Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 04.07.25

2019-09-13 20:48  
Krest0 написано:
Ви ще питали чи можна холодним мозком без "серця" зрозуміти чи одностатеві стосунки це неправильно. Думаю, тут мій приклад може дати відповідь. Все залежить від того, скільки факторів ви візьмете до уваги при розгляді цього питання. Моє раціональне ставлення до цього явища постійно змінювалося в залежності від нової інформації по цьому питанні, а також розгляді його під різними кутами.
Підсвідомо я це явище від самого початку ненавидів. Не сказав би що прям агресивно ненавидів, але ставлення явне негативне було. Розум був тут згодний і підкидував аргументи, які тоді вважав важливими. З часом я переглядав ці аргументи і змінював свою думку по певних аспектах. Зараз я дійшов до того, що холодним розумом я це явище розумію і розумію чому саме гомосексуали борються за свої права і для чого їм це треба.
Чи змінилася від того підсвідомість? Ні. Я як ставився до цього явища негативно, так і ставлюся. Тільки тепер я розумію, що це ставлення ірраціональне і одностатеві стосунки просто не вписується в мій світогляд і моральні переконання. І це вже моя особиста проблема (хоч я це проблемою і не вважаю), а не гомосексуалів, що вони не виправдовують моїх очікувань нормальності. От і все.
Не треба шукати якісь аргументи для виправдання негативного ставлення. Можна просто визнати, що особисто тобі не подобається чим вони займаються, бо вони не вписуються в твої особисті моральні принципи і переконання. Адже це теж твоє право висловити свою особисту думку. Подобається вона комусь чи ні.
о, це вже цікаво. Krest0, саме в такому ключі й треба було вести цю дискусію. весь цей час ви всі (тобто, і ви, і ваші опоненти) просторікували про абсолютно абстрактні речі, що не мають нічого спільного з дійсністю. ви не бажали одне одного слухати, а говорили спеціально так, щоб почути було неможливо. це була не розмова, а якесь люте змагання з проголошення гасел. та оскільки ви зробили перший крок до справжнього спілкування, то може до чогось корисного і договоримося. я хочу цьому посприяти. істина народжується в суперечці — але тільки в справжній.

оскільки я облишив свою роль мовчазного спостерігача, то слід мені розкрити свою позицію. моє ставлення до гомосексуалізму — негативне, завжди таким було, і скоріш за все таким залишиться. моя історія взагалі схожа на вашу: раніше я без кінця встрягав у безглузді холівари і намагався обґрунтувати своє нераціональне відчуття надуманими раціональними причинами. коли усвідомив, що відбувається, то припинив марнувати свій час — адже саме такий підсумок можна було зробити після кожної такої сварки. але, на відміну від вас, мене це не спонукало перекинутися на інший бік барикад і захищати тих, хто мені не до вподоби. врешті, чому я маю допомагати тим, чиї інтереси прямо суперечать моїм? от і не допомагаю.

питання того, що треба робити з явищем гомосексуалізму, і чи треба щось робити взагалі — залишається відкритим. людство ще не придумало дієвої відповіді. по-хорошому варто спершу розібратися, а вже потім діяти, але час — це розкіш, якої ми позбавлені. зараз над західною цивілізацією нависла загроза знищення, а тема гомосексуалізму — один з інструментів тих, хто намагається нас знищити. за цим стоять, зокрема, колишні європейські марксисти, що тепер перефарбувалися на нігілістів, феміністів та всяких інших фальшивих «захисників пригноблених». геніальний Фрідріх Ніцше називав таких «тарантулами».

можна було б подумати, що люди зі схильністю до гомосексуалізму є лиш заручники в чужому диявольському плані, тож несправедливо було б їм за це шкодити. таке мислення помилкове: по-перше (і як уже було сказано вище), ми не знаємо, чи піде їм на користь особливе ставлення; по-друге, наші вороги аж ніяк не обділені інтелектом, тож не мудро було б з нашого боку ігнорувати те, що вони вважають важливим. інакше кажучи, ми просто змушені тягнути воза в протилежний бік, інакше ризикуємо опинитися там, куди нас хочуть затягти «тарантули».
Krest0 написано:
А як його можна переоцінювати? Хто ми без нього? Тварини, яким треба тільки жерти, спати і шпекатися.
скільки вже було інтелектуалів, які увірували в досконалість свого розуму і так закохалися в його творіння, що втратили зв'язок із дійсністю? розум — обмежений, і це потрібно враховувати.
11994455 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 03.07.25

2019-09-13 20:49  
Яке культурне.... я тут Воно 2 глянув ... і на цей срач попав...
Nicolas Smith 
Забанено
Забанено

Востаннє: 12.01.20

2019-09-13 21:05  
Virake написано:
моє ставлення до гомосексуалізму — негативне

Virake написано:
зараз над західною цивілізацією нависла загроза знищення

Virake написано:
геніальний Фрідріх Ніцше

Не можу не згадати пророчий вислів нібито Черчиля:
«Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами»

Virake написано:
за цим стоять, зокрема, колишні європейські марксисти

Но комент.
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-09-13 21:07  
Virake написано:
але, на відміну від вас, мене це не спонукало перекинутися на інший бік барикад і захищати тих, хто мені не до вподоби. врешті, чому я маю допомагати тим, чиї інтереси прямо суперечать моїм? от і не допомагаю.

А я їм і не допомагаю. Як я і говорив, для мене це була дискусія, в якій весело було брати участь. Не більше. Я можу роз'яснити, яка їхня мета, чому вони такі, чому деякі аргументи проти них неправильні. Але моя основна позиція залишається незмінною. Вони мені не подобаються. Проблеми ґеїв і лезбійок це проблеми ґеїв і лезбійок. Їм їх і вирішувати. Заважати їм у цьому я не буду, але і схвалювати їхню боротьбу жодного бажання не маю і інших закликати до цього не збираюся.
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-09-13 21:19  
01101000 01100001 01110000 01110000 01111001 00100000 01110000 01110010 01101111 01100111 01110010 01100001 01101101 01101101 01100101 01110010 00100000 01100100 01100001 01111001 !!!
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-09-13 21:57  
за цілий день нічого хорошого, все те вже пережовувалось, лише десь там перегукнулась чергова зрада/поступитись полякам..
панове, нова тема: сьогодні п'ятниця 13 )))
Krest0 
VIP

2019-09-13 22:06  
starlost написано:
панове, нова тема: сьогодні п'ятниця 13 )))

Чудовий день. Треба відсвяткувати. Нумо швидше. Бо він майже закінчився.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2019-09-13 22:14  
starlost написано:
нова тема: сьогодні п'ятниця 13 )))

і день програміста
Krest0 написано:
Чудовий день. Треба відсвяткувати. Нумо швидше. Бо він майже закінчився.

Додано через 1 хвилину 13 секунд:

drymbaUA 
VIP

2019-09-13 22:31  
От не думав, що буде такою проблемою вибрати банальний mp3-плеєр. Ціль: часом слухати подкасти і аудіокниги. Смартфон? Ну не дуже зручно і не хочеться садити акум. Виявляється, на ринку нема вже нових плеєрів на АА/ААА батарейці/акумуляторі. Купувати дешевий, щоб акум здох через місяць — no thanks. Купувати щось від топових виробників за 5+ штук гривень — так само no thanks.

Обрати щось середнє? От тут думка і зупиняється. Хто пройшов схожий шлях думки у 2019 році, поділіться плз.
TheSky 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.10.19

2019-09-13 22:39  
Фу, якби моя дитина виявилася лгбт, я б їй запропонувала лікуватися, а якщо не хоче - може провалювати на всі чотири боки. Кажуть, як можна, ти ж її народив, вигодував, виростив.. Саме так, народив, вигодував, виростив, а воно виросло і тобі отаку "вдячність і допомогу" на старість років. Тому, вважаю, батьки, які приймають отаких своїх дітей, навіть коли їм це не подобається, просто заручники своїх егоїстичних діточок, яким пофігу на все: "Приймай мене, все, що я хочу, все, що я роблю - або залишишся самотнім".
Krest0 
VIP

2019-09-13 22:44  
TheSky написано:
Фу, якби моя дитина виявилася лгбт, я б їй запропонувала лікуватися, а якщо не хоче - може провалювати на всі чотири боки. Кажуть, як можна, ти ж її народив, вигодував, виростив.. Саме так, народив, вигодував, виростив, а воно виросло і тобі отаку "вдячність і допомогу" на старість років. Тому, вважаю, батьки, які приймають отаких своїх дітей, навіть коли їм це не подобається, просто заручники своїх егоїстичних діточок, яким пофігу на все: "Приймай мене, все, що я хочу, все, що я роблю - або залишишся самотнім".

Ну, це ви зараз так кажете, бо говорите про абстрактну дитину. А якби таке сталося справді, то зовсім не факт, що ви б мали сміливість відмовитися від дитини, яку ростили багато років. Хоча сподіваюся, вам не доведеться перевіряти це на власному досвіді.
starlost 
VIP

2019-09-13 22:45  
TheSky
сьогодні п'ятниця 13, що скаже ваше серце?
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-09-13 23:08  
Ану, бахури, беріть TheSky в жони, хватить звездіти.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 13.05.25

2019-09-13 23:24  
drymbaUA написано:
Обрати щось середнє? От тут думка і зупиняється.

Не зовсім плеєр, але як щось середнє може бути звичайний кнопковий телефон до тисячі гривень з microSD. Акум за місяць не здохне, а для аудіокниг і подкастів якості звуку вистачить.
drymbaUA 
VIP

2019-09-13 23:36  
Qualcuno написано:
Не зовсім плеєр, але як щось середнє може бути звичайний кнопковий телефон до тисячі гривень з microSD. Акум за місяць не здохне, а для аудіокниг і подкастів якості звуку вистачить.

А це ідея, дякую! І десь такий телефон навіть в мене валяється. Залишилося його знайти )))
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-09-14 00:22  
Krest0 написано:
А я їм і не допомагаю. Як я і говорив, для мене це була дискусія, в якій весело було брати участь. Не більше. Я можу роз'яснити, яка їхня мета, чому вони такі, чому деякі аргументи проти них неправильні. Але моя основна позиція залишається незмінною. Вони мені не подобаються. Проблеми ґеїв і лезбійок це проблеми ґеїв і лезбійок. Їм їх і вирішувати. Заважати їм у цьому я не буду, але і схвалювати їхню боротьбу жодного бажання не маю і інших закликати до цього не збираюся.
я написав цілу стіну тексту, а це ЄДИНЕ, що ви прокоментуєте?

поза тим — щось тут не так. може «допомога» і не входить у ваші початкові задуми, але наслідки йдуть на користь задуму тарантул (за потреби можу детальніше пояснити, кого маю на увазі). якщо ви все усвідомлюєте, то виходить якась невідповідність. в попередньому пості ви спершу сказали, що ваше ставлення змінювалося з набуттям нових знань, а в кінці — що навпаки, воно не змінилося. потім сказали, що це все для вас просто приємна дискусія, хоча її предмет мав би бути неприємний. суцільні невідповідності. як вас розуміти? і не кажіть, що я прискіпуюся до несуттєвого. за цією мішаниною суперечливих тверджень стає важко зрозуміти, що ви насправді намагаєтеся сказати.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 13.05.25

2019-09-14 00:24  
Ех, де та середина нульових, Sony Ericsson K750i, фантастична (перша в світі на той час) двомегапіксельна камера, mp3-плеєр, карти пам'яті, Opera Mini. Особисто мені жоден телефон після того не видавався настільки революційним, фактично все подальше було просто вдосконаленням того, що вже з'явилося до ери айфонів-андроїдів. Навіть сенсорні екрани були, тільки зі стилосом.
Твій Господар 
Новенький

Востаннє: 17.09.19

2019-09-14 00:42  
drymbaUA написано:
Хто пройшов схожий шлях думки у 2019 році, поділіться плз.

Дешевий другий смарт, ні?

Додано через 14 хвилин 1 секунду:

drymbaUA написано:
хто такий в миру Георгій Суворін

суворіндт? просто знайшов нову нішу для заробіту - етнос такий.

-ов, -єв, -ін - негромадянин.

Додано через 1 хвилину 3 секунди:

don pedro написано:
Колись я і справді розвозив курвів/шмар по точкам.

по точках

Додано через 2 хвилини 16 секунд:

TheSky написано:
Був вірш «Європа мовчала»

Ось оригінал, Олександр Олесь 1931 рік

Коли Україна за право
життя
З катами боролась, жила
і вмирала,
І ждала, хотіла лише
співчуття,
Європа мовчала.

Коли Україна в нерівній
борьбі
Вся сходила кров'ю і
слізьми стікала
І дружної помочі ждала
собі,
Європа мовчала.

Коли Україна в залізнім
ярмі
Робила на пана і в
ранах орала,
Коли ворушились і скелі
німі,
Європа мовчала.

Коли Україна криваві
жнива
Зібравши для ката, сама
умирала
І з голоду навіть згубила
слова,
Європа мовчала.

Коли Україна життя прокляла
І ціла могилою стала,
Як сльози котились і в
демона зла,
Європа мовчала.

Олександр Олесь 22. 08. 1931.
O-King 
Свій

Востаннє: 25.02.25

2019-09-14 01:16  
Європа мовчала, але чому вона має щось говорити, якщо сам Зеленський тре ногами, так хоче запровадити ту огидну формулу Штанмайера та особливий статус?

Якщо сам президент воюючої країни йде на капітуляцію, то її підтримають з радістю, бо вже дуже хоче Європа торгувати та грошики отримувати сповна.
Krest0 
VIP

2019-09-14 03:23  
Virake написано:
я написав цілу стіну тексту, а це ЄДИНЕ, що ви прокоментуєте? ех, а я сподівався почути щось цікаве.

Я тут стільки вже коментарів на цю тему написав, що тепер уже лінь влізати у великі дискусії. Стомився. Хоча схоже таки простирадла знову повертаються.
Virake написано:
що ваше ставлення змінювалося з набуттям нових знань, а в кінці — що навпаки, воно не змінилося

Тут просто розмова про різні частини свідомості. Раціональна частина розуму взяла до уваги усі важливі фактори, розглянула їх з багатьох ракурсів і не побачила у цьому явищі нічого такого, щоб вважати його недопустимим і вартим заборони. Саме ця частина змінювалася з часом. Я цілком можу чисто по-людськи зрозуміти гомосексуалів, які прагнуть жити, як і будь-яка інша сім'я. Як не крути, а сім'я для багатьох людей дуже важлива і нетрадиційна сексуальна орієнтація не скасовує потребу у створенні сім'ї.
А от підсвідомість залишилася на тому ж місці, з якого починала. Одностатеві стосунки огидні і не вписуються в мої особисті критерії нормальності, суперечать моєму світогляду.
Раніше ці дві частини мого розуму йшли разом, а зараз відрізняються з набуттям нової інформації. Але свою підсвідомість у цьому питанні я вважаю пріоритетнішою для себе. І не бачу жодних причин це переглядати.

Virake написано:
потім сказали, що це все для вас просто приємна дискусія, хоча її предмет мав би бути неприємний

Предмет неприємний, але якщо робити вигляд, що якесь явище не існує, то воно нікуди не зникне. А от саме обговорення цікаве. Як ветеран холіворів ви маєте знати, що інколи цікавий сам процес обговорення. Крім того, я хотів показати людям, що явище це не таке однозначне, як вони думають. Показати його з різних сторін. Таким чином провокується активне обговорення і знаходяться нові аргументи за чи проти.
А ще я хотів показати те, що їхні аргументи часто просто спроба прикрити свою підсвідому ненависть до одностатевих стосунків. Але я не вважаю це неправильним. Варто не опиратися своєму єству та вигадувати відмовки, а просто визнати, що ви особисто не вважаєте такі стосунки правильними і це ваша життєва позиція, на яку ви маєте повне право.

Virake написано:
може «допомога» і не входить у ваші початкові задуми, але наслідки йдуть на користь задуму тарантул

В задуми це не входило. Але я вважаю, що обговорювати цю проблему варто, бо зараз вона доволі актуальна. Тільки обговорення буде поганим, якщо всі будуть розглядати це явище тільки з одного якогось боку. Треба розглянути і інші варіанти.
Хоча можливо треба бути обачнішим з такою риторикою. Бо ще дійсно перетворю ненароком когось у ЛҐБТ-активіста. Такого добра нам не треба.

Додано через 46 хвилин 57 секунд:

Питання, що робити із сексуальними меншинами дійсно проблемне. Хоч я і вважаю їх огидними, але я також розумію, що для багатьох представників сексуальних меншин їхня орієнтація є остаточною. Змінити сексуальну орієнтацію для багатьох із них може бути складним процесом, а можливо і невиправним. І я сумніваюся, що намагатися примусово переробляти їх це правильно. Чи варто їм дозволити жити, як вони того хочуть і не знущатися над ними за їхню природу? Чи все ж обмежувати їх? Обидва варіанти мають свої плюси і мінуси. Рішення якесь треба, оскільки завжди буде певний відсоток таких людей, навіть якщо ця тема буде табуюватися і засуджуватися суспільством.
Чим більше про це думаю, тим більше переконуюся, що це їхня проблема, а не моя. А отже шукати вирішення мають вони, а не я. Тому я й написав вище, що я не стаю на заваді їхній боротьбі за свої права, якщо це для них дійсно важливо. Але і схвалювати їхню діяльність не буду, бо вони мені не подобаються, а ще тому що їхні перемоги в боротьбі за права гомосексуалів можуть призвести до змін серед тих, для кого орієнтація ще не визначена остаточно.

Додано через 54 хвилини 16 секунд:

А тим часом новини із найскрєпнішої країни світу, яка дуже активно бореться проти одностатевих стосунків і на державному, і на суспільному рівні.
https://www.unian.ua/russianworld/10685112-zasunuv-karabin-v-zad-eks-oficeru-fsb-dali-4-roki-koloniji-za-torturi-nad-biznesmenom.html
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-14 08:57  
Krest0 написано:
я не стаю на заваді їхній боротьбі за свої права

А дарма... Тут або ми, або вони. Треба активно боронитися. Поводяться вони наступально і агресивно, нав'язують, просто-таки силою примушують інших любити і схвалювати їхню поведінку, погрожують штрафами, звільненнями, тим, що відберуть дитину чи не дозволять всиновити і т.д. Тож треба активно боронитися, поки не стало пізно, щоб не довелося потім тікати від їхніх погроз і переслідувань.

Додано через 7 хвилин 26 секунд:

Хтось десь бачив, щоб християнин, справжній, погрожував невіруючій людині штрафами, відібрати в неї дитину і т.д.? Отож-бо.

Додано через 9 хвилин 5 секунд:

Krest0, Ви, наприклад, можете бути невіруючим, це ваше право, право вільної людини. Чоловік може знайти собі жінку, народити дітей і залишатися невіруючим чи вірити в щось інше, буддизм там, може, йому подобається, це його право. Я ж не кричу, що його треба позбавити за це його дітей.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

2019-09-14 09:07  
За минулу добу 8 поранених, до того - 6. Перед тим були вбиті...
А президент розігрує сценки на форумах Sad (1)
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-09-14 09:08  
O-King написано:
Якщо сам президент воюючої країни йде на капітуляцію

Та ще й обраний 73 % виборців!
Krest0 
VIP

2019-09-14 11:30  
TheSky написано:
Хтось десь бачив, щоб християнин, справжній, погрожував невіруючій людині штрафами

На Московії можете знайти актуальний приклад цього. "Закон о защите чувств верующих" і скільки цікавих прецедентів він породив.
Може, ще приклади є. Не знаю.

Додано через 4 хвилини 52 секунди:

TheSky написано:
Поводяться вони наступально і агресивно, нав'язують, просто-таки силою примушують інших любити і схвалювати їхню поведінку, погрожують штрафами, звільненнями, тим, що відберуть дитину чи не дозволять всиновити і т.д.

У вас тут вже намішались коні й люди. Якщо з першою частиною я ще можу частково погодитися, то відбирання власних дітей і заборона усиновлювати це щось новеньке. Де це ви таке бачили?

Додано через 1 годину 3 хвилини 36 секунд:

Хех. Частенько було таке.
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-09-14 11:39  
Krest0 написано:
Хех. Частенько було таке.

Я і мої котики.
Krest0 
VIP

2019-09-14 12:32  
Цікаво. А чи можна ідею того коміксу застосувати на всепропальників?
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-14 14:11  
Krest0 написано:
На Московії можете знайти актуальний приклад цього

Ми не на Московії. І якраз оскільки там не віра, а псевдовіра і несвобода, то там таке і відбувається.

Хочу ще сказати щодо прав і свобод

Додано через 7 хвилин 26 секунд:

Я думаю, що основне і універсальне право і свобода будь-якої людини світу - це право вірити або не вірити. І лгбт теж це право мають, ніхто їх його не позбавляв, але при цьому вони наступають на право інших людей вірити. Адже ця віра заважає їхній вседозволеності. То про яку свободу вони можуть говорити, вони її вже мають, так само як і будь-яка людина.

Більше того, вважаю, що цілком можливий шлюб віруючої людини з невіруючою, звісно, за умови, якщо вони не нав'язують і поважають право одне одного. Так само і за таких умов, наприклад, матір може бути віруючою, а її син невіруючим - і вони можуть дружньо жити. Ось що таке справжня любов, а також любов і повага до справжньої свободи, яка об'єднує, а не розділяє.
starlost 
VIP

2019-09-14 14:16  
TheSky
лелю, бачу з роками ви почали що раз то більшу нісенітницю нести, вже починає віяти токсичністю..
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-14 14:18  
starlost, по суті нема чого сказати бачу, одні образи. Ви невіруючий - ну і будь ласка, ваше право.
Krest0 
VIP

2019-09-14 14:31  
TheSky написано:
Більше того, вважаю, що цілком можливий шлюб віруючої людини з невіруючою, звісно, за умови, якщо вони не нав'язують і поважають право одне одного. Так само і за таких умов, наприклад, матір може бути віруючою, а її син невіруючим - і вони можуть дружньо жити. Ось що таке справжня любов, а також любов і повага до справжньої свободи, яка об'єднує, а не розділяє.

Розумний погляд.
TheSky написано:
Я думаю, що основне і універсальне право і свобода будь-якої людини світу - це право вірити або не вірити. І лгбт теж це право мають, ніхто їх його не позбавляв, але при цьому вони наступають на право інших людей вірити. Адже ця віра заважає їхній вседозволеності. То про яку свободу вони можуть говорити, вони її вже мають, так само як і будь-яка людина.

А тут не згоден. Право на віросповідання це лише одне із багатьох прав людей. І я б не назвав його найголовнішим. Особисто я вважаю, що головне право людини це право на свободу, тобто відсутність рабства і примусової праці.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 531, 532, 533  наступна