Автор |
Повідомлення |
armogun Попереджень: 1
|
2019-03-11 19:58 |
MasonTod
Ви реально наївні, я тут 4 кремлебота нарахував , Keltirulla він же Robar III проколовся на українському прислів'ї , джинжер - без коментарів, з 11 року нічого не завантажує - лише в чаті поносить |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:00 |
кокошнік написано: | він не тіко троль, він переконаний у правоті свого флуду-тролю |
у нього шизофренічний марічкосвіт збігся з тезами замовників флуду від мудачуківської партії))))) |
|
|
|
|
linara Частий відвідувач
|
2019-03-11 20:03 |
двоє ображених кукурікають під шконкою))))))))))))))))))))) |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-03-11 20:03 |
розбір польотів №4 Keltirulla написано: | я не скаржився, лиш написав, про обґрунтування. знову ви приписуєте мені, те, що я не робив. | коли хтось каже, що хтось інший безпідставно зробив щось погане (в даному випадку — образи), це цілком підпадає під визначення скарги. Keltirulla написано: | Гаразд, почну з самого початку. Раніше віртус писав купу постів, про винятковість та правильність сучасних українських націоналістів (від постів, що це єдина надія всієї білої раси, до їх всесвітньої унікальності), йому наводились приклад (як від мене, так і від інших користувачів толоки), про велику подібність його обожнюваного предмету (націоналістів) до тих, кого він ненавидить (комуністи).
В його тезах про українську імперію, та про те, що лідер азову говорить про підпорядкування москви Києвом, та його власне переконання, що це можливо - було паровано моєю тезою, що українці нездатні в себе в країні лад навести, а беруться розв'язувати проблеми всесвіту. Тепер ясно? | я це все прекрасно пам'ятаю. ось у чому річ: в рамках цієї дискусії він цього не казав. цілком можливо, що він про це думав, або хотв сказати, але ми ж цього не знаємо напевне? зрештою, він міг і змінити свою думку з того часу, або навпаки, знайти нові аргументи на її користь. тому так, як зробили ви, робити недоцільно. бо ж, по-суті, ви відповідаєте на його тези не з тієї дискусії, яка йде зараз. звичайно, це не значить, що треба ігнорувати все, що було раніше, але слід відповідати на чинні тези, а не старі, які вже можуть не передавати дійсності. Keltirulla написано: | ну, науково розмовляти з віртусом давно потреби не маю. | а коли мали? Keltirulla написано: | ні, там чудово видно інше тлумечення слова "нормальний", ніж в пості Mr Yuran. | ще б пак інше — моє! Keltirulla написано: | що саме? про нормальних людей з особливими потребами, чи про ненормальних які потребують спец утримання? | докази того, що вираз «ненормальний» не може мати значення «той, що виходить за межі норми», а може значити тільки і виключно «божевільний» (психічно-хворий). |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:04 |
armogun написано: | я тут 4 кремлебота нарахував |
Кожен, хто не підтримує Український Націоналізм, тим чи іншим чином працює на моцкву. |
|
|
|
|
|
2019-03-11 20:05 |
а від вірейка я взагалі в шоці - він будує конструктив з кремлеботами |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2019-03-11 20:08 |
Virake написано: | ще б пак інше — моє! |
отож, інше ваше. А основне то пана Юрана.
Virake написано: | коли хтось каже, що хтось інший безпідставно зробив щось погане (в даному випадку — образи), це цілком підпадає під визначення скарги. |
я просив підстав. навіть ще тоді виділив жирним.
Virake написано: | я це все прекрасно пам'ятаю. ось у чому річ: в рамках цієї дискусії він цього не казав. цілком можливо, що він про це думав, або хотв сказати, але ми ж цього не знаємо напевне? зрештою, він міг і змінити свою думку з того часу, або навпаки, знайти нові аргументи на її користь. тому так, як зробили ви, робити недоцільно. бо ж, по-суті, ви відповідаєте на його тези не з тієї дискусії, яка йде зараз. звичайно, це не значить, що треба ігнорувати все, що було раніше, але слід відповідати на чинні тези, а не старі, які вже можуть не передавати дійсності. |
ще раз. У цій розмові він писав, підпорядкування москви Києвом. Саме на цю тезу я відповів. що українці не можуть у себе порядок навести.
Virake написано: | а коли мали? |
був наївним, каюсь. Років 4 тому , коли віртус був ще модером. |
|
|
|
|
|
2019-03-11 20:08 |
Слава Україні ! |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:11 |
|
|
|
|
|
linara Частий відвідувач
|
2019-03-11 20:12 |
armogun написано: | Слава Україні ! |
|
|
|
|
|
|
2019-03-11 20:16 |
MasonTod
Розслідування Бігуса - фейк, але це не означає що там не крадуть
Додано через 1 хвилину 32 секунди:
linara
а от під 338 статтю тебе |
|
|
|
|
linara Частий відвідувач
|
2019-03-11 20:17 |
MaняTod написано: | чи потрібне 8 березня? |
це питання я бачу для тебе вельми болюче, маня)))))))))))))))))))))))))))))) |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:18 |
armogun написано: | Розслідування Бігуса - фейк, але це не означає що там не крадуть |
Не думаю що на 100 відстків фейк. Десь на половину правда. Але цікаво як синхронно авакян спрацював з нац дружинами після бігуса. Тут точно є план. Головне що усунення педра для України вигідне. авакян торгує сракою - показує можливості і шантажує кандидатів. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2019-03-11 20:18 |
|
|
|
|
|
|
2019-03-11 20:22 |
linara
Keltirulla
Я вам про образи а ви мені про гарбузи , полосаті |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:25 |
armogun написано: | Я вам про образи а ви мені про гарбузи , полосаті |
Не спілкуйся з фіцькою, йому йде оплата за дискусії і перекривання постів. Повний ігнор і доповідь модерам - єдиний шлях дій. |
|
|
|
|
linara Частий відвідувач
|
2019-03-11 20:26 |
arоmogun написано: | а от під 338 статтю тебе |
по політичній статті не гріх сидіти
коли ми повернем владу, то відміним політичні статті
а таких ароматних гандонів, як ти, будем садити за пєдарастію)))))))))))))))))))))
вийдеш на свободу одразу великим авторитетом |
|
|
|
|
|
2019-03-11 20:33 |
linara
Свідомість , Майдан, Незалежність, Слава Україні ! Бандері слава !
Додано через 2 хвилини 33 секунди:
MasonTod
А я і не спілкуюся - я рву пукан. |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:35 |
armogun написано: | А я і не спілкуюся - я рву пукан. |
За кожен пост відповідь він отримує +15 рушлєй.
|
|
|
|
|
|
2019-03-11 20:43 |
MasonTod
СлавьЯньІнь рассасускій - велікій глаз узкій |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:45 |
armogun
Слов'яни від слова СЛОВО, бо мали мову задовго до Європи, німець означає німий.
А кацапи так - руССкє - око вузьке. Бо хазаро-монголоїди. |
|
|
|
|
|
2019-03-11 20:47 |
MasonTod
правильно, в нас так і звучить слов'янин , а в них - Славь янь інь. московією давно править Китай |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-03-11 20:49 |
розбір польотів №5 Keltirulla написано: | отож, інше ваше. А основне то пана Юрана. | ні, там все моє. даю слово. чому ви вирішили, що я когось перекривлюю? це скоріше той пан писав саркастично, а я, навпаки, вирішив показати, що думка, з якої він кепкував, насправді має право на існування. Keltirulla написано: | я просив підстав. навіть ще тоді виділив жирним. | саме так. і підстави очевидні — те, що від вас образи теж звучали. про це я і кажу, про безглуздість. Keltirulla написано: | ще раз. У цій розмові він писав, підпорядкування москви Києвом. Саме на цю тезу я відповів. що українці не можуть у себе порядок навести. | ви писали про розв'язання проблем усієї білої раси, а не конкретно про завоювання Росії (щодо цього ви писали в інших постах). просто вважаю, що недоречно так додумувати тезу співрозмовника. Keltirulla написано: | був наївним, каюсь. Років 4 тому , коли віртус був ще модером. | гм, а мені навпаки здається, що зараз він став набагато цікавіші речі писати і менше сваритися. але то вже суб'єктивно.стривайте… та ж цей словник на першому місці подає мою інтерпретацію, а не вашу. armogun написано: | я тут 4 кремлебота нарахував , Keltirulla він же Robar III проколовся на українському прислів'ї | чим він кремлебот? і хто інші 3? |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 20:50 |
armogun написано: | РФ давно править Китай |
Нууу, китаю дали трохи землі на сході але хто насправді вигодонабувач від викачки надр з московії можна зрозуміти подивившись ДЕ ГРОШІ. Підказочка - місце смерті Литвиненко і Березовського. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-03-11 21:01 |
кібердурником написано: | Слов'яни від слова СЛОВО |
Не лепечи хріні, кіберенергетичку, від слова "славен" та від "Slave" - раб. Самі скіфи себе сколотами звали. От дурило школярське. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2019-03-11 21:01 |
Virake
Virake написано: | це скоріше той пан писав саркастично, а я, навпаки, продемонстрував, що думка, з якої він кепкував, насправді має право існування. |
в даному випадку. ви змінювали значення саме його посту.
Virake написано: | ви писали про розв'язання проблем усієї білої раси, а не конкретно про завоювання Росії (щодо цього ви писали в інших постах). просто вважаю, що недоречно так додумувати тезу співрозмовника. |
так, писав. Але знову ж беремо усе моє твердження. "українці порядку в країні навести не можуть, а беруться розв'язувати проблеми усієї білої раси" (про розв'язання проблем кричать гучно, правда вирішеної я жодної не побачив) так і тут, я додав це, щоб показати, що крім крику — жодного плану, чи напрацювань. якими б вони рухались немає. Чому вам це потрібно розжовувати, я не розумію.
Virake написано: | м, а мені навпаки здається, що зараз він став набагато цікавіші речі писати і менше сваритися, але то вже суб'єктивно. |
можливо це справді так, але не слідкую за його постами. Багато часу проводжу без інтернету, чи лиш з 2г, від одного з моб. провайдерів.
Virake написано: | стривайте… та ж цей словник на першому місці подає мою інтерпретацію, а не вашу. |
він не подає інтерпретації "інвалід". |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-03-11 21:03 |
Keltirulla написано: | українці порядку в країні навести не можуть, а беруться розв'язувати проблеми усієї білої раси |
Якщо мати на увазі деяких кадрів із нацжінок та нацкорпусів, то се чиста правда. |
|
|
|
|
linara Частий відвідувач
|
2019-03-11 21:04 |
MaняTod написано: | Нууу, китаю дали трохи землі на сході але хто насправді вигодонабувач від викачки надр з московії можна зрозуміти подивившись ДЕ ГРОШІ. Підказочка - місце смерті Литвиненко і Березовського. |
от бач маня, можеш іноді тверезо мислити
ти шо закодувався? я дуже радий за тебе
то може одразу будеш на наглосаксах паразитувати?
навіщо тобі іти кружним шляхом у Лондон через московські болота? |
|
|
|
|
MasonTod
|
2019-03-11 21:04 |
Cleaf 1.1.1.4 написано: | Від слова "Slave" - раб. |
Кацапо-хозарський думковірус. Латиною раб sclavus. Буковку "к" хозари тихенько приховали.
До того ж, походження слова "німець" вам жоден хозарин не поясне. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2019-03-11 21:05 |
Cleaf 1.1.1.4
|
|
|