Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
Anonymous 

2019-02-08 09:02  
Якщо порошенко справді патріот України, - він має зняти свою кандидатуру на користь Кошулинського.

Він вже свою роль відіграв - з церквою в історію ввійшов, грошей достатньо "заробив".

Якщо хоче добра Україні, то має зніматися.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 19.11.24

2019-02-08 10:29  
Нічний Вітер написано:
грошей достатньо "заробив"

Настала черга Кошулинського Wide grin
Anonymous 

2019-02-08 10:31  
Arsenfpu написано:
Настала черга Кошулинського

Цей хоч не втече.

Бо у косатої з вазеліном аеродроми запасні в Чехії та ізраілі - награбують і втечуть.
Arsenfpu 

2019-02-08 10:38  
Нічний Вітер написано:
Цей хоч не втече.

Та ну! Як вітер в полі шукатимемо... Десь там по Європах....
Anonymous 

2019-02-08 10:50  
Arsenfpu написано:
Десь там по Європах....

авакян в Італії, пораженко в Іспанії...
Arsenfpu 

2019-02-08 10:54  
Нічний Вітер
Та я ж ото й кажу!!!
Anonymous 

2019-02-08 11:01  
Кошулинського його побратими ні красти ні втекти не дадуть.
Хто був у бойових діях так себе не веде.
Arsenfpu 

2019-02-08 11:22  
Нічний Вітер написано:

Крєпко. І не підкопаєшся.
Головне, щоб в голову Кошулинського не закралися інші думки.
Anonymous 

2019-02-08 11:32  
Вчора бог'я філатов вскрився зі своєю руССкаязичною щелепою - не подобається порошенківському какцапу Січеславська область.

Січ москвинам досі як кість в горлі.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2019-02-08 15:07  
Robar III написано:
Поясніть. Бо складається враження, що ви дуже наївний.....хоч і позиціонуєте себе найрозумнішим толоки
дозвольте поставити вам відверте питання: навіщо ви взагалі звертаєтеся до того, хто, як ви вважаєте, зверхньо до вас ставиться? бо я сам, наприклад, на таких людей час не марную — вони усе одно нічого цікавого чи нового ніколи не кажуть. і мені дико бачити, як деякі гуртомівці самовіддано ковтають усі образи і приниження, продовжуючи спілкування з пихатими хамами.

тепер щодо підкупу виборців. не знаю, кого як, а мене така практика аж ніяк не надихає. тим більше тоді, коли її нібито застосовує президент моєї країни. це, м'яко кажучи, погано. судячи з того, що противники президента подають цю формацію так, ніби викривають злочин, то принаймні частині інших громадян таке теж не до вподоби, принаймні теоретично. тому мені здається (підкреслюю: здається), що в даному контексті підкуп виборців більше відбере голосів, ніж додасть. можна що завгодно думати про Порошенка, але він усе-таки досвідчений політик і мав би це знати. тому мені це скидається як не на фейк, то на внутрішній саботаж виборчої кампанії.

але — і це дуже важливо — наведене вище діє тільки в тому разі, коли виборців така практика дійсно відверне від Порошенка. а якщо це дійсно свідомий, зумисний, прорахований крок, який дійсно додасть йому голосів… що ж, тоді я не можу його засуджувати. країна в таких обставинах, що програш на виборах буде більшим злочином, ніж підкуп виборців.
ssTAss написано:
в цю новину я схильний більше вірити ніж ні, бо до мене додому ця "команда порошенка" приходила.... послав... а шкода, тра було теж це все взяти і опублікувати, тоді може б Ви повірили
а до мене не приходила. цікаво, чому? я за Порошенка на минулих виборах не голосував, а на цих до останнього збирався голосувати за Яроша (поки не стало відомо, що він не подаватиме свою кандидатуру).
Robar III написано:
Такс, народ, є проблема....
Є можливість на рік звалити в USA, в їх армійку, обмін досвідом й тп. Але до вересня треба здати тест на знання англійської та продовжити контракт ще на рік(мінімум). Я в роздумах, які ваші думки?
а ви англійську знаєте? якщо ні, то за пару тижнів ви її не вивчите. в іншому разі не бачу сенсу пропускати таку нагоду.
Anonymous 

2019-02-08 16:48  
кіберенергетиком написано:

Кошулинського його побратими ні красти ні втекти не дадуть.

Угу. На прикладі мосійчуків ми вже бачили, що поводить, ще й як. Зливай воду, кібердурничку, хана твоєму кришулинському. Навіть Гриценка не обжене.
кібердурником написано:
авакян в Італії, пораженко в Іспанії...

Спонсори "Сволоти" - по Ростовах і Австріях (що довів процес над Манафортом). Де там фротман?)
Повернімося до новин: трішки "стандартів БіБіСі" вам у стрічку. Високий суд Лондона задовільнив позов президента Петра Порошенка до корпорації BBC про наклеп. Бі-Бі-Сі збрехала, що адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен начебто отримав таємний платіж в розмірі не менше 400 000 доларів за організацію переговорів між Трампом і Порошенком. Посилання: https://www.pressgazette.co.uk/ukranian-president-in-libel-action-against-bbc-over-claim-of-300000-payment-to-fix-talks-with-donald-trump
З Твіттера: "Кампанія входить в стадію максимального бруду. Сьогодні спробували запустити відвертий фотошоп і видати його за путінський аналог кампанії Порошенка. Проте, оригінал знайшли - лінк в першому коментарі. Інформгігієна в наступні 2,5 місяці є критично важливою" (Володимир Ар'єв)

Стаття на тему: https://maidan.org.ua/2019/02/real-ni-spravy-istoriia-brekhni-pro-te-iak-poroshenko-v-putina-lozunhy-krav/
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2019-02-08 17:30  
Robar III
Про участь в миротворчих місіях не думав?

Штати це вагомий аргумент. Подивишся, оціниш. А як пощастить, то і свою Таю там знайдешWink (1)
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-02-08 17:33  
Virake
Я не писав про зверхність. Ну й так, з ваших дописів ви справді позиціонуєте себе найрозумнішим тут.

Щодо англійської, то певний рівень знань та практики є. Але всеодно треба буде багато згадувати, та вчити. Часу є до вересня, тому все цілком реально.

Додано через 1 хвилину 51 секунду:

gunnarukr
Чесно, в миротворці не думаю. Хоча там свої цікавинки є. Але там складніше з цим усим.
Anonymous 

2019-02-08 17:36  
Ще трішки цитат із Твіттера. "Ви думали: хто першим виступить проти поправок до Конституції. Свобода вже підтягнулася - видно отримала методичку від пуйла.
Ігор Степура: Поправки в Конституцію про ЄС і Нато - це прикра помилка.
Основний документ такими нюансами засмічувати не можна" (Іван Виговський).
У партії-помилці вважають, що курс на НАТО є помилкою. Цікаво, цікаво.
ЕНЕЙ.12 
VIP

Востаннє: 23.02.22

2019-02-08 17:39  
Arsenfpu написано:

Крєпко. І не підкопаєшся.
Головне, щоб в голову Кошулинського не закралися інші думки.

От звідки "такі" думки припущення чи висновки..., невже так вплинуло багаторічне промивання мізків "елєктарат всі анакаві, всє крадуть, а тє шо вже накралі тєпєрь будуть мєнше...", чи є якісь конкретні факти, докази чи хоча б обґрунтовані аргументи?!?!))

Ви хоч розумієте, сааме поняття націоналіст (не той що для галочки, а той що у свідомості)?!?
Для довідки, я не член партії, і навіть не прихильник (взагалі до жодної партії ніколи не вступав), але спілкувався з багатьма членами націоналістичних організацій (на відміну від інших, де або тупо гроші, або ж одне бла-бла-бла, без жодних конкретних, хоча б, аргументів..., хіба що натрапиш на кількох "ідейних" чи "профі партії"), тому уявляю про що говорю, а от ви напевне - ні!!!

Cleaf 1.1.1.7 написано:
На прикладі мосійчуків ми вже бачили

Просте питання -"він з якої партії"??? Без зайвого забалакування, проста відповідь!))
Anonymous 

2019-02-08 17:45  
ЕНЕЙ.12 написано:
Просте питання -"він з якої партії"??? Без зайвого забалакування, проста відповідь!))

З ляшківської, якщо вам цікаво. А 1994 року вступив до лав УНА-УНСО. 1998 року вступив до СНПУ (пізніше - "Свобода"). Тому побував у тій, що й герой кришулинський. А тепер вам кілька питань (для простої відповіді):
1) чи був Мосійчук на війні?
2) якщо партія виступає проти закріплення у Конституції курсу на НАТО, вони націоналісти чи агенти ворога?
3) якщо у партії Тягнивсрака був один героїчний придурок, де гарантія, що кришулинський не є таким самим придурком?
Arsenfpu 

2019-02-08 17:50  
ЕНЕЙ.12 написано:
От звідки "такі" думки припущення чи висновки...

З нашого з Вами життя в цій країні, а хто застав попередню, то й там.
ЕНЕЙ.12 написано:
"елєктарат всі анакаві, всє крадуть, а тє шо вже накралі тєпєрь будуть мєнше..."

А чого транскрипція з мокшанської? Українською таке хіба не кажуть?
ЕНЕЙ.12 написано:
чи є якісь конкретні факти, докази чи хоча б обґрунтовані аргументи?!?!))

Ще раз: розгляньте життя-буття нашої країни - невже є корелюючий зв'язок між тим хто себе як називає і тим як він поводиться?
ЕНЕЙ.12 написано:
Ви хоч розумієте, сааме поняття націоналіст (не той що для галочки, а той що у свідомості)?!?

Тобто, Ви стверджуєте, що коли людина називає себе націоналістом, то вона в принципі не може красти? Чи як сказав пан під сьогоднішнім ніком Нічний вітер: "побратими не дадуть та й не втече нікуди!"
ЕНЕЙ.12 написано:
Для довідки, я не член партії, і навіть не прихильник (взагалі до жодної партії ніколи не вступав), але спілкувався з багатьма членами націоналістичних організацій (на відміну від інших, де або тупо гроші, або ж одне бла-бла-бла, без жодних конкретних, хоча б, аргументів..., хіба що натрапиш на кількох "ідейних" чи "профі партії"), тому уявляю про що говорю, а от ви напевне - ні!!!

Отже, Ви стверджуєте, що на територіях, де націоналісти є при владі (місцевий рівень) - НАБУ, СБУ та решті немає чого робити?

Ви направду такий наївний чи просто Ваші бажання не дозволяють бачити українську реальність?
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2019-02-08 18:40  
Robar III написано:
Я не писав про зверхність. Ну й так, з ваших дописів ви справді позиціонуєте себе найрозумнішим тут.
як це я можу "позиціонувати" себе розумнішим за інших і при цьому не проявляти зверхності? що ж тоді ви маєте на увазі?
Robar III написано:
Щодо англійської, то певний рівень знань та практики є. Але всеодно треба буде багато згадувати, та вчити. Часу є до вересня, тому все цілком реально.
що ж, якщо ви вірите у свої сили, тоді вперед і з піснею.
Cleaf написано:
Ще трішки цитат із Твіттера. "Ви думали: хто першим виступить проти поправок до Конституції. Свобода вже підтягнулася - видно отримала методичку від пуйла.
Ігор Степура: Поправки в Конституцію про ЄС і Нато - це прикра помилка.
Основний документ такими нюансами засмічувати не можна" (Іван Виговський).
У партії-помилці вважають, що курс на НАТО є помилкою. Цікаво, цікаво.
але така думка має право на існування. зараз ЄС і НАТО є нашими основними геополітичними маяками, до яких ми рухаємося. проте нещодавно Британія вийшла з ЄС, а вона ж була одним із наших основних союзників в нашому курсі. що буде, коли й решта наших союзників залишать ЄС? з НАТО теж усе не так однозначно. чинний президент США має якісь підозрілі сентименти до Росії. яким буде наступний? а влада в інших країнах-членах НАТО? може бути все що завгодно. вже зараз далеко не всі вони добре до нас ставляться, а деякі відверто заграють з Росією.
Anonymous 

2019-02-08 18:47  
Virake
Тут справа не у президентах, а в гарантіях.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-02-08 18:51  
Virake написано:
нещодавно Британія вийшла з ЄС, а вона ж була одним із наших основних союзників в нашому курсі

У якому курсі? І що конкретного вона зробила для нас як «союзник»?
Virake написано:
чинний президент США має якісь підозрілі сентименти до Росії

…і саме з його обранням Піндостан нам нарешті надав літальну зброю!
Virake написано:
яким буде наступний?

А яким був попередній? Забули?
Virake написано:
вже зараз далеко не всі вони добре до нас ставляться

До нас завжди будуть ставитися, дбаючи передусім за свої інтереси.

Додано через 56 секунд:

Cleaf 1.1.1.7 написано:
справа не у президентах, а в гарантіях

Будапештський меморандум наочно показав істинну ціну тих «гарантій».
Anonymous 

2019-02-08 18:58  
hetzendorf написано:

Будапештський меморандум - то не стаття колективного захисту країн НАТО.
ЕНЕЙ.12 
VIP

Востаннє: 23.02.22

2019-02-08 21:15  
Arsenfpu написано:
А чого транскрипція з мокшанської? Українською таке хіба не кажуть?

Кажуть, одні на камери (політики посадовці і т.д.), а думають таки кацапською, або ж ті, що "це проковтнули", підхопили і повторяють як мантру, це один з наслідків, чому зараз так й живемо (не ходять на вибори, голосують за тих, хто вже "там і беззмінно"...)!
Arsenfpu написано:
Ви направду такий наївний чи просто Ваші бажання не дозволяють бачити українську реальність?

Та ні, якраз по реальних справах, я й дивлюся, а небеззмістовно та узагальнено змішую все, доводячи до того що все лайняно, нічого не зміниться..., то ж нічого й намагатися, щось змінювати, а іще нікому не можна вірити - "всі однакові і брехуни"!))
Arsenfpu написано:
Отже, Ви стверджуєте, що на територіях, де націоналісти є при владі (місцевий рівень) - НАБУ, СБУ та решті немає чого робити?

Не потрібно свої "погляди", видавати за мої твердження, навіщо ці підміни понять, та дешеві маніпуляції!?!))
Щодо згаданих органів (та й інших також), то вони повинні виконувати свою роботу по всій території, без виключень, головне щоб чесно, а не бути "псами влади"!!!
По решті не коментуватиму, бо то з розряду "переливання з пустого в порожнє"...)

Cleaf 1.1.1.7 написано:
З ляшківської, якщо вам цікаво.

От вся правда (до речі я знаю що він ляшківець) , все інше то "запльовування криниці", де був вже немає - це зветься самоочищення, і крапка!))
Cleaf 1.1.1.7 написано:
1) чи був Мосійчук на війні?

Подібні питання, потрібно ставити ляшківцям, а я точно не відношусь до числа їх адептів, так що знову промах!)))
Cleaf 1.1.1.7 написано:
2) якщо партія виступає проти закріплення у Конституції курсу на НАТО, вони націоналісти чи агенти ворога?

Те, що в нас написано в Конституції, не особливо вплине на наш туди вступ, а от шалена корупція, та відсутність РЕАЛЬНИХ реформ (точніше їх імітація), оце те про що завжди і голосно говорять в ЄС і НАТО!!!
Плюс те, що написав Virake..., можливо я, б трішки по іншому сформулював, та напрямок думок правильний!
Cleaf 1.1.1.7 написано:
3) якщо у партії Тягнивсрака був один героїчний придурок, де гарантія, що кришулинський не є таким самим придурком?

Тут ключове слово був, далі читайте відповідь на перше питання!!!)) І знову мимо))

hetzendorf написано:
До нас завжди будуть ставитися, дбаючи передусім за свої інтереси.

От тому й нам, першочергово, потрібно до всіх питань, підходити через призму своїх інтересів!!!
hetzendorf написано:

Cleaf 1.1.1.7 написано:
справа не у президентах, а в гарантіях

+++
virtus8hur 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 20.09.24

2019-02-08 22:47  
Robar III написано:
Є можливість на рік звалити в USA, в їх армійку, обмін досвідом й тп. Але до вересня треба здати тест на знання англійської та продовжити контракт ще на рік(мінімум). Я в роздумах, які ваші думки?

Не роздумуй, а йди.
Досвід не завадить - повернешся звідти крутим дуже.

P. S. Дозволь поцікавитись, а ти їдеш туди власним коштом, чи за державний рахунок (якщо це типу відрядження) ?
Anonymous 

2019-02-08 23:17  
ЕНЕЙ.12 написано:
От вся правда

Ні, Енейчику, то не вся правда. Вся правда - то те, що він устиг побувати (а може, й досі не вийшов) у: а) УНСО, б) СНПУ (що потім стала "Сволотою")
ЕНЕЙ.12 написано:
Подібні питання, потрібно ставити ляшківцям

Питання було поставлено вам. І ви знаєте відповідь (але тікаєте від неї, киваєте на ляшківців). Тому жодного промаху. Участь у війні - не гарантія чесності.
ЕНЕЙ.12 написано:
Те, що в нас написано в Конституції, не особливо вплине на наш туди вступ, а от шалена корупція, та відсутність РЕАЛЬНИХ реформ (точніше їх імітація), оце те про що завжди і голосно говорять в ЄС і НАТО!!!

Насправді Курт Волкер та інші якраз говорять про ДОСЯГНЕННЯ реальних реформ. Імітацією займається якраз партія Тягнивсрака, бо ні холєри не робить, галасуючи про націоналізм. Те, що написано в Конституції, уплине на курс країни (на те вона й Конституція).
ЕНЕЙ.12 написано:
Тут ключове слово був

Якщо для вас одне слово є ключовим, то для когось таким може стати інше, нє?))
ЕНЕЙ.12 написано:
+++

Будапештський меморандум жодним чином не стосується статті колективного захисту країн НАТО.
Anonymous 

2019-02-09 09:37  
Пархатий юда генплокуг'ол прирівняв беркутню до Небесної Сотні.

Луценко зарахував до "Небесної сотні" співробітників МВС, які загинули під час придушення Євромайдану

Глава Генпрокуратури Юрій Луценко зарахував до "Небесної сотні" співробітників силових структур, які загинули, придушуючи протести під час Революції Гідності у 2014 році.

Про це він сказав у середу, 6 лютого, на засіданні Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Говорячи про дані експертизи, які встановили зв'язок між наказами керівників силових структур і смертями на Майдані, Луценко заявив, що силовики, які їх виконували, також є "жертвами".

"Підкреслюю, мова йде про всі сторони конфлікту, тому що серед Небесної сотні є й 18 загиблих міліціонерів. І ті, і ті - жертви", - сказав глава ГПУ.
Arsenfpu 

2019-02-09 10:03  
Нічний Вітер
Не став би зачисляти працівників міліції до Небесної сотні та згоден з Луценком, що і ті, і ті є жертвами.
Anonymous 

2019-02-09 14:01  
кіберенергетиком написано:
прирівняв беркутню до Небесної Сотні.

Пархатий малолітка прирівняв всіх працівників МВС до беркутні. Боляче, жиденятко?
Anonymous 

2019-02-09 16:38  
Cleaf 1.1.1.7 написано:
пук

пархатобот топить за мусорню, в той час як авакян вже відкрито за бабу юлю)))))))))))

чому там бог'я філатов проти Січеславської області? Може ти теж проти?
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-02-09 16:42  
Читаєш якусь новину про те, як якусь нашу зброю або воєнну техніку почали продавати на експорт і завжди у коментарях знайдуться люди, які напишуть "влада мудаки, експортують воєнну продукцію, коли в країні війна". Дивишся на це і думаєш чи то люди зовсім тупі, чи це корисні ідіоти, чи їм просто життєво необхідно знайти зраду усюди. Вони не думають про те, що:
1) Українські воєнні підприємства можуть робити воєнну продукцію одночасно і на експорт, і для наших військ.
2) Зароблені на експорті гроші можна направити на виробництво воєнної продукції для наших військ, а також на фінансування власне самих війск. Солдати ж там не безкоштовно воюють.
3) Якщо не ми відправимо воєнну продукцію на експорт, то ці замовлення може забрати собі Росія, яка є нашим прямим конкурентом у експорті зброї в світі, а також є нашим ворогом. А отже ми такими діями тільки посилимо нашого ворога. Дамо йому заробити на додаткових найманців на Донбас та танчики.
4) Експорт воєнної продукції впливає також на економіку. У нас великий перекіс у бік імпорту в торговому балансі, що є поганим для економічного стану.
5) Також це скорочення безробіття, бо чим більше продукції треба виготовляти, тим більше потрібно працівників.
6) У виробництва складної техніки гранична вартість падає зі збільшенням виробництва. Тобто чим більше техніки виготовляється, тим менше коштує виробництво одної одиниці продукції.
7) Чим більше грошей зароблять наші воєнні підприємства тим більше можливостей у них буде для модернізації виробництва та розробку новітнішої воєнної продукції. А це може зробити нашу зброю ефективнішою та конкурентноздатнішою на світовому ринку.
8) Ну і взагалі, якщо не експортувати продукцію, то підприємства можуть тупо збанкрутувати і закритися і тоді нам доведеться купувати всю зброю та техніку для наших військ за кордоном.
Arsenfpu 

2019-02-09 16:52  
Krest0
Думаю, це може частково бути пов'язано з тим, що часто ми чуємо: наша та чи інша зброя найкраща у світі, літаки супер, танки незрівнянні, ракети летять дальше і точніше, а у військах маємо здебільшого все старе і не дуже робоче. Тому й емоції йдуть в іншу крайність...
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 352, 353, 354  наступна