Автор |
Повідомлення |
Virake Localize Team
|
2019-04-19 21:04 |
Tarasyk написано: | якщо дивитися на графік, при януковичі темп зростання був такий же, то повернемо? | для того й існує Зеленський — щоб капітулювати і повернутися до лона Росії. а за свободу ми тільки починаємо розплачуватися. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-19 21:09 |
EvGaS написано: |
Слова Зеленського на дебатах «повстанцы ЛНР» — красномовніші за будь-що інше.
Може допоможе комусь отямитись. |
Забули про цинічних бандер?
"Цинічні бандери... бандити в мілітарній формі зі зброєю в руках грабували українців", — обмовився Президент під час розповіді про вбивство під Волновахою офіцера української спецслужби Віктора Манзика.
https://censor.net.ua/video_news/329987/
Вам допомогло отямитись? От і ЗЕ обмовився. Обмовився. Затямте. |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 21:12 |
порошенко мені як людина (а він людина?) не подобається |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-04-19 21:15 |
R.V.V.
І мені не подобається. І що? |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 21:27 |
don pedro
Голосуймо за марсіан.
Додано через 1 хвилину 40 секунд:
Було колесо кругле, зробили квадратне. Так має бути (другий варіант). |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-04-19 21:36 |
Gin_ger написано: | Спочатку я був просто проти крадіїв, корупціонерів і брехунів. То тепер я, дякуючи такому президенту, дякуючи брехні і ненависті, свідомо голосую за ЗЕ. | та ви сам кардій і корупціонер, просто дрібний. а брехня і ненависть — це фірмовий зміст продуктів Зеленського, які він випускав ще до обрання Порошенка. нагадую: саме за це, за приниження і знущання, я ненавидів Зеленського весь цей час. Порошенко мене ніколи так не принижував — найгірше, що він в цьому плані зробив, було коли він змолов дурницю про російськомовних патріотів на фронті. але порівняно з меседжами Зеленського то суща дрібниця.
і ще про брехню. тут раз за разом наводять щораз повніші списки досягнень Порошенка. наскільки це його особисті заслуги, а наскільки заслуги інших людей — про це можна дискутувати. але факт залишається фактом: це було зроблено за президентства Порошенка. але рекламники Зеленського чомусь звалюють на нього відповідальність тільки за погане. тому повторюю: або ми враховуємо і погане, і хороше, або не враховуємо нічого. а ще краще — враховуємо все, з поправкою на дійсні повноваження і інші об'єктивні фактори. до Зеленського я застосовую абсолютно ідентичні принципи. Gin_ger написано: | Ви на мене вже вилили стільки нечистот, що… я вам більше нічого не зобов'язаний… | а скільки на українців вилив помий Зеленський? вже ж більше, вже ж більше… Gin_ger написано: | Пане Virake! А Соломона ви вже реабілітували? Він вже не шахрай? Він свій? Якщо це не так, то де зауваження, попередження і т.д.? Не будьте як ПО. Будьте справедливі! | іронія в тому, що я не маю таких повноважень. і Порошенко теж не може саджати кого заманеться. якби міг — то ось це дійсно була б дуже серйозна корупція.
не треба молоти дурниці, пане Gin_ger. політика — то складне явище, там не кожен розбереться. але тут на Толоці вам добре відомо, що й до чого. |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-04-19 21:36 |
R.V.V. написано: |
- Вам не соромно?
- Ні.
|
усе це брехня! lol |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 21:38 |
demitsuru
Що? |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-19 21:39 |
Гайдай: Для Кремля Порошенко – гарант нескінченної слабкості України. Грубо кажучи: навіщо вбивати, якщо можна збанкрутувати країну?
https://gordonua.com/ukr/publications/-gajdaj-dlja-kremlja-poroshenko-garant-neskinchennoji-slabkosti-ukrajini-grubo-kazhuchi-navishcho-vbivati-jakshcho-mozhna-zbankrutuvati-krajinu-899288.html
Цитата: | …чинний президент досяг у зачищенні опозиційного поля серйозних висот. Такого внутрішнього страху, невдоволення й розколу всередині України, як за Порошенка, я не пам'ятаю. Працює величезна пропагандистська машина, яка ділить громадян на правильних і неправильних, а сам Порошенко всі п'ять років намагався збудувати в Україні російську модель управління державою. |
Цитата: | Нагорі ті, хто вміє порушувати правила так, щоб їм за це нічого не було. Порошенко – типовий і, мабуть, найуспішніший представник цього суспільного договору. Повноваження президента дуже чітко прописано в Конституції, навіть більше, там же чітко зафіксовано: Україна – парламентсько-президентська республіка. |
Цитата: | Але Порошенку всі п'ять років президентської каденції було, вибачте, насрати на Конституцію. Він узяв під контроль усю владу, далеко вийшовши за межі повноважень. Він учився цього 20 років, переймав досвід у Кучми, Медведчука тощо. Але за них він був у третьому чи другому ешелоні влади, а у 2014-му його мрія збулася, і він став главою держави. І що ми побачили? Акторську гру на публіку й кулуарні домовленості.
Спікери Порошенка весь час повторюють: мовляв, президент не відповідає за економіку, узагалі не має до неї стосунку. Дурниці! Він вліз у всі економічні галузі України, він найбільший власник активів, він домовився з усіма олігархами, крім одного. |
Цитата: | Порошенко жив, живе і житиме за закулісними правилами, порушуючи основні закони, які, на його думку, потрібні для дурників на зразок нас із вами та інших громадян України. |
Цитата: | П'ять років поспіль за президента Порошенка в нас грабіж армії, грабування з бюджету, імітація реформ, посилення Медведчука, збільшення товарообігу з Росією... Під час війни! Але вас це не лякає так, як "невідомість Зеленського"?
Вирішуймо проблеми в міру їх надходження. Зараз серйозна проблема для України – саме Порошенко. Стане Зеленський проблемою для країни – будемо вирішувати, критикувати, чинити опір. Але робити вибір за принципом: так, він сучий син, але ми його хоча б знаємо, – це громадянське самогубство. Хто в нас президент за Конституцією? |
Цитата: | У Кремлі ж знають, що Порошенко – кримінальний політик, який працює тільки через підкуп і фальсифікації. У Кремлі розуміють, що реальний суперник Порошенка на виборах – Зеленський. Отже, нумо хвалити Зеленського і лаяти Порошенка, тим самим опускаючи рейтинг першого і підвищуючи шанси другого в очах українського патріотичного виборця. І тоді хай хто переможе, шанси вивести на Майдан людей значно зростуть.
Якщо переможе Порошенко – люди вийдуть із протестом, бо будуть переконані в тотальній фальсифікації результатів голосування. Якщо виграє Зеленський – теж вийдуть, тому що будуть переконані, що це ставленик РФ. Головне, вивести людей на протест і у "смуті" вже діяти. Як саме – подивимося за обставинами, ресурсів досить. Це позиція Патрушева й силового блоку Кремля. |
Цитата: | …юрист Коломойського. Він, за багатьма даними, намагається контролювати доступ до тіла Зеленського. Але, наприклад, Богдан захищав у суді Корбана, а до цього був у передвиборчому списку БПП, коли Коломойський ще дружив із Порошенком. До речі, Андрій Богдан дуже багато допомагав українській армії, займався справжнім волонтерством і ніколи на цьому не піарився. |
Цитата: | Чисто по-людськи Коломойський мені набагато симпатичніший, тому що рівень його жадібності і брехливості не такий, як у Петра Олексійовича. Найголовніше, Коломойський ефективно себе зарекомендував із початком війни як дуже проукраїнська людина. |
Цитата: | Мені плювати, навіть якщо у 2014-му інтереси Коломойського просто збіглися з інтересами України. А ось у Порошенка з його Липецькою фабрикою не збіглися інтереси з Україною. І досі не збігаються! Навіть більше, Коломойський не спілкується із Кремлем, на відміну від Петра Олексійовича, який регулярно це робить через Медведчука. Підкреслюю: спілкується не в державних, а в особистих бізнес-інтересах.
Коломойський у 2014 році організував опір і оборону Дніпропетровської області, це стало основним, щоб "російська весна" не розповзлася на всю Східну Україну. Це людина, яка зібрала дуже ефективну команду, із власної кишені профінансувала перші добровольчі батальйони. У біографії чинного головнокомандувача такого немає, навпаки: Порошенко зі своїми ручними військовими прокурорами і суддями пачками кидає добровольців за ґрати.
У Порошенка, як і раніше, бізнес у Росії. Саме тому я стверджую: Коломойський, на відміну від Порошенка, проукраїнський олігарх, завдяки якому з'явився дивовижний термін "жидобандерівець". За інсайдерською інформацією, Коломойський зараз незадоволений Зеленським, той не хоче його слухати і робить своє, особливо що стосується імовірних майбутніх призначень на основні пости. Коломойський пропонував йому одних людей, а той не погодився. |
Цитата: | Ця людина тотально бреше всю свою політичну кар'єру. Чи ви вірите обіцянкам, які він активно роздає останні два тижні? Тобто п'ять років не робив, а зараз, якщо проголосуєте, зробить?
Треба чітко розуміти мотивацію людини. У Порошенка все життя одна мотивація – самозбагачення. Думаєте, він зміниться у свої 53 роки? Хоча ні, є одне, що може зробити Порошенко, що викличе повагу та змінить мою думку про нього.
...добровільна відставка за принципом Єльцина: винен, стомився, я йду. Знаєте, є одна річ, за яку варто сказати "спасибі" Порошенку. Завдяки йому в нашому суспільстві оголилася така гнила моральна хвороба, як порохоботи. |
Цитата: | Коли, здавалося б, адекватні розумні люди, на 100% знаючи, що він бреше, грабує і фальсифікує, усе одно за нього топлять: мовляв, нехай, ми це приймаємо заради надзавдання. Ось це і є порохоботством, а насправді – глибока моральна хвороба суспільства. |
Цитата: | Раніше громадянське суспільство, до якого всі ці люди належали, воювало і не сприймало злочинів влади. Не сприймало за Кучми, не пробачило Ющенку, вийшло на Майдан проти Януковича. І раптом спіткнулося об Порошенка, повірило його "армії, мові, вірі" й почало гризти горлянки критикам влади. Причому, якби дійсно Петро Олексійович реформував армію, зробив мовну революцію, заборонив Московський патріархат... Але ні, усі п'ять років його правління були імітацією, а не реальними реформами і змінами. |
Цитата: | Ми зараз стоїмо перед вибором між синьою і червоною таблетками. Здатність і готовність обманювати самих себе виявилася дуже стійким масовим явищем. І не просто якихось неосвічених, недалеких, люмпенізованих людей, а саме жителів мегаполісів, середнього класу – людей, які вважають себе інтелектуалами. Але мене тішить, що незважаючи на всі страхи, дуже багато виборців готові взяти червону таблетку, щоб від'єднатися від Матриці і зрозуміти, що, прикриваючись новими гаслами про ЄС та НАТО, Порошенко будував останні п'ять років в Україні путінську модель держави. |
Цитата: | Життя – це суцільні ризики. Розвиток – теж суцільні ризики. Думаєте, під час другого строку Порошенка таких ризиків немає? Повно! Навіть більше, у разі переобрання Порошенка це вже не ризики, а реальна перспектива завершити будівництво путінської моделі держави в Україні, незважаючи на те, що "русский мир" вдалося зупинити ціною величезної кількості жертв.
Що будуватиме Зеленський, я поки не знаю, але все одно віддам свій голос за нього. Бо, голосуючи за Зеленського, ми голосуємо за слабкого президента, за якого є можливість, нарешті, побудувати в Україні повноцінну парламентську республіку.
Я згоден із Романом Безсмертним, який говорить: обрання Зеленського знищить інституцію президентства. Я переконаний, що в Україні не потрібен інститут президентства, ми цілком можемо бути парламентською республікою. |
Цитата: | Якщо дебати і вплинуть, то на дуже незначну частину електорату. Порошенко приречений, він програє, залишилося лише прогнозувати, з яким результатом. Якщо вибори і підрахунок голосів будуть чесними – відрив буде вдвічі на користь Зеленського.
Щоправда, є ще одна версія. Дуже багато інсайдерської інформації, що Порошенко не віддасть так просто владу в разі свого програшу. Як буде діяти, залишається тільки здогадуватися. Я не відкидаю сценарію патрушевського крила Кремля. Наприклад, почнуться провокації, протести, "смута", від яких виграє тільки Росія. Мені дуже не хочеться такого сценарію, сподіваюся, Україну не чекає настільки жахливий розвиток подій, і Порошенко мирно передасть владу новому, законно обраному президентові. |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-04-19 21:41 |
Gin_ger написано: | Вам допомогло отямитись? От і ЗЕ обмовився. Обмовився. Затямте. | там слова схожі. а з яким словом переплутав Зеленський? |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 21:42 |
Я проти Ющенка. Я проти Порошенка. Добре знаю наших, тому обираю чижих, не тому що вони мені подобаються, а тому, що так треба. Що є людина? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-04-19 21:44 |
Gin_ger написано: | навіщо вбивати, якщо можна збанкрутувати країну? | я для кого графіки постив? |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-19 21:44 |
Virake написано: | та ви сам кардій і корупціонер, просто дрібний. |
Як це? По собі судите?
Virake написано: | там слова схожі. |
Які слова схожі? |
|
|
|
|
|
2019-04-19 21:46 |
досягення порошенка EvGaS написано: |
- вдала зовнішньодипломатична кампанія
- вдала військова кампанія (фронтове розмежування не по Дніпру і немає московитсько-молдовського кордону і староімперської одеської чорноморської бази)
- реформація структури війська
- переозброєння війська
- міжнародні військові навчання з виїздом українських військових за кордон як досвідчених
- декомунізація паперова
- декомунізація фактична
- проведені міжнародні заходи як Євробечення (престиж держави)
- демократичність дій і виборів (допущені міжнародні спостерігачі)
- свобода ЗМІ
- свобода висловлення й інші громадянські свободи
- дії у межах законодавства (престиж держави)
- церковна реформа
- створення окремої української православної церкви
- становлення і міжнародне визнання провідника окремої української православної церкви
- скасування візового режиму до великої кількості країн
- розвиток аграрного сектору
- розвиток світового експорту аграрного сектору, вихід на перші світові позиції серед світових лідерів
- побудова нових фабрик, заводів і підприємств у більшій кількості, ніж за усі минулі роки незалежності
- заведення іноземних інвесторів до країни
- запобіжено післяреволюційному дефолтові (перенабрали кредитів у борг)
- гарні стосунки з МВФ
- ріст оцінки країни у фінансових прогнозах і надання їй кращих рейтингів
- заміна боргів держборгу на маловідцоткові кредити
- збільшення золотовалютного запасу й казни
- відкриття європейського ринку для експортного збуту наших товарів
- тупо втомився ще перелічувати, бо цей список мабуть ще на двоє можна помножити, якщо почати архівно копати новини, тому нехай буде тупо ненависть до нього лідера агресора, а одже — і визнання вартим супротивником
| те що ти перелічив, це одне і те саме. вишватніки від цього відчувають заможність України?
все що стосується сміття по типу "церковна реформа, гарні стосунки з МВФ, розвиток аграрного сектору" це все фігня популістська. 18 річним з плюсом, байдуже до тих змін, які виникли завдяки усім, а не Порошенко чи його команди.
- заведення іноземних інвесторів до країни Росія під санкціями співає ту саму пісню.
- ріст оцінки країни у фінансових прогнозах і надання їй кращих рейтингів це брехня. Ти не читав щоти копіпастнув?
- збільшення золотовалютного запасу й казни Ти втік з цирку?
- свобода ЗМІ це здобутки Порошенка? ахахахаха
- демократичність дій і виборів (допущені міжнародні спостерігачі) 😂😂😂😂😂
Скільки вам років? Мені просто цікаво, з якої точки зору ви розмірковуєте. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-19 21:46 |
Virake написано: |
Gin_ger написано:
навіщо вбивати, якщо можна збанкрутувати країну?
я для кого графіки постив? |
??? |
|
|
|
|
|
2019-04-19 21:47 |
R.V.V. написано: |
demitsuru
Що?
|
чувак, це відповідь Порошенка на запитання Зе на дебатах)))
Порошенко : ВСЕ ЦЕ БРЕХНЯ! ахахаха |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-04-19 21:50 |
читнув решту тексту… боже, я такого маразму давно не читав. Gin_ger, ви мені поясніть одну річ: чому ви весь час пишете про "розкрадання армії" Порошенком, а про розкрадання ПриватБанку Коломойським не кажете жодного слова? та й дивно якось виходить — від Порошенкового "розкрадання" армія жива і кріпне, а ПриватБанк після Коломойського ледве з того світу висмикнули. що можна сказати про "проукраїнськість" цього олігарха? визнаю, я сам так колись думав — ще й казав, що не можна Коломойського поперед Ахметова давити. і так воно тоді дійсно виглядало, і може й було. але зараз все змінилося. тепер, після Зеленського, вже очевидно, що Коломойський став ворогом України. |
|
|
|
|
EvGaS Відео Гуртом - субтитрування
|
2019-04-19 21:51 |
Таке враження, що тут лишився самий алкоголізм.
Піду спати. |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 21:52 |
Для порошенка нема брехні правди, він поза нашим виміром.
demitsuru, а ти думаєш це були мої слова? |
|
|
|
|
|
2019-04-19 21:52 |
Virake написано: | не знаю, наскільки це точно, але ніякого зубожіння я тут не бачу. |
за комуналку в січні скільки заплатив?. ми заплатили 2тис за газ і 1 тис за електр.
за проїзд в маршрутці, за бензин на машину, за імпортні товари.. ВИСТАЧАЄ?
Там хтось з вати, кидав скріншот, порвянян цін продуктів 2018 року і 2013. Типу увсе так само як в 2013, і до 2013?!
І зараз стабільність це понад усе? )))) |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 21:53 |
На добраніч. |
|
|
|
|
|
2019-04-19 21:55 |
R.V.V. написано: | demitsuru, а ти думаєш це були мої слова? |
я дивився дебати. Зе записував що питав Порошенко, і дивлячись на запитання відповідав конкретно на усе.
Порошенко, тупо співає ту саму популістьску пісню.
Це не були дебати, Порошенко просто виступав в своєму звичному стилі.
А один журналіст в ютюбі запитав відвідувачів. За кого. той За Порошенко. А чого? Тому що Зеленський не може розмовляти, читає з листка.
.... ахахахахаха |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 22:02 |
Цитата: | А чого? Тому що Зеленський не може розмовляти, читає з листка. |
Треба записати.
Додано через 3 хвилини 17 секунд:
Не розумію, як народ може за таке як порошенко голосувати?
На ум приходить лиш одне пояснення. Бо він (народ) такий як воно. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-19 22:03 |
|
|
|
|
|
EvGaS Відео Гуртом - субтитрування
|
2019-04-19 22:07 |
Virake написано: | чому ви весь час пишете про "розкрадання армії" Порошенком, а про розкрадання ПриватБанку Коломойським не кажете жодного слова? та й дивно якось виходить — від Порошенкового "розкрадання" армія жива і кріпне, а ПриватБанк після Коломойського ледве з того світу висмикнули. |
Та якби так армію розкрадали усі роки незалежності, то в нас би були БМП на повітряних подушках, автожири, екраноплани, магнітнокотушкова артилерія, і ми б бомбардували Москву лазерами з орбіти, а на темному боці Місяця стирчав би український стяг.
imma firin mah lazer |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-04-19 22:08 |
Gin_ger написано: | Досить! | буде досить, коли ви припините засирати тему реваншистською пропагандою. |
|
|
|
|
Tarasyk Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-04-19 22:09 |
Згадалося про реваншистів
|
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-04-19 22:10 |
Virake написано: | буде досить, коли ви припинити засирати тему реваншистською пропагандою. |
Моє слово послідне. Так? |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-04-19 22:18 |
Virake написано: | буде досить, коли ви припинити засирати тему реваншистською пропагандою. |
Не беріть на себе забагато. Спочатку подивіться на свої аналізи. |
|
|
|
|
Nicolas Smith Забанено
|
2019-04-19 22:19 |
Чи зробив Порошенко усе що хотілося — ні.
Чи є у нього багато досягнень — так.
|
- побудова нових фабрик, заводів і підприємств у більшій кількості, ніж за усі минулі роки незалежності
|
Ви так впевнено це пишете. В органах держстатистики працюєте?
То яка кількість підприємств була побудована за усі минулі роки незалежності?
І скільки при Порошенко? Яку частку серед них займають підриємства перебазовані з Криму та Донбасу?
Дайте посилання. Багатьом буде цікаво.
Тільки, будь-ласка, офіційну державну статистику, а не агітки з фейсбука. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|