Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-01-11 14:09 |
Cleaf 1.1.1.4 написано: | У Тимчасовій слідчій комісії щодо розкрадань у армії |
Тут треба лиш не забувати, хто є головою тієї комісії (пошепки: Іван Вінник - представник фракції Президента) |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-01-11 14:11 |
А все-таки... Все-таки дуже багато людей у нас недурні. Вони вже не вірять бла-бла-бла, а вірять реальним справам. Тому і підтримують Петра Порошенка. |
|
|
|
|
patriot__85
|
2019-01-11 14:18 |
TheSky, хто вам заплатив? Ви ж не вірите в те, що кажете. А може вам мізки промили? |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-01-11 14:47 |
... |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 14:52 |
Arsenfpu написано: | Тут треба лиш не забувати, хто є головою тієї комісії (пошепки: Іван Вінник - представник фракції Президента) |
А значить, її висновки є неправдивими і ґрунтуються на неправді. Так? До того ж, Вінник там узагалі-то не сам... але ж зрадофілам хоч сци у вічі. Мабуть, техніку не списували, і Вінник усе вигадав.
patriot__85 написано: | хто вам заплатив? Ви ж не вірите в те, що кажете. А може вам мізки промили? |
А хто вам заплатив? Гриценко? Чи ви настільки тупий, що вірите у власні казки про дегенерата Гриценка?)))) |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-01-11 15:00 |
... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-01-11 15:03 |
Ви б краще ніж сратись закинули по 100 грн Ukrainian Liberation. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2019-01-11 15:06 |
Не хочеться встрягати у вашу "високоінтелектуальну" дискусію німого з глухим, тільки декілька тез для роз'яснення:
Arsenfpu написано: | Я ніколи не топив за вказану особу, тому це до мене |
не гарно вступати в політичну дискусію і при тому не вказувати своєї політичної позиції
слухаємо уважно хто є Вашим фаворитом
patriot__85 написано: | Шизанута TheSky |
прохання не вподоблятись до "відомого" брестського троля
будьте вічливі, навіть з відвертими неуками (це не про TheSky сказано, а загалом)
Gin_ger написано: | Вільні російські громадяни |
немає таких.. не майте ілюзій
don pedro написано: | ЦК КП ДНР |
що це?
не всі обізнані з "політикою" в дірі... "днр"
TheSky написано: | Новий курс – це курс на х*й. |
гарно той Віталій описав політику пороха, гарно
особливо з його тексту видно, який він освічений...
gunnarukr написано: | Вона також закликала добром долати ненависть та агресію. |
тут просто +. Шикарний тролінг Лелі
TheSky написано: | Вони вже не вірять бла-бла-бла, а вірять реальним справам |
гарно говорити про "реальні справи", коли в тебе потужний адмінресурс. А нагадайте-но мені, як порох прийшов до влади? Не завдяки бла-бла-бла? АТО за тиждень, курс 8, кожному солдату 1000 в день і мільйон страхівки і т.д.
patriot__85 написано: | хто вам заплатив? |
patriot__85 написано: | А може вам мізки промили? |
те саме можна і про Вас сказати
повірте, їй ніхто не платив, вона сама по собі така ду... дуже розумна)
Висновок - на жаль, рівень політичної освіти у нас надто слабкий (якщо взагалі існує). Думати ніхто не може, а аналізувати і поготів. Говоримо штампами, гаслами, словами піарників і телевізором (тепер інтернетом, що є те саме).
Гарного вам срачу надалі! |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 15:15 |
ssTAss написано: | А нагадайте-но мені, як порох прийшов до влади? Не завдяки бла-бла-бла? АТО за тиждень, курс 8, кожному солдату 1000 в день і мільйон страхівки і т.д. |
Угу. Нагадайте-но, як "сволотівці" до влади прийшли. І що вони у ній зробили - оте є найважливішим. Про "курс 8" - то що було? Про страхування теж щось не те. |
|
|
|
|
patriot__85
|
2019-01-11 15:15 |
Добре, що все налагоджується, може якось виберемось із цього лайна. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 15:22 |
Оскільки навіть брехуни-соціолухи вже ставлять Пороха на друге місце у "рейтингах" - так, виберемося.
ssTAss написано: | гарно говорити про "реальні справи", коли в тебе потужний адмінресурс |
Згадується придурок Семеніхін, чемпіон із бюджетного планування. |
|
|
|
|
|
2019-01-11 15:22 |
ssTAss написано: |
не гарно вступати в політичну дискусію і при тому не вказувати своєї політичної позиції
слухаємо уважно хто є Вашим фаворитом
|
Моя позиція була давно засвідчена і з тих пір не змінилась.
У першому турі голосуватиму за Гриценка. Не є його фанатом, членом партії, агітатором і т.і. Це просто мій вибір. |
|
|
|
|
|
2019-01-11 15:30 |
Arsenfpu написано: | Моя позиція була давно засвідчена і з тих пір не змінилась. |
Вибачайте, але я певно це пропустив. Тепер знатиму.
Просто нагадаю...
|
|
|
|
|
|
2019-01-11 15:34 |
ssTAss
Можу навести потік різних обіцянок і від "мого" кандидата. Суть в тому, що це невід'ємна частина виборчого процесу. Думаю, що не тільки вітчизняна. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-01-11 15:37 |
Ось - https://tverezo.info/post/81005
трохи звідти:
Цитата: | Чому деякі українці ненавидять Порошенка? Здавалося б – ось вони, реальні справи, перед очима. Справи та досягнення, десятої частини яких не було за попередні роки Незалежності. Перелічував їх уже не раз.
Розумію, можете віддавати перевагу іншому політику, який на вашу думку зробить більше та краще. Будуть вибори, будь ласка, оберіть кращого. Але людина, яка реально підняла армію, зробила безвіз (дипломатичне диво в умовах війни), автокефалію (ще одне дипломатичне диво при тому, що РПЦ – найпотужніша сила в православ’ї, підтримана усіма фінансами , спецслужбами, політичним тиском кремля), садистськи-витончено знущається з Газпрому, людина, яка працює по 20 годин на добу, людина, яка відновила за власні кошти систему ППО, людина, яку люто ненавидить кремль… Такий лідер, як мінімум, заслуговує на повагу. |
|
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 15:38 |
ssTAss написано: | не гарно вступати в політичну дискусію і при тому не вказувати своєї політичної позиції |
Чекаємо, хто є фаворитом нашого шановного представника Найнаціоналістичнішої та Найпатріотичнішої Партії (що жила на грошенята ригів, як засвідчив процес над Манафортом). До речі, багато що з обіцяного Порох уже виконує. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-01-11 15:43 |
TheSky написано: | Будуть вибори, будь ласка, оберіть кращого |
От тільки, де він, кращий... Або його поки нема. Або ж - Порошенко це вже і так найоптимальніший варіант. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 15:45 |
TheSky написано: | Розумію, можете віддавати перевагу іншому політику, який на вашу думку зробить більше та краще. Будуть вибори, будь ласка, оберіть кращого. |
Лелю, наші фанати "сволоти" та Аталотія хочуть не кращого. Вони хочуть СВОГО (того, хто їм подобається, без уваги до його реальних справ). Тому там нема про що казати, то щось типу релігійної віри (тільки дуже збоченої). Адже визнати, що Порох щось робить для країни - то розписатися у власній політичній недолугості, тому продовжують вигадувати аби-що, будь-яку маячню - бо інакше вся ницість "їхніх" кандидатів стане очевидною. Тому навіть Томос і закупівлю снайперських гвинтівок компанією "Рошен" теж намагаються паплюжити - такою ненависною для них є правда. Правда про те, що Аталотій - розкрадач, "активісти" кшталту Шабуніна - нікчемні грантоїди, а героїчні свободівці - просто базіки. Тому вони залюбки постять, що обіцяв Порох, але жодного разу не запостять, що обіцяв Тягнивсрак перед виборами. Чи Семеніхін. |
|
|
|
|
|
2019-01-11 15:47 |
Arsenfpu написано: | Суть в тому, що це невід'ємна частина виборчого процесу. Думаю, що не тільки вітчизняна |
Погоджуюсь, але Леля чомусь кричить про популізм вАни (і каже, що це смертний гріх) і забуває про популізм пороха. Дивна (чи збочена) свідомість.
Взагалі-то, дочка кацапомовних колишніх комсомольців вже не раз помічена у брехні і маніпуляціях, тому чути про моральні якості будь-кого з її вуст якось не комільфо.
|
|
|
|
|
|
2019-01-11 15:49 |
TheSky написано: | От тільки, де він, кращий... Або його поки нема. Або ж - Порошенко це вже і так найоптимальніший варіант. |
Повне раша-дежавю! Путін - наше всьо! |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 15:51 |
ssTAss написано: | Погоджуюсь, але Леля чомусь кричить про популізм вАни (і каже, що це смертний гріх) і забуває про популізм пороха. |
А наш шановний свободівець помічає популізм у Пороха (який таки щось робить для країни) і спокійнісінько не помічає популізм свободівців (хоча вони й сотої частки того, що зробив Порох, не роблять, а ще й кидаються гранатами під ВР). І то ж не якийсь нащадок "кацапомовних комсомольців", а патріотичний галичанин, що польську розуміє краще за кацапську. До речі, а якщо комуністи не кацапомовні, як Фаріониха, то їх слухати комільфо?
Arsenfpu написано: | Повне раша-дежавю! Путін - наше всьо! |
"Свобода" - єдина партія патріотів! Всі за Кошулинського! |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 16:06 |
Нарешті, виліз піцька і вкотре почав смішити людей. Як там будьоннавка, не злазить із потилиці?)) |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-01-11 16:10 |
Cleaf 1.1.1.4, роздражнили ми з Вами гусей цих) |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 16:13 |
TheSky, то все дрібниці. Головним є інше - одиниці дописують на форумі, але тисячі його читають. І аргументи на користь тої чи іншої позиції люди також читають, а прочитавши - замисляться, поміркують. Таке собі політичне виховання онлайн) |
|
|
|
|
|
2019-01-11 16:14 |
TheSky написано: | варися у своїй заздрості |
??? заздрості? до кого?
я самодостатня доросла людина і у своєму житті всього (того, чого бажав) досягнув. Не заздрив ніколи і Вам не раджу
TheSky написано: | і гордині сам. |
знову "???" Можна приклади, бо видно ми про різні поняття думаємо (чи по різному їх трактуємо)?
Де Ви побачили гординю? Я десь говорив, що є кращим навіть від Вас? Чи може ми не на рівних спілкуємось? Це від вас завжди таке чути - ті не так голосують, ті не в того вірять, ті не так говорять, "одна я біла і пухнаста"... і постійно з образами
TheSky написано: | воно і г. |
Додано через 32 секунди:
ууу, не гарно видаляти свої дописи
TheSky написано: | Отак дивишся на таких, як Стас, і розумієш, що хоч воно і г., але все-таки це г. своє, не чуже, українець все-таки теж. Тож доводиться якось миритися. Хоча що мені миритися з такими... Вкладку закрила та й все, арівідерчі, варися у своїй заздрості і гордині сам. |
|
|
|
|
|
patriot__85
|
2019-01-11 16:16 |
Там хтось про гусей згадував. Ви дійсно така, чи прикидаєтесь? |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-01-11 16:26 |
ssTAss написано: | вона сама по собі така ду... дуже розумна) |
ssTAss написано: |
Дивна (чи збочена) свідомість.
Взагалі-то, дочка кацапомовних колишніх комсомольців вже не раз помічена у брехні і маніпуляціях, тому чути про моральні якості будь-кого з її вуст якось не комільфо.
|
Додано через 1 хвилину 48 секунд:
ssTAss написано: | Висновок - на жаль, рівень політичної освіти у нас надто слабкий (якщо взагалі існує). Думати ніхто не може, а аналізувати і поготів. Говоримо штампами, гаслами, словами піарників і телевізором |
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-01-11 16:27 |
ssTAss написано: | нагадайте-но мені, як порох прийшов до влади? Не завдяки бла-бла-бла? АТО за тиждень, курс 8, кожному солдату 1000 в день і мільйон страхівки і т.д. | а якби він сказав, що війна триватиме ще 30 років, курс буде по 30, солдати не матимуть великої зарплати і страхування — за нього б тоді хтось проголосував? ssTAss написано: | Говоримо штампами, гаслами, словами піарників і телевізором (тепер інтернетом, що є те саме). | всі крім мене. ssTAss написано: | у своєму житті всього (того, чого бажав) досягнув. | судячи з того, що ви робите і кажете на Гуртом, то це далеко не так. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-01-11 16:28 |
А колись головним пропагандистом був я..... |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2019-01-11 16:30 |
Robar III, все ще попереду. Ніхто не триматиметься на вершині хіт-параду вічно) |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|