Автор |
Повідомлення |
omm Відео Гуртом - фільмокрай
|
2018-10-03 14:36 |
а нема петиції про заборону Прямого чи Еспрессо? Я б підписав |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-10-03 22:08 |
|
|
|
|
|
Panther2214 Попереджень: 1
|
2018-10-03 22:14 |
Скажіть народ, шукаю фільми схожі на Сльози сонця? Які варіанти? |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2018-10-03 22:46 |
Virake написано: | а ось фанатам Сапковського (якщо такі існують |
От сказав, як у воду перднув. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-10-04 00:13 |
don pedro написано: | От сказав, як у воду перднув. | спеціально для вас старався. ще й думав, чи не написати прямо у вашій темі, але не знайшов там води.
якщо серйозно, то можна любити твір, при цьому не люблячи автора. Сапковський показав себе людиною дуже недалекоглядною, заздрісною і жадібною (список можна продовжувати). багато хто дізнався про його твори і купив їх саме завдяки іграм, адже за межами Польщі про серію книг мало хто знав. і ось як він віддячив розробникам — спершу поливав їхнє дітище брудом у кожному інтерв'ю, а тепер, коли уклав угоду з Netflix на зйомки телесеріалу (що теж є заслугою CDPR, бо американська компанія ну ніяк не стала б робити серіал за мотивами невідомих книг), вирішив оголосити CDPR війну. він не вірив у їхній успіх (не вважав ігри за повноцінний творчий медіум), тож вимагав за ліцензію одноразову суму замість відсотків. а тепер, коли справедливо пошився у дурні, вирішив піти на такий ганебний крок. враховуючи, що Дональд Туск (прем'єр Польщі) свого часу подарував Обамі копію гри, а також те, яку бездоганну репутацію CDPR має перед гравцями (хоч, може, і не перед власними працівниками), можна собі уявити, що буде з репутацією самого Сапковського. це піар-катастрофа і будь-хто інший на його місці це зрозумів би. |
|
|
|
|
|
2018-10-04 00:40 |
Virake
А він не має нікому подобатись. Людина живе у цивілізованому світ, вважає, що її права порушено, подає до суду. Нічого спільного із "заздрісністю і жадібністю" це не має. Ділки наварились на його творах, і він хоче отримати свій шмат. Можливо, щось вийде. Нічого поганого в цьому немає, не збідніють. На малолітках ще зароблять.
Virake написано: | не вважав ігри за повноцінний творчий медіум |
Що й не дивно (що б там не означало слівце "медіум"). Хоча ігроманам це важко прийняти.
Virake написано: | невідомих книг |
Virake написано: | ганебний крок |
Ганебним судовий позов на захист майнових своїх прав можуть вважати тільки "савєццкіє люді". Virake написано: | враховуючи, що Дональд Туск (прем'єр Польщі) свого часу подарував Обамі копію гри, а також те, яку бездоганну репутацію CDPR має перед гравцями (хоч, може, і не перед власними працівниками), |
На ігроманів усім насрати, в тому числі і їм самим. Про Обаму і Туска всі теж давно забули. До чого це все у розрізі питання майнового спору - незрозуміло.
Virake написано: | можна собі уявити, що буде з репутацією самого Сапковського. це піар-катастрофа і будь-хто інший на його місці це зрозумів би. |
Всього лиш залишиться одним з найкращих фентезі авторів у світі та найуспішнішим польським письменником останніх десятиліть. Людина хоче свої гроші, він у моїх очах тільки зросте через цей позов. У будь-якому разі, я куплю кожну його нову книгу. Хай пише.
Virake написано: | багато хто дізнався про його твори і купив їх саме завдяки іграм |
На здоров'я. Я дізнався про Сапковського задовго до цього ігрового лайна і читав його в оригіналі. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-10-04 02:53 |
don pedro, розмовляю тільки з тими, від кого можна почути щось цікаве. базарні сварки — це нудно. будете продовжувати марнувати мій час — підете в ігнор. даю останній шанс. багато тексту don pedro написано: | Нічого спільного із "заздрісністю і жадібністю" це не має. | якби це було так, він би не лаявся на ігри. наголошую: його ніхто не дурив. він сам наполіг на тій угоді, яка була укладена, хоча CDPR пропонували йому набагато вигіднішу (що й справдилося у перспективі). don pedro написано: | вважає, що її права порушено, подає до суду | він може вважати все, що завгодно. але він не має рації і це видно кожному, навіть йому самому теж, тільки йому гордість і жадоба не дають із цим змиритися. а яка ваша ставка в цьому всьому, мені взагалі незрозуміло. don pedro написано: | Ділки наварились на його творах | які ще "ділки"? вони уклали угоду. добровільну, законну угоду. такого ж штибу, що він нещодавно уклав із Netflix. за вашою логікою це теж якісь злі ділки (злі, бо добрих словом "ділки" не називають), і вони теж "наваряться" на його творах. то що, він і на них бочку має покотити? don pedro написано: | Що й не дивно (що б там не означало слівце "медіум"). Хоча ігроманам це важко прийняти. | я не розумію вашої антипатії до ігор.
щодо "не дивно" — тоді, коли йшли їхні перші переговори, сумніви в успішності майбутнього проекту дійсно були доречні. але взяти одноразову суму замість відсотків — це елементарна короткозорість. звісно ж, ризик був, але без ризику не може бути і виграшу. сам Сапковський це вже визнав, і з цього знання випливає негідність його претензій до CDPR.
"медіум" означає засіб передачі. don pedro написано: | Ганебним судовий позов на захист майнових своїх прав можуть вважати тільки "савєццкіє люді". | його законних прав ніхто не порушував. компенсація недоотриманих прибутків через те, що він добровільно обрав гарантовано низьку плату замість негарантованої високої — до цих прав не належить. і не треба жбурляти в мене ярликами — бо я вам нагадаю про людей, які живуть з того, що кидаються під автомобілі й потім судяться з водіями. вони теж формально захищають свої права, але гідною цю діяльність аж ніяк не назвеш.
конкретно щодо ситуації з Сапковським ґуґліть термін "frivolous litigation". don pedro написано: | На ігроманів усім насрати, в тому числі і їм самим. Про Обаму і Туска всі теж давно забули. До чого це все у розрізі питання майнового спору - незрозуміло. | Сапковський уже помилився у своїй оцінці ігор. хочете закривати очі на дійсність і повторювати цю помилку — що ж, маєте право.
щодо Обами і Туска. суть не в самій події, а в тому, що вона означає. невже ви справді не розумієте, наскільки вагомою має бути річ, щоб її під час дипломатичної зустрічі дарували представникам іншої держави? та ще й такої, як США? ігри про Відьмака — це символ сучасної польської культури. і поляки цим символом пишаються настільки, щоб хвалитися ним перед цілим світом. don pedro написано: | Всього лиш залишиться одним з найкращих фентезі авторів у світі та найуспішнішим польським письменником останніх десятиліть. | його письменницьку майстерність ніхто не ставить під сумнів. під сумнівом його людські чесноти. don pedro написано: | Людина хоче свої гроші | і він їх уже давно отримав. те, що отримав менше, ніж міг би — провина виключно його. don pedro написано: | він у моїх очах тільки зросте через цей позов. | по-вашому, вимагати перегляду угоди, яка виявилася невигідною через власну недалекоглядність, а також неодноразові публічні нападки — це варте похвали і поваги? don pedro написано: | У будь-якому разі, я куплю кожну його нову книгу. Хай пише. | зате ті, хто дізнався про книги через ігри, можуть і не купити. а за межами Польщі таких більшість. don pedro написано: | Я дізнався про Сапковського задовго до цього ігрового лайна і читав його в оригіналі. | якщо людина хоче бачити лайно, то й сам чорт їй діамант не покаже.
але ж яка диявольська іронія — пірат виступає за права письменника, що їх сам же й порушує. це лише припущення, але, в світлі подій, небезпідставне: якщо Сапковський дізнається, що ви переклали його книгу без дозволу (та ще й розпіратили інтернетом), то він і на вас у суд подасть і оббере до нитки. і йому буде байдуже, що ви за нього так стояли, що ви його шанувальник, що вам подобаються його твори і як ви багато зробили для їх популяризації. звісно ж, він навряд чи про це дізнається, але ж ви самі маєте усвідомлювати, що робите. |
|
|
|
|
|
2018-10-04 05:26 |
Virake написано: | даю останній шанс. |
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2018-10-04 09:56 |
Ого, цікаво.... бій двох титанів толоки. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2018-10-04 11:16 |
636 |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-10-04 12:06 |
Не маю тєліка вдома. Мій інтернет-провайдер пропонував в тестовому режимі телебачення IPTV. Вибрав декілька християнських каналів в файл .m3u і закинув на відеоплеєр в дитячу кімнату. Часом вмикали. Після декількох років тестування провайдер таки ввів окрему плату за телебачення. Ну що ж, нема то й нема. Шкода лише телеканалу Надія, дійсно якісні дитячі передачі, але їх можна натомість частково знайти в ютубі. За один канал платити абонплату поки нецікаво.
А от як через себе пропускають люди добровільно оті помиї - я не розумію зовсім... |
|
|
|
|
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
|
2018-10-04 12:13 |
Gin_ger написано: | #ідутьвсраку? |
Це ви підтримуєте Зеленського?
А взагалі сьогодні важливий день бо можуть прийняти нарешті закон про Мову. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2018-10-04 12:55 |
637 |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-10-04 12:57 |
Robar III написано: | Ого, цікаво.... бій двох титанів толоки. | коли один шукає правду, а інший повторює одні й ті самі фрази, що казав протягом останніх 5 років — хіба це бій? |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2018-10-04 13:14 |
638 |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2018-10-04 13:16 |
Gin_ger
У Вас персеверація?
Gin_ger написано: | У мене не має причин сумніватись в його [клоуна з 95 кварталу Володимира Зеленського] щирому патріотизмі. |
Не дивно, що ще можна очікувати від любителя циган
|
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2018-10-04 13:39 |
639 |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2018-10-04 13:51 |
Virake
Ну насправді я згоден з вами в оцінці Сапковського. А його трилогія про Рейневана (скачана з толоки) мені не зайшла взагалі. Зараз читаю твори Ремарка, так скажу, що Сапковський забагато запозичив в німця. Цікво, лиш чи тільки я це помітив...
Оцінка ігор Доном, для мене теж загадка. Але в цілому, якщо говорити не про DC, Сапковського та Deadpool'a то можна цікаво поспілкуватись та провечти час. (А.. Ну щабув, ще тимошенко) загалом з вами у мене було більше тем, де ми не знахрдили згоди. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2018-10-04 15:06 |
Robar III, мені якраз цікаво розмовляти саме з людьми, чия думка не збігається з моєю. так можна почути та дізнатися щось нове. і при цьому не обов'язково переймати цю іншу думку, можна брати до уваги нову інформацію і залишатися при своїй думці, або формувати зовсім іншу думку, відмінну від обох попередніх. якби всі тільки підтакували одне одному, то це було б смертельно нудно. тому для мене великим розчаруванням є кожна дискусія, що опускається на рівень "базарної сварки" — бо вона щоразу однакова і безпредметна.
Щодо Сапковського. річ у тім, що у моїх колах всі (включно зі мною) в один голос розпинають його за те, що він зробив. тому я вирішив послухати, що можуть сказати шанувальники цього автора. але поки що вони не завдають собі такого клопоту. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2018-10-04 15:24 |
Robar III написано: | ще тимошенко |
Ще аніме! А стосовно тимошенниці я за доном не помічав.
Virake написано: | якби всі тільки підтакували одне одному, то це було б смертельно нудно. |
2 × 2 = 4
Сума квадратів катетів дорівнює квадрату гіпотенузи.
e = mc²
Die Vorfreude ist die beste Freude.
Нудно? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2018-10-04 16:32 |
Virake
Я трохи не це мав на увазі.
Звісно, що коли в оточенні немає думки, яка б відрізнялася від власної то пора змінювати оточення.
Стосовно наших різних поглядів на речі, то тут теж все норм. Мати дискусії з розумними людьми корисно. Які б вони не були. |
|
|
|
|
|
2018-10-04 16:41 |
Після видачі на розправу до ПуSSії ГПУ імені "політичного термінатора" Луценка та Соєвого інгуша та добровольця Тімура Тумґоєва (що само собою, є очевидною зрадою), очевидно дві речі:
1) жодна особа в Україні не захищена від видачі кацапам, а це означає, що під загрозою усі добровольці та українські військові 2) влада не має жодних притомних планів стосовно ПуSSії та безпеки 3) вона начинена ворожими агентами. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2018-10-04 16:53 |
don pedro
Цікаво лиш, чому для людей це дійшло лиш зараз? |
|
|
|
|
|
2018-10-04 17:00 |
Robar III
Я це давно знаю. Просто додатково отримую підтвердження після кожного чергового зливу, крадіжки, зради і договорняка. Реванш ригокомуністів у найближчі два роки - річ вирішена. Кацапи, підкацапники, "українські націоналісти", противсіхи, порохоботи, Соєвий особисто і неприйдихи роблять для цього все можливе. Припускаю і повернення Януковича. Тим більше, процес проти нього розвалено. Звинуватити його не буде в чому, і виявиться, що громадянин Янукович просто повертається додому. |
|
|
|
|
Cleaf 1.1.1.4
|
2018-10-06 17:43 |
don pedro написано: | Кацапи, підкацапники, "українські націоналісти", противсіхи, порохоботи |
І особливо зрадофіли, що співчувають інгушським бандюгам, які встигли повоювати за створений за сприяння кацапів ІДІЛ. Фактично станом на сьогодні зрадофіли - повний аналог противсіхів. |
|
|
|
|
|
2018-10-06 21:05 |
21-річного морського піхотинця Тимофія Волостнова, який від 2016 року захищає Україну, можуть депортувати до РФ через прострочений паспорт юнака. Міграційна служба не може видати дозвіл на його проживання в Україні без документа
Джерело: https://ua.censor.net.ua/n3089946
До речі: Тимура Тумґоєва видали ддо ПуSSії на запит Інтерполу саме від ПуSSsії. Нібито, як терориста Ісламської Держави:
https://ua.censor.net.ua/resonance/3089970/yak_prosuvayetsya_rozsliduvannya_vydachi_v_rf_tymura_tumgoye
Як видно, для орлів Луцика -запит від ПуSSії - дуже вагома річ на п'ятому році війни. Прямий наказ до дії.
І трохи про "авторитетність" Інтерполу: його голова останні два тижні сидить у в'язниці в КНР. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-10-06 21:10 |
Цитата: | Якщо хочете довести поляка до сказу, спитайте його, як так вийшло, що 1 вересня 1939 р. Польське військо майже все опинилося на польсько-німецькому кордоні, де було оточене та знищене Вермахтом, після чого Польща перебувала під окупацію аж до 1945 р.? Польський генштаб не відав, що німці готують Бліцкриг? А союзники поляків англійці та французи? Кого поляки об’явили ворогом народу за це рішення? |
Хтось може плз просвітити, хто знається на історії Польщі? Або просто вміє правильно складати запит до гуглу... |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2018-10-06 21:44 |
marchelloUA
Не так, щоби знаюся, але стосовно початкової фази WKII м'яко кажучи скептицизм щодо
marchelloUA написано: | 1 вересня 1939 р. Польське військо майже все опинилося на польсько-німецькому кордоні |
викликає спадання на думку Westerplatte та оборона ВП Берестейської (Берасьцейскай, Брестської) фортеці. Оборона від обидвох агресорів і окупантів, до речі, бо вермахт без допомоги РККА таки там не впорався.
А в Ґуґельмана запитуйте про дислокацію польських армій та окремих частин, для початку може й у вікіпузії щось нариєте (не забуваючи про т. зв. «польскій асвабадітельньій паход РККА»).
Додано через 7 хвилин 40 секунд:
marchelloUA, схоже на те, що Ваш опонент натякає на факти, відкриті Суворовим (Резуном) у «Криголамі»? Ото цікаво, що, на думку опонента, збиралися «захоплювати» частини Westerplatte? Споконвічні укріпрайони й болота Східної Прусії? |
|
|
|
|
|
2018-10-06 21:48 |
marchelloUA
Якраз великі сили поляків були на сході - для стримування СРСР.
marchelloUA написано: | Кого поляки об’явили ворогом народу за це рішення? |
Нікого.
marchelloUA написано: | А союзники поляків англійці та французи? |
Ніхто в Європі не був справді готовий до війни з Німеччиною. Ні до поляків, ні після них. |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2018-10-06 21:49 |
hetzendorf, don pedro
Дякую. Поки що залишається більше питань, ніж відповідей. |
|
|
|