Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-04-19 22:24  
Gin_ger написано:
Не беріть на себе забагато. Спочатку подивіться на свої аналізи.
от розсмішили під вечір Happy дякую. але дивіться, ви так його рейтинг весь на себе перетягнете.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-04-19 22:24  
Virake написано:
а про розкрадання ПриватБанку Коломойським не кажете жодного слова?

Коломойський був акціонером банку. І не різав цукрові заводи на металолом. І в президенти не йде. І, навіть, збрехати не вміє.

Час розсудить!
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 04.01.25

2019-04-19 22:29  
///
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 11.03.20

2019-04-19 22:30  
Gin_ger написано:
Коломойський ... навіть, збрехати не вміє.

Ахахахахахах))))
Gin_ger, не перегинайте, бо після такого навіть затяті противники Порошенка передумають.
demitsuru 
Попереджень: 1

Востаннє: 14.01.25

2019-04-19 22:33  
Virake написано:
чому ви весь час пишете про "розкрадання армії" Порошенком, а про розкрадання ПриватБанку Коломойським не кажете жодного слова?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jNKgNt5K-5I
https://www.youtube.com/watch?v=vjv-9p3LsiU

але ти не сприймає протилежну думку, тому ти і будеш усе час упередженим до усього. Об'єктивності тобі не завадить.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-19 22:34  
Tarasyk написано:
не перегинайте, бо після такого навіть затяті противники Порошенка передумають.

Розумієте! Він так бреше, що... читайте між рядками... і робіть правильні висновки... Ну є такі люди. Wide grin Wide grin Wide grin
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-04-19 22:40  
Беня в нас такий один. Він навіть москалів намахав, що навіть путін був в шоці. Європа назвала його найнебезпечнішим олігархом. Він не під ким не стелився і не постелиться. Це недолік?
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-04-19 22:40  
фігляром Жінже написано:
Коломойський був акціонером банку. І не різав цукрові заводи на металолом. І в президенти не йде. І, навіть, збрехати не вміє.

О, так-так, авжеж, і не видавав кредити афільованим фірмам, і не виводив в офшори, й не залучав до цього блазня, і кредити не забував повертати з відсотками, чи то не збирався їх не повертати…
Годі концертіну наминати — вона конфіскована у рахунок компенсацій Коломойському, забули? Покладіть негайно на місце! Жалюгідні куплетики, навіть такі дуполизні, він не зараховує, і не мрійте!
Nicolas Smith 
Забанено
Забанено

Востаннє: 12.01.20

2019-04-19 22:41  
Tarasyk написано:
після такого навіть затяті противники Порошенка передумають.

Та ніхто вже не передумає. Порошенка врятує лише «диво», яке зветься «воєнний стан». Цілком можливо, що ліліпутін підіграє теперішньому «гаранту».
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-04-19 22:43  
Gin_ger написано:

Час розсудить!
Зеленський — то креатура Коломойського, і була такою навіть до виборів. і якби Зеленського на вибори не відправили взагалі — він теж би всім завдячував Коломойському. у вас зовсім щось в голові заскочило?

пане Gin_ger, я ж не хочу бути більш грубим, ніж того вимагають обставини, але ваша писанина кого завгодно спантеличить. то ви мене з модератором плутаєте, то руку Коломойського в Зеленському не бачите. я за ввічливу дискусію, але ви точно в якійсь паралельній дійсності живете. це з вашого боку вже навіть не пропаганда, а казна що.
demitsuru 

2019-04-19 22:46  
Qualcuno написано:
Це дуже неоднозначний аргумент. Люди можуть скаржитися на ціни, при цьому кочегарити до 25, ходити в трусах і ще й відкривати вікна, бо жарко. Серйозно, багато таких знаю. Світло, вода - те саме. Чи з обличчям колобка і пузом на колінах говорити, що продукти дорогі, їсти нічого. Хто всі ці люди на машинах, звідки в них гроші на бензин, чому постійно черги за хот-догами на АЗС, що я вже перейшов на Окко Pay, аби не йти на касу.

не треба порівнювати себе з іншими.
Якщо ти подивишься на дорогу і побачиш людей, багато з них заможні, або закредитовані. Якщо їх багато і там пробки, то це менше 1% від населення України.
Я ж теж багато зарабляю. Мене курс доллара не занижує мої долларові фінанси. Скоро з Epic Store почне капати
АЛЕ є люди, які отримують гроші в гривнях. Якщо до 2013 з бонусами отримували до 50 тис грн і більше, то зараз не більше 20тки. Тобто бонуси, залежали від звичайних людей, які приходять до розважального центру. Я мовчу про кабальскі ціни на авто, із за разтаможки.

Ще раз, не треба порівнювати своє відчуття до змін в країні, з іншими громадянами.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-19 22:55  
Час лікує! (с) Ті люди, яких я цитував, не пропагандисти. Але, то таке! Після виборів змініть підписи на:"Я голосував проти Зеленського!" Або на "Я голосував за Порошенка." Там подивимось. Sad (1) Sad (1) Sad (1)

Додано через 2 хвилини 15 секунд:

Virake написано:
то ви мене з модератором плутаєте

Невже не зрозуміло?
https://toloka.to/t100343
demitsuru 

2019-04-19 22:56  
Nicolas Smith написано:
Та ніхто вже не передумає. Порошенка врятує лише «диво», яке зветься «воєнний стан». Цілком можливо, що ліліпутін підіграє теперішньому «гаранту».

Поки нема розслідування с боку антикор орг і нема антикор суда. Тільки після перезапуску буде двіж. Зараз Порох захищений живим щитом із порохоботів. Треба все акуратно і з доказами.
І 100% буде спроби саботажу всередині команди ЗЕ.
Найнижчі ланки підлеглих можуть підкласти гівно, і хтось наступить )))
Я сподіваюсь, що журналістам дадуть повну свободу, для викриття корупціонерів і захист від них.

Якщо введуть закон про винагороду і захист свідків, то я стану мажором дуже швидко))))
В нашому селі, та як і в усіх інших усі земельні ділянки розпродані, і кошти пішли не в касу держави.
Зараз можна тільки отримати кулю влоба.
R.V.V. 
Забанено
Забанено

2019-04-19 22:58  
- Армія народу.
- Томос (віра) церкві.
- Мова поділила, розколола україну, війна. Так, це здобуток порошенка, - війна.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-04-19 23:00  
фігляром Жінже написано:
Невже не зрозуміло?

Не смішно, месьйо Жінже, ніц не смішно! >_< Готуйте репризи ретельніше!

ЗеРо каже, не був у ресурсній вимірації з початку війни? Звиздить, як дихає!
"Схеми" спіймали Зеленського на брехні про його поїздки в РФ
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-04-19 23:00  
Цитата:
Зеленський збрехав про:
- те, коли востаннє був в Росії
- те, що не має бізнесу в Росії

Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні «Олімпійський» заявив про те, що він «не був в Росії з початку війни, це брехня». При цьому ще у травні-червні 2014 року він 4 рази літав у Росію – про це свідчать дані про його перетин кордону, які наводять журналісти програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проект Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший»).

Зокрема, Володимир Зеленський вилітав із Києва в Москву 7 травня 2014 року, повертався 19 травня. Вже наступного дня знову вилетів у Шереметьєво, звідки повернувся 25 травня. Через шість днів знову вилетів у Москву, повернувся 2 червня 2014 року. Востаннє Володимир Зеленський вилітав напряму в Росію 4 червня, повернувшись 12 червня 2014 року з Домодєдово (Москва).

Воєнна агресія з боку Росії розпочалась наприкінці зими 2014 року, Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку окупації Криму з боку Росії 20 лютого 2014 року. Вже на початку квітня 2014 року контрольовані Росією бойовики, а потім і безпосередньо військовослужбовці Збройних сил Росії захопили низку українських міст на Донбасі.

Раніше журналісти «Схем» виявили, що Володимир Зеленський має бізнес у Росії, попри запевнення про його закриття у 2014 році. Журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно, відеофільмів і телевізійних програм: «Вайсберг Пікчерс», «Платинумфільм» і «Грін Філмс». Всі вони були засновані кіпрською компанією Green Family LTD, зі співзасновників якої Зеленський вийшов лише після резонансу навколо журналістського розслідування «Схем» взимку 2019 року.

Крім того, «Схеми» виявили, що російська фірма Зеленського «Грін Філмс» перемагала у конкурсі на отримання часткового фінансування виробництва кінострічки з російського бюджету. У 2017 році вона отримала 35 мільйонів рублів як субвенцію на зйомки фільму «Вниз». Це засвідчує угода № 054-11-975/1, наявна в реєстрі субсидій федерального бюджету Росії.

Джерело: Радіо Свобода
ну і от маємо! Порошенку мати повністю зупинену фабрику зась, а Зеленському вигравати російські премії — будь ласка.
demitsuru 

2019-04-19 23:12  
Virake написано:
Зеленський — то креатура Коломойського, і була такою навіть до виборів. і якби Зеленського на вибори не відправили взагалі — він теж би всім завдячував Коломойському. у вас зовсім щось в голові заскочило?

У ЗЕ є докфільм щодо його кар'єри. Є довга і багата історія розвитку його гурту. Яка нафіг креатура Коломойського. Вже набридла ця байка.
Цитата:

я за ввічливу дискусію, але ви точно в якійсь паралельній дійсності живете. це з вашого боку вже навіть не пропаганда, а казна що.

хто б казав. в мене таке враження, що ви не знаєте що означає ватнік.
дуже схоже, як росіяни проти Навального. Ґґґґґґ

Додано через 9 хвилин 47 секунд:

Virake написано:
ну і от маємо! Порошенку мати повністю зупинену фабрику зась, а Зеленському вигравати російські премії — будь ласка.

За усі 5 років, коли він літав в Росію? Що він збрехав?

Я не пам'ятаю коли я поїхав з України на Мальту зі своєю компанією 4АGames. І ось я подивився в вікі
On 12 May 2014, amidst the Ukrainian crisis and following the annexation of Crimea by the Russian Federation, 4A Games announced that they were to expand by opening a new studio in and moving their headquarters to Sliema, Malta to allow for easier operations inside the European Union, with the Kiev studio continuing to operate for Eastern European operations.

Але я цього не запам'ятав. З цього приводу,я можу сказати. ЩО Зеленський не був Росії за усі ці 5 років. Він не збрехав. І він не має бізнесу в Росії. Отримувати роялті, це не є вести бізнес.
Nicolas Smith 
Забанено
Забанено

2019-04-19 23:12  
demitsuru написано:
Поки нема розслідування с боку антикор орг і нема антикор суда. Тільки після перезапуску буде двіж. Зараз Порох захищений живим щитом із порохоботів. Треба все акуратно і з доказами.

Та я не про те. Зеленському ще треба пройти інагурацію. А це ще довгенько чекати. І тут ліліпутін може стати у нагоді для «головнокомандуючого».
demitsuru 

2019-04-19 23:26  
Nicolas Smith
Nicolas Smith написано:
Та я не про те. Зеленському ще треба пройти інагурацію. А це ще довгенько чекати. І тут ліліпутін може стати у нагоді для «головнокомандуючого».

це не можливо. Буде втручання ззовні. Я не вірю в такий розвиток подій.
Але те що Росія прикрила енергоносії, то це прикол і не на користь Порошенка було.
Прикрили, тому що була схема.
Росія нічого робити не буде. І Зе не буде вести ніякого діалогу з путіним на користь росії. Це очевидно, але тільки прхбт цього не розуміють.

Додано через 6 хвилин 12 секунд:

https://www.youtube.com/watch?v=TRXIDbg7ECE
Nicolas Smith 
Забанено
Забанено

2019-04-19 23:50  
demitsuru написано:
Але те що Росія прикрила енергоносії, то це прикол і не на користь Порошенка було.

Та ні, якраз прикривши поставки енергоносіїв, москалі загострюють ситуацію.
А будь-яке загострення буде грати на користь Порошенка. Зєлєнського у москві не хочуть. Порошенко для них прогнозований і зручний. Вони 5 років постачали через Білорусь дизпаливо в Україну. А зараз чомусь перекрили краника.
Те шо Порошенко програє ІІ тур, то є вже факт для мене.
Я прогнозую введення воєнного стану і спробу створити хунту на чолі з Порошенком. Тільки Аваков може запобігти цьому сценарію. Це добре, шо залишились хоч якісь противаги.
Порошенка на мило.

Додано через 12 хвилин 53 секунди:

І навіть якщо Зеленський стане президентом, то суду справедливого над Порошенком не буде, бо він відкупиться. Порошенко поділиться з Коломойським награбованим і про нього забудуть у телевізорі. Так завжди було, і так буде. Ворон ворону око не вийме.
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-04-19 23:50  
Qualcuno написано:
Це дуже неоднозначний аргумент. Люди можуть скаржитися на ціни, при цьому кочегарити до 25, ходити в трусах і ще й відкривати вікна, бо жарко. Серйозно, багато таких знаю. Світло, вода - те саме.

До речі, читав колись на цю тему, що на багатому Заході люди економніше споживають комунальні послуги. Наприклад, стандартна температура опалення зазвичай менше 20 градусів, а не як у нас топлять, щоб в трусах можна було ходити по хаті. А у Франції стараються не засиджуватися в душі, а швиденько сполоснутися і вилізати. Може, є хто тут, хто має про це достовірну інформацію чи особистий досвід? Бо в мене поки інформація на рівні "одна баба сказала"
Nicolas Smith 
Забанено
Забанено

2019-04-20 00:07  
Krest0 написано:
До речі, читав колись на цю тему, що на багатому Заході люди економніше споживають комунальні послуги.

А може читали, що на тому Заході трохи тепліше ніж у нас?
А кочегарити у нас можуть лише люди із субсидіями, або ті, які хронічно не платять за комунальні послуги, чи махлюють з лічильником.
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-04-20 00:13  
Nicolas Smith написано:
на тому Заході трохи тепліше ніж у нас?

Де саме? У Канаді? На Півночі США? Скандинавії? Приморській частинах Німеччини/Франції? На Британських островах з їх вогкістю?
Krest0 написано:
на багатому Заході люди економніше споживають комунальні послуги.

Підтверджую за Швайцарією і Францією.
Nicolas Smith 
Забанено
Забанено

2019-04-20 00:21  
don pedro написано:
Де саме?

У Іспанії тепліше. Не дарма там Порошенко дачу купив. Хоче в трусах зимою ходити, і за опалення не платити.

don pedro написано:
Підтверджую за Швайцарією і Францією.

У Швейцарії та у Франції люди добрі зарплати мають. Підтверджую.
Їхня економність свідчить лише про те, що вони жадібні до грошей. І це теж факт.
don pedro 

2019-04-20 00:28  
Nicolas Smith написано:
вони жадібні до грошей.

І це говорить на їх користь, бо нічого поганого в ощадливості немає. Це їх гроші. Моїм дорогеньким маленьким зубожілим українчикам теж давно слід цьому навчитись і жити у світі суворої дійсності, а не у власних мареннях про опалення невідомо для чого збудованого маєтку на п'ятнадцять кімнат халявним газом, лайкаючи про цьому щось у "айфоні", взятому в кредит.
Nicolas Smith написано:
Не дарма там Порошенко дачу купив.

Як приплести Порошенка до питання вартості комунальних послуг і клімату на ЗаходіHappy
R.V.V. 
Забанено
Забанено

2019-04-20 00:43  
Не розумію вас людей? Невже ви хочете ще п'ять років мучитись? При такому президенті, про якого все давно вже відомо. Якщо так, то мені вас шкода.

Додано через 7 хвилин 1 секунду:

Справа тут навіть не в Зеленському, а в альтернативі. Брудна робота Петра Олексійовича повернеться до нього.
Мене ось що хвилює: він нічого не програв у своєму житі. Що буде з ним, коли він зараз програє? Міст, вода, тіло.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 04.01.25

2019-04-20 00:57  
///
11994455 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 19.01.25

2019-04-20 02:08  
Я був тааааммммм...(на стадіоні) урааааа....
ALFROMEDA 
Відео Гуртом - підтримка та поширення
Відео Гуртом - підтримка та поширення

Востаннє: 20.01.25

2019-04-20 05:49  
R.V.V.
Обравши обіцянки ковбаси по 2.2 ти не отримаєш ні ковбаси ні свободи.
Повір, я чудово розумію що Порошенко не найкращий президент світу, але чи дійсно ти насолиш Порошенкові, якщо продаш країну руському міру за обіцянки?
don pedro 

2019-04-20 06:13  
ALFROMEDA
Судячи з його дописів, він вірить, що і війну Порошенкоо розпочав, українська мова роз'єднує Україну, а Порошенко особисто винен, що його пенсія складає 1500 гривень. Пенсійна ватка.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 531, 532, 533  наступна