Автор |
Повідомлення |
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2019-02-06 13:50 |
Arsenfpu написано: | Можу з Вами особисто закластися (на суму в межах розумного), що не буде у нас нічого такого! |
Я, дуже рідко з кимось закладаюся, і статистика грає на мою користь, тому це не той випадок))
Ще є такий вислів - "надія помирає останньою", і точно не згадаю, але щось приблизно таке - "наші сьогоднішні мрії і сподівання на краще, то щаслива реальність для наших нащадків", бо нас весь час "вганяють" в стан свідомості, що нічого не зміниться, і що єдиний вихід пристосуватися, чи змиритися і терпіти..., вибачте, та це не для мене!!!)
Arsenfpu написано: | Виграні кошти з будь-якого боку йдуть на користь діяльності толоки. |
Толока - це дуже добре, але це "це різні вагові категорії", в порівнянні з темою, яку ми обговорюємо!!! |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-02-06 14:03 |
hetzendorf
Це Вам зможе пояснити пан, який написав повідомлення, через одне нижче Вашого.
Додано через 3 хвилини 37 секунд:
ЕНЕЙ.12 написано: | Я, дуже рідко з кимось закладаюся, і статистика грає на мою користь, тому це не той випадок)) |
Тому, пропоную викласти 1000 грн. Залишається визначити термін. Це за Вами. Якщо на той момент курс долар/гривня буде іншим - зробимо перерахунок.
ЕНЕЙ.12 написано: | Ще є такий вислів - "надія помирає останньою", і точно не згадаю, але щось приблизно таке - "наші сьогоднішні мрії і сподівання на краще, то щаслива реальність для наших нащадків", бо нас весь час "вганяють" в стан свідомості, що нічого не зміниться, і що єдиний вихід пристосуватися, чи змиритися і терпіти..., вибачте, та це не для мене!!!) |
Гарно. Та на на будівництво ракет тут це аж ніяк не вплине.
Додано через 4 хвилини 51 секунду:
TheSky написано: |
Маєте щось проти мрій/оптимізму? Авжеж, "краще" бути скиглієм, як ви. |
І не кажіть, краще бути християнином як Ви. Чи життєва концепція зазнала змін?
TheSky написано: |
І я не думаю, що то лише мрія. |
Я мінімально хочу, щоб пані Юля стала Президентом. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-02-06 14:05 |
Цитата: | Присутня в студії народна артистка України 81-річна Ада Роговцева зазначила:
«Люди часто дивуються, що в такому поважному віці я залишаюся оптимісткою. На чому ж тримається цей мій оптимізм? Він тримається на тому, що останні п’ять років я живу в Україні. До того в Україні я не жила. То була інша Україна. Простий приклад: театри, які майже всі були російськомовними, зараз переходять на українську мову, і попит на україномовні вистави більший, ніж на російські. Я щаслива, що дожила до того часу, коли ми переживаємо ренесанс української літератури й української музики, я щаслива, що стає на ноги наше українське кіно. Й усе це сталося за останні роки. Я бачу, як змінилася українська армія, бо пригадую, як чотири роки тому на передовій, де я бувала з перших днів війни, хлопці ладнали кулемети 20-х років минулого століття. Нинішня армія і та — це різні світи».
Пані Ада наголошує, що так, «ми ще дуже бідні», є багато людей, які бідують і потребують допомоги. Але кожному з них треба пояснити: коли горить твоя хата, коли йде війна, все зруйноване й розікрадене, неможливо одразу всім забезпечити краще життя.
«Але важливо, що в ситуації, коли все довелося починати з нуля, відчувається поступ», — каже Ада Роговцева. |
http://www.umoloda.kiev.ua/number/3417/180/130136/ - Петро Порошенко назвав п’ять галузей економіки, які виведуть країну на новий рівень життя |
|
|
|
|
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2019-02-06 14:17 |
Arsenfpu написано: | Тому, пропоную викласти 1000 грн. Залишається визначити термін. Це за Вами. |
ЕНЕЙ.12 написано: | і статистика грає на мою користь,тому це не той випадок)) |
Arsenfpu написано: | Гарно. Та на на будівництво ракет тут це аж ніяк не вплине. |
Та якраз і вплине, через розуміння (не опускання рук) достатньої кількості людей, а далі вибір влади, що реалізує запит і т.д....!!! Я, відношу себе до категорії людей, яких не можливо зігнути/нагнути, хіба переламати (що вже набагато складніше), тому "не надто симпатизую", це дуже м'яко кажучи, тим хто швидко здається/гнеться за вітром і т.п.
Arsenfpu написано: | Я мінімально хочу, щоб пані Юля стала Президентом. |
Це об'єктивно - позавчорашній день, який може стати завтрашнім злом, як в принципі вся так звана "рейтингова верхівка", вибір між злом і меншим злом, це не вибір...!!! |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-02-06 14:27 |
ЕНЕЙ.12 написано: | "наші сьогоднішні мрії і сподівання на краще, то щаслива реальність для наших нащадків" |
«Мрії народжуються з віри», — казала Харухі Судзумія. Авжеж, кому, як не їй, належить розмірковувати про віру, вона ж бо богиня (хоч це від неї й приховують ^__^)
|
|
|
|
|
|
2019-02-06 14:30 |
ЕНЕЙ.12 написано: | Та якраз і вплине, через розуміння (не опускання рук) достатньої кількості людей, а далі вибір влади, що реалізує запит і т.д....!!! |
Це в книзі так пишуть, а ми жиємо в Україні.
ЕНЕЙ.12 написано: | Я, відношу себе до категорії людей, яких не можливо зігнути/нагнути, хіба переламати (що вже набагато складніше), |
Якщо Ви будете при владі, то можу тільки порадіти за всіх нас. Щиро.
ЕНЕЙ.12 написано: | тому "не надто симпатизую", це дуже м'яко кажучи, тим хто швидко здається/гнеться за вітром і т.п. |
Якщо це про мене, то все набагато простіше: я не займаю якихось посад, що впливають на тему нашого обговорення.
ЕНЕЙ.12 написано: | це не вибір...!!! |
Але він таким є і 31-го березня на клаптику паперу доведеться ставити галку. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-02-06 16:37 |
Там вище у коментарях концертінник замріяв про совєцьку владу в Україні. Повідомляємо йому, що нічого йому не обломиться, хай краще котів кохає. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-02-06 17:53 |
/// |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-02-06 17:54 |
ЕНЕЙ.12 написано: | Та так "вчасно", що аж перед самісінькими виборами, в рамках "імітації діяльності"!!!))
І відкрити кримінальне провадження, і довести його до логічного завершення - РЕАЛЬНОГО вироку, не одне й те саме, як показує практика, особливо останніх років, на превеликий жаль!!!(( | наша прокуратура дійсно мало подібних справ довела до логічного завершення. але наближення виборів не означає, що за це не слід навіть братися. Robar III написано: | А в мінську він з ким говорить? Про “зелені коридори” він з ким говорив? З кумом одного хуйла, чого таємно зустрічається? | хто з ким говорить? ви взагалі про що? Robar III написано: | ще певно й Кучму за Гонгадзе посадили..... | в тій історії все далеко не так однозначно. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-02-06 17:58 |
Arsenfpu, то чому 60-річний Гриценко (військовий, офіцер - а де має бути військовий, коли в країні війна?) не зміг поїхати на передову, фронт, а майже 70-річний Москаль зміг, 80-річна Ада Роговцева змогла? Можливо, тому що Гриценку не подобається фронт: там холодно, брудно, кулі, страшно, а подобається йому - теплий чистий кабінет, сидіти у білій сорочечці, попиваючи каву? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-02-06 18:00 |
Gin_ger написано: | Рідкісна падлюка. Бачить, що повідомлень немає, а все одно фігню пише/придумує. Бай-бай, придурку. Залишаю тебе на Конфуція. Ти ж кадр тут корисний. Крадеш у правовласників і сюди несеш. Велику користь для України робиш. Тобі тут, півнику, все можна. | він ваші дописи стер, чи що? змініть пароль на акаунті. /s |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-02-06 18:10 |
Virake написано: | хто з ким говорить? ви взагалі про що? |
Перечитай попереднє своє повідомлення, та моє. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-02-06 18:19 |
я написав, що на Медведчука завели справу. ви написали, що він домовляється з кумом Путіна. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-02-06 18:33 |
Gin_ger написано: | Рідкісна падлюка. Бачить, що повідомлень немає, а все одно фігню пише/придумує. Бай-бай, придурку. Залишаю тебе на Конфуція. Ти ж кадр тут корисний. Крадеш у правовласників і сюди несеш. Велику користь для України робиш. Тобі тут, півнику, все можна. |
Та ми знаємо, що ти рідкісна падлюка. І що ти постійно вигадуєш хрінь, а потім замінюєш пости номерами (за що hetzendorf і тицяв тебе пикою у гімно). Щоб ти знало, нікчемне: релізи, що наша персона викладає, вільно розповсюджуються. Тому хрін тобі, а не совєцька влада; хрін тобі, а не Антилопій; і хрін тобі, а не Зєлєнскій. Коли вибачишся перед Палієм, котолюбе? Писало ж: "Палій продажний". От брехливий концертінник.
А тим часом вас 0, як і раніше, що б не накрутив лічильник на сайті хрипатого дегенерата. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-02-06 18:34 |
Virake
Cleaf 1.1.1.7 написано: | то серед наявних лідерів він би проголосував за Петра Порошенка. "Серед трьох наявних кандидатів то принаймні кандидат, який не пропонує домовлятися", – пояснив свою точку зору Бабченко. |
ЕНЕЙ.12 написано: |
Та так "вчасно", що аж перед самісінькими виборами, в рамках "імітації діяльності"!!!))
І відкрити кримінальне провадження, і довести його до логічного завершення - РЕАЛЬНОГО вироку, не одне й те саме, як показує практика, особливо останніх років, на превеликий жаль!!!((
|
Robar III написано: | А в мінську він з ким говорить? Про “зелені коридори” він з ким говорив? З кумом одного хуйла, чого таємно зустрічається? |
Robar III написано: |
Cleaf 1.1.1.7 написано:
який не пропонує домовлятися
Вже домовився, й домовляється через кума х...а
|
|
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-02-06 18:35 |
Ось, теж характеризує Гриценка:
Цитата: | Гриценко не спромігся повторити вчинок Лілії Гриневич і Клімкіна
24.01.2018, 19:59
Вчорашній вечірній авіарейс з Києва був скасований через туман. Літак так і не вилетів зі столиці до Чернівців. Про це повідомили в КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці». Також був скасований і ранковий рейс до Києва.
Через це у Чернівці не зміг прилетіти політик Анатолій Гриценко. Про це він написав на своїй сторінці в мережі ФБ.
«Чернівці й чернівчани, вибачайте, не зможу до вас добратися. Виліт скасовано. Думав, через злочинну владу) Але ні, таки туман у Чернівцях і з прогнозом без шансів. Завітаю іншим разом», – написав він.
Нагадаємо, 10 січня , через складні погодні умови ввечері скасували авіарейс з Києва, яким мали прилетіти до Чернівців міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр освіти України Лілія Гриневич.
Про це Клімкін повідомив у своєму Twitter. Він зазначив, що разом з міністром Гриневич вирушив до Чернівців автомобілем, "щоб встигнути зустріти румунських колег та друзів на Буковині як запланували". |
http://buknews.com.ua/page/hrytsenko-ne-spromihsia-povtoryty-vchynok-lilii-hrynevych-i-klimkina.html |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-02-06 18:37 |
Robar III написано: | А в мінську він з ким говорить? Про “зелені коридори” він з ким говорив? З кумом одного хуйла, чого таємно зустрічається? |
Робаре, Порох уже давно пояснював, що зустрічається з Медведчуком щодо обміну полоненими. Звідки ота хрінь про "таємно"? Відкрито казав.
І ще дещо. Тут наш концертінний кототрах скиглив, що наша персона "краде у правовласників", при тому, що сам вантажить гігабайтами. Феєрично, як бачите. Саме нічого не заливає, лише тягне на халяву і ще скиглить, що жити погано. Просто стовідсотковий зрадойоб: мало, що нічого саме не робить корисного, то ще й засирає інших. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-02-06 18:40 |
|
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-02-06 18:51 |
Робаре, тримайте. Порошенко про Медведчука: співпрацюватиму будь з ким, хто поверне полонених додому:
https://www.youtube.com/watch?v=fvRW-hsN9BI
Ну й яка тут таємниця? Робаре, не вірте зрадойобам, бо то або підкацапники, або придурки.
Virake написано: | він ваші дописи стер, чи що? |
А концертінний клоун, як бачимо, дуже хитродупий... спочатку висрав щось на кшталт "колись в Україні буде справжня совєцька влада", а потім повитирав дописи. От гнида!)) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-02-06 18:53 |
Cleaf 1.1.1.4
тому я й написав, не про ті офіційні які відкрито заявлено. а про таємні в особняках. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-02-06 18:55 |
Robar III
Ну, то таємниця Полішинеля. |
|
|
|
|
|
2019-02-06 19:50 |
TheSky написано: | то чому 60-річний Гриценко (військовий, офіцер - а де має бути військовий, коли в країні війна?) не зміг поїхати на передову |
Не знаю. Я Вам вже казав - спитайте в нього, зараз усі політики доступніші.
Якщо перебування на Донбасі є принциповим, то є варіант Ляшка.
TheSky написано: | 80-річна Ада Роговцева змогла |
В якому сенсі, була там з кулеметом?
І взагалі, я жодного разу Вас ні за кого не агітував. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-02-06 20:07 |
Arsenfpu
То ж леля. Не шукай логіки в їх словах, просто полюби її такою, якою вона є. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-02-06 20:08 |
Arsenfpu написано: | Якщо перебування на Донбасі є принциповим, то є варіант Ляшка. |
Я вас вже раніше просила звільнити мене від ваших "варіантів". |
|
|
|
|
|
2019-02-06 20:16 |
TheSky
Ну, Ви ж кидаєте мені Порошенка, Гриневич, Клімкіна чи нє? |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-02-06 20:23 |
Arsenfpu написано: | Не знаю. |
"Не знаю", не знаю, чому голосую за Гриценка. Бо він "чесний", він сам так сказав. Ну-ну.
Додано через 5 хвилин 22 секунди:
Cleaf 1.1.1.4, залишаю вам (якщо бажаєте, звісно) цих дурнів самовпевнених. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-02-06 20:24 |
TheSky
А якщо кліф не хоче? Й відмовиться, так і залишишся поки не передаси їх? |
|