Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-07-23 23:10  
Krest0 написано:
ситуація з кінематографом у них краща, ніж у нас

На цьому можна би було і завершити думку. Бо таки так і є.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 17.11.24

2019-07-23 23:10  
Gin_ger написано:
Це не важливо. .

І не кажіть: дав слово - забрав слово! А шо такоє? Happy
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-07-23 23:13  
Arsenfpu
З вами все добре?
drymbaUA 
VIP

2019-07-23 23:14  
Krest0 написано:
Я б там ще покритикував, але мені вже стало лінь.

А мені було лінь і починати. Цікавий допис в бложику, зрештою. Особливо ще й доволі чистою українською мовою як на іноземця. Ну але з тими запрошеннями переїжджати в Польщу... Там нас не так вже й мило приймають... Почитати скільки випадків агресії до українців з боку поляків... Тому я сумніваюся навіть, чи їхати наступного року туди з сім'єю на відпочинок (свої Карпати вже об'їздили достатньо, а в їхніх Бєщадах я був ще років 20 тому).
Arsenfpu 

2019-07-23 23:16  
Gin_ger
Таки не дає спокою моє здоров'я?
Але відповім: так.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2019-07-23 23:54  
ssTAss написано:
а тепер аналізуйте, хто кому рабінович і чому 1.9 млн ЄС, 1.4 млн. Бат., 1.15 млн Гриц. і майже 500 тис. РП (це ніби ті, хто вважає себе не прокацапськими... якщо не так, то поправте) у скрутний час махнули рукою (і це м'яко сказано)... а пройшло якихось 3 місяці всього... ось з чим тра працювати

троха'м ся змилив, вибачєйте)
від 1.9 ЄС тра відняти 0.8 Голос, тобто, не прийшло 1.1 ЄС
Gin_ger написано:
Я, чесно, в першому турі голосував за Гриценка. В другому – за Зеленського. Ви ж знаєте. На позачергових виборах до ВР голосував за Слуг народу. Працював на виборах і т.д. Не можна так просто порівнювати два голосування. Багато чого змінилось за ці два-три місяці.

правду кажучи, пане Джинджере, не маю бажання взагалі Вам відповідати, бо рівень тої ахінеї, який сюди поститте, не зовсім добре про Вас складає враження, але цього разу відповім - не йдеться хто за кого голосував і хто куди перебіг, є цікава тенденція, що за три місяці тільки з так званого демократичного табору не прийшло 4 млн. осіб. Трохи дивно все це виглядає. У всіх решта більш-менш рівна статистика. І не помінялось нічого кардинального за ці 3 місяці, бо тоді б був великий скачок в СН, а він теж на тому самому рівні (плюс половина Грицькових, що природно, бо Гриць підтримав зе).
Це наводить на думку, як казав один пан (той, що на мене образився), що тут присутня змова жидомасонів з рептилоїдами або 3-4 млн. хтось гарно не порахував... і чого б це?
drymbaUA написано:
Цікавий допис в бложику, зрештою

Кумедно, що ані Ви, ані Кресто не побачили там нічого, окрім як "то всьо неправда"), а в цьому блозі є певні маркери. Хоча, загалом, нам дійсно кожному варто видати рожеві окуляри і тішитись далі як дурень цьвочком. До речі, цей пан не має українського коріння чи дружини-українки.
Щодо виробника, то уточню, йшлося не про повного виробника, а вироблено в Польщі. Це може бути просто складальних цех, але він все ж таки в Польщі. Зайдіть у наш маркет електроніки (десь раніше я писав про свій похід у Фокстрот, ліньки шукати) і подивіться звідки техніка у нас.
drymbaUA написано:
Ну але з тими запрошеннями переїжджати в Польщу

на скільки я зрозумів, він працює адвокатом і допомагає українцям у Польщі, тому не варто на це звертати увагу... суть там в іншому, але то таке, проїхали...
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-07-23 23:55  
21 квітня - кінець епохи бідності!
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-07-24 01:36  
drymbaUA написано:
Є в них телевізор Manta

Ого. Власний, нікому не відомий, бренд. Так у нас он Електрон у Львові телевізори теж робить. Налітайте на вітчизняне, панове. Хоча я майже впевнений, що комплектуючі і тим, і іншим везуть з Китаю.

Додано через 5 хвилин 50 секунд:

drymbaUA написано:
Особливо ще й доволі чистою українською мовою як на іноземця.

Якщо я правильно зрозумів, то він якийся час жив в Україні. А може й народився тут. Тож нічого дивного. Я знаю одну польку, яка у Львові народилася і живе там же. То вона і польською, і українською добре володіє. А в питаннях мовної політики вона повністю підтримує посилення українізації. Не всі українці так переймаються проблемами розвитку української мови, як вона.

Додано через 32 хвилини 40 секунд:

drymbaUA написано:
Є в них телевізор Manta

Я тут почитав детальніше про ту Манту. Все гірше, ніж я описав вище. Польська компанія Manta займається дистрибуцією і продажем товарів із Китаю. Тобто там навіть викрутками поляки не працюють. Від поляків там тільки шильдик. На такому тлі Електрон уже стає більше схожий на виробника. У нас в Україні є подібна компанія. Saturn. Вони теж продають продукцію під своїм шильдиком, але майже всі їхні товари робляться у Китаї і конструюються там же.
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2019-07-24 01:46  
ssTAss написано:

якщо подивитись статистику по основним кандидатам/партіям, то побачимо дуже багато чого цікавого

Лідер/Партія............През/Парл
Зел/СН.................5.7 млн./6.2 млн
Порох/ЄС..............3 млн/1.1 млн
Тимош/Батьк.........2.5 млн/1.1 млн
Бойко/Опоблок.....2.2 млн/1.8 млн.
Гриц/ГП...............1.3млн/0.15млн
Смешко/СЧ...........1.1млн/0.55млн
Ляшко/РП.............1.0млн/0.57млн.
Кош/Св.................0.3млн/0.31млн

І справді цікаво ! У "Свободи" електорат особливо консервативний (але малий). Воістину ідеологічна партія, що б там не казали про них.
don pedro 

2019-07-24 10:10  
Єфремов вийшов із СІЗО
demitsuru 

Востаннє: 02.11.24

2019-07-24 11:14  
drymbaUA написано:
А мені було лінь і починати. Цікавий допис в бложику, зрештою. Особливо ще й доволі чистою українською мовою як на іноземця. Ну але з тими запрошеннями переїжджати в Польщу... Там нас не так вже й мило приймають... Почитати скільки випадків агресії до українців з боку поляків... Тому я сумніваюся навіть, чи їхати наступного року туди з сім'єю на відпочинок (свої Карпати вже об'їздили достатньо, а в їхніх Бєщадах я був ще років 20 тому).

яка в дупу агресія. Переїдь в Київ, тобі покажуть агресію, як імігранту.
Якщо зустрічаєш поляка націоналіста, кажи що в тебе двійка по історії. І все.
Ще скажи, що айтішники в Польші усі нацики. В більшості інтернаціональних компаніях за це виженуть.
Ти подивись на їх партії. Ти подивись на їх карту, де за кого голосували. В них дуже схожа ситуація. Виїжджають на популізмі націоналістів.
В Україні багато расизму і гомофобії ¯\(°_o)/¯

Додано через 1 хвилину 30 секунд:

virtus8hur написано:
І справді цікаво ! У "Свободи" електорат особливо консервативний (але малий). Воістину ідеологічна партія, що б там не казали про них.

в даний час вони поводяться як погонщики, а всі інші в країні для них весляри)

Додано через 7 хвилин 23 секунди:

Krest0 написано:
везуть з Китаю.

Назви компанії, які не виробляють в Китаї свою продукцію, навіть частково. І порівняй ціни.
Якщо продукти по якості однакові, але один дешевий, то чого перейматися? о_О
якщо хтось купує китайський шильдик і їх це влаштовує, що в цьому поганого

Додано через 43 секунди:

don pedro написано:
Єфремов вийшов із СІЗО

під домашній арешт. Скажи спасибі Порошенко. ¯\(°_o)/¯
don pedro 

2019-07-24 11:23  
demitsuru написано:
Скажи спасибі Порошенко. ¯\(°_o)/¯

Ні для кого не секрет, що Порошенко насрав зебілам у їх шкіряні стрінги.

А тим часом, культ особи Голобородька поглиблюється:
2 тисячі гривень за 23 см: у продажу з'явилися бюсти Зеленського.
https://censor.net.ua/ua/news/3139326/2_tysyachi_gryven_za_23_sm_u_prodaju_zyavylysya_byusty_zelenskogo_foto
"Відмінний і унікальний подарунок, чудово прикрасить ваш робочий стіл та інтер'єр. Уперше в Україні, офіційні продажі стартують 25 липня, придбайте за найвигіднішою ціною зараз! Виготовлений зі скульптурного гіпсу, покритий 3 шарами лаку, сухозлітним золотом. Представлений у трьох кольорах: мармур, слонова кістка глянець, слонова кістка матовий".
Поява бюста Зеленського не може не дивувати: раніше сам Президент України заявляв, що його портрети не мають висіти в кабінетах чиновників. Тож будуть стояти бюстики.
А Лєнін такой маладой, і юний актябрь впєрєді!
drymbaUA 
VIP

2019-07-24 12:03  
"В Лєґніці побито чотирьох українців..."
https://gazetawroclawska.pl/w-legnicy-pobito-czterech-ukraincow/ar/10033546
І таких, а такох схожих новин можна знайти купу, справді купу. Мені саме зараз просто нема коли.

Додано через 10 хвилин 34 секунди:

ssTAss написано:
не побачили там нічого, окрім як "то всьо неправда")

Ги, де я таке написав... Моє ставлення геть інше, в мене прабабця полька і я при бажанні міг би претендувати на карту поляка, польською володію приблизно як і українською. Однак не можу себе переламати в цьому питанні. Згідний, що в них ситуація краща. Далі - змішані почуття. З одного боку, цікаво до них придивлятися, з іншого боку - боляче що це вони а не ми в Європі, в НАТО, і т.д.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-07-24 12:25  
demitsuru написано:
В Україні багато расизму і гомофобії

Так пишеш, ніби ти негр-педераст o_O
demitsuru написано:

virtus8hur написано:

в даний час вони поводяться як погонщики, а всі інші в країні для них весляри)

Вас там в Ольгіні всіх уже садять на якісь особливі важкі наркотики, чи то їх ще лише випробовують на окремих унікумах на кшталт тебе?
don pedro написано:
у продажу з'явилися бюсти Зеленського.
А Лєнін такой маладой, і юний актябрь впєрєді!

Колись в Інеті читав одного чувака, то за його словами йому дарували бюстики сифілєніна, які він виставляв рядочками на поличках у свої вбиральні (мармизою до стінки)

Додано через 13 хвилин 14 секунд:

О! https://www.pravda.com.ua/news/2019/07/24/7221779/

Члени однієї з виборчих дільниць на Київщині проводили підрахунок голосів виборців у кав’ярні міста Обухів, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом фальсифікації.

Голові і секретарю ДВК загрожує від 5 до 7 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років.

То «звідти», за однією з його легенд, ольгінський нацюцюрник? Біжи, нацюцюрничку, біжи кураторам доповідати!
demitsuru 

2019-07-24 12:36  
що ви пишете.
фейспалм

Додано через 9 хвилин 20 секунд:

hetzendorf
тобі скільки років? Поводишся як мала дитина.
Пс. Зараз справедливий Конфуцій прийде і вмажить мені попередження "за підігравання провокаторам" Як і за попереднє. Ніякої справедливості.
Тут не вистачає ще Віраке.
Krest0 
VIP

2019-07-24 12:40  
demitsuru написано:

Назви компанії, які не виробляють в Китаї свою продукцію, навіть частково. І порівняй ціни.
Якщо продукти по якості однакові, але один дешевий, то чого перейматися? о_О
якщо хтось купує китайський шильдик і їх це влаштовує, що в цьому поганого

Так я ж не проти. Я про те, що назвати ту компанію польським виробником телевізорів неправильно, бо виробництвом вони не займаються зовсім. Виробництво, технології , дизайн, то все на китайцях.

Додано через 2 хвилини 54 секунди:

hetzendorf написано:
Так пишеш, ніби ти негр-педераст o_O

Чому одразу негр? Невже не можна бути расистом щодо монголоїдів або арабів?
drymbaUA 
VIP

2019-07-24 12:56  
Krest0 написано:
назвати ту компанію польським виробником телевізорів неправильно, бо виробництвом вони не займаються зовсім

Нехай лише скручують викрутками. Однак скільки таких скручувальників телевізорів в Україні...? Так отож.

А в них, згідно цього лінку, таких аж декілька:
Цитата:

LG (Mława i Wrocław)
Sharp (pod Toruniem)
Philips (Gorzowa)
TCL, Thomson, IKEA, JVC (Żyrardow)

https://www.komputerswiat.pl/poradniki/telewizory/gdzie-powstaja-telewizory-na-polski-rynek/6xq0x6e
(про телевізори TCL i IKEA навіть не чув, та ось є і такі, виходить)
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-07-24 13:01  
ssTAss написано:
правду кажучи, пане Джинджере, не маю бажання взагалі Вам відповідати, бо рівень тої ахінеї, який сюди поститте, не зовсім добре про Вас складає враження, але… далі по тексту…

Пане! (Я такий тупий і несвідомий! Всього чотири кляси і два коридори.) Люди реально не прийшли на виборчі дільниці. Від 10 до 20 відсотків. В залежності від регіону. Хтось поїхав на роботу. (Це, напевно, ваш виборець.) Хтось поїхав у відпустку. Хтось поїхав у село або на дачу. Студенти на канікулах. Багато людей просто не прийшли на дільниці. Голосувати за своїх демократів не захотіли. Розчарувались. А голосувати за інших ще не готові. Може, я і не такий розумний як ви, але стараюсь бути чесним. Тобто, рахую чесно, так як є. Без махінацій і без підтасовок. Повірте, ми були зацікавлені, щоб люди прийшли на дільниці. Вважали, що чим більше людей проголосує, - тим краще для країни, для нас і для Голосу. Ми сподівались на голоси молодих виборців. Але... Ми не агітували проти попередників. Ми розповідали людям про себе. І ми виграли. Ми задоволені. А хамство вам не допоможе. Воно не додає голосів. Крапка!

https://www.youtube.com/watch?v=yNtQtHTixvM
demitsuru 

2019-07-24 13:24  
Krest0 написано:
Так я ж не проти. Я про те, що назвати ту компанію польським виробником телевізорів неправильно, бо виробництвом вони не займаються зовсім. Виробництво, технології , дизайн, то все на китайцях.

Згоден. https://manta.com.pl/en/company то вони починали як і всі інші компанії дистриб'ютором.
Зараз поки не знайшов ніякої інфи. А з самого сайту можна зробити висновки. Вони не мають ніяких патентів, ніяких особливостей. Тому можна зробити висновок, що вони й досі "звичайний" імпортер.

є створений бренд, не важливо де вироблено, якщо перевірка якості дотримана компанією.
Є глобалізація, скрізь продукти виробництва мають майже однакову якість.
Наприклад, Самсунг в Росії. Це не російське виробництво, навіть якщо вони там усе це збирають. Технології залишаются в Кореї.
Krest0 
VIP

2019-07-24 13:46  
drymbaUA написано:
Нехай лише скручують викрутками. Однак скільки таких скручувальників телевізорів в Україні...?

Так поляки навіть викрутками не працюють в тій Манті. В тому і прикол. Там уже готову продукцію з Китаю везуть.

Додано через 4 хвилини 42 секунди:

А щодо працівників викрутками, то нічого поганого не скажу. Які не які, а додаткові робочі місця і додаткові надходження до бюджету. Виробниками їх звісно важкувато назвати, але для економіки це вже певний плюс.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-07-24 13:49  
Krest0
І ті українці...
Arsenfpu 

2019-07-24 14:42  
Ви бачите ховрашка? Ні? А він є! Wide grin
kryk-v.ya. 

2019-07-24 16:56  
Krest0 написано:
Виробництво, технології , дизайн, то все на китайцях.

у них нема технологій і дизайну...то все вони спьорили, або їм їх віддали як раритет уже, все потроху старіє...то лиш ми на початку шляху. Happy
Krest0 
VIP

2019-07-24 18:19  
kryk-v.ya. написано:
то все вони спьорили, або їм їх віддали як раритет уже, все потроху старіє...

Це вже інше питання звідки у китайців ті технології і дизайни. У поляків взагалі нічого з цього немає.
drymbaUA 
VIP

2019-07-24 18:36  
Сорока на хвості принесла, що діючий житловий кодекс все ще починається зі слів про перемогу в "вєлікай акцябирьскай рєвалюциї". Оскільки зараз не маю коли гуглити, підтвердіть чи заперечте плз. Або я сам пізніше зроблю факт-чекінг.
Krest0 
VIP

2019-07-24 18:46  
drymbaUA написано:
Або я сам пізніше зроблю факт-чекінг.

Щоб факт-чекати це, часу зовсім трохи треба. Ось https://zakon.rada.gov.ua/laws/main/5464-10
Таке відчуття, ніби прадавні сувої читаєш. Українська РСР вже 28 років, як сконала, а житловий кодекс ще й досі звідти.
drymbaUA 
VIP

2019-07-24 18:51  
Читати і плакати: стаття з айтішного ресурсу про іноземця, як він отримав дозвіл на перебування в Україні (спойлер - успішно), а ще звернути увагу на злі коментарі нижче
https://dou.ua/lenta/articles/ua-burrocracy/

Додано через 1 хвилину 19 секунд:

Krest0
клас
Цитата:
В результаті перемоги Великої Жовтневої соціалістичної революції в нашій країні...

дякую.
Krest0 
VIP

2019-07-24 18:57  
А взагалі кумедно, що в Радянському Союзі пропаганду примудрялися впихнути навіть в законодавчі акти. Для них взагалі не було обмежень. Якось я наприклад глянув в радянський шкільний підручник про історію прадавнього світу. Здавалося б, комуняцьку пропаганду туди впихнути неможливо. Я даремно їх недооцінював. На перших же сторінках вони помістили інформацію про суспільно-економічні системи. Коротко описали основні у вигляді еволюційних ланок: рабовласництво, феодалізм, капіталізм. А в кінці написали про комунізм, що це найпрогресивніша система і як же при ньому всім заживеться чудово.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-07-24 19:26  
Krest0 написано:
Якось я наприклад глянув в радянський шкільний підручник про історію прадавнього світу. Здавалося б, комуняцьку пропаганду туди впихнути неможливо. Я даремно їх недооцінював. На перших же сторінках вони помістили

Тоді як мінімум у кожній передмові, навіть у курсових роботах, треба було обов'язково згадати «тєло лєніна впєрде к поєбдє камувнізьми падрука мудрим водствам партії і праві тільства»
virtus8hur 

Востаннє: 20.09.24

2019-07-24 20:44  
Krest0 написано:
Якось я наприклад глянув в радянський шкільний підручник про історію прадавнього світу. Здавалося б, комуняцьку пропаганду туди впихнути неможливо. Я даремно їх недооцінював. На перших же сторінках вони помістили інформацію про суспільно-економічні системи. Коротко описали основні у вигляді еволюційних ланок: рабовласництво, феодалізм, капіталізм. А в кінці написали про комунізм, що це найпрогресивніша система і як же при ньому всім заживеться чудово.

Як це не дивно. Але є і сьогодні деякі люди (в Росії точно є такі), які мислять у цій парадигмі боротьби економічних класів. Совок не помер, він лише омолоджується.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 531, 532, 533  наступна