Автор |
Повідомлення |
don pedro Попереджень: 1
|
2019-07-23 19:07 |
Суттєво те, що повністю опанувавши ВР, уряд та президенство, зебілам вже не вийде посилатись на "саботаж", попередників чи поганий народ. Відповідальність повністю лежить на "слугах". |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-07-23 19:31 |
don pedro написано: | Суттєво те, що повністю опанувавши ВР, уряд та президенство, зебілам вже не вийде посилатись на "саботаж", попередників чи поганий народ. Відповідальність повністю лежить на "слугах". |
так.
Я насправді навіть і не думав, і були сумніви ще перед президентськими виборами.
Зараз пан або пропав.
на айстіві на ютюбі, журналіст з рбк-України намагався вичавити з Разумкова слова про "план подальших дій" Разумков сказав, що воно є і в той же час дописується. І як правильно Разумков каже, що не треба поспішати.
Я це рзумію так. Щоб не злякати корупціонерів, щоб ті не встигли виїхати.
Також інсайдерську інфу щодо економічних кроків ніхто не буде розголошувати публічно.
Чекатимемо на призначення. І перші скандали, чи блокування ВР, чи порушення регламенту і тд.
Я найбільше чекаю посадок зі сторони БПП і старої ВР.
А вже потім на десерт Медведчука. Треба дати слабину, щоб той набрав якомога більше статей щодо державної зради.
А ще, буде багато судових справ в моєму Обухівському районі. |
|
|
|
|
kryk-v.ya. Попереджень: 1
|
2019-07-23 19:38 |
demitsuru написано: | А вже потім на десерт Медведчука. |
пропоную на сніданок...і вже і негайно. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-07-23 19:43 |
demitsuru написано: | Зараз пан або пропав. |
Отакої! Порвали тут усі майки агітуючи за клоуна, а виявляється "були сумніви"
demitsuru написано: | про "план подальших дій" |
Що є розумно, бо "СТРАНА ЖДЬОТ!"
demitsuru написано: | Разумков каже, що не треба поспішати. |
І так уже півроку
demitsuru написано: | Я це рзумію так. Щоб не злякати корупціонерів, щоб ті не встигли виїхати. |
І Миколай до Вас приходить двічі в рік
demitsuru написано: |
Я найбільше чекаю посадок зі сторони БПП і старої ВР.
А вже потім на десерт Медведчука. Треба дати слабину, щоб той набрав якомога більше статей щодо державної зради.
|
Тут навіть вечірній квартал пасує перед вами...
demitsuru написано: | А ще, буде багато судових справ в моєму Обухівському районі. |
Кілька годин тому, "Вашим" був Кличко у Києві |
|
|
|
|
|
2019-07-23 19:44 |
demitsuru написано: | інсайдерську інфу щодо економічних кроків |
ого, як ви завернули...от цікаво а це що за ноу-хау?
...ну нема в Україні ні економіки ні економполітики ані тим більше інсайдеру...просто не існує...країна в ауті повному, і цього за красивими словами не приховати...
а може ви малина увазі вояж прохачів у валютний фонд про зниження цін на енергоносії (бо є зобовязання)?ну то які це економічні кроки...це ганьба... |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-07-23 19:57 |
ssTAss написано: | У Польщі ви купите телевізор польського виробництва (це важливо, якщо ви хочете тут жити), на Украине більшість завозять из России. |
Лол, телевізори польського виробництва. Фантазери, ті поляки. Немає у них виробників телевізорів. Максимум, викрутками махають, як і ті ж самі росіяни, а основну працю виконують в Азії. Основний заробіток теж у азіатів і у Західних країн. Виробництво у поляків і росіян
ssTAss написано: | Коли я чую, що в Україні 25% суспільства – це люди проросійські, тобто не те, що розмовляють російською і люблять усе російське, а просто підтримують Путіна |
Звідки інформацію, що у нас чверть населення підтримує Путіна? Щось зовсім не віриться. Та й особистий досвід якось цьому суперечить. Серед моїх родичів і знайомих жодної людини немає, яка підтримує Путіна. І це я на Півдні живу.
ssTAss написано: | Востаннє почув, що діти в волинській школі казали: «Путін – наш президент». Для них Шевченко – футболіст, проте портрети Романовів з російськими попами вішатимуть. |
Що за маячню я прочитав тут? ssTAss написано: | Як виглядала явка в кінотеатрах і скільки гладачів бачило популярні кінострічки? |
І він там намішав кінострічки півстолітньої давності із відносно сучасними фільмами. Якщо вже так, то треба тоді з українського боку брати до уваги фільми зняті в Україні ще в радянські часи. Або не треба було мішанину таку влаштовувати.
Крім того там значне відставання по кількості глядачів між сучасними фільмами і старими, що вже дещо паскудить переконливість його статистики. Ось наприклад:
ssTAss написано: | 1920 Bitwa Warszawska (стрічка про польсько-радянську війну) – 1,5 млн глядачів |
Півтора лями глядачів для найдорожчого фільму в історії Польщі (9 мільйонів доларів), то такий собі показник. Гадаю, що ситуація з кінематографом у них краща, ніж у нас, оскільки там населення платоспроможніше та й польський бюджет може собі дозволити побільше грошей виділяти на розвиток культури, але схоже, що він на свій кінематограф дивиться крізь рожеві окуляри.
ssTAss написано: | В Україні ніколи не було мовної політики |
Ага. Не було. Обов'язковий дубляж у кінотеатрах українською мовою. Український дубляж для всіх фільмів та мультфільмів на телебаченні, крім російських (для них укр. субтитри). Більшість шкіл вели навчання українською мовою, але навіть в російськомовних школах обов'язково вивчали українську мову та літературу. Обов'язковий екзамен на ЗНО з української мови для вступу у вищі навчальні заклади. Квоти на радіо для української музики. Звісно у нас у цій сфері було і є багато серйозних проблем, але говорити, що ніякої мовної політики не було це дурість.
ssTAss написано: | 100% польських громадян розмовляє польською мовою. Я повторю: від 1945 року за використання німецької мови (мови агресора) людей з Польщі виганяли, реально. Які наслідки передбачила Україна від 2014 року за використання мови агресора? Мало би бути як в Польщі після 1945: чемодан-вокзал-Німеччина. |
В ті часи це було набагато простіше зробити. Зараз у світі панує політика толерантності. Хочеш товаришувати із країнами Заходу, грай за їхніми правилами. Він же сам там скаржився, що ми втрачаємо союзників і сам же веде нас до втрати ще більшої кількості союзників. Круто він придумав.
Я б там ще покритикував, але мені вже стало лінь. |
|
|
|
|
|
2019-07-23 20:21 |
Krest0
все ви з одної сторони правильно написали, але у нас багато чого задекларовано а не виконується. а по деяким критеріям які ми тут обговорюєм, ми відстаєм на століття...а хочеться вже і зараз... |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-23 20:37 |
Кожен сам вирішить кого я тут маю на увазі. В Європі усі партії типу Свободи противники ЄЄ. У нас, виявляється, Свобода головний і, чи не єдиний, гарант європейського вибору України. Щось тут не так?
В багатьох демократичних країнах на виборах якась із партій набирає більше 50% голосів і нічого. Норма! І без узурпації влади. А ми не такі?
Коаліції в ВР не було більше двох років. І, знову, нічого. Якось рішали… Якось кнопкодавили… Якось вносили питання на голосування по багато разів… То не була узурпація влади. То був розквіт демократії.
Якби два роки назад провели дострокові парламентські вибори? Адже коаліції не було. Чи з’явився б Голобородько? Допекли людей. І народ, виборці, оцінили усіх по заслугах. Тепер молімося Богу, щоб у нової влади все вийшло так як треба. Ми ж усі за Україну?
Зеленський пропонував Раді скасувати мажоритарку, пропонував ввести відкриті списки, пропонував знизити прохідний бар’єр до 3%. Ні! Ми хитріші. Ми не дамо Зебілам отримати більшість в ВР. Перехитрили самих себе? Тепер майте те, що хотіли. Їжте, щоб вам повилазило. Так хто тут дебіли? (А Свобода таки була за зміни в виборчому законодавстві. Це правда.)
Додано через 3 хвилини 2 секунди:
kryk-v.ya. написано: | ...ну нема в Україні ні економіки ні економполітики ані тим більше інсайдеру...просто не існує...країна в ауті повному, і цього за красивими словами не приховати... |
Хто винен? |
|
|
|
|
|
2019-07-23 20:39 |
Gin_ger написано: | Зеленський пропонував Раді скасувати мажоритарку, пропонував ввести відкриті списки, пропонував знизити прохідний бар’єр до 3%. |
Так-так: нам обіцяли показати відео-запис тієї зустрічі, але чеогова обіцянка Зе-прєдводітєля пішла у небуття...
Gin_ger написано: | Тепер молімося Богу, |
Ви вибрали, а ми молитися? Нє, пане, так не буде. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-23 20:44 |
Arsenfpu
Спокійно, пане! Не нервуйтесь... |
|
|
|
|
|
2019-07-23 20:48 |
Arsenfpu написано: | Так-так: нам обіцяли показати відео-запис тієї зустрічі, але чеогова обіцянка Зе-прєдводітєля пішла у небуття... |
відео не знімали, тому що там голови фракцій не хотіла щоб їх знімали. Адже щоб вони не сказали, це б використовувалося проти них на виборах.
а можно пруф про ту обіцянку.
kryk-v.ya. написано: |
ого, як ви завернули...от цікаво а це що за ноу-хау?
...ну нема в Україні ні економіки ні економполітики ані тим більше інсайдеру...просто не існує...країна в ауті повному, і цього за красивими словами не приховати...
а може ви малина увазі вояж прохачів у валютний фонд про зниження цін на енергоносії (бо є зобовязання)?ну то які це економічні кроки...це ганьба...
|
як це. Якщо Україна піде правильним шляхом, тоді олігархи, чи бізнесмени знатимуть в що інвестувати і бути першими. Це заборонено в розвинених країнах начебто.
Порошенко так робив зі своїм банком, корпорацією Рошен.
А тепер уяви, якщо справи у Коломойського підуть вверх, щоб не бути жмотом ще й Ахметов. |
|
|
|
|
|
2019-07-23 20:54 |
demitsuru
Дам, пруф, а Ви скажете, що то так задумано, щоб тримати козиря аби вдарити ним через 5 років по медведчуку |
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:01 |
kryk-v.ya. написано: | пропоную на сніданок...і вже і негайно. |
візьмуть під варту медведчука, і тоді кількість вбитих на фронті зросте.
Якщо зараз, так це бути готовим йти наступом на Донбас, і взяти Медведчука під варту аж поки не візьмуть під контроль східний кордон країни. Але багато загине. Україна в скрутному становищі.
від посадки Медведчука, мало користі. Треба це залишити на кінець. Але зробити так, щоб воно не втекло.
Додано через 1 хвилину 10 секунд:
Arsenfpu написано: |
demitsuru
Дам, пруф, а Ви скажете, що то так задумано, щоб тримати козиря аби вдарити ним через 5 років по медведчуку
|
Додано через 5 хвилин 59 секунд:
kryk-v.ya. написано: |
а може ви малина увазі вояж прохачів у валютний фонд про зниження цін на енергоносії (бо є зобовязання)?ну то які це економічні кроки...це ганьба...
|
ти серйозно?
Приведу приклади. Відкриють ринок землі. Знизять податки на будь що на деякий час. З'явиться попит на будь що. і тд. Хто перший зреагує, той отримає найбільший вихлоп.
Якщо раніше було через договірняки, то зараз робота Бігуса слідкувати за Коломойським та іншими олігархами. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2019-07-23 21:03 |
Gin_ger написано: | В Європі усі партії типу Свободи противники ЄЄ. У нас, виявляється, Свобода головний і, чи не єдиний, гарант європейського вибору України. Щось тут не так? |
Бо для України наближення до ЄС дуже важлива. |
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:04 |
demitsuru написано: | Відкриють ринок землі. Знизять податки на будь що на деякий час. З'явиться попит на будь що. і тд |
Готуйте мішки під бабло! |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-23 21:07 |
|
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:17 |
|
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-07-23 21:22 |
А що там такого страшного? Звичайна політична агітка, без суттєвої конкретики по багатьох питаннях. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-07-23 21:28 |
Arsenfpu написано: | Готуйте мішки під бабло! |
І кожному по 10 (десять) копійок зверху! |
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:30 |
Krest0 написано: | А що там такого страшного? Звичайна політична агітка, без суттєвої конкретики по багатьох питаннях. |
Да я тільки що прочитав програму Свободи. Там тільки трохи виправити і можна було б отримати більше голосів. Також в них немає ютюб каналів. Яке там телебачення. Шарій промив мізки, і в нього 2 млн.( вірю що більшість не українці)
У Шарія вона дуже коротка, і жодного слова про Україну. Позаблоковий статус. І завуальований натяк на взаємовідносини з Росією. ЖЕСТЬ. Просто прикол в тому, що на ютюбі (я грішний, іноді дивлюсь заради лулз) він розповідає що він не проросійський.
Все забули. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-23 21:32 |
Arsenfpu написано: |
Gin_ger написано:
Тепер молімося Богу,
Ви вибрали, а ми молитися? Нє, пане, так не буде.
|
Молимося за будь-яких обставин (це я про себе і про свою сім'ю). І за владу що прийшла - в тому числі. Це як із багатоповерховим будинком, де на першому поверсі вирішили робити генеральний ремонт; дивлячись на команду ремонтників, молишся аби їм не стукнуло в голову демонтувати несучу стіну; бо нам поверхом вище ще тут жити... |
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:35 |
demitsuru написано: | класно ти з'їхав з теми про обіцянку показати зйомки розмовин щодо розпуску ВР і зміни виборчого кодексу. |
Ось, схавали?
Але про що я? Доводити щось ЗЕмбованим - це марна справа. |
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:47 |
demitsuru написано: | Приведу приклади. Відкриють ринок землі. Знизять податки на будь що на деякий час. |
ви жартуєте? |
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:49 |
Arsenfpu написано: | Але про що я? Доводити щось ЗЕмбованим - це марна справа. |
Arsenfpu
з'їв |
|
|
|
|
|
2019-07-23 21:53 |
demitsuru
І все? А де визнання, що Ваші вожді хронічні брехуни? |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2019-07-23 22:10 |
Qualcuno написано: | Я не думаю, що доречно зіставляти результат Свободи з Опозиційною платформою. Скажімо так, Свобода (українофільство, РФ-скептицизм) = Опоблок (русофільство, євроскептицизм), обидві сили пролетіли. |
здалась Вам та Свобода)). Вона не мала, не має і навряд чи буде мати вплив в парламенті
аналізувати треба інше
4 млн. громадян тупо забили на вибори в порівняні з президентськими, тобто, 4 млн. знаючи що вирішується доля країни сказали - а нам насрати (18.8 млн на през і 14.7 млн. на парлам.), а якщо бути об'єктивним то всі 14 млн. (хто взагалі не прийшов)
якщо подивитись статистику по основним кандидатам/партіям, то побачимо дуже багато чого цікавого
Лідер/Партія............През/Парл
Зел/СН.................5.7 млн./6.2 млн
Порох/ЄС..............3 млн/1.1 млн
Тимош/Батьк.........2.5 млн/1.1 млн
Бойко/Опоблок.....2.2 млн/1.8 млн.
Гриц/ГП...............1.3млн/0.15млн
Смешко/СЧ...........1.1млн/0.55млн
Ляшко/РП.............1.0млн/0.57млн.
Кош/Св.................0.3млн/0.31млн
а тепер аналізуйте, хто кому рабінович і чому 1.9 млн ЄС, 1.4 млн. Бат., 1.15 млн Гриц. і майже 500 тис. РП (це ніби ті, хто вважає себе не прокацапськими... якщо не так, то поправте) у скрутний час махнули рукою (і це м'яко сказано)... а пройшло якихось 3 місяці всього... ось з чим тра працювати
Додано через 12 хвилин 27 секунд:
Arsenfpu написано: | Ваші вожді хронічні брехуни? |
ще пам'ятаю, що говорилось, що коли порушу закон, то сам мандат покладу
вже два порушення (показ бюлетеню і публічний виступ кацапською мовою вже після вступу в дію закону про мову) і нічо... *я нікаму нічєво нє должен*
Arsenfpu написано: | У мене алергія на зелений колір |
Arsenfpu написано: | Буду бити морди. |
Додано через 1 хвилину 47 секунд:
ssTAss написано: | вже два порушення |
а може й більше, бо забув про СБУ і голову АП.. але кому то казати
*чия влада, того правда* |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-23 22:48 |
Arsenfpu
Розумію. Вас сильно надурили. Обіцяли показати кіно і, не привезли… А читати ви не вмієте.
/це не відео зустрічі/
https://www.youtube.com/watch?v=KCRjQ1apdCM
ssTAss
Стас! Я, чесно, в першому турі голосував за Гриценка. В другому – за Зеленського. Ви ж знаєте. На позачергових виборах до ВР голосував за Слуг народу. Працював на виборах і т.д. Не можна так просто порівнювати два голосування. Багато чого змінилось за ці два-три місяці. Ви навіть не уявляєте скільки моїх знайомих голосували не так як в першому турі. Не за Тимошенко, Гриценка, Смешка. Навіть за Бойка не голосували…
Можу підтвердити, що молодь ігнорувала ці вибори. Це мої спостереження.
Вони рахують:
https://www.pravda.com.ua/articles/2019/07/21/7221526/
Підрахуй програв! Ви зраділи? |
|
|
|
|
|
2019-07-23 22:53 |
Gin_ger написано: | А читати ви не вмієте. |
На заборах теж пишуть, але довіряти я б не радив. Як і Вам, зеленим. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-23 23:07 |
Krest0 написано: | Лол, телевізори польського виробництва. Фантазери, ті поляки. Немає у них виробників телевізорів. Максимум, викрутками махають, як і ті ж самі росіяни, а основну працю виконують в Азії. |
Є в них телевізор Manta, можна знайти раз плюнути, а щодо комплектуючих в них точно не знаю, але це сучасний ринок диктує купувати там де дешевше. Порівняйте з нашим Електроном - між іншим, такі досі є, і навіть мають вигляд цілком сучасних. Тільки мабуть що в найближчих магазинах його не знайдете, швидше через власну мережу якось продають поштучно чи що.
Додано через 4 хвилини 37 секунд:
Krest0 написано: |
ssTAss написано:
Востаннє почув, що діти в волинській школі казали: «Путін – наш президент». Для них Шевченко – футболіст, проте портрети Романовів з російськими попами вішатимуть.
Що за маячню я прочитав тут?
|
Ви там були? Там все сумно досить. Наприклад, в країні вимкнули українське аналогове телебачення. Ок, ліричний відступ - нащо воно взагалі то телебачення, але ні, це не про прогресивну молодь. Думаєте, масово купили українське Т2? Ні, просто налаштували собі запоребриківське, котре доступне без додаткових коштів. До кордону ж Білорусі - проксі запоребрика - як нам львівцям до Польщі. Там досить сумно, повторюся... |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-23 23:08 |
Arsenfpu
Стенограма завжди була документом.
Це не важливо. ВР могла проголосувати так як хотіла. Що вона і зробила. Що вона і робила в останні два місяці. Результати ми бачимо. Просто, "гордость фраєра погубіла".
Не позорьтесь! (с) |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|