то стосовно неї можна собі дозволяти які завгодно грубощі, і це будуть не грубощі?
laszlozp написано:
Я про це ніде не писав, причому жодним словом.
дійсно, не писали. але якщо людина щось робить, а потім прикидається, ніби не робила — то як іще це можна назвати?

це Толока. тут уже всі з усіма встигли пересваритися. черговий обмін неґречностями ні на кого (а тим більше на мене) враження не справляє. бридко, але й тільки. проте, якщо хтось із учасників срачу не визнає своїх вчинків — це вже гірше. гірше, бо значить, що порозуміння і вдосконалення неможливе. а це, своєю чергою, означає, що взаємодія від початку не мала сенсу.

щоб мій інтерес до цього не видавався дивним, спробую пояснити. уявіть собі, що ви їдете автомобілем по шосе. при цьому ви з усіх сил дотримуєтеся правил дорожнього руху. раптом, якийсь інший автомобіліст на ваших очах ці правила грубо порушує. тоді у вашій голові мелькає думка: «чому це йому можна, а мені ні? чому я маю жити за високими стандартами, якщо цей-от дозволяє собі таке? це несправедливо». от щось таке я і відчуваю, коли на моїх очах хтось відмовляється від своїх вчинків.

може збоку це все схоже на дріб'язкове просторікування, але для мене ці речі дуже важливі. принаймні, так стало після того, як я прочитав ось цю книгу.
Спочатку одне цькувало Джинжера, проходу не давало. Тільки того закрили через таки ж цього, з'являється інше і починає в тій же манері брехати, крутити, переводити стрілки - просто фантастика! Ви в таке вірите? На мою думку, коли почало припікати і кара грозила і цьому, воно просто швиденько підстрахувалося. Такий собі хитрий дурень. Зауважте, дурнем тут називали лише двох осіб. Тобто, зміна акаунту не допомогла.
ви з Джинджером помилилися. це абсолютно різні люди — якщо я правильно вгадав того, кого ви маєте на увазі.

Додано через 3 хвилини 25 секунд:

starlost написано:
га?
Virake, та ви не такий дурний. погляньте, користувач не повних три тижні тут, сидить лише у флудильні, і нічого не завантажує, поводить себе так наче не вперше, жинжера не раз згадував отей от користувач хоча і на очі його не бачив, і пропустив усі ті піки вистав жинжера які були місяці тому.
хтось собі другий акаунт завів або якась школота на яку тут ведуться. і чого?
обставини появи цієї особи дійсно дуже підозрілі. але я просто не можу пригадати, щоб у флудильні був хтось подібний. а ви впізнаєте в ній когось і тутешніх завсідників? бо я — ні.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-10 14:52  
Virake написано:
із учасників срачу не визнає своїх вчинків — це вже гірше.

Я не писав, що не визнаю своїх вчинків та вжитих слів. Я писав, що не уникаю відповідальності.
Але все це - дурня, втечу назад в /ro. Нема тут з ким спілкуватись, усім ввижаюсь клоном, до біса ..
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 531, 532, 533  наступна