Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-01-31 14:52  
hetzendorf написано:
Хрестику, то ти, я бачу, не тільки брехло, але ще й тупий, як чіп! Я ж українською по білому написав, що, по-перше, те речення починалося з очевидної (для тих, хто хоч трохи в'їхав у тему) брехні.

Я взагалі не піднімав питання про IQ чорношкірих, але схоже що без цього прогресу в дискусії не буде. Так от, а в чому брехня про IQ? Він завляв, що у чорних IQ нижче? Заявляв. Яка тут різниця на основі чиїхся досліджень він це робив чи просто через те, що йому захотілося так сказати? Тому не розумію претензій до тієї частини. І я навіть з цим частково згоден, якщо говорити про стан речей нині. Найвідсталіші країни зараз Африканські. І це факт. Багато жителів Африки навіть читати не вміють. Зовсім інше питання чи це визначено генетично чи тут питання в доступності та якості освіти, а також оточенні. Я схиляюся більше до другого варіанту, хоча не виключаю можливості генетичного фактору.
hetzendorf написано:
Надалі я написав, що у знайденому масиві новин, зокрема ББЦ, монголоїдна раса взагалі не згадується!

Я пропустив той коментар.
hetzendorf написано:
Тож якщо тебе це настільки цікавить, спершу потрудися відшукати першоджерело.

Добра порада, дійсно моя хиба, що я не глянув першоджерела. Пошукав інфу на цю тему. Він дійсно заявляв у 2007 році про це. Але там було не про всю монголоїдну расу, а про китайців, що вони слабкі у творчості. Мій прорахунок, питання про монголоїдну расу і конкретно японців знімається. Загалом, якщо порівнювати сучасний стан творчості континентального Китаю та Японії і Південної Кореї, то Китай явно смокче на всіх фронтах, хоч китайців і більше в рази.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 20.11.24

2019-01-31 15:13  
Cleaf 1.1.1.7 написано:
Коли зрадофілітики зникнуть як вид.

Отже, перспектив ніяких? Wide grin

Додано через 18 хвилин 10 секунд:

Cleaf 1.1.1.7 написано:
Бо ж на те вони й невдахи: самі нічого не варті, то ще й

Згоден. Просто цікаво дізнатися хід думок людей, які розмовляють заяложеними штампами з тєлєвізора, бо власного бачення зеро, а потім, коли вожді попустять (бачите, це слово тут доречне) віжки, побачити щирий подив від того, що коїться навколо і незбагненне питання: чому???
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-01-31 15:13  
Krest0 написано:
Так от, а в чому брехня про IQ?

Я ще вчора усе розписав. Відгортай і перечитай.
Krest0 написано:
Але там було не про всю монголоїдну расу, а про китайців, що вони слабкі у творчості. Мій прорахунок, питання про монголоїдну расу і конкретно японців знімається. Загалом, якщо порівнювати сучасний стан творчості континентального Китаю та Японії і Південної Кореї, то Китай явно смокче на всіх фронтах, хоч китайців і більше в рази.

От бачиш, можеш, якщо схочеш, дякувати чібікам. Най це послужить тобі уроком.
Anonymous 

2019-01-31 15:20  
Arsenfpu написано:
Просто цікаво дізнатися хід думок людей, які розмовляють заяложеними штампами з тєлєвізора, бо власного бачення зеро, а потім, коли вожді попустять

Тєлєвізора наша персона не дивиться. Доїдайте піввареничка. Ваш Антилопій точно попустить.
TheSky 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.10.19

2019-01-31 15:35  
Arsenfpu написано:
Просто цікаво дізнатися хід думок людей, які розмовляють заяложеними штампами з тєлєвізора, бо власного бачення зеро

То он воно що: пан, виявляється, в нас "найрозумніший" і спустився з небес до нас, "черні", бо "цікаво дізнатися". Аж "страшно" стало від Вашого розуму...
Anonymous 

2019-01-31 15:36  
Буде неймовірно приємно спостерігати, як Антилопій просере вибори.
Krest0 
VIP

2019-01-31 15:37  
hetzendorf написано:
Я ще вчора усе розписав. Відгортай і перечитай.

ОК. Процитую тезу, яку ти називав брехнею.
Цитата:
нобелівський лауреат Джеймс Вотсон заявив, що в чорношкірих у середньому нижчий IQ, ніж у білих

hetzendorf написано:
Хочу нагадати, що нобелівський лауреат Джеймс Вотсон посилається на наукові дослідження (офіційно опубліковані, зокрема «Дзвоноподібна крива» 1994 р. («The Bell Curve»)), що фіксують різницю у середніх показниках IQ між представниками різних расових груп (за даними 1994 негрів — 85, латиноамериканців — 89, білих (європейського походження) — 103, азіатів (китайського, японського та корейського походження) — 106, євреїв — 113). Наголошую: він не сам це заявив з бухти-барахти, а нагадав результати наукових досліджень!

Ти сам підтвердив, що він заявив про те, що у негрів середнє IQ нижче. Чи була ця заява обґрунтованою, чи ні, абсолютно не впливає на факт, що він це заявив. Тому я не розумію в чому брехня щодо цієї тези.
Arsenfpu 

2019-01-31 15:53  
Cleaf 1.1.1.7
Йому не вперше - трагедії не буде.

Додано через 7 хвилин 55 секунд:

TheSky написано:
найрозумніший

Пані, такого не було. Happy
Я поважаю людей, які мають позицію, хай навіть таку, яка мені геть не по-душі, але вони можуть її обгрунтувати, своїми словами, а не запозиченими у сусіда/ТБ/інтернета і т.п. Цілком можливо, що мене переконають, своїми ЛОГІЧНИМИ роздумами. То як?
Anonymous 

2019-01-31 15:55  
Arsenfpu
Звісно, що не буде.
Arsenfpu написано:
Цілком можливо, що мене переконають, своїми ЛОГІЧНИМИ роздумами. То як?

Ну гаразд, переконуйте. Можете ЛОГІЧНИМИ роздумами. А вас, зрадойобів, ніхто не переконуватиме - теж нам, цяці знайшлися.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-01-31 16:01  
Krest0 написано:
Чи була ця заява обґрунтованою, чи ні, абсолютно не впливає на факт, що він це заявив.

Впливає. По-перше, сформульовано маніпулятивно, спеціально таким чином, щоби пересічний читач вирішив, нібито Ватсон це висловив, як свою персональну думку, так би мовити, внутрішнє переконання. І зроблено це свідомо, щоби приховати об'єктивні факти, зафіксовані у результатах дослідження. По-друге, те, на чому ґрунтується подібне висловлювання, докорінно міняє суть справи і події й оцінки того, що відбувається, набувають вже інших значень і забарвлень.
От подумай сам: ми можемо тут сказати одне одному: «Земля кругла» і подивимось один на одного, як на капітана Очевидність. Картина олією — «Два капітани» ^_^ А тепер спробуй сказати те саме на зборах «Товариства пласкої Землі». Ото й виглядають ці скандали з Ватсоном точнісінько як у другому випадку.

Додано через 1 хвилину 34 секунди:

Arsenfpu написано:
Я поважаю людей, які мають позицію, хай навіть таку, яка мені геть не по-душі, але вони можуть її обгрунтувати, своїми словами, а не запозиченими у сусіда/ТБ/інтернета і т.п. Цілком можливо, що мене переконають, своїми ЛОГІЧНИМИ роздумами.

Овва! Навіть якщо ця позиція — їх бажання Вас вбити чи зґвалтувати?
Arsenfpu 

2019-01-31 16:08  
hetzendorf написано:
вбити чи зґвалтувати

Маєте таке бажання? Персонально щодо мене?
Krest0 
VIP

2019-01-31 16:15  
hetzendorf написано:
Впливає. По-перше, сформульовано маніпулятивно, спеціально таким чином, щоби пересічний читач вирішив, нібито Ватсон це висловив, як свою персональну думку, так би мовити, внутрішнє переконання.

По суті так і є. Факт, що середнє IQ негрів нижче за білих ніхто не спростовує. Але він стверджує, що цьому причина генетика, в той час як майже всі дослідники цієї теми фокусуються на впливі статків, оточенні і подібному, а не генетиці. Тому так, це його особиста думка частково підкріплена аргументом, що в середньому IQ негрів нижче за білих.
Anonymous 

2019-01-31 16:19  
Arsenfpu написано:
Маєте таке бажання? Персонально щодо мене?

Арсенчик явно зацікавився.
Anonymous 

2019-01-31 16:38  
Сьогодні вітпистив школяра за руССкє реп, розбив йому телефон, поставив на коліна і обхаркав їпло.

А як пройшов ваш день?
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-01-31 17:49  
TheSky написано:
фізично зберіг країну, її існування, в умовах війни

А я думав це зробили тисячі добровольців та вояк
Anonymous 

2019-01-31 18:12  
Robar III написано:
А я думав це зробили тисячі добровольців та вояк

Не тільки.
P.S. Робаре, коли весілля з Лелею? Бо вже набридло чекати. З gunnarukr'ом вони розійшлися, тому ваш вихід, куме.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-01-31 18:42  
Cleaf 1.1.1.7 написано:
вони розійшлися

Ну, так я ж теж розійшовся. Там інших треба)
Anonymous 

2019-01-31 19:06  
Robar III
Можливо, старе кохання поновиться?
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-01-31 19:30  
...
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2019-01-31 19:52  
Krest0, об вас відверто витирають ноги. вам це подобається, чи що?
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-01-31 20:02  
...
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-01-31 21:10  
Всім привіт, чи є десь на толоці тема, в якій зібрані фільми та інші матеріали про поточну українсько-російську війну?
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-01-31 22:26  
...
Anonymous 

2019-01-31 23:19  
"Кіборг" з Волині відмовився від нагороди через підтримку побратимами Юлії Тимошенко. Причину такого вчинку він вказав на своїй сторінці у Facebook: "Я, Луцик Андрій, відмовляюсь від нагород, виданих мені спілкою "Побратими України" в зв'язку з тим, що я не підтримую Юлію Тимошенко, і всі їхні дії, пов'язані з тим, що вони роблять, вважаю АМОРАЛЬНИМИ… Я і мої бойові побратими наголошуємо, що не підтримуємо цей "цирк" і мені совість не дозволить носити ці нагороди". Посилання: https://day.kyiv.ua/uk/news/300119-kiborg-z-volyni-vidmovyvsya-vid-nagorody-cherez-pidtrymku-pobratymamy-yuliyi-tymoshenko
Цитата:
Олександр Турчинов
4 год
Кандидат на президентську посаду #Гриценко на питання, чому він як кадровий офіцер не пішов захищати країну у драматичні часи 2014 року, коли вирішувалася доля нашої держави, не спромігся вигадати жодного, бодай пристойного, виправдання. Цей "герой фейсбуку" наважився заїхати на небезпечну відстань від епіцентрів протистояння на Донбасі лише в більш-менш спокійному 2018 році, щоб зробити фотосесію для своєї виборчої кампанії. Пан Гриценко не знайшов нічого кращого, як розповісти, що тоді у військових "не було навіть карт", і він у своєму кабінеті "малював" їх для знайомих воїнів. Це ж треба було свого часу так потужно керувати Міністерством оборони, що у військах на початку війни навіть карт не було! Ну а далі свою безпорадність він почав прикривати улюбленим прийомом - "чесно" оббріхуючи та поливаючи брудом своїх опонентів, зокрема, звинувачуючи їх у тому, що вони нібито "у важкі для країни часи ховали своїх дітей від військової служби". На відміну від екс-міністра оборони уряду Януковича Анатолія Гриценка, мій син у найбільш важкі для нашої держави часи - влітку 2014 року, одразу після отримання диплому українського ВНЗ, пішов добровольцем до Національної гвардії. Він чесно служив, не ховаючись за чужі спини. Виконував поставлені завдання і у відрядженнях до зони АТО, і у складі зведених підрозділів НГУ, які захищали конституційний лад та демократію під час масових заворушень у 2015 році, зокрема, і тоді, коли гвардійці загинули від кинутої в них гранати... Мій син прослужив півтора роки - з літа 2014-го до початку 2016-го року, і лише коли рівень протистояння почав знижуватися, звільнився з Нацгвардії. Я багато років знаю Гриценка, і можу навести безліч фактів, які доводять його боягузтво, брехливість та пусте позерство. Знаючи про це, він за кожної нагоди розповідає про свої мрії мене розстріляти чи хоча б посадити. На жаль, багато людей продовжують вірити брехні загорнутих у яскраву обгортку брудних популістів, зокрема, таких, як цей "герой", що разом з Януковичем, Саламатіним, Лєбєдєвим та іншими зрадниками знищував та роззброював нашу армію.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-02-01 00:09  
Virake написано:
Кошулинський програє вибори, навіть у другий тур не пройде. і дехто з присутніх цьому самовіддано сприяє.

Після його висерів в інтерв'ю для "Цензора" це і не дивно.
virtus8hur 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 20.09.24

2019-02-01 00:17  
don pedro написано:
Після його висерів в інтерв'ю для "Цензора"

А що він там "висрав" на "Цензорі" ?
don pedro 

2019-02-01 00:21  
virtus8hur написано:
А що він там "висрав" на "Цензорі"

"- Добре, розкажіть, якою буде позиція президента Кошулинського щодо ринку землі.

- Наша позиція полягає в тому, що земля має залишатися у власності державній, сільськогосподарського призначення, перш за все. Ми говоримо про землю сільськогосподарського призначення. Про землю, яка присадибна ділянка, під виробництво – це прошу дуже. Ця земля, сільськогосподарського призначення, має залишитися в довгостроковій оренді громадян України, з правом успадкування. Громадяни України можуть на ній працювати, можуть передавати у спадок своїм дітям, онукам, кому мають за бажання. Не мають бажання працювати (ну таке буває в житті, не хочуть працювати) – нехай буде за комерційною ціною продаж в державний земельний банк. Тобто не випускати з державної власності землі сільськогосподарського призначення. Їх і залишилося всього 26%.
Джерело:
https://censor.net.ua/ua/r3108552

Плюс щось про "торгашів". Взагалі, чувачок справляє враження діяча районного рівня. Там хай і залишається.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-02-01 00:49  
...
don pedro 

2019-02-01 00:55  
Супрун хоче наступити на хвоста ще одній мафії:
https://censor.net.ua/ua/news/3109347/suprun_vystupyla_za_legalizatsiyu_kanabisu_z_medychnoyu_metoyu
Сподіваюсь, що це буде тільки перший крок у закінчення безглуздя, коли ви, з одного боку, можете купити потяг горілки і споїти нею цілий район, а з іншого, якщо ви, Ісусе збав, виростите на балконі якісь дурацькі коноплі, то вас посадять за "незаконний обіг наркотичних речовин".
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-02-01 01:14  
...
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 352, 353, 354  наступна