Автор |
Повідомлення |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 15:25 |
Krest0 написано: | Це просто учасник якогось дійства. |
Ділове, формальне слово. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 15:29 |
TheSky написано: | Ділове, формальне слово. |
Коли буду шукати партнерів для гри у настільні ігри, то обов'язково передам їм надіти ділові костюми і дотримуватися офіційного етикету. У нас же будуть формальні, ділові відносини на думку Лелі, а не гульки. |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-09-13 15:30 |
TheSky написано: | А от "науковцям" є сенс заморочуватися, бо їм за це гроші платять. |
Правильно, правильно треба розігнати ту академію наук, яка допустила гей паради, вони гроші отримують не за те, що би проходили гей прайди, а за те що б нікому було на них ходити(((
патон вже нездатний відрізнити "гей нумо браття наливайте повні чарки" від "гей нумо брат давай одружемось", доколе??((( |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-09-13 15:51 |
drymbaUA написано: | професора, котрий провів дослідження дітей з сімей з одностатевими партнерами |
Ґуґлити Mark Regnerus. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 16:54 |
drymbaUA написано: | Ґуґлити Mark Regnerus. |
О, нарешті дійсно хороші аргументи підвезли. Тільки от одна проблема у тому дослідженні. Відсоток людей, які стверджували, що їх примусово змушували займатися сексом майже однаковий, як у родинах ґеїв, так і у прийомних гетеросексуальних родинах. Тож тут постає питання про сексуальне насилля загалом у родинах, де біологічних батьків немає.
А от хто дійсно здивував, так це лезбійки. Відсоток примусового сексу у них найвищий, а по непримусовому вони дуже серйозно випереджають всіх.
Що ще цікаво, так це те, що набагато частіше в гомосексуальні стосунки вступають люди, які виросли у гетеросексуальній прийомній родині. І вони ж найчастіше відвідують терапевта.
Хоча по думках про суїцид "перемагають" таки дорослі, які виросли в гомосексуальних родинах. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-13 17:42 |
Перечитавши міазми оцього панка (з наголосом на останній -а-) hetzendorf я зрозумів, що Європа (рівність, братерство, можливості etc.) - то не про вас. Вам не просто далеко, Вам туди не дістатись (ментально), це паралельна реальність, альтернативний світ. Совок все ж таки страшна штука, але ще страшніші ті, хто там виховався та дав потомство. Правду кажуть, що людину з совка можна вивезти, а от совок з людини - неможливо. От що єднає отаких з кацапами, не мова, не віра, не "слов'янство" - ненависть до інакших. Дайош Тайожний Союз, верні взад Україну під кацапську кормигу! От тільки "нарєчія" позбавитись і буде саме те, що треба! І ще понавигадував, що я "грантоїд", "вписуюсь за ґеїв". Оце найкласніше)) Добряче ж я пореготав з твоїх маразмів.
Свої думки я виклав вище і приймати участі в подальшій "дискусії" не хочу. Якби я хтів подивитись, як хтось перекидається "ґнуєм", то зайшов би на інфінітічан. |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 17:44 |
drymbaUA, у мене виникла думка... Як думаєте, чи можна одним лише холодним мозком, без, скажімо так, використання серця, зрозуміти, що одностатеві стосунки неправильні? |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 17:50 |
laszlozp написано: | Перечитавши міазми оцього панка (з наголосом на останній -а-) hetzendorf я зрозумів, що Європа (рівність, братерство, можливості etc.) - то не про вас. Вам не просто далеко, Вам туди не дістатись (ментально), це паралельна реальність, альтернативний світ. Совок все ж таки страшна штука, але ще страшніші ті, хто там виховався та дав потомство. Правду кажуть, що людину з совка можна вивезти, а от совок з людини - неможливо. От що єднає отаких з кацапами, не мова, не віра, не "слов'янство" - ненависть до інакших. Дайош Тайожний Союз, верні взад Україну під кацапську кормигу! От тільки "нарєчія" позбавитись і буде саме те, що треба! І ще понавигадував, що я "грантоїд", "вписуюсь за ґеїв". Оце найкласніше)) Добряче ж я пореготав з твоїх маразмів. |
А до чого тут совок? Думаєте, у ЄС усі раді, що одностатеві стосунки легалізують? Там теж гомофобів вистачає. Тільки там за це можна облизня спіймати від правоохоронних органів, тому їхні голоси звучать рідше. |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 17:54 |
TheSky написано: | Як думаєте, чи можна одним лише холодним мозком |
Щодо мене, то я думаю, що ні, бо мозок - це теж лише плоть. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 17:54 |
TheSky написано: | у мене виникла думка... Як думаєте, чи можна одним лише холодним мозком, без, скажімо так, використання серця, зрозуміти, що одностатеві стосунки неправильні? |
Не можна. Якщо вимкнути серце, то кров не буде збагачувати мозок киснем і буде не до гомосеків. |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-09-13 17:55 |
TheSky написано: | у мене виникла думка... Як думаєте, чи можна одним лише холодним мозком, без, скажімо так, використання серця, зрозуміти, що одностатеві стосунки неправильні? |
леля, ви вже експерементуєте подумки накручуючи себе в цій ролі)))
леля гоніть від себі думки про цих геїв, ви ж віруюча гетеросексуалка))  |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 18:00 |
Krest0 написано: | Якщо вимкнути серце, то кров не буде збагачувати мозок киснем |
Тобто Ви думаєте, що серце служить мозку?.. Ні, насправді, це мозок слуга і має знати своє місце, роль.
Я про серце в іншому розумінні. Неясно? |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-09-13 18:00 |
laszlozp написано: | Європа (рівність, братерство, можливості etc.) |
Не забуваймо, що Європа - це також і Польща, Литва, Угорщина, де знайшли спосіб успішно протистояти лгбт-тоталітаризму наразі. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 18:01 |
TheSky написано: | Щодо мене, то я думаю, що ні, бо мозок - це теж лише плоть. |
Я мабуть відкрию біологічну таємницю для нашої любої Лелі, але ваше так зване "серце" теж знаходиться у мозку і ви фактично визнали, що розумом, світоглядом та емоціями зрозуміти неправильність одностатевих стосунків неможливо. Мозок же лише плоть. |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-09-13 18:06 |
TheSky
Не зрозумів запитання, щиро кажучи. Спробуйте перефразувати.
Додано через 5 хвилин:
Взагалі щось доводити на тему лгбт - це не про мене. Дати трохи фактів - так. Процитувати з Писання - так. Доводити - ні. Віруючим і так це зрозуміло. Невіруючі хай роблять собі що хочуть ))) |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 18:10 |
drymbaUA, ну кажуть же, що Біблію треба читати серцем, що мозок часто не бачить там логіки. От і кажу, чи можна зрозуміти щодо лгбт самим лише мозком?.. Бо якщо серце не приймає, а мозок сам не може, то виходить все, нічого не зрозумієш. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 18:13 |
TheSky написано: | ну кажуть же, що Біблію треба читати серцем, що мозок часто не бачить там логіки. От і кажу, чи можна зрозуміти щодо лгбт самим лише мозком?.. Бо якщо серце не приймає, а мозок сам не може, то виходить все, нічого не зрозумієш. |
Вам треба двічі повторити? Ваше "серце" у мозку і є невід'ємною частиною вашої свідомості. |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 18:18 |
Krest0 написано: | Вам треба двічі повторити? |
Фу, який злий, агресивний, нецікаво взагалі. Тут і мозок не допоможе. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 18:22 |
TheSky написано: | Фу, який злий, агресивний, нецікаво взагалі. Тут і мозок не допоможе. |
Та не злюсь я на вас. Ви моя буся. Просто привертаю увагу. |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 18:24 |
Krest0, на все добре. |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-09-13 18:36 |
TheSky написано: | ну кажуть же, що Біблію треба читати серцем |
Тут уточню. Біблія - це лист від Особи, котру читають якщо і коли хочуть пізнати Особу. Процес пізнання Особи починається зі звернення в молитві покаяння у вірі. Без цього процес нагадуватиме вищезгаданий радіоприймач без батарейок.
Додано через 1 хвилину 36 секунд:
...хоча, звісно, можна також читати задля текстологічного аналізу, а ще мені відомо що курс Філософії включає в себе вивчення Приповістей Соломона. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 18:37 |
TheSky написано: | Krest0, на все добре. |
Якось незручно вийшло. Не хотів же з вами сваритися. Вибачте.
Мабуть, треба було інакше пояснити. Те, що ви називаєте "серцем" це ваша підсвідомість. Апелювати до неї, як до останньої інстанції неправильно, оскільки це як поле. Чим його засієш, те там і вродить. Тому у кожного вона різна і дає кожному різні висновки на однакові явища. Часто вона буває ірраціональною або змінюється через отримання нового життєвого досвіду чи переосмислення своєї позиції щодо певного питання розглянутого під іншим кутом. |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-09-13 18:39 |
...Це мені трохи нагадує фото чоловіка, котрий в дощ іде під парасолькою, котру тримає над головою, однак не відкрив. Тобто незважаючи на задум виробника, люди додумуються використовувати його виріб не відповідно до призначення. |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-13 19:03 |
Krest0, занадто сильно покладаєтеся на інтелект, переоцінюєте і перебільшуєте його роль. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 20:05 |
TheSky
Ви ще питали чи можна холодним мозком без "серця" зрозуміти чи одностатеві стосунки це неправильно. Думаю, тут мій приклад може дати відповідь. Все залежить від того, скільки факторів ви візьмете до уваги при розгляді цього питання. Моє раціональне ставлення до цього явища постійно змінювалося в залежності від нової інформації по цьому питанні, а також розгляді його під різними кутами.
Підсвідомо я це явище від самого початку ненавидів. Не сказав би що прям агресивно ненавидів, але ставлення явне негативне було. Розум був тут згодний і підкидував аргументи, які тоді вважав важливими. З часом я переглядав ці аргументи і змінював свою думку по певних аспектах. Зараз я дійшов до того, що холодним розумом я це явище розумію і розумію чому саме гомосексуали борються за свої права і для чого їм це треба.
Чи змінилася від того підсвідомість? Ні. Я як ставився до цього явища негативно, так і ставлюся. Тільки тепер я розумію, що це ставлення ірраціональне і одностатеві стосунки просто не вписується в мій світогляд і моральні переконання. І це вже моя особиста проблема (хоч я це проблемою і не вважаю), а не гомосексуалів, що вони не виправдовують моїх очікувань нормальності. От і все.
Не треба шукати якісь аргументи для виправдання негативного ставлення. Можна просто визнати, що особисто тобі не подобається чим вони займаються, бо вони не вписуються в твої особисті моральні принципи і переконання. Адже це теж твоє право висловити свою особисту думку. Подобається вона комусь чи ні.
Додано через 1 годину 1 хвилину 26 секунд:
TheSky написано: | Krest0, занадто сильно покладаєтеся на інтелект, переоцінюєте і перебільшуєте його роль. |
А як його можна переоцінювати? Хто ми без нього? Тварини, яким треба тільки жерти, спати і шпекатися. |
|
|
|
 |
Nicolas Smith Забанено

|
2019-09-13 20:08 |
Колись Господу було простіше.
Зібрались усі содомити у Содомі, а гомики у Гоморі.
Тільки й лишилось у Господа роботи, що послати у розвідку двох ангелів-пластунів.
Буття, розділ 19:
І прибули обидва Анголи до Содому надвечір, а Лот сидів у брамі содомській.
І побачив Лот, і встав їм назустріч, і вклонився обличчям до землі, та й промовив:
Ось, панове мої, зайдіть до дому вашого раба, і переночуйте, і помийте ноги свої, а рано встанете й підете на дорогу свою.
А вони відказали:
Ні, бо будемо ми ночувати на вулиці.
А він сильно на них налягав, і вони до нього з дороги зійшли, і ввійшли до дому його.
І вчинив він для них прийняття, і напік прісного і їли вони.
Ще вони не полягали, а люди того міста, люди Содому від малого аж до старого, увесь народ звідусюди оточили той дім.
І вони закричали до Лота, і сказали йому:
Де ті мужі, що ночі цієї до тебе прийшли? Виведи їх до нас, щоб нам їх пізнати!
І Лот вийшов до входу до них, а двері замкнув за собою, і сказав:
Браття мої, не чиніть лихого! Ось у мене дві доньки, що мужа не пізнали. Нехай я їх до вас виведу, а ви їм робіть, що вам до вподоби... Тільки мужам оцім не робіть нічого, бо на те вони прийшли під тінь даху мого.
А вони закричали: Іди собі геть!
І сказали:
Цей один був прийшов, щоб пожити чужинцем, а він став тут суддею! Тепер ми зло гірше тобі заподієм, ніж їм!
І сильно вони налягали на мужа, на Лота, і підійшли, щоб висадити двері.
Тоді вистромили свою руку ті мужі, і впровадили Лота до себе до дому, а двері замкнули.
А людей, що при вході до дому зібрались, вони вдарили сліпотою, від малого аж до великого.
І ті попомучилися, шукаючи входу.
І сказали ті мужі до Лота:
Ще хто в тебе тут? Зятів і синів своїх, і дочок своїх, і все, що в місті твоє, виведи з цього місця, бо ми знищимо це місце, бо збільшився їхній крик перед Господом, і Господь послав нас, щоб знищити його.
І вийшов Лот, і промовив до зятів своїх, що мали взяти дочок його, і сказав:
Уставайте, вийдіть із цього місця, бо Господь знищить місто.
Але в очах зятів він здавався як жартун.
Далі справа була лише у техніці.
А техніки у Господа під Содомом не було.
Однак у нього була рація.
Коротше кажучи, викликав він з Едему під Содом 666 одиниць РСЗВ «Верба». І на кожну наказав взяти по 13 боєкомплектів.
І сталося диво Господнє. От як воно описано у книзі-книг:
І Господь послав на Содом та Гомору дощ із сірки й огню, від Господа з неба.
І поруйнував ті міста, і всю околицю, і всіх мешканців міст, і рослинність землі.
...
І встав Авраам рано вранці, і подався до місця, де стояв був він перед лицем Господнім.
І він подивився на Содом та Гомору, і на всю поверхню землі тієї околиці.
І побачив: ось здіймається дим від землі, немов дим із вапнярки...
Ех, чудові були стародавні часи.
Тоді Господь був молодим, повним наснаги. І дівчата хотіли, і спина не боліла.
Всім уваги приділяв.
Мужоложці з описаних у Біблії часів розпорошились по світу, та ще донедавна були у підпіллі та у жорсткій конспірації.
Тяжко було ангелам ловити содомитів на гарячому та записувати їх походеньки до божого нотатника.
Та й помилки були. Особливо із місцем проживання задньопорушників.
І от у 7481 юбілейному році від створення світу Господь займався звичною справою.
Сидів на хмарці та з біноколя позирав у вікна, перевіряючи сигнали з нотатника.
Із словами: «Ну це вже не лізе ні в які ворота!», Господь дістав книжечку Макіавелі і розкрив її на улюбленому місці.
«Якщо не можеш побороти, то очоль!»
І сказав Господь: «Хай буде інтернет, кукі-печеньки, ай-пі, спайве, трояни та інші приколи!»
А для особливо хитрих конспіраторів зробив Господь анонімайзери та тор-мережу.
І переклав свій нотатник на скуль-сервер.
І зі словами: «Ловись задньоприводна рибка велика та маленька!» - наказав дозволити мережевий ЛГБТ-двіж. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 20:25 |
Nicolas Smith написано: |
Колись Господу було простіше.
Зібрались усі содомити у Содомі, а гомики у Гоморі.
Тільки й лишилось у Господа роботи, що послати у розвідку двох ангелів-пластунів.
|
А що йому зараз складного? Клацнути пальцями, як той Танос і всі содоміти зникнуть. Нащо йому збирати їх усіх до кучі? |
|
|
|
 |
11994455 Попереджень: 2

|
2019-09-13 20:30 |
Хлопці Де адмін ... він завжди всіх тут банить при мегасрачах ... а тут ні ... може це він понтується під ніком .... |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-13 20:36 |
11994455 написано: | Хлопці Де адмін ... він завжди всіх тут банить при мегасрачах ... а тут ні ... може це він понтується під ніком .... |
Так тут же ніхто Гітлера не славить. Можете бути першим. Та й взагалі. Срач цей наче не виходить за межі культурного обговорення. |
|
|
|
 |
Nicolas Smith Забанено

|
2019-09-13 20:40 |
Krest0 написано: | А що йому зараз складного? Клацнути пальцями, як той Танос і всі содоміти зникнуть. Нащо йому збирати їх усіх до кучі? |
Немає ніяких складнощів.
Необхідна лише повна та достовірна база даних. І політична воля «клацнути пальцями». |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|