Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 272, 273, 274 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-01-29 23:33  
Цитата:
Геращенко: 31 березня варто підтримати того, хто зможе Путіну сказати – ні, а не «хі-хі»

https://zik.ua/news/2019/01/29/gerashchenko_31_bereznya_varto_pidtrymaty_togo_hto_zmozhe_putinu_skazaty__ni_1498465
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-01-29 23:45  
Gin_ger написано:
Чистісіньке мракобісся: нобелівський лауреат Джеймс Вотсон заявив, що в чорношкірих у середньому нижчий IQ, ніж у білих, а представники монголоїдної раси позбавлені творчого начала.

hetzendorf, тут один вчений стверджує, що представники монголоїдної раси (японці теж туди належать) позбавлені творчого начала. Прокоментуй нам, що ти про це думаєш?
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-01-30 01:45  
Krest0 написано:
нобелівський лауреат Джеймс Вотсон заявив, що в чорношкірих у середньому нижчий IQ, ніж у білих

Ось іще одна наочна ілюстрація лицемірства й брехні, як способу існування ліваків усіх мастей, у даному випадку — марксистів франкфуртської школи, що лицемірно називають себе «лібералами»!

Хочу нагадати, що нобелівський лауреат Джеймс Вотсон посилається на наукові дослідження (офіційно опубліковані, зокрема «Дзвоноподібна крива» 1994 р. («The Bell Curve»)), що фіксують різницю у середніх показниках IQ між представниками різних расових груп (за даними 1994 негрів — 85, латиноамериканців — 89, білих (європейського походження) — 103, азіатів (китайського, японського та корейського походження) — 106, євреїв — 113). Наголошую: він не сам це заявив з бухти-барахти, а нагадав результати наукових досліджень!
Krest0 написано:
Прокоментуй нам, що ти про це думаєш?

Krest0, припиняй брехати! Не вчися поганому в месьйо Жінже!
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2019-01-30 04:20  
Krest0 написано:
один вчений стверджує, що представники монголоїдної раси (японці теж туди належать) позбавлені творчого начала.

Я певен, що на світі є повно монголоїдів, значно більш творчих, ніж той "вчений" який це сказав...
Не виключаю, і що серед негроїдів теж є більш творчі люди.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2019-01-30 05:21  
а за якими показниками вимірюють творчість?
Anonymous 

2019-01-30 10:19  
концертінником написано:
Сергій Іванов. Якщо Яценюк піде на вибори, перспективи Порошенка на другий тур буде поховано в момент, коли про це буде оголошено.

Андрій Парубій від імені коаліції БПП та НФ оголосив про підтримку Порошенка. Зрадойоби, несіть нового Іванова, сей зламався.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 20.11.24

2019-01-30 10:24  
Cleaf 1.1.1.7
А ще пару сторінок назад Ви згадували Авакова енд Ко злим і нетихим словомм. Непослідовні... Happy
Anonymous 

2019-01-30 10:28  
Arsenfpu
Непослідовними є зрадойоби, бо скачуть від бубєнчіка до бубєнчіка. Що ж до Авакова, то він, найімовірніше, тихо плаче десь у кабінеті. А його корєш Бутус втирає йому сльози.
Повернімося до новин. Мер Дніпра Борис Філатов підтримує висунення президента України Петра Порошенка кандидатом у президенти. Про се він заявив на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом". "Я тут сьогодні не через близькість до влади або бажання взяти участь в розподілі матеріальних ресурсів. Я сьогодні тут тому, що у кожного з нас є два шляхи: перший – шлях руйнування, другий – творення. Коли я став мером великого міста Дніпро, я став перед вибором. Або творити добро і йти вперед, або загрузнути в жовчі колишніх образ і далі з'ясовувати стосунки. Я зробив вибір, саме тому сьогодні я тут", - заявив мер Дніпра. Також Борис Філатов додав, що "тільки один чоловік поділився владою і повноваженнями з людьми і його прізвище - Порошенко". Посилання: https://day.kyiv.ua/uk/news/290119-filatov-pidtrymav-vysunennya-poroshenka-kandydatom-u-prezydenty
Arsenfpu 

Востаннє: 20.11.24

2019-01-30 10:51  
Cleaf 1.1.1.7
Про бубенці не догнав...
А про тих, хто у палкому пориві підтримав другий термін гаранта, то їм цей гарант, у випадку здійснення своєї мрії, має чимось віддячити. Вочевидь, це певні посади. А Ви неодноразово зауважцвали, що вони геть не вміють керувати і саме тому у зоні їхньої відповідальності так усе кепсько...
Замкнене коло!
Anonymous 

2019-01-30 11:43  
Arsenfpu
Гарант має гарантувати державі незворотність курсу на інтеграцію до цивілізованого світу. Тільки й усього. Натяк був на такого собі Івана Бубєнчіка.
Юрій Винничук про зрадофілів:

Концертіннику, впізнаєш себе?
концертінником написано:
У неї не було ніяких повноважень.

От брехливий концертінник. Вона волала те на засіданні РНБО, брехуняко. І була головою партії, що мала парламентську фракцію. А отут стенограма того засідання: https://toloka.to/t85992 Чому, цікаво, зрадойоби є настільки брехливими істотами?
P.S. Оскільки пикою в лайно ми тебе вкотре тицьнули, перейдімо до старого та насущного питання. Коли релізи створюватимеш, концертінничку? Чи й далі лише сратимеш на форумі?)))
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-01-30 13:06  
...
Anonymous 

2019-01-30 13:09  
концертінником написано:
Я вже писав, що ви слабак і брехун. Можу добавити, що ви підлий брехун.

...Написав брехун. То дійсно "клініка": концертінник бреше раз за разом, а потім пише на адресу когось "брехун" Wide grin Wide grin
Коли релізи будуть, гавкало?))
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-01-30 13:40  
Лелю, то мені за пороха голосувати?
Anonymous 

2019-01-30 13:57  
Robar III
Робаре, вона вас не кохає, тому може не відповісти).
Anonymous 

2019-01-30 14:05  
Чому Борислав Береза не злякався кадирку, а Зеленський злякався? Мм?
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-01-30 14:11  
virtus8hur написано:
той "вчений"

Якби Ви, тора-гой нацик, цікавилися «далі свого носа» наукою, Ви би знали, що Джеймс Ватсон відомий за встановлення структури молекули ДНК в 1953 році, нагороджений Нобелівською премією з фізіології і медицини 1962 року за відкриття в галузі молекулярної структури нуклеїнових кислот та їх значення для передачі інформації в живому матеріалі, з 1989 року організатор і керівник Проекту геному людини (Ви хоча б назву таку чули?), автор як мінімум 7 книг (найновіша видана 2012 року, 2012, Карле!), і на жаль я не знайшов переліку його наукових праць, яких має налічуватися на порядок більше за книг.
Але натомість Ви знову ляпнули космічну дурість космічних масштабів. Ось до чого призводить зацікавлення метушнею чуркобісів у далеких пустелях чи наркобаронів у далеких кокаїнових бантустанах.

І ще щодо Ватсона слід було б знайти першоджерело його висловлювань, бо наприклад у публікації ББЦ https://www.bbc.com/russian/features-46858346 ніц немає ні про яких монголоїдів, як у брехні, що її нарив у якійсь інформаційно-вигрібній ямі і повторив цю брехню тут месьйо Жінже, а за ним і Нульовий Хрестик. Тож я не здивуюся, коли виявиться, що той пасаж про монголоїдів лише відсебенька брехливих журнашлюх.
virtus8hur написано:
Не виключаю, і що серед негроїдів теж є більш творчі люди.

Так загально ж відомо, що негри, маючи спадкове почуття ритму (багатовіковий досвід користування тамтами, панове!), сильні в музиці. І в цьому напрямі трапляються доволі пристойні речі на кшталт усім відомої «Акуни матати», де, між іншим, і бвана згадується належним чином! Хоча піндоси навіщось популяризують усіляке дегенеративне сміття штибу, даруйте на слові, репу, джазу чи блюзів.
Крім того, в негрів непогано виходить з акторським мистецтвом. Є таке припущення, що дається взнаки ближчість за своїм розвитком до наших давніх предків — мавп ^_^
З образотворчого мистецтва останнім часом набувають популярності твори самобутньої культури Руанди — картини з коров'ячого гною. Тож в білих негрів — кацапів — з'явився наочний приклад для гордощів і просування світом свого самобутнього мистецтва — скульптур з того ж матеріалу.
Проте як мінімум з одним видом мистецтва в негрів усе ніяк не може скластися — так це з письменництвом.
Anonymous 

2019-01-30 14:12  
Правильно, кіберенергетичку, рекламуй Кошулинського. Хай повідтягує голосів у косатої.
Щодо Уотсона та його висловлювань: він казав про загальні показники. Серед негрів чи кацапів можна знайти когось обдарованого, просто таких буде у десятки разів менше, ніж серед японців чи європейців.
virtus8hur 

2019-01-30 14:27  
hetzendorf написано:
і керівник Проекту геному людини (Ви хоча б назву таку чули?)

Чув.

Я не дослідник. І сімніваюсь що ви теж досліджували ці питання. Але зустічав багатьої українців європейської зовнішньості, які були дурні як патик, то це наштовхує мене на думку, що наша раса не може бути вищою.

Додано через 21 секунду:

Cleaf 1.1.1.7 написано:
серед японців чи європейців.

Ну, а хіба японці не монголоїди ?
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-01-30 14:32  
virtus8hur написано:
раса не може бути вищою

Ні я, ні Ватсон нічого не казали про вищість/нижчість. Ми маємо сміливість говорити про такі очевидні речі, як відмінності між різними расами. Наукові дослідження середнього рівня IQ просто фіксують одну з багатьох відмінностей.
Anonymous 

2019-01-30 14:39  
virtus8hur
Уотсон про інтелект монголоїдів відгукується цілком позитивно.
Anonymous 

2019-01-30 14:39  
Cleaf 1.1.1.7 написано:
Серед... кацапів можна знайти когось обдарованого

Серед хазаро-монголоїдів немає обдарованих.
Anonymous 

2019-01-30 14:40  
Кіберенергетичку, ти де серед монголоїдів хозарів побачив?)) Що робитимеш, коли Кошулинський усереться на виборах, га?
Anonymous 

2019-01-30 14:45  
Всі кацапи це штучновиведений у віковому рабстві та негативній селекції підвид приматів - хазаро-монголоїди. Ось до прикладу емісар могілевича - хазяїн пораженка - виродок без мочки вуха.

Anonymous 

2019-01-30 14:47  
Кіберенергетичку, от тобі хазяїн кришулинського. Як у нього з вухами?)) Не дякуй)

То де там ти побачило хазарів серед монголоїдів, га, базікало мале? -ський - негромадянин, гайда до ляхів! Wide grin
Anonymous 

2019-01-30 14:48  
коломоська не хазяїн націоналістам, він лише віддає борг за Голодомор як і всі про-Українські жиди.
Зокрема як і ти, створюючи тут Українські релізи. До праці, хутко!
Anonymous 

2019-01-30 14:51  
кібердурником написано:
коломоська не хазяїн націоналістам

Бреши побільше. То як там із вухами у хазяїна кришулинського і що робитимеш, коли кришулинський просере вибори?)))
Цитата:
борг

От цікаво, за що тобі віддає борг матінка, на гроші якої ти живеш?)) І хто сказав, що твій кришулинський є націоналістом?)) Він сам? Чи партія клоунів, що кричить, ніби вони є націоналістами? От малолітнє ляпало. Готуй вазелін, бо хана твому боксеру нещасному. Просере вибори.
Anonymous 

2019-01-30 14:53  
До праці, жидівський раб Українців! Створюй релізи, або забанять!)))))))))))))))))
virtus8hur 

2019-01-30 14:54  
hetzendorf написано:
Наукові дослідження середнього рівня IQ

Цікаво, можете скинути у флудильню дані цих досліджень IQ по расам ? І не забувайте, що IQ може змінюватись.

hetzendorf написано:
Ось до чого призводить зацікавлення метушнею чуркобісів у далеких пустелях чи наркобаронів у далеких кокаїнових бантустанах.

Я сам - курд за корінням, тому інтуїтивно відчуваю близькість до пустель і гір Західної половини Азії. Мені це знайно ближче ніж Скандинавія наприклад.
Anonymous 

2019-01-30 14:56  
Цитата:
забанять

Ні, український раб жидобандерівців, забанять тебе (як завжди). І по тобі навіть згадки не залишиться, окрім твого вічного срання. А ну кажи, чим тобі мамця завинила?)) І що робитимеш, коли кришулинський просере?)
Цікаво, як оте твоє дебільне гасло застосовувати?)) "Дій так, ніби програти неможливо"... гм. Якщо кришулинський стрибне з 500-метрової висоти, бо діє так, ніби не здохне, він має вижити?))) Але ти й дурило. Обісралося з субетносами, обсираєшся з кришулинським, обсираєшся скрізь. Веселіше хіба з мсьє Жінже.
Anonymous 

2019-01-30 14:57  
Cleaf 1.1.1.7 написано:
хана твому боксеру нещасному. Просере вибори.

Я реаліст, тому 3-4 місце і 10 відсотків, та навіть 7-8 відсотків - це вже буде перемога і успіх на репетиції до парламентських.

Націоналісти в парламенті здобудуть золоту акцію (при 7-10 відсотках на парламентських) і з ними будь який переможець - і бпп і бют вимушений буде домовлятись про коаліцію. Націоналісти не дадуть приймати антиукраїнськи закони в наступному парламенті.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 272, 273, 274 ... 352, 353, 354  наступна