Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 20.11.24

2019-04-19 13:32  
don pedro написано:
головнокомандувача

Ніяк! І це не моя фантазія чи марення. На всі питання, які йому ставились вчора він відповідав розпливчасто, неконкретно, то-се, а ось коли спитали чи буде він армією відвойовувати Донбас (про Крим мовчу) - була чітка відповідь: НІ!
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2019-04-19 13:46  
Tarasyk написано:
Де законопроект про зняття суддівської недоторканості? Президент має право законодавчої ініціативи. Він може подати будь-який законопроект на розгляд до Верховної ради. Такий законопроект було подано? Ні. Так що не треба тут казати про "тупо нема повноважень". І я не кажу вже про зняття депутатської недоторканості і закон про імпічмент, які також обіцяли в 2014.
а скільки ПРИЙНЯТИХ Верховною Радою законів було скасовано Конституційним судом на підставі неконституційності? ви так кажете, ніби стару систему і людей, що її становлять, можна взяти і посунути з хлібного місця, і вони при цьому не будуть пручатися. чому ви вирішили, що це так просто? що бачу я, так це абсолютно безнадійну ситуацію, в якій Порошенку та купці інших виняткових людей вдалося пустити тріщину в до цього абсолютно монолітній структурі. це прогрес. хочете революцію і масових розстрілів — треба було в 2014 обирати іншого кандидата (що цілком могло скінчитися зникненням України як держави).
Tarasyk написано:
Після майдану вікно можливостей і швидких реформ закрилося дуже швидко, мабуть вже за півроку. Далі почалася імітація, цементування і оновлення існуючої системи.
я бачу абсолютно протилежну картину.
Tarasyk написано:
По-друге, це показує, що навіть в Україні діє принцип політичної відповідальності. І якщо 5 років займатися окозамилюванням, то люди це бачать і вже на наступних виборах обирають іншу владу.
окозамилюванням займалися олігархічні ЗМІ.
Tarasyk написано:
Нехай політики
Нехай політики… а політики ніколи не зроблять більше за те, що готові зробити люди. з таким народом, як у нас, це взагалі чудо, що вдалося зробити бодай щось.
EvGaS 
Відео Гуртом - субтитрування

Востаннє: 26.02.22

2019-04-19 13:47  
Arsenfpu написано:
57 відомих українських діячів виступили із заявою щодо другого туру виборів президента України, в якій закликали не голосувати за кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Оце хоча б є надія що на когось подіє, якщо почитають хто саме у тім списку.

Як у власній голові вітер через розчарування, то може хоча б до розумних людей з тої ж «Могилянки» дослухаються.

Ну дійсно, в нас забагато сподіваються що все стане одразу й так добре як магічно спасителя обрати.
Реформи — це процес довгий і на роки. І революція не закінчувалася — вона тривала і триватиме ще не один рік. Хто хоче продовжувати майданівські реформи — обирає одного кандидата. Хто бажає повернутися назад до радянщини або ж просто мріє перегорнути все як сторінку у книжці — голосує за іншого кандидата.

Не люблять у нас люди чомусь сприймати дійсні можливості перспективи і чомусь дуже легко ведуться на рожеві окуляри з зомбоящика. Може й дійсно до інтелігенції ХХІ ст. дослухаються.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2019-04-19 14:10  
///
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-04-19 14:11  
Arsenfpu написано:
відповідав розпливчасто, неконкретно

І так, до речі, в усьому.
Arsenfpu 

2019-04-19 14:36  
"Квартал", "Дядя", "Нижні" та "Регіони", - BIHUS info розповіли про таємне керівництво команди Зеленського

"Журналісти проекту BIHUS info розповіли про таємне листування між членами команди Зеленського і про реальне керівництво у штабі Зеленського.
Як повідомляє Цензор.НЕТ, журналісти BIHUS info впевнені, реальне керівництво штабом Зеленського - це не ті люди, які були публічно представлені кандидатом у Президенти України, і саме вони мають шанси отримати високі посади і фінансові потоки.

За даними проекту, групою "Дядя" керує адвокат олігарха Коломойського Андрій Богдан. Саме Коломойського в листуванні називають "Дядя" або "Людина із Женеви".

Групу "Нижні" очолює юрист Сергій Нижній. Він і його юридична компанія співпрацювали з "Кварталом", консультували студію щодо податків, зараз обслуговують партію. Журналісти впевнені, що зараз група "Нижні" діє самостійно і з її діяльністю пов'язаний нардеп Антон Геращенко. Хоча сам Нижній це заперечує.

Третя група - "Регіони". Її очолює Ілля Павлюк, який за Януковича "засвітився" помічником нардепа Ігоря Калетника. У той період Павлюка називають "рішалою на митниці", "посередником у митних питаннях" і навіть "королем контрабанди" в західному регіоні.

Четверта група впливу - "Квартал". Її очолюють бізнес-партнери Зеленського брати Сергій і Борис Шефіри. "
igor911 
Модератор відео

2019-04-19 14:41  
Зе-телеграм: таємні переписки команди Зеленського
Розслідування Bihus.Info :
https://www.youtube.com/watch?v=y5GQHVyF5kE
EvGaS 

2019-04-19 14:48  
Новина:

Президент Порошенко йде серед народу на стадіон

Просто іде серед народу.

кому цікаво — шукайте стріми у соцмережах
підпільник 
VIP

Востаннє: 02.09.24

2019-04-19 14:55  
а буде таки смішно якшо в 2 турі виберуть порошка, да шей з розгромним рахунком. ги.
ну дадуть цьому 10% і усьо. а він уже всі корони переміряв. і як із трампом і із меркель, і як війська по карті совать
і шо в оон говорить. а тут народ: нє, помріяв - лізь назад на сцену, розкаж анікдот. так жорстоко поржать з клоуна .... я мабуть місяць всцікацця буду. ги-ги.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-04-19 15:02  
Роман Цимбалюк
Український журналіст, кореспондент агентства УНІАН в Росії
У Росії теж читають нашу соціологію. Саме Зеленського як майбутнього президента почав мочити зомбоящик
https://gordonua.com/ukr/blogs/cimbalyuk/-v-rosiji-tezh-chitajut-nashu-sotsiologiju-same-zelenskogo-jak-majbutnogo-prezidenta-pochav-mochiti-zombojashchik-899729.html
Цитата:
Кілька людей запитали мене: "Ти тепер топиш за Зеленського?" або "Ти перевзувся?".

Відповідаю. Якби я голосував, то мій вибір – чинний президент. У нього багато косяків і багато досягнень (списками першого і другого можете мірятися у коментарях). Для мене головна заслуга Петра Порошенка в тому, що під його керівництвом Україна збереглася як держава. У країні, в якій я працюю, були і залишаються інші плани щодо цього.

Мені здається, лідеру президентських перегонів варто уважніше дивитися на тих, хто його критикує, а не облизує як тріумфатора.

Чому я не виборець Зе? Він тільки почав представляти свою команду, а я хочу знати конкретно до виборів прізвища людей, кандидатури яких він внесе на посади міністра оборони, міністра закордонних справ, голови СБУ і генпрокурора. Я хочу знати, хто буде начальником Генштабу. По прізвищах!

Якщо хтось думає, що фраза "а то Путін нападе" втратить свою актуальність після виборів, можу вас засмутити. Він уже напав, і вони не заспокоїлися. Вони хочуть, щоб нас не було. Зовсім.

Чому я пишу зараз більше про Зеленського? Річ у тому, що в Росії теж читають нашу соціологію і розглядають саме його як майбутнього верховного головнокомандувача нашої країни. Саме йому передали "привіт" із Москви, коли оголосили рішення про заборону постачань нафти в Україну. Саме його як майбутнього президента почав мочити зомбоящик. Це реалії.

Можна, звичайно, було взагалі помовчати три дні, але в нас поки з роботи за думку не звільняють. Я не агітую за одного чи іншого. Пишу про це тому, що у фільмі "Слуга народу" теми військового вторгнення в Україну не розкрито. Зовсім. Якщо потенційний президент не розуміє, що його/нас уже почав пресувати "небрат", то це дуже погано.

А Володимир Олександрович відповідатиме найперше за "міжнародку" і безпеку. З усією моєю глибокою повагою до лікаря Євгена Комаровського, який говорить/кричить про життєву необхідність щеплень (у мого сина всі щеплення зроблено).

І найголовніше: зараз у нас два кандидати – кожен має право вибирати, за кого голосувати. Але президент у нас буде один. Для всіх. Тут Петро Олексійович нікого не обдурив.

Не можна дивитися на світ лише через призму "порохобот" або "зеленобот". Україна – не острів і наші сусіди після виборів не зникнуть "як роса на сонці".
Arsenfpu 

2019-04-19 15:07  
Нові обличчя: Wide grin
EvGaS 

2019-04-19 15:16  
підпільник написано:

а буде таки смішно якшо в 2 турі виберуть порошка, да шей з розгромним рахунком. ги.
ну дадуть цьому 10% і усьо. а він уже всі корони переміряв. і як із трампом і із меркель, і як війська по карті совать
і шо в оон говорить. а тут народ: нє, помріяв - лізь назад на сцену, розкаж анікдот. так жорстоко поржать з клоуна .... я мабуть місяць всцікацця буду. ги-ги.

Ну я не настільки злорадний.

Додано через 2 хвилини 17 секунд:

Arsenfpu написано:
Нові обличчя: Wide grin

Ото гади, ото б кожному б з них по гірчичнику! ХД
don pedro 

2019-04-19 15:23  
Одне цікаво: наскільки швидко зебіли відречуться від своєї підтримки свого обранця у випадку його перемоги? Думаю, десь за півроку.
Arsenfpu 

2019-04-19 15:24  
don pedro
А зречення не буде! Буде заперечення причетності до сего дійства Happy
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-04-19 15:26  
пане Gin_ger, а навіщо ви постите статті, в яких написано те саме, що ми вам уже два тижні втовкмачуємо?
EvGaS 

don pedro написано:
відречуться від своєї підтримки свого обранця у випадку його перемоги? Думаю, десь за півроку.

Ну я б поставив на числа від кількох годин до кількох діб. ))
don pedro 

Arsenfpu
Нагадуватиме, як десь дивовижним чином розсмоктались виборці Януковича.
EvGaS 

2019-04-19 15:31  
Virake
та нехай, якщо йому те подобається.

То одне тут можна, то не можна — нехай собі тихенько пише. (мені все одно у тому форматі читати не зручно, тому й особливо не вчитуюсь))

Додано через 1 хвилину 3 секунди:

don pedro написано:

Ви ж помножте на коефіцієнт досвіду — з досвідом все зазвичай виходить швидше.
don pedro 

2019-04-19 15:35  
Virake
Заради приколу і щоб побачити ваші відповіді.
EvGaS
Страшно сказати: вони зрозуміють (можливо), що президенти Голобородько і Зеленський - різні особи! І одна з них - повна маніпулятивна вигадка! З іншого боку, багатьом людям знадобились роки, щоб усвідомити, що Термінатор і Шварценеггер - теж різні особи. Але надія є...
Arsenfpu 

2019-04-19 15:47  
Он уже Ляшко спереживався за нашого клоуна: Wide grin
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-04-19 16:10  
Virake написано:
пане Gin_ger, а навіщо ви постите статті, в яких написано те саме, що ми вам уже два тижні втовкмачуємо?

Бо месьйо Жінже читає тухесом ^__^
don pedro написано:

Угу, як кажуть мої знайомі: «не знаю жодного знайомого, хто голосував за Януковича».
Arsenfpu написано:
Он уже Ляшко спереживався за нашого клоуна

ЗеРо спатиме з Ляшком? O_o А що, як йому сподобається? @_@
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2019-04-19 16:34  
///
demitsuru 

2019-04-19 16:41  
Arsenfpu написано:
Нові обличчя:

По Разумкову: «Мені тоді було 22 роки. Мій прихід в Партію регіонів був усвідомлений після 2004 року. Я не підтримував Віктора Ющенка. І так я потрапив у Партію регіонів. Я ніколи не був у молодих Регіонах. Це — фейк. Прийшов туди, тому що я не сприймав ситуацію у державі у 2004, 2005 і 2006 роках»

Я взагалі то грав в компьютерных клубах на той час. Lineage 2 і Ультіма Онлайн. Мені було байдуже.
Я дивився Задорнова, я дивився Російський Новорічний вогник, і все так інше, з яких можна було зробити висновок, я був не свідомий щодо геополітики, бандитизму і тп.
В мене життя так склалося, що я по справжньому почав заробляти тільки в 26 років, з яких почав платити податки. І то, я ще не до кінця все розумів. Після 2013, після того як батько приймав участь (вже на наступний день, після розстрілу людей на майдані), і після загарбницької війни, після отримання повістки в воєнком...Для мене росіяни, які підтримують усе це - вороги, усе російське для мене ніщо. Ні розважальний контент, ні ігри, ніщо. Мені бридке усе що пов'язано з Росією.
За ці 5 років, я багато чого побачив і навчився, і ще доведеться вчитися.
Але моє право голосу ніхто не забере.
Серед нас, багато хто колись приймав участь в корупції, або в протиправних дій (Наприклад як ми качаємо нелегальний контент на толоці, за який би посадили в будь якій нормальній країні) І всі ми розуміємо що до чого.

Тобто, називати українців, які були в минуломуне проросійськими, а миролюбними щодо сусідів в Росії, це не гріх. І наведіть факти проросійськості Разумкова.

По списку далі.
Можна пояснити вашу логіку, яки визначаєте що є не заангажованим і старі обличчя? Рябошапка не був причетний до жодних корупційних скандалів.
Багато з них працює опосередковано на будь якого олігарха(ну я не працював)
Багато хто з досвідом, намагався працювати на державу, і при цьому треба працювати для своєї сім'ї і тд.
Це так само, звинувачувати Бігуса.інфо чи Схеми, що вони знають правду, але нічого не можуть вдіяти. Тільки незначні досягнення в покаранні корупціонерів нижнього ешелону.
Судячи з вікіпедії, у нього великий досвід. Це досвід ніде не валяється. Ви кажете Порошенко досвідчений? При тому що По звинувачували в корупції, і докази. Тоді де докази того что Рябошапка пов'язаний з Азіровим?

Далі. Богдан. Ви перекручуєте, і вписуєте в список лівих людей. Він не має ніяких зв'язків щодо політичної діяльності Зе команди.
У нас в селі були листівки, де тупо тільки про зв'язки з Коломоським у декілька рядків. Маленькі такі листівки, щоб дупу підтирати

Данилюк, тут я хз. Нічого хорошого сказати не можу. Він також приймав участь в незаконному приватизації ПБ.

Апаршин. Ще раз, які нові обличчя, на посаду міністра оборони? Будь який військовий з фронту? Є кандидати, окрім Порлторака міністра і генштабу Муженко?
У Апаршина більш яскравий бекграунд ніж у Полторака.
ЩЕ раз поясни своє бачення нові обличчя. Це бля якісь діти? Підлітки? Студенти? 30, 40 річні прифронтові солдати на пост міністра оборони?
Ну... розгорнуто поясни.

Баканов. Поясни що таке офшори? Це слово для залякування тих, хто не знає що це за слово?
Бізнес партнери в чому? Єдине що нас має хвилювати то це стосунки з тими, хто буде сидіти на потоках розкрадання надр чи фінансової системи. Його обов'язки взаємодія з ВР, не посада якась.

Бабак. Навіть не бачу сенсу щось пояснювати, якщо челяді достатньо такого компромату. То це нове обличчя, чи просто додали до списку заради "ого як багато не нових облич" ефекту.

Все що "ймовірний" повня нісенітниця. Вже казали, що в штабі Зе свобода. В ефірі "Право на владу" вчора Зе сказав, що свобода в штабі Зе, але він ніколи би не прийняв до команди суперечливих людей.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-04-19 16:44  
don pedro написано:
Заради приколу і щоб побачити ваші відповіді.
все у них по приколу та по приколу…
don pedro написано:
Страшно сказати: вони зрозуміють (можливо), що президенти Голобородько і Зеленський - різні особи!
а хіба такі ж різні? Голобородько обсирав українське не гірше за інших персонажів Зеленського. власне це мене шокує найбільше: фанати Зеленського прикидаються, ніби той білий і пухнастий, хоча насправді він у своїх передачах, серіалах і фільмах РОКАМИ принижував саму ідею України як нації, що має право на самостійність (що державну, що культурну). це пояснює, чому за нього голосує русня, але це ж треба мати цілковиту кашу в голові, щоб закривати очі на антиукраїнство Зеленського і при цьому фарбувати себе патріотами.

цікаво: щойно отримав дзвінок із записом голосу Порошенка. то це так вам дзвонили? бо те, про що я казав перед цим — то було інше. там дзвінок був наживо, і говорив не сам президент.
demitsuru 

2019-04-19 16:51  
hetzendorf

у людей якийсь сказ на підписи "я проти ЗЕ" ?
А з якого ти міста? чи всі там одягають футболки, "я проти ЗЕ"?
Чи тільки не соромно показувати свій вибір на толоці?

Додано через 2 хвилини 2 секунди:

Virake
Virake написано:
а хіба такі ж різні? Голобородько обсирав українське не гірше за інших персонажів Зеленського. власне це мене шокує найбільше: фанати Зеленського прикидаються, ніби той білий і пухнастий, хоча насправді він у своїх передачах, серіалах і фільмах РОКАМИ принижував саму ідею України як нації, що має право на самостійність (що державну, що культурну). це пояснює, чому за нього голосує русня, але це ж треба мати цілковиту кашу в голові, щоб закривати очі на антиукраїнство Зеленського і при цьому фарбувати себе патріотами.

а що не так, коли деякі українці поводяться як скажені ватніки?
ви розповсюджуваєте ненависть.

Додано через 2 хвилини 3 секунди:

Лолол.. я погоджуюсь з адміном щодо "https://toloka.to/t100198-1350#1086538"
реально це якась хвороба політична.
Треба після 21 якось забути дорогу до флудильні %))))

Додано через 1 хвилину 54 секунди:

Цитата:
Як ми вже повідомляли, Порошенко централізовано звозить людей на дебати. І користується своїм службовим становищем - організація підвозу йде через ОДА, через губернаторів. Про це нам розповіли самі люди і водій, який їх привіз. Тим часом кияни, які живуть і працюють в околицях стадіону, обурюються тим, що не можуть вільно пройти через обмеження пересування.
T-Mon 
Свій

2019-04-19 17:08  
removed
EvGaS 

2019-04-19 17:37  
Arsenfpu написано:
Он уже Ляшко спереживався за нашого клоуна: Wide grin

Трясця, як уявив, так став одразу поважати Ляшка більше на цілих 10 відсотків. ))))

Однозначно — як політик-комедіант Ляшко точно на голову вищий. Звісно що користі від нього не стільки, скільки б хотілося…
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-04-19 17:38  
мабуть за Покращення Життя Вжесьогодньовича.
EvGaS 

2019-04-19 17:40  
hetzendorf написано:
ЗеРо спатиме з Ляшком? O_o А що, як йому сподобається? @_@

Тоді Україна стане світовим лідером з випуску BL-манґи та яою.
Arsenfpu 

2019-04-19 17:44  
demitsuru написано:
І наведіть факти проросійськості Разумкова.

Пане, Вам ці факти наводились, але якщо пам'ять пішла гуляти. то погортайте трохи сторінок назад - знайдете.
Та сперечатися із послідовником Бога Зе я не маю наміру, бо всі, хто проти нього - ВИШИВАТНІКИ! Ге ж?! Wide grin

Додано через 3 хвилини 48 секунд:

hetzendorf написано:
ЗеРо спатиме з Ляшком?

Важко сказати. Оскільки усе, що стосується ЗЕ йде винятково через Рябошапку, Данилюка й решту "сподвижників", то може вони перехоплять ласий шматок Happy
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 531, 532, 533  наступна