Флудильня №2

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 352, 353, 354  наступна
Автор Повідомлення
omm 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 20.11.24

2018-10-03 14:36  
kinaxem написано:

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/4193?aname=published

Прохання підтримати петицію небайдужих...

На заборону 112 та NewsOne назбирали швидко...

а нема петиції про заборону Прямого чи Еспрессо? Я б підписав
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2018-10-03 22:08  
а ось фанатам Сапковського (якщо такі існують):
Автор „Відьмака” вимагає у студії CD Projekt Red 16 мільйонів доларів
https://www.cdprojekt.com/en/investors/regulatory-announcements/current-report-no-15-2018/
Panther2214 
Попереджень: 1

Востаннє: 16.09.24

2018-10-03 22:14  
Скажіть народ, шукаю фільми схожі на Сльози сонця? Які варіанти?
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2018-10-03 22:46  
Virake написано:
а ось фанатам Сапковського (якщо такі існують

От сказав, як у воду перднув.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-10-04 00:13  
don pedro написано:
От сказав, як у воду перднув.
спеціально для вас старався. ще й думав, чи не написати прямо у вашій темі, але не знайшов там води.

якщо серйозно, то можна любити твір, при цьому не люблячи автора. Сапковський показав себе людиною дуже недалекоглядною, заздрісною і жадібною (список можна продовжувати). багато хто дізнався про його твори і купив їх саме завдяки іграм, адже за межами Польщі про серію книг мало хто знав. і ось як він віддячив розробникам — спершу поливав їхнє дітище брудом у кожному інтерв'ю, а тепер, коли уклав угоду з Netflix на зйомки телесеріалу (що теж є заслугою CDPR, бо американська компанія ну ніяк не стала б робити серіал за мотивами невідомих книг), вирішив оголосити CDPR війну. він не вірив у їхній успіх (не вважав ігри за повноцінний творчий медіум), тож вимагав за ліцензію одноразову суму замість відсотків. а тепер, коли справедливо пошився у дурні, вирішив піти на такий ганебний крок. враховуючи, що Дональд Туск (прем'єр Польщі) свого часу подарував Обамі копію гри, а також те, яку бездоганну репутацію CDPR має перед гравцями (хоч, може, і не перед власними працівниками), можна собі уявити, що буде з репутацією самого Сапковського. це піар-катастрофа і будь-хто інший на його місці це зрозумів би.
don pedro 

2018-10-04 00:40  
Virake
А він не має нікому подобатись. Людина живе у цивілізованому світ, вважає, що її права порушено, подає до суду. Нічого спільного із "заздрісністю і жадібністю" це не має. Ділки наварились на його творах, і він хоче отримати свій шмат. Можливо, щось вийде. Нічого поганого в цьому немає, не збідніють. На малолітках ще зароблять.
Virake написано:
не вважав ігри за повноцінний творчий медіум

Що й не дивно (що б там не означало слівце "медіум"). Хоча ігроманам це важко прийняти.
Virake написано:
невідомих книг

Happy
Virake написано:
ганебний крок

Ганебним судовий позов на захист майнових своїх прав можуть вважати тільки "савєццкіє люді".
Virake написано:
враховуючи, що Дональд Туск (прем'єр Польщі) свого часу подарував Обамі копію гри, а також те, яку бездоганну репутацію CDPR має перед гравцями (хоч, може, і не перед власними працівниками),

На ігроманів усім насрати, в тому числі і їм самим. Про Обаму і Туска всі теж давно забули. До чого це все у розрізі питання майнового спору - незрозуміло.
Virake написано:
можна собі уявити, що буде з репутацією самого Сапковського. це піар-катастрофа і будь-хто інший на його місці це зрозумів би.

Всього лиш залишиться одним з найкращих фентезі авторів у світі та найуспішнішим польським письменником останніх десятиліть. Людина хоче свої гроші, він у моїх очах тільки зросте через цей позов. У будь-якому разі, я куплю кожну його нову книгу. Хай пише.
Virake написано:
багато хто дізнався про його твори і купив їх саме завдяки іграм

На здоров'я. Я дізнався про Сапковського задовго до цього ігрового лайна і читав його в оригіналі.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-10-04 02:53  
don pedro, розмовляю тільки з тими, від кого можна почути щось цікаве. базарні сварки — це нудно. будете продовжувати марнувати мій час — підете в ігнор. даю останній шанс.
багато тексту
don pedro написано:
Нічого спільного із "заздрісністю і жадібністю" це не має.
якби це було так, він би не лаявся на ігри. наголошую: його ніхто не дурив. він сам наполіг на тій угоді, яка була укладена, хоча CDPR пропонували йому набагато вигіднішу (що й справдилося у перспективі).
don pedro написано:
вважає, що її права порушено, подає до суду
він може вважати все, що завгодно. але він не має рації і це видно кожному, навіть йому самому теж, тільки йому гордість і жадоба не дають із цим змиритися. а яка ваша ставка в цьому всьому, мені взагалі незрозуміло.
don pedro написано:
Ділки наварились на його творах
які ще "ділки"? вони уклали угоду. добровільну, законну угоду. такого ж штибу, що він нещодавно уклав із Netflix. за вашою логікою це теж якісь злі ділки (злі, бо добрих словом "ділки" не називають), і вони теж "наваряться" на його творах. то що, він і на них бочку має покотити?
don pedro написано:
Що й не дивно (що б там не означало слівце "медіум"). Хоча ігроманам це важко прийняти.
я не розумію вашої антипатії до ігор.

щодо "не дивно" — тоді, коли йшли їхні перші переговори, сумніви в успішності майбутнього проекту дійсно були доречні. але взяти одноразову суму замість відсотків — це елементарна короткозорість. звісно ж, ризик був, але без ризику не може бути і виграшу. сам Сапковський це вже визнав, і з цього знання випливає негідність його претензій до CDPR.

"медіум" означає засіб передачі.
don pedro написано:
Ганебним судовий позов на захист майнових своїх прав можуть вважати тільки "савєццкіє люді".
його законних прав ніхто не порушував. компенсація недоотриманих прибутків через те, що він добровільно обрав гарантовано низьку плату замість негарантованої високої — до цих прав не належить. і не треба жбурляти в мене ярликами — бо я вам нагадаю про людей, які живуть з того, що кидаються під автомобілі й потім судяться з водіями. вони теж формально захищають свої права, але гідною цю діяльність аж ніяк не назвеш.

конкретно щодо ситуації з Сапковським ґуґліть термін "frivolous litigation".
don pedro написано:
На ігроманів усім насрати, в тому числі і їм самим. Про Обаму і Туска всі теж давно забули. До чого це все у розрізі питання майнового спору - незрозуміло.
Сапковський уже помилився у своїй оцінці ігор. хочете закривати очі на дійсність і повторювати цю помилку — що ж, маєте право.

щодо Обами і Туска. суть не в самій події, а в тому, що вона означає. невже ви справді не розумієте, наскільки вагомою має бути річ, щоб її під час дипломатичної зустрічі дарували представникам іншої держави? та ще й такої, як США? ігри про Відьмака — це символ сучасної польської культури. і поляки цим символом пишаються настільки, щоб хвалитися ним перед цілим світом.
don pedro написано:
Всього лиш залишиться одним з найкращих фентезі авторів у світі та найуспішнішим польським письменником останніх десятиліть.
його письменницьку майстерність ніхто не ставить під сумнів. під сумнівом його людські чесноти.
don pedro написано:
Людина хоче свої гроші
і він їх уже давно отримав. те, що отримав менше, ніж міг би — провина виключно його.
don pedro написано:
він у моїх очах тільки зросте через цей позов.
по-вашому, вимагати перегляду угоди, яка виявилася невигідною через власну недалекоглядність, а також неодноразові публічні нападки — це варте похвали і поваги?
don pedro написано:
У будь-якому разі, я куплю кожну його нову книгу. Хай пише.
зате ті, хто дізнався про книги через ігри, можуть і не купити. а за межами Польщі таких більшість.
don pedro написано:
Я дізнався про Сапковського задовго до цього ігрового лайна і читав його в оригіналі.
якщо людина хоче бачити лайно, то й сам чорт їй діамант не покаже.

але ж яка диявольська іронія — пірат виступає за права письменника, що їх сам же й порушує. це лише припущення, але, в світлі подій, небезпідставне: якщо Сапковський дізнається, що ви переклали його книгу без дозволу (та ще й розпіратили інтернетом), то він і на вас у суд подасть і оббере до нитки. і йому буде байдуже, що ви за нього так стояли, що ви його шанувальник, що вам подобаються його твори і як ви багато зробили для їх популяризації. звісно ж, він навряд чи про це дізнається, але ж ви самі маєте усвідомлювати, що робите.
don pedro 

2018-10-04 05:26  
Virake написано:
даю останній шанс.

Happy
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2018-10-04 09:56  
Ого, цікаво.... бій двох титанів толоки.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2018-10-04 11:16  
636
marchelloUA 
VIP

Востаннє: 12.08.19

2018-10-04 12:06  
Не маю тєліка вдома. Мій інтернет-провайдер пропонував в тестовому режимі телебачення IPTV. Вибрав декілька християнських каналів в файл .m3u і закинув на відеоплеєр в дитячу кімнату. Часом вмикали. Після декількох років тестування провайдер таки ввів окрему плату за телебачення. Ну що ж, нема то й нема. Шкода лише телеканалу Надія, дійсно якісні дитячі передачі, але їх можна натомість частково знайти в ютубі. За один канал платити абонплату поки нецікаво.
А от як через себе пропускають люди добровільно оті помиї - я не розумію зовсім...
leicheman 

Востаннє: 19.11.24

2018-10-04 12:13  
Gin_ger написано:
#ідутьвсраку?

Це ви підтримуєте Зеленського?

А взагалі сьогодні важливий день бо можуть прийняти нарешті закон про Мову.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-10-04 12:55  
637
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-10-04 12:57  
Robar III написано:
Ого, цікаво.... бій двох титанів толоки.
коли один шукає правду, а інший повторює одні й ті самі фрази, що казав протягом останніх 5 років — хіба це бій?
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-10-04 13:14  
638
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2018-10-04 13:16  
Gin_ger
У Вас персеверація?
Gin_ger написано:
У мене не має причин сумніватись в його [клоуна з 95 кварталу Володимира Зеленського] щирому патріотизмі.

Не дивно, що ще можна очікувати від любителя циган
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2018-10-04 13:39  
639
Robar III 
Забанено
Забанено

2018-10-04 13:51  
Virake
Ну насправді я згоден з вами в оцінці Сапковського. А його трилогія про Рейневана (скачана з толоки) мені не зайшла взагалі. Зараз читаю твори Ремарка, так скажу, що Сапковський забагато запозичив в німця. Цікво, лиш чи тільки я це помітив...

Оцінка ігор Доном, для мене теж загадка. Але в цілому, якщо говорити не про DC, Сапковського та Deadpool'a то можна цікаво поспілкуватись та провечти час. (А.. Ну щабув, ще тимошенко) загалом з вами у мене було більше тем, де ми не знахрдили згоди.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2018-10-04 15:06  
Robar III, мені якраз цікаво розмовляти саме з людьми, чия думка не збігається з моєю. так можна почути та дізнатися щось нове. і при цьому не обов'язково переймати цю іншу думку, можна брати до уваги нову інформацію і залишатися при своїй думці, або формувати зовсім іншу думку, відмінну від обох попередніх. якби всі тільки підтакували одне одному, то це було б смертельно нудно. тому для мене великим розчаруванням є кожна дискусія, що опускається на рівень "базарної сварки" — бо вона щоразу однакова і безпредметна.

Щодо Сапковського. річ у тім, що у моїх колах всі (включно зі мною) в один голос розпинають його за те, що він зробив. тому я вирішив послухати, що можуть сказати шанувальники цього автора. але поки що вони не завдають собі такого клопоту.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-10-04 15:24  
Robar III написано:
ще тимошенко

Ще аніме! А стосовно тимошенниці я за доном не помічав.
Virake написано:
якби всі тільки підтакували одне одному, то це було б смертельно нудно.

2 × 2 = 4
Сума квадратів катетів дорівнює квадрату гіпотенузи.
e = mc²
Die Vorfreude ist die beste Freude.

Нудно?
Robar III 
Забанено
Забанено

2018-10-04 16:32  
Virake
Я трохи не це мав на увазі.
Звісно, що коли в оточенні немає думки, яка б відрізнялася від власної то пора змінювати оточення.
Стосовно наших різних поглядів на речі, то тут теж все норм. Мати дискусії з розумними людьми корисно. Які б вони не були.
don pedro 

2018-10-04 16:41  
Після видачі на розправу до ПуSSії ГПУ імені "політичного термінатора" Луценка та Соєвого інгуша та добровольця Тімура Тумґоєва (що само собою, є очевидною зрадою), очевидно дві речі:
1) жодна особа в Україні не захищена від видачі кацапам, а це означає, що під загрозою усі добровольці та українські військові 2) влада не має жодних притомних планів стосовно ПуSSії та безпеки 3) вона начинена ворожими агентами.
Robar III 
Забанено
Забанено

2018-10-04 16:53  
don pedro
Цікаво лиш, чому для людей це дійшло лиш зараз?
don pedro 

2018-10-04 17:00  
Robar III
Я це давно знаю. Просто додатково отримую підтвердження після кожного чергового зливу, крадіжки, зради і договорняка. Реванш ригокомуністів у найближчі два роки - річ вирішена. Кацапи, підкацапники, "українські націоналісти", противсіхи, порохоботи, Соєвий особисто і неприйдихи роблять для цього все можливе. Припускаю і повернення Януковича. Тим більше, процес проти нього розвалено. Звинуватити його не буде в чому, і виявиться, що громадянин Янукович просто повертається додому.
Cleaf 1.1.1.4 

2018-10-06 17:43  
don pedro написано:
Кацапи, підкацапники, "українські націоналісти", противсіхи, порохоботи

І особливо зрадофіли, що співчувають інгушським бандюгам, які встигли повоювати за створений за сприяння кацапів ІДІЛ. Фактично станом на сьогодні зрадофіли - повний аналог противсіхів.
don pedro 

2018-10-06 21:05  
21-річного морського піхотинця Тимофія Волостнова, який від 2016 року захищає Україну, можуть депортувати до РФ через прострочений паспорт юнака. Міграційна служба не може видати дозвіл на його проживання в Україні без документа
Джерело: https://ua.censor.net.ua/n3089946

До речі: Тимура Тумґоєва видали ддо ПуSSії на запит Інтерполу саме від ПуSSsії. Нібито, як терориста Ісламської Держави:
https://ua.censor.net.ua/resonance/3089970/yak_prosuvayetsya_rozsliduvannya_vydachi_v_rf_tymura_tumgoye

Як видно, для орлів Луцика -запит від ПуSSії - дуже вагома річ на п'ятому році війни. Прямий наказ до дії.
І трохи про "авторитетність" Інтерполу: його голова останні два тижні сидить у в'язниці в КНР.
marchelloUA 
VIP

2018-10-06 21:10  
Цитата:
Якщо хочете довести поляка до сказу, спитайте його, як так вийшло, що 1 вересня 1939 р. Польське військо майже все опинилося на польсько-німецькому кордоні, де було оточене та знищене Вермахтом, після чого Польща перебувала під окупацію аж до 1945 р.? Польський генштаб не відав, що німці готують Бліцкриг? А союзники поляків англійці та французи? Кого поляки об’явили ворогом народу за це рішення?

Хтось може плз просвітити, хто знається на історії Польщі? Або просто вміє правильно складати запит до гуглу...
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2018-10-06 21:44  
marchelloUA
Не так, щоби знаюся, але стосовно початкової фази WKII м'яко кажучи скептицизм щодо
marchelloUA написано:
1 вересня 1939 р. Польське військо майже все опинилося на польсько-німецькому кордоні

викликає спадання на думку Westerplatte та оборона ВП Берестейської (Берасьцейскай, Брестської) фортеці. Оборона від обидвох агресорів і окупантів, до речі, бо вермахт без допомоги РККА таки там не впорався.

А в Ґуґельмана запитуйте про дислокацію польських армій та окремих частин, для початку може й у вікіпузії щось нариєте (не забуваючи про т. зв. «польскій асвабадітельньій паход РККА»).

Додано через 7 хвилин 40 секунд:

marchelloUA, схоже на те, що Ваш опонент натякає на факти, відкриті Суворовим (Резуном) у «Криголамі»? Ото цікаво, що, на думку опонента, збиралися «захоплювати» частини Westerplatte? Споконвічні укріпрайони й болота Східної Прусії?
don pedro 

2018-10-06 21:48  
marchelloUA
Якраз великі сили поляків були на сході - для стримування СРСР.
marchelloUA написано:
Кого поляки об’явили ворогом народу за це рішення?

Нікого.
marchelloUA написано:
А союзники поляків англійці та французи?

Ніхто в Європі не був справді готовий до війни з Німеччиною. Ні до поляків, ні після них.
marchelloUA 
VIP

2018-10-06 21:49  
hetzendorf, don pedro
Дякую. Поки що залишається більше питань, ніж відповідей.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 352, 353, 354  наступна