Автор |
Повідомлення |
Virake Localize Team

|
2018-11-29 01:09 |
patriot__85, а таки є вона у вас. ну, з поправкою на те, що я не дипломований психолог і суджу за форумною писаниною. тож є імовірність того, що в живому спілкуванні ви поводитеся інакше.
ех, так і хочеться на кожного тут написати детальний психологічний портрет. |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 01:27 |
Virake
Хлопче, з якого це часу шизофренією займаються психологи? Якщо для вас психолог і психіатр - це слова синоніми, то раджу починати на кожного писати Цитата: | детальний психологічний портрет | . Ха-ха-ха.
Додано через 12 хвилин 24 секунди:
Я знав, що ви неуки, ніякі, просто заучки, але це, вже саме дно. Прийміть мої вітання. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-11-29 01:42 |
антисоціальна поведінка, галочку ставимо. так-с, шановний, що там у вас ще?
Додано через 4 хвилини 31 секунду:
P.S. нагадую для загалу: і психолог, і психіатр можуть займатися як здоровими людьми, так і людьми з патологіями. |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 01:46 |
А як називається хвороба - несприйняття реальності, заперечування фактів, їх перекручування? Не дивно, що ви у такому лайні знаходитесь.
Додано через 3 хвилини 18 секунд:
Virake
Хлопче! Що лікує психолог? Що лікує психіатр?
Це різні речі, зоооооовсім різні. Хворі люди. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-11-29 01:48 |
викривлене сприйняття реальності асоціюють із шизофренією. patriot__85 написано: | Хлопче! Що лікує психолог? Що лікує психіатр?
Це різні речі, зоооооовсім різні. Хворі люди. | ви помиляєтеся. речі-то різні (точніше, люди), але, як вже писав вище, обом доводиться мати справу і з тією, і з другою категорією людей. |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 01:52 |
Virake
Далі я не маю з вами про що розмовляти. Це капець! |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-11-29 01:57 |
patriot__85, а до цього було? ви почали розмову з обзивання присутніх. людина без антисоціального розладу мала б знати, що так дружнє спілкування не вийде і вийти не може. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-11-29 02:07 |
Virake
Мені одному цікава, але ніхріна не зрозуміла написана хрінь патріота? |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 02:09 |
Ваша писанина - це вінегреет. Ви ж нічого не розумієте, про що пишете. А може зараз то такий спосіб накопичування знань? Просто завчити і рвати на собі одежу, що так, а не інакше. Хто сказав, що те, що ви почули, завчили, як правило, є правильне? Ви хоть думайте, розумійте, аналізуйте до чого беретесь. Почніть з простого: слово, його значення, осмислення, потім друге, ще пізніше третє і через рік може осмисленне, речення складете. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-11-29 02:25 |
Robar III написано: | Мені одному цікава, але ніхріна не зрозуміла написана хрінь патріота? | але якщо припустити, що він пише сам до себе, то багато що з того набирає сенсу. кожен допис наче копання в собі, самоаналіз, самокритика. але все залишається неусвідомленим. втім, бувають люди, яким дуже важко чітко висловлюватися в письмовій формі, то ж хто зна, що там насправді.
однаково. у мене воно все викликає тільки якісь хижацькі інстинкти. хоча я ж начебто затявся над людьми не знущатися. |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 02:32 |
Virake
Як це, не знущатися з людей? Треба! |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2018-11-29 02:43 |
я був на цій дорозі і знаю, куди вона веде. |
|
|
|
 |
Сoломoн Keйн. Забанено

|
2018-11-29 02:46 |
Virake написано: | я був на цій дорозі і знаю, куди вона веде |
Ще не знаєш. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2018-11-29 03:44 |
Хтось мені пояснить, чому у нас так багато маструбують на УНР? яка про незалежність згадала аж в 4-му універсалі, а до цього розглядала Україну як федерацію рашки. І її вважають більшою Україною, ніж УД, яка по факту під окупацією німців(яких запросили в січні УНР), досягла в рази більшого, й під тиском Антанти проголосила грамоту про Федералізацію з рашкою (якої вже не існувало).
Невже через присутність слів "народна республіка"? Які вживаються як додатковий піар... |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2018-11-29 12:17 |
Virake написано: | ех, так і хочеться на кожного тут написати детальний психологічний портрет. |
а ви возьміть і напишіть
Додано через 7 хвилин 9 секунд:
Virake написано: | викривлене сприйняття реальності асоціюють із шизофренією. |
навіть науковці-атеїсти, чи віруючі релігійці не вкурсі, що така реальність, "здорова людина" не вкурсі, що таке реальність навіть на 1 відсоток,
лікарі скоріше за все називають шизою той стан людини, коли вона нездатна на всі 100 відсотків орієнтуватися. бути повноціною в одному відсотку реальності доступному здоровій людині...
ніхто з здорових толком не знає викривлене та реальність на скільки, де прямо, а де кособоко ітд.
Додано через 14 хвилин 52 секунди:
patriot__85 написано: | Далі я не маю з вами про що розмовляти. Це капець! |
це також помилка,
насправді дуже цікаво, і говорити треба,
ви якшо будете говорити далі, рано чи пізно прийдете до спільної думки,
тобто зараз у вас умовно "+" та "-",
а в результаті буде "+" чи "-", після дискусії,
але хтось сильно і не поступиться своїми переконаннями, а свій "+" змінить на протилежний мінус, а інший ні, так і залишиться при своєму "-", але вже з союзником, який раніше був "-", і вони обоє думатимуть, що вони з позицією мінус проти позиції "+"...
а якшо так і не поступитися своїми переконаннями, не визнаєте аргументів протилежного дискусанта, упретися в егоїзмі = тоді не адекватна громадянська війна думок. що теж буде цікаво, само по собі...
це інтересно та кумедно спостерігати, постійно відкриваються щось да нове...
Додано через 1 хвилину 37 секунд:
Robar III написано: | Мені одному цікава, але ніхріна не зрозуміла написана хрінь патріота? |
якшо ви не патріот, то хто ви для України???
зараз патріотам протистоять... окупарнти??? |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 12:18 |
Що таке реальність для здорової, адекватної, нетронутої людини, це елементарно. Нема тут над чим голову ламати. Голву можна, треба ламати тоді, коли неадекват виходить на перший план, сплюндрувавши, здорову, адекватну, нетронуту до нього людину і каже я нормальна, здоровомисляща людина, подивіться, освічена з дипломом і це (його) є правильне, реальне.
Не був би світ слабий, якби нормальних, психи не винищили. Тепер дай раду тут?! Психів набагато, набагато, набагато більше за адекватів, яких не лишилось. |
|
|
|
 |

|
2018-11-29 12:31 |
patriot__85 написано: | Ви ж нічого не розумієте, про що пишете. |
patriot__85 написано: | Почніть з простого: слово, його значення, осмислення, потім друге, ще пізніше третє і через рік може осмисленне, речення складете. |
проблема в тім, що і зараз вже могло пройти от те от "слово, його значення, осмислення, потім друге, ще пізніше третє", а от того от осмислення не відбувається, воно може і не настати після осмислення в майбутньому, так і саме осмислення може і не відбутися...
раніше у людей проходило, як осмислення так і його відсутність...
осмислені розповідали не осмисленим про осмисленість їх взаємного життя, не осмисленим було все до лампочки, так буде і далі,
люди будуть ділитись на осмислених та тих, які спробували осмислитися і шось у них пішло не так...
осмислені навчать не осмислиних осмислено проживати взаємно в цьому богом осмисленому світі, так і живем((( |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 12:44 |
Псіх змінив все. |
|
|
|
 |

|
2018-11-29 13:13 |
Robar III написано: | Хтось мені пояснить, чому у нас так багато маструбують на УНР? яка про незалежність згадала аж в 4-му універсалі, а до цього розглядала Україну як федерацію рашки. |
тобто це приклад, що українці можуть прозріти?
не з першого разу, а з четвертого, але все таки прозріти,
і сучасникам всього на всього треба бути не три рази дурнями, а один раз мудрими, коли вже пізно, а з одного разу мудрими, коли ще не пізно, і ні разу дурнями, приклад на всі віки)))
Додано через 15 хвилин 52 секунди:
patriot__85 написано: | Що таке реальність для здорової, адекватної, нетронутої людини, це елементарно. |
здорові не знають, що таке "реальність", просто здорові говорять, що не здоровими є ті, які навіть в тому мізері знань про реальність нездатні орієнтуватися з якихось причин. хвороб наприклад,
є зловредні "здорові", які заганяють всіх підряд в "шизофренію", зомбуючи чи викривляючи ітак недосліджену здоровими реальність...
"нездорова" пропаганда навіть здорових робить шизами, роблячи свою нездорову реальність,
в різних країнах різні реальності, різна шиза у здорових, і не здорові можуть відрізнитись, по різному мали би і хворіти...
patriot__85 написано: | Голву можна, треба ламати тоді, коли неадекват виходить на перший план, сплюндрувавши, здорову, адекватну, нетронуту до нього людину і каже я нормальна, здоровомисляща людина, подивіться, освічена з дипломом і це (його) є правильне, реальне. |
наприклад американиць та росіянин, обоє зазомбовані своєю реальність, і є здоровими в своїй реальності, і важають опонента ідеотом. який не повинен існувати на планеті, принаймі так з сторони росіянина про існування опонента, який втягне в протистояння американця. у росіянина є ядерна зброя...
а як росіянин має себе поводити в своїй реальності? американці не уважають леніна, друкують долари, коли друкують долари росіяни, це вже чомусь підробка, амерам можна, а простому пасану з уфи з двома ходками на зону нізя? де справедливість?
це різні реальності, і їх розсудять їх армії, тобто кінцеві аргуманти у зазомбованих безкомпромісних людей...
Додано через 9 хвилин 19 секунд:
patriot__85 написано: | Не був би світ слабий, якби нормальних, психи не винищили. |
світ не може бути слабким, він постійно, незмінно підчиняється розвіданим людиною законам природи...
"псих" у росіян може виявитися нормальним у амерів...
а медицинський псих може виявитися психом як у росіян так у амерів...
медицинський псих у амерів може виявитися нормальним у росіян, різні реальності, зазомбованості у суспільствах...
медицинських треба лікувати, не медицинських висилати до таких саме з своєї реальності...
ви може нормальний у своєму суспільстві, а хтось з не вашого суспільства вас хоче знищити і має ядерну, біологічну, бактеорологічну, психологічну зброю, і вже потроху арсенал свій застосовує... і??? |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 13:41 |
Про себе я нічого не можу сказати, бо знаю реальність. Не казав би нічого, ні однієї букви, якби нічого не було. Ця писанина, це наслідок того, що є серйозна проблема, яку одні розуміють, але бояться, не вирішують, не хочуть, якщо ви такі "мудрі", то горіть синім пламянєм, інші розуміють, але не можуть вирішити, бо всього не бачать, треті розуміють, але їм байдуже, можливо є такі, що розуміють, але через своє незнання і природу, затикають іншим рот, а інші нічого не розуміють, але вони це зробили, а що проблема не вирішена, то неадеквати почувають себе королями, а росія тим часом плани на цілий світ строчить і якщо, не вирішити проблему з адекватністю, - знищить цілий світ і себе. |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-11-29 14:01 |
Якщо проминути увагою довжелезні речення, намагаючись прочитати котрі мозок реально пухне... (мабуть вчителька з укр.мови гнобила нещадно за це)
patriot__85 написано: | росія тим часом плани на цілий світ строчить |
В цьому є справді сенс. Запоребрик вкладає великі кошти в пропаганду. Навіть якщо зайти на цілком неполітичні закордонні ресурси, то в коментах під мемами щодо України можна почитати цілком запоребриківську точку зору на події. Хоча це теж можуть бути платні боти. |
|
|
|
 |

|
2018-11-29 14:16 |
patriot__85 написано: | Про себе я нічого не можу сказати, бо знаю реальність. |
ну раз ви все знающий...
чому прямі лінії існують тільки на Землі, і на їх основі, з їх участю побудована геометрія. тригеометрія ітд, вони є її основою,
а в космосі вже не має ніяких прямих ліній, великих прямих ліній...
але Земля кругла, і космос також "круглий", в одній зущності є прямі лінії, а в іншій сущності Космосі прямих ліній не має...
На Землі прямі лінії можуть бути в "спокої" якшо не має чогось відносного їм, і починають рухатися чи ні коли є щось їм відносне, а в круглому Космосі прямі лінії тільки на планетах і не формують великі прямі лінії...
яку, яку ви там знаєте, та можете сказати про вашу реальність??? і це тіко про прямі лінії мова...
))))
patriot__85 написано: | Не казав би нічого, ні однієї букви, якби нічого не було. |
класна фраза...шось сьодня всі в ударі)))
у вашій реальності не сказане слово = не має нічого,
а насправді слово вами почуте, осмислене, запам'ятоване, осмислене і відтворене чи ні,
те що слово не сказане ще не означає, що нічого не було)))
можна двом людям дивитись одне на одного чи на якийсь предмет і не промовляючи слова, бо все і так зрозуміло, кажи чи не кажи...
але як відтворити той стан коли нічого не було наділено вами словом???
от коли ви не думаєте в цей час про 1256 рік, або вчора не думали про цей рік, то в цей час нічого цьому значенню не надавали, в цей умовний час, у вас цього значення не було, ні словом ні думкою, ні дією...
ітд.
є річі, час, дії, які люди ніколи не чіпіли нівіть думкою, і ніколи не зачіплять. але це не означає, що їх не має...
все що люди чіпають думкою - існує, все що не чіпають думкою також існує, як таке, що є протилежністю зачепленою їх думкою, тобто врахованою в щось, а значить також воно пораховано колись в майбутньому, воно буде досягнуто людською думкою...
не беріть в голову, далі цинічна маячня))) |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 14:18 |
Є такі речі, які не треба, за будь-яку ціну, при пожарі, повені, землетрусі чіпати. Їх зачепили. Є наслідки. І проблема досі не вирішена. І якщо її не вирішать, настане кінець.
p.s. З вчителькою з укр. мови, я дійсно був в контрах, якби я став правильним, культурним, інтелегентним, освіченим, граматичним, - я б був як розкрита книга, а цього я допустити не міг, так нехай гнобить, це нормально, що за життя без показування один одному зубів? |
|
|
|
 |
marchelloUA VIP

|
2018-11-29 14:31 |
patriot__85 написано: | З вчителькою з укр. мови, я дійсно був в контрах |
Це логічно випливає з ваших текстів.
Спробуйте розбивати свої речення на декілька коротших, як варіант. |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-11-29 14:57 |
|
|
|
|
 |

|
2018-11-29 15:08 |
patriot__85 написано: | Ця писанина, це наслідок того, що є серйозна проблема, яку одні розуміють, але бояться, не вирішують, не хочуть, якщо ви такі "мудрі", то горіть синім пламянєм, інші розуміють, але не можуть вирішити, бо всього не бачать, треті розуміють, але їм байдуже, можливо є такі, що розуміють, але через своє незнання і природу, затикають іншим рот, а інші нічого не розуміють, але вони це зробили, а що проблема не вирішена, то неадеквати почувають себе королями, а росія тим часом плани на цілий світ строчить і якщо, не вирішити проблему з адекватністю, - знищить цілий світ і себе. |
за вами світ є серйозною проблемою:
є одні які розуміють світ, тобто проблему, але бояться. і не бажають вирішувати проблему, і вони є мудрими і мають згоріти...
шось з ними не так...
або вони помиляються і не розуміють світ, тобто проблему, тому і бояться, і забили на неї бо мудрі, і їх треба спалити. бо вони не такі, як всі...
або вони розуміють проблему не бояться її, забили на неї, ї є від цього мудрими, і їх треба спалити бо вони не такі, як всі...
або вони розуміють проблему, бояться її. і є від цього не мудрими, і їх треба спалити бо вони не такі, як всі...
є інші, які розуміють, але не можуть вирішити проблему, бо всіх обставин, фактів, процесів і тд. не бачать..
ця група ще ділиться на тих, які не розуміють або не розуміють проблеми, і не бачать, або бачать всіх, всього. але хочуть чи не хочуть вирішення проблеми...
шо цікаво вони горіти не мають в не залежності мудрі вони чи ні... але комусь же хотілося би шоб вони горіли чи ні...
є треті, які розуміють, але їм по боку, вони описані вище...
є такі які розуміють, що вони все розуміють, але помиляються бо помилилися, вони розуміють, що не помиляються, і не забили. і не бояться, а щей діють, і переконують інших, що вони розуміють за інших,
там підгруп море...
ці можуть і геноцид, голодомор, анексію, зомбування, терор з репресіями зробити, а не тільки рот насильно комусь прикрити назавжди, і шо цікаво, переконані, що все роблять від чистого серця, навіть брехня во "благо", по братськи...
є які нічого не розуміють, але рамдомно, щось зробили, що руки роблять і чомусь проблема не вирішена...
тут є також безліч підгруп...
нууу, чому зразу неадеквати... в кожній групі можна поставити задачу, різні задачі і з такими підходами ці люди будуть неадекватами,
коли війна не називається війною, то і мирні підходи, визначення до фактичних дій,складових війни будуть не адекватними, а коли війну назвати війною, то треба діяти швидко і відповідно до визначень понять війни, і швидко стане питання у кого є ядерна зброя, а у кого її не має, і переможе той у кого вона є...
тому прийдеться всім, незважаючи, розуміють вони, чи не розуміють, бояться вони чи не бояться, діють вони чи не діють, дурні вони чи мудрі, діяти за шаблоном, який складається поза їх впливом, але вони можуть впливати. щоб все змінилося в адекватну сторону хочаб на їх рівні, і рівень змін ростиме, або ні, буде це помітно, або ні...
росії спочатку треба завоювати китай, а потім весь світ китайськими руками,
наприклад скоро росія завоює японію, курильські острови будуть японськими, гібридне завоювання японії та світу,
наприклад росія вже завойовує китай, в сибіру і росія і китайці...
десь так само орда в московію перетворилася метаморфознулася, так і росія китай завоює, а китай весь світ...
але це на сході, але шоб і відтягнути процес перетворення, який наближається, і набрати ще більше матеріалу, територій для переробки китаю, відбуваються братання на територіях нерозумних українських братушок... |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-11-29 15:14 |
кокошнік написано: | росії спочатку треба завоювати китай, а потім весь світ китайськими руками, |
Додано через 2 хвилини 9 секунд:
кокошнік написано: | Все написане мною тут на толоці є маячнею,(і це також маячня) |
Додано через 3 хвилини 3 секунди:
patriot__85 написано: | що за життя без показування один одному зубів? |
Розумні люди намагаються зуби не показувати, а берегти. |
|
|
|
 |
patriot__85

|
2018-11-29 15:27 |
marchelloUA написано: | Спробуйте розбивати свої речення на декілька коротших, як варіант. |
Я ж сказав: patriot__85 написано: | якби я став правильним, культурним, інтелегентним, освіченим, граматичним, - я б був як розкрита книга, а цього я допустити не міг |
Я не вірю у правильність, тобто вірю, вона є, але треба самим бути правильним. Це, що зараз є - це псевдо-правильність, тобто це є не правильність і не неправильність, а вимесел хворої людини. Дивуєтесь, чому росія напала, бо ви хворі, а мали дарований, лакомий кусок, землю на якій є, западенців він не троне, і не знаєте, що з цим робити, а в нього руки розвязались, а тут, як в руки з неба подарок, свої перегаркалися і заява від пахана, - все зразу, тому він зробив, те, що зробив. |
|
|
|
 |
gunnarukr VIP

|
2018-11-29 15:32 |
patriot__85
Все зрозумів крім Цитата: | вимесел хворої людини | . Поясніть |
|
|
|
 |

|
2018-11-29 15:37 |
gunnarukr написано: | Найглибші річки течуть з найменшим шумом... |
а як ви собі це фантазуєте?
завоювала росія обидві америки, догорає австралія, вся африка як сірія, а залишилися друзі китайці, і тут пасан з таганрога тіко почав жити, долари в вашингтоні друкувати, називати їх рублі, весь нарко трафік під пасанами з саратова, вооще ми всі хочем стати рускіми, і тут китайський самурай кине предьяви, шо він може провести на земній кулі, в любій точці референдум своїми військами...
і лафа закінчилася, толком і не почавшись...
тому росії треба спочатку захопити китай, а потім російські солдати з російського пекіну, завоюють весь світ, і амеріці капець))) |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|