Автор |
Повідомлення |
Virake Localize Team

|
2018-11-30 21:08 |
дійсно цікаво. якщо звертати увагу на відмінності між статями, то можна взагалі дуже багато цікавого і корисного дізнатися про людей. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-11-30 22:21 |
marchelloUA
Це не псих стаття. Це робота одного коміка.
Додано через 1 хвилину 42 секунди:
Ех... флудильня пережила кризу відсутності Олі, й забуяла новими барвами.
Додано через 4 хвилини 7 секунд:
Ги, хоча толоку то вона не покинула
Цитата: | Востаннє: 26.11.18 |
|
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-11-30 22:37 |
Robar III написано: | Це робота одного коміка. |
Так, я колись бачив відео, не можу знайти лінк. А тепер нещодавно читав коротку статтю про це, можливо на основі того відео )
Тим не менше, виглядає правдоподібно. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-11-30 23:53 |
Robar III написано: | Ех... флудильня пережила кризу відсутності Олі, й забуяла новими барвами. | нехай вона нарешті поживе своїм життям. без нас, окаянних. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-12-01 00:06 |
Virake
А раптом дівчина, знайде кохання, одружиться, заведе хоббі, дітей. Я не пробачу собі цього... ми ж втратимо її назовсім. |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-12-01 01:41 |
Назріло питання: де грань між дівчиною та жінкою у віковому плані? Різні джерела дають різні відповіді. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-12-01 04:41 |
Robar III написано: | А раптом дівчина, знайде кохання, одружиться, заведе хоббі, дітей. Я не пробачу собі цього... ми ж втратимо її назовсім. | от всього цього я їй і бажаю. + розуму набратися. gunnarukr написано: | Назріло питання: де грань між дівчиною та жінкою у віковому плані? Різні джерела дають різні відповіді. | тоді, коли починаються перші місячні. але це суто з біологічної точки зору. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2018-12-01 07:46 |
gunnarukr написано: | де грань між дівчиною та жінкою у віковому плані? |
Це суто суб'єктивно, зазвичай по зовнішності Знаєте, як наприклад діти називають дорослих дядя. Деяких і в 18 вже дядьками називають, а деяких і в 30 так не називають.
Додано через 3 хвилини 51 секунду:
Virake написано: | інтелігентні не випорожнюються |
Вибачте, а як можна ще інтелигентніше назвати процес дефекації, коли виникла потреба написати про цей процес? |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-12-01 10:51 |
gunnarukr написано: | Назріло питання: де грань між дівчиною та жінкою у віковому плані? |
Взагалі то, відповідь на це питання мала би давно вже бути, не перший рік живемо. Якщо ви зараз таке питання задаєте, то ви або нічого не розумієте, або ліниві, не шукали, або дурні: "лише то що я скажу є істина, а ви нічого не знаєте". Людина, правильність, насліддя, це дуже делікатний, важливий, складний, незамінний процес. Тепер повернемось, до жінки, дівчини, її і ще раз її, таке як ви не цікавить. Сказав би вам, що її цікавить, але ви з тими знаннями і свободою дня не витримаєте, бо ж жінка, дівчина має кулю в голові, вона, і ще раз вона, хоче того повністю і негайно і коли отримає, не впевнений, що оцінить.
Питання протилежне. Де грань між хлопцем і чоловіком? Чи завершення статевого дозрівання, робить з хлопця чоловіка? Справжній чоловік, мужчина, вже народжується, становиться у материнському лоні при зачатті, отже статеве дозрівання при формуванні чоловіка, не грає ніякої ролі. |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-12-01 11:16 |
Virake написано: | тоді, коли починаються перші місячні. але це суто з біологічної точки зору. |
Дякую, кеп. Та навіть з біологічної ви навели різницю між дівчинкою та дівчиною.
Krest0 написано: | Це суто суб'єктивно, зазвичай по зовнішності Знаєте, як наприклад діти називають дорослих дядя. Деяких і в 18 вже дядьками називають, а деяких і в 30 так не називають. |
Це зрозуміло і просто. Щоб наприклад називали дядями тре відростити вуса і бороду. Весь секрет. Малі діти зразу на це реагують, поважають, вітаються і т.д.
Та я не про це. А про визначення суто за віковою приналежністю. Тобто, коли неодружена, бездітна дівчина перестає апріорі бути дівчиною. Після 18/ після 25/ після 30/ ваш варіант.
Хочу зробити манюньке соцдослідження. Бо інколи чуєш таку фразу "яка гарна дівчинка". А тій дівчинці вже 31...
Особисто я б уже десь після 23-24 років не вважав би жінок дівчатами. Різні "сюсюкання" не враховую, бо це вже зовсім інша тема.
Krest0 написано: | а як можна ще інтелигентніше назвати процес дефекації |
До великого вітру
Додано через 4 хвилини 50 секунд:
patriot__85 написано: | Сказав би вам, що її цікавить, але ви з тими знаннями і свободою дня не витримаєте, бо ж жінка, дівчина має кулю в голові, вона, і ще раз вона, хоче того повністю і негайно і коли отримає, не впевнений, що оцінить. |
А ви можете, як хочете!
patriot__85 написано: | Де грань між хлопцем і чоловіком? |
На жаль процесу "ініціації" як такого в нашому суспільстві майже не існує.
Найпростіший варіант -- створення сім'ї, завести дітей. Але в наших реаліях це можна зробити без всілякої мужності.
Додано через 1 хвилину 44 секунди:
patriot__85 написано: | отже статеве дозрівання при формуванні чоловіка, не грає ніякої ролі. |
Ну альфа-самців ще ніхто не відміняв. Хоча й ті альфи зараз, то смішне видовище. |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-12-01 12:00 |
gunnarukr написано: | Дякую, кеп. Та навіть з біологічної ви навели різницю між дівчинкою та дівчиною. |
Пізнай себе і коли ти є такий як має бути, котрий з народження залишив себе чистим, або ... (ну це вже не вашого ума справа, ніхто цього не зрозуміє), то та кого ти просиш сама тебе знайде і тоді в тебе буде лише одне завдання витримати. Ви поняття, дебіли і всі остальні, не маєте, що таке адекватність, цілісність у людській природі, в природі світу (гармоній з навколишнім світом). Хирнею займаєтесь, континенти створюєте, - "Боги", привіт Хезендорфу, а на старість літ зустрінете повноцінну адекватну дитину, у силі, і зрозумієте, що ви дебіли і все, що ви робили до цього, це херня, яка і уваги нормального не вартує. |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-12-01 12:03 |
patriot__85 написано: | то та кого ти просиш сама тебе знайде і тоді в тебе буде лише одне завдання витримати. |
Вас ще не знайшла чи ви не витримали? |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-12-01 12:12 |
gunnarukr
Скажу правду. Я захотів на дещо глянути, на два роки, для загальної картини. І коли я там опинився, я офігів, від того, що побачив, а через те, що був правильним, в один момент став сам на сам з хернею, яку зрозумів до того, але прорахувався, схибив, а хиба, була в одному, я промовчав, дозволив слідуючим подіям статись, не заперечив на те, що почув під неадеквата і те що потім він почав робити і зробив.
Гріш мені ціна. За неадекватну реакцію - промовчав. Гріш мені ціна, що знав проте, але всерівно, зробив - пішов. Гріш мені ціна, що взагалі туда пішов, але звідки я міг знати? Отже, чи я неадекватний, психічно-хворий, неповноцінний, слабоумний, дурний, дебіл чи світ - всьо тоже саме?
Я всеодно доб'ю це. Не можу інакше. |
|
|
|
 |
Gin_ger Забанено

|
2018-12-01 12:22 |
... |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-12-01 12:56 |
patriot__85 написано: | Скажу правду |
Буває... |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-12-01 13:16 |
hetzendorf
Ой, скажу неграм! |
|
|
|
 |
Cleaf 1.1.1.6

|
2018-12-01 14:49 |
Так званий "бодіпозітив" - страшна річ. Нещодавно довелося побачити окремих представниць отого, так би мовити, руху. Почало нудити. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-12-01 15:16 |
Krest0 написано: | Вибачте, а як можна ще інтелигентніше назвати процес дефекації, коли виникла потреба написати про цей процес? | це тут ні до чого. я кажу про те, що для багатьох людей (неінтелігентних) випорожнення аж ніяк не інтимний процес. і вони його роблять скрізь, де хочуть. от хоч би у моїй багатоповерхівці — якийсь виродок цілу зиму щоночі залишав після себе калюжу в ліфті. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2018-12-01 15:21 |
Virake написано: | це тут ні до чого. я кажу про те, що для багатьох людей (неінтелігентних) випорожнення аж ніяк не інтимний процес. і вони його роблять скрізь, де хочуть. от хоч би у моїй багатоповерхівці — якийсь виродок цілу зиму щоночі залишав після себе калюжу в ліфті. |
А, ясно.
Треба того виродка впіймати і пхати його писком до калюжі, як нашкодивших котів. |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-12-01 15:43 |
Cleaf 1.1.1.6 написано: | Так званий "бодіпозітив" - страшна річ. Нещодавно довелося побачити окремих представниць отого, так би мовити, руху. Почало нудити. |
Не знаю, чи дуже в тему... Пригадав жарт, що якби в чоловіків були місячні, то криваві штани були б таким же повсякденним явищем, як і смердючі шкарпетки ))))) |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-01 19:07 |
Virake написано: | я кажу про те, що для багатьох людей (неінтелігентних) випорожнення аж ніяк не інтимний процес. |
А негри взагалі, в якості сортирів використовують пляжі:
Мужики прямо там на місці засідають у позі орла, а жіноцтво виносить параші й виливає поближче до води. З часом фекалії змивають хвилі. Отакий він — негритянський ватерклозет.
patriot__85 написано: | Ой, скажу неграм! |
То валіза — двірець — Нджамена й там грузіть чорнодупих своїми потоками свідомості хоч до почорніння! |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-12-01 21:32 |
Хезендорф, знаю, що ви любите роздавати поради, але я вже вам казав, що мене ваше нічого не цікавить і поради також. |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2018-12-01 21:37 |
patriot__85 написано: | Хезендорф, знаю, що ви любите роздавати поради, але я вже вам казав, що мене ваше нічого не цікавить і поради також. |
ви їх заспокойте просто,
скажіть їм, що вини би не робили, у них може, у їх матері, дочки чи сестри народитися негрення, і вони будуть мати брата, внука чи родича чорношкірого. і від цього ніхто з них не застрахований, а вони так поготів... просто треба зачекати, і у їх сім'ї це буде... |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-01 22:02 |
Krest0 написано: | Але ж туалет це інтимне місце. |
Саме так. Інтимний походить від лат. intimus «нижній; найбільш внутрішній; задушевний». Запозичене від французького intime, що має такі значення:
1. інтимний, близький, задушевний, нерозлучний
2. особистий, інтимний; потаємний
3. тісний, близький
4. затишний
5. глибокий, глибинний, той, що творить сутність
В українській мові має 2 значення:
1. той, що стосується окремої особи, її особистого життя
2. той, що стосується тісного дружнього зв'язку або кохання між людьми
Отже, діарейний котик ще й геть неграмотний
Додано через 1 хвилину 29 секунд:
кокошнік написано: | будуть мати брата, внука чи родича чорношкірого |
… і наслідки будуть страшні — через кілька поколінь білих просто не залишиться. Цьому запобігти дуже просто: ізолювати чорних від білих.
Додано через 1 хвилину 31 секунду:
patriot__85 написано: | я вже вам казав, що мене ваше нічого не цікавить і поради також |
Брешете. Бо повсякчас заговорюєте до мене, оскільки очікуєте на мою допомогу q процідурки ^__^ |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-12-01 23:17 |
Я вже десь про це писав, трохи ліньки повторюватися, та вже ок..
Білі самі себе знищують.
Візьмемо доволі типову ситуацію: в сім'ї четверо дітей (якісь 60 років тому це цілком ок). Виростають до зрілого віку - і один з них гей, інший чайлд-фрі, ще один бездітний через нездоровий спосіб життя, врешті лише один з них створює сім'ю і в них народжується одна дитина. Чому одна? Бо одній дитині можна "повноцінно приділити увагу", а ще "треба ж пожити для себе", маса сучасних причин. Далі проста математика, хто може порахувати точніше - будь ласка, приєднуйтеся. Отже, за моїми підрахунками, 2 батьків + 4 дітей = 6, а з потомства лише 1. І я тут для спрощення ще не рахую людей з боку матері цієї дитини. Отже, 1 до 6 у спрощеній формулі. Замість однієї дитини для відтворення тієї ж кількості білих молода сім'я має народити ще 5 дітей.
І хто тут називає небілих нерозумними? Адже йдеться про виживання людства, ну ок - білої раси, якщо комусь так важливо. Нагадаю для всепропальщиків - після давніх єгиптян із їхніми величними пірамідами прийшли примітивніші племена, однак у глобальнішому масштабі людству це не завадило згодом полетіти у відкритий космос... |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-12-01 23:28 |
marchelloUA
Тут знову почали надрочувати на кольорових?цікаво, коли вже українці почнуть за себе думати, та поважати. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2018-12-01 23:40 |
marchelloUA написано: | І хто тут називає небілих нерозумними? Адже йдеться про виживання людства, ну ок - білої раси, якщо комусь так важливо. |
Ну зникнуть білі, ну і грець із ними. Знайшли через що переживати. |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-12-01 23:55 |
Robar III, Krest0
Я не надто переймаюся зникненням білої раси. Я про те, що тим кого це справді хвилює, варто просто зараз закрити браузер і йти займатися репродукцією. Звісно, якщо здоров'я дозволяє, на цю саме тему я не жартуватиму. |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2018-12-01 23:56 |
Krest0 написано: | Ну зникнуть білі, ну і грець із ними. Знайшли через що переживати. |
ні, тільки не білі, ми ж білі...(((
 |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2018-12-02 01:23 |
Krest0 написано: | Ну зникнуть білі, ну і грець із ними. Знайшли через що переживати. |
От конкретно про тебе я був кращої думки, розчарував ти мене.
Ну зникне Krest0, ну й грець із ним. Нема через що переживати.
marchelloUA написано: | йти займатися репродукцією |
Навіть безвідносно того, що пропоноване Вами є повне безглуздя, немає сенсу робити щось інше, не усуваючи основну загрозу (експансію чорних у наш світ). |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|